Reijo Tossavainen: Nyt on tärkeintä äänestää Suomi takaisin

Huomisen jälkeen perussuomalaiset ovat karistaneet viimeisetkin vennamolaisuuden ja soinilaisuuden rippeet. Hyvä niin.

Perussuomalaiset on nyt arvokonservatiivinen suomalaisuutta ja kansallista päätösvaltaa arvostava keskustapuolue. Hyvä niin.

Epäilijät voivat tarkistaa asian vaalikonevastauksista ja puolueen ohjelmista.

Mutta juuri nyt on tärkeintä äänestää Suomi takaisin.

Se on mahdollista, joten käy äänestämässä ja pidä samalla huoli siitä, että myös kaverisi äänestävät. Jos niin tapahtuu, niin tällainen paikkajakauma on mielestäni hyvinkin mahdollinen: 42 PS, 40 SDP, 34 Kok, 32 Kesk, 22 Vihr, 15 Vas, 9 RKP  ja 6 KD.

Perustelut: PS-kannatus kasvaa sunnuntai-iltaan saakka, koska Jussi Halla-aho on onnistunut vaalitenteissä ja kenttäväki on ahkeroinut. Demareiden alamäki jatkuu, koska puolue on kumartanut vihreiden suuntaan ja Antti Rinne on sekoillut vaalitenteissä. Lisäksi kannattaa huomioida, että gallupit aliarvioivat PS:n nyt kuten aiemminkin.

……

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

21 thoughts on “Reijo Tossavainen: Nyt on tärkeintä äänestää Suomi takaisin

 • 13.4.2019 at 13:49
  Permalink

  Varsinkin seuraava on painava peruste äänestää Brysselin korruptoimat maanpetturit pois eduskunnasta:

  ”Seuraava maahanmuuttaja-aalto tulee jo kesällä?

  Saksan sisäisen tiedustelupalvelun pois potkittu johtaja Maassen arvelee, että Eurooppaa kohtaa samanlainen maahanmuuttajien aalto kuin 2015. Silloinkin tulija-aalto oli ajoitettu EU-vaalien jälkeen. Maassen sai potkut, kun ei suostunut vahvistamaan Merkelin joitakin valheelliseksi osoittautuneita väitteitä.

  Maassenin mukaan ovet Eurooppaan on jätetty täysin auki. Ilmeisesti tahallaan kuten tehtiin 2015. Tulijavirran torjunta julistetaan ilmeisesti nyt mahdottomaksi EU:n tekemällä siirtolaissopimuksella eli GCM-sopimuksella. Sitä ei ole esim. Suomessa vahvistettu eduskunnassa, mutta EU väittää sen sitovan jäsenmaita. Noin asiaa tullaan Suomessa varmaankin selittämään, samalla lailla kuin kuulimme sekavia ja harhaanjohtavia lausahduksia siitä pitikö Suomen ottaa vastaan Ruotsista tulleet turvapaikanhakijat.

  EU sitoutuu ottamaan esim. miljoona-pari miljoonaa siirtolaista (jotka käytännössä ovat samaa porukkaa kuin Eurooppaan tuli 2015, mutta nyt eri nimikkeellä). Heidät EU sitten jakaa jäsenmaihin…”,
  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-105100

  Reply
 • 13.4.2019 at 13:59
  Permalink

  PS 39
  SDP 38
  KOK 34
  KESK 29
  VIHREÄT 19
  VASEMMISTO 15
  RKP 9
  KD 6
  MUUT 11

  MUUT = Väyrynen, Janitskin, De Wit, Lokka, Hirvisaari, Sileoni, Huuhtanen, Heikkilä…

  Reply
 • 13.4.2019 at 14:17
  Permalink

  Suomessa ovet on jätetty auki huligaaneille terrorisoida poliittisia vaalitilaisuuksia!

  Koska poliisi ei välitä eikä kykene suojaamaan ehdokkaita ja kansalaisia ja ylläpitämään järjestystä, on kansallismielisten itse huolehdittava turvallisuusjärjestelyistä parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Omat turvallisuusjoukot.

  Reply
  • 14.4.2019 at 16:50
   Permalink

   Kannatan ideaa kansallismielisten omista turvallisuusjoukoista, koska polisit eivät tehneet yhtään mitään ja poistuivat jopa paikalta kun äärivasemmisto riehui väkivaltaisesti Narinkkatorilla. Äärivasemmisto heitteli kananmunia ja räki myös ohihulkeneiden ihmisten päälle. Poliisi oli selvästi saanut ohjeet olla puuttumatta äärivasemmiston väkivaltaan seurauksista välittämättä.

