Wincapita – Suomen suurin talousrikos ?

Paljastuvatko 20-vuoden jälkeen salaisuudet, ja ihmisoikeusrikokset ?

Toimittaja, ohjaaja Ike Novikoff on toteuttanut dokumentti elokuvan Wincapitasta, ja elokuva on nähtävillä keväällä elokuvateattereissa.

Wincapita dokumentti elokuva kertoo vaietun näkökulman Suomen suurimmaksi väitetystä talousrikoksesta, ja pyramidihuijauksesta.

Wincapitaa, ja asianosaisia koskevia haastatteluja lisää Posi-tv:n ohjelmistossa.

Linkkinä elokuvan traileri:

3 thoughts on “Wincapita – Suomen suurin talousrikos ?

 • 28.4.2024 at 15:28
  Permalink

  Itse en usko että tässä pyykissä olisi puhtaat jauhot pussissa. Jo se että valtio on maksanut korvauksia enemmän kuin se velkoo pyramidin huipulla olevilta, kertoo että jotain oli pielessä ja pahasti.

  Ja jos kerran kaveri olisi pystynyt luomaan ”kaavan” jolla tehtäisiin miljoonia, niin miksei se sitten paljastanut sitä? Tehnyt yhdellä kertaa pörssikeinottelun turhaksi ”linuxin” mallin mukaan. Silti sillä kaavalla tavalliset matti-meikäläiset olisivat voineet voittaa paljon.

  ”On värin että tyhmät saavat pitää rahansa”, kuka sanoi?

  Reply
 • 28.4.2024 at 23:33
  Permalink

  Muistan toisen talousrikoksen 1990 luvulta. Sain mainoksen alkaa kerätä lisäeläkettä maksamalla yhdelle Turun alueen eläkevakuutusyhtiölle. Tilasin ohjeet ja otin selvää tapauksesta ja selvisi, että tarjous täytyy olla huijausta, koska se oli niin edullinen maksavalle osallistujalle. Paperit lensi roskikseen.
  Lopputuloksena oli se, että firma meni konkursiin ja maksajat menettivät rahansa. Joku tietenkin hyötyi saadessaan hyvät tulot puuhailustaan. Onneksi varovaisuudesta pelastuin rahan menetykseltä.

  Reply
 • 29.4.2024 at 11:57
  Permalink

  Verotus on RIKOLLISUUTTA! Rahan painaminen tyhjästä on sitäkin suurempaa rikollisuutta, joka pilaa rahan arvon kaikilta muilta. Yksikään sosialistinen viranhaltija ei hyödytä talouttamme niin kuin normaali työssäkäyvä. On korkea aika erottaa valtio ja talous toisistaan. Tämä säälittävä nykypelleily, missä maksamme kahdelle 100%:n tarpeettomalle hallintohimmelille, pysyy pystyssä enää propagandan ja median avulla. Se kaatuu viimeistään dollarin kaatuessa, ja dollari on ollut ”hengityskoneessa” jo 2000-luvun alusta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.