Tanja Vahvelainen: ”Se on niin väärin, että pitää pelätä”

”Se on niin väärin, että pitää pelätä” – Näin tuumaa nuori tyttö Oulussa. Häntä ja kavereita pelottaa liikkua kauppojen sulkemisajan jälkeen ulkona.

Kouluissa Oulun tapahtumia ei ole erästä lukiota lukuun ottamatta otettu esille lainkaan. Oulun valtuuston tapa vaieta seuraa näköjään kouluihin. Toivotaan, että valtuuston on taivuttava Sebastian Tynkkysen laatiman adressin ja siihen kerääntyneiden kansalaisten nimien myötä pitämään istunto avoimena. Kansalaisten ja varsinkin Oulun kaupungin äänestäjien kuuluu tietää minkä kannan kukin valtuutettu ottaa istunnossa, jossa näitä raiskauksia käsitellään. Saattaapa jokunen valtuutettu joutua puun ja kuoren väliin. Lunastaako lupauksensa kaupunkilaisille vai menettääkö äänensä.

Kansalaiset ovat vihaisia ja syystäkin. Oulun poliisi vetoaa, etteivät kansalaiset ottaisi oikeutta omiin käsiinsä.

Muistelisin kuulleeni keväällä Wake Up Finland tapahtumassa iranilaisen luento-osuudessa, että raiskaukset ovat sodassa ja vallankaappauksessa yksi keino heikentää ihmisiä ja tätä sotilaille opetetaan. Näin taitaa olla käymässä Suomessakin. Mitä nuo tapahtumat saavat aikaan? Toki vihaa, kiukkua, suuttumusta, mutta myös epätoivoa, huolta, turvattomuutta, pelkoa.

Eikö taistelussa ole tarkoituskin pelotella vastapuoli. Eikö tällöin olla voiton puolella jo itse. Psykologisen sodankäynnin yksi keino on pelottelu.

Meille uskotellaan, että perheiden yhdistämisen pitää tapahtua nopeasti, näille nuorille miehille tulee keksiä tekemistä (etteivät pura raiskauksin turhautumistaan) ja yksi aiemmin kiinni jäänyt selitteli, ettei tiennyt raiskaamisen olevan kiellettyä Suomessa. Kuka näitä juttuja uskoo?

Itseäni ihmetyttää suunnattomasti miksi ei esimerkiksi lastensuojelu, miksi ei lapsiasianvaltuutettu Kurttila ole ottanut tapahtumia puheeksi millään lailla? Kurttilalla liene kiireempi jutella taksikuskien kanssa.

Entäpä naisjärjestöt. Raiskauksia tapahtuu jatkuvasti ja kaikki järjestöt ovat hiljaa. Yhteen ääneen kiljutaan pienemmästäkin, mutta raiskauksista vaietaan, logiikka tässä?

R******s kestää hetken, rasismi loppu elämän – näin lauseen somemaailmassa ja järkytyin.

Raiskauksen uhrin elämä saattaa loppua lyhyeenkin – miettiikö kukaan sitä. Miettiikö se nainen, joka twiittasi jokin aika sitten Twitteriin, että lapsihan saattoi itse haluta sitä??

Raiskatun perheen elämä kärsii, saatikka mitä tämä tekee kasvavan lapsen sielulle, naisen mielenterveydelle.

Me emme halua lukea enää näitä uutisia! Me haluamme elää omassa maassamme suht rauhassa!

Oli aika, kun aristelin hieman Tallinnassa liikkumista, tosin jo pidempi aika. Nyt tuo kaupunki tuntuu huomattavasti turvallisemmalta kuin oma kotimaani.

Meihin on iskostettu jo pelko. Sitähän he juuri haluavatkin.

95 thoughts on “Tanja Vahvelainen: ”Se on niin väärin, että pitää pelätä”

 • 20.12.2018 at 12:31
  Permalink

  Niinpä, ei ole mitään mediahysteriaa tästä lastenraiskaus epidemiasta. Kaikki on hiljaa, kukaan ei edes pöyristy. Ehkä valtaeliitti haluaa tätä: Kansa on alistettu ja työ jatkuu, jopa lapset nöyryytetään.

  Taitavat tietää tai pelätä, että jossakin vaiheessa (pikaisestikin) ”mitta tulee täyteen”. Siksi ostettiin jo poliisille luodinkestäviä panssariautoja ja sopimukset on jo tehty EU-armeijan kanssa kansan kuriin laittamisesta jos tulee ”liikehdintää.”

  Reply
  • 4.1.2019 at 08:07
   Permalink

   Li Andersson, piispa Askola, Orpo ja Sipilä HALUAVAT p********n normalisoitumista, että se ei enää olisi häpeän aihe, väärin tai rikollista tuhota lapsen elämä kajoamalla.

   Miksi muuten toiminvat niin, että nykyisten kanta-asukkaiden tilalle tulisi maahamme erittäin tuhoisaa porukkaa, joille lapsiin kajoaminen on erottamaton osa ”pyhästä elämäntavasta”?

   USA:ssa on alkanut uusi pedofiilien julkituomis-jahti. Jo yli 300 nimeä kasassa, ja lisää tulee:

   https://www.infowars.com/celeb-patriot-exposes-how-the-left-protects-pedophiles/

   Reply
   • 9.1.2019 at 19:44
    Permalink

    Sipilän tai Soroksen lapsikauppabisnekset kukoistavat sitä enemmän, mitä vähemmän huumekauppa kannattaa, koska sillion saavat raakalaismaisia huumediilereitä siirtymään palkkalistoilleen. Groomaajat on Sipilän ja Orpon kaltaiset deep state -rikolliset jo tuoneet tänne, etsimään mahdollisia ihmiskaupan uhreja, elinsiirtoihin, lapsipornoon ja muihin ”eliitin bisneksiin”.

    Totta vai tarua? USA:n laillistettua tietyt huumeet, ovat narkkilangarit siellä alkaneet kidnapata enemmän tyttölapsia, ja viemään näitä avoimien rajojen kautta etelään:

    https://www.infowars.com/watch/?video=5c358dd5e598b72b41ecb7b3

    Reply
    • 20.1.2019 at 14:01
     Permalink

     Ihmiset joutuvat pelkäämään myös pakkorokotuksia. Varsinkin kun niihin laitetaan tieteellisesti todistetusti syöpää ja aivovaurioita aiheuttavia aineita, kuten alumiinia, elohopeaa ja formaldehydia.

     Bill Gates sanoikin haastattelussa että rokotteiden avulla saadaan depopulaatiota toteutettua kätevällä tavalla.

     Reply
     • 24.1.2019 at 16:31
      Permalink

      Jewtube on varjosensuroinut videon jossa groomaus-uhri kertoo miten groomaajat vähitellen käyttävät tyttöä hyväkseen, ja lopulta raiskaavat ja pahoinpitelevät sairaalakuntoon

      Videoa ei voi kommentoida, ei näe kuinka moni on katsonut, ei ”related videos” -listaa jne:

      Vassarit ovat, tuttuun tyyliinsä, pimittämässä näitä monikulttuurisuuden kokemuksia, ilmoittamalla jewtubelle näistä.

      https://www.youtube.com/watch?v=PuEN9WR0T0A&bpctr=1548341319

      Bilettämistä, alistamista, kontrollointia, r******s -Suomalaistytön kokemuksia turvapaikanhakijoista

     • 24.1.2019 at 16:34
      Permalink

      Jewtube HALUAA sensuroida nämä tiedot, miten gentiilejä tuhotaan tulijoiden tiomesta. Sionisti-suvut ovat näin todistetusti sodassa meitä ja lapsiamme vastaan!

  • 16.1.2019 at 11:11
   Permalink

   Tosiasia on, että ihmisten äänet voidaan jo kloonata ja käyttää vaikka mihin. Jos groomaajat haluavat kidnapata tietyn tytön, koska Orpo tai joku muu kerma haluaa pitää hauskaa, voivat groomaajat kloonata tytön äitin äänen, ja laittaa ”äiti soittamaan” tytölle, ja keksimään tarinan, miksi tytön pitää tulla tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan…

   Google Assistant taas voidaan saada tilaamaan puhelimitse vaikka kuinka kieroja tai hintavia palveluja henkilölle joka halutaan tuhota, vaikkapa identiteettivarkauden kautta.

   Keinoälyn vaarat -video:

   Reply
   • 16.1.2019 at 11:24
    Permalink

    Kysymys:

    Mikä on tehokkain keino kansanmurhata maailman väärärotuiset?

    Sellainen, jossa tekosyy poistaa ihmisiltä kaikki teknologian tuoma suoja luonnonvoimia vastaan on täysin uskottava.

    Tällainen täysin uskottava syy voisi olla keinoälyn kehittyminen niin että se olisi ”uhka sivilisaatiolle ja ihmiskunnalle”, josta syystä tulee globalistimääräys kytkeä kaikki sähkölaitokset pois käytöstä, takavarikoida kaikki kännykät ja tietokoneet, ja niin edelleen. Koska keinoälyä ei ole ilman sähköä ja sitä käyttäviä koneita.

    Tämän jälkeen levittävät jälkikaaosta hallinnoivat sotilasvoimat (miliisit saivatkin pitää sähköt päällä, ajoneuvonsa jne, ullatus) uutisia siitä, miten keinoäly oli pesiytynyt myös ”rasistien aivoihin” ihon alle laitettujen sirujen kautta, ja sorri, vielä elossa olevat ”rasistit” on teloitettava jotta planeetta pelastuu keinoälyn vaaroilta.

