Maahanmuuttovirasto ei uskonut Hasanin kääntyneen kristityksi – Homous meni läpi, sai jäädä Ruotsiin

Ruotsi on osoittanut kyvykkyytensä nimenomaan kekseliäisyydellä ja maalaisjärjellä yllättämiseen. Maahanmuuttajien rikollisuus ratkeaa maahanmuuttoa lisäämällä, asuntopula helpottaa asuntojen tarjoamisella ilmaiseksi siirtolaisille ja niin edelleen, mutta nyt paikallinen maahanmuuttovirasto on näyttänyt, mitä ruotsalainen hallinto parhaimmillaan on…

Hasan saapui Ruotsiin seitsemän vuotta sitten. Lukuisien hylättyjen oleskelulupahakemusten jälkeen, maastapoistamisen välttämiseksi, jäljellä oli kaksi korttia: kääntyminen kristityksi tai viimekädessä homoseksuaaliksi.

Ruotsin maahanmuuttoviranomaiset eivät uskoneet Hasanin kääntyneen kristityksi. Kristinuskoon kääntyminen lasketaan niihin erityisiin syihin, miksi siirtolaista ei voida palauttaa islamilaiseen kotimaahansa, sillä kaikessa suvaitsevaisuudessaan muslimit eivät erityisesti suvaitse kristittyjä.

Oli käännyttävä viimeisen kortin varaan…

Vuosi sitten Hasan oli tiukan paikan edessä. Paluulento Iraniin odotti, jos hän ei keksisi tarpeeksi painavaa syytä oleskeluluvan saamiseen. Viimeinen vaihtoehto häämötti edessä. Kortti, joka sulkisi koko islamilaisen maailman portit jopa ikuisiksi ajoiksi: homoseksuaalisuus.

Iranissa homoseksuaaleja kohdellaan melko kovalla kädellä, vaikka rakkauden uskonto kukoistaa sielläkin. Tuomio homoseksuaalisuudesta voi olla kaikkea kidutuksesta pitkään vankeuteen ja kuolemantuomioon.

Ruotsin maahanmuuttovirasto sai vielä yhden hakemuksen Hasanilta. Hakemuksessaan Hasan kertoi kääntyneensä homoseksuaaliksi. Kun viranomaiset kysyivät Hasanilta, miksei tämä ollut ilmoittanut asiasta aiemmin, vastaus oli ”koska hän ei välittänyt”…

Hasan ei todella välittänyt, sillä hänen vaimonsa ja kaksi lastaan odottavat ilmeisestikin yhä Iranissa, mutta Hasan sai maahanmuuttoviranomaisilta oleskeluluvan Ruotsiin ja on omien sanojensa mukaan erittäin onnellinen.

Hasanin traaginen tarina julkaistiin alunperin Göteborgs-Posten lehdessä.

Lähde: GP, Samnytt

14 thoughts on “Maahanmuuttovirasto ei uskonut Hasanin kääntyneen kristityksi – Homous meni läpi, sai jäädä Ruotsiin

 • 10.6.2019 at 10:01
  Permalink

  Miten minusta tuntuu, että minä ymmärrän islamilaista maailmaa päivä päivältä paremmin. Tuommoisenkin hyypiön maisemista pois pitäminen on osoitus, ettei siellä tehdä kaikkia asioita väärin. Länsi on oiva kaatopaikka kaikenlaiselle jäteainekselle, koska samankaltaisia täällä riittää jo omasta takaa. Ja näillä näkymin länsi uppoaa, se on varmaa.

  Reply
 • 10.6.2019 at 10:14
  Permalink

  Eihän tuossa ole mitään ihmeellistä, Ruotsihan on jo iät ja ajat ollut homouden kärkimaita joten homoksi julistautuminen on kuin painaisi maagista nappia. Nyt myös kaikki muut muslimit tietävät minkä ”syyn” turvapaikkaan pitää antaa heti kättelyssä. Suurperheen isä marssii maahanmuuttovirastoon ja huutaa I AM GAAAAAY, niin johan tulee turvapaikkaa, asuntoo, kansalaisuutta ja passia joka tuutista. Mainehan siinä menee, mutta eiköhän kaikki mukahomo-muslimit jotka Ruotsissa loisivat tiedä että jäätävää paskapuhettahan se on, niin ei tarvitse ruveta uskonveljiään murhaamaan turhaan. Se miten kotimaan kansalaiset suhtautuvat siihen että Euroopassa sadattuhannet muslimimiehet julistautuvat kristityiksi sekä homoiksi olisi kiinnostavaa nähdä =) Täällähän on nyt ihan muslimihomo-epidemia käsillä! Eurooppalaiset NAURAA teille! Ihan pellejä..

