Reijo Tossavainen: Orpo ja Rinne pettävät agendajournalistien tuella

Antti Rinne lupasi vappupuheessaan rehvakkaasti satasen kuukaudessa lisää eläkeläisten niukkoihin eläkkeisiin. Lupauksen taustalla olivat kylmät valtapoliittiset arviot. Demareiden kannatus  keskittyy eläkeläisiin.

Sittemmin Rinteen lupausta on arvosteltu katteettomaksi äänestäjien kosinnaksi. Ja sitähän se on ollutkin, sillä demarit lupaavat tuosta satasesta ensi vaalikaudella enää vain 30 euroa ja 70 euroa jää myöhemmäksi ajankohtaan, joka on ehkä joskus tällä vuosituhannella. Se ei silloin ilahduta nykyisiä eläkeläisiä. Ja toki tuosta kolmesta kympistäkin on helppo lipsua ”poliittisen kompromissin” tuloksena.

Tänään aamukahvini läikähti, kun avasin HS-Pravdan. Siellä Petteri Orpo jakoi eläkeläisille maallista mammonaa.

”Prisman ovella moni seniori sanoo, kuinka kulut ovat kasvaneet valtavasti”, Orpo paukauttaa. Varmaankin henkeään pidätellen ja kyynel silmäkulmassa…

Raivostuttavaa.

Ei Orpoa Prisman ovella näy eläkäisten huolia kuulemassa. Kyllä hän on kabineteissa tähän saakka aina kertonut, että eläkeläiset eivät tarvitse euroakaan lisää.

Kaiken taustalla on kamppailu eläkeläisten äänistä. Siis huolestumista vaalipäivään saakka.

Helsingin Sanomat repi estoitta ison jutun Orpon perättömistä eläkelupauksista. Se on sitä ”vastuullista journalismia”!

Agendajournalistit mesoavat faktantarkistuksesta. Kun persu sanoo jotakin, niin se kyllä ruoditaan tarkkaan. Eipä juurikaan muulloin.

Agendamedia on valtaeliitin sylikoira. Räksyttää vain yhteen suuntaan.

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

33 thoughts on “Reijo Tossavainen: Orpo ja Rinne pettävät agendajournalistien tuella

 • 21.1.2019 at 11:55
  Permalink

  Orpo puhuu mitä pyöreässä pöydässä on käsketty puhua.
  Globalisti-elitin pelinappula puolueet: kokoomus, sdp, keskusta, rkp, vihreät ja vasemmisto ajavat Suomen kantaväestön hävittämistä uuden uljaan asujaimiston tieltä. Se on se rakennemuutos ja uusi maailman järjestys, jota muiden muassa Ville Itälä, S.Niinistö, Katainen, Stubb, Orpo ja demareiden Lipponen ovat lauteeranneet kukin vuorollaan.
  Kansa ja koko maailma elää niin suuressa valheessa että sitä on vaikea uskoa ennenkuin ”redpillaa” itsensä ulos Matrix todellisuudesta jota kansainvälinen rikolliseliitti valtamedian avustuksella toteuttaa ja joiden myötäjuoksijoina maamme kohdalla toimii edellä mainitut poliittiset puolueet ja tömarkkinajärjestöt. Elinkeinoelämän isoimmat pamput valvovat taustalla, jotta suunnitelmat etenevät kuten internationalistinen supereliitti Deep State on käskenyt.
  Ensi vaalikauden ohjelma on jo käsikirjoitettu maanpetturipuolueiden osalta, mutta vielä on mahdollisuus kääntää Suomen kohtalo äänestämällä perussuomalaisia, joka on ainoa puolue joka saattaa lyödä kiilan maamme tuhoamisen esteeksi, koska perussuomalaiset eivät nuole globalisti-satanisti-pedofiilien perseitä.

  Reply
  • 22.1.2019 at 12:40
   Permalink

   Agendajournalismiin ja some-sensuuriin liittyen: Facebookin ex-presidentti on haastattelussa tunnustanut, että he suunnittelivat palveluntarjontansa tahallaan sellaiseksi, että siitä tulisi huume ihmisille, että heistä tulisi riippuvaisia siitä.

