Seitsemän ulkomaalaisen näköistä miestä hakkasi ja potki kolmea suomalaista Turussa

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Kardinaalinkadulle Halisiin sunnuntaina yhden aikoihin iltapäivällä. Ilmoituksen mukaan miehet tappelevat ja yhdellä tulee päästä verta.

Kolme kantasuomalaista miestä, syntymävuosiltaan, 1977, 1983 ja 1985, kertoivat partiolle, että he olivat tulleet linja-autolla Halisiin ja jääneet kyydistä Paavinkadun linja-autopysäkille.

Samalla seitsemän ulkomaalaisen näköistä miestä hyökkäsi heidän kimppuunsa. Hyökkääjät kaatoivat miehet maahan ja alkoivat potkia ja hakata heitä.

Tekijät seurasivat uhreja rappukäytävään, jossa he heittivät yhden miehen päälle polkupyörän ja lasisen purkin. Yksi uhreista sai verta vuotavan haavan päähänsä.

Uhrit eivät osanneet nimetä tekijöitä. Uhrit eivät myöskään tienneet syytä pahoinpitelyyn. Poliisilla ei ole tarkempaa tuntomerkkejä tekijöistä. Mahdollisia todistajia pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

14 thoughts on “Seitsemän ulkomaalaisen näköistä miestä hakkasi ja potki kolmea suomalaista Turussa

 • 22.10.2018 at 19:46
  Permalink

  Hyi! Ei saa sanoa ulkomaalaisen näköiseksi!
  Rasistista, perkule!

  Reply
 • 22.10.2018 at 19:54
  Permalink

  Turha antaa vihjeitä poliittiselle poliisille joka vain silittelee näitä raakalaispetoja. Jos olisit puolustautunut esimerkikisi käyttämällä sumutetta suomalaiselle olisi tullut syyte!

  Jotkut noista raakalaispedoista ovat todennäköisesti, jos ovat Sipilän ”turvapaikanhakijoita” murhanneet jopa omia perheenjäseniä. Näitä viranomaiset ovat päästäneet Suomeen.

  https://southfront.org/turkish-backed-moderate-rebel-executes-own-sister-after-finding-out-her-unmarried-affair-video-18/

  Raivotautinen eläin lopetetaan, ja niin pitäisi myös näiden raivotautisten kohdalla tehdä.

  Reply
 • 22.10.2018 at 20:19
  Permalink

  Aina porukalla kimppuun arkajalkoja kun ovat, ensin tullaan tänne itkien vainoa pakoon, sitten aletaan vainoamaan vastaanottaneen maan kansalaisia. Oletteko te päättäjät tyytyväisiä että saitte äänestäjänne elämään pelossa että mistä hyökkää porukka kimppuun.

  Reply
 • 22.10.2018 at 20:42
  Permalink

  Onnea vaan Turkulaisille tästäkin monikulttuurisesta tapahtumasta.

  Reply
 • 22.10.2018 at 21:15
  Permalink

  Valtion tärkein tehtävä on huolehtia kansalaisten turvallisuudesta, mutta päättäjät ovat toimineet päinvastoin.
  Sipilän hallituksen lepsuilu on aiheuttanut ainakin kolmen kansalaisen hengen menetyksen, liudan vakavia tapon yrityksiä. Ison määrän pahoinpitelyitä, hirvittävän määrän raiskauksia, lukemattoman määrän seksuaalisia ahdisteluja, tuhottomasti varkauksia ja ryöstöjä.
  Sipilä ja Orpo nukkuvat varmasti yönsä hyvin, kun Brysselin antama tehtävä tuli suoritettua ja palkaksi luvatun hillotolpan maku on pian huulilla.

  Reply
  • 23.10.2018 at 00:46
   Permalink

   Brysselin antama tehtäväpä juuri mutta sitä ei kansalle kerrota.

   Reply
 • 22.10.2018 at 21:25
  Permalink

  Urho Kekkosen pitämästä puheesta valtiopäivien avajaisissa 1980: ”Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

  Tämä kulkee kaiken muun edellä.” Kauas on tultu noista päivistä.

  Reply
 • 23.10.2018 at 03:16
  Permalink

  Uhrit eivät ehkä tienneet syytä päällekarkaukseen, vaan minä tiedän: monikultturismi, kommunismi ja se Adersonilainen parempi väkivalta.

  Reply
 • 23.10.2018 at 09:43
  Permalink

  Toisinpäin syy hyökkäykselle olisi täysin selvä, rasismi.

