Reijo Tossavainen: Stubb tallustelee pihalla kuin lumiukko kesähelteellä

Keitin aamukahvit. Sitten avasin tietokoneen ja luin HS-Pravdan pääkirjoituksen. Hymyilytti heti aamutuimaan, sillä pääkirjoituksen sisältö oli niin naurettava. Se oli hämmästyttävän kaukana totuudesta ja arjen todellisuudesta.

Helsingin Sanomien mielestä saksalaiseen Manfred Weberiin verrattuna Alexander Stubb on ylivoimaisen pätevä EU:n tärkeimpään virkaan eli komission johtoon. Pätevyys tulee siitä, että Stubb on liberaali, kannattaa liittovaltio-unionia ja holtitonta maahanmuuttoa. On siis samaa mieltä kuin HS.

HS myös väittää, että tällaiselle politiikalle on suuri kysyntä. Sen esittäminen vakavalla naamalla panee epäilemään, että Sanoma-talon yläkerrassa eletään tämänkin asian osalta punavihreässä kuplassa, joka estää näkemästä arjen tosiasioita. Esimerkiksi sitä, että tulevissa EU-vaaleissa kansallista päätösvaltaa ja kansallista kulttuuria puolustavat puolueet tulevat hyvin todennäköisesti ottamaan rökälevoiton nykyiseen tilanteeseen verrattuna. EU ei ole entisellään sen jälkeen.

HS väittää myös valheellisesti, että ilmastonmuutos on EU-maiden kansalaisten mielestä vakavin ongelma. Todellisuudessa se on maahanmuutto. Samaa väitti myös Yle, mutta oikaisi sitten väärän tiedon.

Olen usein joutunut ihmettelemään, miten pihalla Stubb välillä tallustelee. Esimerkiksi talvella 2011 eduskuntavaalien alla ja Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen Stubb loihe lausumaan, että “nyt asiat ovat kunnossa niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa. Joka muuta väittää on pölhöpopulisti”.

Voidaanko tällaiselle “osaajalle” luovuttaa EU:n ohjaimet? No ei todellakaan. Se ymmärretään ja siksi näyttää siltä, että Stubbin mahdollisuudet tulla valituksi ovat hyvin vähäiset. Esimerkiksi kaikki europarlamentin keskustaoikeistolaisen EPP-ryhmän valtiojohtajat ovat asettuneet Weberin tueksi.

…………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

18 thoughts on “Reijo Tossavainen: Stubb tallustelee pihalla kuin lumiukko kesähelteellä

 • 19.10.2018 at 10:41
  Permalink

  Olisihan tuo Stupido yhtä tomppeli kuin Junkkeri.
  EU on demokratian irvikuva. Korruptoituneet vaaleilla VALITSEMATTOMAT Bilderbergin marionetit johtavat tätä himmeliä kohti LIITTOVALTIOTA ja monikulttuurista helvettiä!

  Reply
 • 19.10.2018 at 10:46
  Permalink

  Stubb on yksi Suomen vaarallisimmista miehistä!
  Siis suomalaisten ja kansallisvaltion kannalta.
  Viimeinenkin itsemääräämusoikeus viedään, kansa vaihdetaan muslimienemmistöön.
  Kohta alkaa whiteflight, muuttoliike Unkariin, Puolaan, Eestiin, Australiaan, Uuteen-Seelantiin jne jne.

  Reply
  • 19.10.2018 at 19:43
   Permalink

   J.Käteinen kasvatti hallituskausinaan Suomen valtionvelkaa melkein 50 miljardia euroa.
   Toinen punaliberaali punaporvari PettUri Urpo alkoi yhdellä rysäyksellä tehdä Suomesta afrikkalaisten sosiaalitoimistoa ottamalla syksyllä 2015 vastaan 30000 miespuolista ”partalasta” J.Käteisen p-aukiseksi velkaannuttaman Suomen veronmaksajien kustantamaan täysihoitoon.
   Kantasuomalaisia kansallismielisiä moneen kertaan mykistyttänyt punaporvari Mykkänen haluaisi kiintiöidä tuon kehitysmaista Suomen sosiaalihuoltoon otettavien lukumäärän vähintään kymmeneksi tuhanneksi syoväksi suuksi vuodessa.

