Reijo Tossavainen: Marine Le Pen kertoi totuuden terroristeista. Siksi hänen mielenterveyttään epäillään!

Oikeistojohtaja Marine Le Pen kertoo, että ranskalainen tuomioistuin on määrännyt hänet mielentilatutkimuksiin.

“Luulin nähneeni kaiken mutta ei! Koska tuomitsin Daeshin (Isis) kauhut tviiteissä, oikeus on lähettämässä minut mielentilatutkimuksiin! Miten pitkälle he voivat mennä?” Näin kysyi Le Pen torstaina.

Tuomioistuin ei myöntänyt eikä kiistänyt määräystä. Le Pen sen sijaan lähetti itse Twitteriin dokumentit määräyksestä. Niistä käy ilmi, että tuomari haluaa tietää, kärsiikö Le Pen jostakin mielisairaudesta.

Jupakassa on kyse terroristijärjestö Isisin teloituskuvista, joita Le Pen levitti Twitterissä joitakin viikkoja Pariisin vuoden 2015 terrori-iskujen jälkeen. Yhdessä kuvista näkyi amerikkalaistoimittaja James Foleyn ruumis, toisessa ihmisen yli ajettiin tankilla ja kolmas esitti jordanialaista lentäjää, joka poltettiin elävältä.

Kuvat ovat julmia. Ne ovat julmia siksi, että Isiksen toiminta on äärimmäisen julmaa. Kuvien julkituonnilla Le Pen halusi kertoa, mitä terrorismi on käytännössä. Hän halusi toimia totuudenmukaisesti.

Nyt Marine Le Penin epäillään levittäneen viestejä, jotka ”yllyttävät terrorismiin tai vakavasti vahingoittavat ihmisarvoa”. Tuomio voi olla jopa kolme vuotta vankeutta ja 75 000 euron sakot!

Marine Le Pen on kansanedustaja ja Kansallisen liittouman puoluejohtaja ja kansanedustaja. Hänen parlamentaarinen immuniteettinsa riistettiin häneltä oikeusjutun vuoksi.

Le Penin tapaus tuo ikävällä tavalla mieleen entisen Neuvostoliitton. Siellä erilaista poliittista näkemystä kannattavat suljettiin usein mielisairaaloihin.

Le Penin tapaus on silti vain jäävuoren huippu. Sananvapautta rajoitetaan myös ns. länsimaissa vähemmän demokraattisten valtioiden tapaan. Valtaapitävä punaviherlib-eliitti haluaa päättää, mitä saa sanoa ja mitä ei.

Sananvapaus on demokraattisessa yhteiskunnassa kansalaisten perusoikeus. Se pitää sisällään myös oikeuden kertoa ikävistäkin asioista totuudenmukaisesti.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

21 thoughts on “Reijo Tossavainen: Marine Le Pen kertoi totuuden terroristeista. Siksi hänen mielenterveyttään epäillään!

 • 21.9.2018 at 08:07
  Permalink

  Neuvostoliitossakin kommunismin epäily katsottiin mielisairaudeksi.

  Reply
 • 21.9.2018 at 08:23
  Permalink

  Charlie Hebdo: vidéo amateur de la fuite des tueurs

  Reply
 • 21.9.2018 at 08:31
  Permalink

  ATTENTAT CHARLIE HEBDO. 12 morts, 8 blessés dont 4 dans un état grave

  Reply
 • 21.9.2018 at 08:34
  Permalink

  Suomessa tämä järjestelmäkorruptio ( valtaapitävät saavat ”oikeudesta” haluamiaan tuomioita ) on jopa sementoitu ”perustuslakiin” : PL 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomi on siis kastijärjestelmä; hallitseva eliitti saa ihmisille ”sanavapautuomioita” kirjoittamisesta, mutta ihmisoikeudeton ( PL 118 § ) mukainen kansalainen ei saa edes haastetta sisään prosessoidakseen hallituksen häneltä VARASTAMISTA . ( archive.is/kimmoleaks.fi).

  Jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valatakunnasyyttäjänvirastoon tällaisen PL 118 §:n mukaisen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa tiettyjä kansanosia kohtaan !

  Syyteilmoitusta kirjattiin diaariin 8 kuukautta; ja nythän PL 118 § kieltää kansalaisilta lainkäyttäjien valvonnan kokonaan !

  Jopa Kansainvälinen rikostuomioistuin piti He 55/2007 avulla LAHJOA toimivallattomaksi käsittelemään Suomen osalta PL 118 §:n mukaisia asioita .

  Kansainvälisen lain mukaan ilman tätä lahjontaa KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat olisi suoraan voinut toimittaa Kansainväliseen rikostuomioistuimeen !

