Uusi Maailmanjärjestys: Vuonna 2030 kukaan ei omista mitään, ja on onnellinen

Itseasiassa otsikko on liiankin suorasukainen ilmaus siitä, miten Uutta Maailmanjärjestystä kuvataan, ja mihin sillä pyritään.

Suorasukainen siksi, että vaikka Uuden Maailmanjärjestyksen  tavoite on mitä ilmeisemmin se, että kukaan ei omista mitään 2030, näyttää siltä, että kyseistä ideologiaa ei vielä täysin sisäistetä valtamediassa, tai jopa politiikassa. Tai siitä puhutaan kiertoilmauksin, kuten politiikassa on tapana.

Suomalaiset ovat saaneet kuulla viitteitä, ja yksittäisiä kommentteja erityisesti poliittisissa puheissa viime vuosina viitaten Uuteen Maailmanjärjestykseen. Mutta mitään tarkentavaa meille ei ole kerrottu.

Teemaan liittyy monenlaisia teorioita, ja asiaa tutkittaessa törmää mielenkiintoisiin ilmiöihin, joissa jopa asiaa tutkineita tutkijoita on  pyydetty lopettamaan tutkimukset.

Vaikka esimerkiksi tieteellisen tutkimisen perustana, pitäisi olla avoin ja läpinäkyvä menettely missä tahansa aiheessa.

 

Uusi Maailmanjärjestys, ja Suuri Nollaus eli Great Reset tunnetaan Kansainvälisen Talousfoorumin ideologiana muuttaa kokonaisvaltaisesti maailman suuntaa, jo pitkään hiotun suunnitelman avulla. WEF:n pääjohtajan Klaus Schwabin, ja Thierry Malleretin kirjoittama kirja: Covid-19: The Great Reset (World Economic Forum 2020) lienee tyypillistä poliittista kieltä siitä, mitä todellisuudessa tuleman pitää.

Monet ovat arvostelleet maailmalla Uutta Maailmanjärjestystä, ja siihen liittyvää Suurta Nollausta eli Great Reset aloitetta, sekä Maailman talousfoorumia talouden sääntelyn purkamisen edistämisestä, ja pyrkimyksistä lisätä epäedustavien yksityisten yritysten, ja erityisesti suurten monikansallisten yritysten valtaa valtion instituutioiden kustannuksella.

 

Omat presidenttimme Sauli Niinistö, sekä istuva presidenttimme Alexander Stubb ovat myös viitanneet Uuteen Maailmanjärjestykseen puheissaan.

Miksi toimittajat eivät kysy tarkentavia kysymyksiä viitaten aiheeseen ?

 

Mitä luulet. Jos tavoitteena on, että vuonna 2030 kukaan ei omista mitään, ja olisi onnellinen – olisiko se se Maailma, joka kuulostaa houkuttelevalta, tai ylipäätään realistiselta ja tavoiteltavalta maailmankuvalta.

 

Linkkejä:

Uusi Maailmanjärjestys – Mistä on kyse? – Mari Kalanne Mikko Kempen vieraana.

 

https:www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=uusi+maailmanjärjestys&mid=3A5DD59407039BB285E1&FORM=VIRE

Presidentti Sauli Niinistö viittaa Susanne Päivärinnan ohjelmassa Uuteen Maailmanjärjestykseen.

 

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=uusi+maailmanjärjestys&mid=FC911752D18524D27FAFC911F752D18524D27FA&FORM=VIRE

Presidentti Alexander Stubb Futucastin haastattelussa kuluvana keväänä aiheena Suomen Nato-jäsenyys ja Uusi Maailmanjärjestys.

 

Niina Tammen analyysi kirjaa koskien.

 

Raamatullinen näkökulma jo vuodelta 2015 koskien Uutta Maailmanjärjestystä; Hyvinkään seurakunta, Esa Kokko.

 

 

 

Otsikko kuva ilmaiskuva- kirjastosta.

Kirjoitin kuvahakuun: uusi maailmanjärjestys ihan kokeilu mielessä.

 

 

4 thoughts on “Uusi Maailmanjärjestys: Vuonna 2030 kukaan ei omista mitään, ja on onnellinen

 • 24.4.2024 at 17:57
  Permalink

  Voi olla tapahtuakin, mutta resetointiin vaikuttaa ydinenergia. Näin hullulta tilanne tuntuu.