   Brysselin politrukkina Stubb varmasti toimisi Rotschild-agentti Macronin kanssa saumattomassa yhteistyössä:

   ”Presidentti Macron: Eurooppaan 200 miljoonaa afrikkalaista, nationalismi “tappavaa””,
   https://rkkuutiset.wordpress.com/2018/04/18/presidentti-macron-eurooppaan-200-miljoonaa-afrikkalaista-nationalismi-tappavaa/

   Reply
   • 19.10.2018 at 19:58
    Permalink

    J.Käteinen, PettUri Urpo ja A.Stubb ovat nykyisen KANSATTOMAN kokoomuksen kärkijoukkoa, narsistisia psykopaatteja, joiden kolme tärkeintä arvoa ovat oma etu, oma etu ja oma etu. Juha Ahvio on kuvannut hyvin heidän edustamansa puolueen aatemaailmaa – sanoisin itse mieluummin AATTEETONTA maailmaa:

    ””Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

    Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten.” – http://oikeamedia.com/o1-69712

    Reply
 • 19.10.2018 at 11:09
  Permalink

  Stubb on vain marionetti jolla on Deep Staten ohjaama rooli poliitikan vitriinissä. Kohta tuo selfie hyeena seisoo Kataisen, Niinistön, Lipposen ja muiden satanistien kanssa rivissä käsiraudoissa kansainvälisen oikeuden istunnoissa.
  Kataisesta tuli mieleeni joulun alusviikko 2008 jolloin Katainen virnuili TV-uutisissa että Suomella ei ole mitään hätää tuklevassa lamassa. Valtion talous on kunnossa. Miten kävi? Vuosi Vain kuutisen viikkoa myöhemmin tammikuun puolivälin tienoilla 2009 Katainen ilmoitti että valtion täytyy ottaa velkaa 60 miljardia elvytykseen.
  Suurelle yleisölle ei ole koskaan kerrottu mihin tai millä tavoin nuo 60 miljardia käytettiin elvytykseen. Vanhasen II hallituksen valtionvarain ministeri Katainen romahdutti valtion talouden ja kaikki muistamme hänen tekosensa pääministerinä joita ei voi muistella ilman kirosanoja.

  Reply
  • 19.10.2018 at 19:09
   Permalink

   ”Stubb on vain marionetti jolla on Deep Staten ohjaama rooli poliitikan vitriinissä. Kohta tuo selfie hyeena seisoo Kataisen, Niinistön, Lipposen ja muiden SATANISTIEN kanssa rivissä…”

   Täsmälleen noin!

   Reply
 • 19.10.2018 at 11:39
  Permalink

  Antakaa nyt sille vielä ydinaseiden ”virta-avainkin”. Olen jo sanonut jokseenkin kaiken sanomisen arvottoman kyseisestä pahvipäästä, joten olen kerrankin lyhytsanainen.

  Reply
 • 19.10.2018 at 12:22
  Permalink

  ” liberaali, kannattaa liittovaltio-unionia ja holtitonta maahanmuuttoa. On siis samaa mieltä kuin HS.

  HS myös väittää, että tällaiselle politiikalle on suuri kysyntä.”

  Kyseessä on Hyysärin toimittelijalta ns. Freudilainen lipsahdus, tokihan tuollaiselle sairaalle ja tappavalle utopialle on suuri kysyntä, mutta vain harvalukuisen eliitin ja heidän hännystelijöidensä, valtamedian toimittelijoiden joukossa.

