Terroristisolu pidätetty Ranskassa. Suunniteltu kohde Strasbourgin joulumarkkinat?

Viikonloppuna Ranskan terrorisminvastaiset yksiköt ottivat kiinni 7 henkilöä, viisi Strasbourgissa, kaksi Marseillessa. Pidättyjen joukossa on Ranskan kansalaisia ja taustaltaan marokkolaisia ja afganistanilaisia. Sisäministeri Bernard Cazeneuve pitää onnistunutta opeaariota terroristi-solun murskaamisena.

Strasbourgin joulumarkkinoihin kohdistui terroriteon uhka jo v.2000. Vuoden takaiset Pariisin terroi-iskut toteutti saman suuruinen joukkio, kuin nyt kiinniotetut, ja yhteyksiä on löytynyt.

Pidätykset tapahtuivat Strasbourgin Neuhofin ja Mainaun kaupunginosissa. Pidätettyjen iät vaihtelevat 29 ja 37 välillä. Yhden Strasbourgin terroristiverkostoon kuuluvan veli oli osallistunut vuoden 2015 Bataclanin joukkomurhaan. Ranskan poliisi on tänä vuonna pidättänyt 418 terroti-epäiltyä, joista 43 marraskuussa. di-gold

 

Asiasta kertoivat Daily Mail ja Yle 21.11.2016.

One thought on “Terroristisolu pidätetty Ranskassa. Suunniteltu kohde Strasbourgin joulumarkkinat?

  • 21.11.2016 at 17:37
    Permalink

    Toisaalta sääli, sillä olisivathan saaneet todeta mitä monikulttuurillisuus parhaimmillaan on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.