Maria Ohisalo: ”Suomen hallitus se ennemmin peesailee Orbanin Unkaria. Surkeaa!”

Maria Ohisalo ottaa voimakkaasti kantaa kahdella eri päivityksellä facebookissa EU:n ennallistamisasetukseen.

Maria Ohisalo kirjoittaa seuraavasti:  Nyt kannattaa laittaa faktat kuntoon. Ennallistamista, eli luonnon tilan parantamista, tehdään jo Suomessa. Usein kokemukset erittäin hyviä, tuo töitä ja parempia elinympäristöjä.

Mutta Suomen hallitus se ennemmin peesailee Orbanin Unkaria. Surkeaa!

Tässä on erittäin pätevä listaus siitä, mitä EU:n ennallistamisasetuksella haetaan. Suomi on saanut neuvotteluissa tavoitteitaan läpi, mutta näemmä kyse hallitukselle onkin vain periaatteellisesta vastustuksesta.

Pyydän, lue ja jaa! Katkaistaan pölhöpopulismilta siivet💪

Ohisalo linkkaa tekstin loppuun ympäristöministeriön tiedotteen

Ohisalon toisessa päivityksessä hän vetoaa hallitukseen jotta se hyväksyisi ennallistamisasetuksen, Ohisalo kirjoittaa:

Suomen tulee äänestää ennallistamisasetuksen puolesta!
Orpon hallitus aikoo kaataa luonnon kannalta elintärkeän asetuksen EU:ssa.
Eivätkä hallituksen perustelut kannalleen kertakaikkiaan ole kestäviä.
Ennallistaminen tarkoittaa luonnon tilan parantamista. Sitä tehdään jo ja se on välttämätöntä luontokadon pysäyttämiseksi. Ennallistamisella on myös suotuisia vaikutuksia ilmastonmuutoksen kannalta.

Käytännössä ennallistamisessa on kyse esimerkiksi soiden ojitusten täyttämisestä, virtavesien kunnostamisesta ja vaelluskalojen paluusta sekä metsäluonnon vahvistamisesta.
Faktaa ennallistamisasetuksesta löytyy ympäristöministeriön verkkosivuilta


2 thoughts on “Maria Ohisalo: ”Suomen hallitus se ennemmin peesailee Orbanin Unkaria. Surkeaa!”

  • 22.3.2024 at 17:13
    Permalink

    Täällä ”vihreässä” Helsingissäkin kaadetaan kaikki luonnon puut niin keskustassa kuin lähiöissä. Sitten keskustassa tilalle laitetaan PALMUJA.
    Ilmeisesti luulevat että ollaan ilmastonmuutoksen takia kohta joku Espanja.
    Puistoissa rakentavat ihmisille aitaukset että hanhet ei pääse ja cityvihreät voi viihtyä ”luonnossa” ilman hanhenkakkaa. Eivät vaan ole ilmeisesti ajatelleet asiaa ihan loppuun, hanhet kun meinaan osaa lentää niiden aitojen yli.

    Reply
  • 22.3.2024 at 20:49
    Permalink

    Ainakin Ohisalo hoiti OMAN rahapussinsa paremmin kuin salkkunsa ministerisaikoinaan. Toki hänestä päin katsottuna runsaat MATU-laumat ja heidän esteetömät pääsynsä Suomeen oli mitä ikimuistoisinta ainakin omalle isälleen. Jonka MATU-jengit ovat putsanneet monenmonituista kertaa. Mutta siksihän kädellisiä hankitaan, että Eurooppa tulisi primitiivisemmäksi ja turvattomammaksi paikaksi elää niin raivoraittiille kuin alkoholistillekin. Ja vm, on SAIRAUS, mutta R******S on RIKOS vuoden jokaisena päivänä sanoipa Allah mitä tahansa!!! Ja mitä tulee ”rasismiin” on se vain VERUKE, jolla RIKOKSET selitellään aivan kuten ”demokratiaa puolusteaan” suukapulalla ja sorrolla. ”Uusavuttomille” mainitakoot, että kyseessä on TOTALITÄRISMI nimeltä KOMMUNISMI!!I Josta esimerkkinä olkoot Kamputsean punaisten khmerien PÄÄKALLO ”Aidat” luineen päivineen!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.