Jyrki Åland: Ilmasto muuttuu – Taitaa tulla maahanmuuttovaalit

Tammikuu vuonna 2019 jää historiaan suurena takinkäännön kuukautena. Kyllä, niin sinä kuin minäkin ja me kaikki olemme huomanneet, miten ennen niin liberaalien ja maahanmuutto myönteisten puolueiden sanoma on muuttunut. Ikävä kyllä tämä on monilta vain poliittista puhetta ´ja sanan helinää. Sanotaan toista, mutta ajatellaan aivan päinvastaista. Huomaa että vaalit siis lähestyy.

Monet kysyvät, että miksi tähän on päädytty? Miten hallitus heräsi? Vastaus on koruttoman yksinkertainen. Kenenkään ei pidä mennä siihen miinaan, että nyt se herääminen on tapahtunut. Selitys villille takin käännölle on hyvinkin yksinkertainen. Vaalit lähestyy ja Oulun lapsiraiskaus vyyhdin paljastuttua ja saatua media näkyvyyttä tapahtui kaksi asiaa. Ensin ainoan maahanmuuttovastaisen puolueen eli Perussuomalaisten kannatus loikkasi 2 prosenttia ylöspäin. Kun taas samaan aikaan maahanmuuttomyönteisten kannatus laski. Sattumaako? Tuskin.

Miksi pääministeri Juha Sipilä kokosi hallituksensa ja suuntasi Ouluun? Niin kuin edellä sanoin vain puolueiden kannatus laskun takia. Mikäli hallitus olisi ollut huolissaan lasten, sekä naisten turvallisuudesta niin eikö silloin olisi pitänyt heti ryhtyä toimeen. Eikä vasta kuukauden päästä. Perin kummallista on, että Sipilään tuli vasta silloin vauhtia, kun Keskustan kannatus laski hänen omassa vaalipiirissään. Taitaa olla Juha enemmän huolissaan pääsystään takaisin eduskuntaan, kuin lasten ja naisten turvallisuudesta.

Ikävä kyllä tämä on politiikkaa. Mielipiteet muuttuvat juuri sen mukaan mistä kuulloinkin tuulee. Vaalien alla puolueet lupaavat kymmenen hyvää ja kaksikymmentä vielä parempaa. Kun tulee aika lunastaa lupaukset, niin ne unohdetaan. On perin kummallista ja jopa naivia ajatella, että kun on vuosikaudet ajettu tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa ja tiukennuksia miten kansainvälisiä sopimuksia tulkitaan ja tämä on todettu aina ja aina uudestaan täysin mahdottomaksi toteuttaa. Miten siis voi olla mahdollista, että vasta nyt Kokoomus, Keskusta ja Siniset heräävät ehdottamaan, että nämä asiat täytyy ottaa uudelleen tarkasteluun, jopa Demarit on ottanut nämä asiat puheeksi.

Monet ovat varmaan ihmetelleet miksi #meetoo-väki ja feministit ja feministisistä arvopohjaa edustavat ovat niin hiljaa? Tai siis eiväthän he ole hiljaa, vaan heidän agendansa on syyllistää suomalainen mies. Sillä hekin raiskaavat ja käyttävät lapsia hyväksi. Tässä asiassa he ovat valitettavan oikeassa. Tosi asia on, että tilastollisesti suomalainen tekee Suomessa lapsiin ja naisiin kohdistuvia rikoksia eniten. Toisaalta samaan aikaan nuo samat tilastot kertovat, että tietyistä lähtömaista tulleet tekevät suhteessa moninkertaisesti seksuaalirikoksia. Mikäli vastaanotamme tietyistä maista lisää pakolaisia ”partalapsia”, niin varmaa on, että lasten hyväksikäyttö ja raiskaustilastot pahenee.

Poliittinen teatteri tulee käymään ennen vaaleja kuumana. Tulemme näkemään tulevina kuukausina monia eri juonen käänteitä, sekä ennen niin maahanmuuttomyönteisten poliitikkojen monologeja siitä miten ongelmat ratkaistaan kiristämällä maahantuloa. Popcornit esiin sillä suomalainen poliittinen teatteri esittää toisinnon kuuluisasta jumalten teatteri esityksestä ja muista sinä istut katsomossa.