    Todennäköinen skenaario?

    Reply
    • 20.1.2019 at 13:57
     Permalink

     Hesari on jo naurettava! Julkaisivat jutun miten ”valkoihoiset ovat kansanmurhanneet alkuperäiskansoja USA:ssa”.

     Itse tämä reportteri on tekemässä juuri samaa, Hesarin palkollisena,
     kätyrinä/kollaboraattorina globalisteille, omaan Suomen kansaan kohdistuneena!

     https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005971840.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=3725f23a0244c25c0a6ac99eef5d1ea4

     Otsikko: ”Kommentti: Poika­koulun oppilaat nöyryyttivät alkuperäis­kansan aktivistia – Video tapauksesta on herättänyt järkytystä, koska se kertoo Yhdys­valtojen poliittisesta ilmapiiristä”

     Mitä se kertoo Suomen poliittisesta ilmapiiristä että maamme kantiksia haukutaan Hesari ja YLE etunenässä, siitä että yrittää pitää maamme alkuperäiskansan, kuten suomalais-ugrilaisten, puolia?

     Reply
     • 21.1.2019 at 07:34
      Permalink

      Ei ole ”naurettava” väite että ”valkoihoiset ovat kansanmurhanneet alkuperäiskansoja USA:ssa”. Väitehän on totta!

      Se on ”naurettavaa” mihin kaikkeen propagandaan tuota faktaa vääristellään.

     • 21.1.2019 at 18:35
      Permalink

      Emppu, voisit selvittää juutalaisten roolin USA:n tapahtumissa, sopiiko?

      Cristoffer Columbus otti toiselle matkalleen mukaansa 17 laivallista sotavoimia, ja massamurhasi 5 miljoonaa alku-asukasta Karibian saarilla, kolmessa vuodessa. Ja tämä oli vasta alkua. Loppusumma oli sata miljoonaa USA:n mantereen alkuasukasta kansanmurhattuna.

      Columbus sai rahoituksensa matkoihin kahdelta juutalaiselta liikemieheltä ja yhdeltä rabbilta.

      ”“Columbus’ voyage was not, as is commonly believed, funded by the deep pockets of Queen Isabella, but rather by two Jewish Conversos and another prominent Jew. Louis de Santangel and Gabriel Sanchez advanced an interest free loan of 17,000 ducats from their own pockets to help pay for the voyage, as did Don Isaac Abarbanel, rabbi and Jewish statesman,” writes a 2012 CNN article, “Was Columbus secretly a Jew?”

     • 21.1.2019 at 19:02
      Permalink

      Euroopan kansoja saatiin lähtemään USA:n mantereelle joukkovaelluksen mittakaavassa monella eri houkuttimella.

      Wikipediakin kertoo miten silloin saatiin Euroopan kansat viemään elintila Intiaaneilta taloudellisin houkutuksin, samoin kuin etelästä nyt tulee ihmisiä virtana Eurooppaan, houkutuksien perässä:

      ”Europeisk massutvandring: orsaker

      Annons från 1868 i Helsingen om att Amerikaresenärer ”torde ju förr desto heldre betinga platser, emedan priset sannolikt bliver högre längre fram”.
      Storskalig europeisk utvandring till USA började under 1800-talet i Storbritannien och Tyskland och följdes av en stadigt stigande utvandring från de flesta nordiska länderna och senare från Central- och Sydeuropa. Forskningen om vilka faktorer som påverkade denna massemigration grundar sig på avancerade statistiska metoder.[5] En teori som har fått utbrett stöd i forskarvärlden är H. Jeromes analys från 1926 av ”push and pull”-faktorer, förhållanden som stimulerat emigration i USA respektive Europa. Jerome upptäckte att variationer i antalet utvandrare samvarierade mer med ekonomisk utveckling i USA än i Europa och drog slutsatsen att ”pull” (goda ekonomiska möjligheter i USA) var starkare än ”push” (svåra förhållanden i Europa).[6] Jeromes slutsatser har ifrågasatts men utgör fortfarande grunden för mycket av det som skrivits om ämnet.[7] I fallet Sverige var det dock tydligt att det var under missväxtåren 1867-1869 som emigrationen växte till en verklig massrörelse. Under dessa svältår utvandrade nästan 60 000 svenskar, mer än dubbelt så många som under hela perioden 1851-67.[8]..”

  • 21.1.2019 at 07:54
   Permalink

   Pelko on tarpeellinen tunne! Eikä pelko poistu sillä että neuvotaan tai peräti kehotetaan olemaan pelkäämättä.
   Pelko poistuu vain sillä että poistetaan pelon aiheuttaja.

   Pelko matujen suorittamista rikoksista ei pidä edes täysin poistua vaan sitä pitää vähentää huomattavasti siten että niihin rikoksiin todella puututaan. Hyvä alku sille on että ne joilla ei ole turvapaikka oikeutta otetaan ”säilöön” kunnes maasta poistaminen onnistuu. Rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset on poistettava maasta välittömästi tai viimeistään rangaistuksen kärsittyään, riippuen tietenkin rikoksen vakavuudesta.

   Reply
 • 20.12.2018 at 12:32
  Permalink

  Tynkkynen on myyrä ja näkyvästi, kalastelee tuttuun tyyliin ääniä sinisilmäisiltä muka ”isänmaallisilta”.. äijä joka kuolaa mustaa kotonaan ja ulkomailla, ja on tuonut monta mustaa ”matkamuistoa” mukanaan suomeen veronmaksajien elätettäväksi.
  Ei ole ihme jos isänmaallisten rivit repeää kun joukossa on täysiä tolloja jotka uskoo housut märkänä mitä persut ulostaa suustaan.

  Reply
  • 20.12.2018 at 13:09
   Permalink

   Sinä se myyrä olet, pahinta lajia.

   Reply
   • 20.12.2018 at 21:38
    Permalink

    Luuletko että joku on isänmaallinen kun samaa aikaan lutkuttaa hinttinä mustia viruksia?
    Etkä tiennyt että tuo paskaan viehättynyt persu on monesti käynyt ulkomailla metästämässä mustaa, ja tuonut myös niitä suomeen, samaan tyyliin kun Haaviston hinttikin.
    Tiesitkö edes raukka miten Halla-aho haluaa isänmaalliset sanktiolle pienestäkin totuuden kertomisesta mitä ulkomaalaiset ovat tehneet, no, et, sinä haluat elää helvetissä jonka Halla-aho tulee tarjoilemaan poliisivaltiona.
    Sinä sanot että olen joku myyrä jos en ole persu uskovainen, olet säälittävä.

    Reply
    • 21.12.2018 at 12:21
     Permalink

     Oikein. Tässä tilanteessa ja tulevaisuudessa, kun asiat pahenee, täytyy ihmisten valita puolensa. Hyssyttelylle ja näennäiselle isänmaallisuudelle ei ole sijaa, sillä tällaiset ihmiset ovat lopulta heikkoja ja montun reunalla myyvät vaikka äitinsä jotta oma nahka pelastuisi. Tällaisiin ihmisiin ei voi luottaa kun maata puhdistetaan kaikesta mädännäisyydestä ja kuonasta. Raamatussakin siitä kerrotaan: ”veli kääntyy veljeään vastaan.” Se johtuu vain ja ainoastaan näkemyseroista, toinen haluaa pois KAIKEN pahan toinen haluaa hyssyttellä kuin Swedut konsanaan ja nautiskella riettaita menojaan kuka mitäkin.

     Kerron vain sen minkä ennustuksen luin Jeesuksen paluusta, liekö totta vai ei jää nähtäväksi, itse uskon niin. Vanhan ennustuksen mukaan Jeesuksen toiminta ilmestyessään on aivan toisenlainen mitä hän oli ensimmäisen ilmestymisen aikana. Hän johtaa Pyhyyden armeijan hyviä ihmisiä ja Taivaan joukkoja punainen viittaa harteillaan ja hän ei sääli mitään pahuutta mikä häntä vastaan tulee. Hän johtaa vähäisiä joukkojaan ja piiskaa heitä yltiöpäisiin suoritukseen ollen ankara myös heille jos ei usko lopulliseen voittoon ja Jumalaan pysy lujana. Voitto pahuudesta kuitenkin on varma ja saatana tietää sen. Siksi sillä on kiire kieltää kaikki järkevä mitä isänmaalliset yrittävät tehdä pelastaakseen maansa. Se tekee mahdollisimman paljon pahuutta kansan keskuudessa, koska se tietää että loppu on lähellä.

     Reply
 • 20.12.2018 at 12:53
  Permalink

  Islamin uskon levittämisen keinoista alistaminen on tyypillinen keino, ellei nämä tehoa, viimeinen teko on silpaista kurkku poikki vääräuskoiselta, onpahan yksi vähemmän jota kurittaa…Vaikka keinot ovat maamme tollojen päättäjien tiedossa, eivät pöyristy, ehei..nämähän ovat yksittäistapauksia, joten ei syytä huoleen…

  Reply
  • 20.12.2018 at 13:06
   Permalink

   Oulun tapauksesskyse on vain ”kasautuneista yksittäistapauksista” eli ei edelleenkään mitään syytä huoleen. Kaikki on hyvin, uskotaan vaan kiltisti mitä meille kerrotaan ja kaikki on OIKEASTI hyvin. Onhan täällä tutkitustikkin maailman onnellisin kansa?!?

