Ilja Janitskinille lähes kahden vuoden tuomio MV-oikeudenkäynnissä

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuomittu Helsingin kätäjäoikeudessa yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen niin sanotussa ”MV-oikeudenkäynnissä”, jossa syytettynä oli myös kaksi muuta henkilöä. Janitskinin tuomio tuli yhteensä 16 erillisestä teosta ja vaikka Janitskinin katsottiin olevan vastuullinen MV-lehdessä tehdyistä julkaisuista, myös kahdelle muulle luettiin langettavat tuomiot.

Oikeus näki, ettei mm. MV-lehdessä julkaistuilla, esimerkiksi YLE:n toimittelijaa Jessikka Aroa koskeneilla väitteillä ja tiedoilla voinut olla muuta tarkoitusta kuin nimenomaan kunnian loukkaaminen.

Tuomitut määrättiin maksamaan erilaisia korvauksia oikeuden uhreiksi näkemille henkilöille yhteensä 136 000 euron edestä ja Janitskinin lisäksi tuomioita luettiin sekä ”kohudosentti” Johan Bäckmanille, että yhdelle aiemmin MV-lehdessä työskennelleelle naishenkilölle, molemmille ehdollisena.

Oikeuden mukaan motiivina MV-lehden kirjoitteluun oli yksinomaan ihmisten tuhoaminen ja se katsoi julkaisun levittäneen valheellisten tietojen lisäksi halventavia vihjauksia sekä henkilöiden yksityiselämään liittyviä arkaluonteisia tietoja. Mahdollista journalistista motiivia oikeus ei MV-lehden toiminnasta löytänyt.

Oikeuden mukaan sekä MV-lehdessä että Über-uutisissa, joka myöskin katsottiin osaksi MV-vyyhtiä, on kaiken muun lisäksi ”suhtauduttu täysin piittaamattomasti salassapitosäännöksiin sekä rahankeräystä ja rahapelejä koskevaan sääntelyyn”.

Aiheesta lisää myöhemmin.

Lähde: YLE

101 thoughts on “Ilja Janitskinille lähes kahden vuoden tuomio MV-oikeudenkäynnissä

 • 18.10.2018 at 14:17
  Permalink

  Hallitus jakaa kansaa, AY-liike jakaa kansaa, oikeuslaitos jakaa kansaa, puolustusvoimat jakaa kansaa, EU jakaa kansaa, HYVIN MENEE SUOMESSA.

  Lyhyehkön linnareissun Iljalle voisi kenties ymmärtääkin, mutta nuo rahalliset korvaukset ”uhreille” tuntuvat aivan mielipuolisilta.

  Suomi on jälleen kerran yhtä pykälää ahdistavampi paikka elää. Toisaalta vaisto on tämän jo kertonut pitkään ja nyt kuona tulee vain ilmi, kun joku on yrittänyt tehdä korruptoituneelle status quolle jotain. Ilja tavallaan julistaa tämän tuomionkin kautta karua totuutta suomalaisen yhteiskunnan tilasta.

  Reply
 • 18.10.2018 at 14:18
  Permalink

  Saatohan ton arvata. Niin puolueellinen ja vääristynyt kun oikeuslaitoksemme on.

  Se kuvastaa tätä aikaa, ja näillä näkymin ajat ei tästä parane.

  Viherkommarit ja matut puolestaan nauttii suojelusta ja erityisasemasta. Hip hurraa.

  Reply
 • 18.10.2018 at 14:55
  Permalink

  Täydellinen oikeusmurha. Oikedesta ei voi edes puhua sen varsinaisessa merkityksessä. EU-Suomi on täysi farssi. Kaikki valtiolliset instituutiot ovat täysin korruptoituneita. Kaikkea ohjaa Deep State loppumattomine rahavaroineen, jota FED sille loihtii tyhjästä.
  MV lehti paljasti taloudellisten – ja poliittisten toimijoiden roolin vuoden 2015 maahantunkeutujien ohjaamisesta Ruotsissa suoraan Haaparannan junaan ja edelleen Tornioon. MV paljasti ketkä kaikki poliitikot ovat/ olivat mukana VOK-bisneksessä ja silloisen sisäministerin vaimon lakitoimiston ison roolin kielteisten turvapaikka anomusten valitusten käsittelyjen lakiprosesseissa. MV astui siis isoille varpaille ja valtiopetoksiin ja maanpetturuuteen syyllistyneet poliitikot saivat hepulin.
  YLEN natofanaatikko toimittaja sekä demareiden Hanna Huumonen laitettiin herjaamaan MV lehteä ja sen lukijoita. Huumonen ja hänen isäntänsä onnistuivat katkaisemaan MV:n mainostulot ja siis haittaamaan Janitskinin yritystoimintaa. Valtamedia oli innola mukana MV:tä vastaan, koska ovat satanistisen Deep Staten renkejä. Reppanat Aro Ja Huumonen olivat vain työkaluja tässä prosessissa joiden vähä-älyisyyden ansiosta saatiin tekaistua roppakaupalla valesyytöksiä. Jopa Interpol sotkettiin valeila mukaan.
  Mitään todellista rikosta ei ole koskaan tapahtunut, mutta klassisen Neuvosto-käytännön mukaan tuomio ja syyllisyys oli päätetty jo aiemmin. Tuomio on vain harhaista tulkintaa jostakin epämääräisestä laista jota voidaan tulkita miten kulloinkin mielii.
  EU on hajoamassa, mutta Suomi taitaa upota silmittömässä EU-palvonnassaan ensin ja silloin Deep State astuu esiin ja ottaa Suomen kansalaisten yksityisomaisuuden haltuunsa.
  Onneksi on toivoa. Globalisaation vastaiset voimat tulevat murskaamaan kaiken mädän maailman laajuisesti.

  Reply
 • 18.10.2018 at 15:04
  Permalink

  Ilja voittaa varmasti hovioikeudessa. Haastehakemuksessa on räikeä puute. Jessikka Aron siviilivaatimukset puuttuivat haastehakemksesta kokonaan ! Siksi niitä ei olisi saanut oikeudessa edes käsitellä. Tuomari tehnyt JÄRKYTTÄVÄN VIRHEEN.

  Laillinen haaste on oikeudenkäynnin ehdoton edellytys.

  5 luku
  Syytteen vireillepanosta
  Haastehakemus

  3 §
  Haastehakemuksessa on ilmoitettava:

  6) asianomistajan vaatimukset, joita syyttäjä 3 luvun 9 §:n nojalla ajaa

  HAASTE
  https://vk.com/doc331558566_468985551?hash=e330af1c786b6d9a9b&dl=1bcf452bc99dc734b4

  Reply
  • 18.10.2018 at 15:23
   Permalink

   Jos alioikeus on tehnyt virheen, varmaan hovioikeus palauttaa jutun sinne ja se käydään uudestaan. Tuo tosin on ilmiselvästi poliittista oikeudenkäyntiä, joten tiedä mitä ne keksivät.

