Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

Tilanteemme jatkuu. Olen siis kirjoittanut Äiti-etäiseksi erotettu blogin kommentteihin sekä Elisa kulttia koskevaan juttuun kommentteihin. Kommenttini jäävät kuitenkin useinkin tulematta julki, syystä tai toisesta, joten saan jatkaa nyt varsinailla blogilla.

 

Tilanteemme on siis se, että olen tavannut lapseni viimeksi 12.6. koska isä jätti tuomatta lapsen seuraavalle tapaamiselle.

Taktikoitu veto. Olihan lomakuukausi alkamassa. Tätä seikkaa on käytetty hyväksi vuosien ajan.

Tapaamispaikkamme sopimus päättyi, eikä kyseinen toimija jatka enää Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan lastenvalvoja Minna Kyöstilä tarjosi tapaamispaikaksi paikkaa joka on hyvin syrjässä ja varmasti tietäen, että tapaamiset siellä olisivat mahdottomia.

Omalle sosiaalityöntekijälle hän totesi, että ne voivat olla myös minun paikkakunnallani, jos Hämeenlinnan ko suostuu antamaan sinne maksumääräyksen.

Tietenkin se suostuu jos sille asia esitetään virallisena pyyntönä. Mutta miten ja onko näin toimittu ?

Olen todella huolissani tilanteesta. Lapsi haluaa varmuudella tulla kotiin luokseni ja haluaa elää normaalia elämää vankilansa sijaan.

Tänään perusturvalautakunnan jäsen soitti Minna Kyöstilälle pyynnöstäni, koska en saa mistään vastauksia kyselyihini lapseni voinnista ja kuulumisista. Lapsi ei saa edelleenkään soittaa minulle omasta numerostaan. Kuunnellaanhan puhelujani ja isä pelkää lapsen sanovan jotakin tärkeätä.

Sama ps lautakunnan jäsen teki muutama vuosi sitten ls ilmoituksen lapsen eristämisestä äidistään ja lapsen ja äidin syrjimisestä. Asia jäi Paasikoski-Junnilan ja sosiaalityöntekijä Hännisen pöydälle.

Kummatkin ovat ilmoittaneet olevansa jäävejä asiassamme 2015. Kumpikin edelleen huomautuksista (avi) huolimatta porskuttavat asiassamme ja ovat päätöksien tekijöitä.

Kumpikin on estänyt lapseni tietoihin liittämästä korjauksia ja totuudellisia tietoja.

Paasikoski-Junnila esimerkiksi itse siirsi asiamme Kangasalle eron jälkeen toukokuussa 2014. Hänninen isän kanssa vaati lapsen kirjat takaisin Hämeenlinnaan. Tätä kirjojen vekslamista kesti kesän ajan ja tietoihimme kirjattiin, että äiti muuttanut useasti. Tätä perätöntä väitettä ei edelleenkään ole korjattu.

Koetin nimittäin muuttaa lapsen kirjoja takaisin kyseisenä kesänä ja aina samaan osoitteeseen. Jotta lapsi saisi julkiset oikeudet terveydenhuoltoon ym. Sain kirjat vasta marraskuussa 2014 Hankoon maistraatin kautta ja sen jälkeen väliaikaismääräyksellä käräjäoikeudesta.

Lapsen ja minun asioissa edelleen väitetään tällä valhella, että olisimme olleet teillä tietymättömillä ja että lapsi ei olisi päässyt lääkäriin.

Kyllä tietenkin pääsi, yksityiselle lääkärille, ja nämä kaikki todistukset on Hanko ja Hämeenlinna jättänyt kirjaamatta lapseni tietoihin.

Valheita, valheita ja valheita.

Hänninen rusakoi kaiken totuudellisen lapseni asioista. Hän on hoitanut laittomasti myös vanhemman lapseni asiaa.

Itse olen tavannut Hännisen ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Huomautuksista huolimatta kaksikko jatkaa laittomuuksiaan ja nimet ovat vastaavissa ongelmissa lastensa suhteen painivien tiedossa varmasti.

 

Kyöstilä ilmoitti kyseiselle ps lautakunnan jäsenelle, että minun pitäisi soittaa hänelle ja vetosi vaitiolovelvollisuuteensa.

Tämä malli on ollut käytössä vuosien ajan. Puheluihini ja soittopyyntöihini ei vastata ja kun joku muu soittaa, esitetään samat lauseet: vaitolovelvollisuus ja soittopyyntö.

Pelkkää valheellista peliä.

Kysynpä taas kerran maamme asiantuntijoilta. Miten tämä kaikki laittomuus ja sadistinen kiusanteko voidaan mahdollistaa ????

Kuka kertoo miten lapseni voi ja kuka ihan todella jo alkaa pitää lapsen ja äidin oikeuksien puolta.

Asianajaja sitä ei tee. Se johtuu siita, että aiemmin pitkään toiminut asianajajani kollega on vaitetysti sössinyt asioitamme sivusta.

Hän kun on itse aikanaan käyttänyt näitä lasteni ja minun nimissä tehtailtuja laittomia ennakkopäätöksiä hyväkseen, kuten ne niin monet asianajajat jotka ovat tahallisesti sössineet asiaamme.

Kuinka paljon onkaan ruskeita kirjekuoria asiassamme vaihtanut omistajaa ? Väitetään, että todella moni.

 

 

Teija-äiti

167 thoughts on “Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

 • 23.7.2021 at 00:43
  Permalink

  Lähtökohtaisesti ihmiset, joilla on kaksiosainen sukunimi. Eivät ole ihmisiä!

  Reply
 • 29.7.2021 at 17:32
  Permalink

  syksylla 2015 oli n kuukauden ajan valikaikainen osoite tammisaaressa. tama johtui siita, etta esimerkiksi sosiaaliasiamies oli jo kevalla 2015 ollut sita mielta usean muun asiantuntijan kanssa, etta hanko on jaavi hoitamaan asiaamme. tama johtui laittomuuksista asiassamme hangon sosiaalitoimen osalta.
  sosiaaliasiamies esitti etta asiame siirretaan muualle puolueettomalle taholle. siis jo alku talvesta 2015 ensi kerran.
  olin yhteydessa tammisaaren sosiaalitoimeen kesalla 2015 ja he sanoivat voivansa alkaa tutkia asiaa ja auttaa jos siirran kirjani tammisaareen. nain tein hyks prosessin kynnyksella. apua ei kuitenkaan saatu, vaan tammisaari lahti mukaan hangon laittomaan toimintaan.
  kuitenkin kyseinen valiaikainen osoite on jaanyt mm raaseporissa tietoihimme vaikka asiasta on huomauttu aikanaan useita kertoja. esimerkiksi poliisi, maistraatti ja sosiaalitoimi seka kela kayttivat ko osoitetta. eli luonnollisestikaan mikaan posti ei tullut nain ollen perille koska osoitetta todellisuudessa ei ole ollut kaytossa kuin ko kuukauden ajan vain silla ajatuksella etta lapseni ja mina saisimme laillisen menettelyn ja selvityksen asiassamme ja hyks vaihe turvattaisiin.

  mita olosuhdeselitykeen tulee, on erikoista etta asiassamme on saanut oikeudelle antaa perattomia vaitteita sisaltavaa materiaalia ja todisteluun vertaava selvitys ilman etta sen on saanut tarkistaa. oikeuslaitos on siis tarkoituksellisesti ottanut valheita kayttoonsa vaikka sen tulisi vaatia selvitykselta sama totuudellisuus velvoite kuin muultakin materiaalilta joka oikeudelle esitetaan.
  nain ollen sosiaalityontekijat ovat vaaristaneet totuutta ja halventaneet oikeutta.

  oikeuslaitos on siis tarkalleen pitanyt huolta siita etta lapseni tietoihin tulevat perattomat ja puutteelliset tiedot.
  onko todella olemassa laki joka mahdollistaa lapselle nain torkean kohtelun ???

  kyseisia perattomia vaitteita kaytetaan lapsen hoidossa ym joka tietenkin tarkoittaa lapsen tilanteen vaaristamista.

  esimerkiksi forssan lastenpsykiatria ilmoitti etta on joutunut tekmaan lapsen selvitysta 2015-2016 puutteellisin tiedoin ja nain ollen haki asiaan tarkempaa selvitysvaihetta toivoen hyks prosessia. nainhan tulisikin toimia jos sosiaalitoimi esittaa puuttellisisa ja perattomia vaitteita. tuo pieni agressiivinen sosiaalityontekija jonka rikokset ovat varmasti urallaan melkoisia, oli kirkuvan punainen raivosta kun forssa teki ko paatoksen.

  selitys meni taysiin kuntarjojen vuoksi. siella junailtiin asiaan taysin toinen lastenpsykiatri joka ei kuullut lasta ennenkuin kuukausia prosessin alkamisesta.
  valviraan tehtyani kantelun joutui psykiatri kuuleman lasta. teki sen puutteellisesti ja rajatusti.
  tata ennen psykiatri teki selvitysta lapsesta sosiaalitoimen esittamilla tiedoilla ja jokainen varmaan ymmartaa etta ne tiedot olivat kaikkea muuta kuin todellisuus pohjaiset.
  eika psykiatri saa tehda selvitysta toisen kaden tietoihin perustuen.
  minua ei suostuttu lapsen kanssa tapaamaan vaikka se olisi ollut lapsen ja minun oikeus. mutta myos psykiatrin velvollisuus.

  tilanne tanaan 29.7. sama. en ole kuullut lapsestani mitaan kuin tasan kuukausi sitten.

  miten on mahdollista etta lapsi on esine niin isalle kuin sosiaalitoimelle.

  toivon, etta lapseni asiat otetaan tyystin pois hameenlinnasta.

  Reply
 • 1.8.2021 at 13:11
  Permalink

  edelleenkaan en ole kuullut lapsestani mitaan eika ole tiedossa onko han saanut kirjeensa ja korttinsa joita olen lahettanyt tana aikana.
  en saa vastauksia mistaan eika kukaan ole ollut minuun asiassa yhteydessa.
  karajaoikeus ei vastaa asiassa mitenkaan.
  olen siis puhunut lapseni kanssa viimeksi 29.6. ja tavannut 12.6.

  lapseni sanoi puhelimessa ”aiti tavataan pian”.

  isa ei vastaa puhelimeen eika tekstiviesteihin.

  jos lapsellani on katkennut hiuskarvakin, lupaan, etta kirjoitan kaiken ja ihan kaiken virkarikoksineen julki !!! vaatimuksenani on, etta lapseni palautetaan viipymatta luokseni.

  valheiden, virkarikosten ja korruption aika pitaa olla nyt ohitse.
  lapseni kanssa olemme nahneet miten suhdetoiminnalla ja valheilla voidaan tuhota jarjestelmallisesti ihmisten elamaa. miten aina loytyy joku joka on otollinen levittamaan valheita ja miten ilkea luonne halajaa jotakin, milla kiusata jotakuta.
  jopa eras vastaavaa kokenut aiti on esittanyt minusta perattomia vaitteita ihmisille, vaikka autoin hanta omassa asiassaan aikanaan. syyta en tahan tieda mutta helposti pystyn todistamaan hanen vaitteensa valheiksi. han mm vaittaa etta olisin hanelle velkaa. tama ei ole totta silla kyseisen velan maksoin hanen tililleen joten todiste on tasta olemassa. kyseinen aiti omaa viran jossa on tutkinut eri ihmisten tietoja vaikka ei nain saisi tehda. ja jos ihmisesta on sontaa tiedoissa, on aika luonnollista, etta sita voi kayttaa vaarin. ihmettelen vain, millainen aiti han on, kun kay syyttoman ihmisen kimppuun ilman syyta. tosin epailen etta han myi minut ja lapseni jotta sai oman asiansa eteenpain, hanen asiassaan kun on toiminut samaa korruptio vakea isokenkaisiin viitaten.

  olen erittain hyva aiti ja se on kylla todellisesta todistusaineistosta todettavissa. tama todettiin myos pirkanmaan ko ssa 2007 vanhemman lapseni kohdalla. on hyvin erikoista, etta minusta on vaitetty etta en noudata paatoksia kun olen niita noudattanut vaikka ovat olleet lakiemme vastaisia ja valheisiin ja suhdetoimintaan perustuvia. sensijaan toistuvasti huomioiden hyks vaihe 2015 joka estettiin korkeimman oikeuden suositusten vastaisesti, on vuodesta toiseen nahtavissa miten asiaamme ei perustuslain, ihmisoikeuksien ja lastenoikeuksien ja puhumattakaan lukuisten lakien mukaan ole noudatettu.

  hameenlinnan ja hangon sosiaalitoimien tapaukset tulisi tutkia yksi kerrallaan kaikkien naiden sosiaalityontekijoiden osalta jotka ovat asiassamme, silla olen oman tapauksemme rinnalla seurannut lukuisia tapauksia joissa vastaava kaava.

  lapseni kysyi minulta, minne voi olle yhteydessa jotta hanta viimein kuullaan kirjoitin hanelle muutaman nimen ja osoitteen. isa ilmeisesti tutkii lapsen postit.

  onko lapseni edes hengissa ???

  miten totaalisen sairas tama yhteiskunta oikein on, kun tamankaltaiset tragediat mahdollistetaan ?

  Reply
  • 3.8.2021 at 10:16
   Permalink

   Tämän takia minulla ei ole vielä lapsia.. Toivottavasti saatte apua mahdollisimman pian!

