Reijo Tossavainen: On sinisten kotiinpaluun aika

Hillotolpan ja Audin takapenkin houkutus oli muutamalle perussuomalaiselle ministerille ylivoimainen. Sitä edesauttoivat pääministeri Juha Sipilä ja ministeri Petteri Orpo. He puhuivat erilaisesta arvopohjasta, mutta se oli tekosyy. Viimeistään viime päivien julkisten takinkääntöjen jälkeen se on tullut itse kullekin selväksi. Politiikassa hajoita ja hallitse taktiikkaa on käytetty ennenkin.

Kansalaisten arvio sinisten toiminnasta on ollut armoton. Judas Iskariot ei saa hyväksyntää. Petturi on aina petturi. Siksi puolueen kannatus on lähellä nollaa. Ja siellä se tulee olemaan myös tulevissa eduskuntavaaleissa.

On päivänselvää, että tässä tilanteessa moni sinisten kannattajaksi hairahtanut rivijäsen tai puolueaktiivi pohtii omaa tulevaisuuttaan puolueessa. Koska näköalat ovat heikkoakin heikommat, niin he varmaankin ajattelevat myös kotiinpaluuta. Paluuta perussuomalaisiin.

Sanon heille, että tervetuloa. Nyt tai eduskuntavaalien jälkeen. Toki minä en päätä jäsenyydestä. Sen tekee puoluehallitus. Uskon, että useimmille ovi on avoinna. On kyllä myös niitä, jotka ovat polttaneet siltansa niin pahoin, että paluu on mahdoton.

……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

41 thoughts on “Reijo Tossavainen: On sinisten kotiinpaluun aika

 • 19.1.2019 at 19:18
  Permalink

  Kyllä ja sinisten lisäksi eduskunnasta on heitettävä pihalle kokoomus, keskusta, sdp, vihreät, rkp ja vasemmistoliitto. Työmarkkinajärjestöt, oikeusistuimet, poliisi, puolustusvoimat,terveys ja koulutus alat tulee samaten puhdistaa globalisti mädättäjistä. Ulkomaalaiset on karkoitettava viimeiseen sieluun ja monikulttuurisuuden toteuttaneet poliitikot ja myötäjuoksijat tulee tuomita maanpetoksesta ja valtiopetoksesta kuolemaan. Vähempi ei riitä. Muutoin kansa ottaa lain omiin käsiinsä.

  Reply
  • 20.1.2019 at 11:37
   Permalink

   Totuus on ainutta musiikkia korville näissä asioissa HYVÄ!!!

   Reply
 • 19.1.2019 at 19:41
  Permalink

  Ei oikeen takinkääntäjille olisi paluuta. Halla-Aho on suoraselkäinen mies ja toivon, että jatkaa samalla linjalla, muutoin mikään asia ei muutu paremmaksi.

  Reply
  • 20.1.2019 at 10:02
   Permalink

   Muistuupi mieleen Halla-ahon taannoiset höpinät puolustusministerin paluukelpoisuudesta. Ehkä ymmärrettävää n-linjaa sympatiseeraavalle pj:lle? Mutta erittäin arveluttavaa ja epäluotettavaa puhetta äänestäjän näkökulmasta katsottuna.

   Reply
   • 20.1.2019 at 11:22
    Permalink

    Halla-aho ei ole koskaan vastustanut pankstereiden korkovelka-kurimusta. Samat panksteri-suvut jotka ovat jo murhailleet neljännesmiljardi ihmistä maailmansodissa, Maon ja Stalinin diktatuureissa jne, ovat ilmaisseet jo useasti, että seuraava tavoite on päästä tilanteeseen jossa maailmassa on enää puoli miljardia ihmistä.

    7 miljardia ihmistä on helpompi murhata jos mahdollisimman monet ovat sitä mieltä että ihmiset ovat taakka maapallolle. Siispä raju ”ilmastonmuutospropaganda” suuren mittakaavan rahoituksella, josta merkittävä osa veronmaksajilta.

