Nykysuomen viikkostriimi tänään klo 20:30 – Ehdota keskustelunaiheita kommenttiosiossa

Nykysuomen youtube-kanavalle kannattaa pysähtyä tänään klo 20:30. Tarjolla on viikkostriimiä viime sunnuntain tapaan, eli luvassa on keskustelua sekä viikon uutisten ja tapahtumien perkaamista. Ohjelmassa lienee ainakin nykysuomen pari päivää kestäneet ongelmat, niiden vuoksi tyngäksi jäänyt uutisviikko sekä jälleen kerran pinnalle pompsahtaneet väitteet epäselvyyksistä Nykysuomen omistajuussuhteissa.

Kuten viimekin sunnuntaina, lukijoilla/katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa lähetyksen sisältöön ehdottamalla keskustelunaiheita sekä toiveita tämän päiväisen ja tulevien striimien sisältöön ylipäätään. Chat on käytössä koko lähetyksen ajan ja juteltavaa riittää muutenkin. Mielenkiintoinen ilta on varmasti tiedossa, joten tervetuloa katselemaan ja osallistumaan klo 20:30 alkaen. Kanava löytyy täältä. Tilaamalla kanavan, saatte ilmoituksen aina kun kanavalla jotakin tapahtuu.

 

4 thoughts on “Nykysuomen viikkostriimi tänään klo 20:30 – Ehdota keskustelunaiheita kommenttiosiossa

  • 10.6.2018 at 17:05
    Permalink

    Pitävätkö politikot äänestäjiään pilkkanaan, onko äänestäjät tärkeitä vain vaalien aikana ja eduskunnassa ajavatkin vain omaa ja puolueesi etuja. Miltä mahtaa tuntua esim. perussuomalaisten äänestäjistä kun jatkuvasti saavat kuulla jopa ministeri tasolta että PS puolue on rasistinen ja ihmisvihamielinen puolue, luulisi varsinkin kiltin ja hiljaisen mökinmummon tuntevan pahaamieltä päättäjiemme kommenteista ja äänestäjien jakamisesta.

    Reply
  • 10.6.2018 at 17:14
    Permalink

    Kokoomuksen rooli suomen kansanvaihdon ja isänmaamme myynnin johdossa. Islamista ja vihervassareista on nyt höpötetty viimeiset kolme vuotta 24/7 ja on aika sukeltaa pimeyden ytimeen -suomessa se tarkoittaa kokoomusta ja sen sidosryhmiä.

    Reply
  • 10.6.2018 at 17:50
    Permalink

    UPI riippumaton tutkimuslaitos. Lobbarit. GCM-sopimus. Nämäpä olisi mielenkiintoisia aiheita.

    Reply
  • 11.6.2018 at 05:40
    Permalink

    Holokaustirevisionismi ja tiedemiesten vainot

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.