   Turvallisuusjoukkojen harjoituksissa nuoret ja vähän vanhemmatkin saisivat reipasta tekemistä ja yhteisöllisyyttä.

   Reply
 • 13.4.2019 at 16:56
  Permalink

  Natsien parodiajulisteet olivat vaalirauhan uhka, mutta SK:n johdon kimppuun hyökkääminen ja tilaisuuden estäminen taas ihan kivaa ja ok eikä uutisaihe. Poliisi salli kaiken tapahtua

  Reply
 • 13.4.2019 at 19:11
  Permalink

  42 PS, 40 SDP, 34 Kok, 32 Kesk, 22 Vihr, 15 Vas, 9 RKP ja 6 KD

  Jos tuo pitää paikkansa, Niinistö panee Rinteen kasaamaan hallitusta. Hallituksen muodostaa SDP, Kesk, Vihr, Vas ja RKP yhteensä 118 paikkaa. Vasta hallituksen kaaduttua perussuomalaiset saavat täyden enemmistön, jos jaksavat edelleen puolustaa suomalaisia. Luultavasti jaksavat, koska saavat suuret älylliset voimat eduskuntaan, joka ilmeisesti pystyy valistamaan kansalle uuden ajattelutavan ja torjumaan vihervasemmistolaisen vääristyneen maailmankuvan.
  Aurinkotutkijoiden mukaan tullee lisäksi ankarat talvet ja viileät kesät, joten ilmastonmuuos on ohi mennyttä aikaa, joka sekin kiirehtii muutosta. Juuri nyt valitettavasti taitaa käydä näin.

  Reply
 • 13.4.2019 at 19:17
  Permalink

  KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen sisäministeri Mykkäsen alainen POLPO seuraa sivusta ”parempaa väkivaltaa” harjoittavaa äärivasemmistolaisjoukkoa ja verorahoitteinen

  ”YLE VÄIKENEE ÄÄRIVASEMMISTON OSUUDESTA HELSINGIN NARINKKATORIN VAALITILAISUUKSIEN JOUKKOVÄKIVALTAAN

  Helsingin Narinkkatorilla loukattiin eilen perjantaina törkeästi vaalirauhaa, kun Suomi Kansa Ensin -puolueen (SKE) puhujien kimppuun käytiin monta kertaa viranomaisten ollessa väkivallalle täysin välinpitämättömiä. Tavoilleen uskollisena Yle vääristelee tästä vaalien törkeiḿmästä väkivallasta ja horisee sen sijaan toisaalla arkkipiispa Tapio Luoman suulla vaaleissa esiintyvästä ”vihapuheesta”.

  Yle uutisessa Eduskuntavaaliehdokkaan kimppuun käytiin keskellä Helsinkiä – poliisi turvasi tilannetta Narinkkatorilla väkivaltaan syyllistyneitä ei edes nimetä äärivasemmistolaisiksi. Muutoinkin hyökkäyset kuitataan ohimennen jutun toisen puolen muistuttaessa Suldaan Said Ahmedin väittämästä päällekarkauksesta ja SKE:n puheenjohtaja Marco de Wittiin kohdistuneesta ajatusrikostutkinnasta. Uutisessa huomio halutaankin kiinnittää muuhun kuin suoraan poliittiseen väkivaltaan, ehkäpä siksi, että aggression takana olivat Hyvien asioiden™ puolella olevat ohjelmoidut äärivasemmistolaiset NPC-zombit.

  Intersektionaaliselta sekasotkulta näyttäneen väkivaltalauman johtajat koostuivat pääasiassa vanhemmista pirinistien näköisistä lommoposkista ja kasvonsa peittäneistä anarkomarkoista. Yksi pääöykkereistä näytti puolestaan olevan tatuoitu kommunistihomo-skinhead…”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/04/yle-vaikenee-aarivasemmiston-osuudesta.html

  Reply
  • 14.4.2019 at 13:04
   Permalink

   Nuo ohjelmoidut NPC:t ovat harrastaja-sosiologille oiva mielenkiinnon kohde. Kuinka iso joukko ihmisiä saadaan fanaattisesti toimimaan omaa etuaan vastaan ja vieläpä hyökkäämään ankarasti niiden kimppuun, jotka kaiken järjen mukaan ovat heidän puolellaan. Antifa-NPC:t yms. vaikuttaisivat olevat katkeroituneita pudokkaista, joita työmoralisoiva ja rahaa palvova yhteiskunta kyykyttää ja halveksuu ankarasti. Sitten paikalle tulee äärivasemmistolainen ammattiagitaattori ja alkaa syöttää heille kansainvälisen bolshevismin (joka on sionismin vasemman laidan versio) oppeja. Tämä oppi on tarjoavinaan heille vapautuksen alistetusta tilastaan. Homma menee yllättävän saman tapaisesti kuin v. 1917 Venäjällä ja Leninin hyödylliset idiootit ovat jälleen totista totta.

