Sisäministeri Mykkänen: ”Antisemitismiin ja islamofobiaan puututtava ennen kuin siitä tulee uusi normaali”

Sisäministeriöstä kerrotaan tuoreiden selvitysten kertovan niin antisemitismin eli juutalaisvastaisuuden kuin islamofobiankin lisääntyneen sekä Euroopassa että Suomessa. Poliisille tehdyistä viharikosepäilyihin liittyvistä ilmoituksista suurin osa liittyy uhrin kansalliseen, etniseen tai uskonnolliseen taustaan. Ministeriöstä kantautuu selkeä huoli ajatusrikollisuuden lisääntymisestä Suomessa.

– Emme saa olla sokeita tälle muutokselle. Tietoisuuden ja tiedon lisääminen on tärkeää, jotta antisemitismi ja islamofobia voidaan tunnistaa ja niitä voidaan torjua, sanoi sisäministeri Kai Mykkänen avatessaan kutsuvierasseminaarin antisemitismistä ja islamofobiasta Helsingissä 27.2.

Mykkäsen huoli perustuu EU:n perusoikeusviraston FRAN loppuvuodesta 2018 julkaisemaan selvitykseen antisemitismistä Euroopassa. Tutkimukseen osallistui 6 EU-maata ja yhdeksän kymmenestä vastaajasta näki antisemitismin lisääntyneen maassaan. Selvitysten mukaan myös syrjintä muslimeja kohtaan on lisääntynyt. Selvityksessä kerrotaan tämän näkyvän muun muassa poliittisessa keskustelussa, muslimivastaisina otsikkoina perinteisessä mediassa ja sosiaalisessa mediassa käytävissä keskusteluissa.

– Myös Suomessa on käytännön kokemuksia siitä, miten jokin laajasti yhteiskuntaa järkyttävä tapahtuma, kuten Turun puukotustapaus tai esille tulleet seksuaalirikokset, lisäävät merkittävästi vähemmistöryhmiin kohdistuvaa vihaa ja häirintää. Viime aikoina erityisesti muslimiväestö on ollut tämän vihan kohteena, Mykkänen toteaa.

Sisäministeri usuttaa ilmoittamaan ”viharikoksista”

Suomessa vuonna 2017 poliisille tehdyistä, epäiltyihin ”viharikoksiin” liittyvistä ilmoituksista suurin osa liittyi uhrin kansalliseen tai etniseen taustaan, ja toiseksi eniten uhrin uskonnolliseen taustaan. Mykkänen kehottaakin jokaista ”viharikottua” ilmoittamaan asiastapoliisille.

– Poliisin ja muiden viranomaisten tietoon tulee kuitenkin todennäköisesti vain pieni osa islaminuskoisiin ja juutalaisiin kohdistuvasta vihasta ja häirinnästä. On tärkeää, että vihan ja häirinnän kohteeksi joutuneet ilmoittavat siitä poliisille. Meidän tulee puuttua antisemitismiin ja islamofobiaan ennen kuin siitä tulee ”uusi normaali” sanoo ministeri Mykkänen.

Ministeriöt ja viranomaiset toimivat yhdessä antisemitismin ja islamofobian ja näihin liittyvän ”vihapuheen” torjumiseksi. Sisäministeriö, oikeusministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö asettivat viime vuoden lopulla työryhmän, jonka tehtävänä on laatia ehdotukset tehostetuiksi toimiksi ”vihapuheen” torjumiseksi. Työ valmistuu huhtikuun lopussa.

Lähde: Sisäministeriö

61 thoughts on “Sisäministeri Mykkänen: ”Antisemitismiin ja islamofobiaan puututtava ennen kuin siitä tulee uusi normaali”

  • 3.3.2019 at 02:50
   Permalink

   Antisemitismistä vaahtoaminen on imbesillien touhua. Tämä on kova fakta:

   Semiittiset kansat ovat suurimmilta osin arabeja, ja näsitä suurin osa muslimeja. Muslimien kutsuminen anti-semiittisiksi juutalais-vihan pohjalta on, kerro sinä…

   Logiikka ja harkintakyky, voiko sellaista olla henkilöillä, jotka jahtaavat kanssaihmisiä ”antisemitismin” pohjalta, jopa sen pohjalta, jos haluaa empiirisesti tutkia ”holokaustiin” liittyvää todistusmateriaalia??

   Miksi ihmiset äänestävät näin harhaisia, sionistien orjia, päättämään asioistaan, kerta toisensa jälkeen??

   Miksi ihmiset äänestävät vassareita, joiden uusin esille tullut unelma, ja vaatimus laiksi koko maailmaan, on että jo syntyneitä vauvoja saisi murhata? New Yorkissa tämä on jo toteutettu, demari-hallinnon toimesta.

   https://www.lifesitenews.com/opinion/new-york-celebrates-child-sacrifice-with-passage-of-extreme-abortion-law

   Reply
 • 1.3.2019 at 12:08
  Permalink

  Mitä, eikö juutalaiset ja muslimit tule juttuun keskenään? … eihän tätä ollut ennen heidän väestöjensä suurta määrällistä kasvua maassamme. MekkoMykkänen?

