Tampere-city seal of approval: Anarkistit tervetulleita Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään, Suomalaisapu ry. ei

Mm. ruoka- ja vaateapua vähävaraisille suomalaisperheille tarjoavaa Suomalaisapu ry:tä ei hyväksytty esittelemään toimintaansa Tampereella järjestettävään Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään. 

Järjestäjän, Tampereen kaupungin mukaan yhdistyksen toiminta on kaupungin eettisten periaatteiden vastaista ja Suomalaisapu ry:n osallistumisesta saattaisi kaupungin yhdistykselle toimittaman tarkennuksen mukaan aiheutua jopa mainehaittaa Tampereelle.

Erikoisen kaupungin päätöksestä tekee se, että esimerkiksi Tampereen anarkistiliitto on tervetullut tapahtumaan. Kansalaisvaikuttamisen monet kasvot jäävät eettisten syiden vuoksi esittelemättä, mutta kaupungin linjauksen mukaan lain rikkomiseen ja jopa suoranaiseen terroriin kannustava punamusta järjestö on omiaan kannustamaan kansalaisia osallisuuteen ja tuomaan hyvää mainetta Tampereelle.

Voit lukea Suomalaisapu ry:n oman tiedotteen asiasta täältä.

Lähde: Suomalaisapu ry, PVL

36 thoughts on “Tampere-city seal of approval: Anarkistit tervetulleita Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään, Suomalaisapu ry. ei

 • 30.9.2019 at 12:45
  Permalink

  Kyse ei ole kansalaisvakuttamisesta, vaan sopivien kansalaisten vaikuttamisesta, siis poliittisen aivopesun väline.

  Reply
 • 30.9.2019 at 13:51
  Permalink

  vittu mitä touhua saatana….

  Reply
 • 30.9.2019 at 14:53
  Permalink

  Kieltämättä tuon Suomalaisapu ry:n ankkurilogon yläosa voi särähtää pahasti viherpiipertävän kommunistin silmään. Jatkosodassa bolshevistien tyrkyttämä propaganda ja leipä ei suomalaisille kelvannut, mutta nykyään ei juuri muuta saa tarjotakaan.

  Reply
 • 30.9.2019 at 16:47
  Permalink

  Minusta Tampereen kaupunki ei seuraa omia eettisiä periaatteitaan koska ei noudata tuollaisessa tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita päästämällä paikalle väkivaltaisena tunnetun järjestön.

  Reply
  • 3.10.2019 at 08:32
   Permalink

   Ellet ole sattunut huomaamaan, kaikki etiikka ja moraali ja inhimillisyys , ihmisyys ”on vedetty alas” kaikella tasolla.

   Ei niitä ole enää, ei ole enää mitään arvoja, on vain arvottomuutta, ihmiset on eksytetty.

   Kaikenlaista pahaa on joka paikassa.Näitä ”eksyttäjiä” riittää eli puhutaan jotain muuta kuin teot sitten käytännössä osoittaa…suomalainen sananparsi…..”tyhjät tynnyrit kolisee”….. kuvastaa mielestä sangen hyvin tätä menoa.

   Ainoastaan suuri muutos joka saralla ja ihmisten herääminen ja itsestään ohjautuminen eli käyttää omaa järkeä ja sisäistä ohjausta-kyseenalaistaa kaiken, ihan kaiken ….voi muuttaa kaiken.

   On hyvin susrullista, kuinka itsekkyydestä ja kaikista ”huonoista asioista” on tullut vallitsevia.Tämä tapahtui vaivihkaa n. 20:ssa vuodessa- eikä sitä edes oikein tajunnut.

   Jumala siunatkoon Suomen kansalaisia, joilla on suuri sydän, moraali, etiikka, jotka rakastavat totuutta ja tätä maata.

   Teille tulee hyvää karmaa…..vastakkaisille, huh, mikä karmalasti.Kannattaa todellakin kulkea ”valon ja totuuden” polkua, koska sielu on ikuinen- ei sitä pääse pakoon.Kaikesta joudumme vastuuseen eri inkarnaatioissamme-valinta on aina meillä ihmisillä.

   En ole mikään ”hihhuliuskovainen”, ei tarvita muuta kuin usko siitä, että….kaiken takana on Luoja,Alkulähde,ihan kaiken!!!!

