Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

Tilanteemme jatkuu. Olen siis kirjoittanut Äiti-etäiseksi erotettu blogin kommentteihin sekä Elisa kulttia koskevaan juttuun kommentteihin. Kommenttini jäävät kuitenkin useinkin tulematta julki, syystä tai toisesta, joten saan jatkaa nyt varsinailla blogilla.

 

Tilanteemme on siis se, että olen tavannut lapseni viimeksi 12.6. koska isä jätti tuomatta lapsen seuraavalle tapaamiselle.

Taktikoitu veto. Olihan lomakuukausi alkamassa. Tätä seikkaa on käytetty hyväksi vuosien ajan.

Tapaamispaikkamme sopimus päättyi, eikä kyseinen toimija jatka enää Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan lastenvalvoja Minna Kyöstilä tarjosi tapaamispaikaksi paikkaa joka on hyvin syrjässä ja varmasti tietäen, että tapaamiset siellä olisivat mahdottomia.

Omalle sosiaalityöntekijälle hän totesi, että ne voivat olla myös minun paikkakunnallani, jos Hämeenlinnan ko suostuu antamaan sinne maksumääräyksen.

Tietenkin se suostuu jos sille asia esitetään virallisena pyyntönä. Mutta miten ja onko näin toimittu ?

Olen todella huolissani tilanteesta. Lapsi haluaa varmuudella tulla kotiin luokseni ja haluaa elää normaalia elämää vankilansa sijaan.

Tänään perusturvalautakunnan jäsen soitti Minna Kyöstilälle pyynnöstäni, koska en saa mistään vastauksia kyselyihini lapseni voinnista ja kuulumisista. Lapsi ei saa edelleenkään soittaa minulle omasta numerostaan. Kuunnellaanhan puhelujani ja isä pelkää lapsen sanovan jotakin tärkeätä.

Sama ps lautakunnan jäsen teki muutama vuosi sitten ls ilmoituksen lapsen eristämisestä äidistään ja lapsen ja äidin syrjimisestä. Asia jäi Paasikoski-Junnilan ja sosiaalityöntekijä Hännisen pöydälle.

Kummatkin ovat ilmoittaneet olevansa jäävejä asiassamme 2015. Kumpikin edelleen huomautuksista (avi) huolimatta porskuttavat asiassamme ja ovat päätöksien tekijöitä.

Kumpikin on estänyt lapseni tietoihin liittämästä korjauksia ja totuudellisia tietoja.

Paasikoski-Junnila esimerkiksi itse siirsi asiamme Kangasalle eron jälkeen toukokuussa 2014. Hänninen isän kanssa vaati lapsen kirjat takaisin Hämeenlinnaan. Tätä kirjojen vekslamista kesti kesän ajan ja tietoihimme kirjattiin, että äiti muuttanut useasti. Tätä perätöntä väitettä ei edelleenkään ole korjattu.

Koetin nimittäin muuttaa lapsen kirjoja takaisin kyseisenä kesänä ja aina samaan osoitteeseen. Jotta lapsi saisi julkiset oikeudet terveydenhuoltoon ym. Sain kirjat vasta marraskuussa 2014 Hankoon maistraatin kautta ja sen jälkeen väliaikaismääräyksellä käräjäoikeudesta.

Lapsen ja minun asioissa edelleen väitetään tällä valhella, että olisimme olleet teillä tietymättömillä ja että lapsi ei olisi päässyt lääkäriin.

Kyllä tietenkin pääsi, yksityiselle lääkärille, ja nämä kaikki todistukset on Hanko ja Hämeenlinna jättänyt kirjaamatta lapseni tietoihin.

Valheita, valheita ja valheita.

Hänninen rusakoi kaiken totuudellisen lapseni asioista. Hän on hoitanut laittomasti myös vanhemman lapseni asiaa.

Itse olen tavannut Hännisen ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Huomautuksista huolimatta kaksikko jatkaa laittomuuksiaan ja nimet ovat vastaavissa ongelmissa lastensa suhteen painivien tiedossa varmasti.

 

Kyöstilä ilmoitti kyseiselle ps lautakunnan jäsenelle, että minun pitäisi soittaa hänelle ja vetosi vaitiolovelvollisuuteensa.

Tämä malli on ollut käytössä vuosien ajan. Puheluihini ja soittopyyntöihini ei vastata ja kun joku muu soittaa, esitetään samat lauseet: vaitolovelvollisuus ja soittopyyntö.

Pelkkää valheellista peliä.

Kysynpä taas kerran maamme asiantuntijoilta. Miten tämä kaikki laittomuus ja sadistinen kiusanteko voidaan mahdollistaa ????

Kuka kertoo miten lapseni voi ja kuka ihan todella jo alkaa pitää lapsen ja äidin oikeuksien puolta.

Asianajaja sitä ei tee. Se johtuu siita, että aiemmin pitkään toiminut asianajajani kollega on vaitetysti sössinyt asioitamme sivusta.

Hän kun on itse aikanaan käyttänyt näitä lasteni ja minun nimissä tehtailtuja laittomia ennakkopäätöksiä hyväkseen, kuten ne niin monet asianajajat jotka ovat tahallisesti sössineet asiaamme.

Kuinka paljon onkaan ruskeita kirjekuoria asiassamme vaihtanut omistajaa ? Väitetään, että todella moni.

 

 

Teija-äiti

11 thoughts on “Lukijoiden kynästä: Äiti-etäiseksi erotettu 9.

 • 23.7.2021 at 00:43
  Permalink

  Lähtökohtaisesti ihmiset, joilla on kaksiosainen sukunimi. Eivät ole ihmisiä!