  Reply
  • 7.3.2019 at 00:58
   Permalink

   USA:ssa ainakin paljastunut että muukalaislapsia halutaankin maahantuoda lasten hyväksikäyttö-bisneksiä varten! Varmaan sama suomenkin eliitin kohdalla?

   Reply
 • 1.3.2019 at 12:09
  Permalink

  Sisäministereiden typeryydestä on jo tullut uusi normi. Miten tähän voi puuttua?

  Reply
  • 6.3.2019 at 06:30
   Permalink

   Hehe, mitä se gentiili siellä inisee? Me olemme, massamedian ja koulun kautta, saaneet melkein kaikki naiset osaksi armeijaamme. Mieti, ura-nainen… Hän heittää aivopesumme myötä luonnolliset äidinvaistot roskakoriin, ja hänestä tulee meidän armeijan sotilas. Tällainen sotilas, jos hän saa lapsen, uhraa lapsensa itkien päivähoitoon, jonka agendaa me kontrolloimme.

   Lapsi saa kokea, että äitinsä ”kuolee” hänelle joka aamu, kun hänet jätetään tylyjen tanttojen ja kiusaavien lasten keskelle meluun ja äidinrakkauden puutteeseen. Äiti tulee hakemaan lapsensa väsyneenä, vuorovaikutus lapsensa kanssa myös päiväkodin jälkeen on pinnallista ja äreää. Siinähän lapsi oppii olla välittämästä kenestäkään, ja näistä lapsista tulee seuraava sukupolvi, joista valitsemme järjestäytyneen urakoneiston kautta pahimmat psykopaatit mitä nämä ura-naiset ovat synnyttäneet teoillaan maailmaan, valta-asemiin.

   Teininä, lapsi alkaa ikäkehityksensäkin puolesta olemaan yhä vähemmän kotosalla, ja liittyy erilaisiin jengeihin, joissa ”kokeillaan” kaikenlaista, mikä voisi vähentää pahaa oloa, mikä on jäänyt krooniseksi taudiksi äidin uratekojen seurauksena.

   Tällaisista teineistä tulee seuraavat päättäjät, jotka tunteettomasti toteuttavat sen tahon ohjeita, joka tuo heille vallantunnetta tai salaista rahaa, tai erikois-nautintoja, joita muut eivät saa.

   Mutta olethan gentiili, eikä tämä uppoa niin laajaan osaan gentiilejä, että kansa voisi mitään tehdä tästä seuraavan kansanmurhan estämiseksi?

   Olemme aivopesseet naiset niin, että he eivät tajua, että jos hankkivat lapsen 18 – 20 -vuotiaana, on heillä täysi ura edessä 30 – 70 -vuotiaina, 40 vuotta täyttä elämää. Voisivat mennä työhaastatteluun parhaassa kognitiivisessa ja intellektuellisesa kunnossa, ja kertoa, että lapset jo hankittu, eli parasta valuuttaa työmarkkinoilla…

   Ja lapsensa olisi rakastava, koska lapsi oli saanut rakkautta, vuorovaikutusta, kasvatusta ja hoivaa kunnolla, kotona olevalta äidiltä.

   Vaikka kirjoitan tämän selvällä suomen kielellä, et sinäkään varmaan ryhdy äidiksi ennen uraa, koska olet niin orjuuttamamme. Ja sitten vielä haukut kaikkia ”rasisteja” ”antisemiiteiksi”, jotka kertovat siitä, miten juutalainen valtamedia ja rahavalta ja poliittinen valta on täysin totuudenmukaisesti kerrottuna tuonut täyden helvetin jo niin monen sukupolven elämään.

   EU on jo päättänyt että mikä tahansa kritiikki juutalaisiin kohdistettuna on rikos, vaikka kritiikki olsii täysin totuudenmukainen, aiheellinen ja tuon kritiikin vakavasti ottaminen pelastaisi jopa miljoonia suomalaisia varmalta kuolemalta hullujen vassareiden seuraavalta massatuhonnalta, jonka EUCCP askel askeleelta tuo lähemmäksi perheiden ja ihmisten arkeen.

   Heheh, vaikka tuo on täysin totta, että meillä juutalaisilla on täysi valta ja toive hävittää koko rasisti-porukka kertaheitolla, on silti suomen laissa, EU:n kautta, kiellettyä puuttua tähän agressiiviseen bolshevismiin, niin voimme silti tosiaan heittää tästä varoittavat ”vihapuhujina” jne, oikeuslaitoksen armoille.

   No, mieti lisää, samalla kun äänestät jälleen meidän soturimme poliittisessa järjestelmässämme eduskuntaan, valvomaan meidän, ei sinun, interssejä.

   Stefan Molyneux kertoo paljon tarkemmin, miten sionistinen ura-yhteiskunta tuhoaa sukupolven toisensa jälkeen, kertomatta ketkä tämän saavat aikaan:

   https://www.youtube.com/watch?v=PxANhLt0JGw

   Dystopia josta on tulossa totta, pintaraapaisua:

   https://mvlehti.net/2019/03/05/vihervasemmistolainen-visio-vuodelle-2020/

   Reply
   • 6.3.2019 at 06:49
    Permalink

    PS. Ura-vanhempien terrorisoima varttunut lapsi luonnollisesti kostaa elämänstä tuhonnan, heittämällä vahempansa vanhustenkotiin, ja valta-asemassa, järjestää mahdollisimman pahan hoivan näille vanhuksille. Reilua?

