Mies kivitti sukulaisensa kuoliaaksi Lähi-idässä – Ruotsi tarjoaa turvapaikan

Ensin Ruotsin maahanmuuttovirasto eväsi turvapaikan, mutta nyt se on päättänyt myöntää miehelle ja hänen perheelleen turvapaikan, raa’sta kivitysmurhasta huolimatta.

Viime vuoden marraskuussa Ruotsin maahanmuuttovirasto eväsi turvapaikan maahan vuonna 2015 tulleelta, alunperin Afganista kotoisin olleelta, Iranista tulleelta 25-vuotiaalta mieheltä ja hänen perheeltään. Mies ja hänen vaimonsa saapuivat Ruotsiin kahden lapsensa kanssa.

Aluksi maahanmuuttovirasto päätti miehen ja perheen karkotuksesta. Viime vuoden marraskuun lopussa maahanmuuttovirasto pyörsi päätöksensä ja myönsi perheelle pysyvän oleskeluluvan.

Afganistanista kotoisin oleva nykyinen iranilainen kertoi tappaneensa serkkunsa, koska hän pelkäsi enoaan, joka olisi voinut käyttäytyä väkivaltaisesti heitä kohtaan, koska he palasivat kotialueelleen.

Tarina on niin sekava, ettei siitä edes ehkä kannata yrittää ottaa tarkempaa selkoa. Serkku sanoi sitä, setä sanoi tätä, ja tekijä sanoi mitä edukseen löysi, ja Ruotsin maahanmuuttoministeriö uskoi vankkuritarinoita, kuten Suomessa konsanaan.

Lopputulos kivitystarinalle on kuitenkin se, että ilmeisimmin kivitystuomio oli Ruotsin maahanmuuttoministeriön mielestä hyväksyttävää, kun kurpitsavankkurit rullasivat tarpeeksi lujaa. Perhe sai suojelun Ruotsista. Täältä tullaan, kivikausi?

Lähde: Aftonbladet

7 thoughts on “Mies kivitti sukulaisensa kuoliaaksi Lähi-idässä – Ruotsi tarjoaa turvapaikan

 • 19.9.2018 at 16:13
  Permalink

  Ööh, eno oli pelottava joten murhasi serkun? Ja näitä murhaajia sitten tänne ihmisten joukkoon…

  Reply
 • 19.9.2018 at 16:20
  Permalink

  Murhaa kotimaassasi, karkaa Ruotsiin, niin saat turvapaikan ja ruotsalaiset maksavat koko loppuelämäsi sossun luukulla.

  Reply
 • 19.9.2018 at 16:28
  Permalink

  Kyllä kandee ehdottomasti antaa turvapaikka kivittäjälle,on varmaan käyttöä tulevaisuudessa kyseisellä taidolla ruottinmaalla…

  Reply
 • 19.9.2018 at 16:34
  Permalink

  Vittu näitä primitiivisiä alkuihmisiä raahataan Eurooppaan!

  Reply
 • 19.9.2018 at 17:32
  Permalink

  Ruotsalaisten tyhmyys on ylitse vuotavaista. Folkhemmetin talous tarvitsee ammattitaitoisia ihmisen hengiltä kivittäjiä.
  Petteri Orpo on lausunut että Suomen tulee seurata Ruotsia maahanmuutto politiikassa. Kupan kolmas vaihe latistaa tunnetusti henkisiä ominaisuuksia.

  Reply
 • 19.9.2018 at 17:39
  Permalink

  Nyt iski bisnes idea. Minä alan myymään nyrkin kokoisia kiviä ämpäreittäin.
  Sharia laki kun pääsee kunnolla valtaan, niin ei tarvitse katukiviä repiä irti. ”Ostakaa Karrin kivi ämpäri, nopeat toimitukset kivityksiin. Muista myös kätevä 200 litrainen kivitys tynnyri, mihin voi nopeasti haudata kivityksen kohteen kainaloita myöden. (hiekka ei sisälly toimitukseen). Huomatkaa uudelleen käytettävyys.”

  Reply
 • 19.9.2018 at 19:33
  Permalink

  Totta mooses, mutta esim. kotimaassaan uskontonsa takia vainotuille kristityille Ruotsi on kylmä kuin Siperian talvi.
  Tyypillistä sosialistista Suomessakin niin tuttua demlaa, jossa pahantekijä ja rikollinen on mitä suurin sankari ja suojeltava sosiaalidemokraattisen ”/maailmankatsomuksen” mukaan, joka nojautuu raadollisesti VAIN ja AINOASTAAN äänestäjien eli nk. ”maahanmuuttajien” haalimiseen maahan ja antamaan heille täysihoito loppuiäkseen ja täysi rikosoikeudellinen koskemattomuus sekä nk.”poliisin” ja nk. ”oikeuslaitoksen” ympärivuorokautinen suoja kaikkea heidän tekemiään rikoksiaan vastaan sekä sitoumus tuomita mitä raskaimman kaupalla ne, jotka puolustautuvat sitä vastaan säilyttääkseen henkensä ja omaisuutensa suojan VAIN ja AINOASTAAN siksi, että nämä maahantunkeutuneet rikolliset loiset antavat AÄNENSÄ sosiaalidemokraateille valtiollisissa vaaleissa joko spontaanisti tai sosiaalidemokraattisen puolueen 700 000 äänestämis kehoitus -tekstiviestin ”aktivoimana” antamaan äänensä niille perkeleen sosiaalidemokraateille, joille on aivan herttaisen sama onko uusruotsalais äänestäjä no-go -alueella vaiko vankilassa harjoittamassa islamilaista väkivaltaa ja kiristämistä sekä huumekauppaa, sillä tekipä nk. ”maahanmuuttaja” mitä tahansa tai asui missä tahansa hänen äänensä on yksi ääni periaatteella ”One vote, One islamic terrorist”. Vasemmistolaiset kusipäät eivät tajua sitä yksinkertaista seikkaa, että kun islamistit ja muslimit saavuttavat sosiaalidemokraattien avustuksella tarpeeksi suuren vallan väestö poliittisesti ja aineellisesti. He hetimiten perustavat islamistisen puolueen kilvoittelemaan valtiollisissa- ja paikallisvaaleissa vieden lopulta määrällisesti tai todennäköisemmin henkeen ja terveyteen käyvän uhkailemisen kautta sellaisen ”jytkyn”, että vääräuskoiset hyväuskoiset idiootit putoavat tasan yhtä korkealta kuin pää putoaa polviltaan olevan mestatun irtihakatusta kaulasta maahan. Heja Sverige!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.