Jethro Rostedt velkaa Hjallis Harkimolle miljoonan – ”Myös alamaailman kanssa ongelmia”

Paljon on puhuttu Jethron ja Hjalliksen välirikosta, mm tätä asiaa ruoditaan Tuomas Embusken ja Paparazzi Hörkön podcastissä.

Hörkkö käsittelee Embuske ja Paparazzi Hörkkö  podcastissä   Jethro Rostedtin asioita laajasti ja keskustelussa nousee esiin velat mitä peritään jopa alamaailman toimesta. Hörkkö ei halua yksityiskohtaisesti kertoa millainen Jethron  yhteys alamaailman velkojiin on ja mistä velat on muodostunut.

Hörkkö kuitenkin kertoo, että aurinkorannikolla aikaansa viettävä Jethroa on etsitty aurinkorannikolla ”ei niin mukavien ihmisten toimesta”. Aurinkorannikolla ollaankin kuulemma ”aika kypsiä” ja ihmisillä alkaa huumori loppua Jethron kanssa. On kuulemma jätetty palkkoja maksamatta ja muutaman satasen veloista lähtien kaikki jää hoitamatta.

Hjalliksen ja Jethron liiketoimet saivat karun lopun ja Hörkkö kertoo Hjalliksen sanoneen ihmisille, että Jethro on miljoonan hänelle velkaa. Presidentin vaaleissa Hjallis kommentoikin suhdettaan Jethroon ja sanoi suorasukkaisesti, että hänen suurin virhe oli tutustua Jethro Rostedtin kanssa.

Hörkkö kertoo tarkistaneensa aurinkorannikolla olevan yrityksen tiedot missä Jethron yrityksen yksi omistaja on ”tunnettu talousrikollinen”, keskustelussa ei käy ilmi ketä Hörkkö tarkoittaa.

Embuske ja Hörkkö toteaa keskustelussa, että Jethron tulevaisuus ei hyvältä näytä, on alamaailma ja ulosotto perässä ja terveyskin meinaa pettää.

2 thoughts on “Jethro Rostedt velkaa Hjallis Harkimolle miljoonan – ”Myös alamaailman kanssa ongelmia”

 • 22.3.2024 at 10:29
  Permalink

  Samanlaista kaveripiriä niinkun Sedu, Carl Dammer, pari nuorempaa insinööriä pääkauunkiseudulta ja muuan ”kapteeni”. Kaikilla olisi voinut olla mahdollisuus edes normaaliin elämään, mutta oman näppäryytensä vuoksi kukaa ei saanut sitä. Ja velkaakin jäi miljoonaluokkaa. Ja mikä surkeinta, ovat vielä toistensa kavereita!!

  Reply
 • 22.3.2024 at 14:37
  Permalink

  Ex criminals vieraana kahdesti ollut j k tammisella työn alla petosmiehistä kirja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.