    Mutta tämähän on selvästi se pieni hinta, minkä gentiili mielellään maksaa voidakseen palvella meidän korkovelkaamme, jonka kiskomme gentiileiltä, eli elukoilta jotka ovat liian imbesillejä kyetäkseen edes hoitamaan omat raha-asiansa. He ovat riippuvaisia meistä, ja todistavat sen joka vuosi kun äänestävät itselleen taas päättäjät, jotka ovat vain ja ainoastaan meidän korkovelka-järjestelmämme jatkuvuuden asialla.

    Miksi emme voisi hävittää mielin määrin sellaisia elukoita, jotka ovat aivan samassa asemassa kuin perhe joka luovutti rahakirstunsa naapurille, ja maksaa tälle vuosittaisen maksun voidakseen lainata tuosta kirstusta jotakin, ja tehdäkseen työtä voidakseen maksaa tuosta kirstusta saamaansa lainaa takaisin sopimusten mukaisesti? Eihän näin alas vajonneita ”ihmisiä” voi mitenkään kunnioittaa? Israelissa nauravat jo lapsetkin kaikkein kovimmin, kun kerromme, että tosiaan on gentiili-kansoja, jotka suostuvat edellä mainitunlaiseen orjuuteen ihan vapaaehtoisesti, ja luullen elävänsä jossakin ”demokratiassa” tai ”vapaassa yhteiskunnassa”

    Sinäkään et, vaikka katsot alle laitetun videon, tee yhtään mitään asialle? Koska olet gentiili, ja passiivisuudella ja alistumisella todistat olevasi gentiili, eli karjaa:

    https://www.youtube.com/watch?v=v8b3D9EA1hA

    ”How to swindle Goyim”

    Reply
    • 6.3.2019 at 07:01
     Permalink

     PS. Tuon videon alla luki yli 10 000 katsontakertaa. Me kuitenkin omistamme youtuben ja googlen, joten muokkasimme numeroita hiukkasen. Etkä voi tällekään yhtään mitään, hehe. Me sinänsä vihaamme tuota videota, mutta samalla käytämme sitä todisteena itsellemme, että vaikka näistä kerrotaan, on valtamme niin suuri, että mikään eugeniikka-projektimme ei tästä vaaraannu.

     Lapsesi tosiaan keskittyvät jo ala-asteella siihen, mikä yli 30 sukupuolesta he ovat, sattumaako? Jos gentiilejä syntyy vähemmän.. ehkä tämän verran pystyt laskemaan yhteen? Alla videota ”seurueesta” jonka luo monet päiväkodit toivat SINUN lapsia, sattumaa?:

     https://mvlehti.net/2017/04/29/video-transu-matuleirissa-helsingissa/

     Reply
 • 1.3.2019 at 12:14
  Permalink

  Mykkä se osoittaa jälleen kerran että päänsä on nimensä veroinen, täysin mykkä jossa ei ole yhtään mitään.
  Väittää että ne ei tiedä mistään mitään jotka arvostelee islamisteja ja jutkuja, heillä kun järki toimii 100% varmuudella.
  Mutta ei mykkä hätää, tulevaisuus sinulle on täysin mykkää, olet niitä jotka tulee joutumaan tuomiolle teoistaan.

  Reply
  • 1.3.2019 at 15:53
   Permalink

   Mykkänen: ”Islam on rauhan uskonto, tervetuloa rikastamaan meitä puupäitä”.

   Koraani: Mykkänen on kuffar, ja suositeltavaa lyhentää kaulan kohdalta, jos ei ryhdy islamistiksi”.

   Reply
 • 1.3.2019 at 12:17
  Permalink

  Vihan luulisikin kohdistuvan näihin poliitikkoihin, jotka ovat kaikesta vastuussa. Vai tämän kritiikinkö hiljentämisestä on myös kysymys?

  Sitten tämä antisemitismi. Tarkoittaako se ymmärrystä maailmasta tai holokaustin paljastamista valheeksi?

  Reply
  • 1.3.2019 at 15:55
   Permalink

   Antisemitismi on maailman rasistisin termi. Sen avulla kaikki muut rodut hiljennetään, kun yrittävät puuttua sionisti-mafian heihin kohdistamiin toimenpiteisiin ja kusetuksiin.

   Reply
   • 3.3.2019 at 19:07
    Permalink

    Kiitos, sanoitkin mitä tulin tänne sanomaan.
    Antisemitismiteema on sionistiglobalistieliitin suojakerroin kaikkea arvostelua vastaan. Muutenhan joku voisi oikeasti saada kansojen silmät auki kaikille vehkeilylle, jota heimon pojat harrastavat.

    Reply
 • 1.3.2019 at 13:24
  Permalink

  Ennemminkin pitäisi puuttua suomalaisugrilais-vastaisuuteen. Luulisi siihen puuttumisen olevan Suomessa kaikkein tärkeintä.
  On aika paljastavaa, että vierasryhmät asetetaan etusijalle ja erityissuojeluun. Yleensä vieläpä niin, että kaikki tosiasioihin ja ikäviin ilmiöihin pureutuva kritiikki kielletään — myös asiallinenkin. Siten ihmetellään, kun kaikenlaiset epämääräiset huhut leviävät.
  Jälleen kerran osoitus eliitin ylimielisyydestä ja epätoivoisesta tarpeesta suojella omia hämäriä intressejään ja kytköksiään.

