Reijo Tossavainen: Perussuomalaiset kiusanteon kohteena

Eduskuntaryhmien johtajat perussuomalaisia lukuunottamatta olivat sitä mieltä, että perussuomalaiset tulee siirtää eduskunnan täysistuntosalissa kokoomuksen oikealle puolelle. Demariryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin mukaan äärioikealle.

Päätös tehtiin perussuomalaisten tahdon vastaisesti. Sen sijaan RKP siirtyy puolueen tahdon mukaisesti salin keskelle.

Vaalikonevastausten perusteella perussuomalaiset ovat perinteisellä oikeisto-vasemmisto -akselillä aivan keskellä. Ja sillä paikalla puolue on ollut koko historiansa ajan.

Kansanedustajilta edellytetään ”arvokasta käytöstä”. Tämän päiväinen käytös on kyllä lähinnä epäasiallista kiusantekoa. Lieneekö perussuomalaisten vaalimenestys ollut tempun pontimena.

Ymmärrän jotenkin, että lapset hiekkalaatikoilla tekevät toisillensa jäynää. Mutta sitä en ymmärrä, että kansanedustajat sortuvat samanlaiseen ala-arvoiseen käytökseen.

Vanhan sanonnan mukaisesti, ”minkä taakseen jättää, sen edestään löytää”. Tämä episodi vahvistaa sitä tapahtumien ketjua, jonka päätepiste on neljä vuoden päästä eduskuntavaaleissa. Pidän todennäköisenä, että perussuomalaiset saavat silloin superjytkyn ja demarit romahtavat kepun tapaan keskisuureksi puolueeksi. Sitä saa mitä tilaa.

…..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusi lukijoita. Anna sanan kiertää.

13 thoughts on “Reijo Tossavainen: Perussuomalaiset kiusanteon kohteena

 • 2.5.2019 at 18:55
  Permalink

  4 vuoden päästä tämä maa on jo kustu viemäristä alas ja tulevilla vaaleilla on yksi helvetin merkitys mihinkään.

  Reply
  • 2.5.2019 at 19:19
   Permalink

   Olen täsmälleen samaa mieltä. Peli on nyt pelattu. Kansa pelasi itsensä kuolemankitaan.

   Paitsi että Rinteen möläytys heti vaalien jälkeen paljasti sen mitä omilla aivoillaan ajattelevat ovat aina epäilleet. Eduskuntavaalit ja kaiki vaalit ovat vain suurta teatteria kansan kusettamiseksi luuloon että äänestämisillä olisi oikeasti merkitystä.
   Todellisuudessa hallituspuolueet ja ministerit päätetään etukäteen ja hallitusohjelmat laaditaan vuosia ennen seuraavan kauden alkua valmiiksi. Kansanedustajilla ja ministereillä on vain komeljanttarien roolit ja valtamedian tehtävä on pitää Matrix todellisuutta yllä ja samalla aivopestä kansalle seuraavan kusetuksen hyväksymistä ilman kritiikkiä. Kusetukset ajetaan läpi toistelemalla uusiosanoja sekä agendamediassa että politikkojen suussa ikäänkuin joku älyvapaa sanapari olisi jotakin ylimaallisen mahtavaa ja jopa suotavaa että verot taas nousevat sanaparin rahoittamiseksi. Kaikki rahat päätyvät aina lopulta globalisti-eliitin taskuun. Ei koskaan kansan hyväksi.
   Suomessa globalisti-eliittiin kuuluvat vapaamuurarit ja Keskiviikko Kerholaiset päättävät mitä Suomessa tehdään. He saavat pienet provikat Suomen tuhoamisesta, mutta suurimmat voitot menevät rappari pankkiirien taskuun.

   Reply
 • 2.5.2019 at 19:25
  Permalink

  ”nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita,”
  Eikös oikealla puolella istuminen ole kunnia paikka uskonnossakin, miksi ei olisi myös politiikassa. Hyvä perussuomalaiset, saitte kunnia-aseman vielä kauempana äärivasemmistosta. Uusien ajatusten esittäjän sijainti vanhanaikaisten keskellä olisikin huono sijainti.
  Näköjään perussuomalaistenkin joukkoon on äänestetty yksinkertaisuuksia, jotka eivät halua erottua keskinkertaisten massasta.

  Reply
 • 2.5.2019 at 20:13
  Permalink

  Ei väärä muutu oikeaksi eikä musta valkoiseksi toisia kiusaamalla.

  Jos kansanedustajat eivät itse kunnioita demokratiaa käyttäytymällä arvokkaasti, menettää se arvonsa myös muiden silmissä. Pelkään pahoin, että seuraukset nähdään jo ennen seuraavia vaaleja.