   Reply
  • 5.1.2019 at 10:26
   Permalink

   USA:ssa valloittivat demarit itselleen hallintovaltaa välivaaleissa, jossa some-jätit manipuloivat äänestäjiä erittäin härskisti. Seurauksena tuli yhdestä islamisti-naisesta päättäjä. Tämä riehuu jo, miten Trumpi pitää saada kärsimään rikoksista islamilaista invaasiota vastaan:

   https://www.infowars.com/watch?video=5c300199e5d2cf0ed4445e63

   Reply
   • 9.1.2019 at 20:04
    Permalink

    Birdbox -elokuva on tyypillistä juutalaisen hollywooden valkoisiin kohdistuvan vihan manifestaatio. Siinä on laitettu pahoiksiksi VAIN valkoihoisia miehiä, ja tummaihoiset on laitettu puolustajiksi.

    On selvää, että koko elokuva on kehitetty tätä tarkoitusta varten. Surkeaa hollywood, te juutalaiset äärirasistiset rotumurhaajat jäittte nyt kiinni itse teosta, kuten niin monesti ennenkin.

    Vieläkö joku ihmettelee, miksi juuri juutalaisia on poisettu eri valtioiden alueilta yli sata kertaa viimeisen 2000 vuoden aikana?

    Mitä se kertoo juutalaisista, että he eivät ole lainkaan oppineet tästä historiastaan, vaan nytkin toteuttavat hirmuista valkoihoisten kansojen hävittämistä EU- yk- monikulttuurisuus- jne. projekteillaan?

    Reply
  • 30.1.2019 at 08:22
   Permalink

   Saksassa eräs suvakkipimu kertoo olevansa sitä mieltä, että mieluummin raiskaaja kimppuunsa kuin ”rasisti”.

   Tämä on muuten TÄSMÄLLEEN se propaganda mitä SINUN LAPSESI kuulee JOKA PÄIVÄ koulussa, jonne vapaaehtoisesti viet lapsesi multikulti-TEURAALLE!

   Kuinka kauan aiot alistua moiselle, ja vielä nähdä vaivaa, että varmasti äänestät taas samat jälkipolvesi tuhoajat jatkamaan missiotaan globalisti-sosialismin pakkosyöttämisessä?

   Reply
 • 20.12.2018 at 12:56
  Permalink

  Oulun päättäjistä suurin osa odottaa kusi sukassa vastuunkantoa. Syytä onkin jännittää, sillä äänestäjät eivät välttämättä riemastu tiedoista, joista käy ilmi kuka on kannattanut esikoto-, ym järjenvastaisia toimia turvapaikanhakijoihin liittyen. Kyllä minäkin muutaman videon nähneenä jännittäisin totuuden leviämistä massoille.

  Reply
  • 22.12.2018 at 12:16
   Permalink

   Kummasti menevät oululaisten totuudentorvien YT-tilit alas sitä mukaa, kun sekopääeliitin rötöksiä paljastellaan. Kuinka tuttua. Odottaako Iljan kohtalo oululaisia totuuden torvia? Suomen korruptio on aina syvempi, kuin mitä kehtaisi ajatellakaan.

   Reply
   • 23.12.2018 at 04:59
    Permalink

    Hesari itse paljastaa islamin hirveyttä omilla sivuillaan, olkoonkin että käyttävät propaganda-ilmaisuja. Kiduttamiset ja murhaamiset ovat vain ”tylyjä tapahtumia”, ja se, että islam tuottaa vihaa ja hirviöitä (vankilapsykologi Sennelsin lausunto), kuvataan pienellä ilmaisulla ”isän peritty viha”.

    https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005909295.html

    Kummasti tämä islamin ja muslimien maailmaamme tuottamasta raakuudesta kertominen katoaa heti kun kirjoittavat Eurooppaan ja Suomeen saapuvista etelän ihmeistä.

    Uhreina ovat omat lapsemme ja naisemme, jotka on koko elämänsä ajan aivopesty valtamedian ja koululaitoksen propagandalla luottamaan niihin suhteellisen kritiikittä.

    Reply
 • 20.12.2018 at 13:05
  Permalink

  Tässäpä tulikin se se kaikkein oleellisin:
  ”raiskaukset ovat sodassa ja vallankaappauksessa yksi keino heikentää ihmisiä ja tätä sotilaille opetetaan.”

  Me olemme olleet jo pitkään sodassa, vaikka omat pölvästimme eivät sitä tajua. Suvakit jakavat piparia ja hoitavat vihollisväkeä jo takapihallamme. Heitä on enemmän kuin rauhanaikainen reservimme.

  Reply
  • 20.12.2018 at 13:18
   Permalink

   Vaikka Suomen nukkehallitus tietäisikin mitä oikeasti tapahtuu, niin se ei tee mitään, koska Dep State vetelee naruista ja sanelee käskyt. Suomi on saanut käskyn antautua ilman taistelua.

   Reply
   • 20.12.2018 at 15:53
    Permalink

    Kiinassa on kehitetty, globalistisen maailmanhallituksen käyttöön, monia keinoja alistaa kansa ja terrorisoida sitä. Suomenkin hallitus varmaan soveltaa niitä meihin miten huvittaa? Tässä taas yksi perheiden tuhoamiskeino jonka johdosta kymmenet miljoonat lapset Kiinassa joutuvat elämään erossa vanhemmistaan vuosikausia kerrallaan:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZCo9kvYcRsM

    ”Chinese Children Are Being Abandoned By Their Parents”

    Reply
 • 20.12.2018 at 13:17
  Permalink

  Suomen hallitus ja Oulun sekä useiden muiden kaupunkien päättävät elimet ovat yhtälailla yhteisvastuullisesti syyllisiä Suomessa tapahtuneisiin raiskauksiin ja terrori-iskuihin ym. muslimien tekemiin karkeisiin rikoksiin. Suomalaisten poliitikkojen kädet ovat veressä kyynärpäitä myöten syystä, että he ovat läpi korruptoituneita ja täysin menettäneet ihmisyytensä hukuttamalla omantunnon äänensä ryhtymällä pahan lähettiläiksi vallan- sekä rahanhimossaan vain siksi, että EU:n mielisairaat umpimieliset täysin todellisuudentajunsa menettäneet valkoisen rodun kansanmurhaan tähtäävät äärikommunistit ovat sairaissa mielissään hengittäneet tuon kieroutuneen ihmismielen utopian tuotoksia näkemään kaiken sen tuottaman verenvuodatuksen ja raakalaismaisten ihmisoikeuksien sekä kaikkien hyveiden maahan tallaamisen olevan mukamas se pelastusrengas, joka pelastaa eurooppalaiset kansakunnat joltain sellaiselta minkä he katsovat olevan itselleen vaarallista, sillä nuo vallasta humaltuneet politiikkojen epäsikiöt aivan kuten muslimit, jotka ovat vuosisatojen sukurutsan tuloksena palvovat kuolemaa, verta ja väkivaltaa jumalansa nimissä, joka on kuin Baal, jonka pohjattomaan kitaan heitetään lakkaamatta uusia uhreja raivon ja kiihkon vallassa, johon ei näe yhdenkään ihmisapinan (oikean) sortuvan kuin korkeintaan rabieksen tuloksena saaden sen muistuttamaan niitä, joita suomalaiset poliitikot palvovat suurimpana jumalanaan, jonka miellyttämiseksi on uhrattava mahdollisimman monta suomalaista sielua heidän saatanallisten himojensa tyydyttämiseksi.

  Reply
  • 23.12.2018 at 20:46
   Permalink

   Nykyään pitää melkein olla saatananpalvoja jotta voi katsoa ja tykätä stand-up -komediasta. Alapää- yms. kornia sisältöä, joka ilmeisesti joitakin naurattaa?

   Tässä perhe-ystävällinen stand-up -komedia:

   https://www.youtube.com/watch?v=ytbfixTAu38

   ”Tim Hawkins *NEW Upload* – Clean Humor for the Family! HILARIOUS! 2017
   804,161 views”

   Reply
 • 20.12.2018 at 13:41
  Permalink

  Voiko lapsi itse haluta väkivaltaista joukkoraiskausta?

  Valtakunnan tasolla meillä on 10 puoluetta ja 183 edustajaa eduskunnassa, jotka eivät halua tehdä pienintäkään kiristystä pakolaispolitiikkaan. Tällä asetelmalla meidän tilanteeseen ei muutosta tule. Päinvastoin se muuttuu huonommaksi. Kustannukset kasvaa ja ne katetaan veroja lisäämällä ja supistamalla muita menoja. Lisäksi sillä hinnalla mitä naiset ja lapset maksavat henkilökohtaisilla haavoillaan ja vaurioillaan ei ole mitään väliä päättäjille eikä sille ole hintalappua. Se on jotain sellaista mikä on paljon suurempaa mitä hintalapulla voisi koskaan määrittää ja se tulee luontaisetuna yltiöpäisen ja sinisilmäisen auttamisen seurauksena. Ei vaan pysty millään käsittämään miten kukaan enää voi äänestää noita nykyisiä puolueita ja urpoja eduskunnassa,

  Reply
  • 20.12.2018 at 14:08
   Permalink

   Mikseivät äänestäjät mene kallonkutistajalle, tarkistamaan minkälanen mömmö saa hänet kerta toisensa jälkeen äänestämään vastoin omia ja lastensa intressejä?