  Reply
  • 1.3.2019 at 15:57
   Permalink

   Sodassa soluttautujat yrittävät aina puhua niin että solutettu taho kärsii, tässä mitään uutta. Uutta on vain totaalinen typeryys, jossa solutetut eivät poista soluttautujia keskuudestaan. Mikä maksaa?

   Reply
   • 1.3.2019 at 18:02
    Permalink

    Päättäjät eivät ole tyhmiä, joten siten ilmeisesti sodassa kansaansa vastaan

    Reply
    • 3.3.2019 at 03:00
     Permalink

     Vaikuttaa siltä, että seuraava false flag -hyökkäys tulee kohdistumaan väkijoukkoon, ja toteutetaan 3D -tulostimella valmistettuja osia sisältävillä aseilla.

     Koska halutaan saada voimaan laki joka kieltää tällaiseen kykenevien, nyt markkinoilla olevien, muovi/hiilikuitu-materiaalista osia tekevien, tulostin-suutinten myynti. Jokainen kansa, joka luopui oikeudesta kantaa aseita, vajosi tyranniaan.

     Infowars -reportteri kehoittaa hankkimaan tällaisen tulostimen nyt, ennenkuin ne kielletään mahdollisen tulevan false-flag -hyökkäyksen myötä.

     ”Kerran demarit juhlivat New Yorkissa voimaan tullutta lakia, joka sallii syntyneiden vauvojen murhaamisen, he kykenevät myös mm. massamurhaamaan mielenosoituksiin osallistuvia ihmisiä, ilman omantunnon häivää”…

     https://www.lifesitenews.com/opinion/new-york-celebrates-child-sacrifice-with-passage-of-extreme-abortion-law

     ”Selvitä, mitä deep state -rikolliset eivät halua sinulla olevan”.

     Reply
 • 1.3.2019 at 13:32
  Permalink

  Kuinka ollakaan, vihapuheen vastaiset ehdotukset valmistellaan sopivasti vaalien jälkeen uuden eduskunnan työstettäväksi. Eivät sada sitten mamu-kriittisten laariin. Tuleeko vihapuhesakotuksesta taas uusi verotusmuoto ja suomalaisten kiusaamisen lisäväline. Näin voi käydä ja on jo käynytkin. Kuinka alas tämä maa aikookaan vajota?

  Reply
  • 6.3.2019 at 13:48
   Permalink

   Lenin, Trotsky ja Stalin?

   Trotsky, Leninin toveri miljoonien valkoihoisten massamurhaamisissa Neuvostoliitossa, keksi käyttää termiä ”rasisti” toisinajattelijoiden suiden tukkimiseen.

   Reply
 • 1.3.2019 at 13:39
  Permalink

  Välillä sitä hiipii mieleen kaiken arkivittumaisuuden painaessa päälle, että oisko oltava poliittisesti korrekti ja virittäydyttävä kaulakiikkuun, ettei olis sitäkään vaivaa minusta halal-kokoomukselle ja muille vihervassareille. Noita Mykkämunan juttuja lukiessa alkaa välillä ihan aidosti kauhistuttaa, sitä epäuskosena naureskelee Skånen kalifaatin muotoutumiselle mutta kumpikohan tässä ensin kusessa on, SE va FIN.

  Reply
 • 1.3.2019 at 14:43
  Permalink

  Mitä v1ttua mää juuri luin? Tämän artikkelin täytyy olla huono vitsi?

  Reply
 • 1.3.2019 at 15:02
  Permalink

  Eikö pitäisi puuttua antisemitismiä ja islamofobiaa aiheuttaviin ja vahvistaviin tekijöihin ja suojautua niiltä sijaan, että altistetaan kansa niille aina vain lisää? Eli suojellaanko tässä koronkiskontaa, velkaorjuutusta ja toisaalta kivikautisia sivistyskäsityksiä? Miksi ihmeessä?

  Mutta näihän se on, että höyrykattila toimii paremmin, kun otetaan turhat höyrynpainemittarit ja varoventtiilit pois ja lyödään lisää tulta alle.

  Reply
 • 1.3.2019 at 15:31
  Permalink

  Ensin Suomeen / Eurooppaan haalitut muslimit hyökkäävät juutalaisten kimppuun ja sitten juutalaisia syyllistetään siitä, että ne pelkäävät muslimeita. Woi WAttu tätä PASKAA! Voisko mykkäselle joku antaa järkeä tai vaikka pillua?

  Reply
  • 6.3.2019 at 18:49
   Permalink

   Sionistinen kuolemankultti (globalismi) ja islamilainen kuolemankultti (jihad) tekevät nyt yhteistyötä sivistyksen ja elämänmyönteisten kansojen hävittämisessä maan päältä.

   Nyt Ilta-sanomissa, nettiversiossa ainakin, on ”itkevä” artikkeli eräästä Suomesta jihadistiksi lähteneestä naisesta. Artikkelissa käyttävät monia keinoja millä saada ihmiset tämän terroristin puolelle sympatioissaan.