  Reply
 • 2.5.2019 at 23:58
  Permalink

  Kääntäkää nyt edes se ämmäpatsas entiseen asentoonsa. Sovitaan nyt vaikka niin, että kun miespatsaiden pikkukikkelit dominoivat maskuliinista ylivoimaa uhkuen, niin naispatsas voisi näyttää komiat keuhkonsa eikä vain persepuolta

  Reply
 • 3.5.2019 at 02:52
  Permalink

  Naurettavia poliittisia pelejä sotketaan jo istumajärjestykseenkin ihan vaan mielikuvapelien merkeissä. Totuudestahan nykypoliitikot eivät edes tiedä mitä se tarkoittaa.

  Reply
 • 3.5.2019 at 07:08
  Permalink

  Persut kannattivat vihapuhelakeja, jotta Magneettimediat ja Al-Taeet saataisiin syytteeseen ja hiljennettyä. Koko ajan ovat toimineet lähinnä sananvapautta vastaan. Pääasia on vastustaa ”antisemitismiä”. Persut tulisi siirtää etätöihin Israeliin istumaan.

  Reply
  • 3.5.2019 at 10:53
   Permalink

   Knessettiin Likudin apupuolueeksi ja vielä sen oikealle puolelle ja aasinhatut päähän.

   Reply
 • 3.5.2019 at 10:12
  Permalink

  Näin äänestämisellä /vaaleilla voi vaikuttaa.Eikö olekkin ihmeellistä?

  Suomen suunta nousuun ja tulevaisuus näyttää lupaavalta ihan kaikessa.

  Kyllä tästä hyvä tulee.

  Nostetaan vaan veroja oikein paljon, miten olisi lisää ansiotuloverojen nostoa ja alvin nostoa ja kiinteistöverojen nosto,polttoaineveron nostoa ja kaikkien verojen nostoa…voisi keksiä lisää veroja… ”niin että viedään tuhkatkin pesästä”….. ja viedään kaikki, sananvapauskin- kuullostaako ”paratiisilta”?tosikot ei ehkä ymmärrä sarkasmia, tänäpäivänä on aika paljon ”tosikkoja ja mielensäpahoittajia..heh, ei enää ymmärretä vitsejä , yleinen ilmapiiri on ”ahdistavan tosikkomainen”.

  Valitettavasti en näe kovin paljon toivoa tällä maalla- asenteella, tokihan sitä haluaisi /haluaa olla optimistinen.

  Jotenkin meininkin on liian heterogeenistä ja ”hajoittavaa”, asenne ei ole oikein kohillaan mielestäni,” osin liian itsekästä menoa, valitettavasti ainakin pääkaupunkiseudulla /suurissa kaupungeissa on monin paikoin esim. tapakulttuuri täysin väistynyt /ahneuttaja se näkyy ihan kaikessa -tilalla on ”minä, minä, minä…asenne”.No tuollaisella tuskin saavutetaan mitään hyvää pitkässä juoksussa.Kaikki on jotenkin ihan ”rempallaan”.

  Jos edes suurissa linjoissa olisi ”yhteen hiileen puhaltamisen meininki”-mutta kun ei.

  Ja vielä Eu, tuo ihana ”rauhan ja hyvyyden projekti” ;tuloksia näemme ympärillä esim. Ranskassa .Ikäänkuin siellä olisi sisällissota. Mutta , lisää eeuuta vaan ja kaikki lienee kohta lopulta ihan kuin ”sodan jäljiltä”.

  Ehkä ripaus aitoa hengellisyyttä voisi tehdä terää.

  Sotien aikana rintamallakin rukoiltiin ja monissa,monissa kodeissa; henkisyys ja hengellisyys on ollut osa tätä kansan historiaa- sieltä kenties voisi ammentaa hyvyyttä/voimaa, sielunravintoa ja kun rukoilee aidosti ( en tarkoita mitään l ahkoja ja hihhulointia”, aitoa kristillisyyttä) , kenties tämä maa saisi ”voimaa ja suojelusta” Korkeammilta hyvyyden/rakkauden voimilta
  …vai mieluummin nykyisellä tiellä?

  On hyvä välillä ”tarkistaa suunta ja nöyrtyä; ei tarkoita nöyristelyä, ne eivät ole synonyymejä.

  Reply
  • 3.5.2019 at 21:30
   Permalink

   Ei jaksa kun ihmetyttää kaltaisesi jotka luulee että äänestämällä tässä maassa voi vaikuttaa mitenkään mihinkään.
   Vaalit ei tässä maassa ole olleet enää rehellisiä vuosiin, sama mitä äänestät, perseelleen menee.

