Telia, Elisa ja DNA Suomen 5G-ilmatilaherruuteen

Viestintäviraston järjestämä huutokauppa 3,5 gigahertsin taajuuksista päättyi maanantaina 1.10.2018. Taajuuksia voittivat Telia Finland Oyj, Elisa Oyj ja DNA Oyj. Huutokauppa tuo valtiolle tuloja 77 605 000 euroa.

Voittaneet tarjoukset ovat:

Taajuuskaista 3410-3540 MHz
Telia Finland Oyj
30 258 000 euroa

Taajuuskaista 3540-3670 MHz
Elisa Oyj
26 347 000 euroa

Taajuuskaista 3670-3800 MHz
DNA Oyj
21 000 000 euroa

Valtioneuvosto myöntää toimiluvat huutokaupan lopputuloksen mukaisesti.

Lähde: Valtioneuvosto

Aiheeseen liittyvää:

9 thoughts on “Telia, Elisa ja DNA Suomen 5G-ilmatilaherruuteen

 • 2.10.2018 at 09:50
  Permalink

  Asiakkaat maksavat tuonkin turhuuden ja säteilystä aiheutuneet syövät senkun lisääntyy.
  Lapsuudessani lankapuhelinkin oli harvinaisuus. Kavereihin ja sukuun pidettiin yhteyttä yksinkertaisesti menemällä tapaamaan heitä joko kotiin tai sovittuna kellon aikana sovitussa paikassa ja kaikki olivat onnellisia. Nykyään onnellisia ovat ainoastaan teleoperaattorit ja orwellilaista valvontayhteiskuntaa rakastavat ja rakentavat runkkarit.

  Reply
 • 2.10.2018 at 11:37
  Permalink

  Halvalla meni suomalisten terveys ja mielenrauha. Teknotyrannian infra on kohta aukoton. Suomalaiset ovat olleet tämän kehityksen edessä tyhmiä kuin teuraalle talutettavat eläimet (itse asiassa teuraskarjakin rimpuilee enemmän vastaan kuin suomalaiset).

  Reply
 • 2.10.2018 at 16:20
  Permalink

  Muutoin ihmiset ainakin yrittävät pysyä kartalla kaikista niistä ongelmista, joilla eliitti heitä kaiket päivät kiusaa. Ja kieltämättä somekirjoittelun on ollut kiitettävän kattavaa. Mutta mihin on unohtunut sähkömagneettisten kenttien yhteys syöpiin ja muihinkin sairauksiin? Tai kännykkään kälättämisen irritatiivisuus, etenkin jo juorutaan rönsyilevästi ja kovalla äänellä ruuhkaisessa joukkoliikennevälineessä tai paikassa, jossa edellytetään hiljaisuutta, kuten kirjastossa. No on täällä näköjään yksi tämän asian suhteen valveutunut kommentti sentään.

  Reply
 • 2.10.2018 at 17:28
  Permalink

  Paksu setelitukko omassa taskussa on paljon tärkeämpi kuin koko kansan terveys Suomen jo tähänkin mennessä kännykkäsäteilyn terveysriskeistä täysin vaienneille korruptoiduille viranomaisille:

  ”5G-VERKON vaikutus ihmisen terveyteen ja luontoon pitää tutkia ennen sen rakentamista. Odotettava sen rakentamista.
  Adressi suomalaisten sekä kaikkien maailman kansalaisten, eläinten ja luonnon puolesta, että 5G- verkon langattoman verkon rakentamisen odotettaisiin, jotta voitaisiin tutkia sen vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin sekä sitä kautta luontoon ja eläimiin.

  Yli 190 tiedemiestä ja lääkäriä 36 maasta lähetti 13 syyskuuta yhteisen vetoomuksen EU-komissiolle.

  Vuonna 2019 Suomi ottaa käyttöön äärimmäisen korkean frekvenssit jotka mahdollistavat nopeammat mobiiliyhteydet ja viestinnän. Viestintäministeri Anne Berner toukokuussa 2017.

  Tutkijat varoittavat kirjoituksessa vakavista terveysvaaroista, mm neurologisista vaikutuksista, hedelmättömyydestä ja syövästä voimakkaasti lisääntyvän mikroaaltosäteilyn kuten 5G:stä seuraa…”

  https://www.adressit.com/5g-verkon_vaikutus_ihmisen_terveyteen_ja_luontoon_pitaa_tutkia_en

  Reply
  • 2.10.2018 at 17:51
   Permalink

   Enpä heti tiennyt, että nuo pölvästit vaativat tunnistautumista vakoilukone Facebookin kautta,
   Lähetin heille viestin, että en aio kirjautua tuohon yhteen NWO:hon tähtäävän Cabalin vakoilukoneista, joten allekirjoitukseni adressiin jää tekemättä!

   Reply
  • 2.10.2018 at 18:06
   Permalink

   Noille tutkijoille otaksuttavasti on tuntematon seuraavassa esille tuotu:

   ”Cryptocurrency trojansk häst för artificiell intelligens AI när 5G är klar

   Cryptocurrencys eller kryptovalutor är en konkurrent till bankernas monopol att skapa digitala pengar ur tomma intet utan laglig rätt. Kryptovalutor som Bitcoin eller Titus Coin är tänkta att göra sig oberoende av bankernas penningmonopol.

   Det har skapats många kryptovalutor, dock inte alla med en äkta blockchain teknologi (alla kan se transaktionerna, men inte vem det är som äger kryptovalutan).

   Fler och fler varnar nu att cryptocurrencys kan vara en inkörsport för AI, artificiell intelligens, världens största fara. AI skall göra cyborgs av oss, en blandning av människa och maskin så att vi inte kan älska längre eller ha medkänsla. Det perfekta verktyget för satanistiska diktatorer.

   Kryptovalutor i sig är inte farliga, men om de ingår i ett nätverk och om 5G kommer på plats, då kan de missbrukas som en trojansk häst för AI…”

   Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/flat-money/2042-cryptocurrency-trojansk-haest-foer-ai-naer-5g-aer-klar.html

   *

   ”5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs”,
   http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1927-g-mycket-farlig-sprider-artificiell-intelligens-ai-i-var-kropp-foer-att-foerslava-oss-till-cyborgs.html

   Reply
 • 2.10.2018 at 21:12
  Permalink

  5G säteilee, mutta onneksi sitä vastaan voi suojautua. Alle 600 eurolla voi ostaa hupparin, josta säteily ei pääse läpi. Jos seinät vielä maalaa vähän yli 250 euroa litralta maksavalla maalilla, niin avot!

  Reply
  • 2.10.2018 at 22:38
   Permalink

   Radisti hei
   Kerros äkklä lisää epätietoisille…

   Reply
 • 3.10.2018 at 06:36
  Permalink

  Vaikka mitä tekisivät, mikään ei toimi, ei toimi televisiot, eii toimi kännykät, vaikka ihan Varsinais-Suomessa olen minäkin. Vaan eipä auta tippaakaan sekään, vaikka näistä toimimattomuuksista kuinka ilmoittelee, nämä operaattorit ja toimijat uskovat täysin sokeasti näklyvyys ja kuuluvuus karttoihinsa, mutta se minkä osaavat, on rahastaminen toimimattomilla liittymillä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.