   Milloin Ilta-sanomat tekevät vastaavan nyyhkytarinan matu-raiskaajien kantasuomalaisista tyttölapsi-uhreista?

   Vastaus: Tuskin tekevät – ei kuulu eugeniikka-agendaan.

   Reply
   • 21.11.2019 at 12:14
    Permalink

    —Sionistinen kuolemankultti (globalismi) ja islamilainen kuolemankultti (jihad) tekevät nyt yhteistyötä sivistyksen ja elämänmyönteisten kansojen hävittämisessä maan päältä.—

    Aika kajahtanut pitää olla, jos kuvittelee näiden kahden verivihollisen tekevän yhteistyötä.

    Reply
 • 1.3.2019 at 15:45
  Permalink

  Onko Mykkänen tyhmä vai leikkiikö tyhmää?
  Ei kumpaakaan, vaan Mykkänen tottelee sokeasti Deep Staten käskyjä antaessaan idioottimaisia lausuntoja.
  Suomen hallitus on nukkehallitus ja eduskunta on teatteri jonka kuiskaaja on Deep State.
  Kuinka hulluksi menon pitää mennä että kansan ennemmistö tajuaa nenästä vedon?

  Reply
 • 1.3.2019 at 16:27
  Permalink

  Se, että islaminuskoisten kulttuuria ei haluta Eurooppaan, ei ole mitään islamofobiaa.

  Minulla ja sinulla on oikeus valita kaverit, joiden kanssa haluamme olla ja toimia. Yhtälailla kansakunnalla on oikeus valita, jos kansakunta haluaa jonkin tietyn kultuurin tunkeutuvan sen maille ylipäätänsä.

  Vielä enemmän on syytä kunnioittaa kansakunnan oikeutta valita kaverinsa, kun islaminuskoiset tulevat elämään siivellä, siis syömään toisten pöydiltä, toisten piikkiin.

  Hyväksikäyttäjät eivät ole kovinkaan tervetulleita olleet ikinä, eikä terve ihminen suostu alistumaan hyväksikäytttäjille.

  Suvakit alistuvat ja mikä oudointa, he suorastaan vaativat lainvoimalla pakottamaan kaikki muutkin alistumaan. Kuten tämä Mykkästen epäonnistunut mukula.

  Mykkänen ei halua tunnustaa tosiasioita, kun puhuu antisemitismistä. Hänhän itse haluaa puolustaa (valheilla) pahimpia antisemitistejä, siis oikeauskoisia.

  Reply
  • 6.3.2019 at 14:06
   Permalink

   Islam on vain saat*n palvonnan eri muoto, siksi kuolemaa, pakkomielivaltaa ja niin edelleen.

   Halloween on ihmisten rituaalimurhaamisen juhla. Todisteita tästä, koko kansalle, ja lapsillemme levitetystä saat*n palvonnasta videolla:

   Reply
 • 1.3.2019 at 16:55
  Permalink

  Islamophobia on täysin mitään tarkoittamaton epäsana. Se jos joku ei tykkää siitä kun rauhanuskovaiset katkoo viattomilta ihmisiltä kauloja koraanin jakeiden määrääminä, ei ole eikä voi olla mitään fobiaa. Miltäs kuulostaa Natsismiphobia? Onko järkevä määritelmä?

  Reply
  • 3.3.2019 at 09:29
   Permalink

   Suuryhtiöt käyttävät islam-invaasiota työkalunaan, sillä heillä on valmis kaava siitä, miten islamin tuhoamien maiden luonnonvarat kaapataan haltuun, peruuttamattomasti. Islam-uskovaiselle ainoastaan tuonpuoleinen on tärkeää, ja miten saada kaikki ympärillä olevat ihmiset samaan tuonpuoleis-uskoonsa. Siksi islam-lahkolaiset viis välittävät, jos jonkun valtion luonnonvarat kaikkoavat muualle, kunhan saavat apua islamisaatio-vimmassaan.

   Lue edellinen lause uudestaan. TAJUATKO?!

   Tällä hetkellä ammentavat super-korporaatiot n. tuhannen miljardin potin vuodessa näistä islamisoituneista maista. Ei siis ihme, että Euroopan rikkaat maat ja kansat ovat, EU-kattojärjestönsä avulla, korporaatioiden tämänhetkinen ryöstösuunnitelman toteutuksen kohde?

   Mitä super-korporaatioiden takana? Mahtisuvut, jotka ovat uskovaisia, omalla pimeällä ja erittäin psykopaattisella tavallaan:

   Reply
 • 1.3.2019 at 17:00
  Permalink

  Aluksi koululaitoksen ja median avulla luodaan tietyntyyppinen mentaalinen informaatiokenttä sodista, hädästä pakolaisista ja historiaan liittyvästä rotusorrosta. Tämän seurauksena ihmiset ehdollistuvat siihen, että auttaminen on joka tilanteessa hyvää ja se palkitaan avun kohteena olevan toimesta aina varauksettomalla kiitollisuudella ja vastavuoroisuudella. Tästä mentaalisesta kentästä puuttuu täysin myös maahanmuuton ja kulttuurierojen kritiikki, ja ihmisiltä on riistetty mahdollisuus vertailla eri kulttuureja, pohtia niiden vaikutusta omaan kulttuuriimme ja suurten erojen synnyttämän yhteentörmäyksen seurauksia. Tilanne on varsin sama kuin, että menisi kauppaan ostoksille ja eri tuotteiden välinen vertailu hinnan, laadun, kestävyyden, värin, mallin, koon, sähkön tai polttoaineen kulutuksen vuoksi olisi tehty mahdottomaksi. Nyt valinnan mahdottomuus koskee vain tulevia sukupolvia ja kokonaisia kulttuureja.