   Olemme oppimassa täällä maailmassa, tämä on elämän koulu.

   Toivoisin, että niinkuin viisaat vanhemmat opastavat viisaudella jälikasvuaan…..meitä olisi opastamassa kaikkialla JÄMÄKÖITÄ ,VIISAITA , KYPSIÄ AIKUISIA ihmisiä,joilla on moraali, etiikka ja totuus ohjenuorana.

   Maailma olisi TUOLLOIN PAREMPI paikka.

   Reply
 • 30.9.2019 at 18:14
  Permalink

  Anarkistithan vastustavat valtiota, joten ne ovat hyödyllinen työkalu EU:lle kansallisvaltioiden tuhoamisessa ja liittovaltion rakentamisessa. Jos ja kun anarkistit saavutettuaan päämääränsä huomaavat myös liittovaltion rajoittavan liiaksi vapauksiaan, kieltää EU lopulta heidätkin.

  Reply
 • 30.9.2019 at 22:45
  Permalink

  Tampere on punikkien pesä. Valkoinen armeija hempeili 1918 kun olisi ollut mahdollisuus päästä punakukosta lopullisesti. Jotkut kelvottomat jopa ruiskuttivat spermansa punikkien susinarttuihin ja siitä syystä maamme on tänään viherbolshevikkien käsissä.

  Reply
 • 30.9.2019 at 22:53
  Permalink

  Punainen Tampere on nimensä mukainen punikki -kaupunki, joka on mätänevä löyhkäävä märkäpaise Suomen ”ruumiissa”, joka on puhkaistava ja puhdistettava.

  Reply
 • 7.10.2019 at 12:22
  Permalink

  ”Kaikki” luulevat sen, että valtamedian luoma maailmankuva on suomalaisten allekirjoittama. Voivatko pahemmin erehtyä?

  Reply
 • 8.10.2019 at 02:17
  Permalink

  Teidän sivut ovat toimineet jo kauan todella kummallisesti! Varmaan hyökätään totuutta vastaan minkä keretään! Ja todella ärsyttävä tuo kuvan tunnistus! Kun sanoo että ok niin virhe ja ja joutuu uudelleen koko häskän! Varmaan turvallisuuden takia mutta vittu ettei jaksa kommentoida kun niin vaikeaksi tehty!!

  http://nwohavaintoja.blogspot.com/

  tälle varmaan vapaamuurarit maksaa että sekoittaa pakkaa! Nuo hitler vertaukset saa nauramaan! Tai sitten kirjoitta on vain pihalla!!

  https://grizzom.blogspot.com/

  https://tkelly6785757.podomatic.com/

  https://www.bitchute.com/channel/emichaeljones/

  https://www.youtube.com/channel/UCyz16rOp-5sCkZxnunRsATA

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://ronpauldebunked.wordpress.com/

  https://realcurrencies.wordpress.com/

  MURKUT.ORG EI OLE KUIN TE JA VASTAVALKEA!! paavo tajukangas en luota yhtään! tarkoituksella hakee tod näk vapaamuurari!! Jutikoilla rupeeaa polttelee perseen alla!!

  Putin jopa nauraa kun häneltä 33 asteen vapaamuurarilta kysytään tärkeitä kysymyksiä!!! kuin myös iran ja pohjois korea! Kaikki on pelkkää näytelmään ja ollut aina!! pohjois korean johtaja niinkuin iranin ovat molemmat vapaamuurareita! Eli rottia!!

  https://www.youtube.com/watch?v=9qrYG50h1hw

  Reply
 • 9.10.2019 at 03:34
  Permalink

  Mitään muutosta ei tule ennen kuin kyetään ymmärtämään yhteiskunnallisen tilanteen taustalla oleva juurisyy.

  Hyväveli järjestelmästä on ainakin yritettävä tehdä ensin loppu. Salajärjestöjen toiminnasta on tehtävä loppu.
  Miten se tapahtuu kun viranomaiset ovat täysillä mukana siinä? Korkeimmalta taholta tätä järjestelmää suojellaan. He hallitsevat kaikkia yhteiskunnan osa alueita.

  Suurin osa kaikesta kansallismielisten toiminnasta on tähän mennessä valunut hukkaan.

