Reijo Tossavainen: Punaviherkepuli hallitus on helppo tipauttaa kanveesiin

Aiemmin arvioin, että kepu kaikkien aikojen suurimman vaalitappionsa jälkeen ymmärtää mitä äänestäjät halusivat eli kepun pois vallankahvasta.

Näyttää käyvän toisin. Vallanhimossaan kepu lähtee hallitukseen ja väheksyy kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa. Tällainen toiminta on demokratian irvikuva.

Punaviherkepulissa hallituksessa kepu on punavihreiden apupuolue, koska kepulla on vain vajaa kolmannes hallituksen ministeripaikoista. Hallituksessa kaapin paikan määräävät demarit, vihreät ja vassarit. Hallituksen politiikka tulee siten olemaan hyvin kaukana siitä, mitä kepun uskollisimmat eli vielä jäljellä olevat kannattajat Salpausselän pohjoispuolella haluavat.

Kepulaiset pelkäsivät lähteä oppositioon perussuomalaisten rinnalle opposition kakkospuolueeksi. Mutta nyt käykin niin, että kun lähtee sutta karkuun niin karhu tulee vastaan. Puolueelle tulee noutaja seuraavissa vaaleissa. Kepu viedään perunakellarin pimeimpään kolkkaan.

Perussuomalaisten tilanne suurimpana oppositiopuolueena on nyt paras mahdollinen. Kepun perinteisillä vahvoilla alueilla Salpausselän pohjoispuolella perussuomalaiset voivat tehokkaasti haastaa kepulaiset. SDP:n perinteisillä vahvoilla kannatusalueilla isoilla teollisuuspaikkakunnilla perussuomalaisilla on helppo tehtävä nostaa demarit tikunnokkaan.

Tämä kaikki tarkoittaa, että vuoden 2023 eduskuntavaaleissa puoluekenttä rakentuu uudelleen. Perussuomalaiset on suurin puolue yli 20 % kannatuksella. Hieman sen perässä on Kokoomus. Kepu, SDP ja Vihreät ovat keskisuuria, noin 14 prosentin puolueita.

Toivottavasti vuoden 2023 vaaleihin mennessä kokoomuslaiset ovat heittäneet punavihreiden kevytversion P. Orpon pihalle, jotta PS ja Kokoomus voivat aloittaa rakentavan yhteistyön. Maa tarvitsee silloin vahvan hallituksen korjaamaan punaviherkepulin hallituksen aiheuttamia vahinkoja.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

19 thoughts on “Reijo Tossavainen: Punaviherkepuli hallitus on helppo tipauttaa kanveesiin

 • 8.5.2019 at 19:02
  Permalink

  Siis kaikesta huolimatta Juha Sipilän irvokasta naamaa täytyy katsella toiset neljä vuotta Orpo II kanssa eli hieman ”kasvoja kohottamalla” eli vaihtamalla se SDP:n Antti Rinteeseen, joka on aidosti tyhmä kuin ”vasemman jalan saapas” toisin kuin Petteri Orpo (KOK), joka oli kierompi kuin korkkiruuvi pelatessaan globalistien ja riistokapitalistien pussiin ”sosialisoimalla” veronmaksajien rahat… tiedätte kyllä keille!

  Perkele! Sipilä taasko kutsumaan kuin karjakko lehmiä laitumelta lypsylle matuja Suomi täyteen, joita EI LYPESETÄ, vaan HE lypsävät Suomen kuiviin.

  Kiirettä pitää Angela Merkelin hameen alla, niin että päät yhteen kopsaavat!!!