  Kun yltäkylläisten hyvinvointivaltioiden asukkaat on aivopesty vastaanottaviksi ja vastustustuskyvyttömiksi, organisoidaan maahan USA:n ja Israelin puolella Lähi-Idän ja Afganistanin sodissa taistelleita sekä irtolaisia, joita tiedustelupalvelut käyttivät Arabikevään mellakoissa. Näiden vanavedessä tuli myös suuri määrä kirjatonta ja karjatonta roskaväkeä, joka hyödynsi naton järjestämiä kuljetuksia päästäkseen paremman elintason äärelle. Vaikka itse kuljetukset ja majoitus sekä huolto sijoitusmaissa organisoitiinkin, ei itse tulijoita opetettu varuskuntamaiden pelisäännöille. Heille markkinoitiin ainoastaan vetovoimatekijöitä, kuten vaaleita naisia, ilmaista majoitusta sekä rahaa. Myöskään varuskuntamaissa ei rakennettu tarpeeksi kattavaa ja tehokasta organisaatioita tulijoiden ja heidän sopeutumisensa valvontaan. Mahdolliset ja jopa todennäköiset ongelmat päätettiin ratkaista kokoamalla Refugees welcome laulukuoro paino-ongelmaisista kolmikymppisistä sekä homoista ja syyttämällä kaikkia hölmöläisiä, joilla oli jotakin kysyttävää rasismista. Vastaanottavien maiden ja kansojen tehtäväksi on jäänyt vain antaa tilaa, sopeutua ja suvaita.

  Kun sitten on seurannut jo yksi terrori-isku, ryöstömurha, kunniamurha tai sen yritys sekä lasten raiskaustapauksia, on luonnollisena reaktiona viha. Tämän vihan takana on myös pettymystä sekä petetyksi tulemisen tunnetta. Eikö auttamiseen vastattukaan varauksettomalla kiitollisuudella sekä vastavuoroisuudella? Nyt valtiovalta pyrkii tukkimaan suut viemällä keskustelu yksityisestä (ihmisten turvallisuus) yleiseen (rasismi, antisemitismi, islamofobia), vaikka universaalifilosofialla ei kyetä ratkaisemaan konkreettisia käytännön arkipäiväisiä kysymyksiä. Se, että juutalainen tai muslimi on ihminen ei ratkaise sitä ongelmaa, että juutalainen Rotschild rahoittaa sotia tai muslimi Ahmed raiskaa 14-vuotiaan tai, että Suomessa on tuhansia ihmisiä jo toisessa ja kolmannessa sukupolvssa, jotka elävät pelkästään tulonsiirroilla. Ja nämä tulonsiirrot ovat suurempia kuin, mitä kantaväestö saa, samalla, kun nämä tuhannet ihmiset eivät sopeudu kulttuuriimme ja heidän poliittinen vaikutusvaltansa kasvaa.

  Myös Mykkänen vetoaa terrori-iskujen vaikutukseen muukalaisvihaa lisäävänä tekijänä. On totta, että terrori-iskut lisäävät ihmisten turvattomuuden tunnetta juuri odottamattomuutensa ja raakuutensa vuoksi. Mutta se, mikä jää näkemättä, on kulttuurimme ja yhteiskuntamme soluttaminen maahantulijoilla, jolloin vaikutus on vähittäisempi mutta vääjäämättömämpi.

  Reply
 • 1.3.2019 at 17:07
  Permalink

  Lukaisepa Mykkänen juutalaisten Talmud ja muslimien Koraani.
  Kerro sitten löydätkö mistään maailmalta jonkun uskonnon, järjestön tai muun vastaavan sääntöjä jotka ovat yhtä vihamielisiä kaikkia muita kohtaan.

  Reply
  • 1.3.2019 at 18:01
   Permalink

   Mykkänen on itse venäläistaustainen. Kenties Venäjän vähemmistöjä. Olisikohan mahdollista…

   Reply
   • 3.3.2019 at 14:20
    Permalink

    Mykkänen on äidin puolelta nimeltään Sokolow. Tuota nimeä käyttivät venäjän juutalaiset kuten Nahum Sokolow joka oli joskus 1910-30 luvulla sionisti vaikuttaja.

    Reply
 • 1.3.2019 at 17:21
  Permalink

  Vai fobiaa?
  Kyseessä on ennemminkin inho.
  Ihmisellä on oikeus tuntea tunteita ja ilmaista mielipiteensä vai onko eliitti jo poistanut nämä oikeudet perustuslaista?
  Toisilleen vihamielisten ryhmien ujuttaminen yhteiskuntaan ei ole järkevää.
  Ehdotan, että muslimeja ei tuotaisi maihin, joissa on toisuskoisia. Sellainen luo kaaosta.
  Toki kaaoksesta hyötyvät erinäiset tahot.
  Kansa kustantaa kaaoksen hoidon.