  PL 118 § on siis tahallinen valtiopetos yhdessä He 55/2007:n kanssa; sillä sen esitöissä valehdeltiin äänestäville kansanedustajille: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisa vakavia rikoksia ”… PL 118 § todistaa tämän valheeksi !

  Sopimus : Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-oikeudenkäynnin kun Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” . ( PL 118 § ) siis oli ilmiselvää LAHJONTAA !

  Taisipa PL 118 § olla jo valmisteluss kun ”sopimus” Suomen kansalaisten ihmisoikeudettomuudesta allekirjoitettiin ?

  Olenkin koska tahansa valmis todistamaan asioista Valtakunnanoikeudessa. ( 9. 12. 2005 asiakirjojen mukaisesti); kunhan VALTIOPETOS ( PL 118 §) on ensin purettu !

  Samalla saadaan käsittelyyn muut Suomen hallitusten PETOKSET ; mm. Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”… lue varkaus !

  Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen on Liisa Mariaporin saaman vapauttavan tuomion jälkeen luotu järjestelmä; jossa suomalsihenkilökunta ”seuloo” pois käsittelystä 99 % Suomesta läheteyistä tapauksista ja näköjään KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat; joissa kansallaisia ihmisoikeuskia ei edes ole olemassa !

  Seulonta tapahtuu seurravan kaavan mukaan : EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … suomalaishenkilökunnan jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkansa aineistoa ei voida tutkia. ( luettavissa archive.is/kimmoleaks.fi).

  Kun tätä Ransakan tapausta verrataan vaikka Ruotsin ”vaaleihin”; voidaan todeta EU:n rikkoneen omat periaatteensa kansalaisten ihmisoikeuskien vahvistamisesta.

  Euroopan Neuvoston vetoomusvaliokunta nimittäin ummisti silmänsä Suomen ihmisoikeusloukkauksislle 2008 . ( emme ole toimivaltaisia tutkimaan EIT:n seulontajärjestelmää Suomen osalta ).

  Julkiset tiedot petoksista ovat vuosia olleet julkisella sivullani … ei ole tullut syytettä kunnianloukkaukista … mutta eipä asioita ole alettu tutkimaankaan !

  Euroopan ”oikeusjärjestelmä” siis kulkee kaksilla rattailla Suomen PL 118 §:n tavoin !

  Rikosilmoitus Suomen lainsäädännöllisestä syrjinnästä jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 … se kertokoon kaiken.

  Reply
 • 21.9.2018 at 10:46
  Permalink

  Tässä on mielenterveydeltään sairas henkilö. Saksan liittokansleri Angela Merkel. Vihaa omaa maatansa niin paljon että on valmis heittämään jopa Saksan lipun roskiin! Tämä petollinen haaska on ajanut suuren osan Euroopasta tuhon partaalle päästämällä Saksaan ja sitä kautta muualle Eurooppaan matujen hyökyaallon.

  Angela Marx-DDR Merkel

  Reply
 • 21.9.2018 at 10:46
  Permalink

  Kysymys kuuluu: Kenen käskystä tuomioistuin määräsi Le Penin mielentilatutkimuksiin? Onko käskyn taustalla EU vai pres.Macron? Kaikki kalergin suunnitelmaa vastustavat poliitikot halutaan pyyhkiä pois. Ainoastaan verinen kansannousu voi enää lopettaa hulluuden.

  Reply
 • 21.9.2018 at 10:56
  Permalink

  Siis ihan kuin Neuvostoliitossa!! :O Kuinka sairaaksi tämä voi mennä? Eli itse ISIS-keppostelussa ei ole mitään sairasta, päin vastoin sitä halutaan kaikkialle ja väitetään rikkaudeksi. Mutta kun joku sanoo mitä se on eli hirvittävä uhka Euroopan maiden väestöille niin se on sitten sairasta.

  Reply
  • 21.9.2018 at 14:53
   Permalink

   Jos politiikalla heitätttää päästä, kai hänet tuntevilla on oikeus ohjata hoitoon. Suomessakin Kekkosesta lopulta luovuttiin.
   Miksi ei johtohahmojen ongelmiin saisi puuttua nykyaikana? Sellaista suojaa ei pidä päättäjille antaa , että horjuvalla mielenterveydellä saa hoitaa maan asioita.
   Muistetaan, miten pilkkaatte touko aaltoa. Ja miten monen on parempi olla kuntoutuksella tms. Vaikka miekkareissa, kun pää ei kestä työelämää.

   Ei joku Marie tai touko tai entisaikaan olisi ollut Stalin tai Hitler sen kummempia, jos maailma olisi ollut valmistuneen oi.