  Reply
  • 29.5.2019 at 08:49
   Permalink

   Mihinkäpä kepu tai entinen maalaisliitto pääsisi raidoistaan. Jo ensimmäisissä vaaleissa, joissa Suomi havitteli itsenäisyyttä, maalaisliitto tosin oli porvaririntaman kanssa vaaliliitossa ja onnistui saamaann eduskuntaryhmän kasaan. Demarit menettivä määräenemmistön ja maalaisliitto hoksasi olevansa vaa’ankieliasemassa. Saadessaan vakuutuksen demamareilta hallitukseen pääsystä, alkoi pelin politiikka. Maalaisliitto alkoi torpedoimaan demarien kanssa itsenäistymiseen tähtääviä suunnitelmia vastaan ja kerkisi muutamissa äänestyksissä tukea demarien esityksiä. Demarien yltiöpäinen kiire ja näköalattomuus sen tyhmässä siivessä johti yleislakkoon ja mellakointiin, jossa kymmeniä ihmisiä murhattiin ja ryöstöt kohdistuivat myös maalaisliiton kannattajiin. Silloin nämä hädissään lopettivat demarien kanssa vehkeilyn, kun varsinkin kenttäväki lähti suurin joukoin vastustamaan demarien vallankaappausssuunnitelmia. Takki pyöri aikalailla. Ja tietenkin Siperiasta palanneen Ukko-Pekan vaikutus oli silloin hieman suurempi kuin Petterin.

   Reply
 • 8.5.2019 at 20:21
  Permalink

  Eipä ollut äänestystuloksilla näissäkään vaaleissa mitään merkitystä. Voittaja oli jo ennalta sovittu Keskiviikko Kerhossa. Senpä vuoksi laskennassa ääniä hylättiin ennätysmäärä.
  Jopa täällä takapajulan pienessä asumalähiössäni ihmiset päivittelevät ja ihmettelevät mitä helvettiä tässä maassa tapahtuu. Tavalliset kanssa ihmiset tietävät että Jussi Halla-aho sai valtavan äänisaaliin ja perussuomalaiset jytkyjen jytkyn, niinpä Halla-ahon olisi kuulunut olla hallitustunnustelija jne.

  Seuraavissa eduskuntavaaleissa ei taida monikaan uurnille vaivautua koska eliitti pyyhkii persettä äänestystuloksilla. Ainoa keino on massojen herääminen ja eliitin syrjäyttäminen lopullisella ratkaisulla.

  Reply
 • 8.5.2019 at 20:30
  Permalink

  taitaakin olla Punahamppu-hullutus

  Reply
 • 8.5.2019 at 21:57
  Permalink

  ”Mukavaahan” se on odottaa seuraavat neljä vuotta tässä ikuisessa paskamahasukelluksessa. Taitaa vaan ottaa jo pää kiinni kivikkoon ja niskat mennä nurin Suomineidolla. Luulen, ettei seuraavia eduskuntavaaleja tule, koska silloin eletään poikkeustila aikoja. NATO kiimaset kiihottaa sodan Venäjää vastaan Helsingin CIA trollitehtaan huutaessa kaiken venäisten syyksi. Samalla tai ennen sitä Suomea naitetaan EU:n liittovaltioon yhdeksi kuppaisista pohjoisen maista joissa on kiva keskieurooppalaisten sotia oman pihan pysyessä puhtaana ainakin aluksi.

  En haluaisi lisätä kenenkään isänmaallisen pahaa mieltä entisien lisäksi, mutta todellisuutta ei kannata paeta, vaan alkaa valmistautumaan pahimman varalle. Niiden sydän murtuu jotka elävät kuplassa ja niiltä viedään KAIKKI(some ja oma kupla) pois.

  Reply
 • 8.5.2019 at 23:56
  Permalink

  ”Kepu viedään perunakellarin pimeimpään kolkkaan.”
  Ehkä sieltä Keskustan perunakellarista olisi syytä hakea Jarmo Korhonen. Hän tuskin mukisematta kutsuisi imaamin lailla takapajuisimmista maista uusia nuoria ja väkivaltaisia eläkeläisiä perunakuoppaansa ja jokaiseen taajamaamme.

