Tuomioistuinten paperit anonyymeiksi – Suomi EU:n etunenässä suojelemaan rikollisia

Suomen EU-puheenjohtajakausi on saamassa lisää modernin Suomen tunnusmerkkejä. Tällä kertaa Suomi on järjestämässä seminaaria, jonka tarkoituksena on pohtia, kuinka tuomioistuinten asiakirjat, tuomioistuinten ratkaisuja myöden voitaisiin anonymisoida, eli muuttaa nimettömiksi.

Kuinka Farzadista muuttuu Pentti tai Asko?

Moni sosiaalisen median käyttäjä on varmasti nähnyt somessa kiertäviä kuvia tuomioistuinten tuomioista ja syytekirjelmistä, joissa näkyy muiden tietojen muassa vaikkapa seksuaali- tai väkivaltarikoksista tuomittujen nimet. Mikäli EU-tasolle asti uitettu idea päätyy käytäntöön asti, siirtyvät tällaiset paperit historiaan ja nimet vähintäänkin muuttuvat pseudonyymeiksi.

Seminaari järjestetään tänään 5.9 ja pohjamateriaalina käytetään mm. Suomen oikeusministeriön Anoppi-hanketta, jossa tuotetaan sähköisiä työkaluja tuomioistuinratkaisujen henkilötietojen käsittelyyn ja peittämiseen. Suomi esittelee tilaisuudessa sovelluksia, joiden koekäyttö tuomioistuimissa alkaa vuoden 2020 alkupuoliskolla.

Sen enempää oikeusministeriön tiedotteessa, kuin Anoppi-hankkeen kuvauksessa ei tule ilmi, miksi tällaiseen ryhdytään tai ketä tällä yritetään suojella. Ei niin yllättäen, Nykysuomi ei tavoittanut oikeusministeriöstä väkeä kommentoimaan seminaaria tai Anoppi-hanketta.

Lähde: Oikeusministeriö

29 thoughts on “Tuomioistuinten paperit anonyymeiksi – Suomi EU:n etunenässä suojelemaan rikollisia

 • 5.9.2019 at 11:26
  Permalink

  Muslimien ja afrikkalaisten tekemät vakavat rikokset pyritään tällä toimella pettelemään täydellisesti niin, että ”sotasensuuri” astuu täydellisesti voimaan. Tämä merkitsee myös sitä, että tuomioistuinten vapauttavat antamat päätökset vakavista väkivalta-, r******s- ja ryöstörikoksista, joihin nk. ”maahanmuuttajat” ovat törkeällä tavalla syyllistyneet, Jäävät näin kanta-asukkailta täydelliseen hämärän peittoon ja demla voi kaikessa rauhassa julkisuudelta armahtaa ulkomaalaisia rikollisia ilman julkista kohua ja siitä koituvaa ”haitallista” kansalaiskeskustelua sekä julkisuutta, joka vaikuttaa väistämättä Suomen parlamenttivaaleihin antamalla lisävauhtia opposition ”vaalivankkureille”. Tällainen sensurointi valtamedian tahoilta eli vaalivaikuttaminen tuli ilmiselväksi jo viime eduskuntavaaleissa, jolloin edm. taho yhdessä viranomaisten eli poliisin kanssa pimitti matujen tekemiä rikoksia eduskuntavaalien ajan, koska se olisi edistänyt merkittävällä tavallla perussuomalaisten menestystä vaaleissa. Joten poliisi ”julkaisi” vasta kesällä roppakaupalla tapahtuneita vakavia rikoksia, joihin haittamaahanmuuttajat olivat syyllistyneet aina lasten hyväksikäyttöä myöten.

  Sama ilmiö on ollut käytössä jo Ruotsissa, jossa poliisi ei julkaise vakavia muslimien tekemiä rikostietoja. Joko ei ollenkaan tai peitellysti. Syynä tähän on se, ettei läpi vasemmistolainen ja kommunistinen suvakki -feministinen -yhteikunta halua lisätä Ruotsidemokraattien kannatusta.

  Euroopasta ja Suomesta ollaan rakentamassa täysin samanlaisia yhteiskuntia kuin Pohjois-Korea, jonka demokratian tason ja sananvapauden tilan jokainen länsimaalainen tietää. Kanta-asukkailta tullaan riistämään täydellisesti heidän oikeusturvansa, sananvapautensa ja lopuksi vielä ihmisoikeudet, niin että ”ilmastonmuutos” -uskovaiset *syövät heidät suihinsa.

  *Ruotsin TV4-kanavalla haastateltiin rofessoria, joka esitti, että imastonmuutoksen nimissä ja maailman ”pelastamiseksi” olisi harkittava kannibalismia!?!?!?

  Reply
 • 5.9.2019 at 12:42
  Permalink

  Se olisi tosi kätevä esim. niille jotka väärinkäyttävät YLEN verorahoja.

