Reijo Tossavainen: SDP+Kok+Vihr+RKP hallituksella edessään tuskien taival

Parhaillaan on meneillään Rinteen kesäteatterin esitys. Farssissa on monta näytöstä, mutta lopputulos on jo ennakkoon kirjoitettu. Se on SDP:n ja Kokoomuksen hallitus, jossa Vihreät ja RKP ovat apupuolueina. Toki Perussuomalaistenkin kanssa neuvotellaan, mutta tarkoituksena on vain katsojien hämääminen.

Lähtökohtatilanne on hallituksen kannalta huono. Demareiden usean miljardin vaalilupaukset pitäisi saada kansan silmissä näyttämään siltä, että ne ainakin osin toteutuvat. Silloin esimerkiksi vappusatanen joudutaan jaksottamaan niin pitkälle aikavälille, että osa urakasta lykätään jopa seuraavalle vaalikaudelle ja seuraavalle hallitukselle. Sen lisäksi koulutukseen pitäisi löytyä satoja miljoonia euroja. Samanlaisia summia tarvittaisiin myös hoivapalveluihin.

Uutta jaettavaa ei ole laisinkaan. Päinvastoin, sillä Sipilän ja Orpon vakuutteluista huolimatta valtion talous on vieläkin miinuksella. Ja kun edessä on laihoja vuosia, niin jaettava vain vähenee. Siksi Rinteen ja Orpon selitykset loppuvat kesken hallitustaipaleen.

Perussuomalaisten oppositiopolitiikan kannalta tuleva hallituspohja on ”ihanteellinen”. Suurimpana oppositiopuolueena Perussuomalaiset ovat Keskustaan verrattuna ”etulyöntiasemassa”. Näin ollen Perussuomalaisilla on nyt tuhannen taalan paikka kivikovalle oppositiopolitiikalle. Rinteen ”arvopolitiikka” tullaan asettamaan tiukan eteen.

Lopputuloksen voin jo nyt ilmoittaa. Demareiden kannatus romahtaa seuraavissa vaaleissa kepumaisiin lukemiin eli noin 14 prosentin kieppeille. Kokoomus selviää vähäisemmin vaurioin.

Vuoden 2023 eduskuntavaaleissa Perussuomalaiset nousee suurimmaksi puolueeksi ja Halla-ahosta tulee seuraava pääministeri. Myös Keskusta pahimmasta ahdingosta toivuttuaan on valmis hallitukseen. Kokoomus on siinä vaiheessa heittänyt Orpon pihalle, ja puolue on valmis kolmen isoimman puolueen hallitusyhteistyöhön.

Sitä ennen on SDP+Kok+Vihr+RKP -hallituksen tuskien taival, sillä sitä saa mitä tilaa.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

14 thoughts on “Reijo Tossavainen: SDP+Kok+Vihr+RKP hallituksella edessään tuskien taival

 • 4.5.2019 at 10:50
  Permalink

  Viimeksi kaikki taisivat olla RKP:N apupuolueita ? Sanomat24 ( timpuri ; rekisteröitynyt käyttäjä kirjoitus )… Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla; vaatimuksena pakkoruotisn jatkaminen ja 2 ministerinpestiä. H.H oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu; mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan … saivat muuten tällä kiristykseellä ”tasa-arvoisen” eli lasten oikeudet poistavan avioliittolain ! Myös muuta kivaa tehtiin … Suomen perustuslain 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. … Herra meitä uudelta sateenkaarihallitukselta suojelkoon !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata ; eli suomeksi varastaa lailla 444/2012 … niin että näin arkistoimieni juttujen perusteella !

  Reply
 • 4.5.2019 at 11:05
  Permalink

  Kyllä tuohon tarttis lisätä kepu ja vas. Olisivat kaikki ”tuholaiset saman katon” alla.

  Reply
 • 4.5.2019 at 11:43
  Permalink

  ”pääministerinä toimi Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja siihen kuuluivat kokoomuksen lisäksi SDP, vihreät, Suomen ruotsalainen kansanpuolue ja kristillisdemokraatit sekä huhtikuuhun 2014 saakka vasemmistoliitto. Hallitus hajosi Kataisen jätettyä paikkansa kokoomuksen puheenjohtajana ja pääministerinä saatuaan paikan EU-komissiosta. ”

  Nyt sossut saavat pääministerin paikan. Katainen sai tarpeekseen 3 vuodessa, 2014 ja tilalle tuli Stubb. Kukahan tulee Rinteen tilalle, kun rahat menoon loppuu? Rinteellä ei taida olla komission paikkaa mutta sairasloma on mahdollinen.

