Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike merkittiin puoluerekisteriin

Omien sanojensa mukaan erityisesti eduskuntavaaleihin tähtäävä Seitsemän tähden liike liitettiin tänään osaksi puoluerekisteriä. Uuden puolueen puuhamiehenä ja puheenjohtajana häärii pitkän linjan, monessa sopassa ja puolueessa keitetty poliitikko Paavo Väyrynen.

Tavoitteekseen liike mainitsee kotisivuillaan Suomen, Euroopan unionin ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen vaikuttamisen, mutta nostaa erityisesti tähtäimeensä eduskuntavaalit ja Suomen etujen ajamisen.

Liikkeen internet-sivuilla mainitaan mm. seuraavaa:

– Seitsemän tähden liike vastustaa keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupunkien ja maaseudun ihmisille. Liike kehittää tasapuolisesti koko Suomea… Seitsemän tähden liikkeen vaikutusvalta on sitä suurempi mitä vahvemman tuen se kansalaisilta saa. Pelkällä olemassaolollaan se pyrkii vaikuttamaan muiden puolueiden politiikkaan, joiden on kilpailtava sen kanssa kansan kannatuksesta.

Puoluerekisterissä on Seitsemän tähden liikkeen tulon jälkeen yhteensä 19 puoluetta.

Lähde: Oikeusministeriö, Seitsemän tähden liike

20 thoughts on “Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike merkittiin puoluerekisteriin

 • 21.12.2018 at 20:51
  Permalink

  Paavo Väyrysen sitkeyttä ja päättäväisyyttä on pakko ihailla. Mies on lytätty kymmeniä kertoja maan rakoon, mutta yhtä monta kertaa Väyrynen on noussut ylös. Kyllä nyt määrättyjä valtamedian toimittajia vituttaa ja alkiolaisuutensa hukannutta Keskusta-puoluetta pelottaa. Bolshevikki Sipilään ja ylipäätään keskustan vihervasemmistolais meininkiin suivantuneet keskustan kannattajat antavat äänensä Väyrysläisille tai perussuomalaisille.
  Mahtavaa. 19 puoluetta kansalle valita. Kokoomus, keskusta, sdp, rkp, vasemmistoliittto, vihreät ja siniset helvettiin eduskunnasta niin tämän maan asiat saadaan vihdoinkin kuntoon.

  Reply
 • 21.12.2018 at 21:15
  Permalink

  Väyrynen ottaa tietenkin itse viisi tähteä, mutta ketkä ovat ne kaksi muuta?

  Reply
 • 21.12.2018 at 21:16
  Permalink

  Toivottavasti pääsee Paavo eduskuntaan, on sentäön EU:n liittovaltiokehitystä vastaan.
  Sitten kun saadaan sinne vielä Ilja Janitskin niin vihervassarit paskoo alleen.
  Myös kaikkien aikojen ryhdikkäin ja isänmaallisin poliitikko James Hirvisaari takalsin eduskuntaan!

  Reply
 • 21.12.2018 at 21:17
  Permalink

  Ei itkeä saa,ei ilkkua saa,Paavo voi tulla ikkunan taa….Hyvää joulua kaikille.

  Reply
 • 22.12.2018 at 02:09
  Permalink

  Viiden tähden liike Lontoon toiseksi suurimmalla lentokentällä.

  Toimintaa. Koko lentokenttä suljettu kauko ohjattavien dronien takia.

  Globaalit jätit One World ja Star Alliance saavat vihat niskoilleen.

  Ei yhtäkään laukausta ammuttu. Mutta koko systeemi sekaisin.

  Opiksi otettavaa niille jotka tähtäävät suoraan toimintaan eikä vain iän ikuiseen paskan jauhantaan.

  Niin kutsuttujen kansallismielisten toiminnasta 99% on paskan jauhantaa ja 1% toimintaa.

  On suomalaisissa joku vakava sairaus.

  Uusi vuosi lähestyy ja joku on laittanut laki-aloitteen jolla kiellettäisiin tavallisten ihmisten ilotulitteiden käyttö. Eli muutama raketti ja vähän papatteja ottaa niin koville että 20 000 suomalaista on allekirjoittanut aloitteen ilotulitteiden kieltämiseksi.

  Yleisesti Aasiassa paukutellaan ja räiskitään koko päivä ja yö kun siellä vietetään kiinalaista uutta vuotta.