   Mutta mitä tällä riippuvaisuudella halutaansaavuttaa? Ja miten suojautua tältä ”hiljaisen sodan” muodolta? Tästä lisää tutkimusviedeolla:

   ”Wireless Warfare Exposed. Includes ways to protect your family.”

   Reply
   • 22.1.2019 at 12:42
    Permalink

    Wireless Warfare Exposed. Includes ways to protect your family.

    …outube.com/watch?v=F9bdU_uw2Dc

    Reply
    • 24.1.2019 at 17:48
     Permalink

     Tässä eräs tiedon alue joka salataan TÄYSIN suomalaisilta petturimedian toimesta:

     Myös Suomessa toimii ”ilmastonmuutosmafia”. Yksi järjestöistä, joilla on paljon valtaa Suomessa, kiitos sinisilmäisten päättäjiemme, on ICF International:

     https://www.google.com/search?q=ICF+International+Suomi+GRIP

     Videolla kerrotaan tästä, miten liittyy kansalaisten alistamiseen tyranniaan, ja miten USA:ssa kaupungit ovat jo paperillakin voittoa tavoittelevia KORPORAATIOITA !
     ICF, ICLEI, Climat Action Plan. Pienellä printattuna kerrotaan että kyseiset ilmastonmuutoksen torjumiseksi väitetysti toteutettavat toimenpiteet voivat mahdollisesti vaikuttaa kansalaisten omistusoikeuteen mitä tulee laitteisiin ja vaikka mihin!!!!!

     Entä Suomessa?

     Reply
 • 21.1.2019 at 12:08
  Permalink

  Kokoomuksen haukkuminen toki lämmittää. Mutta vain hetken.

  Reply
 • 21.1.2019 at 12:17
  Permalink

  Antti Rinne puolueensa vankkumattomia perinteitä noudattaen ei välitä paskaakaan kansaneläkeläisistä tai muuta verovaroista rahoitettavaa etuutta saavista, koska SDP on perinteisesti ollut työläisten ja keskituloisten työntekijöiden asialla ja he ovat saaneet eläketulonsa työeläkkeistä.

  Mitä tulee johonkin kokoomuslaiseen Pette(u)ri Orpoon hänen matalamielisyydellään ja patologisena valehtelijana tunnettuun politiikan tekoon sekä yksi jumalista uskontoaan (EU Federalisti) tunnustavana globalistina EI NAKKAA PASKAAKAAN suomalaisista vähäosaisista olivatpa he kansaneläkeläisiä, sairaseläkeläisiä, vammais rahaa saavia, pitkäaikaistyöttömiä, pitkäaikaissairaita, mielenterveysongelmaisia, asunnottomia, yksinhuoltajaperheitä, joissa vanhempi on työtön tai lapsella vakava krooninen sairaus tai lapsiperheistä, joissa ovat molemmat vanhemmat, mutta molemmat tai vain toinen työttömänä… etc…etc…

  Kuten nytkin tulevat eduskuntavaalit yleensä tuovat puolueiden ”parhaat” puolet esiin piikkinä vielä siitä, mitä väistyvässä hallituksessa mukana olleet valtapuolueet ovat 4-vuoden toimikautensa aikana harjoittaneet politiikkaa, mikä on ollut yksipuolisen kylmää ja selkää kääntävää kantasuomalaisia äänestäjiä kohtaan säälimättömillä leikkauksilla erilaisista etuisuuksista, joita suomalaiset veronmaksajat eivät saa vastineeksi maksamistaan veroista ja jopa Suomen perustuslaissa säädettyjen lakien perusteella, sillä jo nk. ”ihmisoikeus” tasolla on kirkkaana periaatteena se, että ainoa ihmisryhmä, joilla niitä ei ole ensinnäkään ovat nimenomaan kantasuomalaiset. Sen sijaan kaikilla niillä maailman kansalaisilla, jotka rodultaan ja nk. ”kulttuuriltaan” ovat haitallisia ja vahingollisia mille tahansa yhteiskunnille kuin omilleen ovat ravintoketjun huipulla niin taloudellisesti kuin rikosoikeudellisesti.

  Tätä voi kuvata vertauksella talvisella pulkkamäellä, jossa rotumuukalaisilla se on pelkkää alaspäin laskua ja kanta-asukkaat eivät pääse ”kokemaan” muuta kuin pulkan vetämistä mäenpäälle kokematta kyseisestä huvista ”huvin puolta” lainkaan.