Toisaalta on myös mahdollisuus siihen, että asiat oikeasti muuttuvat. Tämä tarkoittaisi, että päättäjien kovat puheet muuttuisivat myös teoksi.

 • Länsirajan takaa tulleille ei myönnetä lupaa hakea turvapaikkaa
 • Suomen passia ei jaeta kuin leipää työttömien soppajonossa, se pitää ansaita
 • Kielteisenpäätöksen saaneet otetaan säilöön ja poistetaan välittömästi maasta
 • Turvapaikkapäätösten valituskierteeseen laitetaan stoppi
 • GCM- sopimus revitään
 • Oleskeluluvat suojelunperusteella vai vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan
 • Suojeluperusteella annetut oleskeluluvat on peruttava heti, kun lomaillaan kotona
 • Kansalaisuus pitää pystyä peruuttamaan rikoksen tekijöiltä
 • Turvapaikanhakijaa jolla käsittely on kesken, ei pidä päästää kansan pariin
 • Vakaviin rikosiin syyllistyneet maahanmuuttajat karkotetaan
 • Pakolaisten vastaanotto määrää ei pidä nostaa
 • Saatavuusharkinnasta ei luovuta

Mikäli oikeasti löytyisi poliittista tahtoa toteuttaa nämä asiat jo tällä vaalikaudella, niin antaa mennä vaan. Sen sanon että silloin se suurin kiitos kuuluu oululaisille Junes Lokalle ja Sebastian Tynkkyselle, jotka toivat omassa kaupungissaan tapahtuneet rikokset esille, vaikka media ja poliisi pyrkivät lakaisemaan koko jutun maton alle. Erityisesti pitää myös kiittää #meetoo-liikettä, joka rohkaisi omalla kampanjallaan ihmisiä kertomaan näistä vakavista rikoksista.

Kun vaalit tulee ja on aika äänestää, niin sinä päätät mitä haluat. Mikäli haluat, että asiat muuttuvat, niin älä äänestä valehtelijoita.

Jyrki Åland

23 thoughts on “Jyrki Åland: Ilmasto muuttuu – Taitaa tulla maahanmuuttovaalit

 • 19.1.2019 at 10:38
  Permalink

  Niin, mYkkanen kävi juuri allekirjoittamassa sopimuksen jolla avataan se viimeinenkin ovi kaikille ilmaista elämää haluaville ja nyt hän rinta kaarella ”uhoaa” miten tämä raiskariporukka saadaan kuriin joita Suomessa on viime aikoina tullut esiin. Voiko enää kaksinaamaisempaa touhua olla kuin Mykkäsen kusetus?

  Muistakaa nyt ihmiset hyvänen aika, äänestäkää ja äänestäkää kaikkia muita paitsi näitä jotka ovat tämän kurjuuden viime vuosien aikana meille toimittaneet, yksikään heistä ei edusta suomalaista äänestäjää saatuaan vaaleissa mandaatin niin tehdä vaan siinä vaihessa unihtuu kaikki lupaukset ja kumarrus Brysselin suuntaan vain syvenee.

  Reply
  • 19.1.2019 at 16:59
   Permalink

   Vassareiden hulluus senkun tiivistyy:

   Vasemmistolaiset ovat vihaisia tiedemiehelle, jonka tieteelliset, verifioidut löydökset eivät sovi poliittisesti korrektiin narratiiviin (eri rotujen keskimääräinen älykkyysosamäärä, sadan vuoden lukemattomien kokeiden tulos).

   Reply
 • 19.1.2019 at 10:41
  Permalink

  Haittamaahanmuutto on myös ilmastomuutokseen vaikuttava tekijä, sillä jokainen lämpimästä maasta tuleva kasvattaa Suomen CO-päästöjä. Varsinkin kun he täällä asuessaan kuluttavat tuplasti enemmän kuin kantasuomalaiset. Se näkyi kun vahingossa tuli ierään Varissuon taloyhtiön kulut ilmi.

