Reijo Tossavainen: Agendamedian yksipuolinen räksytys on omaan nilkkaan ampumista

Agendajournalismin yksipuolisuus on jatkuvan ihmettelyni aihe. Viimeksi olen suorastaan kauhistellut agendajournalistien Venäjään liittyvää uutisointia. Tuossa pienen valtaklikin hallitsemassa maassa media toistaa äärimmäisen räikeää ja valheellista propagandaa. Nykyisin sitä voi verrata jopa Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan propagandaan. Se on  jopa niitä pahempaa, sillä nykymaailmassa sana- ja kuvasaastetta tunkee korviimme ja silmiimme lähes joka hetki.

Kun Venäjä nyt vastoin kaikkia sopimuksia yksipuolisesti estää ukrainalaisten liikenteen Kertsin salmessa, niin suomalainen agendamedia julkistaa sanasta sanaan venäläistä täysin valheellista propagandaa. Samaan aikaan agendamediat mainostavat harjoittavansa ”vastuullista journalismia”. Suorastaan tragikoomista.

Suomalaisilla mediataloilla on USA:ssa useita toimittajia. Päivästä toiseen ne keskittyvät kertomaan negatiivisia asioita Trumpista ja USA:sta. Toki ikävääkin uutisointia löytyy, mutta maan taloudella menee nyt poikkeuksellisen hyvin. Osa tuosta kunniasta kuuluu nykyiselle presidentille. Sitä agendatoimittajat eivät suostu kertomaan.

Sitten kolmas esimerkki eli vaikeneminen. Siirtolaissopimus on erittäin tärkeä niin Suomelle kuin monelle muullekin maalle. Suomalainen agendamedia ei ole juuri millään tavalla avannut sen sisältöä, vaikka asia on mittaluokaltaan paljon tärkeämpi kuin yksikään Trumpin twiitti.

Objektiivista ja neutraalia journalismia odottavat  ihmiset eivät useimmiten ole niin tyhmiä kuin agendajournalistit luulevat. Ja kun tarjonta ei miellytä, niin he ”äänestävät jaloillaan”.

Viimeksi Helsingin Sanomat / Sanoma ilmoitti väen vähennyksistä. Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Ilmoitus- ja tilausmyynti on ollut pitkään syöksykierteessä ja hyvin todennäköisesti jatkuu samanlaisena lähivuosina. Siksi arvioin, että paperi-HS ilmestyy noin viiden vuoden kuluttua vain kolme kertaa viikossa muiden maakuntalehtien tapaan. Samaan aikaan verkkojulkaisut eivät korvaa paperipuolen menetyksiä.

Onneksi on some ja päivä päivältä vahvempana. Siellä saavat sanoa mielipiteensä hekin, joilta agendamediat sen useimmiten estävät.

Onneksi on tämäkin media, joka mahdollisti tämänkin jutun julkistamisen.

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

17 thoughts on “Reijo Tossavainen: Agendamedian yksipuolinen räksytys on omaan nilkkaan ampumista

 • 30.11.2018 at 04:54
  Permalink

  Agendamedia toitottaa myös ”ilmastonmuutosta” eli planeetan lämpenemistä sairaalla tavalla. Kuusi faktaa joita tuskin ihmetellään maamme agendamedian toimesta:

  1. Manner-euroopassa on nyt tosi kylmää.

  2. USA:ssa oli jo lokakuussa paikoittain kylmempää kuin ”miesmuistiin”. https://www.washingtonpost.com/weather/2018/10/16/record-early-season-cold-snow-have-taken-over-central-united-states/?noredirect=on&utm_term=.39ebe2daa883

  3. Kiina suunnittelee keino-aurinkoa alkamaisillaan olevan seuraavan ”grand solar minimum” -jakson johdosta.

  https://economictimes.indiatimes.com/news/science/after-fake-moon-china-trying-to-create-an-artificial-sun/articleshow/66631394.cms

  Auringon aktiivisuus on jo pudonnut Dalton Minimum -tasolle, ja v. 2030 alkaen se tulee olemaan Maunder minimum -tasolla. ”What NASA refused to tell in their report” https://www.youtube.com/watch?v=a58828Y5flo

  4. Kiina ostaa/tekee sopimuksia maankäytöstä maa-alueilla jotka sijaitsevat lähellä päiväntasaajaa. (Jos olisin deep state -rötöskorporaatiossa, tietäen että jopa satojen vuosien kylmä kausi on juuri alkamassa, ja voisin vaikuttaa suoraan propagandaan, levittäisin propagandaa, jonka ansiosta voisin ostaa viljelysmaita super-halvalla, alueilta mahdollisimman läheltä päiväntasaajaa).