  Nyt viimeistään olisi jokaisen suomalaisen tajuta se tosiasia, että nyt elämme sitä aikaa hallintokaudesta, jolloin kusetuksen määrä ja härskiys on maksimissaan, joka suureena ei ole vielä koskaan maailmanhistoriassa saavuttanut ns. laki korkeuttaan eikä ”tähti” ole vielä aloittanut laskemistaan.

  Reply
  • 22.1.2019 at 19:56
   Permalink

   Koraani:

   ”Petturi Urpon pitäisi joko käydä eläinlääkärillä tarkistuttamassa kuffar-elukan aivonsa, tai kääntyä islmiin”.

   Reply
 • 21.1.2019 at 13:21
  Permalink

  Hurja tilanne. Ihmiset menevät teuraaksi kuin lampaat eikä kukaan voi niitä valistaa näistä globalisti roistoista. Monet, monet eläkeläiset eivät osaa mennä nettiin, vaan uskovat tuota saatanallista Ylen ja Hesarin propagandaa. Todenpuhujilta on suut tukittu ja vääryys pääsee valtaan. Jos kansallismieliset eivät saa voittoa vaaleissa, niin Suomen syöksykierre kohti tuhoa tulee kiihtymään ennen näkemättömällä tavalla. Valistakaa ihmisiä, jos voitte, niin kuitenkin on sitten yritetty jotakin tätä mädännäistä valtakoneistoa vastaan.

  Reply
  • 24.1.2019 at 03:11
   Permalink

   Suomenkin valtamedia vaikenee USA:n demareiden Hammer-projektista, jossa RIKOLLISESTI Obama/Clinton -mafia salakuunteli ja keräsi tietoja Trumpista, hänen lähipiiristä, ja miljoonista muista amerikkalaisista, kaikki jotta Hillary voittaisi vaalit. Dennis Montgomery oli kerännyt suuren todistusaineiston, ja vei ne FBI:lle. Eräs COMEY valehteli kongressin edessä että ei tiedä mistään vakoilusta Trumpiin kohdistuneena, vaikka hän itse tiesi HAMMER-projektista. Yksityiskohdat videolla:

   youtube.com/watch?v=cCz-I0SjrDc

   ”Meillä on digiSOTILAIDEN armeija käytössämme”.

   Reply
 • 21.1.2019 at 13:25
  Permalink

  Äänestäkää Janitskin eduskuntaan!
  Saavat kuulla totuuksia puhujapöntöstä!

  Reply
   • 22.1.2019 at 19:11
    Permalink

    Petteri Orpoi( kuvitteellinen kommentti):

    ”Kyllähän raittiitkin ihmiset ajavat kolareita, siksi meidän pitäisi lopettaa rattijuoppojen ajojahti sekä sakottaminen, ja antaa heidän ajella rauhassa”.

    Reply
 • 21.1.2019 at 13:26
  Permalink

  Ihmisoikeuksia, ihmisoikeuksia afrikana alkuasukkaille, miksi kukaan ei puhu ihmisen vevollisuuksista ja vastuista ??

  Reply
 • 21.1.2019 at 15:25
  Permalink

  Kantasuomalaisen ”vastuu” on olla IHMISOIKEUDETON maksaja; Suomen ”perustuslaki” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunannoikeudessa.

  Suomi siis TODISTETUSTI on kastijärjestelmä; ja tätä valtamedia peittelee; ja saa tästä PETOKSESTA lisää ja lisää lehdistötukea .

  Reply
 • 21.1.2019 at 16:48
  Permalink

  KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen vailla omaa tuntoa oleva, Brysselin korruptoima psykopaatti PettUri Urpo on harvinaisen härski valehtelija jopa poliitikoksi:

  ”Petteri Orpolta selitys vuoden 2015 tapahtumille: ”Me emme voineet pysäyttää – He olisivat voineet hakea turvapaikkaa joka tapauksessa””, https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269595-petteri-orpolta-selitys-vuoden-2015-tapahtumille-me-emme-voineet-pysayttaa-he

