Demarinuoret vaativat raiskauksen määritelmän muuttamista – ”Lainsäädäntö on todella ongelmallinen”

Demarinuoret vaatii raiskauksen määritelmän muuttamista jokaisen ihmisten itsemääräämisoikeutta kunnioittavaksi. Suomen lainsäädäntö on edelleen puutteellinen itsemääräämisoikeuden toteutumisen näkökulmasta. Raiskaus on tulevaisuudessa määriteltävä suostumuksen puutteen eikä käytetyn väkivallan tai sen uhan kautta. Demarinuoret antaa täyden tukensa 5.6.2018 alkaneelle Suostumus2018-kansalaiskampanjalle. Demarinuorten liittokokous otti asiaan kantaa seuraavasti:

 – Seksuaalinen itsemääräämisoikeus kuuluu jokaiselle. Nykyinen lainsäädäntö on todella ongelmallinen, koska laki määrittelee raiskauksen käytetyn väkivallan tai sen uhkan kautta eikä suostumuksen puutteen kautta. Lakimuutoksen viesti olisi selkeä: Ilman suostumusta ei pidä olla seksiä. Demarinuoret antaa täyden tukensa tällä viikolla alkaneelle Suostumus2018-kansalaisaloitekampanjalle.

Suostumus2018-kansalaisaloitekampanja tarvitsee 50 000 allekirjoitusta, jotta aloite pääsee eduskuntaan. Demarinuorten liittokokous rohkaisee kaikkia ihmisiä allekirjoittamaan kansalaisaloitteen sekä kampanjoimaan kansalaisaloitteen puolesta.

Tulkintojen järkiinnyttämisen lisäksi myös tuomioiden koventamista on vaadittu

Tuomioiden koventamista on ehdotettu useaan otteeseen, mutta esimerkiksi joulukuussa tapahtuneessa äänestyksessä hallitus ryyditettynä Vasemmistoliiton ryhmällä äänestivät Perussuomalaisten esityksen kumoon. Asiasta kirjoitti tuolloin Suomen uutiset. HS:n tilaama ja TNS-gallupin toteuttaman kyselyn mukaan lähes 75% suomalaisista on sitä mieltä, että seksuaali- ja väkivaltarikoksista annettuja tuomioita tulisi koventaa ja vain yksi prosentti on tätä vastaan.

Mm. Demarinuorten puffaama aloite sekä tuomioiden koventaminen tulivat jälleen ajankohtaiseksi kun Pirkanmaalla vuonna 2016 tapahtunutta 10 vuotiaan lapsen törkeää seksuaalista hyväksikäyttöä käsitellyt tuomioistuin ei hiljattain voinut tulkita tekoa raiskaukseksi, sillä väkivaltaa tai sen uhkaa ei oltu oikeuden mukaan käytetty. Myöskään ei oltu näytetty toteen, että tyttölapsi olisi ollut puolustuskyvyttömässä tilanteessa aikuista miestä vastaan.

Lähde: DemarinuoretSuomen uutiset, MT, AL

8 thoughts on “Demarinuoret vaativat raiskauksen määritelmän muuttamista – ”Lainsäädäntö on todella ongelmallinen”

 • 10.6.2018 at 18:37
  Permalink

  Jos nk, valtamedian uutisten takana on joku ideologia ja se on sitten mielestänne paha asia, niin miksi Nykysuomi kuitenkin levittää perussuomalaista ideologiaa?

  Reply
  • 11.6.2018 at 04:43
   Permalink

   Mikähän tuossa mahtaa olla ”perussuomalaista ideologiaa”? Noinko tuntuu pepussa, kun tapahtuneita tosiasioita kerrotaan?