  Kyllähän taktiikka meidän globalisteillamme on sama kuin Ruotsissa: suurin vaalivoittaja jätetään yhteistuumin ulos päätöksenteosta. Ei sallita sitä, että joku tuo julki porukan päätöksiä, jotka eivät päivänvaloa kestä, Kummelin dokumenteiksi osoittautuneita pääministerisketsejä lainatakseni.

  Nyt kaksi tärkeintä hallituskysymystä ovat muka ilmastonmuutoksen estäminen sekä maailman siirtolaisuuden vastaanottaminen. Kolmantena on vielä Afrikan nostaminen avaruusaikaan Suomen kehitysavulla. Kaikki siis tehdään Suomen voimin ja johdolla, vieläpä neljässä vuodessa! Nämä ovat Suomen kannalta turhia ja vahingollisia aiheita. Tuntuu, kuin eläisimme jossain Kanaanissa, jossa pitää uhrata omat pikkulapsetkin Baalille, jotta maailma pelastuisi!

  Kaukaisilta tuntuvat ajat, jolloin puhuttiin kynnyskysymyksinä eläkkeistä, sairaanhoidosta, vanhuksista jne. Tosiasiassa nuo aiheet olisivat ajankohtaisempia juuri nyt verrattuna niihin aikoihin, jolloin vaalien alla ei muista aiheista puhuttukaan. Nyt punikit ja lahtarit torjuvat yhdessä rintamassa suurta isänmaallista hirviötä, eli perussuomalaisia. Sitä tehdään kaiken kiusaamisen, sensuurin ja valheen voimalla. Sen vuoksi kansa pitää eristää päätöksenteosta ja edistää vallan siirtoa vallasta ja viinasta juopuville EU-satraapeille.

  Reply
 • 9.5.2019 at 01:37
  Permalink

  Suomalaiset ovat kovakalloista väkeä ja oppivat vain kantapään kautta – jos sittenkään:

  ”SUOMEEN TULOSSA PUNAVIHREÄ PAINAJAISHALLITUS – EI VÄLTTÄMÄTTÄ HUONO UUTINEN

  Tämänpäiväinen Yle-uutinen SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen päätöksestä aloittaa neuvottelut kansanrintamahallituksen kokoamisesta ei tullut yllätyksenä muille kuin hämmästystä teeskenneille punavihreille toimittajille. On päivänselvää, että demarien hallitusneuvottelut olivat alusta alkaen pelkkää teatteria, sillä tulipunainen ”äijäfeministi” Rinne oli jo kauan ennen vaaleja hinkunut maahan punavihreää kaunahallitusta.

  Nyt sellainen ollaan saamassa, koska vaalitappion kärsinyt vallanahne Kepu oli jälleen kerran valmis pettämään aiemmat lupauksensa. Näillä näkymin hallituksesta on tulossa naisvoittoinen ”maailmanparannushallitus”, joka reaalimaailman paineessa muuntuu suomalaiseksi dystopiaksi nopeammin kuin arvaammekaan. Tämä ei ole loppujen lopuksi lainkaan huono juttu!

  Maamme nykytilanteessa apaattiset suomilampaat ansaitsevat punavihreän painajaishallituksensa. Siperialla on tapana opettaa. Toki hallituskauden alussa julkisen hallinnon punavihreä lukeneisto ja valtion etuuksista nauttivat anarkopummit saavat elää suurta Unelmaa valtion ottamalla lisävelkarahalla, mutta kauaa he eivät tästä tulevaisuudelta varastetusta samppanjasosialismista saa nauttia. Kun käsi alkaa pian hamuta valtion kassan pohjaa, saavat roskaväen lisäksi vyötään kiristää myös tavalliset duunarit, jotka lyhytnäköisyydessään äänestivät sosiaalidemokraatteja.