  Reply
  • 4.5.2019 at 15:37
   Permalink

   Rinteen kunnolla saattaa tuossa seurassa tanssiessa olla jo ennen kolmatta vuotta mahdollinen kirstu. Orpo ja muut vihreät vedättää agendojensa mukaisia lehmänkauppoja ohi demarien sinne menneeksi ja ammattiliittosiipi herää galluppien myötä ripittämään Anttia laskevista luvuista ja karkaavista duunareista. Se on kohta taas lääkekoomassa ”vakavampien fysiologisten vaurioiden välttämiseksi”.

   Reply
 • 4.5.2019 at 12:27
  Permalink

  Tulevalla hallituksella on varmasti edessään tuskien taival, mutta vielä hirvittävämpi kohtalo on Suomen kantaväestön heikoimmassa asemassa olevilla ja massatyöttömyys lisääntyy, koska Rinteen ilmastovero suunnitelmat varmistavat sen että PK-yrityksiä kaatuu ennätystahtiin ja isojen firmojen YT-neuvottelut tulevat jälleen lähes viikottain uutisotsikoihin.
  Jotta SDP:n masinoima tuho olisi täydellinen Suomi saa kirkuvaa työvoimapulaa paikkaamaan satoja tuhansia uusia läpsyttelijöitä.

  Tulee vain mieleen että minkä maan armeija tulee ja eliminoi riehuvat väkijoukot siinä kohtaa kun kaupoissa on ruokahyllyt tyhjänä, kissat ja koirat syöty, pulut ja variksetkin rouskuteltu?

  Reply
 • 4.5.2019 at 12:52
  Permalink

  Meille rupusakkiin kuuluville eläkeläisille koittaa tupenrapinat, ulkomaalaiset avustusjärjestöt tulevat jakamaan toreilla kaksi kertaa viikossa lämmintä keittoa, palan vaaleaa leipää, sekä palanpainikkeeksi pussillinen teetä. Jonot ovat kilometrien mittaisia, joten heikoimmat tuupertuvat ennen soppakattilaa.

  Reply
  • 4.5.2019 at 13:00
   Permalink

   Ei suinkaan voi järjestää laajamittaista ruoka-apua ja soppatykkejä, koska ulkomaille voi levitä sellainen kuva, ettei Suomi olekaan hyvinvointi-magneetti ja mistä kokoomus sen jälkeen saisi halpatyöläisensä ja vihervassarit hyysättävät kotoutettavansa? Suomi on suurmaa köyhyyden vastaisessa taistelussa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa.

   Reply
  • 4.5.2019 at 13:53
   Permalink

   1800 luvun alssa suomalaiset olivat nälissään. Pietarissa pidettiin arpajaisia, joiden tuloilla yritettiin järjestää suomalaisille leipää. Ei se hyvin onnistunut kuljetusvaikeuksien johdosta. Saapa nähdä toistuuko historia 200 vuoden välein.

   Reply
 • 4.5.2019 at 13:21
  Permalink

  ”suurimmaksi puolueeksi ja Halla-ahosta tulee seuraava pääministeri. Myös Keskusta pahimmasta ahdingosta toivuttuaan on valmis hallitukseen. Kokoomus on siinä vaiheessa heittänyt Orpon pihalle, ja puolue on valmis kolmen isoimman puolueen hallitusyhteistyöhön.”

  Tulee vähän sellainen vaikutelma, että tässä toistetaan politiikan yleisesti hyväksyttyä narratiivia, jonka mukaan vaalit ovat edes pääpiirteissään rehelliset ja että puolueiden menestys henkilöityy niiden johtajaan. Vaikka näin olisikin, on yhtä suuri mahdollisuus, että Keskusta löytää Sipilän tilalle uuden katastrofin ja Kokoomus vastaavasti Orvon.

  Tossavainen tuntuu haikailevan vuoden 2015 toistoa. Nyt äänestäjäkuntaa paimennetaan kohti neljän vuoden kuluttua häämöttäviä seuraavia vaaleja näkymättömällä kädellä piirretyllä kuvitelmalla, että Halla-aho ei tee Soineja, kesän 2017 valtiokaappaus ei toistu, ja kahdesta muustakaan suuresta puolueesta ei olisi Perussuomalaisille vastusta. Varsin suuri jytky vuoden 2023 vaaleissa kyllä tarvittaisiin, että Perussuomalaiset pääsisivät toteuttamaan vaalilupauksensa. Todennäköistä on, että niistä joudutaan kuitenkin hallitusneuvotteluissa tinkimään ja se, mistä tingitään on maahanmuutto. Tätähän Halla-aho nytkin väläytti.