  Reply
  • 19.1.2019 at 15:53
   Permalink

   CO-päästöt eivät vaikuta ilmastoon. Koko hiilidioksiditeoria on suuri petos holohoaxin tapaan

   Reply
   • 21.1.2019 at 06:50
    Permalink

    Ilmastonmuutoshömppä on samaa litteä maapallo -idean kanssa. Tällä hetkellä meneillään oleva kuunpimennys todistaa myös maa-planeetan olevan pallo:

    Reply
 • 19.1.2019 at 10:52
  Permalink

  Kansan muisti on lyhyt ja helposti mennään ansaan äänestämällä mitä muutkin ja mitä ennenkin. Nyt pitää taviksenkin olla hereillä ja tajuta pelin henki.

  Reply
 • 19.1.2019 at 10:58
  Permalink

  Äänien toivossa nyt ollaan huolestuneita ja ehdotellaan kaikenlaisia korjaustoimenpiteitä.

  Tää kaikki on perinteisiltä puolueilta vaalijargonia vain äänien kalastamiseksi, mitään lpuheita ei ole tarkoitus pitää. Niin se on ollut aiemmin nyt vain mennyt entistä räikeämmäksi.

  Virheet pysytelly hiljaa tässä raiskausasiassa. Varmaan kohta alottavat kauheen ilmastohössötyksen lihansyöntikieltoineen yms. Vittu ei voi kun vihata (ei oikeeta vihaa) noita kaikkia perinteisiä tai vanhoja puolueita.

  Reply
  • 20.1.2019 at 06:51
   Permalink

   Valtamedia on niin epärehellinen että ei pysty edes antamaan tunnustusta Trumpille siitä että pyrkii, muihin verrattuna, oikeasti pitämään vaalilupauksiaan.

   Muuten, Venezuela on sosialistidiktatuurina varoitus siitä mihin EU on menossa, haudatkin ryöstetään jo jotta voisi elää vielä yhden päivän lisää:

   Reply
   • 20.1.2019 at 06:59
    Permalink

    Ei ole tosin yhtään onnistunut pitämään. Liekö edes yrittänyt…

    Reply
    • 20.1.2019 at 11:36
     Permalink

     Miksi valehtelet?

     Verot alas, työllisyys katossa, keski-ansaintataso noussut kahdessa vuodessa melkein 4 prosenttia, melkein 4 MILJOONAA ihmistä vähemmän ruokajonoissa, jne.

     Trumpin kausi on 4 vuotta, josta puolet on nyt ohi. Hänen kykynsä pitää lupauksensa ovat nyt huonommat kuin aloittaessaan presidenttinä, sillä demokraatit saivat valtamedialta ja some-monopolijäteiltä vaalikusetus-tukea, josta seurasi, että demarit saivat lisävaltaa hallintokoneistossa.

     Esimerkiksi se, että hallitus on nyt alasajo-tilassa johtuu juuri siitä että demari-päättäjät kieltäytyvät tukemasta Trumpia etelän rajaseinän rakentamisessa.

     Niin moni muukin hänen lupauksensa olisi jo toteutunut, mutta deep state -mafia vastustaa, sillä heille pahinta on, jos heistä riippumaton taho saa USA:n jaloilleen ja ”great again”. Silloin Clinton-Soros -mafia Israel- ja ISIS-kytköksineen kärsisi valtavan arvovaltatappion. Puhumattakaan että äänestäjät saavat Trumpista esimerkin miehestä joka pysyy sanojensa takana, siihenhän eivät bushit clintonit tai obamat koskaan pystyneet. Tämähän takaisi että Trump voittaa seuraavatkin pressavaalit. Joten vastustus globalistimafian taholta on ”ymmärrettävää”.

     Reply
     • 21.1.2019 at 08:09
      Permalink

      Valehtelet itse, Mitä ilos on taloudesta, jos ei tule edes muuria ja laittomia ”lapsia ” luvataan hyysätä koko loppukausi?

