Presidentti Trump onnitteli presidentti Bolsonaroa – ”Tropiikin Trump” uhkuu tarmoa

Presidentit sopivat yhteistyön tiivistämisestä USA:n ja Brasilian välillä.

USA:n presidentti Donald Trump kertoo Twitterissä käyneensä antoisan keskustelun Brasilian presidentiksi valitun Jair Bolsonaron kanssa.

Presidentti kirjoittaa:

– Minulla oli hyvä keskustelu vastavalitun Brasilian presidentin Jair Bolsonaron kanssa, joka voitti kilpailun merkittävällä marginaalilla. Sovimme, että Brasilia ja USA työskentelevät tiiviisti yhdessä kaupan alalla, asevoimissa ja aivan kaikessa! Loistava veto, toivotin hänelle onnea!

Kuvakaappaus: Twitter.

Bolsonaro on varmasti Trumpin mieleinen presidentti, sillä hän on hyvin suorasukainen ja omaa konservatiiviset arvot.

YouTubeen ladatulla videolla ”Tropiikin Trump” eli Bolsonaro ilmoittaa muun muassa, että ”niin pitkään kuin ihminen ei raiskaa, sieppaa muita tai tee aseellisia ryöstöjä, ei hän myöskään joudu vankilaan, hemmetti”, ja ”ai, poliisiko tappoi 60 000 roistoa, ihanko tutta? Toivon, että he olisivat tappaneet 200 000”.

https://www.youtube.com/watch?v=joFyF02GuW4

STT:lle Bolsonaron suosiota aikaisemmin arvioineen Ulkopoliittisen instituutin vanhemman tutkijan Mikael Wigellin mielestä ”rääväsuupoliitikon menestyksen takana on Brasilian vaikea tilanne”. Wigellin mukaan kyse on ”köyhyyden aiheuttamasta krapulasta”.

Lähteet: Twitter, YouTube, Yle

12 thoughts on “Presidentti Trump onnitteli presidentti Bolsonaroa – ”Tropiikin Trump” uhkuu tarmoa

 • 29.10.2018 at 19:53
  Permalink

  Voi, voi taas YLE hävisi yhdet vaalit.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:06
  Permalink

  Ihan surettaa YLE:n, HS:n, Iltalehden ja MTV3:n puolesta.

  Sellanen tutina, että brassit äänesti itselleen parhaan pressan aikoihin.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:14
  Permalink

  Järki ja rehellisyys jatkavat voittokulkuaan ympäri maailman, ja vasemmisto ei voi yhtään mitään muuta kuin repiä p*rsettään ja harrastaa itkupotkuraivareita 🙂

  Korruption, huumekaupan, ihmiskaupan ja muun rikollisuuden kitkeminen. Kuka voi vastustaa kynnet verillä näiden kitkemistä?

  – Vasemmisto.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:28
  Permalink

  ”STT:lle Bolsonaron suosiota aikaisemmin arvioineen Ulkopoliittisen instituutin vanhemman tutkijan Mikael Wigellin mielestä ”rääväsuupoliitikon menestyksen takana on Brasilian vaikea tilanne”. Wigellin mukaan kyse on ”köyhyyden aiheuttamasta krapulasta”.”

  – Mikael Wigell unohtaa tarkoituksellisen autuaasti että se köyhyys ja vaikea tilanne on juurikin seurausta ja se varsinainen krapula joka on aiheutunut Brasiliassa vuosikymmeniä harjoitetusta reaalisosialismista. Sosialismi ei ole onnistunut koskaan missään. Paitsi siinä mihin sosialismi johtaa; köyhyyteen ja vaikeaan tilanteeseen. Ideologia joka lähtökohtaisesti estäessään yrittäjyyden tuottaa laiskuutta, välinpitämättömyyttä, toivottomuutta ja rikollisuutta, on tuomittu epäonnistumaan. Maailmassa ei ole yhtäkään esimerkkiä sosialistisesta valtiojärjestelmästä joka olisi perustunut vapaaehtoisuuteen ja jota ihmiset olisivat halunneet. Päin vastoin, sosialismin tilillä on maissaan vastoin tahtoaan väkivalloin pidettyjä ihmisiä, kidutettuja ja teloitettuja ihmisiä. Sosialismi on tuottanut ympäri maailman 100 000 000 kuolonuhria, siis sata miljoonaa murhattua ihmistä, ja silti jotkut tahtovat hakata päätään seinään unelmansa vuoksi. Tai ei oikeastaan edes näin, vaan nimenomaan oman päänsä perversion vuoksi hakata toisten, viattomien ihmisten päitä seinään.

