Reijo Tossavainen: Päiden irtileikkaamiset eivät hetkauta Suomen päättäjiä

Kaksi pohjoismaalaista naista tapettiin äärimmäisen julmalla tavalla Marokossa. Heidän päänsä leikattiin irti. Tekijät ovat ääri-islamilaisia ”rauhanuskonnon” edustajia.

HS-Pravda kertoo, että Tanskan pääministeri Lars Løkke Rasmussen kutsui murhia ”hirviömäiseksi rikokseksi” ja Norjan pääministeri Erna Solberg tuomitsi teot ”brutaaleina ja järjettöminä hyökkäyksinä viattomia vastaan”.

Pääministeri Juha Sipilä on hiljaa. Presidentti Sauli Niinistö on hiljaa. Ulkoministeri Timo Soini on hiljaa. Puoluejohtaja Antti Rinne on hiljaa. Puoluejohtaja Petteri Orpo on hiljaa. Puoluejohtaja Ville Niinistö on hiljaa. Puoluejohtaja Li Andersson on hiljaa.

Puoluejohtaja Jussi Halla-aho ei ole hiljaa. Perussuomalaiset eivät ole hiljaa. Marokkolaisten teot ovat äärimmäisen tuomittavia ja vastenmielisiä.

…..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

39 thoughts on “Reijo Tossavainen: Päiden irtileikkaamiset eivät hetkauta Suomen päättäjiä

 • 23.12.2018 at 19:44
  Permalink

  Jos nää herrat ja rouvat on shokissa ?

  Reply
  • 30.1.2019 at 15:52
   Permalink

   Shokissapa hyvinki taas on herrankekkulit,mutta luulis tuohon shokkiinki tottuvan kun useamman kerran viikossa joutuu olemaan shokissa.Suuria teeskentelijöitä nuo kekkulit on ,ei mitään muuta.

   Reply
 • 23.12.2018 at 19:59
  Permalink

  Onko tämä yksi lisäviite siihen että maamme hallintovalta on globalisti-pedofiili -kultistien kaappaama?

  Muita tähän viittaavia asianhaaroja:

  1. Tuodaan maa täyteen tunnetusti levotonta ja ”paperitonta” väenmassaa, jota on helppo taivuttaa valtaapitävien rikoksiin osallistumiseen, ja joita voidaan tarvittaessa laittaa syntipukiksi hallintovallan edustajien omiin pimeisiin tekemisiin.

  2. Kristinusko, jossa moraali ja ”lähimmäisen koskemattomuus” ovat korkealla arvoasteikolla, demonisoidaan, ja fanaattinen islam, ja samalla kaikenlainen okkultismi valtaa alaa.

  3. Lainsäädäntö suosii yhä enemmän rikollisia, jättäen uhrit yksin nuolemaan haavojaan.

  4. Seksuaalirikoksista hullun lieviä tuomioita, joiden taustalla voi olla kiristys, että tekijäksi lavastettu tai eliittimafian työkaluna (grooming- rituaalimurha- huume yms, tyypillinen globalistirikollisuus) toimiva rikollinen tuomitaan vain ehdonalaiseen, ja saa jäädä maahan, kunhan pitää turpansa kiinni.

  5. Eliitin ja valtamedian ”rakastamat” ihmisoikeusjärjestöt laiminlyövät rikosten uhreja, varsinkin silloin kun nämä ovat naispuolisia ja/tai lapsia.

  6. Outoja valtaan astumisia, kuten Tarja Halosen toteuttamat nimitykset, Anne Bernerin nousu ministeriksi saatuaan yhtäkkiä maamme kansalaisuuden, jne.

  7. Neuvostoliittomallinen ”ajatusrikosjahti”, joka palvelee hulluudessaan vain rikollisia mafiosoja, jotka haluavat pitää valta-aseman itsellään, kieltäen näin kokonaan kaiken demokraattisen prosessin, ja korvaten sen valtamedian kusetuspropagandalla pönkittämällä näennäis-demokratialla.

  Reply
  • 23.12.2018 at 20:22
   Permalink

   Pahimpia globalistirikollisuuden muotoja on Suomessa epidemiana riehuva yksityisten omaisuuden kavaltaminen ja siirtäminen esimerkiksi perintäyhtiöiden kautta eliitin kaviripiirille. Leino Kimmo on tuonut esille tätä jonkun verran.