  Reply
 • 29.7.2021 at 17:32
  Permalink

  syksylla 2015 oli n kuukauden ajan valikaikainen osoite tammisaaressa. tama johtui siita, etta esimerkiksi sosiaaliasiamies oli jo kevalla 2015 ollut sita mielta usean muun asiantuntijan kanssa, etta hanko on jaavi hoitamaan asiaamme. tama johtui laittomuuksista asiassamme hangon sosiaalitoimen osalta.
  sosiaaliasiamies esitti etta asiame siirretaan muualle puolueettomalle taholle. siis jo alku talvesta 2015 ensi kerran.
  olin yhteydessa tammisaaren sosiaalitoimeen kesalla 2015 ja he sanoivat voivansa alkaa tutkia asiaa ja auttaa jos siirran kirjani tammisaareen. nain tein hyks prosessin kynnyksella. apua ei kuitenkaan saatu, vaan tammisaari lahti mukaan hangon laittomaan toimintaan.
  kuitenkin kyseinen valiaikainen osoite on jaanyt mm raaseporissa tietoihimme vaikka asiasta on huomauttu aikanaan useita kertoja. esimerkiksi poliisi, maistraatti ja sosiaalitoimi seka kela kayttivat ko osoitetta. eli luonnollisestikaan mikaan posti ei tullut nain ollen perille koska osoitetta todellisuudessa ei ole ollut kaytossa kuin ko kuukauden ajan vain silla ajatuksella etta lapseni ja mina saisimme laillisen menettelyn ja selvityksen asiassamme ja hyks vaihe turvattaisiin.

  mita olosuhdeselitykeen tulee, on erikoista etta asiassamme on saanut oikeudelle antaa perattomia vaitteita sisaltavaa materiaalia ja todisteluun vertaava selvitys ilman etta sen on saanut tarkistaa. oikeuslaitos on siis tarkoituksellisesti ottanut valheita kayttoonsa vaikka sen tulisi vaatia selvitykselta sama totuudellisuus velvoite kuin muultakin materiaalilta joka oikeudelle esitetaan.
  nain ollen sosiaalityontekijat ovat vaaristaneet totuutta ja halventaneet oikeutta.

  oikeuslaitos on siis tarkalleen pitanyt huolta siita etta lapseni tietoihin tulevat perattomat ja puutteelliset tiedot.
  onko todella olemassa laki joka mahdollistaa lapselle nain torkean kohtelun ???

  kyseisia perattomia vaitteita kaytetaan lapsen hoidossa ym joka tietenkin tarkoittaa lapsen tilanteen vaaristamista.

  esimerkiksi forssan lastenpsykiatria ilmoitti etta on joutunut tekmaan lapsen selvitysta 2015-2016 puutteellisin tiedoin ja nain ollen haki asiaan tarkempaa selvitysvaihetta toivoen hyks prosessia. nainhan tulisikin toimia jos sosiaalitoimi esittaa puuttellisisa ja perattomia vaitteita. tuo pieni agressiivinen sosiaalityontekija jonka rikokset ovat varmasti urallaan melkoisia, oli kirkuvan punainen raivosta kun forssa teki ko paatoksen.

  selitys meni taysiin kuntarjojen vuoksi. siella junailtiin asiaan taysin toinen lastenpsykiatri joka ei kuullut lasta ennenkuin kuukausia prosessin alkamisesta.
  valviraan tehtyani kantelun joutui psykiatri kuuleman lasta. teki sen puutteellisesti ja rajatusti.
  tata ennen psykiatri teki selvitysta lapsesta sosiaalitoimen esittamilla tiedoilla ja jokainen varmaan ymmartaa etta ne tiedot olivat kaikkea muuta kuin todellisuus pohjaiset.
  eika psykiatri saa tehda selvitysta toisen kaden tietoihin perustuen.
  minua ei suostuttu lapsen kanssa tapaamaan vaikka se olisi ollut lapsen ja minun oikeus. mutta myos psykiatrin velvollisuus.

  tilanne tanaan 29.7. sama. en ole kuullut lapsestani mitaan kuin tasan kuukausi sitten.

  miten on mahdollista etta lapsi on esine niin isalle kuin sosiaalitoimelle.

  toivon, etta lapseni asiat otetaan tyystin pois hameenlinnasta.

  Reply
 • 1.8.2021 at 13:11
  Permalink

  edelleenkaan en ole kuullut lapsestani mitaan eika ole tiedossa onko han saanut kirjeensa ja korttinsa joita olen lahettanyt tana aikana.
  en saa vastauksia mistaan eika kukaan ole ollut minuun asiassa yhteydessa.
  karajaoikeus ei vastaa asiassa mitenkaan.
  olen siis puhunut lapseni kanssa viimeksi 29.6. ja tavannut 12.6.

  lapseni sanoi puhelimessa ”aiti tavataan pian”.

  isa ei vastaa puhelimeen eika tekstiviesteihin.

  jos lapsellani on katkennut hiuskarvakin, lupaan, etta kirjoitan kaiken ja ihan kaiken virkarikoksineen julki !!! vaatimuksenani on, etta lapseni palautetaan viipymatta luokseni.

  valheiden, virkarikosten ja korruption aika pitaa olla nyt ohitse.
  lapseni kanssa olemme nahneet miten suhdetoiminnalla ja valheilla voidaan tuhota jarjestelmallisesti ihmisten elamaa. miten aina loytyy joku joka on otollinen levittamaan valheita ja miten ilkea luonne halajaa jotakin, milla kiusata jotakuta.
  jopa eras vastaavaa kokenut aiti on esittanyt minusta perattomia vaitteita ihmisille, vaikka autoin hanta omassa asiassaan aikanaan. syyta en tahan tieda mutta helposti pystyn todistamaan hanen vaitteensa valheiksi. han mm vaittaa etta olisin hanelle velkaa. tama ei ole totta silla kyseisen velan maksoin hanen tililleen joten todiste on tasta olemassa. kyseinen aiti omaa viran jossa on tutkinut eri ihmisten tietoja vaikka ei nain saisi tehda. ja jos ihmisesta on sontaa tiedoissa, on aika luonnollista, etta sita voi kayttaa vaarin. ihmettelen vain, millainen aiti han on, kun kay syyttoman ihmisen kimppuun ilman syyta. tosin epailen etta han myi minut ja lapseni jotta sai oman asiansa eteenpain, hanen asiassaan kun on toiminut samaa korruptio vakea isokenkaisiin viitaten.