  Tällä tavoin Suomi saadaan sitten nelivuotissuunnitelmien kautta vähin erin monikulttuuristettua ja osaksi Uutta Maailmanjärjestystä.

  Toki Tossavainen on oikeassa siinä, että sinipunahallituksen taipaleesta tulee vaikea. SDP:n ja Kokoomuksen äänisaalis jäi sen verran vaisuksi, ettei tulevalla hallituksella ole eduskunnassa tarvittavan vahvaa tukea. Voi olla, että uusiin vaaleihin joudutaan jo ennen kuin neljä vuotta on umpeutunut. Ja muutakin ehtii tapahtua.

  Reply
 • 4.5.2019 at 13:37
  Permalink

  Niin, hallitusneuvotteluthan käytiin jo ennen vaaleja ”epävirallisessa iltakoulussa”, jossa päätettiin se ketkä saavat nk. ”hymypoika ja -tyttö patsaat”. Eli eduskuntavaalit ja äänestäjien hyppyyttäminen vaaliuurneilla oli aivan yhtä tyhjän kanssa. Tämänhän ilmoitti tunnettu hölösuu SDP:n puoluejohtaja vaalitenteissä hoiperrellut Antti Rinne, joka ajaessaan ”vaali -rallia” linja-autolla vikitteli aivan suomalaisen näköisiä vaalikarjalaisia kyytiin matkalla Ruotsiin eli helvettiä päin ollaan menossa.

  Sillä mitäpä sitä konnankoukkuja peittelemään, sillä EU-Suomessa ja jo edellisen lesta -hallituksen aikana ns. ”toimintakulttuuri” oli niin umpikieroa ja valheellista kaikkine mutkineen, että joka ainoa ministeri pystyi näkemään oman perspuolensa, sillä ainahan sillä paremmalla puolella valehdellaan käyttäen suuta, josta valuu sen seitsemän hyvää ja ”kauniiden ja rohkeiden” määrää en ala laskemaan. Mutta siinä Juha Sipilä oli sanansa mittainen mies, että hän johti Suomea kuin yritystä, joka käytti ”kaksinkertaista kirjanpitoa ja yksinkeraista kirjanpitäjää” taaten näin, että Suomen kansallisvarallisuus valui vähän sinne sun ja tänne ulkomaalaisille globalisteille sekä ylikansallisille kapitalisteille, jotka näin pilkkahintaan – ja tämä ”pilkka” osui nimenomaan tavallisten suomalaisten veronmaksajien nilkkaan – välirahalla, joka teki homman helpoksi kuin liukuvoide. Mutta kun kyseessä oli vedätys nimeltä ”Sote”. Se ei mennytkään aivan klubiaskin kanteen piirrettyjen piirrusten mukaan, sillä tuo sisäpoliittinen asia oli vietävä peräti eduskuntaan edes muodon,vuoksi, mikä olikin sellaista myrkkyä viime vuosikymmenien hallitusten ja pikku-macronin perustuslakia halveksuvalle johtamiselle että siviilissä pakolaisten matkustajakotia pitävä Juha Sipilä löi kintaat tiskiin syystä, että reilun pelin politiikka tulee niin ”kalliiksi” eikä edes ”periaatteen” miehenä voinut kertakaikkiaan alentua sellaiseen vaipumalla niin alas kuin rehellinen työllä itsensä elättävä suomalainen äänestäjä voi vain tehdä. Sillä siinähän menee jo Oulun seudulla maine ja serkkupojat lakkaavat tervehtimästä.

  Tätä kaikkea kutsutaan ”demokratuuriksi”, joka nk. ”eurooppalaisten arvojen” sekä ”demokratian vahvistamiseksi” on ollut käytössä jo vuodesta 1995 lähtien sisäpolitiikassa paitsioimalla ne puolueet valtiollisen vallan ulkopuolelle, jotka eivät kuuntele Brysselistä annettuja käskyjä yhtä tunnollisesti kuin mitä pinttynein tohvelisankari, myöskin ”liitossa”, jossa tällaisen arvonimen saanut olio on ”päässyt ytimeen” ja ”pöytiin, jossa päätetään! Suomea koskevista asioista. Ja aivan samoin kummassakin tapauksessa matkaan lähdetään ja ollaan hipihiljaa varsinkin silloiin kun niitä ”Suomea koskevista asioista päätetään”, sillä eihän hyviin tapoihin sovi, se että niiden, joilla on aina viimeinen ja painavin sana keskeytetään kesken lauseen tai vielä pahempaa: Ollaan kotiinpäin ja ajatellaan Suomen etua asioissa, jotka tulevat suoraan ja lyhentämättömästi koskemaan taakan kasvua suomalaisille veronmaksajille tavalla, jotka Brysselistä kotiin palaavat jonglöörit saavat kuullostamaan voitolta, joka takaa Suomelle sellaisen menestyksen kaikilla talouspolitiikan osa-alueilla ettei tämän jälkeen ole toivoakaan hyysissä taipua mihinkään suuntaan.