   Jo yli puolet Suomen kunnista harjoittaa rikollista perintään liittyvää toimintaa. Huomaa ”kaunisteleva” kielenkäyttö alle siteeratussa jutussa asiaan liittyen. Vältetään puhumasta RIKOKSISTA ja YKSITYISOMAISUUDEN järjestäytyneen rikollisuuden mittakaavassa tapahtuvasta anastamisesta, sekä kansalaisista rikosten uhreina, jolloin oikeuslaitoksen pitäisi astua suojelemaan kansalaisia. On myös unohdettu kertoa uutisarvoltaan korkealle rankatuista ihmisten kotien siirtämisestä pienienkin velkasummien vuoksi eliitin kavereille ja sukulaisille ”huutokauppojen” avulla:

   ”Perintätoimistot päättävät
   kuntien puolesta

   Selvityksen mukaan kunnat käyttävät perintätoimistoja periäkseen suoraan ulosottokelpoisia saatavia, kuten päivähoitomaksuja.

   Tällaisia maksuja ei perintätoimisto voi kuitenkaan lähettää lain mukaan ulosottoon. Näin kuitenkin tehdään. Selvityksen mukaan yli puolet kunnista, 55 prosenttia, kiertää lakia niin, että perintätoimisto lähettää laskun ulosottoon kunnan nimissä teknisenä toimijana.

   Kunnilta kysyttiin suoraan, onko kuntanne käyttänyt perintätoimistoa ns. teknisenä toimijana. 67 kuntaa eli 55 prosenttia vastasi kyllä, 54 kuntaa eli runsaat 44 prosenttia vastasi ei.

   Lain hengen vastaista

   Kuntaliiton lakimies Pasi Pönkä pitää linjausta yllättävänä.

   – On yllättävää, että yli puolet kunnista toimii näin, vaikka sekä oikeusministeriö että Kuntaliitto ovat ilmoittaneet olevansa tätä vastaan. Tämä on lain, tai vähintäänkin lain hengen kiertämistä pahimmassa määrin, Pönkä moittii.”

   https://kuntalehti.fi/uutiset/talous/yli-puolet-kunnista-kiertaa-lakia-ulosottokelpoisten-saatavien-perinnassa/

   Reply
  • 24.12.2018 at 10:17
   Permalink

   Suomi ei tee poikkeusta juurikin sama kaava jota Deep State käyttää kaikkialla maailmassa. Valtiojohtomme ja talouselämänmme rapparit ovat kaikki samassa juonessa. Valtamedia on heidän tekostensa peittelijä.

   Reply
 • 23.12.2018 at 20:05
  Permalink

  Täysin kyyniset Niinistö, Sipilä, Soini, Orpo, Rinne, Andersson ja hihittäjä Niinistö ovat tietysti hiljaa, koska heidän tietämyksensä ja kokemuksensakin (Turku) mukaan tuollainen raakalaismainen toiminta kuuluu muslimien normaalielämään ja on siksi hyväksyttävää eikä sellainen heitä järkytä.
  Me muut olemme tietysti tyrmistyneitä ja järkyttyneitäkin, mutta emme kuitenkaan yllättyneitä kyseisestä tapahtumasta.

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:14
  Permalink

  Vaikeneminen kiusallisista asioista on sekin yksi ongelmanratkaisukeino. Kun pahin kohu on laantunut ja suuri yleisö saanut muuta ajateltavaa Salkkarien juonipaljastuksista ja julkisten parisuhdekiemuroista, niin voidaan palata taas päivänpolttaviin ongelmiin: äärioikeiston nousu, rasistinen vihapuhe sekä vinoutunut huoltosuhde, jota paikkaamaan pitää saada mitä pikimmin näitä sikiävää sorttia olevia musulmaaneja.

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:16
  Permalink

  Lii on luultavasti vain tyytyväinen koska rauhan uskovaiset esittelivät ylpeänä kulttiaan. Ehkä nuokin teot mahtuvat Andersonilaisen ”paremman” väkivallan alle. Ei ne kauheasti eroa anarkomarxistien väkivallasta ja molempien motiivit ovat ideologiset.

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:22
  Permalink

  Meillä vihreässä kuplassa ollaan sitä mieltä että islamistien motiivien arvostelu on rasismia. Ja samaa mieltä on Urpo, eikö Orpo.