  olen erittain hyva aiti ja se on kylla todellisesta todistusaineistosta todettavissa. tama todettiin myos pirkanmaan ko ssa 2007 vanhemman lapseni kohdalla. on hyvin erikoista, etta minusta on vaitetty etta en noudata paatoksia kun olen niita noudattanut vaikka ovat olleet lakiemme vastaisia ja valheisiin ja suhdetoimintaan perustuvia. sensijaan toistuvasti huomioiden hyks vaihe 2015 joka estettiin korkeimman oikeuden suositusten vastaisesti, on vuodesta toiseen nahtavissa miten asiaamme ei perustuslain, ihmisoikeuksien ja lastenoikeuksien ja puhumattakaan lukuisten lakien mukaan ole noudatettu.

  hameenlinnan ja hangon sosiaalitoimien tapaukset tulisi tutkia yksi kerrallaan kaikkien naiden sosiaalityontekijoiden osalta jotka ovat asiassamme, silla olen oman tapauksemme rinnalla seurannut lukuisia tapauksia joissa vastaava kaava.

  lapseni kysyi minulta, minne voi olle yhteydessa jotta hanta viimein kuullaan kirjoitin hanelle muutaman nimen ja osoitteen. isa ilmeisesti tutkii lapsen postit.

  onko lapseni edes hengissa ???

  miten totaalisen sairas tama yhteiskunta oikein on, kun tamankaltaiset tragediat mahdollistetaan ?

  Reply
  • 3.8.2021 at 10:16
   Permalink

   Tämän takia minulla ei ole vielä lapsia.. Toivottavasti saatte apua mahdollisimman pian!

   Reply
 • 3.8.2021 at 18:29
  Permalink

  kuuntelin paivi rasasen haastattelun ivan puopolon ohjelmassa ja tata ennen eraan politiikan tutkijan haastattelun. on melkoista etta viattomia ihmisia kaytetaan uhreita jotta jotkut sekopaat saavat aikaan oikeudessa mieleisiaan paatoksia. aivan kuten meilla.
  kaksi lastani ja mina olemme uhreja muutaman sekopaan hulluudelle jossa kulissina toimii huoltoriita ja isalle annettu laiton julkinen valta.

  tanaan tuttavani soitti isalle pyytaen lasta soittamaan minulle. isa vaitti etta lapsi ei halua puhua kanssani.
  tama ei pida paikkansa ja se takuuvarmasti nakyy lausunnoissa jo vuoden ajalta.

  lapsi ei toki haluaisi puhua isan puhelimesta isan vieressa vahtiessa, mutta omaansakaan ei saa kayttaa. lapsi odottaa saada tavata aitinsa ja taman toiveen esittanyt lukuisia kertoja.

  viimeksi olen siis puhunut lapseni kanssa 29.6. ja saanut tavata 12.6.

  isa odottanee etta tekisin lastensuojelu ilmoituksen, mutta sita en tee. en vaikka olen valilla huolesta sairas.
  paasikoski junnila ja hanninen toivovat etta asia jaa hoidettavaksi hameenlinnaan jotta heidan virkarikoksensa eivat tulisi julki.

  karajaoikeus, sosiaalitoimi hml ja lastenvalvoja eivat edista millaan tavalla lapsen ja aidin tapaamisia tai yhteytta.

  saattaa jopa olla, etta isa vaatii taas pian huostaanottoa jotta totuus isan kaltoinkohtelusta ei tulisi esille.

  oikeusministerion juuso oilinki seka poliishallituksen jukka herkell jo vuosia sitten ensi kerran ehdottivat minua tuomaan asia julkisuuteen.

  ilmeisesti nain suomessa vain ehka jonkin asian saa lain mukaisesti eteenpain.
  jukka herkell myos totesi saadessaan aineiston asianajajaltani, etta jos on pienikin epailys pitaa kaltoinkohtelu asia tutkia.

  ei ole tutkittu. lasta on sensijaan manipuloitu, traumatisoitu, uhkailtu ja kiristetty ja jatetty lain mukaisesti kuulematta vuosien ajan.
  2014-2016 lapsen kuulemista ei suostuttu hameenlinnan ja hangon sosiaalitoimien mukaan virallisesti tekemaan (tai se estettiin kuten olen kertonut) tai siita olevat epaviralliset kuulemiset estettiin antamasta oikeudelle ja poliisille KOSKA LAPSEN JA AIDIN KERTOMA ON SAMANLAISTA.

  tasta keksittiin vaite etta lasta oltaisiin manipuloitu.
  lapsen kuuleminen hangon terveyskeskuksessa tehtiin mutta aluksi psykologi aija takala teki asiassa vakavia virheita koska teki kuulemista sosiaalitoimen vaatimusten mukaisesti. nainhan ei olisi saanut olla, vaan hanen olisi tullut tehda kuulemista oikeuslaitoksen vaatimuksten mukaisesti.

  aija takala korjasi kylla virheensa ja pyysi anteeksi mutta naita ei korjattu tai kirjattu tietoihin. nain virheet jaivat voimaan ja ovat siella ilmeisesti edelleen.
  kysehan on virkarikoksesta eli tahallisesta vaaran tiedon esittamisesta oikeuslaitokselle.

  pyysin nauhoja edelleen esitettavaksi ja tutkittavaksi oikeuspsykiatrille ja asiantuntevalle lastenpsykiatrille. takala kieltayty vedoten siihen etta haluaa patkia nauhoja josta kieltaydyin ja vaadin nauhoja autenttisina.
  seuraava kieltaytyminen koski sita etta takala vetosi oikeusturvaansa.
  lapsen tietoihin on (sosiaaliasiamies sai tiedot) on merkitty, etta nauhoja ei anneta oikeudelle koska isa muuten haviaisi oikeudessa.

  lapsi kertoi nauhoilla isan vakivaltaisuudesta, yhteiselamastamme ja elamasta aidin kanssa.
  lisaksi han kertoi etta haluaa elaa ja asua aidin kanssa.

  aika normaali toive lapselta.

  lapsen piirtaessa kuvan jossa kummallakin oli paassaan kruunut, totesi takala ihmetellen, miksi aidilla on kruunu.
  takala tunnetaan isompien lastan suhteen ok psykologina mutta pienempien lasten kanssa han ei ole asiantuntija. tapauksemme ei tassakaan suhteessa ole ainoa.
  piirros oli kaunis ja varikas ja taynna sydamia ja kukkia.
  kruunuthan ovat hyva asia. ei huono asia.

