Reijo Tossavainen: ”Vastuullinen journalismi” kampanja on agendajournalismin peittelyä

Perinteiset mediat käynnistivät jälleen “vastuullinen journalismi” kampanjan. Ikävä kyllä jokainen asiaan vähänkin perehtynyt ymmärtää, että kyseessä on agendajournalismin peittely-yritys. Mieleen tulevat entisajan helppoheikit, joka kehua retostivat tuotteitaan vailla todellisuuspohjaa.

Esimerkki tältä päivältä on hyvin kuvaava. Helsingin Sanomien paperiaviisissa on juttu Hessenin osavaltion vaaleista. Siellä suurin voittaja 9,0 prosenttiyksikön kannatuksen nousulla on AfD. Silti HS ei jutussaan mainitse AfD:n vaalituloksesta mitään. Ei sanaakaan.

Hessenin vaalit on tyypillinen esimerkki agendajournalismista. Näennäisesti jutussa mainitut asiat pitävät paikkansa. Silti juttu oli valheellinen, koska olennaisia asioita jätettiin kertomatta.

Perinteinen valemedia siis valikoi totuutta kertoessaan ne puolet asioista, jotka palvelevat agendajournalismin päämääriä. Lukijalle/kuulijalle/katsojalle syntyy valheellinen, vääristynyt kuva.

Ennen hyvän journalistisen tavan perustana oli kansalaisten “oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja”. Nyt hyvä journalistinen tapa perustuu “jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä”. Erittäin merkittävä muutos agendajournalismin suuntaan.

Toisin sanoen aikaisemmin media kertoi faktat, ja johtopäätösten teko jäi lukijalle/kuulijalle/katsojalle. Nyt sitä mahdollisuutta ei enää ole. On vain valmiiksi koristeltu punavihreä “totuus”.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

22 thoughts on “Reijo Tossavainen: ”Vastuullinen journalismi” kampanja on agendajournalismin peittelyä

 • 29.10.2018 at 18:48
  Permalink

  En katso enää ollenkaan valeYlen AA uutisia. AA= Agenda ja aivopesu.

  Reply
  • 29.10.2018 at 22:49
   Permalink

   Kuvaannollisesti katsoen YLE ja muu valtavalhemedia sekä koulutusjärjestelmä on edennyt perikadossaan siihen pisteeseen että se on Hitler taputtelemassa poskille niitä lapsia joita se on uhraamassa juuri ennen omaa kuolemaansa.

   Reply
 • 29.10.2018 at 19:01
  Permalink

  Oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja toteutuu vain vaihtoehtomedian sivuilla, ja sitäkin oikeutta yritetään rajoittaa.
  Oikeuteni vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä vihervasemmiston tuuteista jääköön käyttämättä koska en kaipaa propagandaa.

  Reply
 • 29.10.2018 at 19:29
  Permalink

  Valtamedia tekee juuri kuten globalisti-eliitti käskee. Se toteuttaa keinotodellisuuden, jolla kansaa aletaan ohjailla jotakin globalisti-eliitin sanelemaa tavoitetta kohti. Jotakin asiaa aletaan toistamalla toistaa loputtomiin ja poliitikot alkavat toistaa samaa asiaa papukaijan lailla. Sitten tauti tarttuu kansaan ja hekin alkavat pitää esitettyä asiaa oikeana. Jotkut ihan vain siksi etteivät olisi huonompia kuin toiset. Eri mieltä olevat lytätään jonkin maksetun ”asiantuntijan” avulla, heille nauretaan julkisesti tai vaietaan kuoliaaksi. Kohta onkin taas kerran joku kansalle vahingollinen laki lyöty nuijalla pöytään.
  Juu katajaisen kansamme olisi kannattanut pysyä maatalousyhteiskuntana. Olisi saanut pysyä itsenäisenä ja vastuussa vain omasta itsestään.
  Heinäkasveja kasvaa kaikkialla kantturoiden ja pikkukarjan syödä. Nopea kasvuista ja viileässä viihtyvää naurista pelloille ja teräistä viljaa ankara kylvö, niin saisivat valtamedia, poliitikot laidasta laitaan ja maailman eliitti haistaa pitkät. Suomineito kääntäisi kylkeä nostaisi rohtimista paidan helmaa ja päästäisi pitkän rukiisen pierun globalistien silmille.

  Reply
  • 29.10.2018 at 21:41
   Permalink

   Henkisesti laiskoja myötäilijöitä, ”keskitien kulkijoita”, ”tolkun ihmisiä” on olemassa aina enemmistö ja ne ovat kaikkien diktatuurien ja totalitaaristen järjestelmien polttoaine ja käyttövoima sekä mahdollistaja. Ne ovat juuri niitä jotka ovat posket punaisina hiljaa silloin kun tehdään dokumentteja romahtaneista diktatuureista ja ihmetellään että kuinka se kaikki oli mahdollista.