  Reply
 • 24.4.2024 at 21:05
  Permalink

  NWO on koko maailman käsittävä äärikommunistinen diktatuuri, jossa ne ihmiset, jotka suvaitaan jättää henkiin – sorrettaviksi vailla mitään henkilökohtaisia vapauksia esim. Kiina – eivät omista mitään henkilökohtaisia pikku tarve-esineitäkään puhumattakaan ent. länsimaisia keskiluokalle kuuluvia omaisuutta. Eikä edes itseään kuten Marxilaiseen ideologiaan kuuluu eikä ihmistä tunnusteta edes inhimilliseksi olennoksi, jolla on OMIA tarpeita, oikeuksia tai VAPAUKSIA toteuttaa itseään, EI! Aivan kuten Neuvostoliitossa ihminen on vain yhden suuren koneiston yksi ratas, joka on UHRATAVISSA koko ”koneiston” hyväksi yhtenä askelmana kohti viimeistä VALTION asettamaa tavoitetta! ELÄT kommunistista yhteiskuntajärjestelmää varten, joka määrää jokaisen askeleesikin vuorokauden jokaisena TUNTINA ja vuoden jokaisena PÄIVÄNÄ. Tämä merkitsee kommunistista VALVONTAYHTEISKUNTAA, jossa tälläisen ”avovankilan” (normitila) jokainen kansalainen on LUUPIN alla, joka merkitsee STASILAISTA (DDR) ja STALINISTISTA mielivaltaa kokonaiselta SORTOKONEISTOLTA suhteessa yksittäiseen ihmiseen, joka on kuin koppakuoriainen maansiirtokoneen edessä, WEF:n ”pääjehulla” Klaus Schwabilla on seinällään Vladimir Lenin kuva ja lännen, kuen Kanadan silloinen pääministeri Pierre Trudeau ja monet silloiset eurooppalaiset poliitikot ja ”tulevaisuuden toivot” (nykyiset) EU:n johtopoliitikot kävivät ”pyhiinvaellusmakalla” Kiinassa vierailemassa jo houraisen (nyk. kovaa ”kamaa”) Maon luona pussaamassa rähmäistä wanhaa äijää (kuten allekirjoittanukin), Mao tuo ilmiselvä psykopaatti narsistinen KANSANMURHAAJA murhasi ainakin ellei jopa enemmän kuin 80 miljoonaa (mahdl. 135) kiinalaista koko vallassaolo aikanaan v:teen 1976. Jotain osviittaa surmatujen ja mielivaltaisten teurastettujen määrästä antaa se, etteivät edes WWII:n japanilaisten Kiinan sodan ja miehitysten aikainen TÄYDELLINEN julmuus ja SADISTINEN tuhonta kykene yltämään MAON kommunistisen hallinnon RAAKUUKSIIN uhrien määrässä tai ”menettelytavoissa”. 1960-luvulla lännen NUORKOMMUNISTIEN ”raamattu” oli ”Maon Punainen Kirja”, joka kuului itseoikeuteuna jokaisen ”tiedotavan pikku kommunistin” käteen kuin katolilaiselle nunnalle Rukousnauha. SIKSI nyt EI pidä ihmetellä sitä, etä MIKSI nykyisen ja ”ENT:” lännen yhteiskunnat ovat uudella manereella ja wanhalla mantereella (EU) niin valmiit KUMOAMAAN perinteisen länsimaisen DEMOKRATIAN vapauksineen ja oikeuksineen sekä ”Vallan komijako-opin” mukaisen RIIPPUMATTOMAN OIKEUSLAITOKSEN. Vaihtamalla se KESKUSJOHTOISEEN kommunistiseen TYRANNIAAN rämettämällä TAHALLISELLISESTI ensin kansallisvaltiot ja nuiden riippumattomuuden liittyen keskusjohtoiseen kansainvälkiseen poliittiseen yhteenliittymään (EU). Ja tätä aikansa ”säädettyään” direkiiveillä ja yli kansallisen rajojen ulottuvaa lainsäätämistä sekä valtion suvereneteetin syövyttämistä. LOPULLISENA liikkenä GLOBALISTIEN ja TEKNOKRAATTIEN hallitsemaa NWO eli ”The New World Order”!!! KAIKKI mitä ”hämminkiä NYT tapahtuu kautta maailman eri muocdoissaan. On vain NWO:n ”synnytyksen supistusten” oireita, sillä mitkään sodat tai ”onnettomuudet” ole ”salaliittoteorioita” kuin omina aikoinaan. Sillä TÄRKEINTÄ on ”harhauttaa” ”kun rauta on kuuma” ja kohu sekä sekaannus on SUURIN. Se että että 80-vuoden kuluttua selviää jonkun ”HÖRHÖN” olleen oikeassa. EI paljoa lämmitä sen enempää kuin kylmennyt rakkauskaan. Ja niin kummal.ista kuin onkin. Lopulta KAIKKI rikokset ja salaisuudet nousevat kuin itse pinaan samalla tavalla kuin routuvat kivetkin kuten sen maajussit hyvin tietävät kipeissä selissään ennen kuin tekniikka astui pellolle. Mutta NYT ”Jumalankin vilja” on VAAROISTA suurin, sillä NWO-kommunismin teknokraatit EIVÄT siedä ”väärää” Herraa kumarrettavan. Sillä tuo ikiaikainen HIMO olla jumala Baabelin torneineen pysyy kuin ”PASKA SEINÄSSÄ!!!”

  Reply
 • 27.4.2024 at 06:09
  Permalink

  Kirjoitan seuraavassa ilmastohuijauksesta, mutta se liittyy tiukasti NWO:hon ja kirjoituksen loppupuolella selviää koko kuvio. Ja tämä EI ole teoriaa sen enemmän kuin salaistakaan, koska tavalliselle pulliaisellekin selviää koko juoni.

  ILMASTON MUUTOKSET JA MAAILMANHISTORIAN SUURIN HUIJAUS

  1. ILMASTO

  Elämme parhaillaan pleistoseenisen maailmankauden kenotsooista jääkausijaksoa, joka alkoi ä2,76 miljåoonaa vuotta sitten. Tällä jääkausijaksolla navat ovat olleet jäässä laajemmin (glasiaalit, jotka kestävät noin satatuhatta vuotta ja joista viimeinen, Veiksel-jääkausi päättyi noin 11600 vuotta sitten) tai suppeammin (interglasiaalit, jotka kestävät tuhansista kymmeniin tuhansiin vuosiin ja jollaista elämme nyt). On siis menossa lyhyehkö leuto holoseeni-kausi, jonka lämpöhuippu loppui noin 5000 vuotta sitten ja tuolloin arktisella oli parisen astetta nykyistä lämpimämpää.

  Tällaiset jääkausijaksot kestävät kymmeniä miljoonia vuosia. Lämpimämmät jaksot, jolloin navat eivät ole jäässä, kestävät satoja miljoonia vuosia (viimeisin, dinosaurusten aika kesti noin 200 miljoonaa vuotta). Tuolloin oli 8-15 astetta nykyistä lämpimämpi. Antarktiksella oli sademetsä. Sieltä on löydetty myös dinosaurusten luita. Meret olivat päiväntasaajalla jopa 32-asteisia ja kuhisivat elämää ja mannerten elämä kukoisti monimuotoisempana kuin koskaan. Merenpinta oli nykyistä korkeammalla. Lämmin on maapallon normaali, ⅘ historiasta on ollut jäätöntä ja tasalämpöistä. Tätä jaksoa edelsi kymmeniä miljoonia vuosia kestänyt permikauden jääkausijakso. Jääkausia on siis ollut kymmeniä tai satoja riippuen siitä, lasketaanko jaksot yhdeksi vai useaksi erilliseksi jääkaudeksi.

