Kolme miestä ryösti 82-vuotiaan – vanhuksen selkäranka murtui kolmesta kohtaa

Pahoinpitely tapahtui jo vuosi sitten, mutta vasta nyt tapaus on tullut laajempaan levitykseen sosiaalisessa mediassa. 82-vuotiaan, syöpää ja Parkinsonin tautia sairastavan miehen kimppuun käytiin Lontoossa. Vanhuksen selkäranka murtui väkivaltaisessa käsittelyssä. Tekijät juoksivat nauraen pois.

Vanhus oli kävelemässä Itä-Lontoossa, kun kolme miestä kävi hänen kimppuunsa. Tapaus tallentui valvontakameroihin.

Vanhusta pahoinpideltiin silmittömästi ja hänen korunsa ryöstettiin. Vanhuksen selkäranka murtui kolmesta kohtaa. Yksi miehistä piti vanhusta paikallaan, kun toinen hakkasi häntä selkään ja käsivarsiin ja vei korut.

Kolmikko poistui paikalta juosten – ja nauraen.

Vanhus pitää tyttärensä ja poikansa mukaan liikkumisesta ulkosalla. Vanhus sai niin vakavia vammoja, ettei hän enää pärjää yksin. Hän joutuu käyttämään myös hengityskonetta.

Vanhuksen lapset eivät voi ymmärtää, miten jotkut voivat käydä puolustuskyvyttömän, sairaan vanhuksen kimppuun ja nauraa asialle.

Sairaan vanhuksen ryöstäneet naureskelijat. Kuva: Metropolitan police.

Lähde: Samhällsnytt

6 thoughts on “Kolme miestä ryösti 82-vuotiaan – vanhuksen selkäranka murtui kolmesta kohtaa

 • 1.10.2018 at 22:21
  Permalink

  Lontoon pormestarin uskonveljethän ne siinä kirmaavat. Se päivä kun kantaväestön pinna palaa lopullisesti ei ole enää kaukana ja kolmikon hymy hyytyy lopullisesti.
  Täytyy vaan ihmetellä miksi poliitikot ajavat ehdoin tahdoin eurooppaa kohti varmaa verilöylyä. Soroksen verirahat eivät lohduttane siinä kohtaa kun kaaokseen syylliset ripustetaan korkealle.

  Reply
 • 1.10.2018 at 22:52
  Permalink

  No eikö ukki kertonut lapsille millaisia otuksia olivat jos muslimeja niin mitään kysymystähän ei sitten enää ole.

  Reply
 • 2.10.2018 at 01:28
  Permalink

  Niinhän siinä käy kun elukoita pidetään vapaana ihmisten seassa.

  Reply
 • 2.10.2018 at 07:01
  Permalink

  Muslimit pitävät tätä toimintaa hyväksyttävänä ja Lontoossa vaietaan tämän kaltaisista raaoista välivallan teoista koska kaupunkia johtaa muslimi. Muslimin ollessa vastaavassa tapauksessa, olisi poliisvoimissa ollut täysi hälytys päällä ja kiveäkään ei olisi jäänyt kääntämättä.

  Reply
 • 2.10.2018 at 08:47
  Permalink

  Jos minusta asia riippuisi, niin tekijät paloiteltaisiin elävältä kilon paloiksi ja jäännökset syötettäisiin sioille, jonka jälkeen siat lopetettaisiin kärsimyksistään, sillä olisi mitä julminta eläinrääkkäystä pitää niitä hengissä kärsien kovia vatsakipuja syystä mitä ovat joutuneet syömään.

  Ei saisi kirota, mutta en voi muuta sanoa, että on SAATANAN SAIRASTA käydä äärimmäisen avuttoman ja sairaan vanhuksen kimppuun ja hakata hänet henkihieveriin varastaakseen hänen omaisuutensa. Se, joka ei usko Jumalaan voisi alkaa uskomaan, sillä yksin Hän pitäköön huolen siitä, että tuo alhaisimmista alhaisimmat muslimi -elukat palavat helvetissä itsensä perkeleen kainalossa iäisyydestä iäisyyteen.
  Leimallista tuohonkin rikokseen liittyen on se, että sen julkitulo on kestänyt niinkin kauan ja tämä myös vahvistaa sen, miksi valtaapitävät haluavat pitkäkyntisesti sensuroida ja rangaista pelkästään poliittisin syin ”rikoslain” perustein somea ja internetiä käyttävät henkilöt syystä, että he kertovat sen totuuden sekä todellisen asiaintilan, joka vallitsee ja hallitsee reaalisen visvaisen ”pakolaispolitiikan” takana ja sen perimmäiset tarkoitukset eliitin ja rahamaailman taholta eli Euroopan valkoisen rodun kansanmurhan rotumuukalaisten sekä kulttuurimarxismia sairasmielisten kannattajien ylinpänä unelmana maailmasta, joka siirtynyt 1400-vuotta ajassa taaksepäin mitä primitiivisimpään ja alkukantaisimpaan hallintoon, jossa ei kunnioiteta vähäisintäkään ihmisoikeuksia, eikä hengen ja terveyden suojaa, vaan ylimpänä ihanteena on verenvuodatus ja kärsimys, jonka lopulla ei näy kuin irtopäitä.

  Lontoo on ohittanut rikostilastoissa ja yleisen turvattomuuden tasossa New Yorkin syystä, että englantilaiset elitistiset poliitikot ovat pilanneet oman maansa aivan kuten Angela Merkel Saksan, Emmanuel Macron Ranskan, Stefan Löfven Ruotsin ja Sipilän hallitus kummisedän tuella Suomen.
  Kaikkein sairaimpia piirteitä Lontoota koskien on sen muslimi pormestari, joka yksin olemassaolollaan myrkyttää koko tuon suurkaupungin ilmapiirin ja estää oikeuden toteutumisen ja myötävaikuttaa toisrotuisten harjoittamaan väkivaltaan sekä viimekädessä suosimalla muslimien rikollisuutta kuittaamalla sen olevan ainoastaan ”normaalia elämää”, jonka kanssa on vain tultava toimeen ikään kuin samanlaisena kaupunki kuvana kuin torilla tepastelevat pulut tai nurmikoille paskovat valkoposkihanhet.
  Lontoon pormestaria (POR-MESTAAJA) Sadiq Khania voi hyvällä syyllä verrata Yhdysvaltain yhteiskunnalliseen tilanteeseen silloin kun presidenttinä oli Barak Obama, joka avoimesti tuki Black Lives Matteria ja äärivasemmisto anarkisteja sekä heidän väkivallantekoja ja yleisen järjestyksen karkeaa rikollista rikkomista, joka oli itseasiassa tarkoituksellista terrorismia niitä kohtaan, jotka kannattivat konservatiivisia elämänarvoja ja yhteiskunnallista politiikkaa kansallisvaltio periaatteella, jota kumpaakin voi kuvata yhdellä sanalla: Tervejärkisyys!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.