Reijo Tossavainen: Maalikamerakuva kertoi sossujen voittaneen täpärästi. PS silti suurin voittaja.

Loikkarit lähtivät hillotolpilleen parisen vuotta sitten. Silloin arvelin, että perussuomalaisilla on mahdollisuus päästä näissä eduskuntavaaleissa 13-15 % kannatukseen. Tosiasia kuitenkin on, että perussuomalaiset saavuttivat nyt erinomaisen torjuntavoiton, ja vasta maalikameran kuvan perusteella demarit voittivat äärimmäisen niukasti. Tässä tapauksessa ”hopia ei ole häpiä”. Onhan niin, että vertailukohtana on asiallisin loikkareiden lähdön jälkeinen tilanne.

Perussuomalaisten hyvästä vaalituloksesta huolimatta sekä Orpo että Rinne jatkoivat heti vaali-iltana epäasiallista moraaliposeerausta. Näin ollen tulevat hallitusneuvottelut ovat rinnastettavissa huonoon kesäteatteriin. Näyttelijät tulevat ja menevät vuorosanojaan hokien. Esitys on niin heikko, että yleisöltä ei heru bravo-huutoja.

On hyvin todennäköistä, että Rinteen kesäteatteri päätyy näyttelijöiden osalta kokoonpanoon SDP+Kok+Vihr+RKP. Silloin hallituksen takana olisi 107 kansanedustajaa. Vassareiden kanssa paikkaluku olisi 123. Se ei kuitenkaan ole todennäköinen, sillä Kokoomus ei halua niin punavihreää hallitusta.

Perussuomalaisten oppositiopolitiikan kannalta edellä mainittu hallitus on ihanteellinen. Ja kun PS on suurin oppositiopuolue, niin agendajournalistit eivät pysty samassa määrin puoluetta syrjimään.

Vennamolais-soinilaisella porukalla on jäljellä enää Terho-koti. Sitä saa mitä tilaa.

Perussuomalaiset on nyt puolueena vahvempi ja yhtenäisempi kuin koskaan historiansa aikana. Kaikki edellytykset superjytkylle vuoden 2023 vaaleissa ovat olemassa.

………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

6 thoughts on “Reijo Tossavainen: Maalikamerakuva kertoi sossujen voittaneen täpärästi. PS silti suurin voittaja.

 • 15.4.2019 at 09:15
  Permalink

  Jos äänestämäni Perussuomalaiset eivät mene hallitukseen mitään seuraavia vaaleja ei enää tule, koska Suomi nimistä valtiota ja Suomen kansaa ei enää ole neljän vuoden kuluttua, vaan on demareiden ja kokkareiden luoma NWO paskastan.

  Reply
  • 15.4.2019 at 18:25
   Permalink

   Veit jalat suustani ja enkä siis kirjoita ”itsenäisesti” mitään!

   Paitsi sen, että kusessa ollaan!!!

   Reply
 • 15.4.2019 at 09:33
  Permalink

  Suomalaisten poliittinen äly on edelleen matalaa tasoa vaikka vähän on kehittymässä. Suomalaiset äänestävät edelleen itseään mainostavia poliitikkoja, kun pitäisi katsoa ehdokkaiden kyvykkyyttä olla maan johdossa. Olisin halunnut kuulla Hankamäen ja dosentin puheita eduskunnassa.

  Reply
 • 15.4.2019 at 09:37
  Permalink

  Tää on hyvä tulos. Antaa nyt noiden muiden puolueiden sählätä ja mokata niin seuraavissa vaaleissa Persuille 25-30% kannatus ja jos ei tule niin voi sanoa, että paljon on typeryyttä Suomen maassa.

  Tollasilla kannatusluvuilla rupeis jo asiat muuttumaan.

  Reply
 • 15.4.2019 at 13:04
  Permalink

  Vihervasemmiston menestys on eurooppalaisittain outo ilmiö. Ehkä kestää aikansa ennen kuin kansallismieliset tahot saavat puolueensa suurimmaksi Suomessa.

  Reply
 • 16.4.2019 at 01:32
  Permalink

  Se rajavalvonta vaan mietityttää

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.