Poliisi kiittää – Joensuun tapon yritykseen liitetyt nuoret naiset löydetty

Joensuun poliisi on tavoittanut kaksi nuorta naista, joiden osalta kansalaisilta pyydettiin havaintoja tiistaina 2.10.2018. Poliisin tiedotteen mukana oli kuva molemmista nuorista naisista. Asia liittyi Joensuun keskustassa Vapaudenpuistossa 14.9.2018 tapahtuneeseen tapon yritykseen.

Poliisi kiittää kansalaisia havainnoista. Molemmat nuoret naiset on tavoitettu ja kuulusteltu tänään. Poliisi korostaa, ettei heitä epäillä mistään rikoksesta.

Osa tiedotusvälineistä on kertonut, että nuoret naiset ovat liikkuneet rikoksesta epäillyn 18-vuotiaan miehen seurassa. Tämä on ollut tiedotusvälineiden tulkinta asiasta. Tänään suoritetuissa kuulusteluissa on ilmennyt, etteivät kuvissa esiintyneet tytöt ole liikkuneet vangittuna olevan 18-vuotiaan rikoksesta epäillyn seurassa kyseisenä iltana.

Poliisi jatkaa tapon yrityksen tutkintaa edelleen tiiviisti. Rikoksesta epäilty 18-vuotias mies on edelleen vangittuna asiaan liittyen.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyvää:

3 thoughts on “Poliisi kiittää – Joensuun tapon yritykseen liitetyt nuoret naiset löydetty

 • 3.10.2018 at 18:53
  Permalink

  Hyvä kun löytyi. Pidän sitä ihmeenä koska nykyään kaikki nuoret naiset ovat täsmälleen saman näköisiä. Toistensa kopioita.

  Reply
 • 4.10.2018 at 15:25
  Permalink

  Lookista päätellen rantakylän friiduja.Eli puoli rikollisia vähintään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.