  Kaudet syntyvät maan radan ja akselin kallistuskulmien muutosten, muiden planeettojen liikkeen ja siten niiden gravitaation muutosten vuoksi. Maan radan kulma vaihtelee, sen akselin kallistuskulma vaihtelee 21,8°-24,4° välillä 41 000 vuoden välein edesauttaen jääkausien muodostumista ollen nyt 23,4°. Auringon aktiivisuuden syklit vaikuttavat myös ilmastoon aiheuttaen ns. pieniä jääkausia. Auringon etäisyys vaihtelee välillä 147-152 milj. kilometriä. Sitten on tietysti nämä lyhimmät syklit, vuodenajat, jolloin talvella jää- ja lumialue levittäytyy laajemmalle pohjoisella pallonpuoliskolla.

  Vuoden 1860 jälkeen lämpeneminen on ollut palautumista pienestä jääkaudesta, joka alkoi 1400-luvulla. Olemme jälleen menossa kylmää huippua kohti, mutta ei kannata pelästyä. Se ei tapahdu vielä tuhansiin vuosiin ja silloin on ihminen kuollut jo sukupuuttoon aikoja sitten ja nykymenoa katsellessa se tapahtuu hyvinkin pian (ihminen tulee olemaan täällä planetaarisessa mittakaavassa hyvin lyhytikäinen, tosin ainutlaatuinen vieras). Jääkaudet tulevat toistumaan tällä jääkausijaksolla vielä kymmeniä miljoonia vuosia.

  Maapallon lämpötilat vaihtelevat joka hetki yli sadan asteen haarukassa. Enimmillään jopa lähes sadanviidenkymmenen (kylmyysennätys on Etelämantereella -93,2° ja lämpöennätys 56,7° Kalifornian Kuolemanlaaksossa). Tutkijat arvelevat Maan olleen paleoproterotsooisella kaudella n. 2229 miljoonaa vuotta sitten kokonaan jäässä (ns. lumipallomaa). Elämä selvisi siitäkin hengissä ilmeisesti meren pohjalla ns. mustissa savuttajissa (vedenalaiset kuumat lähteet) vaikka hiilidioksidin vähyys lopetti yhteyttämisen ja kasvit ja levät kuolivat. Äärimmäisen kauden lopetti asteroidin isku, joka vapautti ilmakehään jopa puoli triljoonaa (miljardi miljardia) tonnia vesihöyryä, joka on voimakkain kasvihuonekaasu. Toisessa ääripäässä triaskaudella n. 250-200 miljoonaa vuotta sitten suurmanner Pangealla (kaikki mantereet olivat kerääntyneet yhteen) vallitsi 50-60° paahtava kuumuus ja meri oli jopa 40 asteista. Siitäkin elämä selvisi kevyin askelin. Vaikuttaa vahvasti siltä, että kun elämä kerran jostain kumman oikusta syntyi, sitä on mahdotonta tuhota ennen kuin Aurinko sammuu. Sitä seuranneella jurakaudella oli 8-15° nykyistä lämpimämpää, meret olivat yli 30 asteisia, navat eivät olleet jäässä ja elämä oli monimuotoisempaa kuin milloinkaan sen jälkeen.

  Ei ole mitään ilmastohätätilaa. Talvet seuraavat kesiä aivan kuten aina ennenkin. 1900-luvun puolivälin hienoisen lämpenemisen jälkeen ilmasto jopa viilenentynyt jo parikymmentä vuotta.

  Global warming muutettiinkin Climate changeksi, että sillä voitaisiin selittää kaikki ilmiöt, pyörremyrskyistä kahden metrin hankiin ja paahtavaan helteeseen.

  Hiilidioksidi on typpeä ja happea raskaampi kaasu, joten se pysyttelee aina siellä, missä sen kuuluukin hoidella tehtäviään, kasvuston tuntumassa. Kuinka se siis edes teoriassa voisi vaikuttaa ilmastoon?

  Puhutaan ”fossiilivapaasta” ja ”hiilijalanjäljestä”, niin kuin siitä nyt mitään jälkeä jäisi. Sitten puhutaan ”hiilineutraaliudesta” vuoteen 2035 mennessä. Ensinnäkin vapaalla hiilellä (C) on yhtä vähän tekemistä yhdiste hiilidioksidin (CO₂) kanssa kuin vapaalla vedyllä (H) yhdiste veden (H₂O) kanssa. Tämä siksi, että hiili antaa likaisen vaikutelman. On aivan sama kuin, jos pyrkisimme pääsemään vedystä eroon hävittämällä veden. Toisekseen ilmastohuijarit puhuvat CO₂:n määrästä yksikössä 400 ppm (parts per million), koska se vaikuttaa paljon suuremmalta kuin 0,04%. Näin vähäisellä määrällä on ilmastoon huomattavasti vähemmän vaikutusta kuin luonnollisella vaihtelulla. Etenkin kun tuostakin vähästä on ihmisen aiheuttamaa alle 4%, loput vapautuu lähinnä meristä.

  Sen sijaan se on elämän ehdoton edellytys. Professori Segalstad: ”Hiilidioksidi on ’elämän kaasu’. Mitä enemmän hiilidioksidia, sitä enemmän elämää. Lisääntyvä hiilidioksidi tarkoittaa, että voimme ruokkia enemmän ihmisiä maapallolla. CO₂ aiheuttaa vain hyvin pienen osan ’kasvihuoneilmiöstä’. Pilvillä on paljon enemmän vaikutusta lämpötilaan.”

  Lisääntynyt hiilidioksidi näkyy satelliitteihin maapallon selvänä vihertymisenä. Se, kuka haluaa vähentää CO₂:n määrää, on elämän vihollinen.