   Efektiin liittyy se, että roskajoukko etsii aina kuumeisesti väkeä, jota se voisi itse halveksua. Tukholma-syndrooman kautta tuo orjamielinen NPC-roskajoukko haluaa toteuttaa käskijöidensä ja alistajiensa toiveita ja kohdistaa vihansa niihin, jotka alakynnessä taistelevat oman heimonsa vapauden puolesta. Tekosyyksi vihanpitoon tulee ”rasismi” ja ”natsismi”. Orjajoukon intohimot sumentavat sen järjen kokonaan eivätkä he näe, kuka oikeasti heidän etujaan ajaisi.

   Reply
 • 13.4.2019 at 19:34
  Permalink

  Brysselin korruptoimat maanpetturit tekevät Suomessakin yhteistyötä somejättien kanssa kansallismielisyyden tukahduttamiseksi:

  ””LIBERAALIN” JÄRJESTELMÄN, TWITTERIN JA FACEBOOKIN HARJOITTAMA HYBRIDISOTA VAALEISSA

  Viime kuukausien uutisantia seuraamalla on käynyt selväksi, kuinka lähestyvät eduskuntavaalit ovat kiihdyttäneet establishmentin ja sen kanssa yhteistyötä tekevien somejättien käymää hybridisotaa epävarmoja suomalaisäänestäjiä vastaan. Tästä on todisteena viime tiistain Twitterin päätös jäädyttää parodisena vihapuhepoliisina tunnetun Keijo Kaarisäteen tili. Samainen pikaviestipalvelu lakkautti seuraavana päivänä ilman selityksiä myös Yle Watchin tilin!

  Jäädyttämisten taustoja voi arvailla, mutta kaksi vaihtoehtoa näyttävät todennäköisiltä. Joko päätöksen takana on äärivasemmistolaisten yhteisilmianto tai Suomen viranomaistan konsultoima pyyntö Twitterille. Ainakin Keijo Kaarisäteen kohdalla näyttää siltä, että jäädyttämisen taustapiruna on sisäministeriö, sillä valtioneuvoston tekemässä informaatiovaikuttamisoppaassa jopa satiiri luokitellaan informaatiovaikuttamiseksi.

  Vastaavasti somejätti Facebook on tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä EU:n kanssa, jotta antinationalistiset globalistit välttyisivät ”vääriltä” vaalituloksilta. Tästä kehityksestä kertoo sangen suoraan Ylen verkkosivujen uutinen Facebook tiukentaa vaalimainossääntöjään ennen eurovaaleja. Käytännössä yhtiön päätös tarkoittaa populistien ja kansallismielisten näkyvyyden vähentämistä Facebookissa erilaisin verukkein…”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/04/liberaalin-jarjestelman-twitterin-ja.html

  Reply
 • 13.4.2019 at 21:43
  Permalink

  Sisäministeri Kai Mykkänen on poliisien esimies. Vihreiden kätyri.

  Sisäministeri Mykkänen nauttii sadistisesti kun SKE:n ehdokkaat jätetään huligaanien terrorin kohteeksi.

  Reply
 • 13.4.2019 at 21:58
  Permalink

  Jos ilmenee vaalivilppiä on heti järjestettävä uudet vaalit!

  Ellei uusia vaaleja järjestetä Suomi on laittomuuden tilassa.

  Silloin kansallisten omat turvallisuusjoukot ottavat hoitaakseen viranomaistehtävät Suomessa.

  Reply
 • 13.4.2019 at 22:14
  Permalink

  Kuvanauhasta käy ilmi että poliisi ei hoida tehtäväänsä. SKE:n naiskansanedustaja ehdokasta lyötiin niin kovaa että hän kaatui maahan ja poliisit seisovat muutaman metrin päässä eivätkä ota kiinni väkivaltaista riehujaa.

  Kansallisten omat turvallisuusjoukot ottavat nyt hoitaakseen poliisin tehtävät Suomessa,.