   Reply
  • 22.10.2018 at 12:50
   Permalink

   Ei haasteessa ole virhettä. Jessikka Aro ajoi itse omaa vahingonkorvausvaatimustaan eikä syyttäjä.

   Reply
   • 22.10.2018 at 19:45
    Permalink

    Sitäkin varten olisi pitänyt olla haaste. Onko sellaista olemassa ?

    Käsittääkseni ei siviilijuttujakaan voi ilman haastetta ajaa.

    Reply
   • 22.10.2018 at 20:03
    Permalink

    Onko näistä sitten kerrottu jossain toisessa haasteessa ?

    ————-

    Kantajan vaatimus ja sen perusteet Kantajan oikeussuojapyyntö (kanne) koostuu kantajan vaatimuksesta (petitium) ja seikoista, joihin vaatimus perustuu (kanteen perusteosa, causa). Haastehakemuksessa kantajan on ilmoitettava vaatimuksensa niin tarkoin yksilöidysti, että siitä ilmenee yksiselitteisesti hänen vaatimansa oikeusseuraamuksen sisältö. Kantajan on siis vaatimuksenaan ilmoitettava, minkälaisen tuomion (suoritus-, vahvistus- vai muotoamistuomion) hän vaatii asiassa annettavaksi. Myös vaatimuksen laatu ja määrä (paljous) on yksilöitävä mahdollisimman tarkasti. Kantajalla on riita-asiassa vaatimistaakka, joka tarkoittaa sitä, että tuomioistuin ei saa tuomita muuta tai enempää kuin kantaja on vaatinut (OK 24:3.1).

    https://docplayer.fi/2347594-4-esimerkkihaastehakemuksen-ja-vastauksen-laatiminen-annettujen-faktojen-pohjalta-riita-asiassa-tyoryhman-4-2003-raportti-tyoryhman-jasenet.html

    Reply
 • 18.10.2018 at 15:05
  Permalink

  TUOMIO ON PÄIVÄNSELVÄSTI VÄÄRÄ.

  Vakavin syyte koskee Ylen toimittajaan Jessikka Aroon kohdistunutta kirjoittelua.

  Syyttäjän mukaan Janitskin syyllistyi törkeään kunnianloukkaukseen, kun MV-sivustolla esitettiin liki kolmessakymmenessä jutussa Aroa koskevia valheellisia tietoja tai vihjauksia, jotka aiheuttivat vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa.

  Yksin tämän syytteen perusteella syyttäjä vaatii Janitskinille vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistusta.

  Kunnianloukkauksista tulisi antaa max sakkotuomioita euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mukaan.

  Wikipedia:
  Euroopan
  neuvoston parlamentaarinen yleiskokous on päätöslauselmassaan 1577/2007
  Towards decriminalisation of defamation, johon EIT on ratkaisuissaan
  toistuvasti viitannut, kehottanut jäsenvaltioita muun muassa poistamaan
  kunnianloukkausta koskevista säännöksistä vankeusrangaistuksen uhan.

  http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2013/20130019#idp3137536

  Summary
  Freedom
  of expression, guaranteed by Article 10 of the European Convention on
  Human Rights, as interpreted by the European Court of Human Rights, is
  one of the cornerstones of all democracy, ensuring its vitality.
  While
  anti-defamation laws can pursue legitimate aims, criminal sanctions may
  have a “chilling effect” and restrict free debate. Improper use of
  these laws – whether in the criminal or the civil sphere – places a real
  “Sword
  of Damocles” over all who wish to avail themselves of their freedom of
  expression, especially the media. Ultimately, the whole of society
  suffers the consequences of the pressure that may be placed on
  journalists.

  That
  is why the Assembly deemed it expedient to address this issue. The
  Committee on Legal Affairs and Human Rights now invites it to take a
  clear stance for the outright abolition of prison sentences and against
  disproportionate award of damages.
  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/X2H-Xref-ViewHTML.asp?FileID=11684&Lang=EN

  Reply
  • 18.10.2018 at 15:21
   Permalink

   Hyvä valittaa ja käydä prosessit läpi aina Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen saakka.

   Reply
   • 18.10.2018 at 15:50
    Permalink

    Siellähän se mädännäisyyden ydin juuri on. Turha valittaa kun vihollinen on päättämässä asioista.

    Hevonvittuun koko eurooppa!

    Reply
  • 18.10.2018 at 16:15
   Permalink

   Tuomioistuin on tainut keksiä rangaistus ja vahingonkorvurasteikot ihan omasta päästään.

   Jotta perustuslain mukainen yhdenvertaisuus toteutuisi, niin tuomioistuimet käyttävät vakio korvausmääriä mm. kärsimyskorvauksia määräessä.

   Taulukko jota tuomioistuimet käyttävät kunnianloukkaus korvauksia määrättäessä

   3 Kunnia

   3.1 Kunnianloukkaus RL 24:9, 24:10 3.1.1 Esitetty valheellinen tieto tai vihjaus tai halvennettu toista muulla tavoin kahdenkeskisessä kanssakäymisessä tai siten, että teko tulee vain vähäisen henkilöpiirin tietoon. 200–1 000 €

   3.1.2 Esitetty valheellinen tieto tai vihjaus tai halvennettu toista muulla tavoin siten, että se tulee tai on omiaan tulemaan rajoitetun, mutta ei aivan vähäisen henkilöpiirin tietoon. 800–2 000 €

   3.1.3 Esitetty valheellinen tieto tai vihjaus tai halvennettu toista muulla tavoin siten, että se tulee tai on omiaan tulemaan laajan henkilöpiirin tietoon. 1 500–5 000 €

   3.1.4 Esitetty erityisen vahingollinen, valheellinen tieto tai vihjaus tai halvennettu toista muulla tavoin erittäin vakavasti siten, että se tulee tai on omiaan tulemaan laajan henkilöpiirin tietoon. 5 000–10 000 €

   http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/76552/hevan_suosituksia_kh.pdf?sequence=1

   TOKI TUOMIOISUIMESSA ON SOPIMUSVAPAUS, EI OLE ESTETTÄ SILLE ETTÄ SYYTETTY SUOSTUU MAKSAMAAN VAIKKA ZILJOONAN.

   MV juttujen uskottavuus. Henkilövahinkoasiain neuvottelukunnon suosituksien mukaan vahingonkorvausten määrää arvioitaessa pitää ottaa huomioon jutun USKOTTAVUUS.

   MV:stä on tehty tutkimuskin. Vain 1% uskoo MV lehden juttuja. eli 99% ei usko. Joten rangaistuksestakin pitäisi ottaa 99_% pois.