    Joko raksutta???!!!

    Tanskalainen ex- panksteri (pörssipeluri) kertoo asiat avoimesti:

    https://www.youtube.com/watch?v=CjWhYOqoPUc

    MADS PALSVIG ~ ”Banksters vs. Slaves & 5G Depopulation Agenda” [Age Of Truth TV] [HD]

    PS. Haluaisitko saada ilmaisen terveydenhuollon ja ulkomailla tapahtuvan koulutuksen? Haluatko että jälkeläisesi saa ilmaiseksi asunnon jos avioituu, ja saa ison palan viljelysmaata jos haluaa tuottaa ruokaa?

    Tämä kaikki oli totta Gaddafin Libyassa. Globalistimafia ei tykännyt, että maailmassa oli tällainen hyvä esimerkki hallitsijasta. He hyökkäsivät ja ryöstivät Gaddafin sadat tonnit kultaa, 500 miljardin valtionkassan ja puhtaat pohjavedet, jotka olivat esiintymänä suurimmat koko Afrikassa.

    Clinton/Bush/Soros/Netanyahu -mafian tarkoituksiinsa luoma Daesh/ISIS pääsi Libyaan riehumaan vasta kun NATO oli tuhonnut maan puolustuksen ja yhteiskuntajärjestyksen.

    Tietoa tästäkin Libyan ryöstöstä on siivottu rajusti viimeisen vuoden aikana globalisti-mafian toimesta. Yksi harvoista mitä löytyi enää:

    https://sputniknews.com/analysis/201708301056915507-libya-legacy-destruction-crime/

    Reply
    • 22.1.2019 at 11:25
     Permalink

     Oliko viimeisessä linkissä oleva video ehditty äskettäin sensuroimaan vai aiemmin?

     Toi Libyaan hyökkäys ja maan järjestelmällinen tuhoaminen oli kyllä hirveä rikos. Ihan kamala operaatio, johon muistaakseni jotkut suomalaiset politikot jo silloin kovasti hinkuivat mukaan pommittamaan!

     Tästä alkoivat omat silmäni avautumaan lopullisesti.

     Reply
     • 22.1.2019 at 15:01
      Permalink

      Uutisissa oli mainintaa että presidentti Trump esti Nancy Pelosin lennon ulkomaille. Jättivät mainitsematta tuohon matkaan liittyviä erikoisuuksia.

      Samanlainen lento ulos maasta istuvan kabinetin toimesta (silloin Japaniin) nähtiin silloin kun murhattiin yksi virassa istuva presidentti (JFK). Suunnitteleeko Nancy Pelosi/Soros -mafia Trumpin murhaamista?

      Joku yksityinen tutkija selvitti nämä asiat. Hesari esimerkiksi, isolla budjetillaan, olisi myös voinut saada nämä asiat tietoonsa, ja kertoa niistä. Lisää:

      youtube.com/watch?v=BvNpVrfCjfQ

 • 19.1.2019 at 19:48
  Permalink

  Kotiin vaan mutta takariviin.
  Hönöille on aina käyttöä, jopa perussuomalaisissa, vaikka kahvinkeittäjinä.

  Reply
  • 19.1.2019 at 19:58
   Permalink

   He toimisivat vain vakoojina ja häiriötekijöinä. Ei kiitos.

   Reply
 • 19.1.2019 at 19:54
  Permalink

  Kunnioitus ja kateus täytyy ansaita, mutta katumus ja nöyryys voidaan huomioida ansioksi.

  Reply
 • 19.1.2019 at 20:10
  Permalink

  Ei ole todellista, että vielä nämä voivat palata Persuihin housujaan kohennellen ja vihellellen. Tossavainen unohtaa nyt, että samalla, kun puolue hajotettiin, torpattiin kansallismielisten toivo järkevän maahanmuuttopolitiikan voitosta. Persuista tuli oppositiosta huuteleva pienpuolue ja Sinisten jääminen hallitukseen sinetöi hallitsemattoman maahanmuuttopolitiikan jatkumisen. Kevättalvella 2016 tapahtui paljon muutakin, minkä vuoksi kansallismielisten toiminta on jatkunut riitaisena ja hajanaisena ja uskallan väittää, että näillä asioilla on yhteys.