   Reply
 • 3.8.2021 at 18:29
  Permalink

  kuuntelin paivi rasasen haastattelun ivan puopolon ohjelmassa ja tata ennen eraan politiikan tutkijan haastattelun. on melkoista etta viattomia ihmisia kaytetaan uhreita jotta jotkut sekopaat saavat aikaan oikeudessa mieleisiaan paatoksia. aivan kuten meilla.
  kaksi lastani ja mina olemme uhreja muutaman sekopaan hulluudelle jossa kulissina toimii huoltoriita ja isalle annettu laiton julkinen valta.

  tanaan tuttavani soitti isalle pyytaen lasta soittamaan minulle. isa vaitti etta lapsi ei halua puhua kanssani.
  tama ei pida paikkansa ja se takuuvarmasti nakyy lausunnoissa jo vuoden ajalta.

  lapsi ei toki haluaisi puhua isan puhelimesta isan vieressa vahtiessa, mutta omaansakaan ei saa kayttaa. lapsi odottaa saada tavata aitinsa ja taman toiveen esittanyt lukuisia kertoja.

  viimeksi olen siis puhunut lapseni kanssa 29.6. ja saanut tavata 12.6.

  isa odottanee etta tekisin lastensuojelu ilmoituksen, mutta sita en tee. en vaikka olen valilla huolesta sairas.
  paasikoski junnila ja hanninen toivovat etta asia jaa hoidettavaksi hameenlinnaan jotta heidan virkarikoksensa eivat tulisi julki.

  karajaoikeus, sosiaalitoimi hml ja lastenvalvoja eivat edista millaan tavalla lapsen ja aidin tapaamisia tai yhteytta.

  saattaa jopa olla, etta isa vaatii taas pian huostaanottoa jotta totuus isan kaltoinkohtelusta ei tulisi esille.

  oikeusministerion juuso oilinki seka poliishallituksen jukka herkell jo vuosia sitten ensi kerran ehdottivat minua tuomaan asia julkisuuteen.

  ilmeisesti nain suomessa vain ehka jonkin asian saa lain mukaisesti eteenpain.
  jukka herkell myos totesi saadessaan aineiston asianajajaltani, etta jos on pienikin epailys pitaa kaltoinkohtelu asia tutkia.

  ei ole tutkittu. lasta on sensijaan manipuloitu, traumatisoitu, uhkailtu ja kiristetty ja jatetty lain mukaisesti kuulematta vuosien ajan.
  2014-2016 lapsen kuulemista ei suostuttu hameenlinnan ja hangon sosiaalitoimien mukaan virallisesti tekemaan (tai se estettiin kuten olen kertonut) tai siita olevat epaviralliset kuulemiset estettiin antamasta oikeudelle ja poliisille KOSKA LAPSEN JA AIDIN KERTOMA ON SAMANLAISTA.

  tasta keksittiin vaite etta lasta oltaisiin manipuloitu.
  lapsen kuuleminen hangon terveyskeskuksessa tehtiin mutta aluksi psykologi aija takala teki asiassa vakavia virheita koska teki kuulemista sosiaalitoimen vaatimusten mukaisesti. nainhan ei olisi saanut olla, vaan hanen olisi tullut tehda kuulemista oikeuslaitoksen vaatimuksten mukaisesti.

  aija takala korjasi kylla virheensa ja pyysi anteeksi mutta naita ei korjattu tai kirjattu tietoihin. nain virheet jaivat voimaan ja ovat siella ilmeisesti edelleen.
  kysehan on virkarikoksesta eli tahallisesta vaaran tiedon esittamisesta oikeuslaitokselle.

  pyysin nauhoja edelleen esitettavaksi ja tutkittavaksi oikeuspsykiatrille ja asiantuntevalle lastenpsykiatrille. takala kieltayty vedoten siihen etta haluaa patkia nauhoja josta kieltaydyin ja vaadin nauhoja autenttisina.
  seuraava kieltaytyminen koski sita etta takala vetosi oikeusturvaansa.
  lapsen tietoihin on (sosiaaliasiamies sai tiedot) on merkitty, etta nauhoja ei anneta oikeudelle koska isa muuten haviaisi oikeudessa.

  lapsi kertoi nauhoilla isan vakivaltaisuudesta, yhteiselamastamme ja elamasta aidin kanssa.
  lisaksi han kertoi etta haluaa elaa ja asua aidin kanssa.

  aika normaali toive lapselta.

  lapsen piirtaessa kuvan jossa kummallakin oli paassaan kruunut, totesi takala ihmetellen, miksi aidilla on kruunu.
  takala tunnetaan isompien lastan suhteen ok psykologina mutta pienempien lasten kanssa han ei ole asiantuntija. tapauksemme ei tassakaan suhteessa ole ainoa.
  piirros oli kaunis ja varikas ja taynna sydamia ja kukkia.
  kruunuthan ovat hyva asia. ei huono asia.

  sen verran oli takalalla kuitenkin ymmarrysta etta lapsen viemisen jalkeen 20.10.2015 han kirjoitti lausunnon jossa vaadittiin lapselle trauma ja kriisiterapiaa.

  samanlaiset lausunnot kirjattiin esimerkiksi lastenpsykiatri turusen toimesta.

  lapsi ei koskaan saanut kriisiapua.

  olen kirjoittanut tanaan oikeuskanslerille asiastamme ja vaatinut valittomiin toimiin laittomuuksien lopettamiseksi asiassamme.

  seka lapsen ja aidin kuulemista asiassaan kattavasti ja lapsen palauttamista aidille valittomasti.

  vaadin tutkimaan paasikoski junnilan ja sosiaalityontekija hannisen toimet kauttaaltaan asiassamme. eri viranomaisille on annettu kasittamaton maara valheellista ja puutteellista vaitetta ja isalle julkinen valta.

  en ihmettele miten pikku eerika tapaus toteutui. nain toimii suomalainen lastensuojelu.

  esitankin toiveen pikku eerika aidille rahaston keraamiseksi seka vuosittaisen surunauhan sitomiseksi aitienpaivana kasivarteen pikku eerikan muistoksi. jotta asia ja toimintamalli ei unohdu koskaan.

  ne jotka ihmettelevat miten tama on mahdollista kerrottakoon, etta sosiaalitoimelle ja erityisesti lastensuojelulle on annettu mielipuolinen valta vaikka sellaista ei laissa ole.
  lisaksi lapset ovat lastensuojelulle pelkka rahasampo jonka rahat valuvat paasaantoisesti ulkomaille.

  paatoksia tekee yleensa vain 1-2 sosiaalityontekijaa jotka eivat yleensa muuta paatoksiaan, riippuen korvien valista.
  jos he muuttavat paatoksia, se tarkoittaa virkarikosten esiin tuloa.
  vaikka kyse olisi nimenomaisesti ammattitaidosta.
  ammattitaitoon kuuluu korjata virheet.

  nama paatoksia tekevat sosiaalityontekijat vaativat alaisiaan toimimaan vaatimustensa mukaisesti. aivan kuten kaksi nuorempaa sosiaalityontekijaa myonsi 2016, etta hanninen on vaatinut heita olemasta kirjaamasta todisteita lapseni tietoihin. kyse oli siis laakarin lausunnoista jne.
  sinne jai siis ne vaitteet etta olisin muuttanut monta kertaa ja lapsi ei olisi saanut laakarin hoitoa.

  kasittamaton valhe, mutta kukaan ei sita korjaa.

  ajattelin kysya sosiaali ja terveysministeriosta, miten tama kaikki mahdollistuu ?
  kysyn samaa thl:lta jolla takuuvarmasti on kaikki tieto siita, etta vastaavanlaisia tapauksia on suomi pullollaan.

  milloin lapseni vankila aika paattyy ? silla hanhan elaa taydellisessa vankilassa.

  Reply
 • 5.8.2021 at 09:57
  Permalink

  stm:n vanha nk salainen tutkimus kertoo, etta suomalaiset itsemurhat tehdaan useimmiten sosiaalitoimen kanssa asioinnin jalkeen ja tai sen seurauksena.
  kun mietin tata meidan prosessia, ja nita lukuisia tapauksia joihin olen tutustunut vuosien varrella, joudun toteamaan, etta ihmisille tuotetaan kasittamaton karsimysta virkakoneiston nojalla joka ei tunne lakeja, ihmisoikeuksia tai minkaanlaista kykya empatiaan tai ymmarrykseen moraalisesta oikeasta ja vaarasta.

  virhe minka juhani teki suunnitelmassaan tuhota minut, oli se, etta olen syvallinen ihminen ja totuuden etsija. han ei huomioinut, etta hanen aikaansaamansa vuodet tekivat minusta vahvemman juuri syvallisyyteni vuoksi. itsetutkiskelu ja henkinen kasvu ovat iso osa elamaani.
  totuus kuuluu niin vahvasti elamaani, etta en luovu siita mistaan hinnasta.

  juhani ei oikein kestanytkaan koskaan sita etta en oe lahjottavissa tai uhkailtavissa vaikka hanta ja nuoremman lapsen eksaa aikanaan olen valtavasti pelannytkin.
  mikaan ei riko niin pahasti ihmisia kuin valhe ja lait on rakennettu niin, etta kenenkaan ihmisen elamaa ei saisi rikkoa valheilla nain kuitenkin tapahtuu ja se onnistuu jos systeemin tuntee.
  ja on suhteita.

  ja luonne jota se edellyttaa.

  pala palalta olen selvittanyt sita, miten tama kaikki on ollut mahdollista.
  ihminen joutuu shokki tilaan alkuvaiheessa, koska on epaivoinen sellaisesta kohtelusta ja mielivallasta mita mekin olemme kokeneet. mieli ei ymmarra, miksi nain ja nain tapahtuu. miksi kukaan ei kuuntele mika on totuus.

  stm on varoittanut jo vuosia sitten oikeuslaitoksia henkisesta, fyysisesta ja taloudellisesta huoltoriita kiusaamisesta.

  on aivan turha selittaa, etta tamankaltainen prosessi mielivaltaisine ilmioineen ei olisi ollut estetavissa. lait ovat sita varten, etta olisi ollut.
  kun olin ensi kertaa yhteydessa asianajajaan ja esimerkiksi hameenlinnan sosiaaliasiamieheen, ei mitaan tapahtunut. minulla oli jo tiedossa eksan suunnitelmista ja koska minulla oli jo yksi historia takana vanhemman lapsen kanssa, osasin tulkita asioita oikein. en vain viela silloin tiennyt minkalaisesta sadistisesta prosessista oli kyse. vielakin siina vaiheessa uskoin, etta suomessa ei tallaista voi tapahtua, mutta nyt tiedan, etta ihan kaikki on mahdollista kun on suhteita, tarpeeksi sadistinen ja hairiintynyt luonne ja tarpeksi rahaa ja valtaa.

  juhani on vain kayttanyt ihmisen luonnetta hyvakseen. ja niita suhteita. hanen mielikuvituksensa yhdistettyna ihailemaansa kafkan malliin, on toteutunut hammastyttavan tehokkaasti.

  riitti, etta loytyi ne muutamat sopivat henkilot joilla on tietynlainen persoonallisuus.

  olen nahnyt lukemattomia kertoja, miten minut jo etukateen teilataan ensi tapaamisella ihmiseksi joka minusta on perattomin vaittein kirjattu kirjoihin ja kansiin. ja miten se yksi henkilo sitten joka taman nk tiedon on saanut, alkaa ajaa omaa agendaansa.
  olen nahnyt lukemattomia kertoja onneksi myos sen etta loytyy niita omilla aivoilla ajattelevia jotka tajuavat minut tavatessaan, etta eihan tama ihminen ole sellainen kuin on vaitetty.

  kun mietin sita aikaa ja rahaa joka kiusaamiseemme ja tuhoamiseeni on kaytetty, mietin, mita kaikkea hyvaa ja iloa sila olisi voinut saada aikaan.

  kun erosimme 17.4.2014 muistan miten rauhallisin ja tyynin mielin jatin sormukseni vaatehuoneen hyllylle. olin ostanut eksalle hienon, kalliin uuden tyynyn lahjaksi ja ihan vilpittomasti toivoen hanen ilahtuvan siita. koska otin muut tyynyt mukaamme muuttaessamme.
  taman jalkeen eksa tuli kotiin ja alkoi riehuminen. miksi ? oli kuitenkin ajanyt meita pois jo kauan.

  kun ihmisella ei ole omaa identiteettia, han elaa muiden kautta.
  sellainen ihminen on omasta mielestaan oikeutettu vainoon ja sadistiseen kaytokseen koska hanen on pitanyt toteuttaa erilaisia itselleen rakennettuja selviytymiskeinoja toisen ihmisen kautta. siihen kuuluu toisen ihmisen taydellinen hallinta ja kontrolli.

  minua kontrolloidaan lasteni kautta. vanhemman lapsen kohdalla tulimme lapsen kanssa siihen tulokseen, etta ehka lapsi saastyy silta jotenkin jos han menee emantakouluun, jonne halusi menna kokeilemaan siipiaan.
  todellisuudessa lapsi ei halunnut muuttaa isansa luokse pysyvasti, vaan kayda yla asteen loppuun suomessa ja menna kesaksi isan luokse ensin katsomaan.

  isalla oli kuitenkin kiire paasta rahoihin kasiksi joita oli tehtaillut lapsen nimissa. nyt puhumme siis juhanista.
  lapsen nimissa on 2000 luvun alussa jo olut mansaarilla yli 800.000 mk. rahat on tehty ilman minun suostumustani ja keinoista en edes halua tietaa.
  nailla rahoilla isa proystaili jopa pankissa. pankin virkailija olikin fiksu ja totesi etta ymmartaako juhani miten paljon vahinkoa han lapselle ja aidille nailla toimillaan tekee. juhani ei tietenkaan ymmartanyt, kysehan oli hanesta, ei kenestakaan muusta.
  naila rahoilla ja siihen liittyvilla toimilla, sain tappouhtauksia, menetin kelan rahoja jne seka opintoni vaikeutuivat.

  olen nahnyt lukemattomia tarinoita joissa ait ei ole enaa jaksanut, ei ole kestanyt.
  tulee mieleen naista tapauksista claes andersonin motto: miten tehdaan ihmisesta hullu? – viedaan hanelta kaikki, ja katsotaan miten han kayttaytyy.

  yleensa kun nama tietyn tyyppiset ihmiset alkavat vaistota jaavansa kiinni, voi tapahtua mita tahansa toivonkin, etta kun se vaihe tulee, on lapseni jo turvassa luonani.

  suomi on maa jossa lapsi on esine. niin ulosottolaissa kuin oikeuslaitoksessa.
  vaikka ihan kaiken lapseen liittyvan toiminnan lahtokohta tulisi olla se, etta lapsella on ne omat vanhemmat ja siita lahdetaan liikkeelle. ja oikeus normaaliin elamaan.

  en enaa ihmettele niita perheita jotka ovat paenneet ulkomaille suomen lastensuojelua, tai niita asiantuntijoita jotka ovat paatyneet jopa vankilaan auttaakseen lapsia mielivaltaiselta lastensuojelulta.

  kysyin itsekin turvapaikkaa jotta saamme asiamme totuudenmukaisesti selvaksi ja lasta ei vahingoiteta. oulussa 2014 eras nuori tytto sai kirkolta turvapaikan. tyton asiat selvitettiin talla keinoin ja tytto sai elaa normaalia elamaa perhensa kanssa taman jalkeen. tapaus kertoo siita kasittamattomasta sadistisuudesta ja vainosta jota sosiaalitoimi harjoittaa, jos se sille sallitaan.
  lapseni kanssa turvapaikkaa emme kirkolta saaneet, ja tassa on tulos.