   Helmikuussa 2016 julkistettiin TNS Gallupin tekemä kysely, jonka

   tulosten mukaan vain yksi prosentti 7.–9.-luokkalaisista pitää MV-lehden

   ja Magneettimedian kaltaisia sivustoja luotettavina.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/MV-lehti

   Reply
   • 18.10.2018 at 17:47
    Permalink

    Kauhean suuret kunnianloukkauskorvaukset siitä että kertoo tosiasioita. Samalla kun ammut toista tai vammautat pysyvästi korvaukset ovat huomattavasti pienemmät. On tämä maa metka.

    Reply
 • 18.10.2018 at 15:16
  Permalink

  Rikollisten, Brysseliä kumartavien läpeensä korruptoituneiden maanpetturien kosto heidän rötöstensä paljastajalle käyttäen apunaan Demla-kommunistien korruptoimaa ”oikeus”-laitosta.

  Reply
  • 18.10.2018 at 17:55
   Permalink

   Oikeuslaitos on kylläkin isopalkkaisten porvarien hallussa, joita edustaa myös Aron hybridimetsästysinto ja sen kokkarenatotiltut. Demlat, vasurit ja vihreät on tällä hetkellä mitätön tekijä kun katsotaan Suomen deep staten eli syvän valtion rakenteita. Siellä on eliitin rahamafia takana ja samat porukat ovat vapaamuurareissa kuten mm. Turussa on todettu. Oikeutta on vaikea ellei mahdoton saada kun vastapuolella on hyvävelirappareita kuten tässä Iljan tapauksessa.

   Turkulaisia tuomareita kuuluu vapaamuurareihin – professori: ”Kyllä se on ongelma riippumattomuudelle”
   https://www.turkulainen.fi/artikkeli/659788-turkulaisia-tuomareita-kuuluu-vapaamuurareihin-professori-kylla-se-on-ongelma

   LM: Tuomarien sidonnaisuuksissa ongelmia – mukana vapaamuurareita ja kunnallispoliitikkoja
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803142200810160_u0.shtml

   Reply
   • 18.10.2018 at 17:59
    Permalink

    Enää ei ole eroa porvareilla eikä vasemmistolla, kaikki ovat osa globaalia uus-internationaalia, tavoitteena vallankumous totalitarismi ja massamurha. Jako menee nykyään kansalliset – kansattomat -akselilla.

    Reply
   • 18.10.2018 at 19:29
    Permalink

    DemLa on ihan samaa porukkaa nuiden kanssa. Kaikki puolueet ovat nykyisin muutenkin ihan samaa blokkia, mutta siis DemLa on eliitin elin ja kommunismi on rahaeliitin vedätys jne.

    Reply
   • 18.10.2018 at 20:46
    Permalink

    Ns, uskoontullut ex-vapaamuurari Juhani Julin sanoi Suomessa olevan n. 7000 vapaamuuraria eli kaksinkertainen määrä verrattuna Hymy-lehden julkaisemista luetteloista löytyviin, Pahimmat rikolliset ilmeisesti eivät ole antaneet lupaa nimensä julkaisemiseen luetteloissa. Salaseuraan kuuluvat satanistit selvästikin eliminoivat Julinin aiheuttamalla tälle jollain CIA-tyyppisellä salamurhamenetelmällä tappavan sydänkohtauksen, kun Julin oli järjestöstä erottuaan alkanut ”vasikoida” ja julkisesti sanonut koettavansa saada kaikki tuntemansa vapaamuurarit eroamaan tuosta pimeästä järjestöstä.

    Ainakin kansainvälisellä tasolla Illuminati on vuodesta 1782 johtanut salaseurana salaseuran sisällä vapaamuurareita:

    ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”,
    https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

    Tuolloin n.3 miljoonan vapaamuurarin edustajat eri puolilta maailmaa luovuttivat järjestön johdon Illuminatille.
    Ks. myös ”13 Bloodlines of The Illuminati” by Fritz Springmeier, https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

    Fritz Springmeierin kirja suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

    Yhden noista Illuminati-verilinjoista muodostavat Rotschildit, joiden vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaan velkaponzi-rahajärjestelmään Suomikin on kytketty euron avulla.

    Reply
    • 20.10.2018 at 16:46
     Permalink

     Tuo Springmeierin kirja on kammottavaa huuhaata täynnä. Olisit laittanut paremman lähteen. Muuten asiaa

     Reply
 • 18.10.2018 at 15:19
  Permalink

  Tosiasioiden julkaiseminen Arosta ei voi olla kunnianloukkaus, paitsi leveästi tulkiten ja lain henki sivuuttaen. Jos väitetään, että artikkelien tarkoitus oli henkilön ”tuhoaminen”, niin pitäisi ottaa huomioon myös se, että Aro oli tehnyt parhaansa tuhotakseen julkaisun ja Janitskinin.

  Tuntuu lähinnä poliittiselta oikeudenkäynniltä. Mahtaneet Berner ja muu hallitus ohjeistaa tuomareita.

  Reply
 • 18.10.2018 at 15:20
  Permalink

  Syytön mies sai tuomion.Helsingin käräjäoikeuden touhu on naurettavaa.

  Reply
 • 18.10.2018 at 15:34
  Permalink

  Sehän oli Aro joka mustamaalasi Janitsikinia käyttäen verorahoitteisen YLE:n ”arvovaltaa” ja massiivista koneistoa kampanjaansa, ja nyt tästä huumetuomion saaneesta entisestä narkomaanista on saatu leivottua uhri. Roland Freisler kikattaa haudassaan..

  Reply
 • 18.10.2018 at 16:03
  Permalink

  Jeesus soikoon mitä toimintaa. Poliittista vainoa parhaimmillaan. Ja kansalle ei kerrota mitään, iso osa luulee että Ilja on jokin suurikin rikollinen. Ei tämä Suomen mätäpaise kauniisti tule puhkeamaan, ennustan.

  Reply
  • 18.10.2018 at 16:07
   Permalink

   Niinpä, Demlasuomen virallinen narratiivi alkaakin sopivasti siitä että Janitskin olisi tuosta vain loukannut erään toimittelijan ”kunniaa”, eikä kansalle kerrota sitä mitä kyseinen toimittelija teki ennen tätä episodia eli kampanjoi Janitskinin tuhoamiseksi. Ja suuri osa kansasta uskoo sitä propagandaa mitä itse sylttytehdas eli YLE tunkee hölmöläisten päihin.

   Reply
   • 18.10.2018 at 18:17
    Permalink

    Mikä ihme demlasuomi? Iljaa vahvimmin vainonneet hybridimetsästäjät ovat kokoomuslaisia Natointoilijoita, eivät mitään demloja. Kapitaalikommunismi aka sosiaalikapitalismi on uusliberalistiporvarien järjestelmä ei demarien. Ilja haittasi kirjoittajiensa kanssa eliitin rahatahojen bisneksiä ja Natojösenyyttä jutuillaan ja siitä Berner, Sipilä, Orpo, Aso, Jantunen ja kumppanit häntä rankaisivat.