  Meidän on ensin kyettävä olemaan rehellisiä itsellemme ja myönnettävä että poljetaan paikallaan.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=618&v=OLHNpJM2vtI

  Reply
 • 10.10.2019 at 03:34
  Permalink

  Jos ja kun todellista muutosta halutaan se vaatii aivan erilaista toimintaa kuin tähän astinen näpertely.

  Esimerkiksi se miten YLE ja Koululaitos aivopesullaan myrkyttävät lasten ja nuorten mielet.

  Me emme pääse valitsemaan/vaihtamaan YLE:n toimittajakaartia ja pääjohtajaa. Olemme täysin ulospelattuja tilanteesta. Mutta haluttaessa me kykenisimme katkaisemaan YLE:n lähetykset.

  Kuten edellä olevasta kommentista huomattiin, ongelma on paljon syvemmällä kuin muutama ministeri, pääjohtaja tai YLE:n toimittaja.

  Hyvä veli rikollisuus ja korruptio laskevat jyrkästi heti kun salajärjestöjen toiminta lopetetaan. Sen seurauksena myös muut toiminnot yhteiskunnassa tervehtyvät nopeasti. Suojatyöpaikat katoavat jne.

  Mitään todellista muutosta ei tapahdu ennen kuin tähän yhteiskunnan sisäiseen, rakenteelliseen rikollisuuteen puututaan. Viranomaiset eivät siihen tule puuttumaan koska ovat osa sitä järjestelmää.

  Tärkeä huomio Ranskasta ja keltaliiveistä. Kun keltaliivien liike alkoi noin vuosi sitten mukana oli useampi sata tuhatta ihmistä. Nyt noin pari viikkoa sitten mukana kaduilla oli enää muutama tuhat keltaliiviä koko Ranskassa.

  Mikä meni pieleen?

  Ainakin se että keltaliivit kaikesta hyvästä huolimatta ottivat lopulta vain vastaan iskuja, eivät antaneet takaisin. Eikä keltaliivien liikeellä ollut ketään vahvaa johtajaa. Johtaja tarvitaan koska ilman sitä liike hortoilee eri suuntiin ilman strategiaa, tavoitteita ja organisaatiota.

  Ratkaisun vuodet ovat käsillä Euroopassa.

  Kun antautuminen ja alistuminen eivät tule kysymykseen, on oltava valmius nostaa toiminta aivan erilaiselle tasolle.

  Reply
 • 11.10.2019 at 11:26
  Permalink

  What is the deep state today? Wonder why. Looks like bible reading, praying, patriotism,tv7, cbn, alpine skiing, tennis, a-sexuality, playboy, beer and living a private life. The most interesting people are living alone.

  Reply
 • 11.10.2019 at 12:50
  Permalink

  Mulkku maa. Säästöliekillä käyvä sosialistinen kansantasavalta. Jokainen suomalainen on potentiaalinen ilmiantaja. Mihin poliisia tarvitaan kun näin paljon kansanpoliiseja.

  Reply
  • 11.10.2019 at 12:59
   Permalink

   Varovaisella säästöliekillä sinnittelevä sosialistinen kansantasavalta.

   Reply
 • 11.10.2019 at 18:09
  Permalink

  Jo tähän mennessä maahamme päästettyjen elintasopakolaisten elättämisestä avokätisellä sosiaaliturvallamme aiheutuu yli 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset, jotka käytännössä joudutaan peittämään UUDELLA KOROLLISELLA ULKOMAANVELLA, entisen runsaan 100 miljardin euron lisäksi. Ilmeisesti nykyinen viherpuna-hallitus aikoo pitää Suomea maailman sosiaalitoimistona niin kauan kuin ulkomaiset lainanantajat suostuvat lainaamaan vähitellen kehitysmaalaisenemmistöiseksi banaanitasavallaksi ajautuvalle maalle:

  ”EU-maita uhkaa suurin pakolaiskriisi koskaan – Suomi huutokauppaa rajavartioaseman Torniossa | UMV-Kolumni

  EU-Suomi ei vaan lakkaa hämmästyttämästä. Samalla kun EU-aluetta uhkaa vuosien 2015-2016 kaltainen miljoonien laittomien maahantunkeutujien vyöry, Suomi aikoo myydä strategisen raja-asemansa, jossa varoitettua kriisiä pitäisi kyetä hallitsemaan…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/10/10/eu-maita-uhkaa-suurin-pakolaiskriisi-koskaan-eu-suomi-huutokauppaa-rajavartioasemansa-torniossa-umv-kolumni/

  Reply
 • 12.10.2019 at 21:44
  Permalink

  Suurin osa kaikista kansalaisjärjestöistä on globalistien, rikollisen eliitin talutusnuorassa.

