Epäilty salakatselu rippileirillä – 14 vuotias laittoi ”pilailumielessä” kameran poikien vessaan

Sisä-Suomen poliisilaitos on vastaanottanut ilmoituksen rippileirillä Jyväskylän seurakunnan Vesalan leirikeskuksessa 7.6.2019 tapahtuneesta salakatselu epäilystä. Ensimmäisten epäilyjen mukaan kyseessä oli teinipojan leiritovereilleen keksimä jäynä.

Rikollisesta teosta epäillään rippileirille osallistunutta 14-vuotiasta poikaa, joka oli tämän hetkisen tiedon mukaan ”pilailumielessä” laittanut videokuvaa kuvaavan kameran poikien huoneen WC-tiloihin. Kuvaamiselle oli altistunut kaksi rippileirillä ollutta poikaa.

Kamera ja siihen tallentunut materiaali saatiin poliisin tietojen mukaan välittömästi rippileirin henkilökunnan haltuun ja toimitetaan poliisille. Tämänhetkisen tiedon mukaan kameralle tallentunut materiaali ei ole levinnyt ulkopuolisille. Asiaa on käsitelty osallisten kesken rippileirillä ja poliisi jatkaa asian selvittelyä tulevan viikon aikana.

Tässä vaiheessa näyttää kuitenkin siltä, että rikolliseen tekoon epäilty on alle 15-vuotias, eikä siten ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan.

Lähde: Poliisi

One thought on “Epäilty salakatselu rippileirillä – 14 vuotias laittoi ”pilailumielessä” kameran poikien vessaan

  • 10.6.2019 at 11:02
    Permalink

    Olikohan ”14-vuotias poika” asentanut kameran wc-tiloihin samalla kertaa kun ajeli partaa?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.