Karita Mattila: Peruin Helsingin Sanomien tilaukseni – HS:n toimittaja haukkui Mattilan yksityisviestillä

Karita Mattila twiittasi asiasta seuraavasti:

”En kuulu mihinkään puolueeseen. Monia puoluelaisia olen äänestänyt. Itsenäinen. Ulkosuomalainen. Kuuluin Hesarin tilaajiin. Nykyään siellä huomioinut yksisilmäistä raportointia. Ikäänkuin ei vaaleja olisi ollutkaan. Faktat usein hukassa. Jälkikäteen vaivihkaa korjaillaan. Peruin tilaukseni.

Tämän twiitattuaan HS:n toimittaja oli  Mattilaan yhteydessä, jossa toimittaja oli syyllistänyt ja haukkunut Mattilan yksityisviestillä, Mattila twiittasi asiasta: ”No niin on. Tuoreita esimerkkejä omalla feedilläni. Eräs ”nimekäs” Hesarin toimittajakin jota en edes seuraa kehtasi pistää yksityisviestin eli DM -viestin, ja haukkua ja syyllistää minua ko. lehden tilauksen peruuttamisestani.”

Karita Mattila kertoo nimettömien  trollitilien kommentoineen hänelle asiattomasti, Mattila twiittasi asiasta seuraavasti: ”Kiitos palautteesta. Osa ihan asiallista, mutta suuri osa ei – feedini ulkopuolelta ja nimettömien trollitilien taholta tullut huutelua ja sanojeni vääntelemistä. Ei tulisi mieleenkään sortua selittämään saati kommentoimaan. Olen kantani ilmaissut. Saa ymmärtää tai ei.”

Lähde: Karita Mattila Twitter

 

5 thoughts on “Karita Mattila: Peruin Helsingin Sanomien tilaukseni – HS:n toimittaja haukkui Mattilan yksityisviestillä

  • 31.7.2023 at 17:24
    Permalink

    heh.en oo koskaan tilannut luin viimeksi hesaria 20vuotta sitten, sionistien jutkujen propagandaa on, ihan puniikki sceidaa puckaa, kuolin ilmoitukset ja urheilusivut ainoat mikä on totta koko blaskassa.

    Reply
  • 31.7.2023 at 20:30
    Permalink

    HS taas toimittajat kunnostautuneet vai lieneekö ne pikku palkkaisia kesä duunareita jotka on uskaltaneet tehdä tällasta

    Reply
  • 31.7.2023 at 22:10
    Permalink

    Diivat ja oikeat isänmaalliset eli ”Sodoman Sanomain” mukaan ”Natsit”. Eivät koske mainittuun ”tuotteeseen”, sillä luontainen inho estää rääpimästä sitä itseään. Ja kun tätä aikaa eletään. Silloin kun tilaaja lopettaa lehden tilausen. Syy on lukijassa eikä lehdessä, jonka laatu on ”laskenut kuin lehmän häntä”. Narsistinen woke-kulttuuri turvallisene tiloineen ja kritiikin nollatoleranssi sekä kaikkinaine jälkeenjääneisyyksineen. On vienyt ja on viemässä ihmiskuntaa taaksepäin pimeimpien aikojen polttorovioiden inkvisattoorien mielivaltaan, jota hallitsevat ne yksinkertaiset vähämieliset ja omasta vallasta humaltuneet despootit vailla kykyä ”nähdä edes nenäänsä pidemmälle”. Se, että kaikki on ”täydellistä” eikä mitään saa muuttaaa tai toisin tehdä, vaikka parannuksen ”näkisi sokea Reettakin” on kommunismia kunnes se romahtaa kuin mätä silta.

    Reply
  • 1.8.2023 at 02:00
    Permalink

    Toivottavasti muutkin lukijat tekevät samoin. Pakko myöntää että sen verran käy HS sivuilla et luen päivän Fingerporin, senkin teen incognito ikkunassa Brave selaimen kautta ettei vaan tipu mainostuloja ko lafkalle

    Reply
  • 2.8.2023 at 15:32
    Permalink

    Olen minäkin harkinnut Hessrin lopettamista. Se on tullut minulle 46 vuotta. Nyt mitta täyttyy, koska: HS päätti jo ajat sitten alkaa ajaa Haavistoa presidentiksi.
    Liirum laarum juttuja sivun kuvalla.
    Parina päivänä oli kaikkien ehdokkaiden kuvat yhden jutun mukana rinnakkain. Haavisto kuin Naantalin aurinko ja muut yrmeinä ja nenät rutussa. Ajattelin että ohhoh. Ei riittänyt yksi kerta vaan samat kuvat seuraavanakin päivänä, että varmaan tuli alleviivattua, kuka on HS virallinen ehdokas.
    Mitä siellä toimituksessa tapahtuu? Ulos kaikki ja uudet sisään. Puolueettomuus kunniaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.