Hallitusneuvotteluihin päästettävät puolueet ilmoitetaan tänään – Neuvottelut alkavat klo 14:15

Hallitustunnustelijaksi valittu Antti Rinne (SDP) ilmoittaa tänään ennen puoltapäivää ne puolueet, jotka näkee sopiviksi neuvottelemaan tulevasta hallituspohjasta ja sen linjasta. Tällä hetkellä todennäköisimmältä kokoonpanolta näyttäisi SDP+Keskusta+Vihreät+Vasemmistoliitto-runkoinen hallitus, joten punavihreää pukkaa…

Varsinaiset hallitusneuvottelut käynnistyvät tämän jälkeen Säätytalossa klo 14.15 ja ensimmäisenä asialistalla ovat taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen tilannekuvan läpikäynti. Talouden tilannekuvasta alustavat Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn ja valtiovarainministeriön valtiosihteeri Martti Hetemäki. Sosiaalisen tilannekuvan esittelee yksikönpäällikkö Anne Lounamaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja ekologisen tilannekuvan Helsingin yliopiston ympäristöekonomian professori Markku Ollikainen.

Uusi hallitus, oli se melkeinpä millainen tahansa, on saanut kovasti sapiskaa jo etukäteen, kun hallitustunnustelija Rinne käytännössä blokkasi Perussuomalaiset ulos hallituksesta. Ennen vaaleja tehty ilmoitus persujen kelvottomuudesta hallitukseen on asettanut Rinteen hallituspyrkimykset varsin ikävään valoon ja Rinnettä on syytetty jopa demokratian halveksumisesta jättäessään vaalien jälkeen toisiksi suurimman puolueen automaattisesti ulos hallituksesta.

Lähde: Valtioneuvosto

 

3 thoughts on “Hallitusneuvotteluihin päästettävät puolueet ilmoitetaan tänään – Neuvottelut alkavat klo 14:15

 • 8.5.2019 at 11:23
  Permalink

  Suomessa on kaksi puolue järjestelmä. Perussuomalaiset ja muiden puolueiden muodostama VALENSSI.

  Sitä paitsi Rinne ei mitään hallitusta päätä vaan hallitus on jo päätetty aikoja sitten Keskiviikko Kerhossa, jossa päätetään kaikki mitä Suomessa tapahtuu ja minne suuntaan Suomen sukset suhisevat.

  Reply
 • 8.5.2019 at 11:37
  Permalink

  Vielläkö joku luulee että äänestäminen vaikuttaa mihinkään, luulisi että pikkuhiljaa alkaisi ihmisten silmät aueta kun hallitukseen nousee puolueita jotka sai lähes vähiten ääniä vaaleissa. Näin sitä jälleen pyyhittiin perse kansanäänestyksille.

  Reply
 • 8.5.2019 at 12:23
  Permalink

  Kyse on silkasta nukketeatterista, jossa globalistien ”nuket” omitavat samanlaisen luonteen kuin Eulalia Kenkkunen viitaten rasistiseen farssiin ”istumajärjestyksestä”.

  No, kusellahan on taipumus kerääntyä kusilammikoiksi, jossa urea haisee sellaisten ihmisten nenään, jotka ymmärtävät pitää sen mahdollisemman kaukana kaikesta muusta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.