  Reply
 • 5.8.2021 at 12:54
  Permalink

  minulle vaitettiin esimerkiksi hangon sosiaalitoimessa 2014, etta juhanilla ja mikon siskolla (mikko, nuorimmaiseni isa, nimi muutettu) ei olisi aikaa sellaiseen kiusaan kuin vaitan. pyysin tutustumaan vaitteisiin minuun kohdistuen ja ottamaan todisteet niissa vastaan. joka ikinen kerta todisteista kieltaydyttiin.

  tosiasia on, etta juhanilla ja mikon siskolla on ollut viroistaan ja vauraudestaan huolimatta hyvinkin aikaa, ja tasta annan pari esimerkkia jotka on todistettavissa.
  kyse on vainosta.

  asuessani vanhemman lapsen kanssa paikkakunnalla jossa myos nuo mansaaren rahat ja lapsen bulvaanin rooli isalle, toteutuivat. jouduin hakemaan juristin apua silmittomaan kiusaamiseen, tappouhkauksiin ja elamamme sabotoimiseen.
  juhani soitti kyseisen paikkakunnan kaikki juristit lapi aina oikeusaputoimistoa myoten, etta en saisi juristia. jokainen juristi joutui jaavaamaan itsensa.
  voihan olla etta joku juristi jai jopa jaljelle mutta totaalisen uuvuksissa tilanteeseen, hakeuduin tampereen oikeusaputoimiston piiriin.
  siella en saanut apua, koska minua ei uskottu.

  vastaavia tapahtumia on ihan jokaiselta paikkakunnalta jossa olen elanyt elamani aikana juhanin jalkeen.
  jopa sen jalkeen kun lapsi oli kaapattu maasta ja perustin perhetta mikon kanssa, minulle tuli kiristyskirjeita juhanin asianajajalta, pihassamme kaytiin, ovien lapi yritettiin tulla jne. posti tuli usein avattuna.

  muutama vuosi sitten olin harrastepaikassani ja pihaan ajoi auto. heti naki kyseisesta ihmisesta tiettyja ominaisuuksia. ventovieras ihminen. jatan nuo ominaisuudet tassa vaiheessa kertomatta.
  mies ryhtyi kyselemaan erikoisia asioita ihmisilta jotka sattuivat paikalle. kyse oli yksityisesta alueesta.
  mies katseli koko ajan minua ja mittaili ja myhaili.
  kavin katsomassa miehen rekisterinumeron josta mies pelastyi ja talle tuli kiire.
  muutaman paivan paasta ko alueen omistaja alkoi kohdella minua kummallisesti. han huusi ja rahjasi ja satti. taysin olemattomista asioista. kaikki oli ollut tahan asti hyvin ja meilla oli ollut kaikilla oikein muakvaa. kohteluni heratti muissa huomiota ja myos pelkoa.
  jaadessani paikasta pois ja mennessani keraamaan tavaroita, tuli ko yrittaja viereeni. han hymyili ilkeasti, sanoi mikon siskon nimen ja toivotteli talta terveisia.

  asianajajani tarkisti auton rekisterinumeron. auton omistaja, kuka se sitten onkin tai oliko edes kyseinen sita ajanut mies, oli tuntien matkan paasta rekisterinumeron perusteella.

  naita vastaavia ilmioita on ollut usein. kun kyselin eraasta etsiva toimistosta naita toimintamalleja sain monenlaisia vastauksia. ehka rehellinen etsivatoimisto toimii toisin, mutta eparehellinen omaa oman toimintamallinsa ja rahasta tehtailee mita vain.

  nama ovat siis vain yksittaisia esimerkkeja. naita riittaa elaman varrelle kasapain.

  puhelinkuuntelulla on asiassa oma osuutensa. sen avulla estetaan normaali elama kaikin mahdollisin keinoin. kerroin krp lle asiaa tutkituttaessani, etta olen muutaman kerran kokeillut miten homma toimii. olen puhunut taysin pehmeita puhelimeen ja saanut seurata mita seuraavina paivina tapahtuu.

  koska mikon sisko saa puhelin asioissa tietoja jostain syysta, on selvaa, etta olen nykyhetkesta lapseni suhteen huolissaan, talloin han on tietoinen nista asioista joita olen pyytanyt virallisella taholla asiassamme toteuttamaan.
  mikon veljen vaimo aikanaan varoitti minua mikon siskosta: varo sita naista, se manipuloi kaikki ja osaa esittaa mustankin valkoisena. jos se saa paahansa alkaa vainota jotakuta, se todella tekee sen.

  ja tamanhan olen huomannut.

  todentaan nyt viela, etta olen ihmisena sellainen, etta en kuulopuheitten perusteella toimi missaan asiassa millaan tavalla. saatan kuunnella juoruja mutta en koskaan lahde arvottamaan ketaan niiden pohjalta. tuttavani tietavat etta olen naissa asioissa ehdoton. ehka juuri siksi etta olen nahnyt itseni kohdalla, miten paljon tuhoa sellaisella toiminnalla joka kestaa vuosien ja jopa vuosikymmenten ajan, saadaan aikaan.

  Reply
 • 7.8.2021 at 12:47
  Permalink

  viha, vihapuhe ja vihateko

  viha on normaali ihmisen tunne. se, miten ihminen sita kayttaa tai siihen suhtautuu lienee jokaisen kohdalla erilainen.
  itse ajattelen niin, etta vihaisuus pitaa kohdistaa verbaaliseen, luovaan tai liikunnalliseen purkamiseen. jokaisella on oma tapansa kohdata ja kasitella vihan tunteita. malli tulee useinkin lapsuudesta, jos siihen ei itse elaman varrella puutu, muokkaa sita ja jalosta sita. seka opettele, miksi ja mista on vihainen ja mita vihaisuuden pohjalta loytyy.
  arvomaailma sanelee paljon vihan tunteita.

  se miten ihminen lapsena saa kokea ja purkaa vihaa, maarittelee paljon lapsen identiteettia. jos lapsi elaa maailmassa, jossa ei saa kohdata omaa vihaansa ja sen muotoja, vaikuttaa se vuosiksi eteenpain, ehka jopa lapi elaman.

  olen itse kasvanut vanhemman kanssa, jonka vihan kasittely perustui toisen ihmisen rikkomiseen. kaikin mahdollisin tavoin. jo nuorena paatin, etta en tule viemaan omille lapsilleni sita mallia, eli katkaisen tavallaan sen sukujatkumon siihen.

  elaman varrella olen nahnyt monenlaisia vihan muotoja. ja aina, kun ihminen ei kykene kasittelemaan vihaansa, vaan jalostaa sen tekoon ja toimintaan tuhota toinen ihminen, puhutaan kaiketi epanormaalista vihasta.

  normaalilla vihan tunteella on rajat ja se tarkoittaa sita, etta ihminen kantaa vastuuta vihastaan. sosiaalityontekija joka kirkuen ja huutaen tuntematta minua ja lastani ja asiaamme kokonaisvaltaisesti, on osoittanut mielestani sen, miten ihminen voi todella pyrkia tuhoamaan toisen ihmisen taydellisesti omaan vihaansa sortuen. tamankaltainen ihminen ei kuuntele tosiasioita, ei kykene keskusteluun ja ongelman ratkaisuun. nauhat keskusteluista taman ko sosiaalityontekijan kanssa kertovat hyvin edella mainitut seikat. han haukkuu ja sattii minua, ei kuitenkaan perustele mista han haukkuu ja miksi. ”sina olet tollanen” jne.

  millainen ?

  lasten kesken useinkin lasten riidellessa toimitaan niin,: sina olet tollanen.

  aikuisten maailmassa, toista ihmista kunnioitetaan, kyetaan keskusteluun ja ongelman ratkaisuun.

  analyyttisyydella on puolensa, vaikkakin olen huomannut, etta joka ei analyyttisyyteen kykene, ajattelee useinkin hyvin mustavalkoisesti ja nain naiden kahden ihmistyypin keskustelut ja pohja, useinkin muodostuu sille tunnemaailmalle, miten kumpikin omansa tuntee.

  ihminen voi olla siis verbaalisesti vihainen ja sanoittaa vihansa niin, etta se on mahdollisimman neutraalia. tosin silloin, kun on kyse lapsestani ja kiusaaminen meita kohtaan on viety aarimmilleen ilman todellisuuspohjaa millaan tavoin, koen voimakasta halua sanoa rumasti. ja joskus niin olen tehnytkin.

  sanominen, ja tekeminen ovat kuitenkin kaksi eri asiaa.

  ihmisella tulee olla oikeus puolustaa lapsen ja omia oikeuksiaan, ja selvittaa tosiasiat. kaikilla on oikeus elaa ihmisarvoista elamaa ja saada maamme lakien tuki seka kunnioitus. elama pitaa itsessaan huolta etta vastoinkaymisia aina valilla tulee. siksi etenkin lapsen elama tulee turvata niin, etta hanta ei mitatoida, haukuta, mollata ja alisteta ja vieda hanelta oikeuksiaan millaan tavalla.
  kasvatusasiat ovat sitten eri juttu, mutta itse sillakin puolella uskon vahvasti hyviin arvoihin ja lapsen kunnioittamiseen seka uskoon lasta koskien. on tarkeata tukea ja kannustaa lasta kasvamaan omaksi itsekseen.

  tuhoava viha on kuitenkin tarkoituksellista ja perustuu juuri vainoon. ihmisista juoruaminen, perattomien vaitteiden esittaminen – eivat kuulu kivikauteen, vaan ovat ihan tata paivaa.
  kun ihminen joka ei vihaansa hallitse, ryhtyy toimiin esittaa perattomia vaitteita jotakuta koskien, kaivamaan tasta nk ”tietoja” ja esittaa niita eteenpain. on yleensa tarkoitus satuttaa ja tuhota.

  nailla voi olla seurauksensa.

  jos viela virkamies tai viranomainen toteuttaa tata mallia, ovat seuraukset varmuudella tuhoisat. sen vuoksi viranomaisen ja virkamiehen velvoite edistaa totuutta ja myos selvittaa se, on todella tarkeata.

  vihapuheen miellan niin, etta se on vastaavaa kuin edella.
  sen tarkoituksena ei ole selvittaa tosiasioita, vaan sen tarkoituksena on perattomiin vaitteisiin perustuen satuttaa toista ihmista.

  se etta ihminen on eri mielta, ei tee hanesta vihapuhetta harjoittavaa. parhaat keskustelut mielestani syntyvat juuri siita, etta ihmiset ovat erimielta ja ovat nk erilaisia. se kuitenkin vaatii kyvyn kummaltakin ihmiselta ymmartaa, etta ei menna asioissa henkilokohtaiselle tasolle, mielipiteet on hyva perustella ja kunnioittaa toista.

  Reply
 • 13.8.2021 at 00:45
  Permalink

  ”sinulla on kukkia poydalla. miksi?” sanoi hangon sosiaalityontekija. tuo kirkuva nainen. mina, joka yleensa olen elamaa taynna oleva pulputtava ihminen, menin sanattomaksi. pidan kukista. kummallinen kysymys. ”miksi tuo mekko roikkuu tuossa?” kun lapsen rakas juhlamekko roikkui kauniissa henkarissa lapsen huoneessa paikalla, jossa lapsi sen halusi olevan. saiko sosiaalityontekija paahansa etta kyse oli lavastuksesta ?

  kotini poydalla on aina kukkia. jos ei tuoreita, niin viherkasveja. lapseni huone on ihana ja varikas satumaailma, jota kehui jopa hangon johtava sosiaalityontekija. se sama joka ei sitten uskaltanut vastustaa korruptiota ja ei kyennyt johtamaan alaisiaan pois mielivallasta. se sama joka kirjasi etta koti on siisti, viihtyisa ja kodikas. joka ihasteli lapsen huoneta kauttaaltaan. kyse ei ole uusimmasta muodista, vaan kodikkaasta vanhsta ja uudesta. rakkaudella rakennetusta ja luodusta.

  kun arvomailmat eivat kohtaa. niin ne eivat kohtaa. jos sosiaalityontekija on viinaan pain meneviin vanhempiin kallellaan, huuta ja raivoaa. tekee sosiaaliasiamiehesta kantelun hanen lapsuutensa perusteella. estaa kaiken mahdollisen tutkinnan ja totuudellisen esiintulon. miten voidaan olla samalla aaltopituudella. ei mitenkaan.

  kun valta sumentaa jarjen ja moraalin.

  kangasalan perheneuvolan tyontekija sanoi hienosti kesalla 2014: vaikka puhuisi enkelten kielella, on niita jotka eivat halua nahda ja kuulla.

  ilo, valo ja rakkaus jotka kodissamme valittyivat , valittyivat kylla muille, mutta ei talle sosiaalityontekijalle. mista han valtansa sai jotta ketaan muuta ei kuunneltu, onkin se mielenkiintoinen kysymys. ja se tyo minka han teki jotta totuutta ei kirjata kirjoihin ja kansiin, miksi ?

  pyysin ennen edella mainittuja episodeja meille kesalla 2014 sosiaalitoimen kylaan. arvasin etta jotakin ikavaa on tekeila ja halusin etta tulevat kaymaan. minulta kyseltiin monenmoista, hangon seurakunnan jasen oli myos paikalla.
  kyseltiin isasta, lapsen aikana. tama sitten kirjattiin papereihin, etta aiti puhuu isasta lapsen aikana.

  jos olisin sanonut, en voi puhua lapsen aikana. mita sitten oltaisiin kirjattu ??

  kun katson tilannettamme nyt, ja miten valtavasti isa pelkaa, etta hanesta puhume lapsen kanssa, en voi kuin ihmetella. miksi me haaskaisimme kullankallista aikaa siihen, etta puhuisimme isasta ??? kun meilla on paljon muutakin puhumista.

  miksi isa esittelee lapselle ne tekstiviestit ja keskustelut jotka kaydaan aikuisten kesken ???

  miksi lasta manipuloidaan hamenlinnan sosiaalitoimen ja isan toimesta kerta toisensa jalken ?

  edellen olen tavannut lapseni viimeksi 12.6. ja puhunut hanen kanssaan 29.6.

  ja edellen vainoaminen jatkuu.

  Reply
 • 25.8.2021 at 16:07
  Permalink

  tilanne jatkuu.

  lapseni tapaaminen toteutunut viimeksi 12.6. ja puhelu 29.6.

  tapaaminen piti olla viimein uudessa tapaamispaikassa 21.8.
  en saanut matkarahoja kokoon koska kelalla on tyypilliseen tapaansa selvitys menossa. nama selvitykset ajoittuvat joka kerta tapaamiselle. kiitos mikon siskon eli lapseni isan siskon.
  nain pyoritys mahdollistuu te toimiston ja vainoamisen kautta.

  koska lain mukaan isan pitaisi maksaa matkani ja siita kieltaytyi olisi raha pitanyt saada sosiaalitoimesta.
  en saanut.

  pyysin puhelinaikaa. eli aikaa joka pitaisi olla lapselle ja minulle arjessamme normaali kommunikointi vayla.
  ilmoitin asiasta edellisena iltana sosiaalitoimelle.

  isalle annettiin asiasta tieto.

  kun tapaaminen eli puhelinaika piti alkaa, minulle soitettiin ja ilmoitettiin, etta isa saattoi lapsen ovelle mutta koska en ole paikalla, tapaamista ei toteudu.

  tama puhelimen kieltaminen on kovin mielenkiintoista. toki puhelintani kuunnellaan ja puhumaani vaaristellaan, mutta miksi isa nain sairaalla tavalla pelkaa lapsen puhuvan isasta jopa tapaamisilla tai puhelimessa ?

  lapseni on todennut useita kertoja eri tahoille etta aiti ei puhu pahaa isasta.
  mutta isa esittelee aidin kertomaa isan omalla tavalla hoystettyna lapselle. eli sita tietoa joka loytyy esim sosiaalitoimelle kerrotusta.

  eli niista samoista asioista jotka lapsi on itse kertonut sosiaalitoimelle aikanaan mutta hanta ei haluttu kuulla asiassa virallisesti manipuloiden oikeudelle annettua tietoa.

  tapaamispaikan nuori tyontekija ei kuulemma ole tyossaan ja roolissaan virkavastuussa eika tehnyt mielestaan mitaan vaaraa. vaikka viela varoitin etukateen etta isa tulee todennakoisesti estamaan tapaamisen jos kuulee puhelin ehdotuksesta.

  tapaamispaikan olisi pitanyt virallisesti valvoa etta lapsi tulee sisatiloihin yksin, (on 13 v) ja hanelle kerrotaan toiveeni ja syy siihen. nain on tehty ennenkin kun isa on koittanut estaa tapaamisia.

  seuraava tapaaminen kuulemma 4.9.