  Ajatellaan esim. jos vaikka jollain YLEN työntekijällä oilsi joku 200 000 euron juttu jotain vastaan oikeudessa. Jos nimet olisi papereissa salaisia niin kukaan ei huomaisi mitään, vaikka YLEN toimittaja tekisi ohjelmia kyseistä tahoa vastaan. Vaikka niin ei saisi tehdä YLEN ohjeiden mukaan, mutta kun sitten kukaan ei huomaisi mitään, kun nimet salattu. Näin väärinkäyttäjien kiinnijäämisriski pienenisi, vaikka eipä väärinkäytöksistä nytkään kukaan mitään välitä.

  Yle veroa maksetaan vuodessa noin 500 miljoonaa eli noin 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  Yle kertoo veronmaksajille sivuillaan, että se noudattaisi journalistien ohjeita ja että ”tämä koskee kaikkia Ylen työntekijöitä työtehtävästä tai työsuhteen muodosta riippumatta. Ohje koskee myös freelancereita ja yhteistyökumppaneita.”

  Journalistien ohjeiden mukaan:
  4. ”Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan.”

  Reply
 • 5.9.2019 at 12:57
  Permalink

  Eli tälläisissä tapauksissa se olisi tosi kätevä esim. YLEN toimittajille, jotka käyttävät väärin verorahoja.

  Ajatelkaa jos kukaan ei edes tietäisi että kyse oli Jessin 140 000 euron vaatimuksesta:

  Ilja määrättiin vangittavaksi 6.10.2016 poissaolevana mm. Jessi jutun takia.

  Silti 14.09.2016 Jessi uutisoi MV lehdestä.

  Jessi vaati 13.06.2018 yhteensä 140 000 euron korvauksia.

  14.09.2016
  Jessikka Aro ja Ruben Stiller opettavat koululaisille ”kriittistä medialukutaitoa”
  Jessikka Aro saa maksimaalista näkyvyyttä Ylen kaikilla kanavilla. Tiistaina 13.9.2016 Aro kävi puhumassa ”Venäjän ohjaamista trolleista” YleUutisluokan LIVE ohjelmassa, joka on suunnattu koululaisille ja opettajille. Ruben Stiller puhui Aron kanssa hyökäten MV-lehteä vastaan. Jutun pointti oli, että Suomi on kärkimaa sananvapaudessa koko maailmassa, mutta valemedia uhkaa sananvapautta.

  http://mvlehti.net/2016/09/14/jessikka-aro-ja-ruben-stiller-opettavat-koululaisille-kriittista-medialukutaitoa/

  Tosin eipä siitä nytkään kukaan välitä että verorahoja on väärinkäytetty, mutta salailu helpottaisi verorahojen väärinkäyttöä jatkossakin.

  Reply
 • 5.9.2019 at 13:54
  Permalink

  Haistakaa vapaamuurarit satanistit vittu! kuuluisitte hirteen saatanan talmud miesten juoksupojat! Ehkä tämän kansan kohtalo tulee olemaan oma tymyys ja jääkiekko ja potkupallo!!

  Saatanan gojimit mikään ei yllätä enää!

  Reply
 • 5.9.2019 at 17:52
  Permalink

  Tässä varmasti on tarkoitus pimittää kansalta rikollisten etninen tausta.

  Asialla on kuitenkin myös toinen kääntöpuoli. Se mahdollistaa oikeusmurhat ja STASI:n, KGB:n ja Gestapon harjoittamat mielivaltaiset pidätykset ja tuomiot ajatusrikkomuksista. Oikeudenkäynnit ja niihin liittyvät asiakirjat on jo nyt mahdollista julistaa salaisiksi. Nyt tutkiva journalismi ei enää pääse julkaisemaan tuomittujen tietoja ja tekemään heistä sananvapauden marttyyreitä.

  Reply
 • 5.9.2019 at 20:33
  Permalink

  Ok, mut kai sentään nahan väri kerrotaan tai muuten pitää sitten olettaa, että kaikki tuomiot tulee matuille.

  Reply
  • 5.9.2019 at 21:06
   Permalink

   Väriä ei kerrota se pimitetään, jotta totuus ei paljastu kansalle.

   Reply
   • 6.9.2019 at 12:31
    Permalink

    Arvaa sen kuitenkin uutisesta esim: Mies laittoi siistiä safkaa naiselle illalliseksi, jonka jälkeen raiskasi ja tappoi tämän. Tuomioistuin vapautti miehen syytteistä, koska katsoi teon vähäpätöiseksi.

    Reply
 • 6.9.2019 at 11:41
  Permalink

  Suomessa on päättäjinä vain rikollisia!

  Maa on yhtä mätä kuin sen homeiset rakennukset.

  (myytti suomalaisesta osaamisesta rakentaa)

  Reply
 • 6.9.2019 at 15:42
  Permalink

  toihan ei sitten yhtään lisää spekulointeja somessa tekijöiden etnisyydestä.

  Reply
 • 6.9.2019 at 16:36
  Permalink

  Eikö pedofiliaa ja raiskauksia voisi sallia ja soveltaa näiltä osin shariaa? On pakolaisillakin jakamaton ihmisoikeus.