  sen verran oli takalalla kuitenkin ymmarrysta etta lapsen viemisen jalkeen 20.10.2015 han kirjoitti lausunnon jossa vaadittiin lapselle trauma ja kriisiterapiaa.

  samanlaiset lausunnot kirjattiin esimerkiksi lastenpsykiatri turusen toimesta.

  lapsi ei koskaan saanut kriisiapua.

  olen kirjoittanut tanaan oikeuskanslerille asiastamme ja vaatinut valittomiin toimiin laittomuuksien lopettamiseksi asiassamme.

  seka lapsen ja aidin kuulemista asiassaan kattavasti ja lapsen palauttamista aidille valittomasti.

  vaadin tutkimaan paasikoski junnilan ja sosiaalityontekija hannisen toimet kauttaaltaan asiassamme. eri viranomaisille on annettu kasittamaton maara valheellista ja puutteellista vaitetta ja isalle julkinen valta.

  en ihmettele miten pikku eerika tapaus toteutui. nain toimii suomalainen lastensuojelu.

  esitankin toiveen pikku eerika aidille rahaston keraamiseksi seka vuosittaisen surunauhan sitomiseksi aitienpaivana kasivarteen pikku eerikan muistoksi. jotta asia ja toimintamalli ei unohdu koskaan.

  ne jotka ihmettelevat miten tama on mahdollista kerrottakoon, etta sosiaalitoimelle ja erityisesti lastensuojelulle on annettu mielipuolinen valta vaikka sellaista ei laissa ole.
  lisaksi lapset ovat lastensuojelulle pelkka rahasampo jonka rahat valuvat paasaantoisesti ulkomaille.

  paatoksia tekee yleensa vain 1-2 sosiaalityontekijaa jotka eivat yleensa muuta paatoksiaan, riippuen korvien valista.
  jos he muuttavat paatoksia, se tarkoittaa virkarikosten esiin tuloa.
  vaikka kyse olisi nimenomaisesti ammattitaidosta.
  ammattitaitoon kuuluu korjata virheet.

  nama paatoksia tekevat sosiaalityontekijat vaativat alaisiaan toimimaan vaatimustensa mukaisesti. aivan kuten kaksi nuorempaa sosiaalityontekijaa myonsi 2016, etta hanninen on vaatinut heita olemasta kirjaamasta todisteita lapseni tietoihin. kyse oli siis laakarin lausunnoista jne.
  sinne jai siis ne vaitteet etta olisin muuttanut monta kertaa ja lapsi ei olisi saanut laakarin hoitoa.

  kasittamaton valhe, mutta kukaan ei sita korjaa.

  ajattelin kysya sosiaali ja terveysministeriosta, miten tama kaikki mahdollistuu ?
  kysyn samaa thl:lta jolla takuuvarmasti on kaikki tieto siita, etta vastaavanlaisia tapauksia on suomi pullollaan.

  milloin lapseni vankila aika paattyy ? silla hanhan elaa taydellisessa vankilassa.

  Reply
 • 5.8.2021 at 09:57
  Permalink

  stm:n vanha nk salainen tutkimus kertoo, etta suomalaiset itsemurhat tehdaan useimmiten sosiaalitoimen kanssa asioinnin jalkeen ja tai sen seurauksena.
  kun mietin tata meidan prosessia, ja nita lukuisia tapauksia joihin olen tutustunut vuosien varrella, joudun toteamaan, etta ihmisille tuotetaan kasittamaton karsimysta virkakoneiston nojalla joka ei tunne lakeja, ihmisoikeuksia tai minkaanlaista kykya empatiaan tai ymmarrykseen moraalisesta oikeasta ja vaarasta.

  virhe minka juhani teki suunnitelmassaan tuhota minut, oli se, etta olen syvallinen ihminen ja totuuden etsija. han ei huomioinut, etta hanen aikaansaamansa vuodet tekivat minusta vahvemman juuri syvallisyyteni vuoksi. itsetutkiskelu ja henkinen kasvu ovat iso osa elamaani.
  totuus kuuluu niin vahvasti elamaani, etta en luovu siita mistaan hinnasta.

  juhani ei oikein kestanytkaan koskaan sita etta en oe lahjottavissa tai uhkailtavissa vaikka hanta ja nuoremman lapsen eksaa aikanaan olen valtavasti pelannytkin.
  mikaan ei riko niin pahasti ihmisia kuin valhe ja lait on rakennettu niin, etta kenenkaan ihmisen elamaa ei saisi rikkoa valheilla nain kuitenkin tapahtuu ja se onnistuu jos systeemin tuntee.
  ja on suhteita.

  ja luonne jota se edellyttaa.

  pala palalta olen selvittanyt sita, miten tama kaikki on ollut mahdollista.
  ihminen joutuu shokki tilaan alkuvaiheessa, koska on epaivoinen sellaisesta kohtelusta ja mielivallasta mita mekin olemme kokeneet. mieli ei ymmarra, miksi nain ja nain tapahtuu. miksi kukaan ei kuuntele mika on totuus.

  stm on varoittanut jo vuosia sitten oikeuslaitoksia henkisesta, fyysisesta ja taloudellisesta huoltoriita kiusaamisesta.

  on aivan turha selittaa, etta tamankaltainen prosessi mielivaltaisine ilmioineen ei olisi ollut estetavissa. lait ovat sita varten, etta olisi ollut.
  kun olin ensi kertaa yhteydessa asianajajaan ja esimerkiksi hameenlinnan sosiaaliasiamieheen, ei mitaan tapahtunut. minulla oli jo tiedossa eksan suunnitelmista ja koska minulla oli jo yksi historia takana vanhemman lapsen kanssa, osasin tulkita asioita oikein. en vain viela silloin tiennyt minkalaisesta sadistisesta prosessista oli kyse. vielakin siina vaiheessa uskoin, etta suomessa ei tallaista voi tapahtua, mutta nyt tiedan, etta ihan kaikki on mahdollista kun on suhteita, tarpeeksi sadistinen ja hairiintynyt luonne ja tarpeksi rahaa ja valtaa.

  juhani on vain kayttanyt ihmisen luonnetta hyvakseen. ja niita suhteita. hanen mielikuvituksensa yhdistettyna ihailemaansa kafkan malliin, on toteutunut hammastyttavan tehokkaasti.