  Myös Sinisten käsissä on kansalaistemme verta samalla tavalla kuin kaikkien muidenkin. Ja myös niiden tahdottomien ja selkärangattomien mitättömyyksien, jotka loikkasivat muiden mukana sen syvällisemmin asiaa pohtimatta. Tästä tulee mieleen sekin, että oliko puolueen hajottaminen täysin suunniteltua, jotta vaalilupauksia ei tarvinnut lunastaa.

  Voiko olla, että ainoastaan Persut koko maassa vaativat järkevämpää maahamuuttopolitiikkaa. Onhan lastenraiskausten tultua julki moni ääni muuttunut kellossa, mutta jääneekö tämä tilapäiseksi äyskäröinniksi tulevia eduskuntavaaleja ajatellen.Ja jos Perussuomalaiset ovat ainoa puolue, joka kannattaa edes jonkinlaisia rajoituksia maahanmuutolle, niin miten muut puolueet voivat olla kannattamatta. Vuosina 2015 – 16 moni iltapäivälehtien gallup sai kysymykseen, pitääkö rajat sulkea yli 90% kyllä-ääniä. Mistä muiden puolueiden saamat äänet tulevat, Tieto Oyj:n vaalikone-nimisestä viruksestako. Vai onko niin, että haittamaahanmuutto ja sen mukanaan tuoma islamilainen rinnakkaisyhteiskunta lastensaalistajineen ja terroristeineen onkin se pienempi uhka verrattuna vaikkapa työttömyyskassan ansiosidonnaisen päivärahan kavennuksiin, liito-oravien sukupuuttoon tai kaikkia 30 sukupuolta sortavaan sukupuolineutraalien vessojen puuttumisiin julkisista tiloista.

  Kansan erilaisilla ongelmilla ja huolenaiheilla on politikoitu niin kauan kuin muistan. Mutta raiskaukset, jokkoraiskaukset, vieläpä lasten sellaiset, terrori-iskut ja teloitukset ovat jotakin jolla politikoiminen ylittää ainakin minun ymmärryskykyni. Minusta nykyiset päättäjämme ovat ylittäneet jonkun näkymättömän rajan normaalin taktikoinnin ja kansan tarpeista piittaamattoman laskemoinnin välillä. Vai onko meneillään jonkinlainen rottakoe meillä kansalaisilla, miten yksi maailman sopeuvimmista eläimistä, suomalainen veronmaksaja, mukautuu kyllä islamilaisen rinnakaisyhteiskunnankin alanvaltaukseen ja rehottamiseen mitä kammottavimpine lieveilmiöineen. Minusta tällaiseen ei tarvitse eikä pidä sopeutua.

  Reply
  • 19.1.2019 at 20:25
   Permalink

   Korjaan, että kevättalvella 2017 siis tapahtui kaikenlaista muutakin, ei 2016.

   Reply
 • 19.1.2019 at 20:15
  Permalink

  Itse olen alkanut ”politikoimaan” vuonna 2016 ,kun huomasin olevan ja tulossa persujen petoksen.Joka sitten tulikin karulla tavalla julki 2017 keväällä.Tai toisaalta petos paljastui jo heti vuoden 2015 vaaalien jälkeen.

  Reply
 • 19.1.2019 at 20:37
  Permalink

  Se olisi persujen itsemurha, Saisivat ehkä yhden edustajan ja sekin saattaisi olla sininen. Nyt kyllä tossu on ottanut liikaa kanarialaista kun lorottaa noin komeassa kaaressa kotipesään. Vai onko puolue vaihtunut sinisiin ?

  Reply
 • 19.1.2019 at 20:50
  Permalink

  Ei pettureilla ole asiaa Persuihin takaisin. Petturi on petturi, eikä muuksi muutu.