   Reply
    • 23.12.2018 at 05:02
     Permalink

     Jos äänestäjät olisivat äänestäneet suoraa demokratiaa maahamme toteuttavia puolueita, olisi tulos ollut eri.

     Reply
     • 23.12.2018 at 16:34
      Permalink

      Kerro puolue joka tuota olisi koskaan tässä maassa toteuttanut, eli demokratiaa, niitä ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan.

     • 23.12.2018 at 21:18
      Permalink

      Et lukenut? Suora demokratia, edellisissä vaaleissa oli puolueita, jotka ajoivat. Toteuttamisvaiheeseen ei päästy, koska aivopestyt äänestäjät menevät lauman mukana. Vaikka ovat nähneet kerta toisena jälkeen, että edustuksellinen demokratia ei toimi, eivät äänestäneet näitä. Eivät osaa edes äänestää oman näkemyksen mukaisesti.

     • 24.12.2018 at 21:56
      Permalink

      Edellisissä vaaleissa.. juupa, eli sinun mielestä persut.. eihän Halla-aho haluakkaan muuta kun muuttaa suomen poliisiivaltioksi jossa totuutta islamista kertovat vaiennetaan kovalla kädellä, sekö on sinun mukaan sitä suoraa demokratiaa.

     • 28.12.2018 at 09:27
      Permalink

      Persut? Mistä olet saanut päähäsi, että Persut ajaisivat suoraa demokratiaa??

      Muutos-puolue.. Olisit tarkistanut faktat ensin?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Muutospuolue

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2015#Tulos

      Persut ovat virallisesti vain herättämässä rakentavaa keskustelua suorasta demokratiasta, kuten voit itsekin todeta heidän omilta nettisivuiltaan.

      ”Suoran demokratian uhat ja mahdollisuudet

      Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta ei liene kovin kaukaa haettua jos väitämme, että sadan vuoden päästä suora demokratia on pääasiallinen vaikuttamismuoto. Suoraan demokratiaan liittyy mahdollisuuksia, mutta myös uhkia. Jos kansanäänestyksiä järjestetään liian usein, saattaa niihinkin tulla vaaliväsymys? Toinen kysymys on eduskunnan rooli suorassa demokratiassa. Voitaisiinko ajatella eräänlaista osittaisen suoran demokratian mallia, jossa kansanäänestyksen painoarvo olisi esimerkiksi 40 prosenttia ja eduskunnan 60 prosenttia – vähän samaan tapaan kuin Euroviisuissa on välillä ollut kansan ja tuomareiden raati? Näitä asioita sietää selonteon käsittelyn aikana pohtia.”

      Nuoret persut ovat kylläkin suoran demokratian kannalla, mutta ovat alajärjestö:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suora_demokratia

     • 28.12.2018 at 09:29
      Permalink

      Mitä höpiset Persuista?? Heistä lähinnä nuoret ovat ilmaisseet olevansa suoran demokratian kannalla. Viime vaaleissa oli Muutos-puolue. Se ajaa suoraa demokratiaa.

 • 20.12.2018 at 15:50
  Permalink

  ”Entäpä naisjärjestöt. … kaikki järjestöt ovat hiljaa. … kiljutaan pienemmästäkin, mutta raiskauksista vaietaan, logiikka tässä?”

  Kyllä riittää meteliä, jos jonkin sortin julkkis on joskus menneisyydessä vähänkin taputellut, mutta näissä matuloisten raiskaustapauksissa ollaan täysin hiljaa.

  Logiikka löytyy suvakismista. Se on uskonnon kaltainen hurmostila, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, etenkään kantasuomalaisten todellisuuden kanssa. Tämä kaikki on sitä heidän ”uutta normaaliaan”, jota ei olisi koskaan tarvinnut luoda.

  Reply
  • 20.12.2018 at 17:33
   Permalink

   Nyt taisit iskeä asian toiseen ytimeen eli uskontoon. Tässä hieman kirkon kantaa:

   ”Ekumeenisella vastuuviikolla on lähettiläinä maahanmuuttajataustaisia naisia, jotka vierailevat kokemusasiantuntijoina eri tilaisuuksissa esimerkiksi seurakunnissa ja kouluissa. Tilaisuuksia on jo yli kuusikymmentä, tapahtumatiedot löytyvät Vastuuviikon verkkosivuilta. Kertomuksissaan nämä naiset kuvaavat oman kokemuksensa kautta naisten oikeuksien tilannetta lähtömaissaan sekä maahanmuuttajanaisen näkökulmasta Suomessa. He kaikki haluavat puolustaa ihmisoikeuksien toteutumista omalla äänellään ja omilla kasvoillaan. Heillä on myös kokemusta tai näkemystä sellaisista naisten oikeuksien vakavista loukkauksista, joista olemme täällä Suomessa usein kuulleet vain osana tilastollista uutisointia.”

   Kuten tästä näkyy niin kirkolla ja suomalaisilla naisilla päähuomio on ULKOMAISTEN naisten hyvinvoinnissa niin täysin, että ovat sokeutuneet oman takapihan tapahtumille jo täysin ja lasten joukkoraiskaukset eivät mahdu muutenkaan heidän agendalleen. Hehän ovat keskittyneet naisten ja tyttöjen tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin. Tyttölapset eivät kuulu joukkoon. Eikähän nyt muutenkaan suomalaista rauhan uskovaisen raiskaamaa naista tai tyttöä voi viedä kertomaan vastaavia kokemuksiaan. Sehän olisi rasismia ja vihan lietsomista kansan ryhmää vastaan.

   Reply
   • 23.12.2018 at 05:06
    Permalink

    YLE -propagandassa kommentoitiin Oulun tapahtumia jo erittäin väsyneellä retoriikalla, että ”kyllähän suomalaisetkin”… Tämän kommentin toi erään femakko-lehden päätoimittajatar pöytään.

    Reply
   • 4.1.2019 at 10:52
    Permalink

    ”Ekumeenisella vastuuviikolla on lähettiläinä maahanmuuttajataustaisia naisia, jotka vierailevat kokemusasiantuntijoina eri tilaisuuksissa esimerkiksi seurakunnissa ja kouluissa. ”

    Pitäisikö itkeä vaiko nauraa? Miten kornia kaikesta on tullutkaan??

    Mikseivät kirkot tuo esille raiskattuja tyttöjä kokemusasiantuntijoiksi, vaan raiskaajien edustajat???

    Raiskatut tytöt voisivat kertoa, miten allahu akbaria huutava kiihkomuslimi tuhosi hänet. Näin seurakuntalaiset voisivat vakuuttua entistä lujemmin että kristinusko on oikea, ja islam on paha.

    Reply
 • 20.12.2018 at 23:10
  Permalink

  Nykysuomi on näköjään saanut yhden vihaisen suvakin kommenttiosioihin näyttämään verbaalista osaamistaan. (Markkatakaisineroeurosta)

  Onko omat näpit sotkettuna monikulttuurisuusunelmaan vai mikä se saa miehen tuollaiseksi – epämieheksi?

  Reply
  • 21.12.2018 at 09:52
   Permalink

   Kuule, sinä olet anarkisti ja somali, jos alat satuilemaan että olen suvakki.
   Katso google tilini ja tule sen jälkeen satuilemaan että olen joku helvetin suvakki.

   Reply
  • 3.1.2019 at 15:20
   Permalink

   Jännää miten Suomen valtaklikki toitottavat ”vihapuheesta”. Mitä viha on, ja miten se eroaa raivosta?

   Juutalainen arvovaltainen nettijulkaisu kertoo, yrittäessään mollata Ranskassa syntynyttä keltainen liivi -liikettä:

   ”“Anger” was from the start the key word of the movement, but “fury” is more adequate. Anger is an articulate motive against something, calling for compensation, or some other redress of grievances. Fury is a blind emotion, a calling for revenge or scapegoating.”

   Viha on siis oikeutta tai oikeudenmukaisuutta vaativa reaktio, kun taas raivo on sokea tunne, kostoa tai vastaavaa vaativa.

   Kumpi edustaa vihaa, kumpi raivoa, sokeaa toimintaa tunteiden vallassa?

   1. Isänmaalliset, jotka ovat huolissaan muun muassa lain määräämän sananvapauden, lastensa turvallisuuden ja maamme itsenäiseen hyvinvointiin liittyvien asioiden tiimoilta.

   2. Suvakit, jotka unelmansa toteuttamisen vimmassa haluavat tukkia muiden suut, kykenemättä dialogiin tai järkevään toimintaan. Esimerkki järjettömästä suvakkiudesta:

   Vaaditaan muovikassien käytön lopettamista, samalla kun tuodaan, tai ainakin kovasti yritetään saada pakkasia paukkuvaan maahamme jopa miljoona ihmistä matalan hiilijalanjäljen maista.

   Sama kuin jos halutaan rauhaa yhteiskuntaan, ja tuodaan maa täyteen levottomia ihmismassoja sotien ja rappiollisen kiihkolahkolaisuuden alueilta.

   Reply
 • 21.12.2018 at 06:04
  Permalink

  Miksi media sitten on hiljaa mm. tahoista ( ehdokkaat ), jotka haluavat olla kansan edustajia ILMAN puoluekuria ?