  5. Jo viime vuonna tapahtui ”yllättäviä” viljelyjen jäätymisiä: https://www.youtube.com/watch?v=a58828Y5flo

  6. Suspicious Observers -kanava raportoi ilmastonmuutoksen todellisista taustoista: https://www.youtube.com/watch?v=5c4XPVPJwBY

  PS. Ihminen ei voi hengittää ilman hiilidioksidia. Jos hengität niin että hiilidioksidin määrä vähenee, pysyy happi lujemmin kiinni hemoblobiinissa, ja voit kuolla hapen puutteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=RW1C_3OXhEs

  Reply
 • 30.11.2018 at 05:05
  Permalink

  Myös ”ilmastonmuutosagenda” ajaa dinosaurusmedian valehtelemaan. Kovaa tiedettä asiaan liittyen. Katsottuasi tämän, naurat aina kun dinosaurusmedia väittää planeettamme lämpenevän johtuen ihmisen aiheuttamasta hiilidioksidista. Kovaa tiedettä, jota ei voi kieltää muuten kuin pimittämällä härskisti valehdellen:

  https://www.youtube.com/watch?v=5c4XPVPJwBY

  PS. Kiina ostaa pilkkahintaan viljelysmaita päiväntasaajan läheltä, sekä suunnittelee jo keinoaurinkoa, liekö vuonna 2030 alkavaa ”Maunder Minimum” -kautta varten?

  Reply
  • 30.11.2018 at 05:29
   Permalink

   Kiinalaiset ostaa pikkuhiljaa kehitysmaat, myös Suomen metsäteollisuus on valjastettu Kiinalaisille ja metsät hakataan halvan sellun takia matalaksi. Tukkipuusta keitetään ”bioraaka-ainetta” kuten sellun hieno nimi on tänä päivänä. Se antaa hienon mielikuvan ”hiilineutraalin” Suomen tavoitteista

   Reply
 • 30.11.2018 at 06:50
  Permalink

  Kaikki valtamediat julistavat samaa Deep State propagandaa. Jopa maakuntalehdet ovat samassa suossa, niin syvällä ovat globalisti rikollisten valheen juuret.
  Onneksi ensiviikolla alkaa tapahtua.

  Reply
 • 30.11.2018 at 08:55
  Permalink

  Maapallon ilmasto on aina vaihdullut sen kasvillisuudesta tai eläimistöstä riippumatta ja nämä ovat joutuneet siihen sopeutumaan. Toset lajit häviämään ja toiset kehittymään. Nyt on menossa jääkauden jälkeinen lämpeneminen. Mannerjäätiköt alkoivat sulamaan ja Salpausselkien tasolta sulamisprosessi alkoi ja jää vetäytyy edelleen napoja kohti. Suurin syyllinen taitaa meillä päin olla tämä Golfvirta. Se voi kuitenkin eräänä kauniina päivänä muuttaa luonnettaan ja alkaakin jääpeite kasvaa. Suomen eläkeläisten autolla parinkymmenen kilometrin päässä ruokakaupassa käynnin lopettaminen tuskin asioihin vaikuttaa. Nyt kaikkiin asioihin vaikuttaa tämä ilmaston muutos. Etelänmatkaajien ja etelästä tänne muuttajien mukanaan kantamat tauditkin ovat tätä samaa vouhotusta, jolla harhautetaan ihmisten mieliä pois jostain muista oikeasti vaikuttavista asioista.

  Reply
 • 30.11.2018 at 10:58
  Permalink

  Russofobi Tossavainen: ”Kun Venäjä nyt vastoin kaikkia sopimuksia yksipuolisesti estää ukrainalaisten liikenteen Kertsin salmessa, niin suomalainen agendamedia julkistaa sanasta sanaan venäläistä täysin valheellista propagandaa.”
  Ukraina toimi sopimuksen vastaisesti ja provokatoorisesti, kun lähetti ilman lupaa sota-aluksiaan Venäjän aluevesille. Kaipa Suomenkin vartiolaivasto toimisi, jos venäläisiä sota-aluksia käyttäsi lupaa kysymättä Kustavin väylää. Tuskin tulisi edes lupaa tulisi, kun ei mole sopimusta.