  Ihmisperäisen hiilidioksidin määrä ilmakehässä on alle neljän prosentin luokkaa. Loput tulee lähinnä meristä Auringon vapauttamana. Eikä se ylipäätään ole kovin voimakas kasvihuonekaasu. Esimerkiksi vesihöyry, jota on ilmakehässä monikymmenkertainen määrä, on paljon voimakkaampi. Tiedemiehet ovat laskeneet, että vaikka CO₂- pitoisuus kaksinkertaistuisi 0,04%:sta 0,08%:iin se vähentäisi avaruuteen kohdistuvaa lämpösäteilyä vain noin 1,1 %. Kasvihuoneilmiön osatekijät ovat: vesi 33,6 %, latenttilämpö (vesihöyryyn sitoutunut) 33,6 %, pilvet 13,3 %, lämpimän ilman kumpuaminen 8,9 %, hiilidioksidi 7,3 %, otsoni 2,6 %, metaani ja typpioksiduuli 0,7 % eli ihmisen kokonaisvaikutukseksi jää 0.36 %. Suomalaisten osuus tästä on 1/1000 eli 0,00034% eli noin 1/300 000 osa ja tämän johdosta meidän pitäisi ajaa alas teollisuutemme ja sähkön tuotantomme. Siis tuhota taloutemme. Ei paljon järki päätä pakota päättäjillämme. Sitäpaitsi hiili on elämän tärkein perusta vedyn, hapen, typen, fosforin ja rikin ohella. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä. Ja Ilman hiilidioksidia tämä olisi yhtä kuollut kivi kuin Mars.

  Kuulostaako uskottavalta, kun tämän aatteen ”tutkijat” väittävät, että lehmien röyhtäilyt lämmittävät maapallon ilmastoa. Tai Suomen mitättömien soiden metaanipäästöt. Tai, että kolmasosa maailman väestöstä joutuu 50 vuoden kuluttua elämään Saharan kaltaisissa olosuhteissa.Tai, kun YK:n alainen hallitusten välinen luontopaneeli IPBES (siis poliittinen) väittää, että ihmisen toiminnan seurauksena miljoonaa lajia uhkaa sukupuutto 50 vuoden sisään kun vähän lämpenee. Sama juttu väittää, että 20% maalajeista on jo ihmisen toimesta kadonnut. Ja, että karhukaista, maailman sitkeintä eläintä uhkaa sukupuutto, jos pari astetta lämpenee. Se kestää oikeasti lähes mitä tahansa; avaruuden tyhjiötä asteen päässä absoluuttisesta nollapisteestä, tuhansien barien painetta, 150 asteen kuumuutta sekä röntgen- ultravioletti- ja radioaktiivista säteilyä tuhat kertaisesti ihmiseen verrattuna. Ne selviävät jopa 30 vuotta ilman vettä tai ruokaa. Niitä on löydetty elävinä valtamerien pohjalta, korkeimpien vuorten huipulta, kuumista lähteistä, kuivimmilta aavikoilta ja kylmimmiltä navoilta. Nyt sekin raukka kuolee, kun ihminen säätää vähän termostaattia. Vakavasti ottaen se on taatusti viimeinen eläin, joka täältä lähtee kun Aurinko sammuu ja maailmanloppu tulee.

  Helsingin Kaivopuistossa mitattiin 7.1.2003 klo 12.00 -31,3° ja 7.1.2020 klo 12.00 +10,2°. Mitä tästä pitäisi päätellä? Että Helsingin ilmasto on lämmennyt rajusti tuolla aikavälillä? Sää on kaoottinen ja vaihtelee vuosittain samaan aikaan samassa paikassa niin paljon, että mittaustuloksista ei voi päätellä yhtään mitään. Jos lasketaan koko mittaushistorian maapallon niiden harvojen mittauspisteiden, joita oli 1850 (vain niitä voi verrata keskenään) kaikkien arvojen keskiarvo ja todetaan, että se on nyt 1,1° korkeampi kuin vuonna 1850 niin pitäisikö tästä olla huolissaan ja miksi? Ei, koska ei ole tapahtunut mitään kummallista. Napajäät eivät ole sulaneet, päinvastoin, meren pinta ei ole noussut ja jääkarhut voivat loistavasti ja ovat lisääntyneet merkittävästi sen jälkeen, kun niiden metsästys kiellettiin 1973 vaikka alarmistit toisin väittävät. Nyt niitä saa taas metsästää, koska Kanadassa on niin suuri kanta, että ne tulevat pihoille ruokaa etsimään ja alkavat olla vaaraksi ihmisille.

  Säät vaihtelevat kuten aina ennenkin. Lapissa on ollut ennätysmääriä lunta ja Venäjällä on paikoin vaikea saada junia liikkumaan, koska on niin paljon lunta. Tästä voimme päätellä, että mittaustuloksia on väärennetty systemaattisesti. On meneillään maailman historian suurin huijaus. Ja se on jatkunut jo lähes puoli vuosisataa.

  Lämpenemistä ei ole havaittu yli kahteen kymmeneen vuoteen vaikka CO₂ on jatkanut nousuaan, joten korrelaatiota ei ole. Se on sääli, sillä lämpimällä kasvit voivat paremmin ja tuottavat meille puhdasta happea. Hiilidioksidin määrän nousu sen sijaan on saanut kasvit lisääntymään. Se näkyy selvänä vihertymisenä satelliittikuvissa.

  Kun tutkitaan maailman sedimenttejä, niin selviää vastaan sanomattomasti, että tapahtuu juuri päinvastoin kuin tämä höpöhöpöagenda väittää. Ilmasto lämpenee aina ensin ja sen jälkeen CO₂-pitoisuus nousee ja päinvastoin. Ilmastotiede on erittäin monimutkainen kokonaisuus, johon sisältyy monta tieteenhaaraa, on tähtitiedettä, geologiaa, dendrologiaa, lustotutkimusta, fysiikkaa, kemiaa jne. Auringon säteilyn määrä vaihtelee, sen 11 vuoden pilkkumaksimi toistuu, sen etäisyys meihin vaihtelee, siellä tapahtuu satojen tuhansien kilometrien mittaisia kaasu- eli roihupurkauksia, niin sanottuja Protuberansseja, jotka lähettävät meille voimakkaita säteilypurkauksia. Kaukana galaksissamme, Linnunradassa on Superjättiläistähtiä, joiden elinkaari on suhteellisen lyhyt, vain joitakin miljoonia, korkeintaan kymmeniä miljoonia vuosia ja kun ne kuolevat, ne räjähtävät valtavissa Supernoviksi kutsutuissa räjähdyksissä. Silloin ne lähettävät meille lähes valon nopeudella kosmista subatomista säteilyä, jonka hiukkaset kehittävät siemeniä, jotka sitovat vesihöyryä muodostaen pilviä ja ne ovat satoja kertoja enemmän ilmastoon vaikuttavia kaasuja, kuin kaikki muut kaasut yhteensä.