  Reply
 • 14.4.2019 at 02:12
  Permalink

  Onko YLE ja muut johtavat mediatalot syyllistyneet vaalirikokseen?

  Politiikan johtohahmoja on kohdeltu syrjivästi ja halventavasti.

  Reply
 • 14.4.2019 at 15:03
  Permalink

  Tästä lähtien kansallismielisten turvallisuusjoukot hoitavat poliisitehtävät Suomessa.

  Reply
 • 14.4.2019 at 15:32
  Permalink

  HUOM!

  Marco de Witin ehdokasnumero on 37.

  Sen voi väärentää sekä lyijykynällä että kuulakärkikynällä jälkeenpäin helposti numeroksi 87 !

  Vaalivilpin vaara on ilmeinen!

  Marco de Witin numero Uudellamaalla on 37.

  Sattumoisin Suomen Kommunistisen Puolueen Uudenmaan ehdokkaalla on numero 87!

  Vaalivilpin vaara on ilmeinen!

  Reply
 • 14.4.2019 at 20:56
  Permalink

  Ääniä ei ole laskettu oikein! Vain täysi idiootti uskoo tulokseen.

  Esim. Paavo Väyrynen sai presidentinvaaleissa lähes 200 000 ääntä. Nyt hän on Uudenmaan vaalipiirissä ehdokkaana jossa on lähes miljoona äänioikeutettua.

  Tulospalvelu antaa hänelle vain vähän yli 300 ääntä! Äänestäjiä pidetään pilkkana.

  Kävin tänään äänestämässä ehdokasta Marco de Wit. Edes minun yksi ääni ei näy tulospalvelussa!!!

  Kaikki se jukisuus ja mainos jota SKE:n puheenjohtaja on saanut ei korreloi mitenkään tuon äänimäärän ja valtavan äänestäjä määrän kanssa.

  Pelkästäään Nykysuomen kyselyssä Marco sai yli 60 ääntä! Nyt on kyse koko Uudenmaan vaalipiiristä! Noin 900 000 äänioikeutettua!

  Ilja Janitskin olisi saanut vain vähän yli 140 ääntä! Vähintään kymmenkertainen pitää äänimäärän olla!

  Pelkästään oikeustalon edessä oli noin 50 ihmistä ottamassa vastaan Iljan kun oikeusistunto oli päättynyt!

  Nämä vaalit ovat vilpilliset. Ja nyt ollaan laittomuuden tilassa.

  Kansalla on nyt oikeus ja velvollisuus ottaa ohjakset omiin käsiinsä.

  Reply
  • 15.4.2019 at 01:40
   Permalink

   Tuloksia on ehkä aitoa oppositiota edustavien ehdokkaiden ja pienpuolueiden suhteen viilattu. Mene ja tiedä.
   Jos Kokoomus lasketaan vihervassaripuolueeksi, mitä se onkin mamutuksen ja arvomädätyksen suhteen, niin vaalitulos on persujen hyvästä menestyksestä huolimatta suurvoitto vihervasemmistolle ja ylipäätänsä globalismille. Aika pelottavaa monessakin suhteessa. Suvaitsevaisuuden pakkosyöttö kiihtyy ja mamuja ja matuja tulee maahan aina vain enemmän. Kaksoistandardeihin ei ole tulossa helpotusta. Jossain vaiheessa voi alkaa jopa täysin avoin kantaväestön sorto, esimerkiksi asuntojen pakkoluovutus tulijoille. Jari Tervon lanseeraama viha ”valkoista roskaväkeä” kohtaan kiihtyy.

   Isoja teemoja kuten pankkimafiaa, EU/euro-politiikkaa sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ei käytännössä päästy käsittelemään ollenkaan ja näiden suhteen mennään Suomelle laadittujen valmiiden piirustusten mukaan. Kansa tekee tasan tarkkaan niin kuin herrat määräilee. Suomi on jo käytännössä EU -federaation osa ja ilmeisen pian myös osa NWO:ta, jota johdetaan Jerusalemista käsin.

   Reply
 • 15.4.2019 at 03:30
  Permalink

  Yli 14 000 äänesti sisäministeri Kai Mykkästä. Sitä Mykkästä joka on jatkanut ent.sisäministeri Orpon jalanjäljissä.

  Kai Mykkänen: ”vapauden maksimointi sai minut valitsemaan Kokoomuksen”

  Minkä vitun vapauden?

  Eri mieltä olevat vankilaan. Kai Stasi Mykkäsen konsultti unelma.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.