  Tämä kuuluu olennaisena osana nykyiseen yhteiskuntaan kuten marxismi ja monikultturismi.

  Pitää vain oppia hyväksymään tämä rikkautena.

  Se on ihanaa värinää sanoo Marxismin verenpunainen kirja.

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:28
  Permalink

  Tähän on tultu.

  Perinteinen roska, propaganda ja marxilaismedia YLE, HS etunenässä on tehnyt meistä valheillaan ja vähättelyllään kyynisiä ja vihaisia… YLE kiihottaa kusetuksellaan kansanryhmää vastaan. Samoin BS eikun HS.

  Molempien vihapuheet lamaannuttavat.

  Koska YLE ja HS joutuvat vastaamaan rikoksistaan ihmisyyttä vastaan?

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:31
  Permalink

  Mahtaa Sipilällä olla joulu pilalla. Ei ehtinyt lähettää Mykkästä hakemaan näitä ihannemuslimeja sotapakolaisiksi Suomeen. Nyt niitä on vainottu, heidät on vangittu ja ties vaikka kiduttaisivat ihan pikkuisen. Kyllä lapsilla on kova kohtalo, 17-vuotiaana vankilaan ja voivat vaikka radikalisoitua siellä.

  Aikansa kutakin, sanoi muslimi kun päitä tyttösten leikkasi.

  Reply
 • 23.12.2018 at 21:44
  Permalink

  Sopii taas palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi n. 2000 vuotta sitten:

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Reply
  • 10.1.2019 at 01:32
   Permalink

   ”Ei ole sattumaa, että juutalainen Ben Zyskowitz on juuri maanpetturi-Kokoomuksessa.”

   Ben nimittäin on yhä katkera valkoihoisille isänsä kärsimyksistä nazi-leireissä. Tämänhetkinen vaino valkoihoisia kohtaan maassamme on kuin suoraan Benin tilaamaa.

   http://www.benkku.fi/tausta/

   Benin Talli (hänen poliitikkojen kasvatuslaitos) on tuottanut monta poliittista broileria kansaamme kiusaamaan.

   Reply
 • 23.12.2018 at 22:04
  Permalink

  Valheellisen valtamedian valitettavia uhreja, tämän tapauksen uskoisi avaavan kotimaisten päättäjien silmät, mitä tapahtui, hiljaisuus laskeutuu vastuussa olevien ylle, pakoon luikitaan korvat luimussa, voi..voi tätä sakkia

  Reply
 • 23.12.2018 at 22:06
  Permalink

  Epävirallisten tietojen mukaan Suomen Porissa kai tapahtui samantyyppinen tapaus kun Teljä srk työntekijä tapettiin. Kai sitten selviää kun oikeutta käydään, jos yleensä pahimpia asioita julkaistaan.

  Reply
  • 23.12.2018 at 23:35
   Permalink

   Juuri sensuurin ja niukan tiedottamisen vuoksi näitä epävirallisia tietoja liikkuu, ja suojelupoliiisikin on oikeasti lähinnä islamistiensuojelupoliiisi. Eräiden epävirallisten tietojen mukaan Porin tapauksessa olisi ollut kyseessä isompi joukko kuin yksi tekijä, ja asunnossa olisi kuvattu kurkunleikkausvideo jonka ”tähdeksi” pääsi kurkun leikannutta islamistia hyysännyt täti.

   Reply
 • 23.12.2018 at 22:21
  Permalink

  Nämä €U:n ”normit ja arvot” ovat nyt saavuttaneet Suomen niin, ettei päättäjien enää tarvitse teeskennellä kansalle edes MUKA välittävänsä.

  Reply
 • 24.12.2018 at 05:13
  Permalink

  Pysäkille jättämisessä ja päätepysäkille jättämisessä lienee jopon mentävä rako.

  Reply
 • 24.12.2018 at 05:33
  Permalink

  Valtamedialle, tarkemmin iltapaskat, tärkeimpiä uutisia ovat mm. Englannin kruunupäiden sekoilut, ei sellaista päivää ettei otsikoissa ole sen puolimulatin tekemisiä, salen joulu, joku on tilannut pizzan ja siinä on ollut täytteet väärin ja some riehaantuu ym. paskaa.

  Reply
 • 24.12.2018 at 07:08
  Permalink

  Poni ei ole pieni hevonen ja muslimi ei kuulu Eurooppaan.