  Nimenomaan puoluekurilla on Suomi laitettu suohon; tehty PL 118 §:n mukainen kastijärjestelmä Suomeen; varastettu miljardeja ( ”laki 444/2012” ) ; myyty kansallisomaisuutta mm. Nesteen osakkeita, jotta Orpo yms voi ennen vaaleja kehua ”velkaa” maksettavan takaisin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen.

  Pättäjämme ovat siis kusseet housuun ennen vaaleja; lämmittää hetken ja sitten tulee kuoleman kylmä ?

  Kaikkein parhaiten tuottavien valtionyhtiöiden ja luonnollisten monopolien myynti ei todellakaan ole Suomen kannalta todellakaan ole mikään järkevä ratkaisu !

  Mihin Suomen ulkomaanvelat sitten on käytetty ? Julkisen hallinnon ylisuuriiin palkkoihin; ylisuuriin eläkkeisiin ja pankki- ja EU-järjestelmän tukemiseen !

  Laskekaapa EU-hallinnon kulut, kun mukaan lasketaan eläköityneiden eläkkeet hallintokuluineen.

  Miksi näitä kuluja ei julkisesti ilmoiteta kansalle eli maksajille ?

  Kansan työllä keräämää omaisuutta koko ajan ulosmitataan mm. ylisuurilla asumisen maksuilla; energiavero; kiinteistövero; lämmityspolttoaineiden vero …. päästökauppa …. lista on loputon ja lisää keksitään koko ajan .

  Suomen lopullinen tuho alkoi 2008 vakuutusmaksuveron keksimisestä; näiden ylisuurten lakisääteisten vakuutusmaksujen seurauksena työn teettämien Suomessa maksaa kaikkia kilpailijamaita enemmän.

  Järjestelmän tehostamiseksi Vakuutusyhtiöiden keskusliitto OSTAA haluamaansa ”lainsäädäntöä” miljoonilla vuosittain !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”…. Suomen perustuslaki 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Laki 444/2012 jopa 3 miljardin euron varastamiseksi pineyrityksistä ja runsaasti ”lakisääteisiä” ja pakollisia ”vakuutusmaksuja” !

  Suomessa siis lainsäädännön käytännössä päättää eduksunnan lahjoneet tahot ?

  Syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty 9.12. 2005 lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi …. kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ja jätetty käsittelemättä .

  Tästä virkarikosten tutkinnan estävästä järjestelmästä valitettu Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen 2006 – 2008 ( EIT 24221/06 ) aineisto jätetty käsittelemättä ja tuhottu 27.3. 2009 ).

  Tuhoaminen tapahtui EOA kanslaipäätöksen 1350/4/08 mukaisissa olosuhteissa: Eduksunnan oikeusasiamies ei voi tutkia jääviyksiä tuhota Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa; ei vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö .

  EIT siis tuhoaa 99 % Suomessta sinne läheteystä aineistosta tällä menttalitettilla; arvatkaapa käsitteleekö se PL 118 §:n mukaisia ihmisoikeusloukkauksia Suomen kansalaisia kohtaan .

  EIT:n siis pitäisi saada toimivalta, kun Suomen ”oikeusjärjestelmä” on toimivallaton …. miten tämä kaikki on saatu salattua vuodesta 2005 lukien ?

  Pl 118 § siis on VALTIOPETOS valtiopetosten salaamiseksi !

  Reply
 • 21.12.2018 at 18:16
  Permalink

  ”Kivapuhuja”
  Siinä se suvakki kokeilee raotella taas valheilla, ei oikein vain pikku suvakin siivet oikein kanna.
  Ettei olisi ite Polpon paskasukkaämmä asialla.

  Reply
 • 21.12.2018 at 21:43
  Permalink

  Kenen sekopään ratkaisu pedofiiliraiskailuun on tuottaa maahan lisää pedofiileja? Ehken haluakaan tietää, koska lähtisi vihapostia menemään. Koskeeko tuo suomalaisiakin miehiä? Et saa pilua, joten saat raiskata lapsia, ellei valtio hoida muuta nussittavaa. Sairasta ajatellakaan, että sama koskisi myös vääränvärisiä.

  Parempaa väkivaltaa. Ei ihme, että lapset pelkäävät. Ja terroristit saavat 1v 11kk ehdollista, taas?

  Reply
  • 28.12.2018 at 09:36
   Permalink

   Varmaan samojen sekopäiden, joiden mielestä parasta ilmastonmuutoksen ja luonnontuhon torjumista on tuoda tänne etelän aavikoilta kymmenen miljoonaa ahnetta kerskakuluttamaan? Eli globalistien, YK:n johtoporsaiden, Soros- ja Clinton -rikollis-syndikaattien, koko Deep State -globalistimafian jne.

   Nämähän eustavat sitä ”parempaa tietämystä, maailman pelastamista ja väkivaltaa.”

   Reply
 • 21.12.2018 at 23:05
  Permalink

  Pääsyy lienee se, ettei kukaan halua tunnustaa, että meitä vastaan on hyökätty, että olemme sodassa ja päättäjämme ovat siinä mukana. Humaani ja suvaitsevainen maailmankatsomus sivistyneellä tavalla ratkoa asioita on iskostettu meihin niin syvälle, että se halvaannuttaa sekä kykyä tajuta asiasta olennaisin ja tehdä sille mitään. Monille tavan kansalaisille on tärkeintä korostaa oikeiden pakolaisten erottaminen jihadisteista tyyliin eiväthän kaikki Lähi-Idästä tulleet raiskaa sekä se, että ongelman ratkaisemiseksi on saatava demokraattinen yksimielisyys. Nämä kunnon kansalaiset tuntuvat toivovan, että kaikki valtamediat yhdestä suusta tunnustavat, että r******s, etenkin lapsen r******s, on rikos, niitä tekevät pääasiassa muslimimaista tulevat asepalveluikäiset miehet ja että nämä tekevät niitä heikentääkseen valloitettavaa yhteiskuntaa. Kansalaisten unelma huipentuu siihen, että tsaari, kenraalikuvernööri, senaatin ja kansanedustuslaitoksen edustajat pitävät puheen, jossa he myöntävät olleensa väärässä. Ehkäpä jopa Antifan merkittävimmät jäsenet sekä kaikki Rajat auki -aktiivit saavat jonkin rangaistuksenkin. Ja koska mieltään sortoa vastaan osoittaa vain Venäjän tukema äärioikeisto, ei kukaan jotakin keskenään yhdenmukaiset puolueohjelmat omaavista valtapuolueista äänestävä halua edes osallistua mielenosoituksiin. Tärkeintä on, ettei tule yhdistetyksi natseihin, holokaustiin, juutalaisvainoihin ja rasismiin.

  Kuluneen noin 100 – 150 vuoden aikana demokratiaa ja kansansivistystä meihin on vähitellen juurtunut ajatus, että mielipiteillämme on väliä ja mielipiteistämme on tullut juuri se pyhä lehmä jota palvotaan. Meillä jokaisella on päämme päällä oma mikrouniversumi, joka koostuu erilaisista teeseistä siitä, kuinka asioiden tulisi olla. Tämä mikrouniversumi on kuitenkin etenkin toisen maailmansodan jälkeen irtaantunut yhä enemmän konkreettisesta todellisuudesta ja elämän lainalaisuuksista. Hyvä esimerkki lienee se, että natsit ja heidän ihmeelliset seikkailunsa keskitysleirien ja kristalliyön satumaailmassa on ihmisille yhä ihmiskunnan suurin hirmuteko, vaikka Stalin, Pol Pot ja Mao tappoivat kommunismin nimissä moninkertaisesti enemmän ja islamin noin 250 miljoonan uhrin lista karttuu joka päivä.

  On osa hengen lainalaisuuksia, että muutos alkaa itsestä. Tämä koskee myös maailman parantamista. Mutta myös sen, jota halutaan muuttaa tulee olla halukas muuttumaan ja tulkita viestit niin, että häneltä halutaan muutosta. Monet suomalaiset tuntuvat uskovan taiten kerrottuun ja journalistisella yksityiskohtiin ja yksittäisiin ihmiskohtaloihin paneutuvalla ammattitaidolla laadittuun satuun Suomeen tulevista pakolaisista. Ja eiväthän oikeat pakolaiset raiskaa, vaan ovat kiitollisia saamastaan avusta ja tekevät parhaansa sopeutuakseen tähän hyvään ja yltäkylläiseen maahan. Samoin uskotaan että protestanttisella etiikalla toimiva kotoutusjärjestelmämme ja äitien hyvätapaiseksi kasvattama poliisimme huolehtii lopusta. Riittää että toivotame luku- ja kirjoitustaidottomat imaamien 600-luvulta aivopesemät paimentolaiset tervetulleiksi, emme katso heitä kieroon ja annamme lastemme leikkiä heidän kanssaan. Emme myöskään hauku heitä apinoiksi, ählämeiksi emmekä n-sanalla varsinkaan. Saati, että rasistisesti puuttuisimme heidän kulttuuriinsa mitenkään. Ja tärkeintä on muistaa, että raakuudessaan ennenkuulumattomat raiskaukset, törkeydessään tavattomat hyväksikäyttötapaukset ja terroristisessa tarkoituksessa tehdyt murhat ovat yksittäistapauksia. Kyllähän suomalaisetkin murhaavat, raiskaavat ja myös hyväksikäyttöä esiintyy. Jostain kumman syystä vaikuttaa kuitenkin siltä, että raiskausten, hyväksikäyttötapausten ja terroristisessa mielessä tehtyjen murhien ja tulokkaiden kulttuurien/uskontojen välillä on jokin näkymätön yhteys, joka näkyy jopa tilastoissa, vaikka ne, jotka eivät ole saaneet Suomen kansalaisuutta jätetäänkin pois.

