Reijo Tossavainen: Demarit seuraavat kepua tuhon tiellä

Kepulle äskeiset eduskuntavaalit olivat katastrofi. Seuraavat vaalit vuonna 2023 eivät paranna tilannetta. Todennäköisesti kannatus laskee, sillä jäljellä olevat uskollisimmat puolueen kannattajat maaseudulla karsastavat punavihreitä. Keskustalaiset seuraavat kauhuissaan nykytilannetta, jossa puolueen ministereillä on hallituksessa punavihreiden jalkapanta. Tässä tilanteessa Salpausselän pohjoispuolella Perussuomalaiset saavat Keskustalta uusia kannattajia.

Demarit ovat kuin harakka tervatulla katolla. Kun puolue nyt kumartaa vihreiden suuntaan, se samalla pyllistää peruskannattajiensa eli duunareiden suuntaan. Keskustan tavoin myös SDP:n peruskannattajat ovat ihmeissään. Ennen pitkää ja viimeistään vuoden 2023 eduskuntavaaleissa he ovat valmiita äänestämään Perussuomalaisia.

Alkaneella vaalikaudella Perussuomalaisten pitää noudattaa tiukkaa, mutta asiallista oppositiopolitiikkaa. Suurimpana oppositiopuolueena se on aiempaa paremmin mahdollista. Ja myös helpompaa, sillä vastassa on punavihreä ”afrikkalainen” hallitus. Tyhjänpäiväiseen soinilaiseen huuteluun ei pidä sortua.

Tällä hetkellä on vahvat perusteet ennustaa, että Perussuomalaiset saavat vuoden 2023 eduskuntavaaleissa yli 20 prosentin kannatuksen ja ovat maan suurin puolue. Kokoomus lisää myös kannatustaan, mutta jää Perussuomalaisten taakse.

Näiden kahden puolueen takana on suuri rako seuraaviin. Keskusta, SDP ja Vihreät saanevat vain noin 11-14 prosentin kannatuksen.

Näin ollen Jussi Halla-aho saa tehtäväkseen hallituksen muodostamisen. Vaalituloksen perusteella myös Kokoomus on vahva ehdokas hallitukseen.

Halla-ahon hallituksen runkona olisivat siten Perussuomalaiset ja Kokoomus. Jo nyt suuri osa kokoomuslaisista on valmis yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa. Pahimpana kantona kaskessa on moraaliposeeraukseen sortunut Petteri Orpo. Siksi on toivottavaa, että Kokoomus valitsee uudeksi puheenjohtajakseen Antti Häkkäsen tai Elina Lepomäen.

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

12 thoughts on “Reijo Tossavainen: Demarit seuraavat kepua tuhon tiellä

 • 18.6.2019 at 12:08
  Permalink

  Mitä järkeä on perussuomalaisen huutaa bilderberg-globalisti-uuskonservatiivi Lepomäkeä mukaansa hallitukseen? Luvassa olisi kaikkien aikojen kovinta kyytiä sinne jonnekin ”pedonaton” uumeniin.
  Kaikki muut suurehkot puolueet kuin PS ovat syvältä ja myös itse PS on vain valeoppositiota, jos Halla-Ahon ulkopoliittisia linjauksia kuuntelee. Suomea ei aidosti itsenäiseksi halua enää kukaan. Tai, jos haluaa ja toimii sen eteen aktiivisesti, niin istuu pian vankilassa.

  Reply
 • 18.6.2019 at 12:09
  Permalink

  Vai niin. Mutta mitä merkitystä tällä on ulkoa ohjatussa yksipuoluejärjestelmässä?

  Reply
 • 18.6.2019 at 13:22
  Permalink

  Hallitus saa käskynsä politiikan yläpuolelta.
  On aivan sama mitkä puolueet siellä kulloinkin koikkelehtivat naruista vedettävinä. Sama koskee jokaista Euroopan vatiota. Ranskalaiset ovat sen tajunneet ja juuri oli 31. viikko keltaliivien marssiessa yhä suurempina massoina vastalauseena sikailevalle eliitille.
  Tähän mennessä Macron on tapattanut 11 keltaliiviä vammauttanut vakavasti 76, vammauttanut lievästi 2500.
  Lisäksi Macronin verikoirat ovat sokeuttaneet 23 protestoijan silmän, viideltä on tuhottu käsi ja tuhansia on pidätetty aitoon Neuvosto tyyliin.
  Agendamedia luonnollisesti vaikenee tästä kaikesta ja uutisoi valetta sen mitä uutisoi.

  Reply
  • 18.6.2019 at 13:53
   Permalink

   Hong Kong meni demokraattisten kansalaisvapauksien varjelun suhteen Euroopan edelle yhdessä hujauksessa. Häpeä Eurooppa ja Ranska erityisesti.

   Reply
 • 18.6.2019 at 17:22
  Permalink

  täytyy..pitää kädet ristis..ettei suurta matuvyöryy..osu kohdalle tän hallituksen aikana..tai Suomi ja Suomen kansa on doomed ja pois pyyhitty..mut..kyl.. ne ählyt..aina järjestää..se on nyt veitsen terällä koko Suomi ja 10000 vuotinen historia kansana

  Reply
 • 18.6.2019 at 21:34
  Permalink

  Vuonna 2023 Suomi on Rinteen hallituksen jäljiltä vararikossa. Kokoomus kyllä olisi oiva meklari konkurssihuutokaupassa ja möisi tuhkatkin pesästä.

  Reply
 • 18.6.2019 at 21:35
  Permalink

  Tossavainen kirjoittaa taas kerran asiaa !
  2023 PS on voittaja!

  Reply
 • 20.6.2019 at 16:38
  Permalink

  Rautaisannos Puna-Ylen suomentuho-propagandaa:

  ”VASEMMISTOLIBERAALIA YLIVALTAA JUHLIVIEN GLOBALISTIEN RIEMU-UUTISET

  Eilen ja varsinkin tänään Yle on kertonut liudan uutisia, jotka ovat eurooppalaisiin kantaväestöihin kuuluvien normaalien veronmaksajien kannalta suorastaan tuhoisia. Toisaalta turmeltuneen globalistieliitin hyödyllisinä idiootteina toimivat keskiluokkaiset Hyvät ihmiset pitävät näitä sanomia suorastaan merkkeinä messiaanisesta ”edistyksestä”. Laajemmassa katsannossa kyse ei voi kuitenkaan olla muusta kuin rappeutuneen sivilisaation turvautumisesta totalitarismiin, jolla yritetään antaa mädätystilassa olevalle moniarvoiselle ”kulttuurille” tekohengitystä.

  Seuraavat kuusi uutista kertovat tuleville sukupolville lahjomattamasti, miten maamme johtavin valtamedia näkee kesällä 2109 asiat ja ilmiöt, jotka ilmentävät kultturimme pitkään jatkunutta alennustilaa ja nihilismiä…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/vasemmistoliberaalia-ylivaltaa.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.