Jessikka Aro vainoaa ihmisiä perättömillä rikosilmoituksilla – Mediat vahvistaa kaikki valheet

Jessikka Aro nousi jälleen kerran medioiden otsikoihin julkistaen juttusarjansa toisen osan. Käsittämätöntä tietenkin on, että mediat käsittelee juttusarjan toista osaa vain Aron näkökulmasta.

Miksi media ei kysele perättömistä rikosilmoituksista ja jopa lähestysmiskielto oikeudenkäynneistä mitkä rahoitettiin Yleisradion varoista. kaikki nämä kymmenet rikosilmoitukset ja oikeudenkäynnit (lähestysmielto) on viranomaiset torpanneet perättöminä. Miksi media maalaa Arosta kuvaa uhrina, vaikka Aro syyllistyy vakavaan ihmisten häirintään ja maalittamiseen itse, puhumattaakaan viranomaisten kuormittamisesta.

Aro on allekirjoittaneesta tehnyt lukuisia rikosilmoituksia ja kaikkista on tehty poliisin toimesta päätös ettei rikosta ole tapahtunut. Aro tekee rikosilmoituksen ja sitten huutaa siitä someen, että taas mua vainotaan ja tein rikosilmoituksen siitä henkilöstä, vaikka siis rikosilmoitus on perätön on ihminen maalitettu sillä ja media auttaa maalittamisessa, mainiten jopa uhrien nimet perättömistä rikosilmoituksista. Asia tuodaan esiin tyylillä ”useita rikosilmoituksia siitä henkilöstä vireillä”.

Rikosilmoituksien teko on rahoitettu Yleisradion kassasta, eli verovaroin. Aro käyttää osaan rikosilmoituksien tehtailuun asianajajaa millä on veloitus tunnista 330€+alv. Varovaisesti arvioiden on tähän ihmisten vainoomiseen perättömillä rikosilmoituksilla käytetty satojatuhansia euroja veronmaksajien rahaa Ylen kassasta. Aro on tehnyt perättömiä rikosilmoituksia kymmenistä ihmisistä, rikosilmoitukset on pahimmillaan olleet useita satoja sivuja.

Mistä Aro sitten sai tuomion leivottua Ilja Janitskinille, siitäkin pitäisi keskustella vähän laajemmin, osa varmaan aiheesta, mutta mutta. Pystyimme näyttämään, että Aron ”porukka” kävi itse kirjoittamassa kommentteja MV:n keskusteluosioon ja ottivat siitä kuvakaapit ennen kuin ylläpito kerkesi niitä poistamaan ja tekivät rikosilmoituksen. Aron ”porukka” kävi kirjoittelemassa sinne esimerkiksi ”vitun huora sut tapetaan, vitun nato huora, sut vittu raiskataan” tässä vain muutama esimerkki.

Silloin ei poliisia tai syyttäjiä tämä tieto kiinnostanut, Janitskin oli vaan tuomittava, näistäkin. Myöhemmin tämä Aron touhuuminen on paljastunut myös viranomaisille ja siellä onkin osa ollut vähän vaikeena ”ai tästä sitten leivottiin tuomiot”.

Kävin asiasta todistamassa toisessa oikeudenkäynnissä missä kerroin valan alla asian, mutta sielläkään asia ei kiinnostanut, mutta myöhemmin sillä tiedolla onkin ollut suuri vaikutus kaikkeen Aroon liittyvään, kun Aron kupla puhkesi ja viranomaiset ymmärsi mistä on kyse. (Kuulemisnauhoite tekstin lopussa.)

7.5.2024 Maikkarin uutisissa haastateltiin ”palkittua toimittajaa”, maikkarin toimittaja juonsi Aron haastatteluun sillä sisään. Samaisessa oikeudenkäynnissä missä minä olin todistamassa Aron ”porukoiden” lavastamista, oli todistamassa myös Atte Jääskeläinen Yleisradion entinen päätoimittaja. Oikeudessa Jääskeläinen kertoi valan alla, että Suuri journalistipakinto annettiin Arolle tuenosoituksena eikä toimittajan työstä. Palkinto annettiin juuri näitä tapahtumia varten, että maikkarin toimittajat voivat juontaa Aron sisään ”palkittuna toimittajana”.

Kaikki Aron jutut perustuu lavastamiseen tai ihmisten kanssa riitelyyn, mediaa ei jostain syystä kiinnosta tämä, vaikka ihmisille on aiheutettu isoja ongelmia perättömillä rikosilmoituksilla ja maalituskampanjoilla, kertoo media vain Aron puolelta kaiken parhainpäin, onhan hän ”palkittu toimittaja”.

Arosta olisi vaikka ja mitä kerrottavaa, ehkä mä ne joskus avaan jossain muistelmissa ”MV kulissien takaa”.

Tässä allekirjoittaneen kuuleminen oikeudesta, tallenne ”Reformistudio”

Kirjoittanut
Juha Korhonen

5 thoughts on “Jessikka Aro vainoaa ihmisiä perättömillä rikosilmoituksilla – Mediat vahvistaa kaikki valheet

 • 8.5.2024 at 11:04
  Permalink

  Toivon, että Jessika pääsisi hoitoon ja saisi itsensä edes jonkinlaiseen kuntoon.

  Reply
 • 8.5.2024 at 14:32
  Permalink

  Natottajat ovat onnistuneet ujuttamaan valtamediaan näitä maanikkoja, joilla on pakonomainen tarve ajaa omaa agendaansa vielä silloinkin, kun sen tavoitteet on suurelta osin jo saavutettu. Suomi on jo läpeensä lännetetty ja ajettu ulko-ja turvallisuuspolitiikassa imperialisti-USA:n vasalliksi ja pelinappulaksi. Kuitenkin lännetyksen voimakone eli psykoottinen russofobia/ryssäviha lisää vaikutustaan maan virallisena ulkopoliittisena doktriinina. Vaikka maa on paalutettu länteen lukuisin sopimuksin, niin maanisille russofobeille ei mikään riitä ja nyt on aloitettu ajojahteja, joissa kaikki vähäinenkin venäjä-myötämielisyys ajetaan vainon piiriin ja alas. Sinänsä epämääräiset rauhanjärjestöt ovat saaneet tämän viimeksi tuta. Maasta halutaan pyyhkiä pois viimeisetkin suomettuneisuuden ts. puolueettomuuden ajasta muistuttavat ilmiöt. Monet muistavat suomettuneisuuden kauden hyvinä, vakaina ja tulevaisuudenuskoisina aikoina, mutta tällaiset näkemykset kaikuvat kuuroille korville. Liberaalidemokraattinen länsi ja sen johtajat on nyt meidän jumaliamme, joiden pyhyyttä ei saa epäillä. Mikään uhri näiden puolesta ei ole liian suuri.

  Reply
 • 9.5.2024 at 09:52
  Permalink

  Kyseenalaistan suomalaisten älykkyyden jotka globalistien juoksutyttöjä ja -poikia kuuntelee.

  Reply
 • 9.5.2024 at 20:29
  Permalink

  Kas, Hänkin on vielä olemassa tässä TURHIMUSTEN ”luvatussa maassa”, jossa JÄRKI ja TOTUUS ovat liki katoamassa kuin entinen otsoonikerros noina ”ensimmäisinä” *kauhin tunteina aikoinaan. Nythän *niitä piisaa kuin wanhoina aikona lattiasta katoon kyläkaupoissa ennen ns. automarketteja, joissa tavara vaihtaa omistajaa siinä missä puksuissa uutiset ja juorut. Nyt ne korvataan ilta-paskojen kansissa ilman sanojenvaihtoja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.