Olkaapa hyvät: Toimiva linkki Nykysuomen sensuroituun sunnuntai-striimiin

Eilinen Nykysuomen sunnuntai-striimi joutui Youtubessa sensuurin kohteeksi eikä ole enää katseltavissa palvelussa. Siksipä materiaalin hankkimisen jälkeen sisältö ladattiin Bitchute.com-palveluun, jossa se on katseltavissa jokaiselle halukkaalle.

Pahoittelemme Youtuben puolesta kyseisen palvelun lapsellista ja sananvapautta sortavaa toimintaa. Kyseessä on jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka tekopyhät valinnaisen sananvapauden puolustajat ja ne äänekkäimmät hihhulit saavat tahtonsa läpi.

Videoon tästä linkistä!

5 thoughts on “Olkaapa hyvät: Toimiva linkki Nykysuomen sensuroituun sunnuntai-striimiin

 • 3.9.2018 at 17:21
  Permalink

  Loistavaa että on vaihtoehtoja, näitä vaan lisää niin jutuppi alkaa miettimää ”ehkä” oliko viisasta olla niin innokas sensuurin käyttäjä.

  Reply
 • 3.9.2018 at 18:49
  Permalink

  Yleisradio syytti pääministeriä väärän tiedon levittämisestä – näin Sipilä vastaa maahanmuuttokohussa

  Miten helvetissä tällä ääri suvakki Ylen Eero Mäntymalla
  voi olla näin paljon painoarvoa
  mitä hän väitää
  ja todelakin yritää vaikutaa suomen maahanmuutto poliitikaan
  käyttäen toimitajan ammatiaan härskisti väärin politikoitiin
  viher vasureiden eduksi valehtelmalla faktoista itse

  siis hänen juttunsa on ollut aikaisemminkin valheelista suvakki propagandaa todistetavasti
  esim se pahoinpiteliä matun pakko palautus juttu
  jonka faktat hän tapauksesta hän jätti kertomatta
  mitätöiden sen palautetavan väkivallan omiin perheen jäseniinsä

  muta suilti jokaisessa suomen vqaltamediassa melkein nyt juttu tästä asiasta he ovat kaikki mäntymaan linjoila miksiköhän näin johtuisiko se heidän poliitista aateistaan viher vasemmistolaiset ääri suvakki *toimttajat* siis musta tuntuu propagandistit muiden faktaa puhuvien mustamalajat valhein he kääntävät kaikki faktat tähän asiaan nurin päin
  kuten tässäkin lööpissä kerrotaan

  Miten syntyy ihka aito ja oikea ”fake news”, osa 2

  Valtamedialla on useita tapoja tehdä valeuutinen. Yksi kikkakakkonen on vinksauttaa uutinen aivan käsittämättömäksi. Jutun kaikki lähtökohdat kiepautetaan naps ihan päälaelleen

  fakta

  Maahanmuuttoviraston tilastojen mukaan vuosina 2015 – 2017 Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista noin kolmannes sai myönteisen turvapaikkapäätöksen. Eurooppaan tulleista turvapaikanhakijoista vastaavasti noin 44 prosenttia sai myönteisen päätöksen. Eli suurimmalla osalla ei ollut perusteita saada turvapaikkaa Euroopassa.

  Reply
  • 3.9.2018 at 21:31
   Permalink

   ””YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.

   Italiaan saapui viime vuonna [2016] 181 436 maahanmuuttajaa YK:n raportin mukaan. Suurin osa heistä saapui Välimeren yli. Vain 4808 heistä sai Italiasta turvapaikan, ja 90 334 hakijaa julistettiin laittomiksi.
   Nämä laittomiksi julistetut eivät edes vaivautuneet hakemaan turvapaikkaa, vaan yksinkertaisesti katosivat maan alle, ja jatkavat maassa oleskelua ns. paperittomina. Ilman turvapaikkaa nämä paperittomat eivät voi koskaan tehdä oikeita töitä, vaan tulevat todennäköisesti ajautumaan rikollisuuden pariin.

   Vain 2,65 prosenttia Italiaan saapuneista turvapaikanhakijoista sai Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan turvapaikan, ja heidät katsottiin aidoiksi suojelun tarpeessa oleviksi pakolaisiksi…”

   https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

   Eivät Italiaan tunkeutuneet kehitysmaalaiset voi erota niin paljoa Suomeen hyväksytyistä.
   Jostain tulee mädän löyhkä.

   Reply
   • 6.9.2018 at 08:37
    Permalink

    ”Nämä laittomiksi julistetut eivät edes vaivautuneet hakemaan turvapaikkaa, vaan yksinkertaisesti katosivat maan alle, ja jatkavat maassa oleskelua ns. paperittomina.”

    Osa varmaan jää Italiaan, mutta suuri osa niistä pyrkii pohjoimaihin koska tietävät täällä olevan helpointa saada ”turvapaikka”, eli elinikäinen elitistinen ja ilmainen ylöspito ja vapaimmat oltavat, kun vain aina muistaa vetää rasistikortin jos rahaa ei tipu tai muita ongelmia tulee!

    Reply
 • 3.9.2018 at 19:51
  Permalink

  Mäntymaa=sananvapauden syöpä

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.