  Mikä voisikaan mennä pieleen hallituksessa, jonka muodostavat SDP, Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP? Oikeastaan pitäisi kysyä, voiko enää huonompaa koalitiota ollakaan kuin edellä mainittu Rogue gallery. Vaikka oppositiossa ei ole juuri mitään kehuttavaa, tuleva hallituskokoonpano ei ole muuta kuin joukko paatuneita kansanvihollisia. Kansalta rahaa varastavan punabandiittijoukon kruunaa suomalaisvihamielisyydestään tunnettu pölhöhumanitaristinen RKP.

  Millaista politiikkaa uuskommunistiselta kansanrintamahallitukselta on sitten odotettavissa?

  Lisää verotusta.
  Lisää tulonsiirtoja.
  Lisää valtionvelkaa.
  Lisää liittovaltio Eurostoliittoa.
  Lisää homotusta ja transutusta.
  Lisää sananvapauden rajoittamista.
  Lisää kehitysmaiden ”turvapaikanhakijoita”.

  Tämä kansa on näköjään lyötävä polvilleen ennen kuin se oppii realismia harhaisten utopioiden sijaan. Hyvä että oppii edes joskus. Se opetus on: asioiden on mentävä vielä huonommin, jotta ne voisivat mennä joskus paremmin. Siksi näin alkuun Suomen tien täytyy olla Kreikan tie.”

  http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/suomeen-tulossa-punavihrea.html

  Reply
 • 9.5.2019 at 04:42
  Permalink

  MIETTIKÄÄPÄ IHMISET TÄTÄ HALLITUKSEN LOGIIKKAA!

  Sitoudutaan ilmaston lämpenemisen rajoittamiseksi 1,5 asteeseen!

  TÄMÄ ON EHKÄ TYPERIMPIÄ JA HARHAISIMPIA VÄITTEITÄ IKINÄ!

  Puolitammeko päästömme?
  Vai nollaammeko ne täysin?

  IHAN SAMA,

  EI VAIKUTA GLOBAALIIN ILMASTOON!

  Sama kuin Suomessa päätettäisiin:

  Sitoudumme maailman väestönkasvun rajoittamisen 1,5 prosenttiin.

  Vaikka tekisimme koko kansan joukkoitsemurhan tavoitteen saavuttamiseksi globaali väestönkasvu jatkuu yli tavoitteen.

  Eli siis TÄYSIN HYÖDYTÖNTÄ.

  Reply
 • 9.5.2019 at 05:09
  Permalink

  Pelkään, en niinkään itseni puolesta vaan nuoremman sukupolven. Koska jos nuo viherpunikit, ryyditettynä rkp:n humaanin ajatusmaailman takia pääsevät päättämään maahan tulevien lähi-itäläisten ja afrikaanojen määristä, täyttyvät ainakin etelä-suomen kadut notkuvista sosiaalitukien varassa elävistä ja häiriköivistä kehitysmaalaisista. Työssä käyvät saavat tuntea palkkapussissaan tämän politiikan seuraukset. Voisin kuvitella Li tyttösen jonkin näistä asoista päättävän ministerin salkun vartijana kyltti ojossa, meillä on tilaa, Suomalaiset maksavat. Kiky on lasten leikkiä tulevan rinnalla koska haittamaahanmuutto maksaa aivan vitusti jo nyt.Myös sossujen feministi siipi saa takuuvarmasti tärkeitä paikkoja ja sen jälkeen rajat ovat todellakin auki. Uusi sisällissota on askeleen lähempänä.

  Reply
 • 9.5.2019 at 06:21
  Permalink

  Vuoden 2015 matuvyöry on tullut maksamaan jo lähes 10 000 000 000 €
  ja vihervassareiden mukaan meillä on tilaa jja rahaa tähön pelleilyyn!

  Reply
 • 9.5.2019 at 18:32
  Permalink

  Taidan tappaa itseni ennen lopulista tuhoa, kunniakkaasti viinaa päässä ja antaa hulluudelle tilaa.