   Reply
 • 10.6.2018 at 19:04
  Permalink

  Ruotsissa kuulemma jokainen yhdyntä on raiskaus. Siis, jos ”kansankielellä” kimma sanoo joo luomakunnan kruunulle, joka siitä ”ilahtuu” ja tekee sen minkä mies vain voi. Kyseisen toimituksen jälkeen ties mistä syystä neito voi ruotsalaisittain täydellä syyllä ja ymmärryksellä sanoa toimituksen olleen raiskaus. Lopun sitten saa jokainen könsikäs arvata itse…
  Demarinuoret voivat sanoa, että ”omat koirat” purivat sillä Demla suhmuroi taannoisen Pirkanmaan tyttö -raiskauksen tuomiolausekkeen päin normaalien ihmisten hiivaantumista.
  Mitä tulee demareihin – tuohon mädättäjä puolueeseen – en tule koskaan uskomaan siihen, että tuo puolue löytäisi henkisen selkärankansa ja oikoisi niitä irvokkaita vääristymiä, joita se on väännellyt jokseenkin 70-vuotta – kirien erityisesti 1960-70-luvuilla koko yhteiskuntajärjestelmän läpikäyneen mädätyksen.
  Vaikeaa uskoa demareiden ”ryhti liikkeeseen” kun äskeinen ”pakolaispoliittinen ohjelma” vaaleja varten nimenomaisesti kantoi huolta kekoon ulkomaalaisten rikollisten (muslimien) pysyttämiseksi Suomessa, koskapa nämä ”hellan teltut” ovat erityisen ”haluttua” kamaa kun ottaa huomioon mitä ainesta tämä nyt ylipäätänsä kaipaisi, jos niitä ulkomaan pellejä täytyy tänne ottaa. Mutta tuo viimeinen lause on hedelmätön, koska silloin puhutaan aasialaisista (oikeista), jotka ovat innokkaita tarttumaan työhön kiinni sekä nöyrinä porukka -ihmisinä hitsautuvat yhteiskunnan sääntöihin ja normeihin siitä huolimatta, että ne ovat kulttuurillisista syistä erilaiset kuin heidän kotimaassaan.

  Reply
 • 10.6.2018 at 19:49
  Permalink

  Kyllä kuulostaa aika irvokkaalta, jos ennen aktia täytyy pitää neuvottelu siitä mitä akti voi pitää sisällään ja mitkä asiat on kiellettyjä. Tästä tietenkin täytetään virallinen lomake seitsemänä kappaleena, ja neljän todistajan allekirjoittamana. Se yksi kapple pitää postittaa aktiministeriöön ennen suoritusta.
  Lomakkeita myy r-kioskit ja muutamat muut. Vain aidot akti lomakket ovat virallisia, kopioista saa viisi kuukautta pakkotyötä.

  Reply
  • 11.6.2018 at 04:50
   Permalink

   Lisäksi tarvitaan kolme puolueetonta tarkkailijaa suorituksen ajaksi.
   Oliko se raiskaus vai rakastelu? Kysy tarkkailijan mielipide.

   Reply
 • 10.6.2018 at 23:49
  Permalink

  Nyt kun demarinuoret ja muut vouhottavat vasurit vielä pystyisivät hahmottamaan sen, mistä ilmiöstä seuraa huomattava lisäriskitekijä naisille joutua raiskatuksi ja vieläpä sellaisella tavalla, joka ei jätä hiuksia halkoville tulkinnoille varaa. Mutta demari ei olisi demari, jos tämmöisiä ymmärtäisi. Ne elävät sitä ikuista 1970-lukuaan, jolloin oli seksuaalista vapautumista, naisten asiaa, kehitysapua, YK:ta, hyvinvointivaltiota, jne… Demariuden huipentuma oli Tavja Halosen pressakausi ja nyt tuo aatemaailma elää keskuudessamme vain häiritsevänä zombiena, joka ei suostu kuolemaan.

  Reply
 • 11.6.2018 at 01:57
  Permalink

  Voiko aktiivisen suostumuksen antaa alle 18-vuotias? Entä holhooja? No. Tuomioistuin kyllä varmasti. — Voiko ylipäätään toisen puolesta suostua seksiin?

  Jos suostumusta ei ole ostettu kiinteässä toimipisteessä toimivasta huoratalosta, on molemmilla osapuolilla tietenkin 2 viikon perumisaika.

  Reply
 • 12.6.2018 at 22:01
  Permalink

  Kepu pettää aina, demari suostuu aina.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.