  riitti, etta loytyi ne muutamat sopivat henkilot joilla on tietynlainen persoonallisuus.

  olen nahnyt lukemattomia kertoja, miten minut jo etukateen teilataan ensi tapaamisella ihmiseksi joka minusta on perattomin vaittein kirjattu kirjoihin ja kansiin. ja miten se yksi henkilo sitten joka taman nk tiedon on saanut, alkaa ajaa omaa agendaansa.
  olen nahnyt lukemattomia kertoja onneksi myos sen etta loytyy niita omilla aivoilla ajattelevia jotka tajuavat minut tavatessaan, etta eihan tama ihminen ole sellainen kuin on vaitetty.

  kun mietin sita aikaa ja rahaa joka kiusaamiseemme ja tuhoamiseeni on kaytetty, mietin, mita kaikkea hyvaa ja iloa sila olisi voinut saada aikaan.

  kun erosimme 17.4.2014 muistan miten rauhallisin ja tyynin mielin jatin sormukseni vaatehuoneen hyllylle. olin ostanut eksalle hienon, kalliin uuden tyynyn lahjaksi ja ihan vilpittomasti toivoen hanen ilahtuvan siita. koska otin muut tyynyt mukaamme muuttaessamme.
  taman jalkeen eksa tuli kotiin ja alkoi riehuminen. miksi ? oli kuitenkin ajanyt meita pois jo kauan.

  kun ihmisella ei ole omaa identiteettia, han elaa muiden kautta.
  sellainen ihminen on omasta mielestaan oikeutettu vainoon ja sadistiseen kaytokseen koska hanen on pitanyt toteuttaa erilaisia itselleen rakennettuja selviytymiskeinoja toisen ihmisen kautta. siihen kuuluu toisen ihmisen taydellinen hallinta ja kontrolli.

  minua kontrolloidaan lasteni kautta. vanhemman lapsen kohdalla tulimme lapsen kanssa siihen tulokseen, etta ehka lapsi saastyy silta jotenkin jos han menee emantakouluun, jonne halusi menna kokeilemaan siipiaan.
  todellisuudessa lapsi ei halunnut muuttaa isansa luokse pysyvasti, vaan kayda yla asteen loppuun suomessa ja menna kesaksi isan luokse ensin katsomaan.

  isalla oli kuitenkin kiire paasta rahoihin kasiksi joita oli tehtaillut lapsen nimissa. nyt puhumme siis juhanista.
  lapsen nimissa on 2000 luvun alussa jo olut mansaarilla yli 800.000 mk. rahat on tehty ilman minun suostumustani ja keinoista en edes halua tietaa.
  nailla rahoilla isa proystaili jopa pankissa. pankin virkailija olikin fiksu ja totesi etta ymmartaako juhani miten paljon vahinkoa han lapselle ja aidille nailla toimillaan tekee. juhani ei tietenkaan ymmartanyt, kysehan oli hanesta, ei kenestakaan muusta.
  naila rahoilla ja siihen liittyvilla toimilla, sain tappouhtauksia, menetin kelan rahoja jne seka opintoni vaikeutuivat.

  olen nahnyt lukemattomia tarinoita joissa ait ei ole enaa jaksanut, ei ole kestanyt.
  tulee mieleen naista tapauksista claes andersonin motto: miten tehdaan ihmisesta hullu? – viedaan hanelta kaikki, ja katsotaan miten han kayttaytyy.

  yleensa kun nama tietyn tyyppiset ihmiset alkavat vaistota jaavansa kiinni, voi tapahtua mita tahansa toivonkin, etta kun se vaihe tulee, on lapseni jo turvassa luonani.

  suomi on maa jossa lapsi on esine. niin ulosottolaissa kuin oikeuslaitoksessa.
  vaikka ihan kaiken lapseen liittyvan toiminnan lahtokohta tulisi olla se, etta lapsella on ne omat vanhemmat ja siita lahdetaan liikkeelle. ja oikeus normaaliin elamaan.

  en enaa ihmettele niita perheita jotka ovat paenneet ulkomaille suomen lastensuojelua, tai niita asiantuntijoita jotka ovat paatyneet jopa vankilaan auttaakseen lapsia mielivaltaiselta lastensuojelulta.

  kysyin itsekin turvapaikkaa jotta saamme asiamme totuudenmukaisesti selvaksi ja lasta ei vahingoiteta. oulussa 2014 eras nuori tytto sai kirkolta turvapaikan. tyton asiat selvitettiin talla keinoin ja tytto sai elaa normaalia elamaa perhensa kanssa taman jalkeen. tapaus kertoo siita kasittamattomasta sadistisuudesta ja vainosta jota sosiaalitoimi harjoittaa, jos se sille sallitaan.
  lapseni kanssa turvapaikkaa emme kirkolta saaneet, ja tassa on tulos.

  Reply
 • 5.8.2021 at 12:54
  Permalink

  minulle vaitettiin esimerkiksi hangon sosiaalitoimessa 2014, etta juhanilla ja mikon siskolla (mikko, nuorimmaiseni isa, nimi muutettu) ei olisi aikaa sellaiseen kiusaan kuin vaitan. pyysin tutustumaan vaitteisiin minuun kohdistuen ja ottamaan todisteet niissa vastaan. joka ikinen kerta todisteista kieltaydyttiin.

  tosiasia on, etta juhanilla ja mikon siskolla on ollut viroistaan ja vauraudestaan huolimatta hyvinkin aikaa, ja tasta annan pari esimerkkia jotka on todistettavissa.
  kyse on vainosta.

  asuessani vanhemman lapsen kanssa paikkakunnalla jossa myos nuo mansaaren rahat ja lapsen bulvaanin rooli isalle, toteutuivat. jouduin hakemaan juristin apua silmittomaan kiusaamiseen, tappouhkauksiin ja elamamme sabotoimiseen.
  juhani soitti kyseisen paikkakunnan kaikki juristit lapi aina oikeusaputoimistoa myoten, etta en saisi juristia. jokainen juristi joutui jaavaamaan itsensa.
  voihan olla etta joku juristi jai jopa jaljelle mutta totaalisen uuvuksissa tilanteeseen, hakeuduin tampereen oikeusaputoimiston piiriin.
  siella en saanut apua, koska minua ei uskottu.