  Reply
 • 19.1.2019 at 20:53
  Permalink

  Sinisille annetut äänet menevät hukkaan, koska harva ehdokas pääsee läpi reilun 1% kannatuksella. Kannattaa siis antaa ääni sellaiselle, joka varmemmin pääsee läpi, mutta ajaa samaa asiaa hieman selkeämmin ja takkia kääntelemättä. Siksi PS.

  Reply
  • 20.1.2019 at 01:24
   Permalink

   Käytännössä samaa mieltä sinisten unohtamisesta petturilaumana. Mutta…

   JOKAISEN ihmisen pitäisi äänestää VAIN sitä henkilöä tai aatetta jota eniten kannattaa. Laumakäyttäytyminen ja demokratia ovat toistensa vihollisia siinä mielessä että jos äänestetään gallupien ja valtamedian ”suositusten” tai ”tilanneanalyysin” mukaan, eivät pienemmät, alkutaipaleella olevat, erilaista näkemystä esiin tuovat puolueet pääse kasvamaan orgaanisesti. Suora demokratia varmasti kiinnostaa jo tänään ainakin 10-20% äänestäjistä, mutta laumasieluiset eliitti-uskovaiset eivät vaan saa nostettua itseään itsenäisiksi, ajatteleviksi ihmisiksi?

   Reply
 • 19.1.2019 at 21:26
  Permalink

  Kaikista tärkeintä on vaaleissa kokeilla jotain aivan uutta,nää vanhat puolueet on nyt nähty.Seitsemän tähden liike,Suomen kansa ensin,Reformin lista,Liike nytin lista näissä on nämä uudet vaihtoehdot.

  Reply
 • 19.1.2019 at 22:46
  Permalink

  Perussuomalaisten säännöt 4§ henkilöjäsenet

  ”Puolueen henkilöjäsenen on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt hyvämaineinen Suomen kansalainen, joka ei ole toisen Suomessa toimivan puolueen jäsen.
  Puolueen jäsenyyttä haetaan kirjallisesti hakijan omakätisesti allekirjoittamalla puoluehallitukselle osoitetulla hakemuksella. Puoluehallitus päättää jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä vapaan harkintansa mukaan”.

  Puoluehallitus voi siis ihan rauhassa odottaa uuvattien jäsenhakemuksia.
  Etukäteen ei tarvitse uuvateille ilmoittaa että takaisin ette tule. Eihän perussuomalaiset niin katkeria ole, vaikka elon tie onkin kivinen ja mutkainen.

  Reply
 • 20.1.2019 at 02:26
  Permalink

  ”Sanon heille, että tervetuloa. Nyt tai eduskuntavaalien jälkeen.”

  Tossavainen alkaa olla kyllä ihan kujalla! Eiköhän se ”sinisten” ura mennyt ohi jo niinkuin valtterin bussi. Saatana että on tyhmä mies, suvaitsevaisuudellakin on kyllä rajansa.

  Reply
 • 20.1.2019 at 05:39
  Permalink

  Joku elo, elovaara ja terho takaisin persuihin, haukkumalla heitä natseiski ja yleensä mollaaminen. Siinä olisi todellinen takinkääntö. Niinistö taitaa olla ainut joka ei ole puhu pukahtanut niistä tapahtumista, on tosin keskittynyt työhönsä ja joka mielestäni on hoitanut ministereistä parhaiten hommansa, siis sen mihin on valittu. Turhan paskan puhumisen on jättänyt soinille. Niinistön ei tarvitse ainakaan työttömyyttä pelätä, jämäkkä äijä.

