U2:n solisti Bono: Maailma afrikkalaisille – Massamuuttoa vastustavat puolueet ovat saatanasta!

Monimiljonääri halaa maailmaa koko sydämellään. Mutta ei nyt sentään haitallisen massamaahanmuuton vastustajia ja heidän puolueitaan, nehän ovat saatanasta.

Bono on rekrytoitu EU:ssa kasvoiksi hankkeeseen, jolla pyritään lisäämään äänestäjien aktiivisuutta ensi vuoden EU-parlamenttivaaleissa.

Kun Bono pääsi lokakuun 10. päivänä ääneen tapaamisessa EU:n korkeiden edustajien kanssa, hän totesi muun muassa seuraavaa:

– Kun amerikkalaiset viettävät lomaa isoista aatteista, meidän tulisi istua samaan pöytään afrikkalaisten kumppaneidemme kanssa, tasavertaisina, ja ottaa maailma haltuumme.

Eivät originaalit ajatukset suinkaan tähän artistilta lopu. Bono on liittynyt kampanjaan massamaahanmuuttoa vastustavia puolueita vastaan.

Hänen viimeisin kohteensa on Italian Lega-puoluetta edustava sisäministeri Matteo Salvini.

Viime viikolla Milanossa pitämässään konsertissa Bono oli pukeutunut paholaiseksi. Konsertissa hän kertoi yleisölle, että kaikilla massamaahanmuuttoa vastustavilla puolueilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat kaikki saatanasta.

Matteo Salvini latasi klipin konsertista Youtubeen. Videon esittelyssä hän kirjoittaa:

– Niin ettäkö miljonääri Bonokin hyökkää nyt minua vastaan? Wau, tässä ei ole enää mitään rajaa!

Lähteet: Daily Express, Voice of Europe

Aiheeseen liittyvää:

18 thoughts on “U2:n solisti Bono: Maailma afrikkalaisille – Massamuuttoa vastustavat puolueet ovat saatanasta!

 • 22.10.2018 at 21:51
  Permalink

  Kokkeli tehnyt tehtävänsä,mulkkubono on seonnut.

  Reply
 • 22.10.2018 at 22:33
  Permalink

  Vaarallisia nuo saatanan palvojat.

  Reply
 • 23.10.2018 at 02:49
  Permalink

  Moinen lausunto ja sitten Bono pukeutui saatanaksi. Bono siis toivoo olevansa saatana?
  Taitaapa jatkossa ilmetä yleisö kato U2 konserteissa. muutenkin ihan paskaa musiikkia ja Bonon ”laulu” on teuras sian kiljuntaa.

  Reply
 • 23.10.2018 at 03:23
  Permalink

  Tunnettu kyrvänsyyläke Bono – houreiset juttunsa ovat samaa tasoa avaruusolentoja jututtavan Junckerin kanssa. Samanlaisia sekopäitä. Taitaa olla samat liuottimet kuuranneet molempien vintin.

  Se tosin vituttaa että EU kehtaa käyttää moista vajakkia ja Soroksen sätkynukkea omaan vaalikampanjaan.

  Reply
 • 23.10.2018 at 05:45
  Permalink

  Bonon olisi kannattanut keskittyä siihen musiikin tekemiseen… politikointi on ei selvästi ole sen leipälaji….

  Reply
 • 23.10.2018 at 06:28
  Permalink

  Rothschildit ja heidän satelliittinsa määräävät kaikesta viihdeteollisuudessa. Suomeksihan tämä Bono julistaa tässä, että nyt viimein Newworldorder ja maailma sionisteille, toteuttakaamme heidän päämaalinsa

  Reply
  • 23.10.2018 at 10:46
   Permalink

   Eipä tämäkään asia ole kuin murto-osan ihmisten mielessä. Mikä on, että yksi selvästi yhteistä nimittäjää (uskonto, aate) omaava pikku huijarijoukko saa hallita omistuksiensa ja johtopaikkojensa kautta niin montaa ihmisille elintärkeää alaa, eli suurimpia globaaleja yrityksiä:

   Valtamedia, viihde, ylin (avostetuin)koulutus, ruuan tuotanto, lääkkeet (Big Pharma) ja finassi… listaa voi jatkaa.

   Olen vuosia ollut pöyristynyt ja huolissani siitä että tämä on edelleen ja jatkuvasti mahdollista.
   Miksei ihminen herää ja reagoi. Ruususen unta ja lapsen uskoako tämä on? Liikaa kiirettä ja huolta omassa elämässä…? MIKSI?