   Reply
 • 3.5.2019 at 11:58
  Permalink

  Kuinka lapsellisia aikuiset ihmiset voivatkaan olla! Tämä surkuhupaisa arvoton näytelmä viimeistään vahvistaa sen, ettei perussuomalaisilla ole mitään jakoa seuraavaan hallitukseen, vaikka se on vaalien suurin voittaja sekä toiseksi suurin puolue häviten SDP:lle vain siksi, että ”matka loppui kesken” ja voittaja piti tarkistaa maalikameran kuvalla.

  Muiden puolueiden ”ruotsalaismainen” käytös ei ole karkea loukkaus pelkästään perussuomalaista puoluetta kohtaan, vaan samalla kohdistettu niitä suomalaisia vastaan, jotka käyttivät vaalipäivänä länsimaiden demokratian suomaa äänestysoikeutta äänestämällä suurin joukoin vieläpä joukossa entisiä valtapuolueiden kannattajia – sattuneesta syystä eli johtuen edellisestä neljästä vuodesta – aivan kuin rankaisuksi siitä etteivät tavalliset suomalaiset kansalaiset hyväksy eivätkä jaa pienimmässäkään määrin valtapuolueiden hellimää globalistista EU johtoista. Sekä vasemmistopuolueiden mukaanluettuna vihreät kulttuurimarxistista monikulttuurisuuspolitiikkaa, joka on osoittanut karkealla ja kuvottavalla tavalla v. 2015 ne negatiiviset ilmiöt, jotka haittamaahanmuuttajat ovat aikaansaaneet niin maan talouden kuin yhteiskuntarauhan huonontumisena rasittamalla molempia osa-alueita niin, että tätä maata ei nyt enää entisekseen tunne.

  Kaiken nyt Suomen eduskunnassa tapahtuneen muiden korruptoituneiden ja maanpetoksellisten puolueiden taholta tullut pikku -kersamainen koulukiusaamisen olisi vielä täydentänyt se, että perussuomalaisten puoluetunnut olisi vääntämällä väännetty natsi-Saksan hakaristi -merkiksi.

  Mutta se, että persut siirrettiin sinne minne siirrettiin osoittaa vain näkyvästi ja konkreettisesti sen, että tämä ”hajurako” on omiaan kuvaamaan tuon puolueen olevan rehellinen ja etenkin isänmaallinen puolue, joka ajaa tavallisten syntyperäisten suomalaisten etua niin Suomessa kuin EU:ssakin. Se, että muut puolueet haluavat pysyä perussuomalaisista mahdollisimman kaukana samalla se merkitsee samaa kuinka kaukana he ovat ja haluavat pysyä Suomen kansasta sekä heidän kansallisten etujen hyväksi harjoitetusta politiikasta, vaikka valtapuolueet vaalien aikana puhuivat ”kukkaiskieltä” siitä kuinka lähellä heidän sydäntään on jokaisen suomalaisen äänestäjän jokapäiväiseen elämään kuuluvat asiat. Sekä miten noiden elämässä olevien olosuhteiden parantaminen on heidän silmäteränsä tavalla, joka valvottaa heitä joka yö saamalla heidät kääntelemään kylkeään sängyssä levottomasti vieden viimeisetkin yöunet.

  Jälleen kerran Suomen kansa on petetty karvaalla tavalla, joka tulee osoittamaan seuraavan hallituksen kokoonpano, jonka hallitusohjelman ensimmäinen lause on Afrikka ja ”ilmastonmuutos” eikä haittamaahanmuuton vähentämisestä saatika nykyisten laittomasti maassa oleskelevien palauttamisesta ole puhettakaan, vaikka nuo ”Tuhannen ja yhden yön” ISIS-sankarit murhaisivat kokonaisen pienen kaupungin väestön kerralla.

  Päinvastoin! Kovenevat otteet tulevat kohdistumaan kansallismielisiin eli ”ÄÄÄÄÄRRRRIOIKEISTOON”, ”joita maa on mustanaan”. ..-Pekka Ruuska -”Rafaelin Enkeli”

  Reply
 • 3.5.2019 at 13:02
  Permalink

  No tämä sama näytelmä näyteltiin jo aikoja sitten ensimmäisen kerran. SMP:n noustua jaloilleen hajoituksen jälkeen ja saatua vaalivoiton satuin olemaan Veikon työhuoneessa ja silloin asiaa puitiin. Eino sitten piti asiasta hyvin perustellun puheen ja ellen nyt väärin muista taisin siitä otteen pöytäkirjasta laittaa Einon muistokirjaankin. No silloin supon berberitakkiset agentit ahdistelivat luovutuksella KGB:n käsiin, mutta eipä asia tainnut ottaa tulta naapurimaassa, kun taisivat Veikon porukan paremmin tuntea kuin mitä kielikellot yrittivät toitottaa heille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.