  Ranskassa ja USA:ssa itsenäisyyspäivänä paukkuvat ilotulitteet oikein kunnolla.

  Uutta vuotta juhlitaan ympäri maailman ilotulitteilla.

  Mutta tulkaa Suomeen, koska täällä ei kohta enää edes papattimatot rätise!

  Kohta ne puulämmitteiset saunatkin kielletään – ainakin pääkaupunkiseudulla kun ovat kuulemma niin ympäristöä saastuttavia. Ja kansallismielisten paskanjauhannan kohokohta: no kielletään sitten!

  (

  Reply
  • 22.12.2018 at 15:03
   Permalink

   Kaippa nuo valittajat asuu paikalla missä ihmiset ei välitä paskan vertaa missä räjäyttelevät rakettejaan, kyllähän sitä alkaa korpeamaan jos väkeä alkaa kasaantumaan esim,vaikka oman auton viereen parkkipaikalle räjäyttelemään paukkujaan, tai omalle pihalle päin taloa, monella ilotulittajalla kun tuo järki ei ole mukana hommassa.

   Reply
 • 22.12.2018 at 02:36
  Permalink

  Panssaroiduilla poliisiautoilla ajetaan kohta niskuroivan kansan päälle. Ne on juuri sitä tarkoitusta varten. Niitä tullaan käyttämään omaa kansaa vastaan. Ja ehkä joskus myös vokeissa jne. Mutta pääasiallinen käyttötarkoitus on taltuttaa poliisin panssariajoneuvoilla niskuroiva kansa jos se tulee osoittamaan mieltä liian lähelle rikollista eliittiä.

  Reply
 • 22.12.2018 at 04:20
  Permalink

  Politiikassa on normaali käännellä takkia tuulen mukaan. Mutta kyllä soini on vielä ykkönen ja paavo vie hopea sijan. Onko poliitiikka ollut ikään rehellistä, no nyt pääsi röhö nauru. Kusetusta, lehmänkauppoja oman edun ajamista, sitä se poliitiikka on. Mutta siitä huolimatta äänestämällä voi edes hieman härnätä isojen puolueiden yöunia.

  Reply
 • 22.12.2018 at 07:53
  Permalink

  Paavo pysyy kuin paska seinässä, eikä lähde kulumallakaan politiikasta ja aina linjaltaan sellaisena, että se aiheuttaa valtavirran poliitikoille migreenin. Oltakoon Paavo Väyrysestä mitä mieltä hyvänsä, hänen voidaan olleen monessa asiassa oikeassa eli siitä mihin kulloinenkin ”takki auki” -politiikka tulee lopulta johtamaan ja sen vahingollisuudesta Suomelle. Juuri tästä syystä kaikki ”saatanan tunarit” vihaavat häntä sydänjuuriaan myöten. Ja haluan korostaa vielä sitä, että en ole kannattaja, vaan kylmät tosiasiat kertovat lahjomatonta kieltään hänen näkemysten oikeellisuudesta hänen kaikkine vikoineen huolimatta, mutta kukapas tässä maailmassa on täydellinen. Ja jos Paavo Väyrystä pidetään pyrkyrinä ja persoonana, joka on ”tarjoamassa itseään” joka paikkaan ”vastarannan kiiskenä” ja ikuisena telkän poikasena, joka korkin tavoin ponnahtaa aina uudestaan pintaan painoi häntä veden alle kuinka paljon hyvänsä.

  Mutta eihän politiikka ole tavallisten ihmisten touhua ollenkaan ja jos sellainen on, häntä pidetään jokseenkin värittömänä ja hänet tunnetaan siitä, ettei hän pitänyt ainoatakaan puhetta kansanedustajana eduskunnassa.
  Täytyy kuitenkin muistaa se tosiasia, ketkä ovat viime vuosikymmenet vastanneet hallituksissa Suomen politiikasta niin sisä- kuin ulkopoliittisesti ja mihin se on meidät johtanut. Se, että Suomen kaltaisessa ”jees” -maassa julkeaa vastustaa valtavirtaa, joka on aina tunnettu siitä, että täällä vallitsee aina vain yksi totuus ja ne, jotka eivät tätä jaa, ovat suorastaan luopioita ja maanpettureita, josta Väyrystä on konkreettisesti syytetty v. 1987 Sinipunahallituksen taholta, jolloin hallitus peitteli sitä tosiasiaa, että idänkauppa tulee romahtamaan täysin, mutta silloinen ulkomaankauppaministeri Ilkka Suominen (KOK) valehteli TV-uutisissa, ettei näköpiirissä ole hätäpäivää, jonka hän jäljestäpäin vuosikymmen myöhemmin itsekin myönsi olleen ”muunneltua totuutta” eli täyttä skeidaa, koska Neuvostoliiton romahdus alkoi jo olemaan näköpiirissä, jota tosin Suomessa ei haluttu uskoa eikä kyetty näkemään YYA-Suomen lasien läpi.