  Reply
 • 19.10.2018 at 12:46
  Permalink

  Stubbin johtajanrooli olisi kyllä hyvä loppukaneetti koko EU:lle. Tosin eivät ne muutkaan kouhot ole siellä sen kummoisempia.
  Nyt eurooppalaisen yhteistyön johtoon tarvittaisiin todellisia visionäärejä, joka ottaisivat huomioon Euroopan kansojen toiveet ja niiden halun vaalia omaa kansallista perintöään ja toisaalta myös eurooppalaista ”valkoisen miehen” luomaa sivistystä sen parhailta osin ilman omaan pesään paskantavien viherpunikkien turmiollista vaikutusta.

  Reply
 • 19.10.2018 at 15:13
  Permalink

  Junkkeri päästelee juttuja kännissä ja kompastelee niin maan perusteellisesti, mutta Stubbi kait tekee kaiken pöntön selvin päin? Onko se parempi vai ei?
  Minusta olis parempi jon Junkkeri jatkais, sillä Stubbib tullessa pitäis taas kaikki ”edunsaajat” lahjoa uudestaan ja se vasta maksaa …

  Reply
 • 19.10.2018 at 15:17
  Permalink

  Me tarvitsisimme takaisin kansallisvaltio Suomen oikeudenmukaisine,isänmaallisine, viisaine,jämäköine johtajineen.
  Tällä tulisi ratkaisu kaikkiin ongelmiin.
  Eikä todellakaan enää nykyisenkaltaista poliittis/virkamies valtaa-aivan uusi systermi ja suorat,SITOVAT kansanäänestykset tärkeistä kansaa koskevista asioista.
  Tulevat eduskuntavaalit liki samoine ehdokkaineen ei muutosta tee-vai miksi se muutos ei just tällä vaalikaudella tullut ,vaan luvataan ennen vaaleja ,että joo ensi hallituskaudella sitten…heh.

  Reply
  • 20.10.2018 at 16:11
   Permalink

   Tällaiset MV-lehden artikkelit olivat todellinen syy siihen, että maanpetokselliset Suomen viholliset halusivat järjestämällään näytös-oikeudenkäynnillä vaientaa Ilja Janitskinin. Kaikki meillä vallankahvassa olevat Suomen ja kantasuomalaisten viholliset eivät yhtä suoraan paljasta petturuuttaan.
   Tässä on aiheellista palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi runsaat 2000 vuotta sitten:

   ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

   Reply
 • 20.10.2018 at 08:59
  Permalink

  Ilman kansallismielisyyttä ja sen heräämistä 1800-luvun puolivälissä, ei mitään suomalaisia ja eikä varsinkaan suomenruotsalaisia olisi olemassakaan. Ja ellei kansallismielisyydestä pidetä edelleen kiinni,
  ei seuraavan sadan vuoden jälkeen ole kuin hatarat muistot kerran olleesta Suomen kansasta. Euroopan lähitulevaisuus on synkkääkin synkempi, kun seuraa se väistämätön verilöyly, jossa ratkotaan eloon jäävät ihmisryhmä. Näin on aina historian kulun aikana käynyt hallitsemattoman maahanmuuton jälkeen. Nykyiset kuplassaeläjät eivät tunnu osaavan tulkita ihmissuvun käyttäytymistä, vaikka tietoa olisi tarjolla riittävästi esimerkkien mukaan. Stub kyllä jouduttaisi omalta osaltaan kehitystä hajaannukseen ja väkivaltaan.

  Reply
 • 20.10.2018 at 15:40
  Permalink

  Stubb, Katainen….onhan noita kirosanoja, joita koitamme välttää. Älköön kukaan luulko, että nämä herrat ajavat muita kuin a) omia, b) isojen herrojen agendoja. Luukevat se olevan hyväksi kaikille fantsuille ihmisille. Vaarallisia ihmispoloja.

  Reply
 • 26.10.2018 at 18:05
  Permalink

  Tuon apinan olisi alika näyttää ”kykyjään” josssain muualla kuin Euroopan tuhoamisessa. Tuskin pärjäisi oikeassa maailmassa vitun broileri.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.