  Reply
  • 1.3.2019 at 20:26
   Permalink

   Ei perustuslaista, mutta perustuslaki on poistettu käytöstä. Täällä vallitsee nyt sionistis-globalistinen diktatuuri, jos et ole huomannut?

   Paavo Väyrynenkin joutui nyt suoraan stasi-vainoon, pelkästään valitsemalla ”toisinajattelijan” mukaan vaalityötään tukemaan.

   Reply
 • 1.3.2019 at 18:14
  Permalink

  Islam ja sionismi molemmat pyrkivät maailmanherruuteen ja haluavat muunuskoiset hävittää maailmasta.
  Tämän voi kuka tahansa selvittää lukemalla Talmudin ja Koraanin.

  Reply
 • 1.3.2019 at 18:15
  Permalink

  Onko Mykkänen aivopesty, lahjottu vai idiootti???

  Reply
  • 2.3.2019 at 14:46
   Permalink

   Oltava kaikkia noita, luonnossa ei esinny tuollaisia yksilöitä.

   Reply
 • 1.3.2019 at 18:43
  Permalink

  Idiootti Mykkänen jälleen vauhdissa.

  Reply
 • 1.3.2019 at 20:17
  Permalink

  Suomen päättäjät ovat sodassa omaa kansaa vastaan.

  Eikö tämä nyt jo viimeistään ole selvä asia kaikille!

  Miten tällaisista ministereistä päästään eroon elleivät he itse eroa…

  Yksi sisäministeri ammuttiin Helsingissä Nervanderinkadulla.

  Reply
 • 1.3.2019 at 21:15
  Permalink

  Vihapuhe, ilmiannot, ajatusrikollisuus ja rasismisyytökset. Valtion talouteen luotu valtava musta aukko joka nielee rajattomasti rahaa. Kun ISIS terroristi astuu Suomen rajojen sisäpuolelle niin hups siitä tuleekin vierastaistelija. Suomen eduskuntavaaleista ollaan tekemässä maailman ilmastovaalit. Haloo! Mitä helvettiä Suomessa oikein tapahtuu ja miten valtion johto on ajanut asiat tähän jamaan? Tämä kaikkihan on seurausta heidän tekemistään valinnoista ja sitten kieltävät jo luonnollisten tunteidenkin ilmaisun. Eipä kauan kestänyt Mykkäsen ja kumppaneiden huoli raiskauksista ja raiskatuista. Nythän onkin jo aika alkaa huolehtimaan raiskaajista ja heidän hyvinvoinnistaan.

  Reply
  • 2.3.2019 at 09:43
   Permalink

   Vapaamuurarit ja sionistiset juutalaiset lahkot pelaavat samaan maaliin ja sen kyllä huomaa. Roomalaiskatolisilla on jesuiittansa ja muslimeilla jihadistiset äärisuuntaukset, kuten wahhabismi. Mikään aabrahamilainen uskonto ole toista parempi omien vaarallisten lahkojensa suhteen. Kaikki nuo klikit toimivat omia uskontojaan vastaan ja pyrkivät luomaan yhden uuden maailmanuskonnon ja poliittisen järjestyksen. Sitä ennen on luotava jännitettä ja ristiriitaa niiden välille, jotta saadaan syy niiden uudistamiseen ja korvaamiseen uudella yhdistetyllä uskonnolla. Täytyy myöntää, että sionistit (”Jewish leaders”) ovat tässä huipputaitavia ja osaavat riidankylvämisen taidon.

   Reply
 • 1.3.2019 at 22:57
  Permalink

  Hallinto kääntyy aina kansaansa vastaan,lopulta…
  Niin on ollut ja niin on oleva…

  Reply
 • 2.3.2019 at 00:11
  Permalink

  Oulussa on kuulemma jopa tönitty joitain muslimeja. Pitää varoa ettei tästä töninnästä tule uusi normi. Matujen alaikäisiin kohdistuneista raiskauksistahan on jo tullut uusi normi ja asia on siltä kohdalta kunnossa. Mutta tämä töniminen, se todella huolestuttaa Oulun poliisejakin eniten, ei niinkään nämä raiskaukset, koska ne eivät ole viharikoksia ja kohdistuvat kantasuomalaisiin alaikäisiin..

  Reply
 • 2.3.2019 at 07:49
  Permalink

  Nigerian poliisi vapauttu joukon tyttöjä ISIS-järjesön vankeudesta. Media juhli ja repi otsikoita. Se ei kuitenkaan kertonut, että vapauttajat ensi töikseen raiskasivat kaikki panttivangit, jotka olivat vapauttaneet. Tällaisia uutisia pimitetään monessa maassa, vaikka laatumediakin julkaisee niitä esim. Englannissa joskus. Samoin, että Pakistanissa lapsiseksi on ollut rangaistavaa vasta pari vuotta ja että maassa lasten raiskaaminen ja hyväksikäyttö on yllättävän laaja ilmiö, vaikka olisikin alakulttuuri. Afganistanissa paikallisella poliisilla on ollut lähes joka tarkastuspisteillä pieniä poikia seksiorjina. Afganistan, Lähi-itä, Pohjois-Afrikka, Etelä-Afrikka. Esim. tuolla naisia raiskataan paljon ja vallitsee paikoin käsitys, että toisuskoiset ja etenkin länsimaiset naiset ovat synnintekijöitä, joita saa raiskata. Etelä-Afrikassa on levinnyt sitkeästi uskomus, että lapsen raiskaaminen suojaa Aidsilta.