  Hankamäkikin esittää myös russofobian oireita: ”Malesialainen matkustajakone puolestaan ammuttiin alas Venäjän valmistamalla ja toimittamalla ilmatorjuntaohjuksella, jolloin tapauksessa kuoli satoja useiden eri maiden kansalaisia.”
  Hankamäki uskoo länsimaiseen propagandaan. Kuka koneen pudotti on avoin asia. Oikein olisi aloittaa, hollantilaisen tutkimuksen ym. lansimaisten tutkijoiden mukaan,…
  Tutkin itse asiaa heti onnettomuudern jälkeisistä kuvista: Jäi epäselväksi pari asiaa. Koneen lujasti rakennettu ohjaamo oli räjähtänyt kappaleiksi ja ohjaamon kappaleessa oli pyöreitä 30 mm ”nopeasti lentävien projektiilien” jälkiä (lainaus tutkimusraportista), joita ei tule BK ohjuksen sirpaleista. Asia selvinnee joskus?

  Reply
  • 30.11.2018 at 17:01
   Permalink

   Joo, mutta entä jos Suomenlinnakin olisi yhtäkkiä mieitetty ja kaikki vedet edustallamme ”Venäjän aluevesiä”? Suomalaisille olisi kai enää turhaa uhua russofobiasta, mutta entä tyhmille jenkeille

   Reply
   • 30.11.2018 at 17:27
    Permalink

    Neuvostoliiton valloittamia saaria: Suursaari ja Tytärsaari sekä pienempiä Säyvö, Itä-Viiri, Länsi-Viiri ja Ruuskeri, joka on Venäjän läntisin kohta lukuun ottamatta Kaliningradin aluetta. Itäisen ryhmän muodostavat mm. Lavansaari, Peninsaari, Seiskari ja Koukouri (joka yleensä luetaan Seiskariin kuuluvaksi). Saariryhmät kuuluvat hallinnollisesti Leningradin alueen Jaaman piirin Laukaansuun kuntaan.
    Näillä saarilla ei pidetty kansanäänestystä, mihin valtioon haluavat asukkaat kuulua. Valloituksessa yksikään suomalainen ei jäänyt tälle alueelle.
    !836-48 USA valloitti liitti valtaansa yli puolet Meksikosta. Sellaisia suurvallat ovat. Eikä niitä pienten maitten kannata pelätä eikä turhaan ärsyttääkään.

    Reply
    • 30.11.2018 at 20:35
     Permalink

     Juu ei. Ja jokaisen pienen maan kansalaisne kannattaa nuolla niiden peppua ja…eiku

     Reply
 • 30.11.2018 at 12:10
  Permalink

  Aamulehdellä karut YT:t ja työntekijöiden ulosmarsseja 🙂

  Sitä saa mitä tilaa, kun tekee sellaista ”journalismia” mitä ihmiset eivät tilaa 🙂

  Reply
  • 30.11.2018 at 14:20
   Permalink

   Voi olla monelle toimittelijalle helpotus. Talous kärsii, mutta sielu pelastuu, kun ei tarvitse enää rahasta valehdella ja ajaa globalistiporsaiden intressejä. Melkeinpä uskon, että moni ”punavihreä” on jo oivaltanut kenen asialla ovat olleet.

   Reply
 • 30.11.2018 at 16:38
  Permalink

  Räikeä kontrasti verrattuna Suomessa valtaapitäviin Brysseliä kumartaviin KANTA-suomalaisen kansan vihollisiin:

  ”Salvini sai läpi laatimansa turvallisuus- ja maahanmuuttoasetuksen – ”Tämä on vasta alkua!””,
  https://beta.oikeamedia.com/o1-90409

  Reply
 • 30.11.2018 at 16:54
  Permalink

  Maakuntalehdet ovat keskittyneet saman toimitustalon omistukseen, joka tarkoittaa sitä samaa jargonia kuin Suomen valtamedia suoltaa niin sähköisesti kuin pääpiru Helsingin Sanomat, joka noudattaa pilkulleen EU:n, Suomen eliitin ja punavihervasemmiston kulttuurimarxistista monikulttuurisuutta sekä vapaata haittamaahanmuuttoa kannattavaa politiikkaa aina lähtien korkeimmasta norsunluutornista YK:sta. Tämän huomasi varsinkin v. 2015 lähtien, jolloin kaikki Suomessa ilmestyvät vähänkin merkittävät sanomalehtitalot ulvoivat kilvan alkaneen nk. ”pakolaisten” tulvan alettua sen suunnatonta ihanuutta ja sitä, että ”me vielä tienaamme sillä” ja julistipa jo mainittu Helsingin Sanomat pakolais vyöryn olevan ”uusi Nokia”!?!?!??