  Jotakin kotouttamisjärjestelmässämme on vialla, koska ensinnäkin kaikki maahanmuuttajanaiset ilmeisesti eivät ole kuulleet siitä, että nainen Suomessa on tasa-arvoinen. Ilmeisesti tieto asiasta ei ole saavuttanut heidän miehiäkään. Lastenvaunuja lykkivien jätesäkkien eri versiot tuntuvat lisääntyvän eksponentiaalisesti piittaamatta siitä, että jopa moni sukupuolineutraalista vessasta aivo-orgasmin saava on nykyisin sitä mieltä, että maassa maan tavalla. Kotouttamisjärjestelmäämme ei myöskään ole luotu massamaahantuloa varten, vai lähettikö valtiovalta vain 50 000 taistelijalle väärän viestin paimentamalla varusmiehet kantamaan heidän laukkujaan ja järjestämällä bussikuljetukset notkuvien pöytien äärelle.

  Vaikka meillä olisikin tehokkaita keinoja karsia raiskausta aseenaan käyttävät islamistitaisteljat ja karkoittaa heidät maasta pysyvästi, unohdetaan se, että suvaitseva yhteiskuntamme mahdollistaa koko ajan uusien kalifaatin sotilaiden synnyn. Se, että naisen asema on heikko, he joutuvat jäämään kotiin synnyttämään ja kasvattamaan lapsia ja verhoamaan kehonsa tai ainakin hiuksensa ja tämän mallin annetaan jatkua sukupolvelta toiselle, toimii kulttuurisena kehtona islamistitaistelijoille. Samalla tavalla se, että tyttölasten on puettava päälleen nämä musliminaisen vaatteet, kertoo siitä että islamiin profeetan esimerkin mukaan kuuluva kulttuurinen piirre nähdä lapset seksuaalisina olentoina on siirtynyt myös Suomeen.

  Tärkeintä kuitenkin näin joulun alla on muistaa, että elämme yltäkylläisyydessä. Meidän on tingittävä esi-isiemme työllä rakennetusta turvallisuudesta ja vauraudesta, jotta voimme olla hyviä ihmisiä. Tässä on kuitenkin pakko kysyä, kenen silmissä meistä tulee hyviä ihmisiä, kenen tunnustusta kaipaamme. Kuka on se auktoriteetti joka näpäyttää karttakepillä sormille, jos haikailemme aikaa, jolloin klo 10 illalla oli turvallista kulkea bussipysäkiltä kotiin ja lapset saattoi päästä yökylään kaverille pelkäämättä profeettaa esikuvanaan pitäviä.

  Jostain kumman syystä turvallisuuden ja vakauden tunne vain on kadonnut johonkin. Samoin luottamus jopa toiseen samaa kulttuurista koodia kantavaan, onkohan se lisää paimentolaisia Suomeen aktiivisesti ajava maanpetturi.

  Reply
  • 23.12.2018 at 05:20
   Permalink

   ”Se, että naisen asema on heikko, he joutuvat jäämään kotiin synnyttämään ja kasvattamaan lapsia ja verhoamaan kehonsa tai ainakin hiuksensa ja tämän mallin annetaan jatkua sukupolvelta toiselle, toimii kulttuurisena kehtona islamistitaistelijoille.”

   Tähän liittyy myös aspekti, että erottamattomana osana islamin ”kulttuuria”, tyttölapset naitetaan ukolle, joka laittaa lapsen paksuksi imaamin käskystä, jotta syntyisi lisää synnyttäjiä valloittamaan kohdemaa lisääntymällä, tai tarvittaessa ”pyhällä sodalla ”.

   Kun lapsi kärsii äärettömästi ryöstetyn lapsuutensa vuoksi, hellan, synnytyshuoneen ja nyrkin välissä, katkeroituu tällainen lapsiäiti usein, ja silloin tällöin lähettää tällainen tuskassa elävä äiti lapsensa kuolemaan itsemurhaiskuun, tai kouluttautumaan terroristisoluun. Suuressa tuskassa elävä äiti haluaa eroon tuosta lapsestaan, joka muistuttaa häntä joka sekunti pahasta miehestään, joka on käyttänyt häntä, alapääsilvottua lahkon orjaa, hyväkseen rajattoman kivuliaasti. Mahdollisesti on tämän äidin tyttöystäviä tai sisaria kuollut alapääsilvonnan tai tämän jälkeisen synnyttämisen komplikaatioihin.

   Reply
  • 28.12.2018 at 09:47
   Permalink

   ”On osa hengen lainalaisuuksia, että muutos alkaa itsestä. ”

   Islamissa ei ole mitään mahdollisuutta millekään ”muutokseen joka alkaa itsestä”. Islamin perus-peruskivi on se, että on vain ulkoisia syitä kaikelle, ja itsestään heikkouksia etsimään ryhtyy vain täysi rääpäle.

   Satojen muslimipotilaiden tuloksettomaan ”auttamiseen” kyllästynyt psykologi kertoo:

   https://hommaforum.org/index.php?topic=97981.0

   ”Miksi islamilainen psykologia jäi keskiajalle”

   Reply
 • 22.12.2018 at 09:24
  Permalink

  Emme ainoastaan ole hyökkäyksen kohteena, vaan antautumassa päättäjien, valtamedian ja muiden auktoriteettien painostamana viholliselle. Kun tulee loukatuksi tai joutuu väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi, on normaalia tuntea ja ilmaista vihaa. Kyseessä on säilymisviettiin liittyvä puolustusmekanismi. Samalla tavalla asetumme puolustamaan läheisiämme, ihmisiä joilla on säilymisellemme merkitystä. Miksi siis emme saisi asettua puolustamaan omaa kulttuurista traditiotamme. Juuri kulttuurimme, tapamme toimia, asennoitua ja ajatella, on asetettu vastakkain vieraiden kulttuurien ja uskontojen kanssa. Kun tulijat saavat säilyttää omansa, mutta meidän symboliemme on annettava tilaa ja väistyttävä, on silloin tulijoiden kulttuuri asetettu edelle. Elämän lainalaisuuksien mukaan tulijoilla siis on valtaa. Oma kulttuurimme on hävinnyt sodan ennen kuin se on alkanut. Päättäjämme ja muut auktoriteettimme valtamedia äänitorvenaan on asettunut vihollisen puolelle ja käskee meitä laskea aseemme. Mihin tämä valta perustuu, millä tavalla vihollinen on niin paljon yläpuolellamme, meitä edistyneempi ja edustaa tulevaisuutta taantuvan länsimaisen sivilisaation jälkeen. Mitä opimme näiltä luku- ja kirjoitustaidottomilta paimentolaisilta. Mitä saamme heiltä?

  Reply
 • 22.12.2018 at 12:08
  Permalink

  Isot instanssit on valjastettu psykologiseen sodankäyntiin länsimaiden asukkaita kohtaan, joita globalistieliitti pitää liian hankalina suoraan alistettaviksi. Pelon ilmapiirin luominen mm. false flag- tai avustetuin terrori-iskuin lamaannuttaa väestöt. Raiskauksia voi pitää eräänlaisina pienen mittakaavan terrori-iskuina. Lamaantuneelle ja pelokkaalle väestölle on helppo perustella poliittisten tai taloudellisten oikeuksien rajoittaminen turvallisuuteen vetoamalla. Myös virkakunta hämmentyy ja menettää moraalisen ryhtinsä.

  He who gives his freedom for safety gets none of them. –Thomas Jefferson

  Reply
 • 22.12.2018 at 13:39
  Permalink

  Paljonkohan ympäri Suomen on näitä joukkoraiskaus, grooming tapauksia?
  Taatusti paljon niitä mitkä ei tule viranomaisten tietoon, ja ne mitkä tulee niin halutaan salailla ja hyssytellä.
  Sitten vahingossa jonkun somen kautta tulee ihmisten tietoon, niin sitten vasta poliisi ja media pakon edessä reagoi ja tiedottaa.

  Reply
  • 22.12.2018 at 23:34
   Permalink

   Vanhemmat jos salaavat ja häpeävät sitä etteivät huolehdi lapsistaan. Sivullinen voi tehdä rikosilmoituksen jos näkee lapsen pyörivän hyväksikäytettävänä. Poliisi kyllä tutkii tietoonsa saaneet vaikkeivät lapsen nimeä mediaan revittelekään. Jos vielä joku perhetutti juotella ja käyttää lasta tai isäpuoli,. Voi olla ettei haluta oikeuteen.
   Vain 17 % alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista on tuomittu mamuja.

   Reply
   • 23.12.2018 at 00:49
    Permalink

    Entä joukkoraiskaukset? Veikkaanpa, että etenkin lasten joukkoraiskauksissa mamujen prosentit lähentelevät 100%. Vai onko se sama raiskaako lapsen yksi vai seitsemän aikuista?

