Valkohaalarit osoitti mieltä Kotkan meripäivillä WHO:n pandemiasopimusta vastaan

Viikonloppuna Kotkan meripäivillä oli niin kutsuttujen valkohaalareiden mielenosoitus.

Valkohaalareiden ryhmän koordinaattori Jani Tuominen kertoo mielenosoituksesta seuraavasti facebookissa: ”Valkohaalarit Kotkan Meripäivillä 29.7.2023
Valkohaalareita saapui Kotkaan jopa Oulusta saakka ja kävimme viemässä infoa Meripäivien festivaaliyleisölle, pääaiheena WHO:n pandemiasopimus ja kansainvälisen terveyssäännöstön muutokset.

Voimaanastuessaan pandemiasopimus ja terveyssäännöstön muutokset tulisivat olemaan suuri uhka ihmisten perusoikeuksille, koskettaen kehollista itsemäärämisoikeutta sekä liikkumis- ja sananvapautta.

Hämmentävän iso osa ihmisistä oli täysin tietämättömiä tulevista suunnitelmista ja asenteella ”ei tuo minua kosketa” tai ”koronahan on jo ohitse”. Tulevaisuutta ei osattu hahmottaa, mutta onneksi lintuinfluenssakyltin kohdalla ihmettely sekä pään raapiminen muuttui havahduttavaan aivojen nyrjähdykseen.

Joukossa oli ilahduttavaa kyllä ihmisiä jotka olivat tietoisia asioista ja he kannustivat meitä jatkamaan tätä arvokasta työtä jossa informoimme suomen kansaa.

Meitä kuvattiin aivan erityisen paljon ja flaijereita jaettiin yhteensä noin 400kpl, näitäkin ihmiset vastaanottivat mukavasti.

Päivästä on kuitenkin todettava, että tiedotustyötä on tehtävä enemmän ja asialla alkaa olla kiire.

Iso hatunnosto kaikille osallistujille!”

Lähde: Jani Tuominen facebook

4 thoughts on “Valkohaalarit osoitti mieltä Kotkan meripäivillä WHO:n pandemiasopimusta vastaan

  • 30.7.2023 at 14:54
    Permalink

    suomen rikollinen globalistien ohjaama sionistien mobilisoima hallitus on mätä. kaikki sen tietää joka vähänkin käyttää aivojaan, mutta kun pk ideologia on niin pirun paksu nahkaista, eivät päättäjät osaa edes hävetä.

    Reply
  • 30.7.2023 at 14:59
    Permalink

    Oletteko huomanneet,, enen ensimmäistäkään lintuinfluenssa tapausta WHO ja sen kumppanit mm Bill Gates pitivät taas harjoituksen lintuinfluenssan varalta.
    Tasan sama kuvio kuin covid-19.
    Nää saatanan sairaat ihmiset tappaa nyt miljardeja lintuja, ja mua se häiritsee koska pidän linnuista toisin kun ihmisistä.

    Reply
  • 30.7.2023 at 15:25
    Permalink

    Jos nyt jotain positiivistakin pitää kirjoittaa, niin kävin ennen meripäivillä joka vuosi, hauskaa oli joskus jopa liian hauskaa.

    Reply
  • 30.7.2023 at 22:30
    Permalink

    Valkohaalarit oikealla asialla! ”Vain kuolleet kalat menevät virran mukana!” ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee!!!” Kun raha ja valta kohtaavat toisensa siitä syntyy se kaikkein suurin valhe ja petos Suuta antamalla se Jeesuskin petettiin!!! ”Aikoina, jolloin valhe on vallassa. Totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!” George Orwell (1903-1950). ”Totuuden puhujat eivät saa yösijaa!” Totuus on niin suuri arvoista, ettei sen julkituojaa sen kertomisesta palkita rahalla eikä arvonimillä vaan pahimillaan hautakivelllä, jonka hautakirjoituksen hän itse jopa tulevan kohtalonsa hän itse sen kirjoitti!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.