   Reply
   • 21.9.2018 at 14:56
    Permalink

    Valistuneempi. Kyllä puolueitten johtajilla voi mennä liian lujaa ja lepo tarpeen.
    Muslimit itse tappelevat isistä vastaan, tajutkaa ihmiset se.

    Reply
   • 21.9.2018 at 15:02
    Permalink

    Kuulepas nyt ”Pirkko Korhonen”. Tässä ei ole kyse mistään sellaisesta että omaiset tai muut tuntevat olisivat ohjaamassa hoitoon, vitun idiootti, vaan siitä että oikeus määrää pakkohoitoon mielipiteistä kuten teki Neuvostoliitossa. Saat siis oikein valita, tunnustatko olevasi mielenvikainen vai valitsetko tuomion täysissä mielenvoimissa tehdystä ”rikoksesta”. Ja tässä tapauksessa ”rikos” on se että kun vasemmistolainen vertasi Le Peniä ja puoluettaan ISIS:iin, twiittasi LePen vastaukseksi ihan ISIS:in itsensä levittämät kuvat ja kertoi että ”Tätä on ISIS.”

    Joten lopeta saatanan trolli tuo vajaamielinen totuuden vääristely, vitun homehaara mummeli.

    Reply
 • 21.9.2018 at 12:59
  Permalink

  On sinänsä erikoista, kuinka vihervasurikoneisto muuttaa kaikki instituutiot poliittisesti motivoituneen tyrannian välineeksi, vaikka niiden perusideana on toimia vain kansalaisia tasa-arvoisesti palvelevina yhteiskuntarakenteen osina.

  Tasavaltaisten demokratioiden valtiosääntöihin pyrittiin aikoinaan lisäämään selkeät suojat hallinnon kautta kansalaisiin kohdistuvan mielivallan ehkäisemiseksi, oli se sitten poliittisesti tai taloudellisesti motivoitua. Aikojen saatossa vihervasemmistolaiset ja tietenkin uusliberaali oikeisto ovat kuitenkin pala palalta hävittäneet kansalaisten aidot mahdollisuudet saada oikeutta. Vasemmiston liittoutuminen liberaalin oikeiston kanssa on tehnyt tästä erityisen ikävän ilmiön. Vasurit haluavat luoda uuden ideologisesti puhtaan neuvostoihmisen, joka ajattelee kaikesta ”Maon pienen punaisen kirjan” mukaisesti. Oikeistoliberaalit haluavat tasalaatuista, orjan asemassa olevaa työvoimaa vailla poliittisia oikeuksia. EU on ollut heille pyrkimyksissään hyödyllinen koneisto, jonka pirullisuuteen suomalaiset alkavat vasta heräillä.

  Reply
  • 21.9.2018 at 13:18
   Permalink

   No, onko tiedossa yhtäkään vasemmistolaista yhteiskuntakokeilua jossa ihmisiä ei oltaisi pidetty väkisin aitojen takana, ammuttu parempaan elämään karkaajat rajalle ja tuomittu toisinajattelijat mielisairaalaan tai muitta mutkitta tapettu? Niinpä, niin haluttua se sosialismi on.

   Reply
 • 21.9.2018 at 13:00
  Permalink

  Ensin pitäisi tutkia mummonnussian kallo,seuraavaksi saksan haisevan ämmänmärännön…

  Reply
 • 21.9.2018 at 13:58
  Permalink

  Eiköhän Penin oikeasti tuntevat tiedä paremmin käykö hän terveiden kirjoilla. En tiedä tunteeko tossavainen häntä. Saajan isistä arvostella, sotivathan muslimitkin kun sitä vastaan.
  Suomalaisista hörhöistä suuri osa on ollut päästään eläkkeellä jo ennen 2015, joten ketä syyttää heidän papereista antaa?

  Reply
 • 21.9.2018 at 15:47
  Permalink

  Näin Yhdysvalloissa:

  PERCENTAGE OF WHITES IN AMERICA

  1920 : 90% White
  1930 : 90% White (no change)
  1940 : 90% White (no change)
  1950 : 90% White (no change)

  1965 : 89% White (1% less white)
  1970 : 87% White (2% less white)
  1980 : 83% White (6% less white)
  1990 : 76% White (7% less white)
  2000 : 72% White (4% less white)
  2010 : 68% White (4% less white)
  2015 : 61% White (7% less white)
  (See here for 2015 figure)

  CHANGE FROM 1950 : 32% less white.

  Note. The figures from 1920 to 2010 given above come from the US Census Bureau.