  Reply
  • 6.9.2019 at 20:30
   Permalink

   Kiitos sinulle CFF tosi hyvästä linkistä. Tuo on todella hyvä sivu jonka linkkasit. Siellä on totuus Suomesta sanottuna suoraan sellaisena, kuin se on. Olo on nyt kuin matrix leffassa, kun on syönyt pillerin ja tajuaa, herää, kuinka valtavassa kusetuksessa sitä on elänyt ja kuinka laput on ollu silmillä. Jokaisen tulisia lukea joka päivä tuota CFF linkkaamaa sivustoa. Lukea sieltä vähintään 10 viimeisintä uutista.

   Reply
  • 6.9.2019 at 20:44
   Permalink

   Noita kantasuomalainen uutisia kannattaa levittää jokaisen somessa twitter facebook kaikille. Niissä on twitter, facebook, vk ja muut painikkeet.

   Reply
 • 7.9.2019 at 20:35
  Permalink

  Suomen asuntokannasta on arvioitu että jopa puolet on homeisia.

  Kirjaimellisesti läpimätä maa.

  Reply
  • 7.9.2019 at 21:56
   Permalink

   Se Illuminati-satanistien johtama joukko on varsinkin läntisen maailman syöpäkasvain, joka on onnistunut työntämään etäispesäkkeensä muuallekin maailmaan.

   Wilhelmsbadin kongressissa v. 1782 n. 3 miljoonaa vapaamuuraria edustaneet osallistujat alistuivat Illuminati-johtoon:

   ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”,
   https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

   Ks. myös kuvaus 13 Illuminati-verilinjasta, joita Fritz Sprengmeier on selostanut kirjassaan ”13 Bloodlines of The Illuminati”. Se on suomeksi käännettynä seuraavassa: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

   Reply
 • 7.9.2019 at 21:39
  Permalink

  Alimmat vapaamuurari asteet ovat näitä nk. hyödyllisiä idiootteja joita käytettän hyväksi.
  Helposti höynäytettäviä henkilöitä jotka vakaan aseman ja eteenpäin pääsemisen toivossa
  myyvät itsensä järjestölle, mutta jotka eivät tajua että he eivät koskaan pääse etenemään
  korkeimpiin asteisiin koska heissä ei ole ainesta tehdä pahoja asioita.

  Kaikki hyväntekeväisyys toiminta vapaamuuari järjestöjen nimissä on sumuverho, hämäystä
  jolla uskotellaan yleisölle että ollaan hyvän asian puolesta liikkeellä. Korkeimmat asteet tietävät
  että tämä on täyttä bullshittiä.

  Reply
 • 7.9.2019 at 21:43
  Permalink

  It reads like a bad script for a B-movie. Humanity is taken over by a satanic cult. Everyone must secretly pledge allegiance to this cult if they want to advance. Members are compromised and blackmailed to ensure loyalty.

  Although this cult’s monuments and symbols are everywhere, no one dares to mention its name, or challenge its dominance.

  Reply
 • 7.9.2019 at 21:48
  Permalink

  Vaadin että nousee esille johtaja joka tekee lopun tästä vehkeilystä!

  Reply
 • 8.9.2019 at 01:04
  Permalink

  Vilpillisen vaalituloksen voimassa pitäminen ja uusien vaalien estäminen antaa oikeutuksen kansalle ottaa valta omiin käsiin – sekä järjestää uusi valta parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Reply
 • 9.9.2019 at 18:23
  Permalink

  Suomi on henkisesti takapajuinen, viranomaismielivallan saareke. Oikeusmurhavaltio.

  Eivätkö tuomioistuimet ole viranomaisia. Kyllä ovat. Ne ovat osa sitä järjestelmää jonka tehtävä on painaa alas alamaisia.

  Jos sinuun kotiisi tunkeutuu murtovarkaita mitä teet?

  a. kysyt murtovarkailta onko heillä nälkä, tarjoat heille ruokaa.

  b. kerrot murtovarkaille että teidän tytär on huoneessaan, voitte käydä tutustumassa häneen.

  c. ammut murtovarkaat ja voit olla tyytyväinen että huomasit murtovarkaat ajoissa ennen kuin jotain todella pahaa olisi päässyt tapahtumaan.

  Takapajuisessa oikeusmurhavaltio Suomessa sinusta tehdään rikollinen!

  EI NÄIN!

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8a230cf8-ce20-40e6-92c8-5d4938b46d0f

  VAAN NÄIN!! Näin sen kuuluu mennä.

  Reply
 • 9.9.2019 at 23:02
  Permalink

  Mädän oikeusmurhavaltion satoa:

  Satojen rikosjuttujen tiedot jäivät lähtemättä eteenpäin käräjäoikeuksista – virhe on voinut johtaa jopa vankeustuomioiden vanhenemiseen

  https://yle.fi/uutiset/3-10962282

  Satojen rikosasioiden tiedot on jäänyt lähettämättä käräjäoikeuksista eteenpäin tietojärjestelmään liittyvän vakavan ongelman vuoksi.

  (olisiko käynyt niin että joku oikeamielinen hakkeri on vapauttanut tuomion saaneita syyttömiä…)

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.