Suomi isännöi ja Supo johtaa hybridiuhkien torjuntakeskusta.

Viime torstaina Helsingissä kokoontuneet usean maan edustajat päättivät sijoittaa hybridiuhkien torjunnan asiantuntemus- ja osaamiskeskuksen Helsinkiin. Suomen osalta päätös tulee eduskuntaan keväällä. Keskus aloittaa toiminsa myös kevään aikana.

Perustaja-maat ovat  Saksa, Ranska, Espanja, Britannia, Ruotsi, Puola, Viro, Latvia, Liettua ja USA. NATO:lla on omia erityisosaamis-keskuksia, mm. arktisen osaamisen keskus Norjassa.

Perustetun keskuksen johtoon tulee Suojelupoliisin osastopäällikkö Matti Saarelainen. Työntekijöitä keskus palkkaa  4-6.  di-gold

Asiasta kertoi Yle 21.11.2016.

One thought on “Suomi isännöi ja Supo johtaa hybridiuhkien torjuntakeskusta.

  • 21.11.2016 at 17:36
    Permalink

    Ei tämä ole mikään ”hybridiuhkien keskus”. Sanokaa suoraan vaan että se on vakoilu ja tracking keskus jolla vakoillaan suomalaisia ja niitä ihmisiä jotka eivät alistu EU-diktatuuriin. Tarkoitus on kerätä tiedot niistä ihmisistä jotka ”eivät kumarra kuningasta”. Eli, ovat tämänhetkiselle valtaapitävälle eliitille uhkaksi. Jota ollaan rikoslain mukaan kriminalisoimassa.

    Jatkossa siis jos valittat kunnan, AVI:n (ELY:hän kuolee pois) tai eduskunnan päätöksestä olet automaattisesti kriminaali. Ja saat siitä tuomion.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.