  Reply
 • 20.1.2019 at 09:56
  Permalink

  Mielipiteenäni voin sanoa näin täysin perussuomalaisen puolueen ulkopuolelta, ettei nk. ”sinisiä” loikkareita EI PIDÄ ottaa takaisin perussuomalaisiin, sillä heidän ”etsikkoaikansa” on mennyt jo aikoja sitten istumalla maholilla ministerin tuoleilla ja ministerinauton takapenkeillä tekemällä Sipilän hallituksessa Suomen kannalta erittäin vahingollista politiikkaa. Siniset ovat itse ripustaneet narun kaulaansa lähtemällä sika Soinin kusetuksen voimin omille teilleen tietoisina siitä, mitä se tulee merkitsemään heidän poliittisen tulevaisuutensa kannalta. Ja jos he eivät ole sitä tienneet, ei heidän kaltaisillaan poliitikoilla tee yhtään mitään perussuomalaisessa puolueessa, joka enimmäkseen ainakin haittamaahanmuuton osalta perustaa politiikkansa arkirealismiin ja todellisuuteen, jota muut puolueet eivät halua tunnustaa, vaikka se iskisi heihin kuin salama (Oulu), joka ei tietenkään pidä paikkaansa, koska Petteri Opo rinta rottingilla sanoi tienneensä mikä on seurauksena kun Suomeen lasketaan irti muhamettilaismiehiä ”omine tapoineen”.

  Sinisistä ei nakkaa paskaakaan mikään muukaan puolue, koska pettureina he eivät tuo tullessaan muuta kuin Juudaan leiman tullessaan. Eikä heistä kukaan ole nk. raskaansarjan poliitikko ellei sellaiseksi lasketa sika soinia, vaan sinisten rivijäsenet ovat ”päiväperhoja” ohuilla siivillään, joista kenestäkään ei muisteta muuta kuin matalamielinen loikka ja jäsenyys keinotekoisessa puolueessa, joka polkaistiin maasta kertakäyttö instrumentiksi aivan kuten simpanssi katkaisee ja karsii lehdistä oksan, jolla se vetää puun reiästä muurahaisia suuhunsa.

  En voi mitenkään käsittää, että Reijo Tossavainen iloitsee Raamatullisesti ”tuhlaajapoikien” paluusta, sillä tuo joukkio on kuin spitaalisten lauma, joka saastuttaa perussuomalaisen puolueen, joka tylysti siirrettiin paitsioon hallituksesta epädemokraattisten suhmurointien tuloksena sorrettuna ja vailla ”arvopohjaa”, joka merkitykseltään tarkoittaa aivan muuta kuin itse sana antaa luulla itsestään.
  Suoraselkäisten joukossa ei tarvita niitä, jotka käyvät ”vatsallansa”, sillä perussuomalaisessa puolueessa ei ole merkittävää ”valehtelu osastoa”, kuten valtapuolueiden taktiikkaan kuuluu aivan kuin Ruotsissakin antaa haittamaahanmuutosta ja sen tuomasta itsestäänselvästä erittäin vakavasta ja vastenmielisestä rikollisuudesta lausuntoja vaalien alla vaalikarjalle, jotka persujen ja Ruotsidemokraattien suusta olisivat saaneet aikaan valtamediassa ja valtapuolueiden taholta paskamyrskyn, joka ylittäisi pahimmatkin ”hurrikaanit” ja sääilmiöt.

  Reply
 • 20.1.2019 at 13:52
  Permalink

  Sinisten paluu veisi persuja uusliberalistiseen suuntaan ja siirtäisi äänestäjiä SDP:n leiriin. Ei hyvä. Toisaalta vaalitaktisesti voisi olla hyvä siirtää siniedustajien ääniä persujen käyttöön. Suomessa on paljon sellaisia, jotka äänestävät henkilöä ja tietyt ehdokkaat keräävät ääniä juuri näiltä.

  Reply
 • 20.1.2019 at 16:15
  Permalink

  Äänestäjien pilkkaamista, mutta idioottien valtakunnassa kaikki on mahdollista.

  Persut ovat myyneet perseensä joka tapauksessa.

  Lukekaa Turnerin päiväkirjat ja valmistautukaa pahimpaan.

  ”Ja eikö tämä olekin koko ongelman avain? Meitä vaivaava juutalaisesta liberaalidemokraatti-tasa-arvo -rutosta johtuva kansamme korruptio näkyy kaikkein selvimmin pehmeydessämme, haluttomuudessamme tunnistaa elämän kovempia tosiasioita.