  vastaavia tapahtumia on ihan jokaiselta paikkakunnalta jossa olen elanyt elamani aikana juhanin jalkeen.
  jopa sen jalkeen kun lapsi oli kaapattu maasta ja perustin perhetta mikon kanssa, minulle tuli kiristyskirjeita juhanin asianajajalta, pihassamme kaytiin, ovien lapi yritettiin tulla jne. posti tuli usein avattuna.

  muutama vuosi sitten olin harrastepaikassani ja pihaan ajoi auto. heti naki kyseisesta ihmisesta tiettyja ominaisuuksia. ventovieras ihminen. jatan nuo ominaisuudet tassa vaiheessa kertomatta.
  mies ryhtyi kyselemaan erikoisia asioita ihmisilta jotka sattuivat paikalle. kyse oli yksityisesta alueesta.
  mies katseli koko ajan minua ja mittaili ja myhaili.
  kavin katsomassa miehen rekisterinumeron josta mies pelastyi ja talle tuli kiire.
  muutaman paivan paasta ko alueen omistaja alkoi kohdella minua kummallisesti. han huusi ja rahjasi ja satti. taysin olemattomista asioista. kaikki oli ollut tahan asti hyvin ja meilla oli ollut kaikilla oikein muakvaa. kohteluni heratti muissa huomiota ja myos pelkoa.
  jaadessani paikasta pois ja mennessani keraamaan tavaroita, tuli ko yrittaja viereeni. han hymyili ilkeasti, sanoi mikon siskon nimen ja toivotteli talta terveisia.

  asianajajani tarkisti auton rekisterinumeron. auton omistaja, kuka se sitten onkin tai oliko edes kyseinen sita ajanut mies, oli tuntien matkan paasta rekisterinumeron perusteella.

  naita vastaavia ilmioita on ollut usein. kun kyselin eraasta etsiva toimistosta naita toimintamalleja sain monenlaisia vastauksia. ehka rehellinen etsivatoimisto toimii toisin, mutta eparehellinen omaa oman toimintamallinsa ja rahasta tehtailee mita vain.

  nama ovat siis vain yksittaisia esimerkkeja. naita riittaa elaman varrelle kasapain.

  puhelinkuuntelulla on asiassa oma osuutensa. sen avulla estetaan normaali elama kaikin mahdollisin keinoin. kerroin krp lle asiaa tutkituttaessani, etta olen muutaman kerran kokeillut miten homma toimii. olen puhunut taysin pehmeita puhelimeen ja saanut seurata mita seuraavina paivina tapahtuu.

  koska mikon sisko saa puhelin asioissa tietoja jostain syysta, on selvaa, etta olen nykyhetkesta lapseni suhteen huolissaan, talloin han on tietoinen nista asioista joita olen pyytanyt virallisella taholla asiassamme toteuttamaan.
  mikon veljen vaimo aikanaan varoitti minua mikon siskosta: varo sita naista, se manipuloi kaikki ja osaa esittaa mustankin valkoisena. jos se saa paahansa alkaa vainota jotakuta, se todella tekee sen.

  ja tamanhan olen huomannut.

  todentaan nyt viela, etta olen ihmisena sellainen, etta en kuulopuheitten perusteella toimi missaan asiassa millaan tavalla. saatan kuunnella juoruja mutta en koskaan lahde arvottamaan ketaan niiden pohjalta. tuttavani tietavat etta olen naissa asioissa ehdoton. ehka juuri siksi etta olen nahnyt itseni kohdalla, miten paljon tuhoa sellaisella toiminnalla joka kestaa vuosien ja jopa vuosikymmenten ajan, saadaan aikaan.

  Reply
 • 7.8.2021 at 12:47
  Permalink

  viha, vihapuhe ja vihateko

  viha on normaali ihmisen tunne. se, miten ihminen sita kayttaa tai siihen suhtautuu lienee jokaisen kohdalla erilainen.
  itse ajattelen niin, etta vihaisuus pitaa kohdistaa verbaaliseen, luovaan tai liikunnalliseen purkamiseen. jokaisella on oma tapansa kohdata ja kasitella vihan tunteita. malli tulee useinkin lapsuudesta, jos siihen ei itse elaman varrella puutu, muokkaa sita ja jalosta sita. seka opettele, miksi ja mista on vihainen ja mita vihaisuuden pohjalta loytyy.
  arvomaailma sanelee paljon vihan tunteita.

  se miten ihminen lapsena saa kokea ja purkaa vihaa, maarittelee paljon lapsen identiteettia. jos lapsi elaa maailmassa, jossa ei saa kohdata omaa vihaansa ja sen muotoja, vaikuttaa se vuosiksi eteenpain, ehka jopa lapi elaman.

  olen itse kasvanut vanhemman kanssa, jonka vihan kasittely perustui toisen ihmisen rikkomiseen. kaikin mahdollisin tavoin. jo nuorena paatin, etta en tule viemaan omille lapsilleni sita mallia, eli katkaisen tavallaan sen sukujatkumon siihen.

  elaman varrella olen nahnyt monenlaisia vihan muotoja. ja aina, kun ihminen ei kykene kasittelemaan vihaansa, vaan jalostaa sen tekoon ja toimintaan tuhota toinen ihminen, puhutaan kaiketi epanormaalista vihasta.

  normaalilla vihan tunteella on rajat ja se tarkoittaa sita, etta ihminen kantaa vastuuta vihastaan. sosiaalityontekija joka kirkuen ja huutaen tuntematta minua ja lastani ja asiaamme kokonaisvaltaisesti, on osoittanut mielestani sen, miten ihminen voi todella pyrkia tuhoamaan toisen ihmisen taydellisesti omaan vihaansa sortuen. tamankaltainen ihminen ei kuuntele tosiasioita, ei kykene keskusteluun ja ongelman ratkaisuun. nauhat keskusteluista taman ko sosiaalityontekijan kanssa kertovat hyvin edella mainitut seikat. han haukkuu ja sattii minua, ei kuitenkaan perustele mista han haukkuu ja miksi. ”sina olet tollanen” jne.

  millainen ?