  Reply
 • 9.5.2019 at 19:40
  Permalink

  Tällaista tulevat maailmoita ”solidaarisesti” syleilevät uudet vallanpitäjämme tarjoamaan suomalaisille kunnille ja kaupungeille tulevaisuudessa – Suomeen kun kuulemma mahtuu 60 miljoonaa ”hätää kärsivää” kehitysmaalaista ”pakolaista”:

  ”Filipstadin talous romahtaa sotapakolaisten takia

  Filipstadin kunta on nostettu viime aikoina otsikoihin useaan otteeseen siellä majailevien turvapaikanhakijoiden takia. Tai pikemminkin sen takia, että yli 80 % ei tee töitä ja lopuistakin puolet on erilaisissa puuhasteluohjelmissa.

  Filipstad on ottanut vuosien 2012-1016 aikana eniten kolmansista maista tulleita tulijoita suhteessa väkilukuun. SVT kirjoittaa uutisessaan, että yli 80 % Euroopan ulkopuolelta tulleista tulijoista on työttömänä. Tulijoihin kuuluvat mm. Somaliasta, Syyriasta ja Afganistanista tulleet tulijat.

  Sosiaalidemokraattien kunnanvaltuutettu Per Gruvberg ei nää tulevaisuutta kovin valoisana. Hän kertoo uutisille, että useimmilla ei ole mitään realistista mahdollisuutta päästä työmarkkinoille kouluttamattomuutensa ja surkea kielitaitonsa vuoksi. Toisaalta pienessä kylässä ei edes ole työpaikkoja.

  Sosiaalitoimen kulut ovat nousseet jättimäisiin summiin. Kun 2000-luvun alussa kunna sosiaalibudjetti oli 5 miljoonaa kruunua (500 000 euroa) niin kuluvan vuoden arvio huitelee 31 miljoonassa kruunussa (3,1 miljoonaa euroa), siis pelkkä toimeentulotuki.

  Filipstad ei ole yksin ongelmiensa kanssa, samassa tilanteessa on useita muitakin kuntia. Teen koostetta niistä lähiaikoina.”

  https://pt-media.org/2019/05/09/filipstadin-talous-romahtaa-sotapakolaisten-takia/

  Mutta ei sittenkään hätää: sähköä tulee seinästä ja rahaa saa automaatista!

  Reply
 • 9.5.2019 at 19:41
  Permalink

  Miltä näyttää vasemmistolainen Eurooppa?

  ”Salvini, Orban alliance: “If the Left wins, Europe will become an Islamic Caliphate” ”,
  https://voiceofeurope.com/2019/05/salvini-orban-alliance-if-the-left-wins-europe-will-become-an-islamic-caliphate

  ”Hundreds of working-class Austrians – with real roots to the nation’s culture and customs – have expressed to one of the most popular newspapers their opinions on mass migration, with many saying that they’re feeling like outsiders in their own country.”,
  https://voiceofeurope.com/2019/05/austrians-say-theyre-feeling-like-foreigners-inside-of-their-own-country/

  Reply
 • 10.5.2019 at 10:42
  Permalink

  Miten tiputtaa kun seuraavat vaalit tulee, tätä maata ei enää ole, suomen tilalle on syntynyt 3 maailman paskaviemäri.

  Reply
 • 10.5.2019 at 18:00
  Permalink

  Onhan odotettavissa että ,kun kaksi tunnetun menneisyyden omistajaa pääsee hallitsemaan suomea, ei ole kansalle mitään hyvää odotettavissa. Kyykytys tulee jatkumaan ja työttömät ovat syyllisiä huonoon taloudelliseen tilanteeseen. Rinteen kosinta kepun saamiseksi hallitusneuvotteluihin saa kahden tehdyn lehmänkaupan selvästi näkyviin. Molemmat ovat keinotelleet itselleen valtaa ja kuvittelevat että kansa unohtaa kaiken.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.