  Reply
 • 29.10.2018 at 20:55
  Permalink

  Suomen valtiollisen median uutisointi demokraattisesti valittua presidenttiä vastaan on myös loukkaus Brasilian kansan ennemmistöä kohtaan.

  Reply
 • 30.10.2018 at 01:21
  Permalink

  Kansa valitsi tietenkin kansallismielisen vahvan johtajan. Sellaista kaikki älykkäät kansat halajavat. Täytyykin ihmetellä mitä suomalaisten älykkyydestä kertoo sale niinistön 67% äänisaalis. Niinistö ei puhunut kansalle Turun terrori-iskun jälkeen, ei tuominnut sitä. Niinistö ei ole edes maininnut Kajaanin kidutustappoa. Niinistö ei ole puuttunut presidentin arvovallalla Suomen haittamaahanmuuttoon. Hän siis hyväksyy Sipilän kutsuvieraiden suorittamat raiskaukset, murhat ja tapot.

  Reply
  • 30.10.2018 at 10:06
   Permalink

   ”Täytyykin ihmetellä mitä suomalaisten älykkyydestä kertoo sale niinistön 67% äänisaalis.”

   Se selittyy hyvin pitkälti sillä että moni äänesti nyt istuvaa pakon edessä sillä vastapeluriksi oli tarkoitushakuisesti asetettu paatunut hintti.

   Reply
 • 30.10.2018 at 17:36
  Permalink

  Brasilia on kahtia jakautunut maa etnisesti ja taloudellisesti. Sitä en nyt muista kumpi on rikkaampi, etelä vaiko pohjoinen. Mutta tuon suuren jo pinta-alaltaankin ja väkirikkaan valtion väestöpohja on mustista orjista etnisesti lähtöisiä ihmisiä sekä mulatteja. Maassa on myös valkoisia ja ”valkoisina” pidettäviä etniseltä taustaltaan.
  Joka tapauksessa Brasilian rikkaampi valkoinen puolisko joutuu subventoimaan eli elättämään köyhää osaa valtiosta, jossa on mustaihoista ja mulatti pohjaista väestöä, siis aivan kuten Italia jakautuu köyhään etelään ja rikkaaseen pohjoiseen (voi olla väärinpäin). Italialaiset myös jakautuvat selvästi erottuvaksi etniseltä perimältään ”valkoisiin” ja ”mustiin” eli ei edes Italiaa voida pitää väestö pohjaltaan yhteneväisenä kansakuntana, mutta sehän johtuu sen kunniakkaasta historiasta eli Rooman valtakunnasta, joka sulautti ensin itseensä ja kun se romahti se sulautettiin muihin.

  Brasiliassa rikas valkoinen osa kansakunnasta haluaisi jakaa maan kahtia siten, ettei heidän tarvitsisi suunnata leijonanosan taloudellisista voimavaroista avustuksina eli suoranaisina köyhäinapuna suoraan kädestä suuhun, joka ei edes investointeina kasvata ja kehitä köyhempää osaa maata, vaan se merkitsee samaa kuin hiilen lapioimista höyryveturin pesään pelkäksi ”käyttövoimaksi” köyhyys -alueille, joka merkitsee loputonta oravanpyörää.
  Turha kait mainita lopuksi, että rikollisuus on tässä monikulttuurisessa maassa mega luokkaa oleva vitsaus, eikä ihmishenki ole siellä minkään arvoinen. Jo pelkässä kännykkä varkaudessa uhri voidaan ampua muitta mutkitta ”ilmoitusasiana”. Asia erikseen ovat palkkamurhat, joita tilataan siellä kuin kenkiä postimyynti liikkeestä. Jos sinua ei ryöstön yhteydessä ammuta hengiltä, se merkitsee samaa kuin pääsisi Taivaaseen.

  Reply
 • 3.11.2018 at 07:06
  Permalink

  Sionismi etenee tässä vain toisissa vaatteissa. Kuten Trumpin ja PS-puolueen voittaessa

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.