  MITEN on mahdollista etta julkinen valta annetaaan jatkuvasti isalle ???

  Reply
 • 20.9.2021 at 18:49
  Permalink

  Humana on uusi tapaamispaikka jonka tapana on katsella toisesta huoneesta niita netisivuja joita katsot lapsesi kanssa. Nama tiedot sitten valittyvat sosiaalitoimelle, supolle ?, ja tietysti isalle.
  Tein testin. Kavimme tietyilla sivuilla. Kun naihin tahoihin otetaan yhteytta minua mustamaalaten saan siita varmuudella tiedon.
  Humana pyysi allekirjoittamaan paperin tapaamisen jalkeen jossa sitoudun olemaan puhumatta isasta. Mina en edelleenkaan ole puhunut isasta.

  Onko isaa koskaan kaynnistaessaan taman mielivaltaisen vainoamisen virkatahojen kautta, pyydetty allekirjoittamaan sellaista paperia ? Tai paperia, jossa ei anna aidista tahallisesti valheellista ja vaaraa kuvaa ?? Eli kaikki vuosien mielipuolinen vaino, valheet, viranomaisten kautta toteutuva vainoa seka puhelinkuuntelu ja tyopaikoille tai tuttaville soittelu ??? Mita ne ovat ??

  Tuttavani halusi auttaa tuettujen tapaamisten jarjestamisessa. Sovimme etta kotikaynti tehdaan hanen luokseen ajatuksena etta ryhdyn hankkimaan asuntoa itsellenikin kyseiselta paikkakunnalta.
  Lastenvalvojille annettiin tieto yhteystiedoista.
  Tuttavani yhteystiedot ja salainen puhelinnumero luovutettiin tahoille jotka luovuttivat sen isalle.
  Tuttavani peloteltiin puoli kuoliaaksi.

  Nain siis sosiaalitoimi toimii jatkuvasti isan vainoamista tukien ja isan eduksi.

  Tulen kattavassa koosteessani kertomaan aaneen sen miten lapset ja aidit joutuvat kautta suomen vastaavanlaisen vainon kohteeksi. Eron jalkeiset vainot vaitoskirja ingnoorataan ja sosiaalitoimen tyontekijoita ei kiinnosta tutustua lakeihin jotka heidan toimiaan ohjaavat.

  Telia ei vastaa puhelinkuuntelu asiassa. Miksi ? Onko todella niin, etta Krp ei tieda kuka tavallisen kansalaisen puhelinta kuuntelee ? Vai onko tama ministeri Orvon viime vuotinen hanke saada toteuttaa kenen tahansa vainoamista edennyt siihen pisteeseen, etta mielivalta vain lisaantyy.

  Kenesta tahansa voidaan leipoa mita tahansa. Hyva Suomi !

  Lapsi on yhteiskunnassamme esine.

  Haluan, etta joku vastaa kysymykseeni: Miten on mahdollista, etta ex mies voi vainota virkatahon kautta talla tavoin vuosien ajan ???

  Reply
 • 17.11.2021 at 15:58
  Permalink

  Kun asuin Hangossa, oli vuokra-asuntooni kirjautettu ulkopuolisia ihmisiä. Pääasiassa ulkomaalaisia.
  Asia tuli ilmi, kun kelasta oltiin yhteydessä. Harvinaista kyllä, kelan edustaja vaikutti rehelliseltä ihmiseltä ja totesi, että kyse on vakavasta rikoksesta. Jopa postia tuli näille henkilöille jotka oli tietämättäni laitettu asuntooni ”asumaan# eli kirjoille.
  Olin yhteydessä Raaseporin poliisiin, mutta ainakaan minulle päin asiasta ei mitenkään informoitu.
  Tapaus tapahtui toistamiseen myöhemmin-.

  Omaan salaisen osoitteen jolle on lain turva ja suoja.
  Se kuitenkin vuodettiin ulkopuolisille 2014 Hangon sosiaalitoimesta josta sosiaaliasimies Gran teki huomautuksen.
  Toisen kerran samana vuonna osoitteen vuosi lapsen isän avustajalle Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomari antaen siinä ihan nenäni edessä isän avustajalle paperin joka sisälsi osoitteeni.

  Isän saatua osoitteeni tietoonsa alkoi ,mielivalta, vainoaminen ja niin omaisuuteni sabotointi sekä esimerkiksi paloitelluilla eläimillä pelottelu.

  Muutettuani Tammisaareen isä sai taas osoitteen ja tilanne jatkui. Naapureihin oltiin yhteydessä monin tavoin.

  Isä matkasi hovioikeuteen Hangon sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä istui tauolla kahvilassa heidän kanssaan.

  Vainoaminen tapahtuu pääasiassa viranomaisten kautta kaikenlaisin perättömin väittein.
  Ihmisten salaisia tietoja ja osoitteita luovutetaan isän, tämän avustajan ja siskon käyttöön.

  Katsonkin, että on erittäin huolestuttavaa että lastenvalvojat esimerkiksi toimivat näin sekä sosiaalityontekijä’t ja poliisi. Turvakoti asukkaiden osoitteet ja yhteystiedot ilmeisesti luovutetaan samaan tapaan vainoajille.

  Näin siis toimii Hanko ja Hämeenlinna mutta myös moni muu kunta.

  Olen kieltäytynyt luovuttamasta osoitettani isän tietoon. Tämän ei pitäisi minkään lain mukaan estää lasta pääsemästä normaaleille tapaamisille saati muuttaa luokseni.
  Tällöin lapsellekin tulee salainen osoite ja rauha turva on taattu.

  Mitä isä tekee äidin osoitteella ? Tai hänen häiriintynyt avustajansa tai siskonsa ?

  Hämeenlinnan käräjäoikeus jatkaa valvottuja tapaamisia ILMAN LAIN VAATIMIA PERUSTEITA.
  Muuttuivat siis tuetuiksi mutta JATKUVAT KUTEN VALVOTUT.
  Lapsi ja minä olemme päättäneet, että me emme tarvitse valvottuja tapaamisia mutta meitähän ei kuulla, koska isän mukaan asiaamme hoidetaan.

  Näin eron jälkeinen vainoaminen toteutuu, jatkaa kulkuaan valhein ja perättömin väittein, juoruin ja tekaistuin tarinoin.

  Suomi 2021.

  Reply
  • 17.12.2021 at 00:14
   Permalink

   mites tuohon pitäisi suhtautua ?

   Reply
 • 17.11.2021 at 21:26
  Permalink

  ”Kyllä piru perillisensä löytää!”

  Reply
 • 21.11.2021 at 18:15
  Permalink

  porvoo alkaa olla tunnettu monin tavoin.
  lastenvalvoja niin tunnekylmä, että harvemmin sellaisia tapaa.
  tiina ailunka väitti että ei voi ottaa asiassamme vastaan tietoja ja todisteita sekä kuulemma ei pysty aukaisemaan lainkaan mms viestejä.

  olisiko porvoo ja sipoo sektorilla jotakin pielessä ?
  hangon ja hämeenlinnan tapaan ?

  miksi ymmärrystä’ ei ole näiden narsisti psykopaatti miesten ja isien kanssa ?
  niiden kanssa ei erota kuten normaalien miesten.
  apua ei saa pyytää viranomaisilta ennenkuin lähtee . jos uuteen kotiin pääsee hengissä, on se hyvä.

  ongelmana vain on se, että näitä naisia ei uskota.

  koska mies on ehtinyt jo rakentaa tarinan mahdollisen suhdetoiminnan kanssa.

  tässä maassa naiset saattavat joutua pakenemaan vuosia etenkin jos eksällä suhteet poliisiin ja sossuun.

  suomi on naisille ja lapsille euroopan vaarallisin maa.

  oliko porvoon äiti ehtinyt hakea apua ? ja mies sai siitä vihiä.

  pitäisikö ymmärtää että eron jälkeiset vainot ja viranomaisten kautta on suomessa totta ja ihan olemassa oleva ongelma.

  (väitöskirja lapin yliopisto)

  jos olet tilanteessa jossa olet eroamassa. älä missään tapauksessa noudata thl n ohjetta joka on absurdi ja käsittämätön. kyllä thl llä on tietoa mutta se ei välitä siitä.
  kohta taas näemme televisiossa dokumenttia miten thl, poliisi ja sosiaalitoimi päivittelevät, mitenkäs tämä nyt näin meni.

  hae apua tutuilta. ota salainen osoite, ymmärtäen että se annetaan oikeuslaitoksesta, poliisista, sosiaalitoimesta vainoojallesi/eksällesi.

  sairas suomi

  Reply
 • 21.11.2021 at 18:19
  Permalink

  kylmä fakta on se, että lapsen ja äidin erottava ihminen, on erityisen häiriintynyt ja sairas.

  Reply
 • 25.11.2021 at 15:30
  Permalink

  järkyttävä lapsen kuolema koulussa oulussa.
  miksi ei kerrota että taustalla on lapsen silmitön kiusaaminen vuosien ajan lastensuojelun toimesta ?

  mikä helvetti julkista mediaa vaivaa kun se ei tuo lastensuojelun sairasta maailmaa esiin ???
  mielivaltaan, lasten rääkkäämiseen ja perheiden tuhoamiseen oltaisiin ajat sitten puututtu jos iso media tekisi asiassa jotakin.

  valtion pitäisi puuttua mielivaltaan. katso tokentube esko leipälä.

  Reply
 • 25.11.2021 at 15:33
  Permalink

  POLIISI ON SAANUT UUDEN LAIN KÄYTTÖÖNSÄ PARISEN VUOTTA SITTEN (KTS RIKOSPAIKKA)
  JONKA AVULLA SE VOI PUUTTUA SOSSUJEN MIELIVALTAAN JA LASTEN JA PERHEIDEN RÄÄKKÄÄMISEEN.

  miksi se ei siis tee niin ???

  Reply
 • 1.12.2021 at 15:41
  Permalink

  PAKKOSOVITTELUA ei ole olemassa Pirkanmaan käräjäoikeuden, asianajoliiton, isän asianajajan,Hangon ja Hämeenlinnan sosiaalitoimen, Sipoon ja Porvoon sosiaalitoimen mukaan.
  Ajankohtainen ohjelma Ylellä kertoo karua totuutta viime vuoden loppu puolelta ohjelmassa jossa helsingin yliopiston oikeuden professori kertoo asiasta ihan itselleen asianajoliiton edustajalle.

  PAKKOSOVITTELU ON OLEMASSA OLEVA VAIHTOEHTO.

  Mutta se tietysti lopettaa lapsella rahastamisen niin lastensuojelulta, asianajajalta sekä oikeuslaitokselta.

  Ihmettelen edelleen, että Pirkanmaan käräjäoikeus on hoitanut lapsen huoltajuusasiaa 2014-2015 kun se ei minkään lain mukaan sille kuulunut !!! Asia olisi pitänyt hoitaa Raaseporissa.

  Minulle annettu lapseni väliaikaismääräys 2014 on edelleen pimitetty viranomaisilta aina poliisilta lähtien. Samoin syyttämättä jättämispäätös kaappauksessa.
  Pyytelin jossain vaiheessa minäkin pantoja kinttuihin kun isä epäilee että kaappaan lapsen.

  En saanut. Mutta onhan se hyvä, että talousrikoksista epäilty Nousiainen saa hilavitkuttimet kinttuihinsa kun oli karkuteillä Sveitsissä asti. Tuskin ihan pienillä rahoilla sitä matkaa on tehty.

  Minä, passiton, tavallinen rehellinen ja lastani varmuudella hyvin hoitanut äiti jolla on syttämättä jättämispäätös kaappauksia ajatellen, en niitä vitkuttimia kinttuihin saanut. Ei muuten saatu eräässä vaiheessa edes poliisilaitoksella tavata, kun Hämeenlinnan sosiaalitoimi panttasi tapaamisiamme puoli vuotta keksien aina verukkeen esittämällemme tapaamispaikalle. Vaikka lain mukaan heidän ja isän olisi pitänyt esittää tapaamispaikka, eikä vaatia sitä meiltä.

  Niin se on. Korruptio kukoistaa ja isän avustaja esittelee auliisti sekopäisiä häiriintyneitä tarinoitaan eri viranomaiislle. Jonain päivänä paljastan, että eräälläkin poliislaitoksella riitti että kerroin 3 nimeä jotka vainoni taustalla, kertomaan minkälaisesta helvetistä on kysymys.

  Lastensuojelu pitäisi antaa pikimmiten valtion käsiin ja pois kunnilta.

  Reply
 • 1.12.2021 at 15:44
  Permalink

  AINIIN, LISTASTA PUUTTUU VIELÄ HÄMEENLINNAN KÄRÄJÄOIKEUS, TURUN HOVIOIKEUS SEKÄ
  FORSSAN LASTENSUOJELU.

  Tiesitkö muuten miten tapaamispaikan ja sosiaalitoimen kirjaukset hoidetaan ?
  Niitä ei vanhemmalle tai lapselle näytetä. Sossu kirjaa papereihin sen minkä se katsoo tarpeelliseksi.
  Aivan, ne mahdolliset asiat joista on hyötyä estää lapsen ja äidin asioiden totuudenmukainen selvittäminen. Kyse on fabrikoinnista eli suomeksi sanottuna törkeästä valehtelemisesta ja näin ollen sairaasta kiusaamisesta.

  Ja arvaatkin ihan oikein, että näitä papereita et tarkistettavaksesi saa vaan olet täysin sossun armoilla.