  Tavalliset pienituloiset suomalaiset ovat nesteessä aivan kuten kaikki ne kurjat supisuomalaiset, jotka ovat vanhoja, sairaita, kehitysvammaisia, köyhiä, työttömiä, pieneläkeläisiä…., sillä heidät verotetaan kuoliaiksi ja heiltä otetaan ne vähätkin pois, koska ”ilmastonmuutos” ja ”maailma on kylässä”.
  Heistä ”onnellisimmat” räjähtävät pois tästä maaimasta!

  Reply
  • 5.5.2019 at 04:53
   Permalink

   Kiitos Juhalle jälleen mainiosta kommentoinnista. Itse lisäisin, tavallaan off-topicina, mutta itse asiassa on-topicina, nyt rajusti lisääntyvästä some-valvonnasta. Varmaan muutkin huomasivat esimerkiksi miten jotkut bannaukset Youtubesta ja muualta kumottiin eduskuntavaalien jälkeen, kun bannauksia ei enää tarvittu ulkomailta Suomeen kohdistettuna vaalivaikuttamisena… (TUTKIIKO KUKAAN, vai onko valvojilla vieläkin huumekäyttäjä Jessikka Aron Ryssä-peikkoja pää täynnä???)

   ”Juutalainen Mark Zuckerberg, Facebookin omistaja, on ottanut itselleen täys-fasistisen teknokraatin oikeudet määrätä mitkä poliittiset mielipiteet ovat vaarallisia, ja mitkä eivät.

   Mark Zuckerberg määräsi esimerkiksi ( vaikka häntä ei kukaan ole äänestänyt) että FIRST AMANDEMENT on roskaa USA:ssa. Esimerkiksi jos kuka tahansa mainitsee Alex Jonesin ja Infowarsin yksityis-chateissa muuten kuin mustamaalatakseen, saa bannia Facebookista.

   Zucker sanoi pari päivää aiemmin että Facebook on kaikkien olohuone ja vapaan sanan koti. ”Käyttäkää sitä hyvään”.

   Tämä on suoraa TEKNOKRATIAA, joka on laajenemassa koko maailmaan, ilman paikkaa mihin paeta totalitaarista valkoihoisten elämän ja ilmaisuoikeuden vainoamista. Jos tilanne on jo nyt tämä, mitä se tulee olemaan jos meihin pakotetaan sirut ihon alle?”

   Carl Tuckson on penkonut tätä vasemmistolaisten Silicon Valley -jumalien maailmanvalloitusta, osittain koomistenkin yksityiskohtien kera. Olisi koomista jos ei olisi niin helvetillisen orwellimaista. Valtamedia ilakoi myös sitä miten perinteisiä arvoja edistävät ”toisinajattelijat” heitetään roskakoriin Facebook-sionistimafian toimesta:

   https://www.youtube.com/watch?v=m9BiTV9vvZ4
   Tucker: Big tech has launched an attack on your rights
   155,405 views

   SHURE

   SLAVE”

   Reply
 • 4.5.2019 at 21:44
  Permalink

  Kyllä juttu on niin, että sekoomusloiset ja kesKUSTAloiset pitää hävittää vaalikartoilta smurffien tapaan mahdollisimman pian. Eiköhän näiden loppumattomia rikoksia, kähmintöjä, hämärä bisneksiä, tyhjiä lupauksia, ja pelkästään pienituloisilta tehtyjä leikkauksia ole nähty jo ihan riittävästi vuosikymmenten aikana.

  Reply
 • 5.5.2019 at 05:02
  Permalink

  Täysin diabolista cheisseä. Siis:

  ”jos kuka tahansa mainitsee Alex Jonesin ja Infowarsin yksityis-chateissa muuten kuin mustamaalatakseen, saa bannia Facebookista.”

  Itse Facebookin vihapuhe-algoritmien herra, joka vaahtoaa miten vihapuhe on vaarallista, Zuckerberg, itse KEHOITTAA KAIKKIA vihapuhumaan Alex Jonesista, eli rikkomaan Facebookin yhteisönormeja, muuten tulee BANNIT!

  Reply
  • 5.5.2019 at 18:29
   Permalink

   Valtaapitäville maanpettureille ainoa keino tukahduttaa laitonta maahantunkeutumista koskeva kritiikki on julistaa se ”viharikokseksi”!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.