  Liberalismi on ennen kaikkea naisellinen, alistuva maailmankatsomus. Kenties naisellista parempi adjektiivi tätä kuvaamaan on lapsellinen. Se on sellaisten ihmisten maailmankatsomus, joilla ei ole moraalista kovuutta, henkistä voimaa seistä suorassa ja lähteä kaksintaisteluun elämän kanssa, jotka eivät voi sopeutua siihen todellisuuteen, ettei maailma ole valtava vaaleanpunainen ja sininen pehmustettu lastentarha, jossa leijonat makaavat rinnan lampaiden kanssa ja kaikki elävät onnellisesti elämänsä loppuun asti.

  Myöskään ei rotumme henkisesti terveiden miesten tule koskaan edes toivoa maailman olevan tuollainen, edes vaikka se voisi olla. Tuo ajattelutapa on vieras, ennen kaikkea itämainen lähestymistapa elämään, ennemminkin orjien kuin Lännen vapaiden ihmisten maailmankuva.

  Se on kuitenkin läpäissyt koko yhteiskuntamme. Jopa ne, jotka eivät tietoisesti hyväksy liberaalien oppeja, ovat niiden mädättämiä. Vuosikymmen toisensa jälkeen Amerikan rotuongelma on käynyt pahemmaksi. Mutta suurin osa niistä, jotka etsivät ratkaisua, he, jotka halusivat pitää Amerikan valkoisena, eivät koskaan löytäneet rohkeutta katsoa ilmiselviä ratkaisuja suoraan silmiin.”

  Reply
  • 20.1.2019 at 17:18
   Permalink

   Noinhan se on.
   Mutta se on nähty että persulampaat ei totuutta näe/kuule, vaan kannattavat persujohtajaansa sokeasti.

   Kohta vaalien jälkeen petetyt persulampaat itkee kuorossa miten heitä petettiin, mutta ei hätää, seuraavien vaalien lähetessä heiidät on jälleen aivopesty persulampaiksi.

   Reply
   • 20.1.2019 at 19:43
    Permalink

    Pienistä signaaleista on aistittavissa, että monet tahot mielivät uutta porvari-hallitusta. Kokoomuksen Arvo Pohja murenee ja Persut sinistyvät päivä päivältä. Jonkinlaista ’Turvallisuus’-teemalla ratsastelua on ilmassa. Persu-kriittisyys on jälleen otettava esille, koska touhuilu Kokoomuksen kansa olisi puolueen uskottavuudelle ehdoton loppu.

    Vasemmiston hirttäytyminen massamaahanmuuton puolustajaksi käy sille kalliiksi.

    Reply
  • 27.1.2019 at 20:30
   Permalink

   ”Kenties naisellista parempi adjektiivi tätä kuvaamaan on lapsellinen. ”

   Kokoomuksen, Keskustan, Vihreiden, Demareiden ja RKP:n mannekiinit siinä julistavat globalismia. Ostetaanko heille tutit? Loldiers galore…

   http://yrjoperskeles.blogspot.com/2016/01/lauantainen-lol.html

   Sitaatti yrjöperskeleen tuosta linkistä:

   ”Mietitäänpä vielä sellaista, että Ahmed osaisi suomea. Hän alkaisi katsoa aamu-tv:tä jossa olisi vieraana…

   …Ahmed päästää suustaan arabiankielisen vastineen termille wtf ja alkaa seurata, mitä hänen symppaajansa oikein suustansa päästävät. Jospa ne kompensoisivat tuon älyttömän shownsa jollain järkevällä. Vaan turha on Ahmedin toivo, sillä heti alkuun tulee porukan älyllisen tuotannon suurin saavutus, eli Jussi Halla-ahon nimi on onnistuttu vääntämään Kuura-ahoksi, joka tietysti porukan keskuudessa mielletään huikean onnistuneeksi läpäksi.

