Viranomaiset harjoittelevat tänään siirtolaisten järjestelykeskuksen perustamista

Viranomaiset järjestävät tänään harjoituksen siirtolaisten järjestelykeskuksen perustamista Joutsenossa. Harjoitukseen osallistuu viraston lisäksi useita muita viranomaisia, kuten Kaakkois-Suomen ely-keskus, Rajavartiolaitos ja poliisi. Tarkoitus on harjoitella viranomaisten valmiutta ja viranomaisyhteistyötä tilanteessa, jossa järjestelykeskus perustettaisiin. 

Harjoitus järjestetään pääosin Joutsenon vastaanottokeskuksen alueella, mutta se voi näkyä myös rajanylityspaikoilla. Järjestelykeskus perustettaisiin Migrin mukaan kriisitilanteessa kansainvälistä suojelua hakevien lyhytaikaista majoittamista ja vastaanottoa varten. Keskuksen tehtävä olisi rekisteröidä turvapaikanhakijat ja ohjata heidät edelleen vastaanottokeskuksiin.

Tornioon perustettiin järjestelykeskus syksyllä 2015, jolloin Suomeen saapui moninkertainen määrä turvapaikanhakijoita aiempaan verrattuna. Tällä hetkellä järjestelykeskuksille ei ole tarvetta, vaan turvapaikanhakijat rekisteröidään normaaliin tapaan raja-asemilla tai poliisin toimipisteissä.

Uusien siirtolaismassojen saapumisesta on varoiteltu jo useampaan otteeseen ja jopa 100 000 uuden tulijan aallosta on liikkunut ainakin huhuja. Toistaiseksi mm. turvapaikkaa hakeneiden määrät ovat kuitenkin selkeässä laskussa erityisesti huippuvuoteen 2016 verrattuna. Tuolloin tulijoita oli noin 30 000.

Lähde: Maahanmuuttovirasto

15 thoughts on “Viranomaiset harjoittelevat tänään siirtolaisten järjestelykeskuksen perustamista

 • 19.9.2018 at 07:49
  Permalink

  Saatana harjoittelisivat rajavalvontaa!
  Ja LAITTOMIEN MAASTAPOISTAMISTA!

  Reply
 • 19.9.2018 at 08:21
  Permalink

  MIssä valtakunnan uutisissa on Ylenkin varmistama tieto, että Algeria ottaa Saksasta takaisin Merkkelin tekemän sopimuksen nojalla 700 maassa olevaa ”siirtolaista”; eli elintasopakolaiseksi viralliselta taholta tunnustettua ?

  Merkkel on seinää vasten; ja Suomen ”lehdistö” ei uutisoi maailmanpolitiikan merkittäviä tapahtumia ?

  Samalla tiedustelujohtaja sai lähteä; kun kehtasi kertoa TOTUUDEN !

  Näitä asioita ei kansalle uutisoida; koska niillä olisi merkittävä vaikutus Suomen vaaleihin !

  Samalla EU-eliitti keskustelee 10 000 hengen vahvuisista joukoista; ILMEISESTI itsensä suojaksi kansan vihaa vastaan ?

  Reply
  • 19.9.2018 at 10:05
   Permalink

   Totta totta.

   VOK-rahanahne ja halpatyövoimaa sekä vanhojen siidervalaiden seksileluja himoitsevat tahot ovat sen sijaan taustalla jo organisoineet uutta matu-vyöryä.

   Netissä toimii Brysselin trulliarmeija joka syöttää pohjoisafrikan joutilaille propagandaa miten Euroopassa odottaa autuus ja mm ilmeisen vapaa raiskailuoikeus rikkaamman kulttuurin edustajille.

   Vaikuttaisi siltä että uutta vyöryä ja painetta pyritään nostamaan taustalla mm. Soroksen rahoittamien NGO ja meritaksi tahojen toimesta.

   Reply
 • 19.9.2018 at 09:20
  Permalink

  Mihinkäs tuollaista tarvitaan? Ensimmäinen ongelma on rajavalvonnassa. Todella idioottia meininkiä. Nuo varmaan suunnittelevat jatkossa myös tarkoin, miten maahan lasketaan ”arvovieraita” kumarrellen nöyrästi, ja tietysti laukkujen kantoa harjoitellaan myös.

  Reply
 • 19.9.2018 at 09:25
  Permalink

  Siirtolaisia???
  Elintasopakoloisia kaikki tyynni.
  Valmiiseen pöytään haluavat tulla.
  Perkele vokeissa saivat ruokaa 5 krt päivässä ja kehtasivat valittaa. Se yksikin pulska irakilainen? sanoi että tämä puuro on paskaa ja kelpaa vain koirille tai naisille!
  Tuollaiset saatana välittömästi helvettiin täältä.

  Reply
  • 19.9.2018 at 10:14
   Permalink

   VOK-mestareille jokainen matu on painonsa arvoinen euroissa. ”Me tienataan tällä” tyyliin kuten Jyrki boy, Jutta urputtaja ja kumppanit tovereineen tietävät. Toisten tehtävä on avata ja pitää rajat apposen auki, toiset imuroi VOK rahaa, kolmannet pyörittää valitus ja oikeusapu sirkusta ja imuroi sitä kautta massiivisen määrän verorahoja.

   Matu Bisnes on synnyttänyt kokonaisen valtionavun verenimijöiden armeijan. Hyvin on edustettuna mm SDP, Kokoomus ja vihreät lähipiireineen.

   Reply
 • 19.9.2018 at 10:05
  Permalink

  Viranomaisten järjestämä teatteri.

  Tällä hetkellä tuhansia maahantunkeutujia on mennyt maan alle Suomessa. Heidän joukossa on varmasti tuntematon määrä vaarallisia terroristeja.

