Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

Tilanteemme jatkuu. Olen siis kirjoittanut Äiti-etäiseksi erotettu blogin kommentteihin sekä Elisa kulttia koskevaan juttuun kommentteihin. Kommenttini jäävät kuitenkin useinkin tulematta julki, syystä tai toisesta, joten saan jatkaa nyt varsinailla blogilla.

 

Tilanteemme on siis se, että olen tavannut lapseni viimeksi 12.6. koska isä jätti tuomatta lapsen seuraavalle tapaamiselle.

Taktikoitu veto. Olihan lomakuukausi alkamassa. Tätä seikkaa on käytetty hyväksi vuosien ajan.

Tapaamispaikkamme sopimus päättyi, eikä kyseinen toimija jatka enää Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan lastenvalvoja Minna Kyöstilä tarjosi tapaamispaikaksi paikkaa joka on hyvin syrjässä ja varmasti tietäen, että tapaamiset siellä olisivat mahdottomia.

Omalle sosiaalityöntekijälle hän totesi, että ne voivat olla myös minun paikkakunnallani, jos Hämeenlinnan ko suostuu antamaan sinne maksumääräyksen.

Tietenkin se suostuu jos sille asia esitetään virallisena pyyntönä. Mutta miten ja onko näin toimittu ?

Olen todella huolissani tilanteesta. Lapsi haluaa varmuudella tulla kotiin luokseni ja haluaa elää normaalia elämää vankilansa sijaan.

Tänään perusturvalautakunnan jäsen soitti Minna Kyöstilälle pyynnöstäni, koska en saa mistään vastauksia kyselyihini lapseni voinnista ja kuulumisista. Lapsi ei saa edelleenkään soittaa minulle omasta numerostaan. Kuunnellaanhan puhelujani ja isä pelkää lapsen sanovan jotakin tärkeätä.

Sama ps lautakunnan jäsen teki muutama vuosi sitten ls ilmoituksen lapsen eristämisestä äidistään ja lapsen ja äidin syrjimisestä. Asia jäi Paasikoski-Junnilan ja sosiaalityöntekijä Hännisen pöydälle.

Kummatkin ovat ilmoittaneet olevansa jäävejä asiassamme 2015. Kumpikin edelleen huomautuksista (avi) huolimatta porskuttavat asiassamme ja ovat päätöksien tekijöitä.

Kumpikin on estänyt lapseni tietoihin liittämästä korjauksia ja totuudellisia tietoja.

Paasikoski-Junnila esimerkiksi itse siirsi asiamme Kangasalle eron jälkeen toukokuussa 2014. Hänninen isän kanssa vaati lapsen kirjat takaisin Hämeenlinnaan. Tätä kirjojen vekslamista kesti kesän ajan ja tietoihimme kirjattiin, että äiti muuttanut useasti. Tätä perätöntä väitettä ei edelleenkään ole korjattu.

Koetin nimittäin muuttaa lapsen kirjoja takaisin kyseisenä kesänä ja aina samaan osoitteeseen. Jotta lapsi saisi julkiset oikeudet terveydenhuoltoon ym. Sain kirjat vasta marraskuussa 2014 Hankoon maistraatin kautta ja sen jälkeen väliaikaismääräyksellä käräjäoikeudesta.

Lapsen ja minun asioissa edelleen väitetään tällä valhella, että olisimme olleet teillä tietymättömillä ja että lapsi ei olisi päässyt lääkäriin.

Kyllä tietenkin pääsi, yksityiselle lääkärille, ja nämä kaikki todistukset on Hanko ja Hämeenlinna jättänyt kirjaamatta lapseni tietoihin.

Valheita, valheita ja valheita.

Hänninen rusakoi kaiken totuudellisen lapseni asioista. Hän on hoitanut laittomasti myös vanhemman lapseni asiaa.

Itse olen tavannut Hännisen ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Huomautuksista huolimatta kaksikko jatkaa laittomuuksiaan ja nimet ovat vastaavissa ongelmissa lastensa suhteen painivien tiedossa varmasti.

 

Kyöstilä ilmoitti kyseiselle ps lautakunnan jäsenelle, että minun pitäisi soittaa hänelle ja vetosi vaitiolovelvollisuuteensa.

Tämä malli on ollut käytössä vuosien ajan. Puheluihini ja soittopyyntöihini ei vastata ja kun joku muu soittaa, esitetään samat lauseet: vaitolovelvollisuus ja soittopyyntö.

Pelkkää valheellista peliä.

Kysynpä taas kerran maamme asiantuntijoilta. Miten tämä kaikki laittomuus ja sadistinen kiusanteko voidaan mahdollistaa ????

Kuka kertoo miten lapseni voi ja kuka ihan todella jo alkaa pitää lapsen ja äidin oikeuksien puolta.

Asianajaja sitä ei tee. Se johtuu siita, että aiemmin pitkään toiminut asianajajani kollega on vaitetysti sössinyt asioitamme sivusta.

Hän kun on itse aikanaan käyttänyt näitä lasteni ja minun nimissä tehtailtuja laittomia ennakkopäätöksiä hyväkseen, kuten ne niin monet asianajajat jotka ovat tahallisesti sössineet asiaamme.

Kuinka paljon onkaan ruskeita kirjekuoria asiassamme vaihtanut omistajaa ? Väitetään, että todella moni.

 

 

Teija-äiti

One thought on “Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

  • 23.7.2021 at 00:43
    Permalink

    Lähtökohtaisesti ihmiset, joilla on kaksiosainen sukunimi. Eivät ole ihmisiä!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.