  Ranskan suuresta vallankumouksesta alkaen 1789 joka oli (vapaa)muurarien masinoima.

  Reply
 • 13.10.2019 at 00:02
  Permalink

  Suomen nykyinen viherpuna-hallitus näyttää seuraavan Ruotsin maanpetturihallitusten tuhoisaa esimerkkiä:

  Jukka Hankamäki: ”Lähi-idästä uhkaava pakolaisaalto torjuttava päättäväisesti

  Muutamat asioista mitään ymmärtämättömät vipusivat aikoinaan Turkkia Euroopan unionin jäseneksi. Eräs heistä oli EU:n laajentumiskomissaarina toiminut Olli Rehn (kesk.), joka palkittiin sittemmin Suomen Pankin pääjohtajan viralla. Pankissa tuhoamista vielä riittää.Turkki on nyt uhannut päästää Eurooppaan miljoonia pakolaisia, mikäli EU arvostelee Turkin Syyriaan tekemää hyökkäystä.


  Turkin harjoittaman kiristyksen edessä Euroopan maiden pitäisi entistä päättäväisemmin torjua Turkin rajoille päästämät pakolaiset. EU:n on lopettava miljardien tuki Turkille, ja tulijoiden tulva on käännytettävä rajoilta tarvittaessa sotilaallisesti. EU-maiden olisi osoitettava yksiselitteisesti, että tänne ei ole tulemista ja että emme taivu painostuksen edessä.

  Punavihreä turvapaikkapolitiikka vaarantaa turvallisuutemme

  Turkki käyttää pakolaistulvaa aseenaan EU:ta vastaan. Syyriasta tai Irakista Turkkiin saapuneet pakolaiset ovat käytännössä kuin poliittisia ohjuksia, jotka lähetetään Eurooppaan kostoksi tai kiristyksen merkiksi. Turvapaikanhakijoina ja laittomasti rajat ylittäessään he ovat eräänlaisia ”aseettomia sotilaita”, jotka pyrkivät suojautumaan kansainvälisten asiakirjojen, kuten pakolaisten oikeusasemaa koskevan yleissopimuksen taakse.

  Kyseinen asiakirja on kuitenkin vain yleissopimus, eikä se velvoita ehdottomasti mitään maata ottamaan rajojensa sisäpuolelle keitään laittomia tulijoita. Esimerkiksi Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi on aiemmin ottanut kannan, jonka mukaan valtioilla ei ole velvollisuutta ottaa vastaan pakolaisia, sillä ”pakolaisten oikeudet eivät aja kansallisen turvallisuuden edelle”.

  Sen asemasta, että Suomen maahanmuuttoviranomaiset keskittyisivät torjumaan laittomien maahan pyrkijöiden virtaa, he antavat julkisuuteen tiedon, että maassamme varaudutaan tulijoiden tulvaan. Tällainen tieto otetaan tietenkin vastaan kutsuna. Ilta-Sanomat kirjoitti, että Migri-pomo Kimmo Lehto on luvannut parissa päivässä paikat 5000 tulijalle. Hän vieläpä ylpeilee, että ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) puolestaan ”varautuu” 100 000 laittoman maahantulijan aaltoon.

  Uhkana eivät siis ole vain laittomat tulijat vaan Suomen mädättäjävirkamiehet. Asia nähdään väärin, kun keskitytään majoittamaan ja ruokkimaan tänne veronmaksajien elätettäviksi pyrkiviä. Pitäisi keskittyä laittamaan kova kovaa vastaan tulijoiden torjumiseksi tarvittaessa voimatoimin.

  Haluaisinpa nähdä päivän, jona vihervasemmistolainen hallitus lupaisi hoitopaikat 5000 suomalaiselle vanhukselle ja ylpeilisi sillä, että Suomen kansalaisten hyvinvoinnista huolehtimiseen ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Mutta tätähän tuo syntymäsosialistien typeryskerho ei koskaan tee.