  Reply
 • 8.12.2021 at 14:22
  Permalink

  näin KELA kusettaa vanhempaa suhdetoiminnan kautta :

  olen pyytänyt maksuvapautusta vuosittain kelasta elatusmaksuista perustellusti.
  onhan työllistyminen ja opiskelu koetettu estää kaikin mahdollisin keinoin.
  maksuvapautusta olen hakenut vuodesta 2015, eli silloin kun lapseni kaapattiin minulta hyksistä estäen selvitysprosessin jota korkein oikeus suositteli ja tuki.

  isä ei osallistunut lapsen kuluihin yhteiselämän aikana juuri lainkaan ja eromme jälkeenkin vasta kun oikeus elatusmaksut hänelle määräsi.

  isä ei ole maksanut tapaamisia koskevia kuluja eikä tätä ole myöskään tehnyt sosiaalitoimi.

  maksuvapautusta olen hakenut niin hangon sosiaalitoimesta kuin raaseporin sekä hämeenlinnan ja sipoon sosiaalitoimista. yhdestäkään en henkilökohtaisesti ole saanut edes vastausta.
  aiemmalle avustajalleni – eli sille joka savustettiin asiastani pois täysin perättömiin väitteisiin perustuen isän avustajan junaillessa valvontalautakunnassa suhdetoiminnalla omaa häiriintynyttä soppaansa – annettiin pompottelevia vastauksia vuosien myötä eli :

  ole yhteydessä kelaan ja kelasta, ole yhteydessä sosiaalitoimeen.

  kertaakaan en ole saanut vuosien myötä maksuvapautusta vaikka perusteet ovat olleet erittäin vahvat.

  näin kela siis toimii suhdetoimintaa edistäen. muistelenpa aikaa vanhemman lapseni kohdalla, ennen hänen kaappaustaan maasta. juhani tehtaili kelan kautta monenlaista, sairaspäivärahaa en saanut vuosiin ennenkuin paikkakuntaa vaihtamalla. tällöin kyse oli kangasalan kelasta.

  kelaan viedessä papereita, niitä pyydetään uudelleen ja uudelleen. raaseporissa ja karjaalla homma alkoi jo olla vitsi kun työnantaja joutui toimittamaan useita kertoja samoja papereita.
  kelasta todettiin, että kiusaaminen kelan kautta on helppoa.

  niinpä.

  isä on hyvätuloinen ja omistaa niin talot, auton kuin moottoripyörän.
  otin lähtiessä vain omat ja lapseni tavarat. olihan ero sovittu ja se että lapsi muuttaa kanssani.
  tästäkin todisteet on lähetetty useita kertoja sosiaalitoimiin.
  juhani maksaa mikon eli nuoremman lapseni isälle lahjusrahaa.
  tämän mikko myönsi vuosi sitten lastenvalvojan tapaamisella.
  (johon osallistuin puhelimitse koska ei ollut varmuutta tuleeko isä paikalle sillä isä on onnistunut epäämään itsensä kaikista niistä palavereista joihin normaalisti vanhempien on kumpaisenkin oltava paikalla)

  lisäksi lastensuojelu maksanut vuosia lapsen kuluja.

  löytyisikö taas joku joka saisi sosiaalitoimen ja kelan kuriin tässä asiassa ?

  mietinpä muuten sitäkin, että miten etelä-suomen avi pystyy estämään ihmisten liikkumista ja elämää koronaan vedoten, jos se ei pysty saamaan kuriin lapsia rääkkääviä sosiaalityöntekijöitä ???
  tapauksestamme on dokumentoitu useita kymmeniä valituksia jne aviin, valviraan jne.

  mitään ei tapahdu ???

  pelko virkarikoksista ? no jaa, eihän suomessa sosiaalityöntekijä syytteitä saa. poliisi taputtaa käsiään kun sosiaalitoimi saa rääkättyä jonkun lapsen hengiltä kuten esimerkiksi hiljattain tapahtunut oulun tapaus.

  mietinpä tässä sitä

  Reply
 • 8.12.2021 at 14:36
  Permalink

  jatkoa edelliseen…

  mietinpä tässä sitäkin, että suomen tilanne lastenoikeuksien suhteen on niin hatara ja mielipuolinen, että josko joku kynnelle kykenevä saisi asiaa ulkomaisiin medioihin tiedoksi.

  ei täällä kannata ihmisoikeusongelmista naapurimaita osoitella, kyllä sitä pesee ihan omasta maasta kun vaan tarpeeksi on niitä suhteita.

  jokainen tietää mitä vainoaminen ja kiusaaminen tarkoittavat, mutta on ilmiselvää, että harva ne käsitteet ymmärtää.

  Reply
 • 8.12.2021 at 14:44
  Permalink

  ULOSOTTO

  on erikoinen laitos kun sekin lähtee sosiaalitoimen matkaan vaikka korkein oikeus sitä ihan muusta ohjeistaa kuten raasepori/hanko uo osoittaa 2015 .

  ilman päätöksiä lapseni asiassa raasepori hangon ulosotto haki tuon kirkuvan ja huutavan hangon sosiaalityöntekijän toimesta (ja isän avustajan) virka-apua espoon poliisista jotta hyks vaihe 20.10.2015 korkeimman oikeuden suosittelemana estetään KOSKA ISÄ KIELTÄYTYI ASIASTA JA SOSSU EI HALUNNUT ETTÄ TOTUUS VANHEMMUUDESTA PALJASTUU.

  onhan hangon terveyskeskuksessa lapseni kuuleminenkin estetty dokumentoinneiltaan luovuttamasta pirkanmaan käräjäoikeudelle koska ”isä voisi muuten hävitä oikeudessa”, kuten
  sosiaaliasiamiehen saamassa potilaskirjauksessa lukee.

  kyseinen hangon sossu EPÄSI kaiken todistemateriaalin asiassamme lapseni ja minun asioista kuten lääkärintodistukset, asiantuntija lausunnot, koulutiedot, työ ja opiskelu tietoni jne jne.

  hän epäsi jopa hyksin lähetteen tehneen lääkärin lausunnot ja kielsi antamasta niitä mihinkään eteenpäin kuten forssaan, hämeenlinnaan jne.
  niitä on toimitetu vuosien varrella uudelleen ja uudelleen mutta niitä ei kirjata.
  päinvastoin paasikoski-junnila ESTÄÄ ne kirjaamasta ja on jopa lapsen koulun terveydenhoitajaa kieltänyt kirjaamasta ko tietoja.

  poliisille on annettu väite ETTÄ LAPSI EI OLE KOSKAAN PÄÄSSYT LÄÄKÄRIIN.
  joka mahdollistuu vain sillä, että ne paperit on sinne lapsen tietoihin kirjaamatta.

  lapin maistraatissahan on kyllä kaikki tiedot. ne on virkakoneisto piilottanut sinne jotta totuus ei tule esiin. ne nimittäin pitäisi olla etelä-suomessa kuten kaikkien muidenkin lasten.

  Reply
 • 8.12.2021 at 14:49
  Permalink

  tein maksusuunnitelman ulosottoon 2015 ja aloin lyhentää maksuja odotellen päätöstä asiassa.
  minulta vietiin tililtä lapsen lääkärikuluihin tarkoitetulta tililtäni kaikki säästöt.
  pyysin päätöstä. en saanut. valittaessani todettiin että päätös on olemassa.
  jota en saanut.

  näin ulosotto junailee ja kusettaa.

  ainiin. hyksissä olisi pitänyt ulosottolain mukaan kuulla lasta lääkärin ja sosiaalitoimen toimesta, tai ja poliisin. kaikki nämä olivat paikalla 20.10.2015 mutta kuuleminen estettiin.
  todisteet olivat pöydällä eikä niitä kukaan lukenut.

  vieressä istuva poliisi sanoi : en tiedä mitä tekisin jos minulle ja lapselleni kävisi samoin.
  katseli lastani ja minua ja ihaili lämpimiä välejämme.

  mutta ei hoitanut työtään eli tutkinut asiaa vaan kaikki nämä ihmiset pienessä huoneessa kolmen tunnin ajan, estivät kuulemisemme (nauhoitettu) ja toteuttivat kirkuvan hangon sossun sairasta toimintamallia.

  tiedoksi, että suomessa perustuslaki on korkein ja ainoa lakimme josta kaikki muut lait juontavat.
  ihmisoikeudet menevät yläpuolelle.

  lakeja joita tässä on rikottu pelkästään tämän asian osalta, on kymmeniä.

  Reply
 • 14.12.2021 at 15:54
  Permalink

  hyvä esimerkki junailluista ja valheellisista lastensuojeluilmoituksista huoltoriita käynnistyksen ja sen ylläpidon suhteen lastensuojelun kourissa on seuraava esimerkki:

  poliisi-pastori carita pohjola-pirhonen otti yhteyttä hangon sosiaalitoimeen ja pyysi lapselleni ja minulle oikeuksia tulla kuulluksi ja tukea. sosiaalityöntekijä peura otti pyynnön vastaan.
  hangon sosiaalitoimen johtava sosiaalityöntekijä ja peura junailivat sisällön täysin päälaelleen jossa esitettiin mielenterveysongelmia.
  sain ko ls ilmoituksen käsiini vieraillessani sosiaalitoimessa sovitulla ajalla tavaten ensi kertaa ko johtava sosiaalityöntekijä joka oli todella kiemurteleva asian tullessa ilmi. vieressä istui se sosiaalityöntekijä joka oli panetellut ja mustamaalannut minua hänelle.

  en siis ollut tavannut koskaan ko peuraa tai johtavaa sosiaalityöntekijää hangosta.

  lähetin pohjola-pirhoselle ko ls ilmoituksen ja kysyin oliko se sellainen kuin hän halusi ?
  olin todella ihmeissäni koska olimme monet kerrat jutelleet ja olin hänen kauttaan hakenut sovittelua pasilasta, koska olin kuullut siellä toteutuvasta uudesta mallista.

  pohjola-pirhonen totesi että sisältö ei missään määrin vastaa sitä mitä hän toivoi ja pyysi sosiaalitoimelta perumaan ilmoituksen.

  tätä ennen kun olin yhteydessä pasilaan sovittelu asiassa, oli toinen sosiaalityöntekijä ollut yhteydessä hämeenlinnaan josta esitettiin ne samat perättömät väitteet kuin muuallekin eri viranomaistahoille.
  tämän jälkeen tapasin ko sosiaalityöntekijän sekä carita pohjola-pirhosen. kyseinen sosiaalityöntekijä oli uudelleen yhteydessä hämeenlinnaan ja totesi, että kaikki kunnossa.

  edellä mainitussa tapauksessa hämeenlinna eli marja hänninen kirjasi lapseni tietoihin että pasilasta oltu huolissaan äidin mielenterveydestä. eli viitaten ensimmäiseen yhteydenottoon jossa hämeenlinna oli se perättömiä väitteitä antava osapuoli. hänninen ei kuitenkaan kirjannut uutta yhteydenottoa pasilasta.

  hänninen myös kirjasi muissa asioissa keväällä 2014, että olisin jättänyt saapumatta paikalle sovitulle ajalle. tämäkään ei pidä paikkansa ja asiaa on koetettu korjata useita vuosia koska se siirrettiin edellä olevien perättömien väitteiden mukaisesti lapseni ja minun olosuhdeselvitykseen.
  kangasalan sosiaalitoimen anttila oli kyllä ollut yhteydessä tapaamisajan merkeissä hämeenlinnaan kertoen, että tapaaminen tapahtuu kangasalla ja pyytänyt tietojamme.

  nämä vain murto osa esimerkeistä miten hangon ja hämeenlinnan sosiaalitoimen vuodesta toiseen valehtelevat ja vääristävät lapsen ja äidin asioita.

  Reply
 • 17.12.2021 at 00:13
  Permalink

  ihmettelen isosti miten oikeuslaitoksissa kerta toisensa jälkeen on mennyt läpi toimintamalli, jossa todistelua esitettäessä, on isän puoli todennut, että ei ole syytä epäillä hyvää äitiyttäni – ja näin sitä todistavia todisteita on evätty sinne kuuluisaan mappi ööhön eli muuhun oikeudenkäynti aineistoon joka tarkoittaa oikeusmurhaa eli oikeudetonta oikeudenkäyntiä.

  Reply
 • 17.12.2021 at 13:05
  Permalink

  tiesitkö, että puhelin kuuntelun lisäksi, tsekataan myös postisi ?

  jo mikon luona vielä asuessa ja yhteiselämää viettäessämme, postiani availtiin ja se jopa toimitettiin avattuna.
  esimerkkejä on vaikka kuinka paljon. pääasiassa virkakirjeet tulivat avattuina.
  lisäksi esimerkiksi kangasalan sosiaalitoimen luottamukselliset paperit tulivat avonaisessa kirjekuoressa jonka sisältö oli levinnyt pitkin kauppaa josta postia noudettiin.

  sattumalta sain kirjeen jossa oli kaksi merkittävää nimeä. ilmeisesti kirjeen ei ollut tarkoitus tulla minulle. todisteena se kuitenkin on edelleen olemassa useisiin paikkoihin kopioituna.
  kyse on seurannasta ja nimet kirjeen sisällössä ovat: paatero ja kalske.
  tämä on siis tapahtunut vuosia ennen eroa mikon kanssa.

  koetin selvittää mitä kyseinen toiminta tarkoittaa, saamatta siihen koskaan vastauksia.
  kovasti ilmeisesti on ollut tarkoituksena peitellä vanhemman lapseni kaappaus maasta 2007.

  erikoista on, että mikon ja minun yhteinen lapsi ja isyyden tunnustus rekisteröitiin aluksi täysin muualle kuin hämeenlinnaan. asia tuli ilmi neuvolassa.

  asuimme siis pienemmällä paikkakunnalla joka liitettiin hämeenlinnaan mikon kanssa yhteiselämämme aikana.

  lapseni postia on availtu vuosia. tai jätetty toimittamatta. olen tehnyt koe lähetyksiä ja n’äin todella tapahtuu edelleen.
  lapseni ei siis saa kaikkia posteja.

  menneinä vuosina pyysin sipoon sosiaalitoimea toimittamaan postia jotta lapseni ne saa.

  isä omii osan kirjeistä, mutta on mahdollista että asialla on jokin muukin taho.

  miten toimittaa lapselle joululahjat, kun ei tiedä saako lapsi niitä ?
  aina on epävarmuus siitä saako lapsi tuliaisia tms kirjeistä.

  hangossa asuessani tätä samaista toimintamallia harjoitti eräs asianajaja joka toimitti minulle paikalliseen r kioskiin avatun kirjeen. kirjeessä piti olla tärkeä todiste joka oli alkuperäinen.
  tämä lohjalainen asianajaja tiesi asiasta. myös muuta luottamuksellista sisältöä piti olla mukana.
  kirje oli toimitettu asianajajan toimesta avattuna r kioskille josta puuttui kyseinen alkuperäinen todiste kokonaan.

  olen jälkeenpäin saanut kuulla, että kyseinen asianajaja otti lahjuksia vastaan asiassamme.

  asianajajaliitto on keskeinen korruption pesäke niin meidän kuin monien muiden uhrien asioissa.

  sieltä jaetaan perätttömät väitteet mutta myös todisteet asioissa, jotka ei sinne kuulu.

  asianajajat väittävät, että eivät puhu toisten asianajajien kanssa asiakkaidensa asioista. se ei kuitenkaan pidä paikkansa. mitä enemmän lahjuksia ja valtaa, sen enemmän suu käy.

  kun viranomainen ryhtyy vainoon ja valheen levittämiseen tutkimatta todellisia todisteita MIELIPITEESEEN perustuen, ollaan jo maailmassa, missä oikeutta ei saa kukaan.
  kyse on siis tämän viranomaisen omasta mielipiteestä joka perustuu mihin tahansa agendaan.
  mitä sekopäisempi viranomainen, on tulos samanlainen.

  vanhempi lapseni kasvoi taitavaksi manipuloijaksi. valitettavasti. sitä leikkiä pyöritti juhani, käyttäen häikäilemättömästi hyväkseen äitini mielenterveysongelmia.
  äitini tekoja on kirjattu ilmeisesti minun tekemikseni.