  Reply
 • 10.6.2019 at 10:45
  Permalink

  Uuteen uskoon kääntymisestä vaaditaan alkeellinen näyttö, homostelusta voitaisiin myös vaatia näyttö, vaikkapa sermin takana, raadin arvostellessa onko homous aitoa…
  Pohjoismaista veljeyttä osoittaen myös Suomi voisi lähettää raatiin jäsenen..vaikka ministeri tasoa….

  Reply
  • 12.6.2019 at 23:33
   Permalink

   Ja nimenomaan niin päin, jossa afgaani antaa oikein kunnon tukkahulmua ministerille vaimonsa antaessa taustatukea. Tapaus filmataan ja imaami antaa tyylipisteet. 7/10 ja uskotaan veivaajaksi, muuten joutuu uusimaan ajokokeen.

   Reply
 • 10.6.2019 at 10:46
  Permalink

  Oho läheltä liippas,nyt pitää olla extra varovainen ettei jää puskaraiskauksesta kiinni.
  Olisi ollut parempi vetää homo kortti ensin nyt joutuu feikkaamaan kristittyäkin 🙂 ja viranomaiset ei edes usko.Tietysti kuoropojan raiskaaminen kirkossa voisi tuoda uskottavuutta.

  Reply
 • 10.6.2019 at 10:50
  Permalink

  Kuinka ne ovat muslimimaissa kyenneet lisääntymään ja levittämään islamia kun niissä ei asu kuin alle 17-vuotiaita kristittyjä homo-poikia????

  Reply
  • 12.6.2019 at 12:06
   Permalink

   Niin sitä pitää On ihan hölmöä että saa keksiä aina uuden asian kun ei saa oleskelulupaa Sillä konstilla saa asua maassa ilmaiseksi jopa vuosia

   Reply
 • 10.6.2019 at 10:57
  Permalink

  Ali Baba korvasi aarreluolan avaavat sanat: ”Sesam aukene” Erään muun aukon avaamisella agendamediassa ja Ruåtsi huutaa hurraa.

  Rinteen vaalien häviäjistä koottu hallitus ottaa Suomeen kaikki halukkaat ilman homoksi julistautumistakin. Sillä Suomen korruptoituneet poliitikot ja likaiset virkamiehet toteuttavat kaiken mitä Soros vihjaisee.

  Reply
 • 10.6.2019 at 11:31
  Permalink

  Ja seuraavaksi HomoHasan varmaankin raapustelee perheenyhdistämispapeit, että vaimo ja kakaratkin pääsee turvaan gayvihamielisestä Iranista. Kyllähän noin vakaumuksellinen homo on osannut valita eukoksi kantakirjalepson ja koska on todistettu että homous on synnynnäistä, geeneissä ja pysyvää, niin eihän se jälkikasvukaan voi muuta olla kuin transgendeeristä puppelia ja butchia. Eli ovat sopeutuneet ja kotoutuneet göraneiksi ja gretoiksi jo ennakkoon, tosiruotsalaisia siis. Pari sukupolvea etiäpäin ja Muhamud Hasaninpojanpoika voi sitten kehuskella että hänpä onkin homo jo kolmannessa polvessa.

  Reply
 • 11.6.2019 at 07:01
  Permalink

  Vittu mitä paskaa näis lehdis jauhetaan se että maahantunkeutuja on homo tai että se kääntyy vaik ugulelen todistajaks ei tarkoita että heillä ois oikeus tulla tai jäädä eurooppaan mutta ruotsi ha sen feministi runkkari pääministeri löven on niin ämmä että tottakai saa jäädä ruotsii

  Reply
  • 11.6.2019 at 19:17
   Permalink

   Näin voi tehdä myös Suomessa. Ei muuta kuin uusintahakemuksia tekemään. Ja uusia syitä keksimään. Ja niin myös on tehty.

   Reply
 • 13.6.2019 at 00:01
  Permalink

  Iranissa ei ole homoja, joten ei niitä sieltä ole lähtenytkään. Muslimi valehtelee.

  Reply
 • 13.6.2019 at 16:12
  Permalink

  Jutusta ei ole vaikea havaita toimittajan myönteistä asennetta islamia kohtaan. Hieman vaan jäi epävarmuutta siitä, että onko Hasan nyt homomuslimi vai homokristitty. Pääasia tietenkin, että on onnellinen.

  Reply
 • 14.6.2019 at 19:36
  Permalink

  Eli siis tyyliin..äää-ää en mä voi palata kotimaahan millän, kun olen kristitty niin ne tappaa mut…ei uskota, et sä mikään kristitty oo, kun pidät noita kalsareitaki päässääs…äää äää en mä voi palata kun mä oon kans niin homooo….okei jää sitten, saat turvapaikan ja kaikki kulut maksetaan sulle lopun elämää. Katsotaan vain sinulle, joku asunto..jaa ei ole mitään vapaana, no pitää potkia joku kantis kadulle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.