  Hän olisi Dublinin sopimuksen perusteella voinut käännyttää KAIKKI 30000 Ruotsista tulevaa kehitysmaalaista maahantunkeutujaa, elintasopakolaista ja muuta onnenonkijaa takaisin TURVALLISEEN maahan Ruotsiin. Niistähän oli 80% nuoria miehiä, pelkurimaisia rintamakarkureita, joiden olisi pitänyt jäädä omaan maahansa puolustamaan perheitään. Täällä he ovat raiskaamassa ja aiheuttamassa turvattomuuden tunnetta – ja valtaapitävät, Brysselin korruptoimat maanpetturit leikkaavat kantasuomalaisilta vähäosaisilta ja monesta muusta tärkeästä tarkoituksesta noiden loisien täysihoitoon ja kasvattavat samaan tarkoitukseen jo ennestään korkeaksi paisuttamaansa valtionvelkaamme.

  PettUri Urpo on varmasti valmis myymään vaikka oman isoäitinsä vailla omaatuntoa olevalle psykopaatille tyypillisesti, omaa etuaan edistääkseen, kuten päästäkseen politrukkina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista samoinkuin toinen suomentuho-politrukki J.Käteinen, joka hallituskausinaan paisutti valtionvelkaamme melkein 50 miljardilla eurolla.

  Suomen tuhoamisohjelma: http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Reply
 • 21.1.2019 at 16:58
  Permalink

  Kun neuvostovallan alaisena eläneitä virolaisia muutti Suomeen Neuvostoliiton alasajon jälkeen, he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan melkein kaiken mitä sanomalehdissä kerrotaan – he olivat oppineet mitä (Moskovan) Pravdan ”totuus” sisällään piti. Edelleenkin näyttää olevan joukko ns. intellektuelleinakin itseään pitäviä suomalaisia, jotka eivät vieläkään ole oivaltaneet mitä meidän BRYSSELIN Pravdamme ”totuus” sisällään pitää – heille se on suomalaisen ”laatujournalismin lippulaiva”, niin paljon kuin se sensuroi, salaa ja vääristelee totuutta sekä suoraan valehteleekin, jos asia ei ole sen EU-diktatuurin/NWO-agendan mukainen! Pravdamme sensuurin kallioseinään on suuri joukko lukijain osaston kirjoittajia törmännyt – se siitä sananvapaudesta, jonka merkitystä Pravdakin muistaa korostaa!

  Reply
  • 21.1.2019 at 17:04
   Permalink

   Brysselin Pravda muistaa myös tavan takaa varoittaa lukijoita ”salaliittoteorioista” ja ”foliohattuisista salaliittoteoreetikoista”, jonka varoituksen todesta ottajia erityisesti em. ”intellektuellit” näyttävät olevan ja ovat tietämättömiä siitä todellisuudesta, jonka mm. internetin tarjoama todellinen vaihtoehtomedia tarjoaa (EI valeoppositio-media).
   Ks. ”“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
   Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research”,
   https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   ja

   ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX, PART 1″,
   https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
   Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/
   (muut osat löytyvät sivuston sisäisellä haulla)

   Reply
   • 24.1.2019 at 03:27
    Permalink

    Todellinen kuvio ei selviä, jos ei ymmärrä globalisti-mafian menetelmät käyttää lapsipornoa ja äärimmäistä kiduttamista ”kouluttaakseen” tulevia vakoilijoita, salamurhaajia, rituaalikidutus-kouluttajia ja viestinviejiä deep state -rikollisuuden tarpeisiin.

    Tätä pyörittävät eivät välttämättä itse usko mihinkään pääpiruun tai jumalaan tai lusiferiin, mutta he käyttävät näitä asioita tuottaakseen äärimmäistä psykologista tuskaa lapsiuhreille, jotta nämä varmasti muokkautuvat ”multiple personality disorder” -tautisiksi zombeiksi, joiden eri persoonallisuuslohkoja voidaan käyttää tiettyihin tarkoituksiin. Uhreja on vähintään tuhansia pelkästään USA:ssa.

    Alle linkattu materiaali on rankkaa.