    Tuomio ja korvaukset ovat täysin kohtuuttomia. Ammut 5 kertaa jalkoihin (Turun Halinen) velanperinnässä ja korvaukset 20 000 todennäköisesti loppuiän ontumisvammoista. Alaikäisten raiskauksista vielä pienemmät tuomiot. Kerrot faktoja yllytettynä, kun toinen osapuoli kertoo sinusta perättömiä ryssäjuttuja ja saat tuomion kunnianloukkauksesta.

    ”Kysymys on ollut useita osatekoja sisältäneestä kokonaisuudesta, jonka taustalla ovat olleet Aron Venäjän informaatiovaikuttamiseen liittyneet tutkimukset ja artikkelit. Bäckmanin toiminta on tavoitellusti saanut aikaan sen, että myös muut ihmiset ovat alkaneet häiritä Aroa. Teosta on aiheutunut Aron elämänlaatua vakavasti häirinnyt tila”, käräjäoikeus toteaa tiedotteessaan.

    Oikeus tuomitsi Bäckmanin myös maksamaan Arolle 22 000 euron korvaukset kärsimyksestä. Lisäksi oikeus määräsi Bäckmanin korvaamaan Arolle tämän oikeudenkäyntikuluja 25 676,80 euroa. Yhdessä MV-lehti-sivuston perustaja Ilja Janitskinin kanssa Bäckman tuomittiin korvaamaan Arolle 2 377,07 euroa taloudellisena vahinkona, 10 000 euroa tilapäisestä haitasta, 3 504 euroa sairaanhoitokustannuksia ja ansionmenetystä 11 900 euroa.”

    Tarkoitus on estää kriittinen keskustelu suomalaisesta korruptiosta, maahanmuuttopolitiikasta, kansallisomaisuuden yksityistämisestä sekä poliisivaltiokehityksestä ja sotilaallisesta liittoutumisesta.Tarvitaan varoittavat esimerkit Suomen Assangeille ja Snowdeneille sekä Dotcomeille, olkaa hiljaa!

    Reply
    • 18.10.2018 at 18:58
     Permalink

     Ei Demlalla ole mitään tekemistä demokratian tai demareiden kanssa, nimi on tyypillisen tahallisen harhaanjohtava. Kyseessä on Marxistinen järjestö, ja nykyään Marxisti voi olla vaikuttamassa jopa kansainvälisessä suuryrityksessä tai puolueessa jota on vanhastaan pidetty porvarillisena. Uusi jako on kansalliset vs. kansattomat globalistit.

     Reply
    • 18.10.2018 at 19:28
     Permalink

     Liberaalit ja komut ovat aina olleet yhtä ja samaa sontaa eri paketissa. Kuten kapitalismi ja kommunismi. Nehän olivat sodassakinsujuvasti aina liitossa fasismia ja kaikkea muuta tervettä vastaan

     Reply
    • 19.10.2018 at 05:34
     Permalink

     ” Lisäksi oikeus määräsi Bäckmanin korvaamaan Arolle tämän oikeudenkäyntikuluja 25 676,80 euroa. ”

     Lakimiehet ja tuomarit ovat tuolla sanamuotoilulla piilottaneet sen tosiasian, että rahat tulevat heidän omiin taskuihin.

     Aika kieroa, että näiden tuomioistuimen palvelijoiden sallitaan kehittää itselleen valtavaa rahastus-sampoa mielipidetuomioiden muodossa. Tottakai ahneet lakimiehet yms. vetävät yhtä köyttä, ja järjestävät, että yhä useammasta pikku asiasta voi saada valtavia rahallisia tuomioita.

     Muutumme USA:n tuomioistuinkäytännön ja Neuvostoliiton yhdistelmäksi??

     Reply
     • 19.10.2018 at 16:23
      Permalink

      Demla edustaa puhdasta bolsevismia, jonka barbaariseen diktatuuriin kuuluu sanavapauden täydellinen tuhkahduttaminen.

 • 18.10.2018 at 16:11
  Permalink

  Globalistinatsit voittivat, toivottavasti tuomio muuttuu vielä. Eläke häämöttää ja sitten pian pois tästä uppoavasta paskaläävästä.

  Reply
  • 19.10.2018 at 07:00
   Permalink

   Kun ne oiskin natseja…

   Reply
 • 18.10.2018 at 16:15
  Permalink

  Nyt TOTUUS kamppanja pystyyn: Suomen ”perustuslaki” eli valtiopetos 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslainmukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa. ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex ).

  Tämän petoksen herrat tekivät omaksi suojakseen ja pienyrittäjien miljardiomaisuuden varastamiseksi; ( ”lailla 444/2012” ; archive.is/kimmoleaks.fi).

  Näiden petosten saalaamiseksi pitää TOTUUDEN kirjoittavat mediat raivata lehdistötukea saavien ja hallitusta kumartavien ”medioiden” tieltä !

  Ainoa MV:n synti oli, että se tuli liian isoksi !

  Mutta muistakaan kuinka kävi ”laulajan” saamien sakkojen kanssa : kansa keräsi ne 2 viikon aikana !

  Nyt tällä tuomiolla oli myös toinen tarkoitus; pilata Iljan vaaliehdokkuus / varma valinta tulevissa vaaleissa … edelliset pilattiin jo !

  Totuuden puhujia ei haluta KANSAN VALITSEMANA ”eduksuntaan” vaatimaan esim. PL 118 §:n kumoamista tasa-arvon vastaisena ”lakina” ja valtiopetoksena kansallisomaisuuden varastamisen tutkinnan aloittamiseksi !

  Ensimmäiseksi tämän episodin alettua suljettiin MV:n keskustelufoorumi, koska siellä oli liikaa totuuksia !

  Tämä kyllä ”tutkittiin”; mutta 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättämääni SYYTEILMOITUSTA lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa ei ole saatu tutkintaan vieläkään !

  EIT:hen Iljan on valitettava Englannin kielellä toisesta maasta, koska EIT:n suomalaishenkilökunta seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta lähetyistä tapauksista JOPA JÄÄVINÄ. ( Eoa kansliapäätös 1350/4/08 ; EIT:n suomalsihenkilökunnan jääviyksiä ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema hnekilö ).

  Tai EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 )… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. )

  Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportti eduksunnalle. ( julkinen syksy 2013 ). EIT siirtyy 1.1. 2013 yhden suomalaistuomarin ”seulontakaokoonpanoon”.

  Eoa kansliapäätös 1350/4/08 todistaa kuinka seulontoja suoritetaan.