     • 21.1.2019 at 18:04
      Permalink

      Trump ei edes koskaan ole kannattanut etnonationalismia, paitsi Israeliin. Hän on silkka huijari, Yhtään poliittisesti epäkorrektia lupausta ei ole pidetty, joten silkka huijaus ja valeoppositiomies

 • 19.1.2019 at 10:59
  Permalink

  Ei tullut ilmastovaalit, ei maahanmuuttovaalit, tulee MAASTAMUUTTOVAALIT, ja näillä mennään

  Reply
  • 19.1.2019 at 12:56
   Permalink

   EUCCP. Meillä on identtinen tilanne Neuvostoliiton kanssa. Kommareiden kanssa poliittisesti eri mieltä olevia haukutaan rasisteiksi ja natseiksi. Heitä suljetaan telkien taa, sakotetaan, haukutaan manalaan valtamedian toimesta, jne. Eri puolueet ovat vain kulisseja ja harhautusta, kaikilla sama maailmanlaajuinen kommari-unelma kiihkeänä päämääränä. Että ihmiset alistetaan absoluuttisen tyrannian ja mielipidevainon alle.

   Ainakin ihmiset tietävät, että kommaripoliitikon eliminoiminen on vain kansalaisvelvollisuus tästä eteenpäin.

   Vastaväitteitä?

   Reply
 • 19.1.2019 at 11:11
  Permalink

  Itse toivon Suomen itsenäistymis vaaleja.
  Suomella oli maailman modernein valtiosääntö ja perustuslaki. Vallan kolmijako. Sehän ei maanpetturi demareille kelvannut ja globalisaatio aatteeseen hurahtaneet kok, kesk ja rkp menivät kelkkaan mukaan. Mauno Koivisto järjesti Suomen itsenäisyyden tuhoamisen, -90 luvun laman ja perustuslain kumoamisen jne. Koko maa on mätä perustuksista harjaan. Kok, kesk, sdp, rkp, vihreät ja vasemmistoliitto on saatava pois eduskunnasta, muutoin on turha toivoa muutosta parempaan.
  Tässä muutama linkki jotka jokaisen suomalaisen tulisi nähdä:

  https://www.youtube.com/watch?v=shg4F56-mRY

  https://www.youtube.com/watch?v=izNMAZg4t8A

  Reply
 • 19.1.2019 at 11:22
  Permalink

  Ilmassa on niitäkin merkkejä, että yritetään vanhaa kunnon silmänkääntötemppua. Tehdään pari muutosta lakiin. Kansa on tyytyväinen ja hajaantuu jatkamaan arjen pyörittämistä.

  Käytännössä mikään ei muutu. Lähtömaa ei ota raiskaajia takaisin, kun kerran sai sotien täyteen ahtamat vankilat tyhjennettyä hölmölään, ja karkoittaminen muutenkin kestää vuosia ja maksaa satojatuhansia per nuppi. Suomen kansalaisuudella ei ole mitään merkitystä, koska ilman sitä voi viettää jopa mukavampaa elämää. Suomen kansalainen joutuu asioimaan taikaseinän äärellä ihan itse, laittamaan viisi ateriaansa omin käsin tai asioimaan ravintolassa sekä metsästämään raiskattavansakin itse. Turvapaikanhakijan statuksella pieni punainen pikkubussi kuskaa taikaseinän äärelle pari kertaa viikossa, viisi ateriaa päivässä tarjoillaan ilmaiseksi veronmaksajien piikkiin ja vok sijaisee valmiiksi lastentarhan päiväkodin tai koulun vieressä ja jos ei niin vastavuoroisia tutustumisvierailuja ja kummitoimintaa järjestetään.

  Maahanmuuttotulvaa ei kuitenkaan voida pysäyttää, koska rajaa ei voida sulkea ja on allekirjoitettu kansainvälisiä sopimuksia, viimeisimpänä GCM. Poliisin ja oikeuslaitoksen toiminta on jo tapahtuneeseen reagoivaa. Mitä enemmän tapahtuu, sitä vaikeampi poliisin ja oikeuslaitoksen on kaikkia tapahtuneita käsitellä. Ajatuksena rangaistusten tiukentamisessa on tietysti se, että ne toimisivat pelotteena. Mutta Suomen lainsäädäntö on edelleen vitsi verrattuna vaikkapa läntiseen demokratiaan, USA:han, jossa alle 15-vuotiaan raiskauksesta voi saada jopa 20 vuotta vankeutta.