   Reply
 • 29.10.2018 at 20:22
  Permalink

  Joo sen nyt arvaa heti, että jos noi paskavaltamediat jotain tollasta kampanjaa rupee kyhään niin sehän on täyttä VALHETTA.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:38
  Permalink

  Valtavalhemedian epätoivo kasvaa ja se epätoivo kasvattaa näkyvyyttään juuri tämänlaisilla kampanjoilla. Esimerkiksi YLE ei ole enää naurun aihe ainoastaan ”maahanmuuttokriittisten” keskuudessa vaan jo ennestään valtamediaan luottaneiden keskuudessa. Sille pyöritellään silmiä ja naurahdellaan ironisesti jo ihan ”tolkun ihmistenkin” olohuoneissa, kuten naapurin Pravdallekin aikanaan.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:46
  Permalink

  Jep….. ennen saatiin tietoja ja muodostettiin asioista oma mielipide. Nyt meille syötetään valikoituja tietoja ja kerrotaan, mitä mieltä meidän pitää olla. Puhdasta propagandaa siis tämä ”vastuullinen” journalismi.

  Reply
  • 29.10.2018 at 21:07
   Permalink

   Siinä vaiheessa kun median täytyy yrittää tunteisiin vedoten vakuutella yleisöä siitä että media puhuisi totta, on todellisuus jo irronnut median hallinnasta ja narratiivista ja ihmiset tietävät sen oman arjessa kokemansa todellisuuden pohjalta joka on aivan eri kuin mitä media yrittää valehdella. Tämä on nähty eräissä yhteiskuntakokeiluissa aikaisemmin ja se nähdään myös nyt. Kun valehtelija tietää menettäneensä pelin se yrittää pelastaa kasvonsa edes itselleen valehtelemalla lisää vaikka jollakin tajunnan tasolla tietää sen olevan turhaa. YLE on erittäin hyvä esimerkki tästä Ceausescumaisesta käyttäytymisestä.

   Reply
 • 30.10.2018 at 06:26
  Permalink

  Mitä lähitulevaisuudessa ON tapahtunut sellalsista, josta ”media” on vaiennut ? No eduskunta viime tiistaina käsitteli Suomen tieverkon; ratavaerkon ja väylien YKSITYISTÄMISTÄ; toisinsanoen Suomen kansallisomaisuus siirretään ”osakeyhtiöiden” omaisuudeksi.

  Näitä ”osakeyhtiöitä” tulevaisuudessa hallinnoivat nykyiset valtiopetokselliset politikot, jotka myivät valtansa pankki-vakuutus-sektorille:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla ona saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Mm. Suomen kansallaiomaisuutta ylikansallisten yhtiöiden omaistukseen; kastijärjestelmä Suomeen ( PL 118 § ) ….

  Mitään edellämanituista asioista ”media” EI todellakaan ennen vaaleja kansalle kerro !

  archive.is/kimmoleaks.fi

  Reply
 • 30.10.2018 at 06:39
  Permalink

  Suomen hallitukset esimerkiksi VALEHDELLEN ( HE 55/2007 kansanedustajille kerrottu aineisto oli tahallaan valheellinen ) LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi käsittelemään

  Suomen IHMISOIKEUDETTOMIEN kansanosien kärsimiä rikoksia ( lainsäädännöllinen syrjintä kuten PL 118 §) seuraavsti:

  He 55/2007 syötettiin kansanedustajille valheilla; 2008 Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen” ( salattu 25 vuoden ajaksi ) Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ( ja muita samankaltaisia), kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( PL 118 § muuten on tällainen ”yksittäistapaus” ja PETOS .

  Suomi näet perusteli ”sopimusta” Kansainväliselle rikostuomioistuimelle: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia”.

  Myöhemmin tuo ”sopimus” on osoittautunut PL 118 § ”esitöiksi”; jolla estettiin sellaisten tapausten; joita Suomi HALUSI käsitellä käsitteleminen kokonaan.

  Tuo ”sopimus” yhdessä Pl 118 §:n kanssa on tehnyt IHMISOIKEUDETTOMAT kansanosat Suomeen .

  Jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi LAPSIA; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan . ( sitä kirjattiin diaariin 8 kuukautta ) !

  Pl 118 § siis on VALTIOPETOS yhdessä kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN kanssa Suomen kansallaisomisuuden varstamiseksi ( laki 444/2012) ja ihmisoikeudettomien kansanryhmien tekemiseksi ( PL 118 § ).