  Reply
 • 22.12.2018 at 10:45
  Permalink

  Kaikki uudet puolueet on pois suomen hyvinvoinnista. Perussuomalaiset, isänmaalliset menettää mahdllisuuttaa tulla pääministeripuolueeksi. Tämä voi olla myös väyrysen tarkoitus. Surullista, että ’isänmaalliset’ ei ymmärrä. Tarkoittaa sitä, että mikään ei tule muuttumaan. Demari, kokoomus ja kes kusta jatkaa ja kansa riemuitsee. Panu ja muut vois luopua ja keskittää voimansa perussuomalaisiin. SKE tuskin tulee kiimassaan sitä tekemään.

  Reply
  • 22.12.2018 at 11:24
   Permalink

   Persut eivät ole ratkaisu.

   Reply
  • 22.12.2018 at 13:08
   Permalink

   SKE ja Reformi murtautuvat läpi eduskuntavaaleissa keväällä.

   Reply
   • 22.12.2018 at 16:11
    Permalink

    Näin tulee käymään JOS ääntenlasku saadaan vaalivalvojien toimesta pidettyä rehellisenä.

    Persujen ongelmana ovat puolueen sisäiset pro-israel, NATO, homo ja pelkkään islamista öyhöttämiseen keskittyvät klikit jotka estävät todellisten, aidosti VALKOISEN SUOMEN kantaväestön ongelmista välittävien henkilöiden pääsyn merkittäville paikoille.

    Siksi mitään tuloksia ei ole tullut eikä niitä kannata odottaa jatkossakaan.

    Reply
    • 22.12.2018 at 18:24
     Permalink

     Jepulis.
     Kuten kerroit, vähässä on tarjonta vaaleihin, yhdellä asiantietämyksellä ei pikälle pötkitä.
     Vaikka tuolla islamipaskan tietämyksellä onkin iso vaikutus suomen velkataakkaan, pitää tietää myös muistakin suomea repivistä rahamenoista ja miten tilannetta pitäsi hoitaa parempaan suuntaan, nyt olevalla hallituksella ei ole mistään tietoa ja se näkyy oikein hyvin velkataakan kasvaessa jättilukemiin.

     Reply
 • 22.12.2018 at 18:35
  Permalink

  Vennamon sanoja lainaten ” ei yksi seriffi näin suurelle joukolle mitään voi ” hyvää jatkoa Paavolle..

  Reply
  • 23.12.2018 at 11:52
   Permalink

   Jos elokuvien perusteella yliarvioi yhden sheriffin kykyjä, voi katsoa Myytinmurtajien legendaarisen ’zombien hyökkäys’-jakson, jossa todistetaan lukumääräisen ylivoiman merkitys. Idioottilaumalle ei voi mitään. Siksi karkeakin propaganda johtaa valtiotasolla usein hyviin tuloksiin. Tarvitaan vain tietty osa kansasta harjoitetun politiikan taakse. Suomessa pienpuolueiden merkitys on aina ollut olematon ja lienee sitä jatkossakin — aina loppuun asti, joka jo häämöttää.

   Reply
 • 24.12.2018 at 17:18
  Permalink

  En voi kuin ihmetellä niitä vatipäitä jotka tukevat Paavon takinkääntöjä kerta toisensa jälkeen. Se ei olisi niin paha asia jos Paavo tekisi sen omilla rahoillaan, mutta sisäänpäin pierevänä miehenä paavo käyttää siihen aina muiden rahoja. Useimmiten veronmaksajien.

  Suomessa on siis paljon tyhmyyttä jäljellä. Ja se kulminoituu paavon kannattajiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.