   Niin kuin tuli todettua, porukan esiintymisen älyllinen huippu saavutettiinkin tässä, ja loppu olikin siirtymistä montun pohjalta aina katakombeihin saakka, eli sakki perusteli toimintansa katupartiota vastaan sillä, että se aivasti joka kerta kun sille lausuttiin Soldiers of Odinin nimi ja kun toimittaja kertoo lapsistaan huolissaan olevan naisen kommentoinnista, pellelauma vastaa siihen pyörimällä keppihevosen kanssa ympäriinsä, pärisyttämällä torvella tättäräätä, hokemalla ”keppihevonen”, kyselemällä onko toimittajilla mahdollisesti keppihevonen vai onko se ehkä näkymätön keppihevonen ja sen jälkeen tarjoamalla toimittajille oman keppihevosensa. Epäilemättä nämä kolme pelleä tuumivat, että nyt lyötiin rasisteille älylliset jauhot suuhun.

   Reply
 • 20.1.2019 at 17:11
  Permalink

  Ihan helvetin sama, tuo puolue ei tule suomalaisten puolta pitämään koskaan.

  https://yle.fi/uutiset/3-10436005

  Mutta samahan se on vaikka Halal-aho ja jutku Huhtasaari tulisi naamatusten kertomaan nämä ajamansa asiat jotka syöksee tuhoon, ei kannattajalampaansa uskoisi edes heitä.

  https://mvlehti.net/2016/11/26/nain-suomalaiset-aanestivat-eussa-rajuista-toimista-eu-kriittisia-vastaan/

  http://www.magneettimedia.com/jussi-halla-aho-kannattaa-ttip-vapaakauppasopimusta/

  Kaikista noista löytyy llinkit virallisille sivuille, tiedoksi persulampaille.

  Reply
 • 20.1.2019 at 18:43
  Permalink

  ”Sanon heille, että tervetuloa. Nyt tai eduskuntavaalien jälkeen.”

  Älkää missään tapauksessa ottako Sinisiä takaisin. Se olisi kammottava virhe. Teillä on hyvä draivi menossa, älkää menkö pilaamaan sitä.

  Siniset haluaisivat tulla takaisin koska se hyödyttäisi heitä. Teillä Persuilla taas ei ole siinä kaupassa mitään voitettavaa, ainoastaan hävittävää. Te ette tarvitse heitä MIHINKÄÄN!

  Teillä on nyt vahva puolue joka on yhdessä sitoutunut Halla-ahon maahanmuuttolinjaan. Miksi ihmeessä haluaisitte listoillenne smp:iä venkuroita, jotka eivät ole koskaan sitoutuneet, eivätkä koskaan tule sitoutumaan tähän puolueenne kannatuksen kannalta tärkeimpään ydinasiaan?

  Oletko jo unohtanut miten juuri nämä samat tyypit tuhosivat puolueen kannatuksen puolessa vuodessa viime eduskuntavaalien jäljeen? Siis miksi helvetissä te ottaisitte nämä samat tyypit takaisin sössimään taas asiat? Sillä sen he tulevat varmasti tekemään.

  Sorry Tossavainen, mutta tämä on typerin ajatus mitä olen koskaan kuullut Perussuomalaisen suusta.

  Reply
 • 21.1.2019 at 00:01
  Permalink

  Todennäköisesti kaikki 18 sinisten eduskuntapaikkaa menevät jakoon muille.

  Sininen kupla häviää eduskunnasta.

  Reformin tai SKE:n kannattaisi nyt pyytää sellaisia ihmisiä ehdokkaiksi jotka sopivat heidän ohjelmaansa ja joilla on potentiaalia saada paljon ääniä.

  Yksi sellainen voisi olla Jan Jalutsi, entinen pankkiryöstäjä. Kirjoittanut menestyskirjan Ammattina vankikarkuri.

  Reply
 • 21.1.2019 at 00:08
  Permalink

  Vanhuudenhöperyys alkaa kolkuttamaan. Siniset, ei jatkoon …(korkeitaan kiikkumaan….)

