Saksassa todella raaka naisen taponyritys villinlännen tyyliin

Saksassa 28 vuotias nainen köytettiin narulla kaulasta kiinni auton vetokoukkuun ja hinattiin perässä useita katuja. Nainen sai tapauksessa vakavia vammoja.

Silminnäkijöiden mukaan auto oli kiihdyttänyt karkuun voimakkaasti nainen perässä ja vielä ei ole tarkkaa tietoa kuinka pitkään nainen oli perässä roikkunut. Ainakin kolmen kadun verran on poliisien tiedossa.

Tekijä ja uhri ovat ilmeisesti saksalais turkkilaisia ja heillä oli ollut suhde aikaisemmin. Ohikulkija löysi naisen 20.11 klo 18 aikaan kadulta ja vielä on epäselvää millä nainen oli päässyt irti köydestä. Nainen kuljetettiin pelastuskopterilla sairaalaan. Tekijä 38 vuotias mies on ilmoittautunut itse poliisille ja on pidätettynä. tekijä ei tehnyt vastarintaa pidätettäessä.

 

Lähde: bildpresseportal

3 thoughts on “Saksassa todella raaka naisen taponyritys villinlännen tyyliin

 • 21.11.2016 at 17:41
  Permalink

  Tämä on sitä kulttuurien välistä ymmärtämättömyyttä. Me tai saksalaiset emme ymmärrä että mies saa tehdä mitä haluaa jos katsoo että nainen on häntä pettänyt. Rangaistus oli naiselle varmaankin ihan oikein. Vaikea sanoa kun en tunne kulttuurin nyansseja.

  Reply
 • 24.11.2016 at 13:18
  Permalink

  Jos nyt suoraan sanotaan, kun näistä kulttuureista tulee tämäntapaista porukkaa, niin suomalaiset alkavat pelkäämään heitä ja näin he anastavat vallan, koska kukaan ei uskalla sanoa tai tehdä mitään, mistä nämä siirtolaiset voivat suuttua. Näinhän on käynyt tosiasiassa jo mustalaisten kohdalla, ihmiset ovat varuillaan heidän suhteensa. Mistä mahtaa johtua?

  Reply
 • 1.5.2017 at 14:55
  Permalink

  Katsokaa dokumentti ” Intian tytär”, tuli tv:1:sellä. Se kertoo millainen on itämaiden väkivaltakulttuuri, kaikilla on pohja sama, vain ’mausteet ’ vaihtelevat.
  SUVAKIT : Katsokaa mitä olette tuomassa omaan ja lastenne kulttuuriin. Teistä en välitä, olette ansainneet kohtalonne, mutta lapsenne on syyttömiä äitiensä synteihin ja rikoksiin omaa kansaa kohtaan.
  HERÄTKÄÄ! On aika tarttua ’aseisiin’ ja ajaa väkivaltakulttuurin edustajat ulos maasta. Joka puolella maassamme on väkivallantekoja kantasuomalaisia kohtaan ja lisäksi vielä nämä sunnit ja mitkä lie islamistit tappelevat keskenään. Heillä ei ole mitään oikeutta tuoda tappeluitaan tai inhokulttuuriaan meidän maahamme.
  Islam/muslimiuskonto/ vihapuhekirja koraani on lailla _kiellettävä_ maatamme ja kansaamme / kulttuuriamme vahingoittavana.
  INHOITTAVAT MUSLIMIMIEHET ON LAITETTAVA KURIIN. HE OVAT ALEMPIARVOISEMPIA KUIN YKSIKÄÄN SUOMALAINEN NAINEN JA JOKAINEN SUOMALAINEN MIES ON KUNINGAS HEIDÄN RINNALLAAN.
  Rajat kiinni!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.