  Jo heti Oulun tapausten tultua ilmi, alkoi lehdissä maahanmuuttoa puolustava kampanjointi. Yhden mukaan Oulun lastenraiskaukset eivät lisänneet maahanmuuttovastaisuutta, sen sijaan niiden osuus, jotka kannattivat raiskaajien karkoittamista, kasvoi muutaman prosenttiyksikön verran. Tämä siis tarkoittaa tietysti sitä, että suomalaiset sallivat edelleen tikittävien aikapommien hengailevan kauppakeskuksissa, mutta jos jonkun elämä tuhoutuu, niin pommi pitää karkoittaa sitten kun se on mahdollista. Muutenkin meitä on viime aikoina muistutettu kuinka olemme saaneet läpsyiltä maittavaa pikaruokaa. Tai kuinka maahanmuuttajat kehottavat nyt arabiankielisillä keskustelupalstoilla toisiaan jättämään alaikäiset rauhaan. Ilmeisesti pelkäävät taikaseinän sulkemista, joten tajuavat, että olisi fiksua pitää vähän aikaa matalaa profiilia ja jatkaa lastenraiskailua vasta pahimman kohun laannuttua.

  Muutoinkin ihmisiltä tuntuu näiden toki järkyttävien tapausten tultua julki unohtuvan, että koko pakolaiskriisiksi naamioidun invaasion ympärillä on pyörinyt niin valtava propagandakoneisto ja organisoitu toiminta on kattanut lähes kaikki yhteiskunnan tasot, ettei kyseessä ole voinut olla äkkiä puhjennut humanitäärinen katastrofi. Kyllä tämä on ollut jo pitkään suunniteltu operaatio, jonka riskit, myös lapsiin kohdistuvat, on tiedetty.

  Reply
 • 19.1.2019 at 13:39
  Permalink

  Globalistien mediakontrolli onneksi petti Suomessa. Muissa länsieuroopan maissa se on pitänyt paremmin. Etenkin Ruotsi on pelottava esimerkki. Suomessa mamu-kritiikin vahvuuteen vaikuttaa myös 30 vuotta sitkeästi jatkettu kurjistus-politiikka, joka on tehnyt kansalaiset hyvin kiukkuisiksi jo ilman haittamaahanmuuttoa.

  Nyt eletään ratkaisevia hetkiä, sillä EU tai Suomen establishment ei aio perääntyä tippaakaan laajamittaisista maahanmuutto-ohjelmistaan. Jos kansa ei nyt aktivoidu, niin seuraukset ovat peräti kohtalokkaita. Kansan tulisi ymmärtää, että näinkin laajat paljastukset matu-rikollisuuden suhteen ovat ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku, joka ei ehkä toistu ja jota ei saa jättää käyttämättä. Vuoden 2019 aikana EU aikoo viedä läpi yhä tiiviimmän mediakontrollin alusmaissaan.

  Reply
  • 19.1.2019 at 13:59
   Permalink

   Ruotsissa on vaihtoehtomedioita. Friatider yksi esimerkki. Uutinen sieltä:

   Stefan Löfven on uusi pääministeri Ruotsissa. Hän on päättänyt, että Ruotsidemokraatit pidetään pois vallan kahvasta pakkomenetelmin.

   Vaikka 17,93% kansasta äänesti SD:tä, ja saivat kolmanneksi eniten ääniä. Vertaa Suomeen, joku RKP on ollut tosi paljon hallituksessa, vaikka sai yleensä alle 5% äänistä.

   Elämme siis konkreettiste todisteiden valossa aikaa, jolloin äänestyksellä ei ole mitään väliä, äänestystulokset torpataan ensin gallupeilla, sitten suhmuroinneilla hallituksen muodostamisen yhteydessä.

   Pissed.

   Reply
 • 19.1.2019 at 17:22
  Permalink

  Niin toivoa sopii aina parasta ja pelätä pahinta. Aikaa on silti pahimmoiksi paljon vaaleihin, että valtamedia ja valtapuolueet EU nälässään taputtelevat ”hautakummut” tasaisiksi ja keskittyvät johonkin hömppään jälleen kerran sen valtamedian auliilla avustuksella, sillä onhan juutalais akka liikenne-ja viestintäministeri Berner jakanut auliisti ”tukea” globalisti medioille copy pastaamaan hallitukselle ja pikku-macronille (kummisetä) mieluista pepua, joka todellisuudessa realisoituu yhä köyhtyvälle vaalikarjalle pelkkinä olkina ym. ”köyhdykkeenä”.