    Reply
    • 23.12.2018 at 06:22
     Permalink

     Etkö ymmärrä lukuja? 17 % on mamuja. Se ei ole joukkoraiskaus jos tyttö kuukausikaupalla pyörii eri miesten asunnoilla. Oulussa on kakdi suomalaismiesten puskaraiskaus 15-vuotiaan. Se on joukkoraiskaus. Hyväksikäyttö on rikos, ei tarvitse vääntää sitä raiskaukseksi.

     Reply
     • 23.12.2018 at 19:04
      Permalink

      Tässä urpo vielä kaappaus iltalehden artikkelista:
      ”Lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä (lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö) tilastoitiin viime vuonna 752 kappaletta.Lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ulkomaalaisten tekijöiden osuus oli 17,7 prosenttia.”

      Missä näet tuossa tietoa lapsen raiskauksesta? Opettele hyväksikäytön ja raiskauksen määritelmät! LASTEN RAISKAUKSET JA LASTEN JOUKKORAISKAUKSET löytyvät määritelmän mukaan törkeiden raiskausten tilastoista ja niitä ei ole julkaistu. Niissä nuo prosenttijakaumat ovat varmasti erilaiset ja Oulussa puhutaan hyväksikäytön ohella myös törkeistä raiskauksista!

  • 28.12.2018 at 12:37
   Permalink

   Mitä se pöh selittää? ”tulla viranomaisten tietoon”??

   Tässä on kyse mafiatouhusta, nämä etelän kultapojut tarvitaan etsimään ne tyttölapset jotka helposti saadaan huume- yms.- kuvioihin, ja erotettua perheestä. Näistä kehitetään sitten eliitin lapsipornoilulle kauppatavaraa, sekä elinsiirtoihin, rituaalimurhiin ja muuhun deep state -rikollisuuteen.

   Huostaanottobisnekset eivät tuota tarpeeksi uhreja laajentuneelle saatananpalvontakultti-rikollisuudelle. Tarvittiin tehokkaampi systeemi, joka on esimerkiksi Englannissa tuottanut jo satoja tuhansia tyttöuhreja (nämä siis tiedossa olevat).

   Vai että tulla viranomaisten tietoon? Vaikuttaa kyllä siltä, että kysymys kuuluisi, milloin koko kuvio valkenisi kansalle, jotta sille saataisiin stoppi?

   Reply
 • 22.12.2018 at 23:30
  Permalink

  Puhuttiin tässä jouluvieraiden kanssa. Yksimielistä, kyllä vanhempien pitää joka hetki tietää 10-15 vuotiaiden oli paikka, kaverit ja menemiset. Sosiaalitäti kertoi että vanhemmat vaan sanovat, kuka niitä koko ajan vahtii ja pyöritteli päätään 12-vuotiaille narkkariksi, koulupinnareille, raskaana oleville.
  Ei tanja, jos olet äiti, enemmän lapsiisi huomiota. Oulussa ei ollut puskaraiskareita vaan tyttöjen sopimia tapaamisia. Lasta ei saa käyttää hyväkseen, mutta Tanja, vanhemmat eivät voi asiaa jättää roistojen vastuulle vaan itse on kannettava vastuu lapsistaan. Holtiton ei tiedä missä lapsi on, vaan jättää heitteille rikollisten käsiin.

  Reply
  • 23.12.2018 at 05:34
   Permalink

   Myös valtamedialla on verta käsissään tässä. He ovat järjestelmällisesti ja kuvottavasti, salanneet esimerkiksi Englannin ”grooming” -jengien touhut, ja miten samanlainen on leivämässä maahamme. sensijaan että varoittaisivat, laittaa YLE asiantuntijakeskusteluihinsa feministejä, jotka harhaisina kommentoivat tulijoiden tuhoisaa toimintaa lapsiimme puolustautumalla, että ”kyllähän kantasuomalaisetkin..”.’

   Valtamedia sepittelee keksittyjä tarinoita ”ihanista mamuista”, jotka sopeutuvat ja ovat kelpo kansalaisia.

   Kerta toisensa jälkeen ovat nämä valtavalhemedian otsikoihin nostamat lemmikit paljastuneet kusettajiksi, osan heistä joutuen rikos-syytteiden kohteiksi.

   Oulun joukkoraiskaus-tapauksessa paljastui, että valtamedia oli ylistänyt aikanaan ”pääraiskaajaa” upeana monikulttuurisuuden mannekiinina, joka haluaa poliisiksi Suomessa…

   Tästä huolimatta valtamedia, sopimuksilla koulutuslaitoksemme kanssa, ujuttavat samaa vastuutonta valhetta lapsillemme, että ”mamut viattomia, ole heidän kanssa, tutustu, monikultuurisuus on rikkautta ja turvallista”.

   Reply
   • 23.12.2018 at 10:05
    Permalink

    Onkohan tuo Immosen vaimon tai Tynkkysen sulhon sopeutuminen myös vain satua? On niin käsittämätöntä kun islamin vastustaja nai musliminaisen.

    Reply
    • 23.12.2018 at 11:04
     Permalink

     Itseänikin on tuo askarruttanut. Ajattelen tällä hetkellä niin, että on ero siinä, vastustaako islamia ylipäätään, vaiko islamilaisten, maamme seesteiseen kulttuuriin yhteensopimattomien, raakojen käytäntöjen ja niiden tuoman turvattomuuden lisääntymistä kansamme heikompiin kohdistuneena.

     Esimerkkejä:

     Taqiyya – järjestelmällinen ja tavoitehakuinen, petoksen määritelmän täyttävä valehtelu ja teeskentely, päämääränä kusettaa kohde tekemään tai reagoimaan haluamalla tavalla. Islamissa kun ei ole muita ihmisiä kuin musilmit, muut ovat kuffareita, elukoita joita voi teurastaa kuin kärpäsiä.

     Jihad – itse oppiin erottamattomana osana kuuluva kilpailu alueen resursseista, naisista, vallasta ja siitä, minkälaisia ajatuksia pitäviä ihmisiä sallitaan pitää henkensä.

     Mitä tulee Immosen jne. vaimoihin, yksilötasolla ei voi yleistää. Voisit kysyä mainitsemiltasi henkilöiltä itseltään.

     Suomeen nyt kohdistuva kansainvälisen deep-state -rikollismafian globalisti-hyökkäys on monitahoinen ja monitasoinen. Tynkkysen tai Immosen vaimo voi olla yhtä hyvin islamin tyranniaa pakeneva tavallinen ihminen, kuin vaikkapa peräti NATO-agentti, jolloin tämä islam-vaimo on esimerkiksi koulutettu soluttautuja.

     Reply
 • 22.12.2018 at 23:39
  Permalink

  Tanja. Olet lukenut sitä väärää rasmusta, teidän mamuintoilijoiden tekemää feikkiä, josta tuon Lokan lausahduksen lainaat. En pyrkisi minnekään, jos olisin noin narrattava.

  Reply
  • 23.12.2018 at 05:46
   Permalink

   Jos on feikkiä, laita tähän Tanjan jutusta feikin korjaava fakta, lähteineen? Mutta sitähän ei sinulta koskaan saa, todisteita väitteillesi?

   Et osannut laittaa mainitsemaasi ”Lokan lausahdusta”, että mikä se on, tämä vie pohjaa siitä mitä sanot.

   Jos tarkoitit jutun otsikkoa, niin se ei ole ”Lokan lausahdus”, vaikka hän mahdollisesti on siteerannut sitä. Se on Iltalehden otsikosta.

   Iltalehden jutussa on lause ”Se on niin väärin että pitää pelätä”.

   Jutussa itse asiassa paljastuu, kuinka paljon ”grooming” -toimintaa nämä etelän ihmeet harjoittavat lapsiimme, mutta lehti ei silti mitenkään kyennyt varoittamaan lukijoitaan, että tämä ei ole normaalia, eikä sitä pidä suvaita. Iltalehti ei edes kyennyt ihmettelemään, miten miljoonia käytetään ”vihapuhepoliisien” palkkaamiseen, mutta tyttömme jätetään nettipoliisin toimesta näiden juoniaan punovien groomaajien armoille:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e53bfa3-c3b9-4d47-b8e5-5182d9ede97e

   Reply
   • 23.12.2018 at 05:54
    Permalink

    Korjaan edellistä tekstiäni: On Iltalehti varoittanutkin, ovat toistaneet Poliisin varoituksen.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ccff8bff-380f-45c4-941a-2d7649556216

    Taas vähätellään ilmiön vakavuutta, miten se heijastaa samaa kehitystä, jossa Englannissa on jo raiskattu sekä joukkoraiskattu satoja tuhanisa tyttölapsia. Oulun tapahtumat tuodaan tässä esille ”yksittäistapauksina”, tuota termiä käyttämättä:

    ”Hän uskoo, että ainakin yksi syy tämänkaltaisten tapausten yleistymiseen on pikaviestipalveluiden suosio.

    – Jotkut sitten käyttävät tällaista kanavaa hyväkseen.”

    – – –

    Tämänkaltaisten tapausten syy on yksiselitteisesti se, että pidämme typerästi rajat auki, jotta ”veren haistavat saalistajat” pääsevät vapaasti maahamme tuhotöitään tekemään lapsiimme.

    Hävetkää, iltalehti, taas paljastuitte lastemme ja perheiden viholliseksi.