  Kuun, Jupiterin ja Saturnuksen vetovoimat kiskovat meitä jatkuvasti aiheuttaen vuorovesi-ilmiöitä ja maanmullistuksia. Mannerlaatat työntyvät toistensa alle aiheuttaen maanmaanjäristyksiä ja erkaantuvat saaden aikaan tulivuorenpurkauksia. Mannerlaattojen liike vääntää merivirtojen suuntaa ja 99% maapallon energiasta sijaisee merissä, koska veden lämmönsitomiskyky on niin paljon tehokkaampi, kuin kiinteän aineen ja kaasun. Vesi on sen suhteen ainutlaatuinen aine.

  Kylminä kausina myrskyt voimistuvat hirmuisiksi hirmumyrskyiksi, koska lämpötilaerot kasvavat. Ilmastoja on monenlaisia, on paikallisia ja alueellisia, ilmastovyöhykkeitä on erilaisia, on kuivia aavikoita kuten hiekkaerämaat ja etelämanner, on kostea trooppinen ilmasto, pohjoinen havumetsävyöhyke, tundraa ja vuoristoilmastoa sekä alankoista. Merellinen ja mannerilmasto ja,… niin sitten on tietenkin tämä globaali ilmasto, jonka tutkimuksessa on yksi käyrä… Ilmastopoliitikot ovat asiantuntijoita tässä tutkimuksessa.

  Maapallon pinnan keskilämpötila on 4°. Sitähän varotaan visusti kertomasta meille. Olisi nimittäin vähän varaakin nousta.

  2. HUIJAUS

  Ilmaston muutokset ovat hitaita tapahtumia. Ne eivät koskaan tapahdu niin nopeasti kuin nyt väitetään tapahtuvan. Tämä on maailman historian suurin huijaus (koronahuijauksen ohella), jonka muutaman tuhannen superrikkaan maailmanlaajuinen eliitti käynnisti jo kymmeniä vuosia sitten. Tähän hiilihysterian levitykseen on käytetty biljoonia, koska on lahjottu ja/tai peloteltu suuri osa tiedeyhteisöstä ja poliitikoista mukaan ja se on onnistunut lähes täydellisesti. Tällaiseen ei pysty kuin tämä eliitti. Se omistaa valtaosan maailman pankeista ja mediasta. Ja se, jos mikä on valtaa.

  Slogan ”97% konsensus” on saatu aikaan erilaisilla vippaskonsteilla, mitään sellaista ei ole. Tällainen ”konsensus” on myrkkyä tieteelle ja sen pahin vihollinen. NIPCC on yli 50 tiedemiehen ei-poliittinen ryhmä, joka on toimittanut YK:lle raportin ”Ilmastonmuutos uudelleen harkittuna” ja, jonka on allekirjoittanut 30 000 tiedemiestä (linkki). Se ei sitä noteraa, koska on myös eliitin talutusnuorassa. Kyllä oikeat tiedemiehet tietävät mitä CO₂ tekee ja mitä ei. Heidän on vain vaikeaa saada äänensä kuuluviin, koska tiedemiehiksi tekeytyneet eliitin ilmastopoliitikot ovat aina valmiina nauramaan heidät ”denialisteiksi” (sekin tarkoitusta varten keksitty termi) ja heidän mediansa komppaa.

  Hiilidioksidi ja happi kiertävät ilmakehässä jatkuvasti. Eläimet hengittävät happea sisään ja hiilidioksidia ulos. Kasvit tarvitsevat sitä yhteyttääkseen sen takaisin hapeksi. Dinosaurusten aikaan CO₂- pitoisuus oli nykyiseen nähden jopa 15-kertainen (nyt 0,04%). Elämä oli monimuotoisempaa kuin milloinkaan sen jälkeen. Navat eivät olleet jäässä ja lämpö oli jakautunut maapallolla tasaisemmin.

  CO₂:n määrä nousee lämpenemisen johdosta, ei toisin päin. Mittausten mukaan kasvien kasvu tyrehtyy lähes kokonaan, jos ilmakehän hiilidioksidipitoisuus laskee alle 0,02 prosentin. Olimme elämän säilymisen alarajoilla 1800-luvulla, kun pitoisuus oli alle 0,03 prosenttia. Onneksi pitoisuus on lähtenyt sen jälkeen nousuun. Ilmakehän hiilidioksidin määrän kasvu näkyy selvästi satelliittikuvissa vihreiden alueiden lisääntymisenä. Samalla viljasadot ovat parantuneet ja puiden kasvu on nopeutunut. Kasvihuoneissa sadon määrää lisätään nostamalla hiilidioksidin pitoisuus keinotekoisesti jopa 0,12 prosenttiin.

  Hallitusten välisen, siis poliittisen IPCC:n tiedot, joihin ilmastoskenaario perustuu, ovat vain tietokonemalli, joka perustuu väärennettyyn lähtöaineistoon. Se on todistettu lukemattomien tiedemiesten toimesta. Pelkästään lämpenemisen hiipuminen 2000-luvulla CO₂:n määrän jatkaessa nousuaan vie pohjan koko hiilidioksidiväittämältä. Vaikka tupruttaisimme hiilidioksidia taivaalle niin täysillä tehoilla kuin pystymme 24/7, vuoteen 2050 mennessä ei tapahtuisi mitään ihmeellistä. Elämä jatkuisi ennallaan. Eli voimme todeta, että ihmisperäisen CO₂:n merkitys maapallon ilmastoon on lähestulkoon pyöreä nolla.

  llmastohysteerikkojen pitäisi pystyä vastaamaan yhteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä on maapallon optimi lämpötila ja hiilidioksidin määrä mihin pitäisi pyrkiä? Jos ei siihen tiedä vastausta, ei voi myöskään vaatia muutoksia, koska perusteet puuttuvat.