  Laitetaanko minutkin seuraavaksi vanksilaan siksi, että minusta on valtion virkamiesten toimesta TEHTY PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; joka julkeaa kertoa tästä JULKISESTA perustuslain pykälästä ja sen taustoista … archive.is/kimmoleaks.fi … älkäämme enää MILLOINKAAN äänestäkö PL 118 § valtiopetoksen tehneitä tai Lailla 444/2012 MILJARDIVARKAUDEN suorittaneita takaisin eduskuntaan !

  Reply
 • 18.10.2018 at 16:23
  Permalink

  Asiavirhe; pitää korjata : Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportti eduskunnalle massiivinen 1 tuomarin seulonta aloitettiin 1.1. 2014 ; siis miltei välittömästi Liisa Mariaporin saaman vapauttavan tuomion jälkeen; sananvapautta ON loukattu, joten EIT määräsi Suomen maksamaan 60 000 euron korvaukset Mariaporille kirjan julkaisun estämisestä ja muusta !

  Kas kun tulee Iljan juttu mieleen ?

  Reply
 • 18.10.2018 at 16:36
  Permalink

  Iljahan on istunut jo ties miten kauan?
  Eikö ensikertalainen vapaudu aikaisemmin?
  Kyllö ILJA EDUSKUNTAAN TOTEUTUU!

  Reply
  • 18.10.2018 at 16:38
   Permalink

   No, jo istuttu tutkintavankeushan pitäisi vähentää tuomiosta, mutta kun suomi on oikeusvaltiona nykyään tasoa Zimbabwe, niin eipä tuostakaan tiedä enää..

   Reply
   • 19.10.2018 at 05:38
    Permalink

    Pitkän tekstisi sisällä, ERITTÄIN oleellista:

    ”EIT:hen Iljan on valitettava Englannin kielellä toisesta maasta, koska EIT:n suomalaishenkilökunta seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta lähetyistä tapauksista JOPA JÄÄVINÄ. ( Eoa kansliapäätös 1350/4/08 ; EIT:n suomalsihenkilökunnan jääviyksiä ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema hnekilö ).

    Tai EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 )… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. )

    Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportti eduksunnalle. ( julkinen syksy 2013 ). EIT siirtyy 1.1. 2013 yhden suomalaistuomarin ”seulontakaokoonpanoon”.”

    Reply
  • 18.10.2018 at 18:47
   Permalink

   Eihän tarvita kuin mikroaaltosäteilytystä naapurista tai pihan pakusta. Hidasta mutta huomaamatonta toisin kuin itäpuolen näytösluonteiset iskut poloniumilla, dioksiinilla tai novichokilla. Ruuan ja juoman joukkoon voi lisätä myös jotain hidasvaikutteista karsinogeenia. Toisaalta homma voidaan hoitaa myös niin että jonkun muun vaivan takia kirurgille meno päättyy siihen että ”veljiin” kuuluva kirurgi saa soiton ja ottaa tarpeeksi pois sanomalla että sulla on syöpä. Sädehoito ja sytostaatit jälkitoimina hoitavat loput. Kanarianlinnut ym. ovat oivia kotikavereita, jotka kertovat nopeimmin salaisesta säteily- ja karsinogeenihoidosta.

   Reply
 • 18.10.2018 at 17:12
  Permalink

  Toivottavasti tämä jatkaa hovi oikeuteen sillä tämähän on aivan käsittämätön tuomio.. Enhän minäkään saa tälläsiä korvauksia vaikka mun lapseni raiskattas ja tapettas!!! Mitä vittua..

  Reply
  • 18.10.2018 at 17:25
   Permalink

   Tässä maassa on eri ihmisille eri säännöt, tuomiot ja korvaukset.

   Reply
 • 18.10.2018 at 17:25
  Permalink

  Tuomio ei ole lainvoimainen. Suurella varmuudella asia menee korkeimpaan asteeseen asti. Mikäli kuitenkin kävisi niin, että häviäisin lopulta. Niin nämä tahot eivät tule saamaan minulta yhtään euroa ikinä. Olen nykyään varaton ja omaisuutta ei ole ja tulen varmistamaan sen, että vastapuoli ei tule saamaan minulta yhtään euroa ikinä.

  Reply
  • 18.10.2018 at 17:28
   Permalink

   Tsemppiä. Onko mahdollista jeesata muulla tavoin?

   Reply
   • 18.10.2018 at 17:50
    Permalink

    Jos joku haluaa ”auttaa tai muuta” niin ostamalla lukuaikaa mv-lehdestä, VIP ja muutenkin lahjoittamalla suoraan mv-lehteen menee se apu oikeaan paikkaan. Mitään järkeä ei ole yrittää kerätä rahaa korvausten maksuun, koska niitä ei tulla koskaan maksamaan. Jessika Aro ja muut eivät tule saamaan yhtään euroa koskaan.

    Reply
    • 18.10.2018 at 18:29
     Permalink

     Juttu kaatuu jo tähän, kunhan vetoat tähän hovissa:
     Ilja voittaa varmasti hovioikeudessa. Haastehakemuksessa on räikeä puute. Jessikka Aron siviilivaatimukset puuttuivat haastehakemksesta kokonaan ! Siksi niitä ei olisi saanut oikeudessa edes käsitellä. Tuomari tehnyt JÄRKYTTÄVÄN VIRHEEN.

     Reply
    • 19.10.2018 at 01:00
     Permalink

     Ne menee vaan Iljan ja Korhsoen kaljarahoiksi.

     Reply
     • 19.10.2018 at 11:48
      Permalink

      Parempi sekin kuin vaikkapa erään toimittelijan kamarahoiksi..

 • 18.10.2018 at 17:59
  Permalink

  Koska lehteä taas päivitetään ? Nyt elämme mielenkiintoisia aikoja ja kirjoitettavaa olisi paljon .

  Miksi esim juttua Kari Uotin tekemästä haasteesta koskien ministerin aiheuttamaa kidutusta ei ole julkaistu ? Julkaistu jopa Iltalehdessä .

  Reply
 • 18.10.2018 at 18:09
  Permalink

  ”Oikeuden mukaan motiivina MV-lehden kirjoitteluun oli yksinomaan ihmisten tuhoaminen…”. Eiköhän se ihmisten tuhoaminen ole pääasiassa niiden motiivina, joista MV-lehti on kirjoittanut – tai heitä narusta vetelevien. MV-lehti on ollut satojen tuhansien suomalaisten äänitorvi ja henkireikä, sen takia ne yrittävät nyt sen vaientaa. Siksi lyötiin pöytään nyt noin kohtuuttoman kova tuomio.

  Reply
  • 18.10.2018 at 21:02
   Permalink

   Ihmisten tuhoaminen: ketkä toteuttavat kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa nöyrästi totellen Brysselistä saatuja käskyjä?

   ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be New Norm”,
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   Kuka syksyllä 2015 ottikaan avosylin vastaan 30000 miespuolista ”partalapsi”-miehittäjää nauttimaan ilmaista täysihoitoa p-aukiseksi velkaannuttamansa Suomen veronmaksajien kustannuksella?