  Suomen ”laatujournalismi” on ollut vuodesta 2011 asti hiljaa PL 118 §:n KASTIJÄRJESTELMÄSTÄ; mitä muita TODISTEITA vielä vaaditaan ?

  Reply
 • 30.10.2018 at 10:13
  Permalink

  Vastuullistapa hyvinkin….
  Pelkkää Bilderbergin eliitin perseennuolentaa.
  Poliitikoiksi hakeutuu runsaasti näitä hillotolpan metsästäjiä jotka on helppo lahjoa.
  Journalisteiksi taas vihervasemmistolaisia ääliöitä.
  EU on onnela, maahanmuutto on rikkautta, tätä samaa paskaa tulee joka tuutista.
  Jos olet eri mieltä olet rasisti, populisti, natsi, fasisti, putinisti jne jne….
  Propaganda on helvetillisen massiivista ja kansalaisista pääosa nukkuu kuplassaan.
  Kaikki on (muka) hyvin.
  20-30 vuotta ja Euroopassa on islamilaisia kalifaatteja, Ruotsi ensimmäisenä, talous kuralla, yhteiskunta kuralla, valkoinen vähemmistö helvetillisessä kusessa.
  Maa sisällissodassa.
  Sitten voi suvakkikin miettiä, mites tässä nyt näin kävi?
  Minne lähtis turvaan?

  Reply
  • 30.10.2018 at 12:50
   Permalink

   ”Sitten voi suvakkikin miettiä, mites tässä nyt näin kävi?
   Minne lähtis turvaan?”

   Eivät ne sellaisia mieti,koska se mitä kuvailit on projektin tarkoitus. Kun tilanne on tarpeeksi kaoottinen, aloittavat suvakin kuorestaan ulostuvat marxistit kansanmurhan aivan kuten naapurissakin sata vuotta sitten.

   Reply
 • 30.10.2018 at 16:59
  Permalink

  Voi teitä ihmisiä trump on samaa globalisti paskaa ja venänä juutalaiset pelasti hänet aikoinaan vara rikolta!! Ja valkoisten maiden tuhoaminen jatkuu entiseen tapaan, koska ovat lnsimaat ovat juutalaisten pahin vihollinen!!

  Sorry to be the one to burst your bubble, folks, but this is nothing more than grandstanding for the mid-term ‘selections’. The jewish Bolshevik communist plan for the destruction of white western Christian civilization didn’t suddenly get put on a shelf. Not by any means. What you will ultimately see as the outcome of this invasion, is to have the “troops” organize, feed, water, clothe, shelter, give medical attention, protect and process the vast majority of these invaders into what remains of our country. This is all for show.

  Bottom line: our borders will continue to remain horrendously porous, while much greater police state measures will be enacted to clamp down more and more on the white indigenous, law-abiding population.

  The international jewish mafia will not wake up one morning and decide to give up their power. Their plan for world domination has been in motion for centuries, and their end-game is now within reach

  Reply
 • 30.10.2018 at 17:05
  Permalink

  ”Vain huorat ja varkaat huutavat kunniansa perään!!!”
  ”Siitä puhe mistä puute!!!”

  Reply
 • 4.11.2018 at 10:12
  Permalink

  Pessimistille: kannattaa lukea vastapuolen agitoima sisältö!!
  Tunne ystäväsi mutta vihollisesi vielä paremmin.

  Reply
 • 12.11.2018 at 06:12
  Permalink

  USA:laista ”vastuujournalismia”..

  USA:n Kaliforniassa on eräs tunnettu ydinkokeihin käytetty korkea rakennus ympäröivine komplekseineen. Siellä oli ennen tämänhetkisiä tulipaloja, tällä hetkellä 50 lasta joila on syöpä.

  Nyt tuo laitos on tulessa, ja radioaktiivinen tuhka leviää ympäristöön!

  VASTUUMEDIA pimittää tämän, myös paikallinen media siellä, ja ihmisten annetaan tuhoutua:

  https://www.youtube.com/watch?v=zHsgY3x6ORs

  Faktaa kyseisestä laitoksesta:

  ”The 2,850-acre former rocket engine test center is contaminated by a vast menu of radioactive isotopes and toxic chemicals. The condition of its soil, groundwater and structures makes it one of the most challenging cleanup jobs in the state, possibly the country.

  Until 2006, the site was operated by private corporations for federal agencies — chiefly NASA. The problems there began in 1959, when a nuclear reactor partially melted down, contaminating portions of the hilltop facility and spewing radioactive gases into the atmosphere. That incident wasn’t publicly disclosed until 1979. By then, more mishaps had followed, including reactor accidents in 1964 and 1969. The worst contamination is thought to be in a parcel known as Area IV, where the meltdown occurred…”

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.