Tuore passi kädessä: ”Ma halun kiitta mun valkonen vaimo joka ei ees tienny mun etunimi mut silti meni mun kaa naimisii”

Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jossa ilmeisestikin tuoreeltaan Suomen passin saanut mustaihoinen, suomea murtaen puhuva mies iloitsee siirtolaisuusprosessinsa hänen kannaltaan positiivisesta lopputulemasta. 

Videolla mies kiittää maahanmuuttovirastoa, mutta myöskin ”valkoista vaimoaan” joka ei miehen sanojen mukaan edes tiennyt tämän nimeä ennen kuin meni miehen kanssa naimisiin.

”Nig*a can stay now…”

Lähde: Twitter

8 thoughts on “Tuore passi kädessä: ”Ma halun kiitta mun valkonen vaimo joka ei ees tienny mun etunimi mut silti meni mun kaa naimisii”

 • 5.5.2020 at 08:35
  Permalink

  Suvakit ja maahantunkeutujat ovat kovia huijaamaan.

  Reply
 • 5.5.2020 at 09:09
  Permalink

  Kauankohan kestää, että valkoinen suvakkivaimo ottaa turpaansa tuolta iloiselta veikolta? Tuskinpa kovin pitkään, sillä nuohan eivät arvosta ”vääräuskoisia” naisia ollenkaan, vaan pitävät niitä huorina joille saavat tehdä mitä lystäävät.

  Reply
  • 11.5.2020 at 11:38
   Permalink

   saisi kyllä käyttää kovempiakin voimasanoja,,, nyppii niin maan peruullisesti……..##############

   Reply
 • 6.5.2020 at 04:12
  Permalink

  Nyt perkele ei jaksa enää! Lukekaa tätä foorumia ei ole kontrolloitu oppositio! ja juutalaisuus on ainoa uskonto joka ei usko kuoleman jälkeiseen elämään ja juuri siksi he piilottavat kaikkien nähtäville mailmamme kartan ym ym ym! Toki elämän mittainen aivopesu on tehnyt tehtävänsä!!!

  https://ifers.123.st/

  https://www.youtube.com/user/hangman1128/videos

  https://www.youtube.com/channel/UC4ug8mhESP_XBNntUStpNXg/videos

  https://www.youtube.com/user/thc682132/videos

  https://www.youtube.com/channel/UC0_CSKUIVVFlfocgezQEBDg/videos

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos

  Ja en en tiedä minkä muotoinen mailmamme on mutta siitä olen varma ettei ainakaan pallo herra kirjoittajan kannattaa perehtyä asiaan pitempään!! Itsekin pidin asiaan vuosia ihan huuhaana ja aina välillä palasin asian pariin ja se hetki kun tajuat kuinka hulluja valheita ja SUURIN valhe mailmamme muoto on niin tajuat! Mutta vanhemmat ihmiset ainakin ovat liian kauan aivopestyjä!!

  Vuodesta toiseen vammaisia lampaita yrittänyt herättää mutta ei nii ei!! flat earth society on kontrolloitu oppositio ja muurarit palkkaavat paljon pellejä että saavat näyttämään naurunalaiset samoin kuin hitlerin holokaustin ym muun kanssa!!!

  Ja kaikki kartat ”litteästä” maasta ovat ainoastaan tehty naurunalaisiksi että vievät alku vaiheilla olevat pois totuuden ääreltä!

  antartiks 24 h aurinkoa et löydä mistään muuta kuin vapaamuurarien katkaistuja pätkiä niin kutsutuista 24h ”muka” video pätkistä!!!

  Usko ny saatana muutama juutalainen valhe!!!!!

  Reply
  • 7.5.2020 at 20:08
   Permalink

   Mites tähän juutalaisuus liittyy? Ei mitenkään.

   Reply
 • 6.5.2020 at 11:03
  Permalink

  Eiköhän tääki pedaroi jonku kohta ja tapa vaimonsa, sit suomen poliisi vangitsee kuulusteluja varten mutta vapautetaan jo seuraavana päivänä kas kummaa Tornion rajalla ja pari päivää siitä etiepäin tehdään etsintäkuulutus ja kun saamme tietää että on poistunut euroopasta laajennamme haun eroopan laajuiseksi.. Näinhän täällä toimitaan, pääsee nii sanotusti poliisin suojelukseen.. Tää maa on niin sairas ja korruptoitunut ettei hyvä tosi..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.