  Muualla maailmassa oli jo kokemusta siitä, mitä tapahtuu, kun väkeä aletaan imuroimaan noilta alueilta. Orpo myönsi, että oli tiedossa uhka, että sama tapahtuu myös täällä. Olisiko voitu kertoa jotain kansallekin? Tuskin seurakunnat olisivat alkaneet kuskata vieraita päiväkoteihin, koska tällaisiin juttuihin saattaa todennäköisesti soluttautua eri porukoiden pedofiiliaines. Ainiin, Suomen poliisi ei myönnä vieläkään, että seksirikollisuus olisi lisääntynyt edes vähän tai ainakaan ei lisääntymisen syytä Seksirikosten räjähdysmäinen kasvu Saksassakin tosin salattiin kansalta viimeiseen saakka ja salailu jatkuu.

  Reply
 • 2.3.2019 at 09:21
  Permalink

  Jokin tuossa Turun terrori-iskussakin on ongelmana, kun sitä ei kutsuta terrori-iskuksi, saatikka islamilaiseksi terrori-iskuksi. Että muslimienkin vihateot synnyttävät vihapuheita, sehän on ihan luonnollista. Jos edelliset estettäisiin, jälkimmäisetkin vähenisivät.

  Reply
 • 2.3.2019 at 09:51
  Permalink

  YLE sanoo suoraan että Islam on SAIRAS yhteiskuntamalli, yrittäen kuitenkin viitata tällä lausunnollaan ”rasistiseen isänmaalliseen yhteiskuntaan”:

  YLE lausunto lähetyksessään:

  ”Sellainen yhteiskunta, jossa kaikkien oikeudet eivät toteudu, ei ole terve(eellinen) yhteiskunta. ”

  https://i.ylilauta.org/cb/f06d920f.mp4

  No, suvakkien kaikkea pahuutta halailevassa yhteiskunnassa eivät mm. tyttölasten, eikä vanhuksemme saa ihmisarvoista kohtelua, josta syystä tuomioitakin langetettu, joten jo tämä kumoaa YLE:n tuohon propagandaan sisältämä ajatus, että heidän edustama suvakkiyhteiskunta olisi terve.

  Mitä Islamiin tulee, sanoo esimerkiksi vankilapsykologi Nikolai Sennels, että ”Islam tuottaa hirviöitä”.
  Islamissa on sisäänrakennettuna raju ihmisoikeuksien kieltäminen lapsilta, tytöiltä ja naisilta. Sen doktriinin ja vihapuhekirja Koraanin erottamattomana osana.

  Ja tuolle YLE-reportterille tiedoksi, Suomesta tuli vahva yhteiskunta silloin kun tänne ei päästetty kaikkia häiriötekijöitä, vaan ihmiset saivat oikeuksiensa mukaisesta rauhassa käydä töissä, ja pitää suurempi osa työnsä palkasta omiin tarkoituksiin, kuin tänään sosialismissa.

  Kulttuuri-marxistinen yhteiskuntamalli, joka tänään on vallitsevana, on heikentänyt myös keskiluokkaa rajusti.

  Espoossa ovat sosiaalimenot kasvaneet 18% vuoden 2018 aikana! Nämä nyljetään, yllätys, maamme keskiluokan selkänahasta. Sähkön siirtomaksun toteuttaminen kiroukseksi kansalle oli keino tuplata nopealla aikavälilllä sähkön, perustarpeen hinta, jotta voidaan tästä seurauksena saada tuplasti enemmän veroja sähkön myynnistä kuin aiemmin.

  Reply
 • 2.3.2019 at 15:24
  Permalink

  Jos joku sanoisi että Mykkäseen on puututtava, ennen kuin siitä tulee nykyistä suurempi riesa, kyseessä olisi hybridivaikuttelu ja yhteiskuntaa uhkaava vihapuhe?

  Reply
 • 5.3.2019 at 17:24
  Permalink

  Juutalaisia kadehditaan ja kateus synnyttää vihaa, sitä ei voi joku Mykkänen kahlita. Juutalaisia on aina vainottu kautta ajanlaskun. Ensimmäinen juutalaisten verilöyly tapahtui Espanjassa, joone juutalaiset olivat asettunet asumaan. Verilöyly tapahtui v. 1006 . Hitler ei siis ollut ensimmäinen juutalaisten murhaaja, mutta uhreja oli eniten n. 6 miljoonaa kuoli kaasukammioissa. Juutalaiset ovat selviytyjiä, sillä haitä on on paljon eri puoplilla maailmaa. Juutalaiset hallitsevat rahan voimalla jopa monia kuningashuoneita. Upporikkaat juutalaispankkiirit sanelevat pitkälle jopa USA:n politiikan. Ei siis mikään suuri ihme, että antisemitismi nostaa päätään. Hitlerin himuteoista on kulnut aikaa jo n.75 vuotta eli yksi ihmisikä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.