  Tietenkin ”aihetta” sivutaan valtavana puheripulina niin, että varmasti on vain ”vähän villoja, paljon puhetta”, lupauksina toimista, jotka tosiasiallisesti eivät merkitse mitään, mutta monikulttuurisuutta kannattavalla kulttuurimarxisteilla ja EK:n kasino -puolueella muassaan pyramidihuijari talikko -puolue halpatyövoiman sekä kestävyysvajeen raketti-insinjööri rekrytoijien otsalta vuotaa hiki kuin riihellä ”varstojen” heiluessa.
  Annetaan jälleen kerran pyhiä lupauksia, joita voi hyvällä syyllä ”taquiaksi” kutsua, sillä valta puolueilla, jotka kannattavat sokeasti EU:n federalisointia EI ole pienintäkään aikomusta tehdä yhtään mitään. EI YHTÄÄN MITÄÄN! Eikä ensimmäistäkään uutta varteenotettavaa maastakarkoitus lakia tai tiukennusta tulla tekemään, koska valtapuolueet eivät nakkaa paskaakaan Suomen kansasta turvallisuuden tai taloudellisen riistämisen osalta, vaan tavallisen pieni- ja keskituloisen tulotaso sekä käytettävissä olevat rahavarat menettävät ostovoimaa, koska indeksitarkistuksia ei tehdä ja lukuisia sosiaalisia etuisuuksia suomalaisilta punaniskoilta perataan niin, että suomut lentää, jotka sitten sosialisoidaan ulkomailta tulleille muslimiraiskareille ja kokoomuksen pakolaisteollisuus -bisnekseen, jolla koko ”kunniattomien paskiaisten” matalamielinen symbioosi perhekunta mafiat tienaavat summia, jotka mallaavat Punaisen Armeijakunnan eli SPR:n käärimiin riistokapitalistisiin voittoihin, jotka suuruudessaan ovat sitä luokkaa, että Helsingin Sanomien punavihreiltä toimittelijoiltakin loppuvat valheet heti kättelyssä.

  Mitä tulee persuihin ja eri vaihtoehto puolueisiin, joilla on suhteellisen puhtaat jauhot pussissa tullaan heitä painamaan alas ja haukkumaan yksinkertaisiksi tyhmiksi ihmisiksi, koska ainakaan varsinaiset vaihtoehto puolueiden jäsenkunta ei edusta poliittista eliittiä ja Brysselin kirkkoa kumartavia petturipoliitikkoja, jotka ovat myyneet sielunsa rahalle ja mammonalle, koska haistaessaan vallan ja rahan tuoksun. jota ei pohjoisessa kotimaassa Suomessa ole jaossa kuin rajallinen määrä sekä pieneltä kansakunnalta saatava kiitos ei heille merkitse teurasjätteen vertaa. koska sitä ei voi tallettaa veroparatiisi saarten tileille ja enimmäkseen persjalkaisten suomalaisten perunanenien tarjoamukset tupa illoissa ovat säälittävän arkipäiväisiä sekä juomana on vain kahvia, jota kaikki saavat juoda mielin määrin alentamalla näin suuren poliitikon ja poliittisen ajattelijan kansan tasolle aivan kuin yhdelle sikalan sialle laitettaisiin rusetti kaulaan ja jätettäisiin muitten joukkoon, jolloin se olisi yhä vain yksi sika muitten joukossa kun sen sijaan, jos se laitettaisiin ”omaan karsinaansa” olisi ”hänellä” statusta, josta jokainen yksinkertaisellakin järjellä varustettu kuolevainen todeta, että tuossa ”siassa” täytyy olla jotain erikoista.

  Niin ja älkääpä luulko edes unissanekaan, että tulevat eduskuntavaalit olisivat jotenkin rehelliset ja säädylliset!
  E!. Ne ovat ruotsalaiset vaalit. Mutta huolimatta siitä, banaanit ovat maksavat tasan sen minkä ennenkin!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.