  Reply
 • 18.12.2021 at 01:55
  Permalink

  katselin juuri virkamafiaa/jaana kavonius tokentubesta. miten kovasti tuttuja nimiä. esimerkiksi paavo myöhänen. hän todella tappoi kaiken tutkinnan asiassamme länsi-uudella maalla. jos olet lukenut blogia aikaisemmin asiassamme, olen kuvannut hänet isona PP:nä.
  espoon poliisi pyysi laittamaan KAIKKI rikosilmoitukset hänelle. olin pyytänyt espoon poliisia tutkimaan asiaamme, koska hangon ei tehnyt asiassa mitään.

  tein työtä käskettyä ja olinkin täydellinen idiootti koska silloin todella vielä uskoin jossain määrin, että suomessa on kunnollisiakin poliiseja.
  meni aikaa, ja pyysin myöhäseltä vastauksia. en saanut.

  sitten menin raaseporin poliisiin tekemään rikosilmoitusta. poliisi oli ihmeissään, miksi tutkintaa olisi tehnyt myöhänen. ja jo heti kohta poliisin ilme muuttui ja tämä vaikeni.
  toki tajusin, että hänkin ymmärsi mitä asiassamme on taustalla.

  tänäkään päivänä ei ole poliisi asiaamme tarttunut.

  hämeen poliisi harjoittaa samaa taktiikkaa. aivan kuten olen kertonut, tappaa tutkinnanjohtaja itse omaa tutkintaansa ja estää tutkinnan.

  lapsien rääkkääminen on yhteiskunnassamme arkipäivää. huoltoriita voi olla kulissi monelle asialle.

  on hyvin tyypillistä, että kostetaan valituksista ym. aivan kuten lähestymiskieltoa haettiin minulle ”KOSKA OLEN TEHNYT VALITUKSIA”. näin alhaisella tasolla suomi on ja oikeuslaitokset.

  kavoniuksen lastensuojelu ilmoitukseen oli kirjattu ”on vihainen ja kirjoittaa paljon”. tutulta kuulostaa.
  JOKAINEN ÄITI ON VIHAINEN JA KIRJOITTAA PALJON JOS LASTA SATUTETAAN !!

  sairaita ja sadistisia ihmisiä. täysin tunteettomia ja kyvyttömiä hoitamaan lasten asioita.

  myös meillä jokainen oikeuslaitos on estänyt todisteet tehokkaasti. pirkanmaan käräjäoikeus jopa aloitti asiamme 2014 vaikka se ei sille edes kuulu.

  mietinpä vain. mikko ajoi meitä vuosia pois. muutimme pois sovitusti. ja soppaa oli keitelty selkäni takana jo pitkään tuon saman sairaan asianajajan kanssa joka juhanilla oli.
  toiveena oli viimein elää rauhallista ja turvallista elämää.

  muistan kun eron jälkeen soitin rikosuhri päivystykseen. se ei auta huoltoriidan uhreja tai eronneita. tästäkin on nauhoite.

  ei siis ihme, jos suomi on euroopan vaarallisin maa naisille ja lapsille.

  Reply
 • 28.12.2021 at 00:31
  Permalink

  käsittääkseni vapaamuurari ei voi moittia toista vapaamuuraria.
  tai niinkutsutusti voittaa tätä.

  asianajaja forsell sössi asiamme oikeudessa kahteen kertaan 2015. niin pitkän kokemuksen omaava juristi ei voi sössiä sellaisia juttuja vahingossa. lisäksi hän ilmoitti (nauhoitettu) isoon ääneen minulle puhelimessa, että ei koska lastensuojelun asioihin pitkällä tikullakaan.

  asianajaja forsell sössi ensimmäisen jutun siten, että valitti pelkistä oikeudenkäynti kuluista. sellaisen valituksen toimiminen ja onnistuminen on mahdoton yhtälö. en tajunnut edes tarkistaa asiaa koska puhelimessa kertoi tehneensä ko valituksen ajallaan.
  tuomari toisessa asiassa liittyen tähän ensimmäiseen lapsi asiassamme arvosteli forselia joka totesi tyhmästi, että ajatteli sen menevän läpi.

  koko istunto oli naurettava forselin kanssa. hän ei tarttunut yhteenkään olennaiseen asiaan asiassamme eikä käyttänyt hyväkseen tilannetta jossa isä oli raivon partaalla ja heilutteli jo isuinsalin pulpettia.

  olen tehnyt useita valituksia forselista mutta mikään ei ole edennyt asianajoliitossa.

  forsell on vapaamuurari.

  Reply
 • 7.1.2022 at 16:13
  Permalink

  on aika erikoista että nuorisokoti jonne lapseni väkisin vietiin 2015 harrastaa myös vainoamistani edelleen. ilmeisesti kostona siitä, että tein kanteluja heistä.

  lapseni siis vietiin hyksissä 20.10.15 estäen korkeimman oikeuden suosituksen tutkia asiaamme ja vanhemmuuden yms. nuorisokodin edustajat (toimitusjohtaja ja työntekijä) veivät lapseni. he eivät olleet koulutukseltaan sosiaalityöntekijöitä.

  tämä prosessi siis toteutettiin KAIKKIEN MAHDOLLISTEN LAKIEN VASTAISESTI.

  lapsi käytettiin jokioisten terveyskeskuksessa tutkimuksissa. eli samat tutkimukset olisi voineet tehdä hyksissä.
  lapsi todettiin tasapainoiseksi ja sosiaaliseksi lapseksi. myös lapsen perinnöllinen sairaus todettiin vaikka isä sitä vielä vuosia kielsi mm eri oikeus istunnoissa. vaikka isällä on sama perinnöllinen sairaus.

  lapsi pyysi ja pyysi päästä kotiin äidin luokse.

  lapseni eristettiin nuorisokotiin. kuten olen kertonut hän ei saanut apua vaan häntä käytiin kyttäämässä hangon sosiaalitoimen toimesta ja kirjattiin lapsen kärsimys ja hätä hyvin perusteellisesti kuvattuna.

  ei asiakassuunnitelmia tms lain vaatimia toimenpiteitä, vaan täydellisen mielivaltainen ja sadistinen toimintamalli lasta ja äitiä kohtaan laittomin menetelmin.

  lapsi ja äiti eristettiin toisistaan. aivan kuten isä vuosien ajan uhkaili lapselle.

  lapsen olinpaikkaa ei tuolloin kerrottu äidille. lapsi ja äiti saivat puhua puhelimessa vasta viikkojen päästä ja silloinkin kaiuttimen kautta joka on laitonta ollut suomessa jo pitkään, mutta mitä mallia vieläkin hämeenlinna ja hanko toteuttavat.

  ei siis ole ihme, jos lapseni on edelleen vaikeata puhua puhelimessa isän aikana ja isän puhelimesta.
  onneksi tämä asia on nyt kuukausia sitten muuttunut. vuosien taistelun jälkeen. eli saamme puhua lapseni kanssa nyt normaalisti.

  lapsi ei saanut kriisiapua vaikka lukuisa määrä asiantuntijoita asiassamme sitä suositteli. sensijaan hangon sosiaalitoimi ja nuorisokoti valehtelivat forssan lastenpsykiatriaan ja jättivät antamatta niin hyks lähetteen kuin muutkin asiaankuuluvat paperit, asiantuntijalausunnot, lääkärintodistukset jne,

  hanko piti lapseni kirjoilla luonani vielä 2016 vuoden puolelle jotta sai rauhassa hoitaa lapseni asioita sadistisella tavallaan. lapsi oli nuorisokodissa pääsiäiseen 2016 jonka jälkeen hänet pakotettiin asumaan isälleen.

  hämeenlinnan kirjauksissa lukee: ”lapsi kotiutettu isän luokse lapsen pelosta isää kohtaan huolimatta”.

  lapsi eristettiin 7v ikäisenä siis nuorisokotiin jossa kävi satunnaisesti opettaja. jokioisten koulun rehtoriin olin yhteydessä saatuani tietää lapseni olinpaikan ja kyselin miksi lapseni ei ole koulussa.
  ilmeisesti rehtorille oli myös valehdeltu.

  sain lapseni olinpaikan sattumalta selville ja soitin forssan lastenpsykiatriaan. on väitetty että olisin soittanut nimettömänä. ei pidä paikkansa. olen jo vuosien ajan nauhoittanut kaikki yhteydet lapseni asioissa ja pystyn asian todistamaan.
  isän avustaja, ja hangon sosiaalitoimi väittivät kirjauksissaan näin. vaikka se ei pidä paikkansa, ei todisteita asiassa ole avi tai kukaan muukaan taho vaatinut lapseni asioissa edistettäväksi.

  on siis tahallisesti annettu kuva, että soittelin nimettömänä joka paikkaan. samaa väitettiin avustajastani. tämäkäämn ei ole totta mutta koska valhe on kirjattu papereihin, eikä sitä ole kirjattu, se jää valheena papereihin elämään ja siten matkaa muille viranomaisille antaen sen valheellisen kuvan, joka heille luonnollisestikin syntyy.

  kun lapseni viimein pääsi kouluun, kävin rehtorin luvalla koululla.
  isä haki lähestymiskieltoa jossa hämeenlinnan ko tuomari EI OTTANUT TODISTEITAMME VASTAAN.
  nuorisokoti sekä sosiaalitoimi valehtelivat.

  nuorisokoti vahti lasta koululla. lapsi ei saanut tulla kansani puhumaan.

  lisäksi nuorisokoti pestasi monta autoa kyttäämään tekemisiäni. olin yhteydessä fossan lastensuojeluun, ja nämäkin kirjaukset jätti oikeus huomiotta.

  näin kaappaus valheet jatkuivat.

  seisoin koulun pihassa vuokra-auton vieressä ja puhuin forssan lastensuojeluun kun ympärilläni ajoi rinkiä monta autoa nuorisokodin palkkaamina.

  lisäksi nuoriskodin toimitusjohtaja kävi vielä läheiselle huoltamolle antamassa minusta kuvauksen ja valehteli minusta.

  vielä viime vuonna sain tuta kuukausien ajan miten nuorisokoti vainosi ja seurasi. asunnossani vierailtiin useasti heidän toimestaan ja lisäksi autoani rikottiin.

  hämeen poliisi kaikessa kattavuudessaan siunaa kyseisen nuorisokodin kaikki toimet mielivaltaisine toimintatapoineen.

  edes hyväksikäyttöön liittyviä epäilyjä ei häneen poliisi tutki.

  mielenkiintoista onkin se linkitys mikä vuosien aikana niin meidän kuin monissa muissa tapauksissa on löytynyt näiden tiettyjen ihmisten ja tahojen välillä.

  Reply
 • 7.1.2022 at 17:09
  Permalink

  kuten olen aiemmissa kirjoituksissa kertonut, forssan lastenpsykiatria minut tavatessaan ja saadessaan kattavan todistusaineiston, totesi yhteistapaamisessa, että se on toteuttanut viiden kartoituskerran tapaamisia lapsen kanssa puutteellisiin tietoihin pohjautuen. eli hangon sosiaalitoimi, nuorisokoti ja isä estivät sitä saamasta todellisia dokumentteja ja todisteita asiassamme.

  nuorisokoti oli vainoamisessaan ja valheissaan niin aktiivinen, että se valehteli minusta jopa vartiointiliikkeelle forssassa. näin systeemi rekisterimaailmassa suomessa toimii. näin se piti huolta, että minusta rekisteröidään toinen toistaan perättömiä väitteitä antaen kuva, joka on täydellisesti todellisuuden vastainen.
  ja vartiointiliikkeet nielevät kyseisen vainoamis mallin valheineen mukisematta.

  yhteistapaamisessa oli mukana kumpikin nuorisokodin edustaja jotka kaappasivat lapseni 20.10.15, sekä hangon sosiaalitoimen edustaja eli tuo rähjäävä sadistinen pieni nainen ja tietysti isä ja lastenpsykiatri sekä hänen avustajansa psykologi ja minä.

  oli mielenkiintoista todeta miten samasta puusta nuorisokodin edustajat, sosiaalityöntekijä ja isä olivat. kaikki agressiivisia ja huusivat että selvitysvaihetta ei saa tulla. koska psykiatri kertoi tekevänsä lähetteen taysiin.

  hän olisi halunnut tehdä lähetteen hyksiin, sinne samaan lastenoikeudelliseen jossa korkeimman oikeuden suosittelema prosessimme estettiin 20.10.15, mutta kuntarajojen vuoksi joutui tekemään lähetteen taysiin.

  taysissa asian piti ottaa mainetta hyvin niittänyt lastenpsykiatri mutta hangon ja hämeenlinnan sosiaalitoimet pitivät huolta, että psykiatri vaihdettiin totaalisen korruption edistävään psykiatriin.

  ja näinhän kävi, että hän ei kuukausien myötä kuullut lasta ja sittenkin vasta puolueellisin kysymyksin kun asiasta tein kantelun valviraan.

  miksi näin ?

  hän selitti tekevänsä tutkimusta sosiaalitoimen lausuntojen perusteella.

  näin käsittämätön laittomuuden rengas asiassamme vain jatkui.
  eli hän teki toimiaan toisen käden väitteillä joita ei koskaan tutkittu koska kaikki tutkinta oli estetty.
  nimet ovat samat jotka olen esittänyt aiemminkin. eli ne sosiaalityöntekijät jotka ovat väittäneet että eivät saa korjata mitään eivätkä liittää todisteita tms dokumentteja lapseni tietoihin koska marja hänninen, hämeenlinnan johtava sosiaalityöntekijä näin vaatii.

  puolueelliset kysymykset koskivat vain isää. olin avustajani kanssa kuulemassa yhteenvedon ja oli todella käsittämätöntä miten sekaisin lastenpsykiatri oli valheidensa kanssa. nauhoitteelta sen hyvin kuulee.