   Reply
  • 19.10.2018 at 00:49
   Permalink

   ”MV-lehti on ollut satojen tuhansien suomalaisten äänitorvi ja henkireikä, sen takia ne yrittävät nyt sen vaientaa.”. Ei, ei ole ollut. Hetkeksi oli suosittu ja sen jälkeen oli meno aika hiljaista. Hyvä että tästä MV-viemäristä päästiin eroon.

   Reply
   • 19.10.2018 at 00:54
    Permalink

    Jos se MV-viemäri olisi ollut niin suosittu, niin miten on mahdollista ettei se homma toimi, eikä ns. ”lukuaika VIP”-tuloja ei oikein ollut?. Miksi ei esim. 1000 niistä 100 000:sta ole ostanut lukuaikaa?

    Reply
    • 19.10.2018 at 07:04
     Permalink

     Eihän kukaan nyt viitsi maksaa tuosta. Sitäpaitsi lehti onmennyt alaspäin. Se on myöskin aika huonolaatuinen. Tasoa olisi ollut paljon parannettavana Iljankin aikoina. Se haiskahtaa valeoppositiosivulta eli eliitin yhdeötä varaventtiililtä tyytymättömille. Oliko Ilja Suomen Tommy Robinson eli sionistien huomioprojekti?

     Reply
   • 19.10.2018 at 11:54
    Permalink

    ”Hyvä että tästä MV-viemäristä päästiin eroon”

    Unen näit.

    Reply
    • 19.10.2018 at 13:30
     Permalink

     Onko ollut paljon toimintaa ja lukijoita MV-viemärissä viime aikoina?

     Reply
 • 18.10.2018 at 18:16
  Permalink

  Kait tuo Asta nyt ei kirjoittele pimeästi,? Käy kalliiksi maksaa pimeästä tulosta.

  Reply
  • 18.10.2018 at 18:28
   Permalink

   Ainut mikä täällä on pimeänä on sinun pää.

   Reply
  • 18.10.2018 at 19:06
   Permalink

   Ei minun raha-asioitani ole poliisi käynyt tutkimassa, kaikki rahat mikä tilille tulee, .on verotettua ja selkeää.

   Reply
 • 18.10.2018 at 19:35
  Permalink

  Tuomio oli täysin punavihervasemmistolaista paskaa. Ensinnäkään EI ole ollut kyse MINKÄÄNLAISESTA Jessikka Aron kunnianloukkauksesta, koska edm. henkilön saamat HUUMETUOMIOT ovat täyttä TOTTA ja ovat kenen tahansa saatavilla oikeustuomioistuimen kirjaamosta… käsittääkseni.
  Toisin sanoen kunnianloukkaustuomio voidaan antaa pelkästään valheellisesta ja paikkaansa pitämättömän tiedon levittämisestä julkisuudessa, joka näin vahingoittaa kohteena olevan henkilön mainetta esim. esittämällä syytöksiä rikoksesta, jota ei ole ollut edes olematta, saatika, että edes poliisi olisi sellaista koskaan tutkinut.

  Tuntien MV -lehteä sitä lähes perustamis ajankohdasta lähtien lukeneena koko Jessikka Aro vyyhti lähti liikkeelle vasta sitten kun kysymyksessä oleva henkilö ITSE revitteli Ilja Janitskinin saamilla rikostuomioilla, joista – en muista tarkkaan, enkä halua levittää väärää tietoa – kaiketi liittyi jollain tavalla huumeisiin joidenkin muiden rikkomusten ohella ja jotka olivat jo kärsittyjä ja rikosoikeudellisesti loppuunkärsittyjä tapauksia.
  Tämän jälkeen MV -lehti julkaisi tämän lasitalosta kiviä heittelevän ”turvallisuuspolitiikan ”sateentekijän” omaa huumepöllyistä rikoshistoriaa ei niinkään kostona, vaan Jessikka Aron itsensä aiheuttamana ”veren kaivamisesta nenästään”.

  Tuo edellinen osoitti Jessikka Arolta sitä ylitsevuotavaa ylimielisyyttä ja uskoa siihen, että HÄN voi täysin korruptoituneen oikeuslaitoksen ja Suomen valtion seläntakana heitellä lonkalta Ilja Janitsinia solvaavaa ja häntä mustamaalaavaa informaatiota, koska Janitskin on kohteena niin ”turvallinen” ”laskiämpäri”, että häntä voi vapaasti kusta päin näköä ja samalla tuoda itseään esille (jota tuo ämmä tekee aina, vaikka ei ole kuin tyhjäpäinen bimbo pisssis) moraali poseeraamalla muiden samalaisten joukossa kuin Sirkus Maximuksella näyttämällä peukaloa alaspäin antaen luvan lopulliseen kallon murskaamiseen.

  Koko Ilja Janitskinin saamalla aiheettomalla ja täysin poliittisella tuomiolla ei ole mitään tekemistä Oikeuden jumalattaren kanssa, vaan kaiken takana on EU-saatanan näytösoikeudenkäynti, jonka käsikirjoitus on ollut jo valmis vuosia aivan kuten itsensä Josif Stalinin vastaavien ollessa kyseessä Neuvostoliitossa 1930-luvun kommunistisen puolueen puhdistus oikeudenkäynneissä, jossa tuomarina pauhasi muuan Andrei Vyšinski (1883-1954), joka huusi, ”Kuolemaa saastaisille koirille!!!”

  Reply
 • 18.10.2018 at 20:05
  Permalink

  Juttu kaatuu varmasti hovissa: Haastehakemuksessa ei edes kerrottu lain mukaisesti Jessikan siviilivaatimusten suuruutta.

  Päätös kertoo vain siitä kuinka huonossa jamassa Suomen oikeuslaitos on. Syyttäjä ei osaa tehdä edes haastehakemusta oikein, eikä yksikään kolmesta tuomarista huomaa edes sitä että haastehakemus oli selvästi puutteellinen !

  Laillinen haaste on oikeudenkäynnin ehdoton edellytys.

  Laki oikeudenkäynnistä rikosasioissa.
  5 luku
  Syytteen vireillepanosta
  Haastehakemus

  3 §
  Haastehakemuksessa on ilmoitettava:

  6) asianomistajan vaatimukset, joita syyttäjä 3 luvun 9 §:n nojalla ajaa

  https://www.legal-tools.org/doc/78bb68/pdf/

  HAASTE
  https://vk.com/doc331558566_468985551?hash=e330af1c786b6d9a9b&dl=1bcf452bc99dc734b4

  Reply
  • 18.10.2018 at 20:19
   Permalink

   Mielestäni näyttää siltä että syyttäjä että 3 kpl käräjätuomareita ovat tehneet vähintäänkin tuottamuksellisen rikoslain tarkoittaman virkavirheen: haasteessa oli puute, silti asiaa on käsitelty oikeudessa.