  Mietitäänpä hieman ilman määrää ilmakehässä. Jos ajatellaan ilmakehän paksuudeksi 15 kilometriä vaikka se jatkuukin toki paljon korkeammalle ja kerrotaan se maapallon pinta-alalla saadaan tulokseksi 7,65 miljardia kuutiokilometriä. Olisiko mahdollista, että jokainen ihminen maailmassa sylivauvoista lähtien saastuttaisi ilmaa kuutiokilometrin niin, että sillä olisi vaikutusta ilmastoon? Vastaan itse: Ei ole.

  On absudia, kuinka ihmiset saadaan uskomaan lähes minkälaisia satuja vaan kunhan se kerrotaan uutisissa tai poliitikkojen suusta. Kuten esimerkiksi, että Suomen suot tai lehmien röyhtäilyt vaikuttaisivat maailman ilmastoon. Tai, että metsäpalot lisääntyvät pelkästään lämpimien ilmojen johdosta. Tai, että maailman sinnikkäintä eläintä, karhukaista, joka kestää lähes mitä tahansa, uhkaa sukupuutto kun pari astetta lämpenee. Tai, että siinä ylipäänsä olisi mitään pelottavaa. Onhan nämä nyt ihan surkuhupaisia juttuja, jos nyt vähänkään järkeilee ja omaa edes vähän suhteellisuuden tajua. Sitten onnistutaan salaamaan totuus kuten, että navat eivät ole sulaneet, merenpinta ei ole noussut milliäkään ja säät ovat aivan yhtä lailla vaihdelleet lähi menneisyydessä, ei edes muisti tunnu pelaavan. Tai kerrotaan jääkarhujen olevan ahdingossa vaikka ne tosiasiassa voivat niin hyvin, että kanta on kahdeksankertaistunut sen jälkeen kun niiden metsästys kiellettiin 1973. Niitä saa jälleen metsästää, koska Pohjoiskanadassa kanta on niin suuri, että ne tulevat pihoille ravintoa etsiessään. Antarktiksen sulamisvideot kuvataan aina kesäisin, talvella ne jälleen jäätyvät.

  Ilmastopoliitikot vetoavat usein IPCC:n raporttiin. Se on 1600-sivuinen. He ovat poimineet niin sanotusti rusinat pullasta eli julkaisseet siitä 400 heidän asiaansa sopivaa sivua. Sitä voisikin kutsua nimellä osatieteellinen julkaisu. Mikäli ihmiskunta jatkaa sokeasti ilmastopoliitikkojen kuuntelua, lopulliset seuraukset ovat radikaaleja, mullistavia tai suorastaan katastrofaalisia. Ja voin vakuuttaa, että ne seuraukset eivät johdu ilmastonmuutoksesta. Ilmastopolitiikka keskittyy vain ja ainoastaan epäolennaiseen hiilidioksiidin määrään. On silläkin merkityksensä… luulisin… ehkä…

  On erotettava luonnontieteellinen ilmastotiede ja ilmastopolitiikka. Toisin sanoen suomeksi sanottuna, ilmastopoliitikot valehtelevat.

  On turha jaaritella salaliittoteorioista, ei tämä mikään salaliitto ole sen enempää kuin teoriakaan. Kyllä he toimivat aivan avoimesti, salaisia ovat vain CFR:n (Council on Foreign Relations), Bilderberg-ryhmän ja Trilatetaalisen komission kokoukset. CFR perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen 1921 ja Uuden maailmanjärjestyksen juuret juontuvat tänne. Tässä yksityisessä ulkosuhteiden neuvostossa on 5000 jäsentä ja siihen on kuulunut kaikki Yhdysvaltain presidentit pois lukien John F. Kennedy, jolle kävi niin kuin kävi ja Donald Trump, joka vetäytyi Pariisin ilmastosopimuksesta ja lopetti WHO:n rahoituksen. Siihen kuuluu poliitikkoja, valtiosihteerejä, CIA: n johtajia, pankkiireja, lakimiehiä, professoreja ja tiedotusvälineiden edustajia. USA:n ja Euroopan media on neuvoston hallinnassa. Neuvoston suurin rahoittaja on Rockefeller-säätiö. Bilderberg on kokoontunut vuodesta 1954 vuosittain ja kokous pidettiin kerran Helsingissäkin Kalastajatorpalla 1994. Suomesta niihin on osallistunut yhteiskunnallisia vaikuttajia, poliitikkoja, elinkeinoelämän ja median edustajia. Muun muassa Helsingin Sanomien kaikki päätoimittajat Aatos Erkosta lähtien. Jorma Ollila on Bilderbergin ohjausryhmän jäsen ja on osallistunut kokouksiin 18 kertaa. Muita osanottajia ovat muun muassa Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen, kansanedustaja Elina Valtonen ja viimeksi afrikkakomissaari Jutta Urpilainen muutamia mainitakseni. David Rockefeller perusti Trilateraalisen komission, kun hänen ehdotustaan Japanin ottamisesta mukaan ei hyväksytty.