  Reply
 • 24.12.2018 at 10:27
  Permalink

  Eivät tietenkään sano mitään, koska Deep State on käskenyt pitää turpansa kiinni.
  Vuoden vaihteen jälkeen aktiivimalli 2 leikkaa työttömiltä tuet kokonaan pois ja kappas vain; Poliisien uudet panssaroidut ajokit saadaan kustannettua.

  Reply
 • 24.12.2018 at 16:17
  Permalink

  Suomen poliittinen johto on vankimielisairaalasta rekrytoidut.

  Reply
  • 10.1.2019 at 01:22
   Permalink

   Suomen presidentin ja hallituksen todelliset uudenvuodentervehdykset maamme kansalle (heidän toimintansa pohjalta):

   ””Kyllä, …me olimme aiheuttamassa tätä tilannetta. Mutta emme haluaisi millään kantaa vastuuta teoistamme. Niin että mitäs jos kuviteltaisiin edelleenkin että me olemme olleet koko ajan oikeassa.

   Ja jahdattaisiin porukalla sitä määrittelemätöntä Vihan Demonia sen sijaan että pyrittäisiin korjaamaan se hirvittävä virhe mihin mekin olemme olleet osallisina. Kestäkää teihin kohdistuva väkivalta. Kestäkää se, että miljardeja euroja poltetaan nuotiolla.

   Kestäkää yleisen turvattomuuden lisääntyminen. Kestäkää seuraavien sukupolvien tulevaisuuden pilaaminen. Mutta älkää särkekö meidän utopistisen hyvyyden ikonia. Sillä meistä ja meidän turvatusta asemastammehan tässä on kysymys. Meistä. Ei mistään muusta”.”

   http://yrjoperskeles.blogspot.com/

   Reply
 • 24.12.2018 at 18:02
  Permalink

  Ei vietä Tossavaiset, Persut, kaiken maailman pontukset ja tiinat joulua eivätkä rauhoitu perheen kanssa olemaan
  Vai eikö ole? Samaa propagandaa arjet ja juhlapyhät. Niinkuin tietysti minultakin kun maha täynnä lojumme odottaen iltakshvia, lapset leluja katsellen, aikuiset kirjojaan selaillen. Joulurauhaa!

  Reply
  • 24.12.2018 at 21:36
   Permalink

   Sinähän se tiedät miten kukin joulua viettää, joka sekunti pitäsi olla laulamassa joululauluja ja imeä glökiä naama punaisena, toislla kun ei ole lapset enää pesässä ja aikuiset ei ole mitään uskovaisia joille joulu olisi joku löhes elämää tärkeämpi tapahtuma.
   Toiseksi, tyhjän jauhantaa.. ai sekö että kannetaan siitä huolta että eurooppalaisia naisia terustetaan raakimmalla tavalla pää irrottamalla, no, ei toki, sinä haluaisit että nuo raukat islamistit saisi vapaasti teurastaa valkoisia eikä siitä saisi olla huolissaan eikä uutisoida yhtään missään.

   Reply
  • 25.12.2018 at 16:17
   Permalink

   Tytöiltä katkaistu kaulat muslimien toimesta ja tämä on Pirkko-kusimummon mielestä Propagandaa? Olet todella sairas.

   No,osataan sitä nykyään ”meilläkin”, maahantuotujen moniosaajien toimesta; Ähly teurasti pikkupojan Jouluaattona Helsingissä:

   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005946320.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=ba1067713924f749e2bbb8d4875c5a90

   Nyt Pirkko äkkiä änkyttämään että kyllä suomalaisetkin teurastavat perinteisesti pikkupoikia Jouluaattona mutta ilmoituskynnys vain on niin korkea että asia ei ole tullut ilmi…

   Reply
   • 25.12.2018 at 18:20
    Permalink

    Selvittäkää minkä koulun rehtori tai ope aivopesi tuon pojan luottamaan ählyihin?

    Reply
   • 26.12.2018 at 01:35
    Permalink

    Tiedän että jwppes on nyt jostain laitoksesta joululomalla eikä seuraa maailman asioita. Minulle tulee lukemattomia suomalaisten tekemiä lapsisurmia mieleen. Tyttöjä ja poikia. Perhetappoja jouluna myös. Juuri joku markkamies kertoi etteivät kansallismieliset vietä joulua vasn viettävät joulunakin somessa, mitäs nyt sinulle joulu on tärkeä,?