  Reply
 • 7.1.2022 at 17:19
  Permalink

  mikä on tilanteemme nyt ?

  olen todistettavasti ilmoittanut eri tahoille, että olemme lapseni kanssa kieltäytyneet laittomista valvotuista tapaamisista.
  avustajani ei ole laittanut tikkua ristiin asiassamme. toivottavasti hän ei ole myöskään perinyt korvauksia tekemättömästä työstä.

  isän avustaja kusettaa oikeutta joka kerta eri prosesseissa. aina jää kiinni yli laskutuksesta ja aina väittää sihteerinsä virheiksi. tämä tapahtuu ihan joka kerta.

  hämeenlinnan käräjäoikeus on todellinen laittomuuden häpeäpilkku.
  sen tuomarit ei edelleenkään hallitse maamme perustuslakia tai sen tuomia velvoitteita.
  korruptio kukoistaa.

  isälle olen laittanut useita viestejä jotta lapsi pääsee luokseni. isä ei vastaa. ei ole vuosiin vastannut.
  näin siis huoltajuuslakia noudatetaan.

  lapsi on anonut ja pyytänyt päästä luokseni. turhaan.

  laitoin viestiä mikolle jokin aika sitten, että juhani nauttii tyhmistä ihmisistä joita käyttää hyväkseen edistääkseen omia toimiaan. mikon täytyy myös varmuudella tietää, MISTÄ rahat jotka hän on toimissaan juhanilta saanut, on tehty.
  mikko tietää varmuudella, että juhani ja heidän avustajansa ym ovat hyväksikäyttö ringin hengessä mukana moninaisesti ja erityisesti sitä suojellen.
  pyysin mikolta asiassa vastausta. koska hän ei kenties ymmärrä, että on se henkilö jota kyseiset henkilöt tulevat syyttämään omista toimistaan. koska se on juhanin ja tuon sekopäisen asianajajan toimintamalli.

  mikko ei vastannut. joka vahvistaa sen, että on täydellisen tietoinen siitä mitä tekee.

  edellä mainitut asiat ovat tulleet ilmi vuosien saatossa. poliisi vaan ei tee asiassa mitään, koska on siinä niin kovin monin tavoin itse mukana.

  Reply
 • 7.1.2022 at 20:51
  Permalink

  korjaus edellisiin: nuorisokoti jatkanut vainoaan esimerkiksi vuonna 2020. mistä nuorisokoti sai tietää minun olleen forssassa ? puhelinkuuntelusta joka toteutuu hämeen poliisin toimesta käsittääkseni.
  käsityksenäni on, että kyseinen nuorisokoti saa mielivallalleen ja laittomille toimilleen hämeen poliisin kattavan tuen. se ei esimerkiksi ole tutkinut hyväksikäyttö epäilyjä, joita nuorisokotiin on kohdistettu.
  tai esimerkiksi tukirahojen kohdentamista muualle kuin lapsiin.

  nuorisokodin vaino kohdistuu siis vanhempiin vielä vuosia lapsien riiston ja laittomien toimien eli kaappausten jälkeen. se on hyvin kattavaa sillä kokemusta on monipuolisesti miten laajalle vainotun elämään ovat voineet vaikuttaa. rekisterit ovat tästä oivallinen esimerkki.

  tulee mieleen puhelut heidän kanssaan 2015. oli selvää että hangon sosiaalitoimi oli syöttänyt heille käsittämättömiä valheellisia vihjailuja minusta. epäiltiin että en ole päihteetön ja lisäksi ei uskottu mitään mitä kerroin siitä, miten laajasti lapseni kanssa olimme mukana vuosien varrella monissa asioissa. harrastuksistamme, liikunnallisuudestamme, luovuudestamme jne,.

  kun lähetin heille s postiin todisteet, he totesivat saman minkä jokainen tapaamispaikka.
  eli : ” olemme lukeneet ne, mutta emme kerro että olemme ne lukeneet”

  Reply
 • 10.1.2022 at 16:48
  Permalink

  korruptio on kyllä vekkuli termi. kaikki sen ymmärtävät, mutta sille ollaan sokeita.
  korruptio on aina korruptiota, ovat taustalla mitkä tahansa asiat tai on uhri tai vainooja kuka tahansa.
  se olisi hyvä muistaa.

  kuten olen kertonut, on jopa opiskelumahdollisuuksiani lytätty.
  mikon asianajaja kun tehtailee suhteilla monenlaista, kuten voimme vuosien varrelta todeta.
  hän perustaa tietysti valheensa ja mustamaalaamisensa näihin oikeudettomiin prosesseihin ja siihen, että poliisi ei tutki.

  sekä suhdetoimintaan. sillä opetusministerion kelhä on käsittääkseni niiden vaatimusten takana, että en saisi opiskella tai että minulle ei saa antaa opetusta.
  lisäksi olen saanut lapseni vilma tunnuksetkin vain asianajajan avulla tapellessa. nekin tämä korruption jatkaja on käsittääkseni evännyt.

  näin se menee rakkaat suomalaiset. ja muistutan vielä, tapauksemme ei ole ainoa.

  mikko valehtelee edelleen lapselle että ei voi päästää lasta luokseni KOSKA OIKEUS NIIN MÄÄRÄÄ.
  ei muuten määrää. ne valvotut tapaamiset ovat perustelemattomat ja tutkimattomat sekä laittomat.
  ja mikko VOI KOSKA TAHANSA SUOSTUA SOVITTELUUN TAI LAPSEN NORMAALIIN TAPAAMISEEN.

  sanotaan mitä tahansa mutta mies ei vaan yksinkertaisesti ole korvien välistään terve, jos lapselta vie äidin.

  nyt olemme kuukausia odotelleet mitä tapahtuu. lapsi ja minä haluamme tavata normaalisti ja normaalin elämän.
  kaikki tutkimukset on kauttaaltaan lakien vaatimilla tavoilla estetty. luuleeko joku ihan oikeasti että annan jatkaa tätä sadistista kohtelua lastani kohtaan väärennetyillä ja väärillä ja valheellisilla väitteillä ja jättimäisellä korruptiolla. no en todellakaan anna.

  lapselle syötetään näillä valheellisilla toimilla vuosi toisensa jälkeen manipuloitua valhetta asioista ja etenkin äidistä.

  ja nämä kehtaavat vaatia, että isästä ei saa puhua sanaakaan.
  vietiinhän lapselta oikeudet saada puhua lapsen ja äidin yhteiselämästä tai edes katsoa kuvia niiltä ajoilta vuosiksi.

  näin toimii lasten hyväksikäyttö, sotemalli, korruptio, ihmiskauppa ja virkarikokset suomessa.

  Reply
 • 13.1.2022 at 12:01
  Permalink

  kun juorujen ja valheiden pohjalta toimitaan, tulee mieleen kivikausi ja noitavainot.
  on uskomatonta, miten oikeuslaitokset voivat toteuttaa tämän kaltaista mallia tutustumatta todisteisiin ja miten vaikeaksi oikeuksien vaaliminen ja niiden saaminen on.

  lapseni on miltei 14 vuotias ja haluaa tulla äidin luokse. äiti on täysin normaali ihminen.
  isän psykopaattinen asianajaja on vainonnut jo yli 20 v ajan joten pohja on luotu niin isän sairaalle vainoamiselle, kuin tämän hoville.

  sillä narsistilla on ajan myötä kasvava ”hovi” poppoo joka toteuttaa näillä juoruilla ja valheilla isän agendaa.
  se kertoo näistä ihmisistä ja heidän henkisestä ymmärryksestään paljon, puhumattakaan älykkyydestä.

  isä saa rauhassa harrastaa suhteilla toimivaa lapseen ja äitiin kohdistuvaa mielivaltaa.
  oikeuslaitos ei kykene analyyttiseen tarkasteluun, eikä ymmärrä että lapsi ei ole isän esine.

  isän ongelmat eivät saa heijastua lapseen ja äitiin.

  normaalissa erossa kipuilu kestää aikansa, mutta lapsia ei lähdetä kiusaamaan kuten isä tapauksessamme tekee.
  uskomatonta miten sairas täytyy ihmisen olla, että sitä ei havaitse.

  edellinen avustajani ei tehnyt asiassamme mitään. siis oikeasti mitään. hän ei toimittanut minulle materiaalia, keskustellut kanssani kuin kerran muutaman minuutin ja jätti jopa olosuhdeselvityksen antamatta.

  täydellisen käsittämätöntä.

  on ilmeisesti saanut lemput ko toimistosta, mutta saanut aikaan vahinkoa.

  tulen aikanaan listaamaan ne juristit jotka asiassamme ovat olleet. ne jotka ovat ottaneet lahjuksia, ne jotka ovat menneet mukaan suhdetoimintaan ja hups olleet kohta varatuomareita jne.

  tapauksemme vuoksi eli sen myötä luotu häikäilemätön ja sairas ennakkopäätösten ketju pitäisi alkaa purkamaan pirkanmaan käräjäoikeudesta. se antoikin vastauksen asiassani mutta siten, että en ollut sitä saanut. minä en istu tietokoneella päivittäin. kuten olen kertonut oli mystisesti tietokoneeni hajonnut ja olin pitkään ilman tietokonetta. vaadin pirkanmaan käräjäoikeutta tutkimaan asiamme uudelleen. asia ei ole ylipäätään sinne kuulunut koskaan.

  lasten hyväksikäyttö toteutuu yhteiskunnassamme käsittämättömillä tavoilla.
  sote malli vain tukee asiaa.

  en ihmettele yhtään monien asiantuntijoiden lausuntoja siitä, että suomi on pedofiilien luvattu maa.
  ja tästä maamme lastensuojelu ja tietyt sekopäiset korruptoituneet juristit kattavasti oikein hyvää huolta.

  Reply
 • 13.1.2022 at 22:56
  Permalink

  olen aloittanut prosessin oikeudessa yksin omalla hakemuksella.
  asianajaja joka asiaan tuli, siirsi tapauksen käsittelyä useita kertoja viivytellen sitä.
  haiseeko ?

  nyt viimeisin avustajani siis ilmeisesti saanut toimistostaan kenkää. asia tuli ilmi pari päivää sitten.
  eilen sain kuulla valmistelu istunnosta. sovittiin ko toimiston henkilökunnan kanssa että teen väliaikaismääräys hakemuksen itse. näin tein.

  tänään minulle ilmoitettiin että minulle on valehdeltu. ja että olivat tietoisia eilen että tuomari ei kuulemma ota minulta hakemuksia tms materiaalia ???? vaan vain juristilta ????

  haiseeko ???

  lisäksi minuun kuulemma loukkaannuttiin kun kyselin todistelua tulevaan istuntoon.
  jos minusta esitetään samaa valheellista kaappaus väitettä edelleen, toki minun tulee saada osoittaa se vääräksi. se ei kuulemma käy ?????

  vaadin ehdottomasti että lapseni isän avustaja ei saa millään tavoin hoitaa lapseni asioita. hyvin hyvin häiriintynyt ihminen joka aiheuttaa lapselle vain vahinkoa puhumattakaan äidistä.

  vai onko kyse edelleen samasta ilmiöstä eli nk ennakkopäätös prosessin jatkamisesta ???

  Reply
 • 18.1.2022 at 03:04
  Permalink

  suomessa vuosittain tapahtuu tuhansia vastaavia keissejä kuin meidän tapauksemme. asia on siis tiedossa ja sitä on tutkittu.

  kysymys kuuluukin, ketkä tuomarit ja asianajajat näitä laittomia ja käsittämättömiä vuosien mittaisia sadistisia lapsen ja äidin erottamisia junailevat ???

  meidän asiassa ollaan taas siinä pisteessä, että tulevaa prosessia koskien tehdään kaikki mahdollinen häirintä.
  isän avustaja soittelee avustajalle, saa hänet pois tehtävistään psykologista kikkailua käyttämällä ja aiempiin oikeudettomiin päätksiin vetoamalla. aina se ei ole onnistunut, mutta silloinhan asianajajani saatiin poist asiastamme täysin suhdetoimintaan ja valheisiin perustuen.

  sama häirintämalli on ihan joka kerta enne selvitys tai oikeus prosesseja, se ei vain tule ilmi koska kikkailuun kuuluu juuri se, että pyritään saamaan minulta avustaja pois kuvioista.

  vaikka kyseisen isän sekopäisen avustajan toimintamalli tunnetaan ihan korkeinta oikkeutta myöten, häärää hän edelleen tehtävissään satuttaen lapsia ja vanhempia ja aiheuttaen mitä isointa hässäkkää suhteillaan eri tahoille. unohtamatta sitä yhtä suhdetoiminnan ”isää” joka sitten tarvittaessa soittelee oikeuslaitokseen ja uhkailee, jos homma ei mene putkeen niinsanotusti.

  miten nämä ihmiset, jotka tämän mallin suhteen ummistavat silmänsä, katsovat omia lapsiaan silmiin tai edes itseään peiliin ??

  Reply
 • 18.1.2022 at 15:29
  Permalink

  otetaanpa uusiksi:

  KAAPPAUSVÄITTEET PERUSTUVAT RIKOLLISEEN TOIMINTAAN JOSSA TEKIJÄNÄ EI TODELLAKAAN OLE ÄITI

  – lapsen ja äidin asuntoon Hangossa on kirjautettu ulkolaisia ja heille täysin tuntemattomia ihmisiä joka tuli ilmi 2016
  – asiasta äiti ollut yhteydessä Raaseporin poliisiin pyytäen tutkimaan asiaa
  – asia tuli ilmi, kun äiti oli hakenut asumistukea Kelasta ja Kela teki asiassa tiedustelun äidiltä sekä totesi, että kyse on hyvin vakavasta rikoksesta, kuka sen sitten on tehnytkin
  – poliisi olisi halutessaan saanut varmuudella tiedot asiasta, mutta äidin kysyessä poliisista mitä se tekee asialle, koska postilaatikkoon oli alkanut tulla näille kyseisille henkilöille postia – vastasi poliisi tähän, että laita ne takaisin postin vietäväksi.

  – syyttämättä jättämispäätös tehty kaappausväitteitä koskien vuosia sitten ja tämä todiste on evätty jokaisessa oikeusprosessissa sekä jätetty kirjaamatta lapsen tietoihin jotka laittomasti makaavat Lapin maistraatissa vaikka ne pitäisi olla Etelä-Suomessa. se on myös jätetty kirjaamatta sosiaalitoimessa niin Hangossa, Raaseporissa, sekä Hämeenlinnassa.

  – isän ja tämän asianajajan häiriintyneet ja rikolliset väitteet kaappaus väitteistä ovat törkeän rikollisia.

  Reply
 • 18.1.2022 at 16:56
  Permalink

  näin laiton ja oikeudeton tilanne hämeenlinnan käräjäoikeudessa jatkuu:

  -lakimies joka on ollut avustajanani ei ole millään tavoin hoitanut asiaani, olen vain kerran lyhyesti puhunut hänen kanssaan.
  – pyysin pari kk sitten ko toimistosta papereitani koska en tavoittanut avustajaa tämän lukuisien lomien vuoksi, ja tein sen toimiston sihteerille ja paperit luvattiin toimittaa

  – sain viime viikolla kuulla, että kyseinen avustaja ei ole ollut tehtävissään ja toimessaan enää pitkään aikaan. jopa hml käräjäoikeus on pimittänyt tiedon ja valmisteluistuntoa koskien joka kirjattu 15.12.21 kirjannut toisen kyseisen toimiston avustajan minulle kenenkään asiasta ilmoittamatta.