  Miksi tämä kaikki sitten on tehty? Ylempi luokka huomasi jo pari vuosituhatta sitten, että paras tapa hallita ihmisiä on syyllistäminen. Ihminen on syntinen ja taivaaseen pääseminen edellyttää parannuksen tekemistä. Se ei enää toiminut, koska ihminen on maallistunut. Täytyi keksiä uusi keino syyllistää ihmiskunta. Silloin globaali eliitti, Deep state, Cabal, Illuminati, NWO (New Word order, David Rockefeller), miksi sitä haluaakaan kutsua, keksi ilmastouskonnon. Maapallo lämpenee ja ihminen on syyllinen. Täytyy tehdä parannus ja lopettaa hiilidioksidipäästöt, vaikka tosiasissa hiilidioksidilla ja lämpötiloilla on hyvin vähän tekemistä keskenään. Näin saadaan koko ihmiskunta, niin valtiot kuin yksityisetkin velkaantumaan (olette varmaan huomanneet, että lainaa tyrkytetään joka tuutista) pienen eliitin pankeille korviaan myöten ja maailman talous tuhon tielle. EU on varannut tähän biljoona (1 000 000 000 000 eli miljoona miljoonaa) euroa. Tämä eliitti omistaa maailman varallisuudesta 80%. Sellaisella omaisuudella voi tehdä melkein mitä tahansa. Maailman mediasta 95% on tavalla tai toisella muutaman heidän omistamansa yhtiön hallinnassa, joten aivopesua on voitu tehdä jo kymmeniä vuosia. Vain heidän tutkimuksensa saavat rahoitusta, joten tiedemiehiä on ostettu/peloteltu mukaan paljon. Loput vaiennetaan pilkkanimellä ”denialisti” ja ura loppuu siihen, murhiakin on tapahtunut.

  Eurooppa on eliitin pahin hidaste. Siksi siihen on keskitetty eniten toimia. Seuraava tavoite on Euroopan Yhdysvallat, liittovaltio, jota on helpompi kontrolloida.

  Ukrainan sotakin ja sen rahoitus on Cabalin järjestämä. Kuten he ovat rahoittaneet kaikkien sotien kaikkia osapuolia jo satoja vuosia. Mitä enemmän ihmisiä kuolee ja mitä paremmin asekauppa käy, sen parempi heille.

  Ei ollut sattumaa, että psyykkisesti sairas lapsi pantiin purjehtimaan valtameren yli ja YK hurrasi seisten taputtaen ja hyvä ettei nobelia kaulaan lyöty. Meitä kriittisesti tähän kaikkeen suhtautuvia on vielä harvalukuinen, mutta jatkuvasti kasvava joukko. Niin täydellisesti tämä on onnistunut. Mutta ei ihmisiä voi huijata loputtomiin, se on selvä.

  Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusaate on miljardööri George Sorosin (93v) keksintöä. Hän on sijoittanut kansalaisjärjestöönsä Open Society Foundationiin 18 miljardia. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen 22 tuomaria ovat suoraan yhteydessä tähän. Tuomarit valitaan vahvasti poliittisin perustein ja jäsenmaat joutuvat sitoutumaan EIT:n päätöksiin. Agendaan kuuluu seksuaalinen tasa-arvo, sukupuolineutraalius, homoavioliitot ja adoptio-oikeus, ”vihapuheen” kriminalisointi, uskontojen tasa-arvo ja pakolaisten ohjailu. Punavihreät ajavat miljardöörieliitin politiikkaa, eivätkä edes tiedä sitä. Oikeasti Sorosista ei löydy ripaustakaan humaaniutta. Hän toimi toisen maailmansodan aikaan nuorena juutalaispojan kloppina natsien kätyrinä omaa kansaansa vastaan. Hän aiheutti myös Suomen 90-luvun laman Pentti Kourin avustamana. Tarkoitus on saattaa Eurooppa kaaokseen ja sekasortoon. Hajoita ja hallitse (divide et impera) -periaate keksittiin Rooman valtakunnassa. Ilmastoasioissa hänellä on oikeana kätenään hyvä ystävänsä entinen varapresidentti Al Gore, joka on laskuttanut ilmastoluennoistaan satoja tuhansia per luento ja kymmenkertaistanut omaisuutensa tämän kamppanjan aikana. Vailla minkäänlaista tieteellistä taustaa. Kuvastanee hankkeen poliittisuutta. Totuutta ei tarvitse toitottaa, valheita kyllä.

  Eurooppa on muutenkin tämän porukan edessä eniten polvillaan, ei tämä muualla niin fanaattista ole. Nyt se nielee syötin kuokkuineen, kun aikoo heittää järjen vastaisesti 1000 miljardia eli biljoona euroa kaivoon ajaakseen energiansa, teollisuutensa ja ruoan tuotantonsa alas. Energian tuottajien täytyy ostaa päästöoikeuksia, aneita, jotka talletetaan ilmastorahastoon, josta ne siirretään EU:n ilmastorahastoon ja sitä kautta miljardöörien taskuihin. He ovat viimeinkin keksineet keinon rikastua lisää myymällä ilmaa (ja tietysti myrkkypiikkejä). Meidän täytyy maksaa hengittämisestä.
  Tarkoitus on aiheuttaa kaaos ja sekasorto. Koronavirus laskettiin liikkeelle tarkoituksella. Bill Gateshan ”omistaa” 60% WHO:sta, joten pandemia oli helppo julistaa. Tarkoitus on tappaa ihmisiä ”rokotteilla” ”ylikansoituksen” (kaikki maailman ihmiset mahtuisivat väljästi Laatokan jäälle) ehkäisemiseksi.

  Sitten valtiot velkakoukkuun. Heidän lopullinen päämääränsä on David Rockefellerin lanseeraama NWO (New World Order). Siinä ei ole henkiin jääneelle ihmiskunnalle sijaa kuin työvoimana. Rikkaat vallanpitäjät ovat aina olleet epäinhimillisiä muille kuin kaltaisilleen. He pitävät huolen siitä, että suut pysyvät supussa siten, että kun joku pyrkii pyramidin alimmille portaille, hänet viedään makuuhuoneeseen harrastamaan pedofiliaa. Tämä kuvataan ja otos pannaan kassakaappiin. Arvata saattaa, mitä tapahtuu sen jälkeen katulapselle. Muun muassa Geoffrey Epstein pääsi hengestään sellissään sen vuoksi, että hänen pelättiin möläyttelevän liikaa.

