Suomi isännöi ja Supo johtaa hybridiuhkien torjuntakeskusta.

Viime torstaina Helsingissä kokoontuneet usean maan edustajat päättivät sijoittaa hybridiuhkien torjunnan asiantuntemus- ja osaamiskeskuksen Helsinkiin. Suomen osalta päätös tulee eduskuntaan keväällä. Keskus aloittaa toiminsa myös kevään aikana.

Perustaja-maat ovat  Saksa, Ranska, Espanja, Britannia, Ruotsi, Puola, Viro, Latvia, Liettua ja USA. NATO:lla on omia erityisosaamis-keskuksia, mm. arktisen osaamisen keskus Norjassa.

Perustetun keskuksen johtoon tulee Suojelupoliisin osastopäällikkö Matti Saarelainen. Työntekijöitä keskus palkkaa  4-6.  di-gold

Asiasta kertoi Yle 21.11.2016.

One thought on “Suomi isännöi ja Supo johtaa hybridiuhkien torjuntakeskusta.

  • 21.11.2016 at 17:36
    Permalink

    Ei tämä ole mikään ”hybridiuhkien keskus”. Sanokaa suoraan vaan että se on vakoilu ja tracking keskus jolla vakoillaan suomalaisia ja niitä ihmisiä jotka eivät alistu EU-diktatuuriin. Tarkoitus on kerätä tiedot niistä ihmisistä jotka ”eivät kumarra kuningasta”. Eli, ovat tämänhetkiselle valtaapitävälle eliitille uhkaksi. Jota ollaan rikoslain mukaan kriminalisoimassa.

    Jatkossa siis jos valittat kunnan, AVI:n (ELY:hän kuolee pois) tai eduskunnan päätöksestä olet automaattisesti kriminaali. Ja saat siitä tuomion.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.