   Ja nyt oikeudenkäynti joudutaan uusimaan, jos Ilja sitä vaatii.

   Koska syyttäjä ja 3 kpl käräjätuomareita ovat tehneet virkavirheen, niin Iljan kannattaisi vaatia vahingonkorvauksia sillä perusteella, hirveesti tullut vaivaa ja haittaa tästä turhasta oikeudenkäynnissä, joka joudutaan uusimaan.

   Reply
 • 18.10.2018 at 20:49
  Permalink

  Kenellä valta,sillä juhlat,kun koneisto jauhaa.

  Reply
 • 18.10.2018 at 21:07
  Permalink

  Ihan oikein, nettiinkään nyt mitä tahansa saa työntää ilman seurauksia.

  Reply
  • 18.10.2018 at 22:01
   Permalink

   Kyllä se sullekin jonsku-boy nilkkaan vielä napsahtaa.. Mutta nythän on kyse siitä että Janitskin ei ole kirjoittanut Arosta yhtään mitään mikä ei pitäisi paikkaansa, huumetuomio ja riippuvuus esimerkiksi. Huumetuomion asiakirjat ovat julkisia ja riippuvuudesta henkilö itse kertonut.

   Reply
   • 19.10.2018 at 07:06
    Permalink

    Antoi kuitenkin olla ihmeellisen rottageenikirjoituksen, vaikka siitä oli nostettu tutkinta. Toisaalta kun keskustelupalsta laitettiin rekisteripakkoon, eivät esim. tunnetut, mutta asialliset kommentoijat päässeet keskustelijoiksi, jos olivat liiaksi esim. persuvastaisia kansallissosialismin kannattajia tms.

    Reply
  • 18.10.2018 at 22:32
   Permalink

   Luota vain Pravdaasi ja muuhun vallankahvassa olevia rötösherroja tukevaan valtavalemediaan kuin Jumalan sanaan. Sillä uskolla kuitenkaan tuskin kovin autuaaksi tulet sen enempää kuin muutkaan valtaapitävien suomentuhoajien hyödylliset idiootit.

   Reply
   • 18.10.2018 at 23:18
    Permalink

    Kumma ajattelutapa öyhöttäjillä, että Suomen kansaa aivopestään ja ns. ”vaihtoehtomediat” on pelastus. Tuttua öyhöttämistä jo historiasta.

    Reply
    • 18.10.2018 at 23:58
     Permalink

     Taidat olla Pravdan palkkalistoilla valeita suoltamassa ja salaamassa totuutta kansalta!

     Reply
     • 19.10.2018 at 00:38
      Permalink

      Ihan ensimmäisenä kannattaa katsoa tämän uutisen lähde. Tätä samaa on jo jauhettu niin paljon, eikä siihen usko kukaan muun kun pieni netissä öyhöttävä porukka. Keksikää jotain uuttaa, nyt me eletään jo maailmassa mistä tietonsa voi lukea ja hankkia mistä vaan. Vai aliarvioitteko te ihmiset niin yksinkertaisikis etteivät osaa lukea ja analysoida tietoa? Olis myös mukava kuulla hyvät perustelut tämän väitteen takana, vai jääkö [taas kerran] pelkäksi öyhöttämiseksi?

     • 19.10.2018 at 13:38
      Permalink

      Niin kuin ajattelinkin. Väitteitä heitetään, mutta perusteluja ei osata/pystytä omille väitteille antamaan.

    • 19.10.2018 at 00:07
     Permalink

     Totuus on kuitenkin, ettei valtamedia kerro totuutta ja ei uutisoi kaikesta.
     Esimerki mistä EI uutisoi, euroopan ongelmat ”pakolaisten” kanssa, autopalot, no go zone, raiskaukset, käpälöinnit, tapot….etelä afrikka ja buuri maanviljelijöiden murhat….vasemmisto,antifa,muslimi, suvakki ongelmat…

     Joni taitaa olla suvakki punikki?

     Reply
     • 19.10.2018 at 00:42
      Permalink

      Ehkä kannattais tulla jo pois sieltä omasta kuplasta ja löytää vaikka elämä.

     • 19.10.2018 at 11:52
      Permalink

      Joni on eräs helsinkiläinen vihreä trolli.

    • 19.10.2018 at 00:15
     Permalink

     Seuraavassa Heikki Porkka tuo esille esimerkkien valossa, millaista ”totuutta” valtavalemedia ja varsinkin Brysselin Pravda tyypillisen punikkitoimittajansa, vanhan kommunistin esittämänä suoltaa kansalle:

     ”Vanha kommunisti oireilee”, https://www.oikeamedia.com/o1-8427

     Reply
    • 19.10.2018 at 07:08
     Permalink

     Historiassa nimenomaan esim. Hitler kertoi kansalle salattuja totuuksia erinäisistä asioista

     Reply
    • 19.10.2018 at 12:10
     Permalink

     Et sitten muuta keksi kuin ”öyhöttäjä”, ”öyhöttäjä” ja vielä kerran ”öyhöttäjä” ”Öyhötä” itse sitten kun ISIS hinkkaa kaulaasi poikki!

     Kaikki mitä täällä kirjoitetaan on totta, mitä tulee Euroopassa tapahtuneisiin muslimien tekemiin terroritekoihin. Turussakin tapahtui sellainen ja senkin tietysti voi kuitata: ”öyhöttäminen” -sanalla, mutta se oma ”öyhöttämisesi” ei ole öyhöttämistä, vaan varsin ”asiallista” kuittailua onetimereilla kykenemättä yhtään sen enempää perustelemaan konkreettisella tavalla näkökantojasi, koska et siihen kykene, etkä edes osaa sen enempää kuin mitkään muut kaltaisesi tahot eivät lähde tuolle tielle, vaan sanovat sen olevan ”valhetta”, ”rasismia”, ”natsismia”, ”äärioikeistolaisuutta” ja ”vihapuhetta”, joka pitää KIELTÄÄ, koska se on TOTTA ja näin täysin mahdotonta asia perusteisesti argumentoida nurin esittämällä todisteita eli dokumentteja, jotka kaatavat nämä ”valheet” yhtä helposti kuin mätä rakennus romahtaa maantasalle

     Ja jos itse, joutuisit niiden tahojen uhriksi, joita puolustat ja joiden tekoja me emme pidä suotavina. ET milloinkaan kertoisi niistä täällä etkä tulisi valhe-julkisuuteenkaan kertomaan niistä. Puhumattakaan, että vaihtaisit käsitystä ja muuttaisit mielesi. EI, päinvastoin SE mitä jouduit kokemaan on MEIDÄN ”öyhöttäjien” SYYTÄ!!!