   Reply
 • 23.10.2018 at 07:01
  Permalink

  Bono sai melko onnettomat aplodit höpötyksilleen. Toisin on Matteo Salvinin kohdalla, hänhän ei meinaa saada edes suunvuoroa puheidensa aikana suosionosoitusten takia.

  Reply
 • 23.10.2018 at 08:23
  Permalink

  Tunnetusti politikointi ei ole muusikoiden vahvinta aluetta. Ei tarvitse kuin avata radio radio rockin kohdalta niin tulee semmoista paskaa että oksat pois.

  Reply
 • 23.10.2018 at 08:50
  Permalink

  Näiden kuppa-aivojen itsetuhovietti on kyllä sanoin kuvaamaton. Tämäkin mijonääri jonka ei tavi asua alueilla johon se Afrikka asutettais ei taistella olemassa olostaan slummeissa. Helppo huudella kun voi kaaoksen saatetun Euroopan jättää yksityiskoneella lentäen ”paratiisiinsa” . Kuvottava kuppa- aivo… Onneksi en ole koskaan U2:sen musiikista pitänyt…

  Reply
  • 23.10.2018 at 14:38
   Permalink

   Tuo Bonobo pelle on lausunut tehnyt kaikenlaista.
   Kerran hän kirjaimellisesti lennätytti itselleen toiseen maahan unohtuneen hattunsa yksityiskoneella. Siis lento ilman varsinaisia matkustajia ja lastina bonobon rakas hattu.

   Lisäksi koko bändi on tietenkin mukana tukemassa poliittisia hulluuksia.
   Surullisia tapauksia kuten heidän kannattajansakin.

   Reply
 • 23.10.2018 at 09:12
  Permalink

  Eipä oo huvittanu kuunneella kyseistä mokkamunien lutkittelijabändiä enää pitkiin aikoihin.

  Reply
 • 23.10.2018 at 11:47
  Permalink

  ” Maailma afrikkalaisille???!!!”
  Siis, HÄH???

  Eikö jo Afrikan mantereen kokoinen laskiämpäri riitä tälle ”bono bonolle”? Kyseinen rokkari ei edusta etäisimmälläkään tavalla tavallisia eurooppalaisia kansakuntia, jotka lähtevät joka aamu töihin ja palaavat sieltä väh. 8 tunnin päästä kotiin väsyneenä, uupuneena ja kyllästyneenä siihen kotimaansa sekasortoiseen tilaan, johon EU on sen ajanut tyhmääkin tyhmemmältä nk. ”pakolaispolitiikalla”, joka on suorastaan veemäisempää kuin se, että vietäisiin suoraan ”saunan taakse”.
  Mutta arvaahan sen kenenkä ”mannekiini” tämä ”rokka” on!

  Reply
 • 23.10.2018 at 11:53
  Permalink

  Selvästikin valkoiset ovat joidenkin mielestä liian päteviä ja heillä on yhä perinteidensä ja tiettaitonsa ja kulttuuriensa kautta vaikutusvaltaa ja etenkin kyky herätessään puolustautua. Nykysysteemissä siis tämän vuoksi valkoisilla on vielä valtaa. Jos valkoiset ryhtysivät pitämään yhtä, heitä olisi eri maissa aika vaikea ohittaa ja alistaa täysin.

  Juuri edellisten seikkojen vuoksi valkoiset halutaan tuhota. Ensi alkuun heidän maansa ajetaan täyteen muukalaisia, jolloin Rothschildit voivat saada täyden kontrollin ja valkoiset ovat täysin heidän armoillaan.

  Itse asiassa tämänsuuntaisia lausumia on saatu suoraan hevsen suusta. Esim. Thomas Barnetilta

  Reply
 • 23.10.2018 at 18:13
  Permalink

  Mamumassat tuhoavat elintason vääjäämättä. Tällöin vastarinta on myös vaikeampaa, tosin tyytymättömyyttä riittää. eri väestöryhmiä voidaan kohdella eri tavoin. Vaikka valkoiset eivät aivan paarialuokkaa ole, merkkejä tällaisesta on kuitenkin eri puolilla. Etenkin Etelä-Arikassa. Voi kysyä, mitä kaikkea tehdäänkään, kun vastarinta on nujerrettu varmuudella. Neuvostoliitto ja Kiina ym. kommunistimaat ovat olleet kai eräänlaisia sormiharjoituksia tässä asiassa

  Reply
 • 26.10.2018 at 18:01
  Permalink

  Tuo äijä on alkanut käyttämään taas kovai aineita, heroiniia kenties ? On sekaisin kuin ozzy pahimpaan aikaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.