  Ainoa keino tämän kehityksen jarruttamiseksi on oikean tiedon leviäminen. Se on kovan työn takana, koska heillä on aivan liikaa rahaa ja täten myös valtaa.

  NIPCC:n raportti: ilmastonmuutos uudelleen harkittuna

  https://web.archive.org/web/20230329055733/http://www.ilmastofoorumi.fi/wp-content/uploads/2013/09/ccr-ii-fysikaalinen-tiede-yhteenveto-paattajille.pdf

  http://climatechangereconsidered.org/

  Lappajärven ilmastoseminaari 27.3.2021

  https://youtu.be/g6sGvlhYy5I

  https://youtu.be/ZZ4CHMPF-TM?si=FxzDmYwQH5rba9to

  Reply
 • 27.4.2024 at 21:24
  Permalink

  Ns. ”Ilmastonmuutos” ihmisen vaikutuksesta on nyttemmin viime aikoina puhkaistu kupla useiden lisää rohkaistuneiden OIKEIDEN asiantuntijoiden taholta jo HETI äänensä nostaneiden tutkijoiden lisäksi, joilla on ja oli ”MUNAA” ampua alas moinen mielettömyys! Nämä tyypit eivät välittäneet karvan vertaa ns, ”sosiaalisesta paineesta” vaan kirjelmöivät kyseisesä HOAXista YK:ta myöten. Lyhyesti nk. ”ilmastonmuutos” trendi liittyy oleellisena yhtenä osana WEF:n agendaan, NWO:n pystyttämiseen, Covidiin, WHO:n ”valtalakiin”, EU:n hiilipäästöjen ”tumppaamiseen” ja sulkutiloihin jopa ”ilmastonmuutoksen” takia. Myös jopa nauojen pierut ym. mieletömyydet ova tätä päivää hulluinhuone nimeltä: MAA-planeetta. Jopa Paavo Lipposen vihaama ”Maatalous” ollaan todella lopettamassa kuin seinään pelkän kansainvälisen KUOLEMANKULTIN takia propagandalla, joka on POLIITTISTA TYRANNIAA vailla mitään yhtymäkohtia aitoon ODELLISEEN TIETEESEEN ja sen harjoittamiseen. Samalla tavalla oli KORONAN suhteen, jossa WHO ja sen hallitsemat ”kansalliset” hallitukset kylmästi määräsivät PAKKO-PIIKIT, tehden sensuururia vaihtoehtoisten lääkintöjen suhteen sekä ETENKIN piikkien aiheutamien VAHINKOJEN vuoksi. Joista ”vislanneet” liekö kuinka suurissa määrin potkuja ja lääkärioikeutensa menettäneitä lääkäreitä, joilla oli sellainenkin harvinaisuus kuin OMATUNTO ja vielä enemmän keulien. kristillinen vakaumus. Sama koski ja koskee yhä sairaanhoitajia. Kun edellisen kaltaisen ”TAAKAN” joutuu kantamaan niskassaan alalla, jossa EI ole kuin yksi jumala eli LÄÄKETEOLLISUUS ja ISO RAHA. Niin EI kahta jumalaa voi palvella ja sen seurauksena on karkotus ”phamalogian paratiisista” miehenä ja naisena, joilla EI hätinään ole tulevaisuutta, mutta PUHDAS SYDÄN Jumalan edessä. Ja tämä ”valuutta” ei arvoaan koskaan menetä eivätkä ”maailman poliisit” varasta kuin pikku-kersat. LIKAISET SETELIT eivät vie kuin TURMIOON, sillä sitä LAKIA eivät edes koko maailman YLVÄÄT PAHIKSET pimeissä menoissaan pysty muuttamaan muuksi, sillä itäinen KARMAN LAKI perii aina saatavansa nyhtäen jok,ikisen karvankin mikä vääryydellä ja viekkaudella hankittu. On jo liki 60-vuotta ollut yleisenä tietona se, että Maata on kohtaamassa paremminkin pikku jääkausi eli ilmasto on päinvastoin kylmenemässä. Tästä ovat panikoineet aikoinaan Suomenkin mediat, sillä mitäpä ne muutakan osaavat kuin ahdisuksen aikoja levittää. Ns. ”Rooman Klubi” sai 1970-luvulla aikaan paniikin fossiilisten polttoainen loppumisesta, jolloin öljyn hinta nousu ja sähköä kehotetiin säästämään Suomessakin. Edellinen psykologinen sota on ollut maailman suurten TIETOISTA pelolla hallintaa sekä ihmisten turvallisuuden tunteen HORJUTAMISA eli tahallista PELOTTELUA. Rooman klubin jorinat liittyvät saumatta NYKYISEEN pelko pornoon kaikkien nyt jopa keksittyjen KRIISIEN osalta paitsi ne masinoidut sodat, jotka ovat sotiville soilaille ja siviileille RAAKAA TODELLISUUTTA ilman larppaamisen häivää toisin kuin MUSTASILMÄISET ja MATALAMIELISET poliitikot kekkaloimassa parrasvaloissa kuin yöperhoset. NWO = sotia, sotia ja TAAS sotia Venäjä pelolla kun samaan aikaan globalisiten ”LEMMIKIT” (MATUT) ryöstävät, varastvat, murhaavat, raiskaavat, ryöstömurhaavat, kirsistävät ja julistavat ITSE olevansa UUSIA ISÄNTIÄ TALOSSA, joille EI pidä selkäänsä kääntää kuin poistuu ”audienssilta”. Ja tätä on TURVAAMASSA koko EU:n kalkkunat ja ”kukko-oletetut” käskyvallassaan olevien polliisien voimalla, jotka ovat ”EHDOSTETTU” sanaan: ”RASSISMI” ja ”VALKOINEN YLIVALTA” niskaotteella, jotka ovat opettaneet ”Israelin lapset”, kun palestiinalaisella pöytää pyyhittiin!!! Mutta valkoiselle ”ongelmalle” pahinta on kuitenkin se ”puutinin pelko” kuin kylmä ja kova ”Suomenmaa” eli katujen kiveykset!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.