    Faktaa uhreilta, joita autettiin saamaan elämänsä takaisin:

    Project MK Ultra, Project Mocking Bird, jne…

    Tunnetuin ex-uhri kertoo (Katolinen kirkko ei ole parempi nyt kuin keskiajalla, tekee asiat vaan salatummin):

    https://www.youtube.com/watch?v=FvEBmEo4IA0

    Toinen uhri kertoo:

    youtube.com/watch?v=_T-5eTslJZ0

    Kolmas uhri kertoo (hänet ohjelmoitiin muun muassa seksimurhaajaksi):

    https://www.youtube.com/watch?v=I8mdcuzLryg

    Vertaa kertomuksia keskenään.

    Reply
    • 24.1.2019 at 03:45
     Permalink

     Tuossa viimeisessä linkissä uhri kertoo ilmiöstä nimeltä ”multigenerational bloodline”. Eli sellaisen suvun lapset, joissa lasten kiduttaminen on jatkunut monta sukupolvea, ovat helpomin muokattavissa globalisti-rikollisten zombie-orjaksi. Kuten islamissa.

     Tässä voi olla eliitille se tärkein syy tuoda laumoittain muslimeja Eurooppaan ja Suomeen. Islamiin on sisäänrakennettu lasten pahoinpitely, ja myös lapsiporno ”avioliiton” nimissä, jossa lapsi pakotetaan nyrkin, synnytysnurkan ja hellan väliin kitumaan, usein alapääsilvottuna…

     Reply
 • 21.1.2019 at 16:58
  Permalink

  Onhan Brysselin Pravdalla toimittajakaartissaan vanhoja kommunisteja, jotka otaksuttavasti ovat käyneet suomalaisten kommunistien propaganda-korkeakouluna toimineen Sirola-opiston ja hakeneet neuvostovallan aikana Moskovasta oppia maailman parhaimmilta propaganda-experteiltä!

  He varmasti toimivat suurella antaumuksella ja innoituksella Brysselin Pravdan lukijoiden huijaamiseksi ja aivopesemiseksi EU-diktatuuri-/NWO-tyrannia-myönteiseksi huomioon ottaen, että Brysselin Pravdan agenda vastaa tätä:

  “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.”
  ~ Larry P. McDonald
  U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
  in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

  Brysselin Pravdan takapiruna on bilderbergi ja globalisti Antti Herlin. Myös bilderbergien päämääränä on NWO eli Uusi maailmanjärjestys.

  Reply
  • 21.1.2019 at 17:12
   Permalink

   Brysselin Pravdan takapiruna on bilderbergi ja globalisti Antti Herlin. Myös bilderbergien päämääränä on NWO eli Uusi maailmanjärjestys, joka tosiasiallisesti vastaa em. Rockefellerin agendaa. Rockefellerien edustaja kuuluu mm. Rotschildien suvun edustajan kanssa Bilderberg-sisäpiiriin ja heikäläiset olivat vuoden 1954 Bilderberg-kokouksessa muodollisesti perustamassa Euroopan Unionin.
   Heidän sukujensa edustajat Bilderberg-sisäpiiriläisinä ovat myös vakio-osanottajia Bilderberg-kokouksissa. Ks. https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=si5ms2vjs5v9vvv9c2dc3dl557#msg1783220

   Lieneekö vanhojen kommunistitoimittajien ansiota, että Brysselin Pravdan propaganda on toisinaan yhtä tökeröä kuin neuvosto-politrukkien talvisodanaikainen sotapropaganda.

   Reply
 • 21.1.2019 at 17:00
  Permalink

  Brysselin Pravdan Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden tuhoaminen, jota Suomen osalta edistää mm. Pravdan monikulttuuripropaganda.
  Bilderberg-agendaan kuuluu myös perinteisen perheinstituution hävittäminen, johon Pravdan kulttuurimarxistis-feministinen rappiopropaganda tähtää. Tässä aivopesutyössä luonnollisesti Pravdan sekä vanhemmat että nuoremmat kommunisti-toimittajat ovat antaumuksellisesti mukana, ks. myös ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Reply
 • 21.1.2019 at 17:01
  Permalink

  Niin Brysselin Pravdassa, Ylessä kuin muussakin valtaVALEmediassa rehottava suomalaisvihamielinen monikulttuuri- ja muuu kulttuurimarxistis-feministinen, lue kommunistinen RAPPIOPROPAGANDA saa osaselityksensä tästä:

  ”Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin

  Neuvostoliiton ohjailema taistolaiskommunistien Toimittajaliitto rekrytoi aggressiivisesti toimittajaopiskelijoita Tampereen yliopistossa (TaY) ja tuotti merkittävien toimittajien verkoston. Marxilaisten professorien johtama TaY:n tiedotusopin laitos koulutti kaikki alan maisterit. Useimpia TaY:n yhteiskunnallisia ainejärjestöjä johtikin taistolainen. Neuvostoliitto rahoitti kommunistien propagandaa ainakin 150 miljoonalla.