  Reply
 • 23.10.2018 at 12:15
  Permalink

  Kova on suvakkien ”panssarointi” kun ei edes ”suorasuuntauksella” ammutut laakit päin pläsiä eivät läpäise kalloa niin, että ”järki kasvaisi”.
  Turku on eräs Suome mädättyneimmistä kaupungeista, jota osoitti merkittävällä tavalla jo sen nk. ”johdon” suhtautuminen Turun terrori-iskun vuosipäivään viime elokuussa. Turun Sanomat on tunnettu globalistinen kulttuurimarxistinen lehti, jonka ”leivissä” hääräsi toimittelijana muuan Rebekka Härkönen, jonka toimituksellinen osaaminen rajoittui hyvin vähään eli ”oikeaan” valehteluun näkemällä sankareita sielläkin, missä niitä ei ole.
  Mitä Turkuun tulee, se muistuttaa jo pahasti Etelä-Afrikkaa ja sitä hallitsevaa mustaa kommunistipuolue ANC:tä, jossa valkoisten metsästys on ympärivuotisesti sallittua ”huvittelua” ja maan hallitus tietysti presidenttiä myöten kuten täälläkin – rohkaisee jo senkin takia, että maan taloudellinen tilanne on päin mustaa persettä.

  Mitä tulee tähän valkoisten suomalaisten jatkuviin pahoinpitelyihin, ryöstöihin, raiskauksiin ja murhiin. On siitä suoraan ja välittömässä vastuussa Suomen valtio, joka pussaa EU:n persettä kuuliaisesti, mutta muassaan myös oma sairas ja kieroutuneen sadistinen vieraskoreus kaikkia ulkomaaneläviä kohtaan lähtien aina jo hurreista lähtien, siten ettei suomalaisen oikeuksia, terveyttä eikä ihmisoikeuksia puolusteta heidän syntymä maassaan, johon heillä ITSELLÄÄN on poisottamaton ja sen ikiroutaiseen graniittiin hakattu omistusoikeus elää turvattua elämää maassa nimeltä, Suomi, jota hänet itsensä on velvoitettu puolustamaan sen koskemattomuutta ja itsenäisyyttä sotilaana puolustusvoimien palveluksessa vankeusrangaistuksen tai sotatilassa kuoleman uhalla.

  Suomen valtio ei näin ollen hoida omaa osaansa tehdystä ”kontraktista”, vaan jättää sen omat kansalaiset vailla puolustusta ja lain tarjoamaa suojaa ”rasismin”, ”monikulttuurisuuden”, globalismin ja kulttuurimarxistisen kommunismin nimissä alistaen heidät paarialuokkaan ”kynnysmatoiksi” ja ”astinlaudoiksi” heitä ”korkeammalla” tasolla olevien muunmaalaisten ylenkatseen ja halveksunnan kohteeksi, koska nämä rotu muukalaiset tietävät olevansa tässä Hölmölässä ”kukkulan kuninkaita” ja hallitsevaa luokkaa aivan kuten britit olivat mitä korkeinta yläluokkaa hallitsemissaan merentakaisissa valtakunnissa käyttäen ”alkuasukkaita” palvelijoinaan, riksanvetäjinä ja kuormatakkoina.

  Lopuksi vielä haluan kiteyttää positiiviseksi lopuksi: ”On lottovoitto syntyä Suomeen!!!”

  Reply
  • 23.10.2018 at 22:35
   Permalink

   Suotta ei Turkua sanotakaan ”Suomen p*rseenreiäksi”.

   Reply
 • 23.10.2018 at 18:00
  Permalink

  Huono hinta-laatu -suhde näillä nato-joukoilla, kun kolmea suomalaista vastaan tarvitaan seitsemän matua. Mitenkähän lienee venäläisiä vastaan? Talvi- ja jatkosodassa yksi suomalainen vastasi kymmentä venäläistä.

  Reply
 • 24.10.2018 at 11:33
  Permalink

  Miten helv. voi porukka ilman syytä alkaa moukaroida satunnaisia valkonaamoja. Joku ei täsmää.
  Ei myöskään se että näitä kehitysmaiden alkeellisia välivallalla rikastajia on Suomeen rahdattu.

  Reply
 • 24.10.2018 at 11:38
  Permalink

  Turussa ja helsingissä on eniten rappareita koko maassa! Eli jatkakaa ihmettelyä ihan vapaasti! Tietyt rabbit avoimesti hoilaavat valkoisten kansan murhasta! Ei mene jakeluun ei!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.