Mauri Peltokangas jatkaa politiikassa- ”Olen käytettävissä tulevissa maakunta ja eduskuntavaaleissa”

Nykysuomeenkin kolumnejaan kirjoittava perussuomalainen poliitikko Mauri Peltokangas on ilmoittanut jatkavansa politiikan parissa ja olevansa puolueensa käytettävissä tulevissa vaaleissa. 

Kaustisilla asuva kuntapoliitikko on kunnanvaltuutettu ja kaustisen kunnanvaltuuston toinen varapuheenjohtaja. Tämän lisäksi mies toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja kertookin facebook-päivityksessään ajan olleen toisinaan kortilla:

”Minulle tärkeintä maailmassa on tyttäreni.. kaikki kolme. Olen laiminlyönyt heitä ajallisesti, kuten useat politiikassa mukana olevat joutuvat tekemään… suren sitä.. mikään ei korvaa menetettyjä hetkiä..”

Tämän lisäksi hän tuumailee päivityksessään seuraavaa:

”Koska haluan, että tyttäreni ja heidän tulevat perheensä saavat elää Suomalaisen kulttuurin kyllästämässä, kauniissa isiemme rakentamassa maassa turvallisin mielin, on minun yritettävä antaa kaikki se, minkä yksi mies voi.

Katson, että tämän ikäinen ukko voi antaa vapaa-aikaansa isänmaan eteen.. ”

Kuten sanottua, Peltokangas kertoo olevansa puolueensa käytettävissä vaaleissa, ”mikäli puolueeni alueellinen porukka ja puolue kelpuuttaa.”- kuten hän asian muotoili.

Perussuomalaisten maakuntavaali- sekä eduskuntavaaliehdokkaat päätetään piirien toimesta ja ilmoituksia puolueen ehdokkaista pitäisi ruveta tippumaan lähiviikkoina.

Pääset Mauri Peltokankaan kolumneihin täältä.

Artikkelia korjattu: Peltokangas on kunnanvaltuutettu ja valtuuston toinen varapuheenjohtaja.

Lähde: facebook.com/mauri.peltokangas

 

4 thoughts on “Mauri Peltokangas jatkaa politiikassa- ”Olen käytettävissä tulevissa maakunta ja eduskuntavaaleissa”

 • 14.5.2018 at 13:21
  Permalink

  HYVÄ MAURI !
  Ehdottomasti eduskuntaan!

  Reply
 • 14.5.2018 at 16:36
  Permalink

  Jämerä Keski-Pohjalainen mies. Äänestä jos olet hänen vaalipiirissään.

  Reply
 • 14.5.2018 at 17:49
  Permalink

  Jaa-a. Hmmmm…. Mitähän se Peltokangas on ”lakioinut”? Se on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä. Ehkäpä lotto rivinsä sikäläisellä R:llä. Eikä siinä vieläkään kaikki! Vaklattu maahanmuuttajalta, koska moniosaajien kannattaa veikata, sillä se on sama asia kuin bumerangin heittäminen. Se palautuu heittäjänsä käteen aivan kuten Veikkaus kusettaa kanta-asukkaita ja jakaa nk. ”avustuksina” mulliturville miljardeittain erilaisia tukia perseestä vedettyihin ”projekteihin”.

  Reply
 • 15.5.2018 at 12:09
  Permalink

  Varmasti hyvä mies eduskuntaan. Jotenkin tuntuu, ettei myy omaa arvopohjaansa oman hillotolpan toivossa. Sinisillä hillotolppaministereillä näin tapahtui. Arvopohja muuttui ”paremmaksi”, kun hillotolppa oli uhattuna. Kukahan se sanoikaan: Kun itsensä pettää .. mitä jää jäljelle? Kysykää Soinilta, hänellä on kokemusta tapauksesta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.