  Sen sijaan Lehdon ja Haaviston tapaiset kovapalkkaiset virkamiehet tekevät kaikkensa bastardisoidakseen kansallisvaltiomme ja kansakuntamme haittamaahanmuutolla. Heidät pitäisi sanoa viroistaan irti viipymättä ja lähettää samaan soppajonoon punavihreässä kuplassa asuvien takkutukkaisten maailmanparantajien kanssa. Heidän peräänsä pitäisi lähettää kaikki näissä kirjoituksissa mainitut huvitteluliberaalit, jotka saavat elantonsa maahanmuutosta johtuvista kuluista ja suojatyöpaikoista.

  Pakolaisuus on kansainväisen politiikan ase, jonka eteen ei pidä juosta…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/10/lahi-idasta-uhkavaa-pakolaisaalto.html

  Reply
  • 15.10.2019 at 16:43
   Permalink

   Masonit murentaa yhteiskunnan koossa pitäviä pilareita. Perhe, kansallisvaltio, rotu ja uskonto. Paavi on mukana täysillä. Myös hän on vapaamuurari. Miten kuvottavaksi kaikki on mennyt. Homoja vihitään kirkossa ja ne saa adoptiolapsia, vaikka muuten eivät saisi. Suomalainen veronmaksaja on kuin kiinalainen kuli joka maksaa kaiken selkänahastaan. Nuoret aivopestyt ilmastouskovaiset eivät jaksa hakea pizzaa alakerrasta joka on tilattu applikaatiolla. Toisaalta, en minäkään hakisi pizzaa joka voisi olla tehty vaikka hevonperseenreiästä.

   Reply
 • 20.10.2019 at 23:32
  Permalink

  Te olette rasisti järjestö jonka nousu minkäänlaiseen poliittisen asemaan pitää estää vaikka voimalla! Minä olen ollut paljon tekemisissä erilaisten ja väristen ihmisten kanssa ja suurin osa afrikkalaisista ja muslimeista ovat paljon avoimempia ja parempia kuin yksikään teistä niin sanotuista isänmaallisista natseista! Hyi yök mitä sisäänpäin kasvaneita ihmisiä olette ja ette näe sitä hyvää mitä nämä ihmiset tuovat suomeen ja muualle eurooppaan!

  Teillä ei ole muutakuin negatiivisiä ajatuksia kaikesta! Monikulttuurinen suomi on paljon parempi paikka kuin sisäänpäin suuntautunut junttila missä minä ainakin koen eläväni juuri nyt! Ettekö te ymmärrä jos katsomme esimerkiksi ranskaa ja saksaa siellä kotiuttaminen on tehty oikein ja siellä yhteiskunta toimii niinkuin pitääkin! Te vaan ette näe sitä hyvää mitä maahanmuuttajat tuova mukanaan!! Ainoastaan kaiken negatiivisen! Minun lapseni tulevat hyvin toimeen maahanmuuttaja lapsien kanssa täällä eteläsuomessa ja ei ole ollut minkäänlaista konfliktia heidän kanssaan ja usein käyvät iltasella teellä tai leivän syömässä ja huomattavasti paremmin käyttäytyvät kuin ”teidän ylistämänne kantasuomalaiset” riehuja kakarat!!

  Ottakaa se järki nyt kauniiseen käteen ja katsokaa kuinka hyvin kotiuttaminen on onnistunut monessa kylässä!!! Meidän noin 5000 asukkaan kylässä on oltu todella tyytyväisiä ulkopuolisiin! Meidän kylän pojat ei edes uskalla puhua tytöille ja nämä uudet tulijat kohtelevat heitä paremmin kuin hyvin vaikka moista propagandaa väitätte että muka raiskaavat ym sairasta! Täällä meidän kylällä kantasuomalaiset pojat ovat saaneet uskallusta puhua tytöille kun ovat nähneet kuinka rohkeasti uudet tulijat lähestyvät heitä!

  Ja lopettakaa tuo iän kaikkien vihaaminen ei johda muuhun kuin vihanpitoon!

  T: Riitta onnellisesti toivotan uutta verta kylälle.