  Ei poliisi ja muut viranomaiset välitä vaikka rajan yli lompsiii satatuhatta potentiaalista terroristia.

  Heillä riittää aikaa vain taskuvarkaiden kiinniottamiseen.

  Tässä esimerkki: Japanissa 15 000 poliisia etsi pikkuvarasta.

  https://www.ndtv.com/world-news/japan-jail-escapee-nabbed-after-massive-3-week-manhunt-1844896

  Suomessa varusmiehet on laitettu kantamaan terroristien laukkuja.

  Reply
 • 19.9.2018 at 10:14
  Permalink

  Siis, luinko aivan oikein? Että sitä TYHMYYTTÄKIN pitää oikein erikseen ”HARJOITELLA”!?!?!?
  Nk. ”viranomaisten” olisi syytä päntätä päähänsä nk. ”pakola(s)isten” joukko karkoitusta alkaen somaleista oikein Venäjän Omon joukkojen malliin, jotka ovat tunnettuja ”suorasukaisuudestaan” olipa kyseessä sitten vaikka oikeat naiset ja lapset. Sekään ei hiljennä tahtia yhtään, päinvastoin. Mutta Venäjän / Neuvostoliiton historia on kova ja raaka, jossa ei ole ihmishenkiä laskettu rauhan aikana saatika sitten sodissa, josta viimeisimmässä ”Isä Aurinkoinen” antoi käskyn ampua omia hyökkääviä sotilaita, jos nämä kokivat ”veren vähyyttä” hyökkäyskäskyn kajahdettua juoksuhaudasta nousemisen merkiksi ja käskyksi rynnätä päin vihollisen luoteja olivatpa ne sitten saksalaisia tai suomalaisia, joita venäläiset kunnioittivat jopa enemmän kuin saksalaisia, jotka hekin olivat jo näyttäneet osaamistaan valloittaessa – tosin hengeltään heikkoja – Länsi-Eurooppalaisia valtioita laittamalla ne nippuun yhdessä rykäyksessä. Saksalaisia on kuitenkin syytä kunnioittaa ja antaa sille kuuluva tunnustus WWII:ssa, vaikka tuo Kolmantena Valtakuntana tunnettu imperiumi hävisi ja murskattiin kivikauteen, – ja mitä muuta se olisikaan voinut tehdä kun käytännössä koko maailma oli sitä vastassa – mutta hetikohta nousi tuhkasta valtiona Länsi-Saksa syystä, että saksalainen kansakunta ei jää itkemään kauaksi aikaa vaan vain jäljelle jääneiden naisten, lasten ja vanhusten alkaessa siirtämään oma-aloitteisesti tiiliä ja lohkareita ”sanko -ketjussa” Herra yksin tietää miksi ja millä voimilla, jota amerikkalaiset sotilaat ihmettelivät ajaessaan jeepeillään pitkin muskaantuneita katuja tupakkaa imien ja suklaata syöden, jota eivät esim. ranskalaiset lapset eivät olleet koskaan nähneet amerikkalaisten sotilaiden heille sitä tarjotessa Ranskan lopullisen vapauttamisen jälkeen.

  Reply
  • 20.9.2018 at 20:02
   Permalink

   Suomi on jo sopinut ottavansa 2 miljoonaa matua v.2020 mennessä. Tämä on vanhan Kalergisuunnitelman toteuttamista. Nämä uudet puuhastelut ovat tietenkin tuon takia. Suomessa jo 300000 matua ja lisää lennätetään salaa viikottain täysia konelasteja pikku kentille. Hakekaa tämä. ”Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan ”. Tuolta voi paljastua pikku ylläri…

   Reply
 • 19.9.2018 at 11:00
  Permalink

  Maanpetokselliseksi toiminnaksi tuota kutsuisin ja rikolliseksi tuhotyöksi. EN tyhmyydeksi

  Reply
 • 19.9.2018 at 11:09
  Permalink

  Harjoitella voi ja kannattaa, mutta ei väärillä oletuksilla. Pitäisi ehdottomasti luopua kokonaan siitä periaatteesta, että turviksia lähetetään syvälle sisämaahan vastaanottokeskuksiin, vaan oikeus turvapaikkaan olisi käsiteltävä rajanylityspaikan läheisyydessä.

  Reply
 • 19.9.2018 at 11:31
  Permalink

  Sisäministeriön 2017 laatiman skenaario ohjeen mukaisesti harjoittelevat. Sisäministeriöhän käski ohjeessa varautua 100 000-1 000 000 turvapaikkaloisen hyysäykseen. Kantisten asunnot ja autot alistetaan muukalaisten hallintaan poikkeuslailla ja muista Eu maista tilataan aseellisia turvajoukkoja jos kansalaiset asettuvat poikkiteloin viranomaisia vastaan.
  Skenaarioita ei turhaan harjoitella. Sipilän hallitus on jo tilannut seuraavan kutsuvieras aallon romahduttamaan Suomen valtion ja Suomen kansa on tarkoitus risteyttää pakkokeinoin sukurutsan vairioittamilla kansoilla tyhmiksi orjiksi globalistien suuryrityksiin.

  Reply
 • 19.9.2018 at 17:16
  Permalink

  Mistä ne tänne tulee, Ruotsistako niinkuin viimeksi?? Mistä se lukumäärä tiedetään?? Joo siitä että meidän perskankun nuolija politikot on tietty luvanneet tänne ottaa kaikki ylijäämääijälaumat mitä muut maat ei huoli…jaa miksi, no siksi kun tämä on hölmölä…

  Reply
 • 19.9.2018 at 19:04
  Permalink

  Ei tääne tarvita yhtään enempää siirtoloisia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.