  lasten kesken useinkin lasten riidellessa toimitaan niin,: sina olet tollanen.

  aikuisten maailmassa, toista ihmista kunnioitetaan, kyetaan keskusteluun ja ongelman ratkaisuun.

  analyyttisyydella on puolensa, vaikkakin olen huomannut, etta joka ei analyyttisyyteen kykene, ajattelee useinkin hyvin mustavalkoisesti ja nain naiden kahden ihmistyypin keskustelut ja pohja, useinkin muodostuu sille tunnemaailmalle, miten kumpikin omansa tuntee.

  ihminen voi olla siis verbaalisesti vihainen ja sanoittaa vihansa niin, etta se on mahdollisimman neutraalia. tosin silloin, kun on kyse lapsestani ja kiusaaminen meita kohtaan on viety aarimmilleen ilman todellisuuspohjaa millaan tavoin, koen voimakasta halua sanoa rumasti. ja joskus niin olen tehnytkin.

  sanominen, ja tekeminen ovat kuitenkin kaksi eri asiaa.

  ihmisella tulee olla oikeus puolustaa lapsen ja omia oikeuksiaan, ja selvittaa tosiasiat. kaikilla on oikeus elaa ihmisarvoista elamaa ja saada maamme lakien tuki seka kunnioitus. elama pitaa itsessaan huolta etta vastoinkaymisia aina valilla tulee. siksi etenkin lapsen elama tulee turvata niin, etta hanta ei mitatoida, haukuta, mollata ja alisteta ja vieda hanelta oikeuksiaan millaan tavalla.
  kasvatusasiat ovat sitten eri juttu, mutta itse sillakin puolella uskon vahvasti hyviin arvoihin ja lapsen kunnioittamiseen seka uskoon lasta koskien. on tarkeata tukea ja kannustaa lasta kasvamaan omaksi itsekseen.

  tuhoava viha on kuitenkin tarkoituksellista ja perustuu juuri vainoon. ihmisista juoruaminen, perattomien vaitteiden esittaminen – eivat kuulu kivikauteen, vaan ovat ihan tata paivaa.
  kun ihminen joka ei vihaansa hallitse, ryhtyy toimiin esittaa perattomia vaitteita jotakuta koskien, kaivamaan tasta nk ”tietoja” ja esittaa niita eteenpain. on yleensa tarkoitus satuttaa ja tuhota.

  nailla voi olla seurauksensa.

  jos viela virkamies tai viranomainen toteuttaa tata mallia, ovat seuraukset varmuudella tuhoisat. sen vuoksi viranomaisen ja virkamiehen velvoite edistaa totuutta ja myos selvittaa se, on todella tarkeata.

  vihapuheen miellan niin, etta se on vastaavaa kuin edella.
  sen tarkoituksena ei ole selvittaa tosiasioita, vaan sen tarkoituksena on perattomiin vaitteisiin perustuen satuttaa toista ihmista.

  se etta ihminen on eri mielta, ei tee hanesta vihapuhetta harjoittavaa. parhaat keskustelut mielestani syntyvat juuri siita, etta ihmiset ovat erimielta ja ovat nk erilaisia. se kuitenkin vaatii kyvyn kummaltakin ihmiselta ymmartaa, etta ei menna asioissa henkilokohtaiselle tasolle, mielipiteet on hyva perustella ja kunnioittaa toista.

  Reply
 • 13.8.2021 at 00:45
  Permalink

  ”sinulla on kukkia poydalla. miksi?” sanoi hangon sosiaalityontekija. tuo kirkuva nainen. mina, joka yleensa olen elamaa taynna oleva pulputtava ihminen, menin sanattomaksi. pidan kukista. kummallinen kysymys. ”miksi tuo mekko roikkuu tuossa?” kun lapsen rakas juhlamekko roikkui kauniissa henkarissa lapsen huoneessa paikalla, jossa lapsi sen halusi olevan. saiko sosiaalityontekija paahansa etta kyse oli lavastuksesta ?

  kotini poydalla on aina kukkia. jos ei tuoreita, niin viherkasveja. lapseni huone on ihana ja varikas satumaailma, jota kehui jopa hangon johtava sosiaalityontekija. se sama joka ei sitten uskaltanut vastustaa korruptiota ja ei kyennyt johtamaan alaisiaan pois mielivallasta. se sama joka kirjasi etta koti on siisti, viihtyisa ja kodikas. joka ihasteli lapsen huoneta kauttaaltaan. kyse ei ole uusimmasta muodista, vaan kodikkaasta vanhsta ja uudesta. rakkaudella rakennetusta ja luodusta.

  kun arvomailmat eivat kohtaa. niin ne eivat kohtaa. jos sosiaalityontekija on viinaan pain meneviin vanhempiin kallellaan, huuta ja raivoaa. tekee sosiaaliasiamiehesta kantelun hanen lapsuutensa perusteella. estaa kaiken mahdollisen tutkinnan ja totuudellisen esiintulon. miten voidaan olla samalla aaltopituudella. ei mitenkaan.

  kun valta sumentaa jarjen ja moraalin.

  kangasalan perheneuvolan tyontekija sanoi hienosti kesalla 2014: vaikka puhuisi enkelten kielella, on niita jotka eivat halua nahda ja kuulla.

  ilo, valo ja rakkaus jotka kodissamme valittyivat , valittyivat kylla muille, mutta ei talle sosiaalityontekijalle. mista han valtansa sai jotta ketaan muuta ei kuunneltu, onkin se mielenkiintoinen kysymys. ja se tyo minka han teki jotta totuutta ei kirjata kirjoihin ja kansiin, miksi ?

  pyysin ennen edella mainittuja episodeja meille kesalla 2014 sosiaalitoimen kylaan. arvasin etta jotakin ikavaa on tekeila ja halusin etta tulevat kaymaan. minulta kyseltiin monenmoista, hangon seurakunnan jasen oli myos paikalla.
  kyseltiin isasta, lapsen aikana. tama sitten kirjattiin papereihin, etta aiti puhuu isasta lapsen aikana.

  jos olisin sanonut, en voi puhua lapsen aikana. mita sitten oltaisiin kirjattu ??

  kun katson tilannettamme nyt, ja miten valtavasti isa pelkaa, etta hanesta puhume lapsen kanssa, en voi kuin ihmetella. miksi me haaskaisimme kullankallista aikaa siihen, etta puhuisimme isasta ??? kun meilla on paljon muutakin puhumista.

  miksi isa esittelee lapselle ne tekstiviestit ja keskustelut jotka kaydaan aikuisten kesken ???

  miksi lasta manipuloidaan hamenlinnan sosiaalitoimen ja isan toimesta kerta toisensa jalken ?

  edellen olen tavannut lapseni viimeksi 12.6. ja puhunut hanen kanssaan 29.6.

  ja edellen vainoaminen jatkuu.