  Helsingin Sanomien toimitusosasto oli poliittisesti kiihkeimpinä vuosina taistolaisen toimittajaliiton vallassa ja useimmat osaston jäsenetkin olivat ”yleisdemokraattisia” vasemmistolaisia. Kun esimerkiksi Suomen johto ei reagoinut tarpeeksi voimakkaasti Suomessa täysin lailliseen Raamattujen salakuljetukseen Viroon, KGB toimitutti uutismateriaalin Helsingin Sanomien toimittajalle, joka teki siitä kokonaisen sivun paheksuvan artikkelin 4.5.1986: ”Vaarallisia lahjoja salaperäisiltä suomalaisilta”. [6]

  Toimittaja Martti Valkosen mukaan myöhempi HS-kulttuuritoimituksen esimies Heikki Hellman oli aikanaan Tampereen tiedotusopin laitoksella tekemässä marxilaista vallankumousta yhdessä professori Kaarle Nordenstrengin kanssa ja tukahdutti vielä 2000-luvulla taistolaisuuden arvostelua HS:n avulla. [7]

  Vasemmistolainen toimittajakoulutus

  Toimittajien koulutus on tapahtunut pitkälti äärivasemmistolaisten professorien toimesta, keskeisimpinä Tampereen yliopiston Pertti Hemánus ja Kaarle Nordenstreng. Etenkin 1970-80-luvuilla suuri osa toimittajista ja muista vaikuttajista oli taistolaisia, vieläkin moni.

  Jopa Nordenstrengin assistenttina toiminut taistolainen Heikki Hellman myönsi 2004 HS-kulttuurin esimiehenä, että Nordenstrengin 1976-1991 vuotta johtama Kansainvälinen tiedotustyöntekijäin liitto (KTL, IOJ) oli KGB:n peiteorganisaatio. Sen jäsenjärjestötkin olivat lähinnä sosialistisista maista. Suomesta liittoon kuuluivat kommunistien toimittajajärjestöt (Toimittajaliitto ja Yleinen lehtimiesliitto). Nordenstreng oli marxilainen ja tuki kansandemokraatteja muttei myöntänyt tätä avoimesti. Samoin ilmeisesti myös Hemanuksen kohdalla…”

  Koko artikkeli: https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

  Reply
 • 21.1.2019 at 22:42
  Permalink

  Miksei kukaan lupaa miljoonaeläkkeitä/-palkkoja kaikille? Miljoona idioottia äänestäisi uudestaan ja uudestaan eduskuntaan.

  Reply
 • 22.1.2019 at 00:54
  Permalink

  Eduskunnan huijaripuolueet eivät pikkusormellakaan ota esille:

  – Poliisvaltion eteneminen pysäytettävä. Päinvastoin lisää valvontaa ja vakoilua haluavat huijaripuolueet.

  – Oikeuslaitoksen oikeusmurhille loppu. Päinvastoin lisää oikeusmurhia haluavat huijaripuolueet.

  – Jyrki Kataisen 1,8 miljoonaa matua Suomeen suunnitelma voimassa. GCM sopimus. Huijaripuolueet ovat antaneet siunauksensa Suomen tuhoamiselle.

