Hollolassa kuolonkolari – Kuorma-auto putosi valtatien alittavalle kevyen liikenteen väylälle…

Hollolan Salpakankaalla valtatiellä 12 tapahtui eilen iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi henkilö ja toinen loukkaantui vakavasti. Onnettomuus tapahtui maanantaina kello 16.56 valo-ohjatussa Hämeenlinnantien ja Tiilijärventien risteyksessä, kun Lahden suunnasta tullut kuorma-auton ja täysperävaunun yhdistelmä törmäsi Tiilijärventieltä valtatien risteykseen tulleeseen henkilöautoon.

Törmäyksen jälkeen henkilöauto osui toiseen valtatiellä pysähtyneenä olevaan ja Tiilijärventielle kääntymistä odottavaan henkilöautoon. Tiilijärventieltä tulleen henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla. Kuin ihmeen kaupalla, kääntymistä odottaneen henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Sen sijaan kuorma-auton kuljettaja loukkaantui vakavasti kuorma-auton pudottua törmäyksen jälkeen valtatietä alittavalle kevyen liikenteen väylälle.

Valtatie 12 oli onnettomuuden vuoksi kokonaan poikki noin kaksi tuntia. Tämän lisäksi raskaan yhdistelmän nosto haittaa liikennettä yöllä. Poliisi ja tieliikenteen tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuteen johtaneita syitä.

Lähde: Poliisi

One thought on “Hollolassa kuolonkolari – Kuorma-auto putosi valtatien alittavalle kevyen liikenteen väylälle…

  • 19.11.2019 at 16:52
    Permalink

    Näitä näkee enemmänkin ”ulkomailla”. Varsinkin Kiinan liikennekulttuuri on varsinainen ”kulta-arkku”.
    Jutun ping-pong:issa kuolee varmasti ainakin yksi. Onneksi ei nyt kuitenkaan enempää, vaikka yksikin on liikaa…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.