     Koska et tule koskaan oppimaan mitään uutta etkä ole kykenevä vaihtamaan mielipidettäsi edes silloin kun pääsi ”erkanee” muusta ruumiistasi ja veresi valutetaan katuojaan lemmikkiesi toimesta.

     Reply
     • 19.10.2018 at 13:32
      Permalink

      Vedä happea välillä.

     • 19.10.2018 at 16:13
      Permalink

      ”Vedä happea välillä.”

      Niin kuin ajattelinkin. Väitteitä heitetään, mutta perusteluja ei osata/pystytä omille väitteille antamaan.

     • 19.10.2018 at 16:54
      Permalink

      Mitä tässä pitää perustella jonkun mielipiteeseen? En tässä ole väittänyt mitään.

    • 19.10.2018 at 13:34
     Permalink

     Onko nämä nyt merkkejä työttömyydestä?

     Reply
    • 19.10.2018 at 16:12
     Permalink

     Ei toki, olethan täystyöllistetty kokopäivä- ja yötoiminen punavihreä trolli. Tarkoitin oikeita, verotuloja ja hyvinvointia tuottavia töitä tyhjänpäiväisen länkytyksesi tuottamisen sijaan.

     Reply
    • 19.10.2018 at 16:53
     Permalink

     No niin, nyt päästiin asiaan. Mitän nämä miekkareita pitävät striimaajat ja muut nettissä öyhöttävät ns. Suomalaisten puolella olevat on lisänneet hyvinvointia ja verotuloja?

     Reply
  • 19.10.2018 at 01:31
   Permalink

   Ei ole kysymys siitä mitä sinne saa kirjoittaa, vaan siitä kuka saa kirjoittaa ja kenestä.

   Toiset saa kirjoittaa mitä lystää miten haluaa ja kenestä huvittaa ja toisilla on oikeus vain toistaa ensimmäisten marxilaista ilosanomaa.

   Reply
 • 19.10.2018 at 01:25
  Permalink

  Kannattaa ottaa huomioon että tässä oli nyt asialla Helsingin poliittinen totuuskomissio (ex käräjäoikeus). Viherkommunismin huumanneet fanaatikot julistivat unelmansa mukaisen tuomion.

  Kun menee hoviin niin olisi syytä kumoutua totaalisesti ja selvitä maksimissaan 2kk ehdollinen ja nimellinen sakko. Muuten häviää loppukin usko ja luottamus oikeuden jakamiseen tässä maassa.

  Totuus tosin on että mies on syyllistynyt enintään lievään herjaukseen mistä oikea tuomio olisi nuhtelu ja huomautus.

  Reply
 • 19.10.2018 at 07:52
  Permalink

  Onnellisen tietämättömiä ovat he (esim. Joni tai Rantanplan-Pou), jotka eivät ota selvää, eivät lue, eivät näe, eivät kuule.

  Reply
 • 19.10.2018 at 10:50
  Permalink

  Tällä poliittisella tuomiolla voi pyyhkiä persettä.

  Tuomari Mitja ”Gambia” Korjakoff on suvakki joka vihaa kansallismielisiä.

  YLE:n kuvottava propaganda oksennus tuomiosta ei tule yllätyksenä.

  Hirttosolmukka sananvapauden ympärilllä kiristyy.

  Vihollisen laatimilla pelisäännöillä emme voi voittaa. On siis noudatettava sellaisia pelisääntöjä jotka ovat sopusoinnussa vallitsevan todellisuuden kanssa.

  Reply
  • 19.10.2018 at 16:17
   Permalink

   Koko viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia marssii vihollisen joukoissa!

   Reply
 • 19.10.2018 at 12:37
  Permalink

  Koska Ilja Janitskinilla ei ollut puolustajinaan vapaamuurari-satanisti-veljiä, niin häneen voitiin vapaasti soveltaa neuvostoliittolaisen ”oikeuden” Suomeen sovellettua versiota Demlaa:

  http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

  Seuraava artikkeli on vuodelta 2008:

  ”Demla – oikeusvaltion tuho”,
  https://octavius1.wordpress.com/2008/04/03/demla-oikeusvaltion-tuho/

  Tämä artikkeli on vuodelta 2010:

  ”Johtaako Demla oikeuslaitosta?”,
  https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/01/26/johtaako-demla-oikeuslaitosta/

  Reply
 • 19.10.2018 at 23:20
  Permalink

  Nykyisin Suomessa:

  ”Somali, arabi ja Janitskin joutuivat oikeuteen.

  Somali sai 3kk huumeista.

  Arabi 6kk raiskauksesta.

  Janitskin sai 22kk koska kertoi netissä, mitä somali ja arabi olivat tehneet.”

  Reply
 • 20.10.2018 at 10:44
  Permalink

  Onko totta, että tuomion antaneen tuomarin ”poikaystävä” on N…. ? Silloin tämän tuomion poliittisuuden todella ymmärtää .

  Reply
 • 23.10.2018 at 09:46
  Permalink

  Minä voin IHMISIOIKEUDETTOMANA kirjoittaa siittä ketkä minusta tekivät ihmisoikeudetttoman ?

  Suomen kastijärjestelmän luomiseksi ja PL 118 §:n tekemiseksi piti ensin LAHJOA Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa.

  Pl 118 §; eli tahallinen ja suunnitelmallinen valtiopetos aloitettiin He 55/2007:n avulla ; kansanedustajille kerrottiin valheita äänestyksessä ja hyväksymisen jälkeen Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen” ( nyt julistettu salaiseksi 25 vuoden ajaksi ): Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” / ja muita Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia oikeudenkäyntejä); kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”.

  Tähän petokseen osallistuin laillisuusvalvonta salaamalla päätöksen 876/2/05 20.12. 2007 asti eli He 55/2007 mukaan äänestäviltä kansanedustajilta.

  Lähetin EIT:lle 2008 kirjatun pikakirjeen; pyynnön siirtää EIT 24221/06 asiakirjat Kansainväliselle rikostuomioistuimelle, koska EIT aikoo asikairjat JÄÄVINÄ tuhota 27.3. 2009 ( EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT:n suomalaishenkilökunnan jääviyksiä EI voida tutkia… 99 %:n seulontaprosentin ohella).

  Suomen hallitukset siis on petoksellisesti LAHJONEET kaikki kansainväliset elimet toimihaluttomiksi/ toimivallattomaiksi käsittelemään PL 118 §:n mukaisia ihmisoikeusloukkauksia !

  Tämä järjestelmä ihmisoikeusloukkausten salaamiseksi ja rikostutkinnan estämiseksi kattaa selvästi myös Iljan tapauksen !

  PL 118 siis tehtiin suojaamann myös ”oikeuslaitoksemme” ylimpiä tuomareita; kun lanvastaisia tuomioita annetaan urakalla; tai KKO jättää ennakkopäätöksiä antamatta !

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.