  Lisäksi muutama muu ”pikku juttu”:

  – Arvonlisävero 24% –> 14%
  – YLE vero poistetaan
  – 10 000 virkamiestä poistetaan hallinnosta vuosittain. Ylisuurta hallintoa kevennettävä.
  – Oikeuslaitos puhdistettava poliittisista tuomareista.
  – Poliisilaitos puhdistettava poliittisista poliiseista.
  – Kyynelkaasu ja aseet kansan suojaksi rikollisia ja pahaa hallintoa vastaan.
  – Kaikki tärkeät, suuret asiat kansakunnan kannalta ratkaisee kansanäänestys – ei hallitus, ei eduskunta.
  – Sananvapaus on loukkaamaton oikeus.
  – Ulkomaiset vakoilijat, tiedustelijat pois Suomesta.
  – Kansalle oikeus painattaa omaa rahaa.
  – Alkolle kilpailijoita.
  – Kotimaista ruuantuotantoa kannustettava ja palkittava.
  – Tievalaistus mottoriteille.
  – Enemmän autokaistoja pääteille.

  Reply
 • 22.1.2019 at 22:10
  Permalink

  Muistakaa että kaikki eduskuntapuolueet pettävät äänestäjän.

  Nyt olisi eduskunta puhdistettava maanpettureista.

  Puhetaidon oppi ja sen suvereeni hallinta johtaa yleensä menestykseen:

  Reply
  • 27.1.2019 at 08:45
   Permalink

   On parempi, että hallitsijana on avoimesti kotimainen ja kansan etua ajava diktaattori, kuin että on viheliäinen ”demokraattinen” teatteri, jossa todellisuudessa hallitsee ulkomainen kommunistinen diktaattori puoluekoneiston oligarkian fasadin takaa ja joka edustaa kansan verivihollista.

   Persutkin haukkuvat Hitleriä aina, mutta tosiasiassa hän vapautti Saksan kv. rikollismafian vallasta ja sen vuoksi hänet tuhottiinkin. Hän vapautti Saksan kv. rahaeliitin orjuudesta ja teki sen taloudellisesti riippumattomaksi. Kun talousvalta oli omissa käsissä, voitiin muun maailman kituessa keinotekoisen laman kourissa Saksasta tehdä vauras hyvinvointivaltio.

   Kun Saksan kimppuun hyökättiin, sen oli pajkko puolustautua. Esim. Ranskaa miehitettiin vain sen vuoksi, että se oli julistanut sodan. Rauhan tultua miehitys olisi loppunut, Saksa toki Euroopan ykkönen. Nyt Ranskaa miehittää taas sama tuttu bolshevikkijengi ja sen on pitänyt pokkuroida jenkeille jo I maailmansodan jälkeen. Kommunistihallinto siis jio vallankumouksesta lähtien. Voidaan sanoa, että Saksa vapautti Ranskjan vähäksi aikaa. Siellä olisi vallan saanut nationalistinen ja isänmaallinen taho, jos Sksa olisi voittanut sodan. Euooppa olisi vapautunut kuolemankurimuksesta.

   Reply
 • 23.1.2019 at 15:15
  Permalink

  Kateellinen kansa ei parane, jos se äänestää umpikateita vihervasemmistolaisia. Terveen vahvan itsetunnon omaavat suomalaiset näkevät Suomi-lasin puoliksi täynnä suomalaisia hyviä asioita. Suomen tarvitsisi vain liittyä Natoon, jotta saisimme olla rehellisiä ulkopolitiikan suhteen.

  Reply
 • 23.1.2019 at 19:03
  Permalink

  Heti ekana kun mä kuulin, että Antti Rinne on joutunut sairaalaan, niin mä kysyin, et mikä diagnoosi? Kun kuulin, että se on keuhkokuume ja rouvalla myös, niin tiesin sen olevan paljon vakavampaa. Itse veikkasin, hieman positiivisesti, että keuhkosyöpä. Antin kröhä on ollut jo muutamia vuosia sellaista, että kyseessä on varmasti joku pahempi juttu. Nyt on sit leikattu pumppu ja mrs-bakteerikin pukkasi kehiin sen keuhkiksen lisäksi, joten ”kevättä odotellen”. Orpon ja Sipilän soisi saada ebolan, tai kaikkien hallituksessa olevien. Koko saatanan suvakkiporukka sais sairastua, vaikkapa ruttoon. Nyt pitäisi Karman iskeä näihin maanpettureihin. Antti ”isokäsi” Rinne, SAK:n jyrä, juristi ja ”kansan edustaja”. Kusettaja vimpan päälle ja nyt tahtois pääkanisteriksi. Onneksi kohtalo puuttui asiaan. Yksi uhka vähemmän. – Siinä kivapuhetta hetkeksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.