  Reply
 • 21.1.2019 at 00:51
  Permalink

  Nyt joku järki asioihin — Smurffit vei persuilta monta ministeripaikkaa jotka oikeesti olisi kuulunut Puolueelle eikä henk.koht ihmiselle… Eikös paikat jaeta puolueen ihmiselle äänien mukaan eikä niitä ole korvamrekattu erikseen ihmisille… Ihmiset äänesti aikoinaan persuja ja paikat kuuluis persuille…jos lähdet puolueesta niin paikka on persuilla eikä uudella smurffipuolueella… Miten kävis jos Sipilä ja Orpo hyppäis SDP kelkkaan… silloin näitten sääntöjen mukaan SDP olis hallitus puolue…

  Reply
 • 21.1.2019 at 14:05
  Permalink

  Vielä eduskuntavaaleista ja ehdokasasettelusta sekä vaalimainonnasta.

  Reformin ja SKE:n pyydettävä kansallismielisiä evp. upseereita ehdokkaiksi. Jos vain suostuvat.

  Paikallisradioon olisi hyvä saada lyhyitä spotteja pyörimään.

  Vaalimainonnan on oltava rankkaa ja suoraan asiaan menevää.

  Nyt on kyse maanpettureista jotka halutaan siivota pois eduskunnasta.

  Luetellaan kaikki kuolleet suomalaiset jotka matut ovat tappaneet ja murhanneet Suomessa.

  Eduskuntapuolueilla on näiden kuolleiden suomalaisten verta käsissään!

  Kevään eduskuntavaaleissa on kyse pajon enemmästä kuin vain äänestämisestä. Maanpetturit ulos eduskunnasta!

  Reply
 • 21.1.2019 at 21:08
  Permalink

  Turnerin päiväkirjat. Joku upea ihminen on tehnyt käännöksen ilmeisesti ilman mitään korvausta. Suuri kiitos hänelle tärkeästä työstä!

  ”Kranaatinheittimet ovat mainioita pikkuaseita, varsinkin sissisodankäyntiin. Ne pudottavat tappavia ammuksiaan hiljaa ja lähes pystysuoraan kohteeseensa. Niillä voidaan ampua täydellisestä suojasta eivätkä henkilöt kohdealueella osaa sanoa mistä suunnasta kranaatit tulevat.

  Tässä tapauksessa arvasin välittömästi, että väkemme ampui syrjäisestä, tiheän puuston peitossa olevasta paikasta Potomacin länsirannalla, vain vähän yli kahden mailin päässä Capitolista. Henry ja minä olimme tarkastaneet alueen jonkin aikaa sitten juuri sellaista tarkoitusta varten, koska jokainen tärkeä liittovaltion rakennus Washingtonissa on 81 mm kranaatinheittimen kantaman päässä siitä.

  Noin 45 sekuntia toisen kranaatin osuttua kolmas tuli suoraan Capitolin eteläsiiven kattoon ja räjähti rakennuksen sisällä. Heillä oli nyt etäisyys kunnossa ja kranaatteja alkoi sataa neljän-viiden sekunnin välein. Käytännössä jokainen, mukaan lukien televisioryhmät, joutuivat etsimään suojan, mutta yksi sinnikäs kameramies jäi paikalleen.

  Näimme kauniita liekkien ja teräksen kukkia puhkeilevan joka puolelle, tanssien asfaltin halki, myrskyten sirpaloituvan betonin ja palavien ajoneuvojen keskellä, purkautuen nyt Capitolin sisä- ja ulkopuolella, niittäen veristä satoaan tyrannian ja petturuuden riveistä.”

  Reply
 • 22.2.2019 at 11:49
  Permalink

  Kansalaispuolue on paras vaihtoehto uusista, lisäksi korvaa kepun ja ei petä, lisäksi kansalaispuolue on maahanmuuttokriittinen ja hoitaa maaseudun asioita parhaiten,

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.