  Reply
  • 22.10.2019 at 14:12
   Permalink

   Ruotsi on nykyisen vasemmistohallituksemme esikuvamaa, eritysesti koska se on hoitanut ”pakolOisasiansa” niin esikuvallisen mallikkaasti:

   ”Ruotsissa räjähtelevät Lähi-idästä tutut ”termospommit”

   Ruotsissa tapahtuu pommi-iskuja lähes päivittäin ja lisäystä edellisvuoteen on mitattu noin 45 %. Tietojen mukaan Ruotsissa räjähtelevät nyt erityisesti Lähi-idässä tutuksi tulleet kotivalmisteiset ”termospommit”.

   Myös viimeisimmissä Tukholmassa tapahtuneissa räjähdyksissä oli myös käytetty termospommia ja jäämiä etyleeniglykoolista (EGDN) oli havaittu. Tällaiset pommit ovat olleet Ruotsissa tuntemattomia aiemmin, mutta niitä käytetään laajasti Lähi-idässä, tutkija kertoi…”
   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/10/21/ruotsissa-rajahtelevat-lahi-idasta-tutut-termospommit/

   Toivotan lisää uutta verta teidän pienelle kylällenne erityisesti LÄHI-IDÄSTÄ – lämpöpommeistahan saatte syksyn koleuteen lämpöä ja muutenkin tervetullutta vaihtelua pienen kylänne hiljaiseen elämään!

   ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa – 1/3 Taustaa”,
   https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

   Reply
  • 22.10.2019 at 20:48
   Permalink

   ”Ruotsalainen viikonloppu koostuu autopaloista, ampumisista ja pommeista
   20/10/2019
   Ruotsissa on viikon aikana poltettu yhtä paljon autoja kuin naapurimaissa yhteensä vuodessa. Myös pommit ovat paukkuneet. Koko lokakuu on ollut muutenkin hyvin rauhatonta. Ampumisissa, autopaloissa ja räjähdyksissä tehdään vuoden ennätyskuukausi.

   Muuan Västeråsissa asuva suomalaistaustainen mies kertoo Pt-medialle:

   – Joka ainoassa palossa tekijöinä ovat ”brushat”. Eli henkilöitä, jotka tulevat maista, joissa ei harrasteta hiihtämistä. Ne hilluvat nykyään joka ostarin nurkalla ja kauppaavat avoimesti huumeita. Sitten ne riitelevät keskenään kuka on kukkulan kuningas ja näyttääkseen sen polttelevat tavallisten ihmisten tavaroita, kuten autoja.

   – Jotkut julkiset paikat ovat sellaisia, että ne eivät ole enää ihmisten paikkoja. Brushat ovat vallanneet paikat, tai ottaneet tilan haltuunsa. Joskus kävin Bjurhovdassa eräässä pubissa ottamassa parit kaljat, mutta sekin paikka on nykyään kuin joku perkeleen eteinen. Kehareita tulee ja menee. Ovi käy kuin pyöröovi. Kun juo pari tuoppia niin tajuaa, että pubi on huumevarasto, josta ne hakevat tavaraa. Siksi ovi käy niin tiuhaan.

   Muita viikonlopun pikku juttuja

   Gislavedissa viritettiin puoli viiden aikaan pommi asuintalon rappusille. Ulko-ovi ja julkisivu saivat pieniä vaurioita, mutta tällä kertaa kyse ei ollut jättipommista. Haningessa tuikattiin tuleen kolme autoa viime yönä klo 03.50 aikaan. Linköpingissä murhayritus eilen illalla klo 17.15, Tukholmassa illalla klo 18.00 aikaan ampumista Norsborgissa. Yhdelle tönkköpolvi.

   Siinäpä niitä alkuun, listalla ei ole kaikkia tapahtumia. Niitä voi selata poliisin sivuilta.”
   Koko artikkeli: https://pt-media.org/2019/10/20/ruotsalainen-viikonloppu-koostuu-autopaloista-ampumisista-ja-pommeista/

   Jotta saisitte lisää lämpöä syksyn koleuteen, toivotan lisää uutta verta teidän pienelle kylällenne artikkelissa mainittujen ”brushien” muodossakin!

   Reply
   • 23.10.2019 at 16:17
    Permalink

    Jos tuosta ihmissaastatulvasta edes 10 prosenttia pääsee läpi se on Euroopan tuho.