    Reply
    • 23.12.2018 at 10:02
     Permalink

     Jos vanhemmat eivät valvo lastensa netin käyttöä ja karsi ei toivottuja miehiä pois lapsen somesivuilta, vanhemmat vihaavat lastaan. Normaalit vanhemmat valvovat lasten touhuja, ei 10- vuotias tee nettitrolli ja kuukausikaupalla pyörii miesten asunnoilla jos vanhemmat välittävät.

     Reply
     • 23.12.2018 at 11:09
      Permalink

      Tiettyyn pisteeseen asti olen tuosta samaa mieltä. Mutta.

      Lasten vanhemmat on myös aivopesty media-uskovaisuuteen. Tämä aiheuttaa lepsuutta lasten some-käyttäytymisen valvomisen suhteen – ”eihän siinä vaaraa, TV ja koulun rehtori ovat kertoneet hyvää kultamunista”… jne.

   • 23.12.2018 at 06:27
    Permalink

    Väärän feikkirasmuksen lause on tuo, jota Lokka kikattajansa ksnssa on toistellut, on tuo, r******s kestää vain hetken jne.
    En pidä arvossa ihmisiä, jotka eivät erota pilasivua oikeasta rasmuksesta. Yleensä somessa ihmiset oikein näyttävät tyhmyytensä.

    Reply
    • 23.12.2018 at 10:43
     Permalink

     Kiitos että selvensit näkemyksesi. Nyt ymmärrän, mitä halusit sanoa.

     Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten, YLE ohjelmassa verrattiin Vastarintaliikettä suoraan 1918 tapahtumiin, ”1918 – 2018”. Tarkoittaako se, että samalla rinnastavat itsensä sen ajan punaisiin, eli kommunistista vallankumousta toteuttaviin kansanpettureihin?

     Reply
     • 24.12.2018 at 10:28
      Permalink

      Kiitos ad hominemeista. Loppuivatko asia-argumentit? Ei hätää, lasken räksyttävän koiran tasolle vajoamisesi alkoholin piikkiin.

 • 24.12.2018 at 17:23
  Permalink

  No Tanja, mitäs meidän pitäisi tehdä? Mitä sinä tekisit tai käsket tekemään että tilanne muuttuu? Mikä sinusta on ratkaisu ongelmaan?

  Päivänselvän asian ”esiintuominen” ei ole ratkaisu. Ongelman esiintuojalla pitää olla ratkaisu valmiina. Se että jos henkilökohtaisesti ihmettelee asioita tai vertaa Suomea esim. Viroon, se ei ole ratkaisu.

  Ja jos ei ole ratkaisuva/toimintavaihtoehtoa, ei koko ongelmaa kannata edes tuoda esiin. Kansa tietää sen jo.

  Reply
  • 24.12.2018 at 18:15
   Permalink

   Kansa tietää, tai ei tiedä, aina on hitaita yksllöitä joilla ”raksutus” ei käy oikeaan suuntaan vaan suvikkirummutus vie järken, joten aina on hyvä tuoda tilannetta esille vaikka ratkaisua ei olisi esittää.

   Reply
   • 24.12.2018 at 20:10
    Permalink

    Komppaan. Ensimmäinen askel asioiden korjaamisessa on juuri ongelman tiedostaminen.

    Maamme rikollishallinto haluaa katkaista ”kapinan” heidän kansanvihollis-toimintaa kohtaan heti alkuunsa, kieltämällä jo itse ongelmien tiedostamisen, tekemällä niistä tiedottamisen ”rikolliseksi”. Koulutus valjastetaan, yhdessä manipuloitujen tiedotusvälineiden kanssa, erittäin tehokkaaksi aivopesukoneistoksi, meidän lapsiimme kohdistuen. Näin toimittin myös Neuvostoliitossa.

    Ilman viheltäjiä ei USA:n deep state -rikollisuudestakaan tiedettäis niin paljon kuin nyt tiedetään. Sitten pitäisi vielä löytyä tahtotilaa plus resursseja tehdä jotakin asialle.

    Reply
 • 4.1.2019 at 04:51
  Permalink

  Zionistien hallitseman USAtanan käskystä Länsimaat ovat satoja vuosia teurastanut surutta luonnonrikkauksien takia muslimimaiden ihmisiä, viimeisen 18 vuoden aikana Afganistanissa, Irakissa, Libyassa ja Syyriassa on Länsimaat murhanneet ja vammauttaneet miljoonia ihmisiä.

  USAtanan johtamien ryöstelykoalitioiden sotilaat eivät ainoastaan tyydy sotilaallisiin operaatioihin, vaan syyllistyvät halukkaasti ja huvikseen myös siviiliväestön massamurhaamiseen ja kiduttamiseen, kuten tapahtui Irakissa Abu Ghraibin vankilassa.
  CIA:lla on myös ympäri maailmaa, myös Euroopassa, salaisia kidutusvankiloita, joissa syyttömiä ihmisiä kidutetaan ja murhataan.

  Afganistanissa Suomenkin HUUMEENTURVAJOUKOT vartioivat CIA:n unikkopeltoja.

  Irakissa suomalaiset sotilas- ja poliisikouluttajat kouluttavat miehittäjävaltion pyynnöstä itselleen mieleistä armeija- ja poliisikuntaa.

  Länsimaiden on syytä katsoa peiliin, jos läheisiään menettäneet muslimit kostavat.

  Suomeakin on zionistien helppo hallita, kun ensin hajoittaa takapajuisen kansan rivistöt toistensa kurkuista roikkuviksi kuppikunniksi.

  Nämä jälkeen jääneet Suomi-ensin ja muut vastaavat leijonariipuskaulat, eli evakkojätökset, sortuvat ala-asteen huuteluihin, sen sijaan, että oikeasti yrittäisivät ratkaista ongelmia.

  Idioottimaista hakata tyhmää päätään matuleireihin, matut on seuraus, ei syy, syylliset istuu eduskunnassa.

  Jopa yksinkertaisin ja alkeellisin olio tajuaa vaaran ja tunnistaa vihollisen

  Vuonna 2015 KOkaKOOMUS kutsui USAtanan 46000 ISIS-teroa Suomeen

  LÄNNENryöstelykoalitiotHYÖKKÄILEEsinneJAtänneSAAMMEpakoloisiaJAisisterojaELÄTETTÄVIKSEMME

  Reply
 • 7.1.2019 at 20:01
  Permalink

  Pelkäämiseen ja hallituksen idiotismiin suoraan liittyen…

  ”Hallitus vaatii tiukempia aselakeja, samalla kuitenkin pitäen rajat mahdollisimman auki, jotta ihan varmasta laittomien aseiden virta suomeen pysyy vuolaana”.

  Tämä on siis jälleen laskelmoitu EU/Suomi-mafian toimenpide ruokkia rikollisuutta ja mafia-väkivaltaa.

  Reply
 • 15.1.2019 at 06:32
  Permalink

  Miksi hyssytellään sitä, että islam on kivikautista kivenpalvontaa. Kyllä, Mekassa, islamin maailman pääkeskuksessa on musta kivi (meteori?), jota on jokaisen muslimin pakko käydä palvomassa pyhiinvaelluksessa ainakin kerran elämässään:

  https://www.youtube.com/watch?v=PWWyegxGnAY

  ”Mecca, and the Idolatry of Stone Worship”

  Piispa Askola, haluatko käytä siellä, palvomassa kiveä, kuten ihastuksesi ja seurakunnan varojen käytön kohteesi, muslimit, tekevät?

  Reply
 • 20.1.2019 at 14:45
  Permalink

  ”Ohhoh”
  Juu, tässä kyseisen kirjoittajan mukaan suomen pelastus, ei voi muutakun ihailla miten järkevä puoluevirirys oli kyseessä…..

  Reply
 • 22.1.2019 at 19:48
  Permalink

  ”Haluatko selvittää ketkä päättävät asioista ja ovat ohjaksissa, selvitä ketä ei saa kritisoida”.

  Tiedätkin että juutalaiset ja muslimit ovat ne, joiden kritisoimisesta rangaistaan kovimmin.

  Tämä johtunee siitä että suvakit, jotka valtamedian avulla levittävät itsestään mahtavan hyve-auringon imagoa, suorastaan korvaamatonta maailman pelastajaa tekevät itsestään kansakunnan edessä, itse asiassa pelkäävät.

  EU:n juutalaisten kattojärjestön johtaja onkin lausunut, että tekevät tiivistä yhteistyötä muslimien kanssa ottaakseen haltuunsa EU-maato omia tarkoituksiaan varten.

  Mahdollinen skenaario:

  Eräässä partasuiden kokouksessa tuolla itäisen Helsingin alueella päätettiin että pitää saavuttaa pari päämäärää:

  1. Ujuttaa taitava islamisti saarnaajaksi vankilaan, jotta saadaan tottuneita tappajia omiin riveihin.

  2. Pelotella päättäjiä niin, että tottelevat imaamin ja mullahin käskyjä Suomen johtamisessaan.

  Tämä saavutettiin tekemällä fyysinen uhkahyökkäys jonkun päättäjän perhekotiin. Päättäjät tajusivat että ovat vailla suojaa, ja attentaatin tekijä, vannoutunut islamisti, pääsi vankilaan. Saarnaamaan raiskauksista sun muista vankilaan päässeille muslimeille siitä, mitä heidän pitää tehdä kunhan pääsevät vankilasta, ja miten valmistautua vankilassa olon aikana.

  Possible skenario?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.