  Reply
 • 25.8.2021 at 16:07
  Permalink

  tilanne jatkuu.

  lapseni tapaaminen toteutunut viimeksi 12.6. ja puhelu 29.6.

  tapaaminen piti olla viimein uudessa tapaamispaikassa 21.8.
  en saanut matkarahoja kokoon koska kelalla on tyypilliseen tapaansa selvitys menossa. nama selvitykset ajoittuvat joka kerta tapaamiselle. kiitos mikon siskon eli lapseni isan siskon.
  nain pyoritys mahdollistuu te toimiston ja vainoamisen kautta.

  koska lain mukaan isan pitaisi maksaa matkani ja siita kieltaytyi olisi raha pitanyt saada sosiaalitoimesta.
  en saanut.

  pyysin puhelinaikaa. eli aikaa joka pitaisi olla lapselle ja minulle arjessamme normaali kommunikointi vayla.
  ilmoitin asiasta edellisena iltana sosiaalitoimelle.

  isalle annettiin asiasta tieto.

  kun tapaaminen eli puhelinaika piti alkaa, minulle soitettiin ja ilmoitettiin, etta isa saattoi lapsen ovelle mutta koska en ole paikalla, tapaamista ei toteudu.

  tama puhelimen kieltaminen on kovin mielenkiintoista. toki puhelintani kuunnellaan ja puhumaani vaaristellaan, mutta miksi isa nain sairaalla tavalla pelkaa lapsen puhuvan isasta jopa tapaamisilla tai puhelimessa ?

  lapseni on todennut useita kertoja eri tahoille etta aiti ei puhu pahaa isasta.
  mutta isa esittelee aidin kertomaa isan omalla tavalla hoystettyna lapselle. eli sita tietoa joka loytyy esim sosiaalitoimelle kerrotusta.

  eli niista samoista asioista jotka lapsi on itse kertonut sosiaalitoimelle aikanaan mutta hanta ei haluttu kuulla asiassa virallisesti manipuloiden oikeudelle annettua tietoa.

  tapaamispaikan nuori tyontekija ei kuulemma ole tyossaan ja roolissaan virkavastuussa eika tehnyt mielestaan mitaan vaaraa. vaikka viela varoitin etukateen etta isa tulee todennakoisesti estamaan tapaamisen jos kuulee puhelin ehdotuksesta.

  tapaamispaikan olisi pitanyt virallisesti valvoa etta lapsi tulee sisatiloihin yksin, (on 13 v) ja hanelle kerrotaan toiveeni ja syy siihen. nain on tehty ennenkin kun isa on koittanut estaa tapaamisia.

  seuraava tapaaminen kuulemma 4.9.

  MITEN on mahdollista etta julkinen valta annetaaan jatkuvasti isalle ???

  Reply
 • 20.9.2021 at 18:49
  Permalink

  Humana on uusi tapaamispaikka jonka tapana on katsella toisesta huoneesta niita netisivuja joita katsot lapsesi kanssa. Nama tiedot sitten valittyvat sosiaalitoimelle, supolle ?, ja tietysti isalle.
  Tein testin. Kavimme tietyilla sivuilla. Kun naihin tahoihin otetaan yhteytta minua mustamaalaten saan siita varmuudella tiedon.
  Humana pyysi allekirjoittamaan paperin tapaamisen jalkeen jossa sitoudun olemaan puhumatta isasta. Mina en edelleenkaan ole puhunut isasta.

  Onko isaa koskaan kaynnistaessaan taman mielivaltaisen vainoamisen virkatahojen kautta, pyydetty allekirjoittamaan sellaista paperia ? Tai paperia, jossa ei anna aidista tahallisesti valheellista ja vaaraa kuvaa ?? Eli kaikki vuosien mielipuolinen vaino, valheet, viranomaisten kautta toteutuva vainoa seka puhelinkuuntelu ja tyopaikoille tai tuttaville soittelu ??? Mita ne ovat ??

  Tuttavani halusi auttaa tuettujen tapaamisten jarjestamisessa. Sovimme etta kotikaynti tehdaan hanen luokseen ajatuksena etta ryhdyn hankkimaan asuntoa itsellenikin kyseiselta paikkakunnalta.
  Lastenvalvojille annettiin tieto yhteystiedoista.
  Tuttavani yhteystiedot ja salainen puhelinnumero luovutettiin tahoille jotka luovuttivat sen isalle.
  Tuttavani peloteltiin puoli kuoliaaksi.

  Nain siis sosiaalitoimi toimii jatkuvasti isan vainoamista tukien ja isan eduksi.

  Tulen kattavassa koosteessani kertomaan aaneen sen miten lapset ja aidit joutuvat kautta suomen vastaavanlaisen vainon kohteeksi. Eron jalkeiset vainot vaitoskirja ingnoorataan ja sosiaalitoimen tyontekijoita ei kiinnosta tutustua lakeihin jotka heidan toimiaan ohjaavat.

  Telia ei vastaa puhelinkuuntelu asiassa. Miksi ? Onko todella niin, etta Krp ei tieda kuka tavallisen kansalaisen puhelinta kuuntelee ? Vai onko tama ministeri Orvon viime vuotinen hanke saada toteuttaa kenen tahansa vainoamista edennyt siihen pisteeseen, etta mielivalta vain lisaantyy.

  Kenesta tahansa voidaan leipoa mita tahansa. Hyva Suomi !

  Lapsi on yhteiskunnassamme esine.

  Haluan, etta joku vastaa kysymykseeni: Miten on mahdollista, etta ex mies voi vainota virkatahon kautta talla tavoin vuosien ajan ???

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.