Facebookilla ongelmia? – ”Jokin meni vikaan – korjaamme mahdollisimman nopeasti…”

Sosiaalisen median ryvettyneellä jätillä on ilmaantunut ”hienoisia ongelmia” alkaen 3.9 klo 23:47. Vikailmoitus kertoo ”jonkin menneen vikaan” ja ”yrityksen korjaavan asian mahdollisimman nopeasti”. Huhut liikkuvat nopeasti ja esimerkiksi downdetector.com-sivustolla on sekä ilmoitettu lukuisista vikatilanteista ympäri maailman, että spekuloitu sillä, mikä voisi olla ongelmien aiheuttaja.

Sivusto palasi ”pystyyn” noin puolen tunnin kuluttua kaatumisesta, mutta joitakin ongelmia palvelussa on yhä. Joidenkin lähteiden mukaan sivu taas on yhä nurin, joten aivan simppeli ongelma ei liene kysymyksessä.

Downdetectorin mukaan ongelmat näyttäisivät keskittyvän erityisesti Eurooppaan, mutta myös Yhdysvalloissa ja Aasiassa on jonkin verran vikailmoituksia. Ilmoituksien kommenttiosiossa on kerrottu kyseessä olevan ”Yhdysvaltojen terrorismin vastainen operaatio”, mutta Nykysuomi ei löytänyt huhulle katetta. Ohessa Nykysuomen päätoimittajan saama ilmoitus Facebookin ongelmista.

Nykysuomi palaa asiaan, mikäli uutta tietoa ilmaantuu.

Lähde: Facebook, downdetector.com

Aiheeseen liittyvää:

2 thoughts on “Facebookilla ongelmia? – ”Jokin meni vikaan – korjaamme mahdollisimman nopeasti…”

 • 4.9.2018 at 01:13
  Permalink

  Olkoot paska vaikka nurin lopullisesti. Tuonne en ole koskaan liittynyt, enkä aio liittyäkään. Minua ei somet kiinnosta.

  Reply
 • 4.9.2018 at 02:33
  Permalink

  Joku näytti Deep Staten vakoilujärjestelmälle ettei se ole enää koskematon.

  Erittäin hyvä merkki asioiden oikeansuuntaisesta kehityksestä!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.