  – valmisteluistunto asiassa ko uusi avustaja oli minuun yhteydessä vasta viime viikolla ja kävi selväksi ettei ole kykenevä tai pätevä asiaamme

  – hain kyseisen avustajan kanssa sovitusti itse väliaikaismääräys hakemuksella asiaamme muutosta perustellusti, josta seuraavana päivänä sain kyseiseltä avustajalta tiedon että tämä valehteli asiassa ja että asiaan pitää olla avustaja.
  lain mukaanhan näin ei ole.

  – tänään olen vasta virallisesti saanut olosuhdeselvityksen hml kärjäoikeudelta joka ollut laadittuna jo kuukausien ajan

  – lisäksi nyt valmistelu istuntoa on siirretty pääistunnon yhteyteen jotta ehdin saada avustajan.

  onko todella niin että tämä isän häiriintynyt sekop’äinen avustaja onnistuu kerta toisensa jälkeen epäämään lapseni ja minun oikeudet. miten tämän sekopään saa pois lapseni ja minun asioista ja valehtelemasta ympäri maata eri instansseihin ???

  miten on mahdollista että hämeenlinnan käräjäoikeus on näin vahvasti kyseisen häiriintyneen asianajajan otteessa ???

  Reply
 • 19.1.2022 at 17:42
  Permalink

  sain tuta asianajajia koskevaan kirjoitukseeni epäilyt siitä, että blogiini päätyy kaikki jotka eivät ”tee kuten haluan”.
  alunperin tarkoitukseni on ollut kirjoittaa siitä, miten asianajoliiton kautta valheet, mustamaalaaminen sekä ihmisen elämän tuhoaminen ja vaikeuttaminen onnistuu erinomaisen hyvin. ja juuri valvontalautakunnan kautta.
  toistan nyt saman mitä olen kertonut aiemmin ja jota julkisuudessa ei pahemmin kerrota:
  jos teet valituksen asianajajasta ja tämän virheistä, saat yleensä kyseisen asianajajan vihat niskaasi joka voi tarkoittaa todellakin jotakin hyvin konkreettista.
  jos valitat vastapuolen avustajasta oikeusprosessin aikana, saa tämä nähtäväkseen kaiken sinua koskevan materiaalin. eli hän pystyy sabotoimaan siten sinun oikeudenkäyntisi mutta myös oikeutesi.

  tarkoituksenani oli lähinnä kirjoittaa siitä, miten konkreettisesti ja käsittämättömällä tavalla on lapseni isien avustaja kyennyt tunkeutumaan jokaiselle elämäni osa alueelle ja nimenomaisesti tuhoamis tarkoituksessa.
  normaali ihminenhän tuntee rajat toisen yksityisyyttä koskien, mutta tämä kyseinen henkilöhän on täydellisen rajaton.

  mitä prosessiimme tulee, jos juristi ei ymmärrä, että laittomat päätökset tulee purkaa, tulee homma jatkumaan samanlaisena sinne asti kun lapseni on 18 v.
  ja se toki on isän ja avustajan tarkoitus.

  oikeastaan tässä punnitaan maamme oikeuslaitoksen tila ja se, miten lakeja noudatetaan ja missä suhteessa korruptio kuten veljesjärjestöt todella vaikuttavat prosesseihin.

  juristin velvollisuus on ymmärtää lainsäädäntö ja se, että jos päämies noudattaa laittomia päätöksiä, se osuu päämiehen ja lapsen niskaan, ei juristin.

  koska asianajoliitto tunnetusti ei välitä edellä mainitusta toiminnasta vaan nimenomaisesti suosii sitä, on selvää, että se ei näihin ongelmiin puutu.

  totean edelleen samaa, erotessamme 17.4.2014 olin uskossa, että eroasiat oli selvitetty ja palaamme lapsen asioissa syksyllä loman jälkeen. tuli pian ilmi, että isä eli mikko oli avustajansa ja aiemman eksäni kanssa junaillut alulle jo hyvän aikaa mehevää huoltoriitaa.

  miksi ?

  hyvä kysymys etenkin, kun mikko ajoi meitä vuosia pois ja halusi erota eikä halunnut olla lapsen kanssa missään tekemisissä. tämä tulee esiin mm muuttopäivänä paikalla olleen poliisin lausunnosta ilmi. mutta mitä siitä eiks vaan ?

  tärkeintä on piilottaa tämän loan ja rääkkäämisen alle kaikki se rikollisuus joita nämä kyseiset henkilöt pyörittävät, tai missä ovat mukana.

  Reply
 • 19.1.2022 at 17:44
  Permalink

  eli seuraa rahaa, niin saat vastauksia.

  Reply
 • 23.1.2022 at 00:42
  Permalink

  totean ihan saman kuin juuri katsomassani tiina keskimäen videossa joka viime syksyltä.
  eli että valvontalautakunnassa tehdään päätökset etukäteen.

  menneinä vuosina on joutunut seuraamaan miten toteutuu oikeusmurha oikeusmurhan jälkeen.

  olen myös pohtinut sitä, miten juoruilla ihmisiä tuhotaan.
  jokaisesta yhteisöstä löytyy yksi sekopää tai narsisti.
  riippuen täysin siitä, millainen ilmapiiri tai tasapaino yhteisössä on – toteutuu tämän valta sen mukaan.

  en enää pelkää juhania tai mikkoa. pelkään sitä mitä ovat tehneet lapsilleni.
  en pelkää näiden sekopäisiä avustajia tai mukaan lähteviä kiusaajia.

  tunnen tuon kaavan jo ja uskon että tuhoavat itse itsensä.
  sillä niin korruptio toimii. suomi on pieni maa.

  katselin tässä parin vuoden ajan erästä huutavaa ja raivoavaa ihmistä.
  vasta reilun vuoden jälkeen, huusin takaisin.
  niin on pitkä pinna.
  ja nyt siis kyse aikuisista.

  on tosi kumma juttu, että nämä tietyn tyyppiset ihmiset vaan luulee voivansa tehdä toiselle ihmiselle mitä tahansa.

  mutta ilmeisesti näin maailma nykyisin pyörii: oikein on väärin, väärin on oikein.
  ja onhan se tosi epäilyttävää, että on hyvä äiti.
  parempi olisi jos olisi nisti, juoppo tai rikollinen.

  Reply
 • 24.1.2022 at 20:42
  Permalink

  naurattaa. hämeenlinnan sossut jaksavat ruikuttaa sitä, että tuon heidän virkarikoksiaan esiin.
  on ihan käsittämätöntä miten narsistinen systeemi on.
  eikä näitä sossuja saada vastuuseen avin toimesta. tai oikeusasiamiehen tai oikeuskanslerin toimesta.

  jo se että sossu ruikuttaa häntä koskevasta arvostelusta laittomiin toimiinsa liittyen, kertoo ammattitaidon tason.

  olin yhteydessä hämeenlinnan lastenvalvojaan lapseni toiveiden ja pyyntöjen suhteen. tämä totesi että heidän osaltaan selvitys tehty jo keväällä 2021. tästä luonnollisestikaan ei kukaan ole kertonut minulle mitään ennen tätä päivää.
  viitaten aiempaan kirjoitukseeni koskien avustajaa joka ei ole tehnyt asiassamme yli puoleen vuoteen mitään, ja kokonaisuudessaan sain selvityksen vasta nyt, kertonee homman mädännäsyydestä ja byrokraattisesta väkivallasta sekä rakenteellisesta korruptiosta.

  lastenvalvoja ei ota kuulemma kantaa lapseni kertomaan joka esitettiin sanatarkasti.
  neuvoi viemään asiaa käräjäoikeudelle.

  näinhän homma ei mene.

  eli lastenvalvojan tulee toimensa mukaisesti kirjata asia ja lapsen kertoma ja viedä asiaa eteenpäin viranhaltijana pyyntömme (lapsen ja äidin ) mukaisesti.

  sitten ihmetellään miksi olen vuosia pyytänyt asiaamme ammattitaitoista lastenvalvojaa….

  tarkoituksena tietenkin on jatkaa tätä ”sotkua”.
  että mitään ei selvitetä lain mukaisesti.

  mielenkiinnolla odotan mitä ko asiassa tekee. jättääkö asian taas pöydälle.

  Reply
 • 29.1.2022 at 11:22
  Permalink

  PÄIVÄN VITSI
  löytyy maikkarin uutisista !
  elatuslakia koskeva lakiuudistus hanke nimittäin.

  pelkkää populismia ja propagandaa !

  suomen perustuslaki on erinomainen. samoin muut lait.
  ONGELMAHAN ON SIINÄ ETTÄ NIITÄ EI NOUDATETA JA LAPSET OVAT BUSINESS NIIN OIKEUSLAITOKSISSA, LASTENSUOJELUSSA KUIN ASIANAJAJIEN KESKEN.

  korruptio kukoistaa, ja laittomuus rehottaa, eikä sanktioita ole, eikä virkarikoksia tutkita saati niistä tuomita. uusilla laeilla ei siis ole mitään merkitystä.

  pirkanmaan käräjäoikeus ja hämeenlinnan käräjäoikeus ovat osoittaneet pelkästään meidän tapauksessamme miten henkisesti sairas ja narsisti asianajaja on kyennyt vainoamaan ja edesauttamaan lasteni rääkkäämistä valheisiin ja sadistisiin toimiin perustuen jo yli kaksikymmentä vuotta.
  pitäisikö kysyä, miten näin sekava ihminen saa ylipäätään hoitaa asianajajan tehtäviä ???

  ainiin. se valta. kun on tarpeeksi korkea arvoisen oikeusoppineen jatkokäsi mitä hämärämmissä jutuissa, saa läpi vaikka miten psykoottisen idean. jota sitten sopivasti käytetään muita uhreja aikaansaaden.

  turun hovioikeus sitten pitää huolta, että sama agenda jatkuu.

  ihan oikeasti. ihmiset eivät ole tyhmiä. ja näitä tapauksia on tuhansittain suomessa vuosittain, ja asia on kyllä tiedossa niin thl ssä kuin muissakin vastaavissa instansseissa aina poliisikoneistoa myöten.

  miten nämä ihmiset katsovat peiliin itseään päivittäin.
  narsistilta ja psykopaatilta se tietysti onnistuu vallan hyvin. reilu vuosi sitten olleessa istunnossa tässä kaksi vuotta pian kestäneessä tapaamisoikeus asiassamme hämeenlinnan käräjäoikeudessa katselin psykopaatti asianajajaa joka esitteli tätä maankuulua täydellisen laitonta hovioikeuden päätöstä omana saavutuksenaan ja kehui miten hieno päätös se on. ja niin siitä tuli todiste jonka tuomari hyväksyi.

  aikamoista. ja minua kiellettiin esittämästä vanhoja asioita.

  sillälailla.

  oksettavan sairasta.

  Reply
 • 31.1.2022 at 22:23
  Permalink

  Suomi on läpikorruptoitunut läpimätä maa aina juurikerroksista lahoon latvaansa asti!!

  Sitä ei vain suomi-idiootit tiedä, joille tarjotaan TV-röhösohvalle silikonia ja pyllyntäyttettä sekä elämää suurempia kohtauksia bimbojen sydänarvista aina fifin trimmauksen epäonnistumisen tuskan täyteiseen romahdukseen. Mitä tulee bimbon komistusten kavalkaadiin. Niitä tulee ja menee kuin puhelintolppia junan ikkunasta katsottuna.

  Reply
 • 9.2.2022 at 20:30
  Permalink

  narsistia ei jätetä kuten sanonta kuuluu. vain kuitenkin ne, jotka ovat vastaavia kokemuksia kokeneet kuten lapseni ja minä, ymmärtävät todella mistä on kysymys ja millaista elämä voi olla.

  koska narsistin asianajajana on psykopaatti/sosiopaatti joka on vainonnut minua jo parinkymmenen vuoden ajan mitä moninaisemmilla tavoilla ja suhdetoiminnalla, on selvää, että myös sosiaalitoimen edustajilla ei niinsanotusti ole ihan kaikki muumit kotona.

  asia kävisi helposti ilmi kaikista niistä todisteita jotka on tarkoituksellisesti jätetty kirjaamatta lapseni tietoihin vuosien ajan.

  kuten sanottu, normaalissa erossa kipuillaan aikansa, mutta lapset eivät siitä kärsi.
  narsistin kanssa erotessa, tämä ei päästä irti vaan lapsesta tulee koston välikappale mitä sairaimmassa mittakaavassa.

  eron jälkeiset vainot väitöskirja ei kiinnosta sosiaalitoimen edustajia. ihmettelen miksi.
  ehkä siksi, että kun sosiaalityöntekijänä on narsisti , ei tätä lainsäädäntö tai inhimillisyys kiinnosta tai ymmärrä normaalia tunne elämää.

  narsisti pystyy kääntämään vakuuttavasti valkoisen mustaksi, ja mustan valkoiseksi.

  narsisti ei kestä häpeää. ei missään muodossa. jos narsisti alkaa kokea uhkaa siitä, että hänen sairas ja tyhjä mielensä ja sisimpänsä paljastuu, tulee eteen vaaratilanne, koska narsisti tuhoaa ennemmin kuin jää kiinni.

  lapseni on ilmoittanut tahtonsa ja olen jälleen kerran lähettänyt samoja todisteita eri tahoille, jotka on aina uudelleen jätetty kirjaamatta.

  lastani ei edelleenkään ole kuultu lain vaatimalla tavalla lakien mukaisesti.

  vaadin ehdottomasti, että isän avustaja erotetaan asianajajan tehtävistään ja kaikki hänen toimensa ja toimeksiantonsa tutkitaan. erityisesti myös se rahastus puoli.

  vaadin ehdottomasti, että ne sosiaalitoimen edustajat jotka ovat jatkuvasti vuodesta toiseen toimineet laittomasti ja toteuttaen virkarikoksiaan, erotetaan tehtävistään, eivätkä he koskaan saa työskennellä lähelläkään lapsia.

  miten helvetin sekaisin täytyy olla, että sallii tämänkaltaisen toimintamallin toteutuvan koneistossa tuhansille lapsille vuosittain.

  missä kohtaa sosiaalityöntekijä ei tajua, että hänellä ei ole ammattitaitoa tai asiantuntemusta lasten suhteen kasvatus, ja hoito puolen asiantuntijana puhumattakaan juridiikasta tai terveydenhuollosta.
  tosin se juridiikka pitäisi hallita mikä omaa työtä ohjaa, mutta hämeenlinna on pihalla tästäkin kuin lumiukko.

  Reply