  Paikallinen peri keskustalainen maakunnallinen äänenkannattaja maakuntalehti muuttui kuin yö ja päivä kun koettu ja arvostettu sekä äärimmäisen asiantunteva tohtorin (oikean) yliopistollisen oppiarvon suorittanut ent. päätoimittaja jäi eläkkeelle, jonka pääkirjoituksia ja kolumneja oli ilo lukea, vaikka ei aina samaa mieltä ollutkaan. Kun uusi naispäätoimittaja istahti tilalle lehden linja kääntyi punaviherpoliittiseksi agendalehdeksi, joka suoltaa sitä samaa paskaa päivästä toiseen lietsomalla aiheetta ”rasismia”, ”vihapuheesta”, monikulttuurisuutta, toiseuden ihanuutta, islamin rauhanuskonnollisuutta ja ennen kaikkea vähättelemällä sekä peittelemällä muslimien tekemiä karkeita ja ihmisarvoa iljettävällä tavalla loukkaavia rikoksia päivästä toiseen aina v. 2015 alkaen.
  ”Linjaan” luonnollisena osana tietenkin kuuluu kansallismielisten vainoa kaikella tasolla sekä sairaalloinen hysteria ”natseista” ja ”äärioikeistosta” sekä tekaistuista ja täysin fiktionaalisista heidän tekemistään ”vakavista rikoksista” hellan telttuja kohtaan, jotka osoittautuvat hetikohta LSD tripeiksi.

  Aivan kuten hesarin on myös tämän maakuntalehden tilauskanta romahtanut pohjalukemiin – arvata saattaa mistä syystä – ja lehden perinteinen koko koki pienennyksen siihen samaan pikku kokoon kuin helsingin sanomatkin, jonka sunnuntainumero oli ennen niin mahtava, että sillä olisi voinut huoneensa tapiseerata. Nyt se ei enää ole edes sen arvoinen, että sitä voisi hyyskässä käyttää.

  Reply
  • 30.11.2018 at 21:52
   Permalink

   Brysselin Pravda on EU-diktatuurin/NWO-globalistien pääpropagandatorvi Suomessa ja Suomen sekä kantasuomalaisten mediavihollinen numero 1.

   Reply
 • 1.12.2018 at 00:01
  Permalink

  Vittu kun kansat tajuaisivat mistä on kysymys!
  Rosvot kiinni kuten Vennamo sanoi aikoinaan!
  Vaan kansoilta puuttuu yhtenäisyys kun joukkoon on sekoitettu matuja ja kylvetty riitaa jotta kansaa olisi helpompu hallita.
  Pelkkiä orjia on meistä tarkoitus tehdä eliitille.
  Eliitille joka omistaa jo puoli maailmaa.
  Se ei heille riitä, he haluavat kaiken määräysvallan ja omaisuuden itselleen.
  Poliitikot on suurelta osin lahjottu, näin se vaan menee.
  Kansojen pitäisi nousta tätä riistoa vastaan. Pistää kaikki seis, kunnes valta palautetaan oikeasti kansalle.
  Miettikääpä mitä meillä tapahtuisi kun 3miljoonaa osoittaisi mieltään Helsingin keskustassa. Luikkisivat mulkut pakosalle samantien eduskunnasta!

  Reply
 • 1.12.2018 at 18:57
  Permalink

  maa ei ole pallo idiootit ja tämä paljastetaan 33 asteella! pikkuisen järkeä kirjoitteluun!! Mailman suurin valhe ym muiden jutikoiden valheiden seasssa!!! Antarktiselle ei päästetä muita ja siellä on jopa omat uskonnolliset rabbit! TEILLE ON TALMUD MIEHET VALEHDELLEET IHAN KAIKESTA TÄLLÄ TELLUKSELLA!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Kg0r__RrZhA

  Reply
 • 3.12.2018 at 00:00
  Permalink

  Esimerkki yksipuolisesta räksytyksestä.

  Iltapäivälehdet ovat nyt jo useamman päivän toitottaneet kuinka hieno valtionpäämies ja ihminen entinen CIA:n johtaja ja yhden kauden presidentti G.H.W Bush oli.

  Jos edes vähän raotetaan mitä hän todellisuudessa oli miehiään, niin pelkästään sinä aikana kun hän oli CIA:n johtaja, hän on määrännyt tuntemattoman määrän salamurhia.

  Entä mitä bisneksiä hänellä on ollut Bin Ladenin kanssa?

  https://www.henrymakow.com/2018/12/head-of-bush-crime-family.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.