  ”The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 2)”,
  https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/05/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-2/

  Artikkelin ykkösosa: https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/04/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

  Reply
 • 21.9.2018 at 17:22
  Permalink

  Tuomari voi määrätä mielentilatutkimukseen. Mikäs se sitten ollessa kun on ”terveen paperit”. Voi isistä ajatella yötä päivää ja etsiä isiksen propagandaa.
  Ääriliikkeet Suomessakin muistuttavat oikeasti kiihkossaan paljon isistä, .tappaisivat suvakkeja ja mamuja ja raiskaisivat,. Alistaisivat naiset puolialastomiksi kaduille,. Häätäisivät homot ja Transut ja luonnon oikut pois.

  Kohta joku sanoo minua hulluksi ja käskee mielisairaalaan.

  Reply
 • 21.9.2018 at 17:36
  Permalink

  Eli kun tätä linjaa noudattaen allekirjoittanut näkee ”suorana” periväkivaltaisen paloittelumurhan, jossa uhri tapetaan mahdollisimman hitaasti kiduttaen niin, että hänen tuntemansa tuska on helvetillistä viimeiseen hengenvetoon asti. Käsitän tekoa tekevän kivitalon kokoisen ruman perkeleen ulkonäöstä jo sen tosiasian, että kyseinen patologinen sarjamurhaaja on mielenterveydeltään täysin kieroutunut psykopaattinen hullu, joka ei omista ”otsaluiskassaan” minkäänlaisia inhimillisiä tunteita eikä empatiaa toista ihmis yksilöä kohtaan, vaan päinvastoin saa sanoinkuvaamattomia sadistisia kiksejä siitä ja sen näkemisestä, että toinen ihminen kärsii hitaasti ja kuolee kivuliaasti kaiken arvokkuutensa menettäneenä sekä hänen ruumiinsa häpäisemisestä mitä iljettävimmillä tavoilla-..
  Nyt viimeinkin pääsemme ”lopulliseen ratkaisuun”. Kun minä allekirjoittanut olen tämän todistajanlausunnossa kertonut poliisille kaiken näin tapahtuneen ja olenpa vielä omaa suurta tyhmyyttäni mennyt lisäämään sikäli totta olevia omia tulkintojani ja näkökantojani kyseessä olevasta rikollisesta. Tällöin poliisilta palaa lopullisesti hihat sekä donitsit ja kahvit menevät sekaisin niin, että minut suuressa ammatillisessa kiihko tilassa poliisi pidättää minut ja laittaa ”shelliin” riisuttuna kaikesta vähästä arvokkuudesta mitä tällainen mies voi vain omistaa, sillä olenhan valkoinen keski-ikäinen lihaa syövä heteromies, joka kusoo seisaaltaan ja pierii naista alistavasti ”mies-pieruja” tuhkatiheään kelillä kuin kelillä. Sielläpä ”suomi talossa” riittävästi oltuani minut raahataan pää maahan painettuna selkä kumarassa Mekkaan päin – aivan kuin Kiinassa – demlan saliin, jossa minulle demla-tuomari tutkailtuaan ensin Maon pientä punaista kirjaa ja Vladimir Lenin koottuja puheita vielä tunnon vahvistusta hakien Tavjan kootuista räjähdyksistä. Päätyy tuo virkaheitto kommunisti-tuomari siihen, että minut pitää passittaa passitta Niuvanniemeen kärsimään pakkohoitoa loppuiäkseni työssään sadistuneitten kiduttuttaja -”mielenterveyshoitajien” (-tuholaisten) hakattavaksi ja syljettäväksi aina kun valkotakkista ”oma hoitajaa ja ”muidenkin” hoitajaa vituttaa oikein kunnolla, sillä hulluinhuoneessahan ei ”seinillä ole korvia”, koskapa seinät ovat lääkityt aivan kuten ”asiakkaatkin” sellaiseen lääke pöhnään, että seurustelevat itse Aleksanteri Suuren ja Napoleonin kanssa päivät pitkät ja yöt lyhyet.

  Reply
 • 21.9.2018 at 19:13
  Permalink

  Aivan hullua laittaa hyvää ja asiallista poliitikkoa mielentilatutkimuksiin. Puurot ja vellit on sekaisin pahan kerran.

  Reply
 • 22.9.2018 at 06:13
  Permalink

  Taitaa olla seuraava keino tukkia turvat, äänekäämmät passitetaan mielisairaalaan ja kova lääkitys päälle. Takaisn tulee jos tulee säyseä kansalainen.

  Reply
 • 23.9.2018 at 21:10
  Permalink

  Eikö ole outoa että pääministeri Sipilän mielenterveyttä ei epäillä – vaikka juuri hän tarjosi terroristeille omaa kotia majapaikaksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.