Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski paljastui Karita Mattilan haukkujaksi

Maanantaina uutisoimme Karita Mattilan peruuttaneen Helsingin Sanomien tilauksensa, Mattila kertoi tilauksen peruutuksensa jälkeen saaneensa yksityisviestillä yhteydenoton HS:n toimittajalta joka haukkui Mattilan. Sosiaallisessa mediassa on yleisesti hämmästelty Helsingin Sanomien toimituksen toimintatapaa hyökätä tilauksensa peruuttaneen henkilön kimppuun.

Twitterissä Saska Saarikoski myöntää olevansa Mattilan haukkuja.

Saska Saarikoski vastasi seuraavasti kun häneltä kysyttiin onko hän haukkunut Karita Mattilan: Minä se olin. Arvostan kovasti Karita Mattilaa ja olin siksi aidosti hämmästynyt hänen twiittailustaan. Mattila saa minun puolestani julkaista viestini, jos haluaa.

One thought on “Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski paljastui Karita Mattilan haukkujaksi

  • 1.8.2023 at 20:40
    Permalink

    Juoppo kuten isänsäkin oli! Julisti polleana poikana olevan nolla mahdollisuus, että Trump voittaa v. 2016 presidentinvaalit ja oksennus kyseistä ”oranssi-miestä” kohtaan oli punaviher -hihhuli luokkaa lehden toimitukselta. Joka ei ole koskaan pitänyt lusikkaa suurempaa työkälua kädessään. Niin niitä ”liberaali” -kommunisteja tehdään ja ylläpidetään! Poispilattuja lapsenkengissä olevia ”aikuisia”!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.