    Reply
   • 23.10.2019 at 19:08
    Permalink

    ”Ruotsin MPK: Klaanit uhkaavat demokratiaa – ”Kukaan ei pysty hallitsemaan heitä”

    Rinnakkaiset yhteisöt, joissa rikolliset ja klaanit hallitsevat, ISLAMISTIT ja jengirikollisuus, muodostavat yhä vakavamman uhan Ruotsille. Tästä on tulossa järjestelmän uhka,” kirjoitetaan Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulun (FHS) uudessa raportissa.
    Ruotsin valtiollista järjestystä uhkaava konflikti on maahanmuuttajien kollektiivisen rakenteen ja Ruotsin oikeusvaltion välillä, selviää Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulun (Försvarshögskolan) julkaisemasta terrorismitutkimuksen antologiasta, jonka ovat laatineet Henrik Häggström ja Hans Brun. Kyse on klaaniyhteisöistä Ruotsissa…”

    Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/10/22/ruotsin-mpk-klaanit-uhkaavat-demokratiaa-kukaan-ei-pysty-hallitsemaan-heita/

    Reply
   • 23.10.2019 at 20:06
    Permalink

    Esimerkiksi Ruotsissa poliisi on jo katkeamispisteessä.

    Jos matuja vyöryy miljoonia tai kymmeniä miljoonia lisää niitä ei käytännössä kyetä pysäyttämään kuin voimakeinoilla.

    Mutta kuka sen tekee jos ei ole poliisia tai armeijaa joka välittää asiasta?

    Reply
   • 23.10.2019 at 22:03
    Permalink

    Aitoon Ruotsin malliin:

    ”Ryöstelevä nuorisojengi kylvää pelkoa Espoossa – poliisille useita ilmoituksia parissa viikossa
    Ryöstelevät nuorisojengit kuohuttavat Espoossa ja Kauniaisissa.

    Länsi-Uudenmaan poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että parin viikon sisään on tullut seitsemän ilmoitusta ryöstelevästä nuorisojoukosta. Ilmoituksista neljä on tehty Kauniaisissa.

    Sosiaalisessa mediassa on käyty runsaasti keskustelua tapauksista ja varoiteltu lapsiin kohdistuneista ryöstöistä.

    Yhden kirjoittajan mukaan esimerkiksi kauppakeskus Sellon läheisyydessä lauantai-iltana kymmenen hengen ULKOMAALAISTAUSTAISEN nuoren joukko pakotti 13-vuotiaan antamaan kaikki rahansa…”

    https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/ry%c3%b6stelev%c3%a4-nuorisojengi-kylv%c3%a4%c3%a4-pelkoa-espoossa-%e2%80%93-poliisille-useita-ilmoituksia-parissa-viikossa/ar-AAJdwHx?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

    Reply
   • 23.10.2019 at 23:01
    Permalink

    Totuus eräästä ”rauhanuskonnosta”, jonka harjoittajia meidänkin maahamme on avosylin vastaanotettu pilvin pimein taikasana ’asylum’-verukkeella:

    ”Islamilaisten terrori-iskujen lukumäärä 11.9.2001 jälkeen on tänään jo 35766
    The religion of peace -sivusto on ylläpitänyt tilastoa kaikista islamilaisista motiiveista tehdyistä isoista ja pienemmistä terrori-iskuista, joissa on kuollut ja haavoittunut satoja tuhansia…”
    https://oikeamedia.com/o1-122916

    Reply
 • 21.10.2019 at 22:31
  Permalink

  Kun kysymys ei ole vain siitä mitä sinä ja minä haluamme. Kysymys on siitä että tämä Suomi on meillä lainassa vain pienen hetken ja siitä se sitten periytyy tuleville polville. Tällä menolla Suomi tuhoutuu. Monikulttuurisuus ei ole Suomen tie. Se on tuhon tie. Se vie perikatoon lopulta. Neljä peruspilaria. Perhe, kansallisvaltio, rotu ja uskonto. Nämä pilarit ovat se yhteiskunnan kantava voima. Näiden kimpussa Suomen sisäiset ja ulkoiset viholliset ovat.

  Suomi kuuluu suomalaisille.

  Et sinäkään anna vieraiden ihmisten tulla kotiisi tekemään sinusta heidän palvelijaansa.

  Reply
 • 21.10.2019 at 22:33
  Permalink

  Kukaan ei anna tungettelijan tulla kotiinsa ottamaan sitä pois.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.