    Reply
    • 26.12.2018 at 09:51
     Permalink

     No sieltähän se tenamummotrolli ”Pirkko Korhonen” saapui kuin tilattuna änkyttämään että ”kyllä suomalaisetkin”. Paskan marjat. Kerropas yksikin esimerkki jossa suomalainen isäpuoli olisi viiltänyt muijansa ekaluokkalaisen lapsen kurkun auki jouluaattona?

     Olet sairas.

     Reply
     • 26.12.2018 at 10:53
      Permalink

      Yksityiskohdat ovat vain someväen päässään kännissä keksittynä. Hommaforumikin on jo päässään kehitellyt asiat.
      Aikuinen, henkisesti terve ihminen jaksaa odottaa kunnes tulee faktaa. Oikeaa ja varmaa.
      Monet isät ja äidit kun ovat lapsensa tappaneet, kuka puukolla, kuka ampumalla, hukuttamalla, ajamalla ison kulkuneuvon nokkaan jne
      Uskon kyllä, ettei sekopää jeppes ole sellaisista omissa harhoissaan pyöriessään kuullut

     • 26.12.2018 at 11:24
      Permalink

      Kyllä ne ovat ihan niitä naapureita jotka ovat todelliset asiat kertoneet ohi virallisen sensuurin, sitä et pysty änkyttämään pois, kusinen mummeli.

      Se että jossakin joskus joku muukin on tappanut lapsen, ei liity tähän eikä tee sitä asiaa olemattomaksi mikä nyt on fakta, eli se että monien ylistämässä monikulttuurisessa perheessä pääsi nyt jälleen käymään sellainen ”sattumus” että ähly murhasi suomalaisen naisen lapsen, ja vieläpä Jouluaattona.

 • 25.12.2018 at 12:50
  Permalink

  Darfurin tohtori, (anteeksi ylioppilas) Haavisto polkaisee sähköpyörällä 50 metrin matkan TV- kameroiden eteen ja vannoon ilmastonmuutoksen tärkeydestä, hallituksen on otettava tässä asiassa tiukka linja. 10 vuoden päästä maassamme ei saa mistään piipusta tai putkesta pöllähtää savua, ei hiukkasia, tässä siirappiunelmassa uinuvat takertuvat aiheesee kynsin hampain, asiaan ammattilaisten ottein perehtyneet nauravat näille typeryksille, vouhotuksessa ei totuuden häivää, ei edes sen vertaa. Kaikkia pitää auttaa, maahanmuuttajien aiheuttamista kustannuksista ei saa puhua, raiskattujen, tapettujen suomalaisten uhrien määrä piilotetaan, Tiitisen listan tavoin ikiroutaan upotetaan, Kaipion kassakaapin lukittujen ovien takana
  salaisuudet pysyvät tuleville sukupolville.

  Reply
 • 26.12.2018 at 13:59
  Permalink

  Jeppes. Vielä ”naapureiden kertoma” jonka kertoi naapurin kumminkaima taivalkoskelta ei ole faktaa, johon aikuinen terve ihminen luottaa.
  Höhiskää joilla ei ole perhettä eikä rekemistt ja elämän sisältö on huhujen mukaan vouhkaaminen ja joku mamu, islam, kaapu, IIK,. Minä hienoin maailman ihminen, suomalainen heteromies, muut ei mittään missään

  Reply
  • 26.12.2018 at 15:26
   Permalink

   ”Höhiskää joilla ei ole perhettä eikä rekemistt”

   Nyt on Pirkko taas tapahtuneen kulttuuririkastuksen ja unelmansa murskaantumisen vuoksi niin ylikierroksilla ettei osaa enää kirjoittaakaan 🙂

   Katsos nyt, paskanaama, kun ihmiset nyt vain puhuvat tästä asiasta, kuten kaikista muistakin musulmaanien tekemstä murhista, etkä sinä ruttuvittu pysty vaikuttamaan siihen asiaan yhtään mitenkään.

   Tästä Jouluaaton pikkupojan halal-teurastuksesta on muuten ihan oma artikkelinsakin ja kommenttiketjunsa, tule sinne ottamaan turpaasi, kusimummo 🙂

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.